Dodaj do ulubionych

Czerwiec-23 Dzień Dziecka

01.06.23, 08:06
Wszyscy jesteśmy dziećmi więc wszystkiego najlepszegosmile
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Czerwiec-23 Dzień Dziecka 01.06.23, 19:46
      Oj, dziekuje. Z powodu przepieknego wolnego dnia poczulam sie odmlodzona o ponad rok... czyli czuje sie teraz na niespelna 11 lat - prawdziwy dzieciak ze mnie.
      Czekoladowego wieczoru zycze.
    • rena-ta49 Re: 02 Czerwiec-23 02.06.23, 06:43
      Weekend niech będzie słoneczny i ciepły.
      Piątek zapowiada się o kilka stopni chłodniejszy od czwartku.

• al-szamanka Re: 02 Czerwiec-23 02.06.23, 19:47
        U mnie na dzisiejsza noc wydano ostrzezenie pogodowe. Po ostatnich cieplutkich dniach maja nadejsc ostre burze z gradem. Mam nadzieje, ze gory zatrzymaja najgorsze.
        • rena-ta49 Re: 02 Czerwiec-23 03.06.23, 10:28
          al-szamanka napisała:

> U mnie na dzisiejsza noc wydano ostrzezenie pogodowe. Po ostatnich cieplutkich
          > dniach maja nadejsc ostre burze z gradem. Mam nadzieje, ze gory zatrzymaja najg
          > orsze.
          >

A w Polsce zapowiadano w niektórych rejonach przymrozki w nocy,w czerwcusad
          Deszczu jednak brakuje.
          • rena-ta49 Re: 03 Czerwiec-23 03.06.23, 10:36
            Chłodne te czerwcowe noce i poranki.Życzę spokojnej soboty .
            • rena-ta49 Re: 04 Czerwiec-23 04.06.23, 06:56
              "Kiedy rozum śpi, budzą się potwory...,,
              Pięknej ,spokojnej niedzieli.

• rena-ta49 Re: 05 Czerwiec-23 05.06.23, 07:09
                Wreszcie jest naprawdę ciepło ,jak przystało na czerwiec.
                • rena-ta49 Re: 06 Czerwiec-23 06.06.23, 06:46
                  Wtorek zapowiada się deszczowy,Dla moich roślinek na działce to dar z nieba.
                  • rena-ta49 Re: 07 Czerwiec-23 07.06.23, 10:03
                    Wciaż oczekuję na działce na deszcz,to co wczoraj spadło ,to jakby kot napłakał.
                    • rena-ta49 08 Czerwiec-23 Boże Ciało 08.06.23, 07:21
                      Dzisiaj w całej Polsce przejdą najpiękniejsze procesje święta Ciała i Krwi Chrystus(Boże Ciało)
                      To prawdziwy marsz ludzi, którzy nie wstydzą się tego kim są, jakie wartości wyznają i co jest dla nich najważniejsze.
                      • rena-ta49 Re: 09 Czerwiec-23 09.06.23, 14:20
                        Wreszcie oczekiwany deszcz i burza.
                        • rena-ta49 Re: 09 Czerwiec-23 10.06.23, 07:09
                          rena-ta49 napisała:

> Wreszcie oczekiwany deszcz i burza.

Grubo było wczoraj,25 litrow na m2, liczne podtopienia i powalone drzewa.
                          • rena-ta49 Re: 10 Czerwiec-23 10.06.23, 07:11
                            Po wczorajszych burzach i ulewach na dzisiaj prognozy są podobne.
                            Oby się nie sprawdziło,deszcz niech sobie pada bez skrajnosci.
                            • rena-ta49 Re: 11 Czerwiec-23 11.06.23, 07:38
                              Niedziela zapowiada się spokojnie pogodowo,temp. 22 st dla mnie optymalnie.
                              • rena-ta49 Re: 12 Czerwiec-23 12.06.23, 07:09
                                Poniedziałek nich będzie spokojny i ciepły ,jak na czerwiec przystałosmile
                                • rena-ta49 13 Czerwiec-23 13.06.23, 07:07
                                  Wtorek zapowiada się chłodny z północno-wschodnim wiatrem.
                                  Te zimne podmuchy wiatru towarzyszą nam od dłuższego czasu.

• rena-ta49 Re: 14 Czerwiec-23 14.06.23, 06:51
                                    Kilka dni burzowych się zapowiada,co z tego wyjdzie sie okaże.
                                    • rena-ta49 Re: 15 Czerwiec-23 15.06.23, 06:49
                                      Połowa czerwca,a noce bardzo chłodne i zbyt mało deszczu.
                                      • rena-ta49 Re: 16 Czerwiec-23 16.06.23, 06:35
                                        Chłodne poranki,chłodne noce,aw połowie czerwca.
                                        Lato tak krótko trwa.
                                        • al-szamanka Re: 16 Czerwiec-23 16.06.23, 13:23
                                          A ja wialam do domu, gdyz grube krople niebo ronic poczelo. Ostatni to byl dzwone, bo aktualnie juz leje.
                                          • rena-ta49 Re: 16 Czerwiec-23 17.06.23, 06:56
                                            al-szamanka napisała:

> A ja wialam do domu, gdyz grube krople niebo ronic poczelo. Ostatni to byl dzwo
                                            > ne, bo aktualnie juz leje.
                                            >

U mnie też wieczorem solidnie polało.Bardzo brakowało tego deszczu na działce.
                                            • rena-ta49 Re: 17 Czerwiec-23 17.06.23, 07:00
                                              Po wieczornym deszczu sobotni poranek pochmurny i niezbyt ciepły-12 st.
                                              Mamy drugą połowe czerwca,a noce chodne.Ten czerwiec niezbyt ciepłem nas rozpieszcza.
                                              Te powiewy północnego wiatru dają odczucie chłodu.

• rena-ta49 Re: 18 Czerwiec-23 18.06.23, 06:42
                                                To będzie spokojna i miła niedziela.
                                                • rena-ta49 Re: 19 Czerwiec-23 19.06.23, 07:16
                                                  Gorący poniedziałek się zapowiada,nie tylko pogodowosmile
                                                  • rena-ta49 Re: 20 Czerwiec-23 20.06.23, 07:55
                                                    Wtorek zapowiada się z 30 st. Będzie ciężko w tym upale,bo muszę pobiegać po mieście i kilka spraw załatwić.
                                                  • rena-ta49 Re: 21 Czerwiec-23 21.06.23, 06:58
                                                    No i mamy lato. Niech będzie prawdziwie letniosmile
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FzHwP73XsAETq-u?format=jpg&name=small
                                                  • rena-ta49 Re: 22 Czerwiec-23 22.06.23, 06:50
                                                    Lubię ciepło,ale to już przesadasmile
                                                    Wczoraj Alert burzowy ,ale żadnej burzy nie doczekałam.
                                                  • al-szamanka Re: 22 Czerwiec-23 22.06.23, 08:13
                                                    rena-ta49 napisała:

> Lubię ciepło,ale to już przesadasmile
                                                    > Wczoraj Alert burzowy ,ale żadnej burzy nie doczekałam.

No, no, gorzej bedzie jak przyjdzie ten strszliwy grad, ktory zapowiadaja, przynajmniej u mnie, juz od tygodnia.
                                                  • rena-ta49 Re: 22 Czerwiec-23 23.06.23, 07:04
                                                    al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    > > Lubię ciepło,ale to już przesadasmile
                                                    > > Wczoraj Alert burzowy ,ale żadnej burzy nie doczekałam.
                                                    >
                                                    > No, no, gorzej bedzie jak przyjdzie ten strszliwy grad, ktory zapowiadaja, przy
                                                    > najmniej u mnie, juz od tygodnia.
                                                    >
                                                    >

Alert z ostrzeżeniem przed burzą znów dzisiaj przysłali,co z tego będzie zobaczymy.
                                                    Przedwczoraj też przysłali Alert,ale żadnej burzy ,a nawet deszczu nie było.
                                                  • rena-ta49 Re: 23 Czerwiec-23 23.06.23, 07:08
                                                    Czy spadnie chociaż kropla zapowiadanego deszczu?
                                                    Od rana gorąco.
                                                  • rena-ta49 Re: 23 Czerwiec-23 23.06.23, 07:14
                                                    rena-ta49 napisała:

> Czy spadnie chociaż kropla zapowiadanego deszczu?
                                                    > Od rana gorąco.

Zbliża się burza,może troch ochłody bedzie.
                                                  • al-szamanka Re: 23 Czerwiec-23 23.06.23, 13:13
                                                    W pracy wszystkie okna szeroko otwarte, wietrzymy na zapas od samego rana, da sie juz oddychac, co za ulga po wczorajszym dniu.
                                                  • rena-ta49 Re: 23 Czerwiec-23 24.06.23, 09:34
                                                    al-szamanka napisała:

> W pracy wszystkie okna szeroko otwarte, wietrzymy na zapas od samego rana, da s
                                                    > ie juz oddychac, co za ulga po wczorajszym dniu.
                                                    >

U mnie teraz 18 st ,pochmurno.
                                                    Radar pokazuje trochę deszczu,ale czy ten spadnie,czy gdzieś bokiem przejdzie to się okaże.
                                                    Na razie jest czym oddychać i z tego się cieszę.W poniedziałek wyjeżdzam na urlop i czas się pakowac.
                                                  • rena-ta49 Re: 24 Czerwiec-23 24.06.23, 09:36
                                                    Odpoczywam od upału i czekam na deszcz.
                                                  • rena-ta49 Re: 25 Czerwiec-23 25.06.23, 06:37
                                                    Wczoraj można było odpocząć od upału,temp 19 st ,to był spokojny dzień.
                                                    Wieczorem ,po niewielkim deszczu pojawiła się na niebie piękna tęcza.
                                                  • rena-ta49 Re: 25 Czerwiec-23 25.06.23, 06:45
                                                    Jestem spakowana,jutro rano wyjeżdżam.
                                                    Będzie mnie tu mniej.
                                                  • rena-ta49 Re: 26 Czerwiec-23 26.06.23, 07:22
                                                    Na urlopie zycze sobie optymalnych temperatur.Niepotrzebny mi upal,ale zimna i deszczu tez nie chcesmile
                                                  • al-szamanka Re: 26 Czerwiec-23 26.06.23, 09:07
                                                    rena-ta49 napisała:

> Na urlopie zycze sobie optymalnych temperatur.Niepotrzebny mi upal,ale zimna i
                                                    > deszczu tez nie chcesmile

He, kazdy by tak chcial, zycze, aby sie spelnilo smile
                                                  • rena-ta49 Re: 26 Czerwiec-23 28.06.23, 20:48
                                                    No i spełnił się najgorszy scenariusz.Od wczoraj na zmianę trochę słońca,deszcz albo mżawka.Nawet spacerować nie bardzo można w deszczu i to zimno 😡 Jutro ma się pogoda trochę poprzeć,niech chociaż nie pada.
                                                  • rena-ta49 Re: 26 Czerwiec-23 28.06.23, 20:54
                                                    Wiem,że urlop w Polsce to ruletka.Moja rodzina narzeka na skwar w Rzymie,a ja na zimno i deszcz w polskich górach sad
                                                  • al-szamanka Re: 26 Czerwiec-23 29.06.23, 21:09
                                                    rena-ta49 napisała:

> Wiem,że urlop w Polsce to ruletka.Moja rodzina narzeka na skwar w Rzymie,a ja n
                                                    > a zimno i deszcz w polskich górach sad

O kurcze, to niewesolo. Mam nadzieje, ze wzielas ciepla kurtka.
                                                    Sloneczka zycze smile
                                                  • al-szamanka Re: 25 Czerwiec-23 26.06.23, 09:06
                                                    rena-ta49 napisała:

> Jestem spakowana,jutro rano wyjeżdżam.
                                                    > Będzie mnie tu mniej.

Wypoczywaj ile tylko sil Ci starczy.
                                                  • al-szamanka Re: 25 Czerwiec-23 30.06.23, 20:38
                                                    Nie wiem, w ktorych gorach jestes... tylko przypadkowo uslyszalam cos dzisiaj o Bieszczadach, prognoza glowy nie urywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka