rena-ta49 09.08.23, 07:22 Wczoraj Prezydent ogłosił 15 października dniem wyborów do Sejmu i Senatu. W tym dniu odbedzie się również Referendum w/s przyjmowania narzuconych Polsce NIELEGALNYCH MIGRANTOW. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Kampania wyborcza -START! 09.08.23, 21:18 Jesli do tej pory trwala prekampania i tfusk dostawal amoku to co zacznie sie dziac teraz. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 10.08.23, 06:47 m.maska napisała: > Jesli do tej pory trwala prekampania i tfusk dostawal amoku to co zacznie sie d > ziac teraz. > W kampanii wyborczej działają 24 h sądy,te jego wybryki szybko będzie można obnażyć.Swój amok będzie musiał wyciszyć,albo przepraszać ,prostować. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kampania wyborcza -START! 10.08.23, 14:03 Facet wywija piecioma cepami na oslep, mam nadzieje, ze chociaz jednym z nich sie porzadnie walnie w te judaszowa lepetyne. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 11.08.23, 07:00 m.maska napisała: > Jesli do tej pory trwala prekampania i tfusk dostawal amoku to co zacznie sie d > ziac teraz. > Ten malarz kominów,szatniarz brukselski to niedouczony prostak, który nie potrafi zdania poprawnie sklecić. Cały czas jedzie tylko na wzbudzaniu negatywnych emocji i mowie nienawiści. Mogł sobie pozwolić na amok w prekampanii,teraz musi zważać na to co mówi,bo 24 h sądy będą nakazywać prostowanie łgarstw. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 13.08.23, 07:58 Lewactwo ciągle wrzeszczące o demokracji na referendum reaguje amokiem. W W Szwajcarii referenda to podstawa demokracji,organizowane są nawet w błahych sprawach,bo społeczeństwo ma prawo wypowiedzieć się czego oczekuje od rządzących. Dla mnie najważniejszym pytaniem oprócz już zaproponowanych byłoby pytanie czy trzeba zlikwidować immunitety dla wszystkich ich posiadających i czy chcesz likwidacji Senatu. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kampania wyborcza -START! 13.08.23, 08:46 rena-ta49 napisała: > Lewactwo ciągle wrzeszczące o demokracji na referendum reaguje amokiem. > W W Szwajcarii referenda to podstawa demokracji,organizowane są nawet w błahych > sprawach,bo społeczeństwo ma prawo wypowiedzieć się czego oczekuje od rządzący > ch. > Dla mnie najważniejszym pytaniem oprócz już zaproponowanych byłoby pytanie czy > trzeba zlikwidować immunitety dla wszystkich ich posiadających i czy chcesz lik > widacji Senatu. Tez bylabym za tym. Moim zdaniem immunitety sa sprzeczne z zasadami demokracji, bo dlaczego maja byc chronione szmaty i kanalie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 15.08.23, 07:46 Tylko,ze to wiązałoby się ze zmianą Konstytucji,a na to z tą opozycją nie ma szans.Za immunitety uciekają przestępcy,czego przykładem jest Senat.Taką Konstytucję zafundował nam Kwaśniewski bolszewik. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 16.08.23, 21:31 m.maska napisała: > Jesli do tej pory trwala prekampania i tfusk dostawal amoku to co zacznie sie d > ziac teraz. > Trzeba przypominać tej bandzie przygłupów jak się żyło za jego nierządów i co ich znów czeka: twitter.com/Mariusz23205606/status/1590257658808111104 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 15.08.23, 07:40 m.maska napisała: > > Był koń, który mówi ale żeby był koń który jest osłem? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kampania wyborcza -START! 15.08.23, 19:27 Dla mnie to on nawet koniem nigdy nie byl, zawsze z wrazu twarzy wygladal mi na niewypowiedzianie uposledzonego. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 15.08.23, 20:07 al-szamanka napisała: > Dla mnie to on nawet koniem nigdy nie byl, zawsze z wrazu twarzy wygladal mi na > niewypowiedzianie uposledzonego. > To taki koń zmieszany z osłem Senator koń już był , w cesarstwie rzymskim !! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 15.08.23, 20:31 Bolszewicy ,którzy od 8 lat pie*dolą cały czas o Konstytucji i demokracji dziś kombinują jak nie brać udziału w Referndum. Tylko skończony idiota nie chce brać udziału w największym święcie demokracji jakim jest referendum. Taka rada dla bolszewików: Najlepiej w ogóle nie brać udziału w wyborach jak nie podoba wam się Referendum, bo Referendum jest dla Polaków!! Nie dla potomkow sołdatów przywiezionych do Polski na ruskich tankach, to tylko mieszkańcy z Tenkraj!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 15.08.23, 21:32 "Defilada zła, płot na granicy zły, referenda złe, wyrównywanie nierówności złe, JP II zły, świętowanie powstań złe… Pomagdalenkowe elity mają jakiś samobójczy instynkt, który każe im zawsze żywiołowo opowiadać się po stronie przeciwnej niż większość Polaków. Którzy też - źli… twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/1691470391925956608 Lepiej bym tego nie ujeła! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 16.08.23, 09:07 m.maska napisała: > > Ta bolszewicka dzicz od 2010r. nic sie nie zmienia,tak zachowują się do dziś! Odpowiedz Link
rena-ta49 Pamiętacie referendum idioty Komoruskiego? 16.08.23, 09:22 W akcie rozpaczy pomiędzy pierwszą i drugą turą wyborów zrobił durne referendum i wywalił na nie 72 mln z naszych podatków z frekwencja najniższą z odnotowanych 7,8%. Teraz szacuje się ,że referendum organizowane razem z wyborami będzie kosztowało -3-4 mln. Widzicie różnicę? Odpowiedz Link
rena-ta49 POyeb unieważnił referendum... 16.08.23, 15:19 jednoosobowo ,referendum ,które jeszcze się nie odbyło: twitter.com/tylko_prawda_/status/1691726806754234704 Ten kretyn zapomniał kto stwierdza ważność referendum,ale to jest ta ich bolszewicka "demokracja,KONSTYTUCJA" Odpowiedz Link
al-szamanka Re: POyeb unieważnił referendum... 16.08.23, 20:54 rena-ta49 napisała: > jednoosobowo ,referendum ,które jeszcze się nie odbyło: > > twitter.com/tylko_prawda_/status/1691726806754234704 > Ten kretyn zapomniał kto stwierdza ważność referendum,ale to jest ta ich bols > zewicka "demokracja,KONSTYTUCJA" Za kogo sie ten kretyn uwaza?! A banda takich samych idiotow jakon bije mu brawo. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: POyeb unieważnił referendum... 16.08.23, 21:20 Tego kretyna nikt w żadnych wyborach nie wybierał,sam sie mianował liderem partii ,za kogo się uważa wie tylko on,pewnie za demokratę.On chce unieważnić KONSTYTUCJE?To jest ta bolszewicka praworządność!! Odpowiedz Link
m.maska Re: POyeb unieważnił referendum... 17.08.23, 00:25 REFERENDUM to kwintesencja demokracji a oni podwazaja w ogole sens tego referendum - to nie ma znaczenia czy pytania sie podobaja, czy nie, ale kazdy ma prawo sie wypowiedziec - to sie w glowie nie miesci co ten nieudacznik i jego akolici wyprawiaja. To juz wyglada jak sekta. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: POyeb unieważnił referendum... 17.08.23, 06:49 m.maska napisała: > REFERENDUM to kwintesencja demokracji a oni podwazaja w ogole sens tego referen > dum - to nie ma znaczenia czy pytania sie podobaja, czy nie, ale kazdy ma prawo > sie wypowiedziec - to sie w glowie nie miesci co ten nieudacznik i jego akolic > i wyprawiaja. To juz wyglada jak sekta. > Uroczyście oświadczam, że mam w dopie brednie ryżego i wezmę udział w referendum wraz z całą swoją rodzinką! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: POyeb unieważnił referendum... 17.08.23, 07:51 Taka to jest z ich partia obywatelska,oni mają głęboko w dopie zdanie Suwerena! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: POyeb unieważnił referendum... 17.08.23, 08:04 Zaznaczam ,że w referendum Komorowskiego też brałam udział,bo jest to mój obowiązek obywatelski!!! Tak działa demokracja! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: POyeb unieważnił referendum... 17.08.23, 21:35 rena-ta49 napisała: > Zaznaczam ,że w referendum Komorowskiego też brałam udział,bo jest to mój obowi > ązek obywatelski!!! Tak działa demokracja! Tyle ze lewactwo nie ma o tym zielonego pojecia. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: POyeb unieważnił referendum... 18.08.23, 06:48 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Zaznaczam ,że w referendum Komorowskiego też brałam udział,bo jest to mój > obowi > > ązek obywatelski!!! Tak działa demokracja! > > > Tyle ze lewactwo nie ma o tym zielonego pojecia. > Nie mają pojęcia,bo nie używają własnego mózgu,powtarzają co im poda na tacy tvn i gw-no prawda. Dlatego od 8 lat przegrywają wszystkie wybory i jak przegrają te październikowe to znów będzie wycie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: POyeb unieważnił referendum... 17.08.23, 21:34 rena-ta49 napisała: > Uroczyście oświadczam, że mam w dopie brednie ryżego i wezmę udział w referendu > m wraz z całą swoją rodzinką! Howgh! Odpowiedz Link
m.maska Re: Kampania wyborcza -START! 06.09.23, 14:41 HIT KAMPANII "Donaldowy walczyk" śpiewa Paweł Piekarczyk Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kampania wyborcza -START! 06.09.23, 16:09 Te piosenke powinno sie spiewac bez przerwy i na kazdym rogu ulicy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 06.09.23, 21:11 al-szamanka napisała: > Te piosenke powinno sie spiewac bez przerwy i na kazdym rogu ulicy. > Też tak uważam Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 17.09.23, 07:28 Kampania wyborcza rozkręca się na dobre Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kampania wyborcza -START! 17.09.23, 13:18 rena-ta49 napisała: > Kampania wyborcza rozkręca się na dobre Masz na mysli coraz wieksze kretynstwa gloszone przez lewizne? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 29.09.23, 10:02 Ostatnie dwa tygodnie kampanii wyborczej,jest coraz ostrzej,ale kampania wyborcza ma niewątpliwą zaletę: ukazuje nam, to tak naprawdę jest polskim patriotą, a kto konfidentem i zdrajc! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kampania wyborcza -START! 29.09.23, 18:59 Kto jest patriota wiemy juz od dawna, kto zdrajca tez. Teraz najwazniejsze kto przejrzy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kampania wyborcza -START! 29.09.23, 19:39 Ci zdrajcy tak pragną dorwać się do koryta,ze zadłużają sie na potęgę w mBanku: A jeszcze lepsze jest to ,że Prezesem niemieckiego mBanku który pożyczył Platformie Obywatelskiej 45 milionów jest Cezary Stypułkowski, który został w 1988 r. zarejestrowany jako tajny współpracownik Służby Bezpieczeństwa, ps„Michał”. Dlaczego w przypadku Platformy to zawsze Niemcy, postkomuna i esbecy?🤔 twitter.com/GenKiszczak/status/1707752992445812776 Odpowiedz Link
rena-ta49 Kampania wyborcza na ostatniej prostej 08.10.23, 08:06 Polacy trochę zmęczeni kampanią wyborczą,ale z nadzieją na wygraną.Piszę o POLAKACH! Odpowiedz Link
rena-ta49 Debata przedstawicieli komitetów wyborczych, 10.10.23, 06:53 w której wzieli udział : Bosak-Konfederacja Hołownia-Trzecia Droga Morawiecki -PiS Tusk-POKO Schoering Wielgus-Lewica Maj-Bezpartyjni Samorządowcy. Tusk -trzęsące się ręce z kartka,brak odpowiedzi , błędne odpowiedzi co do emerytury bez podatku. Joanka-Lewica wybuduje Polakom 300 mieszkań,chyba dla siebie,zapomniała dodać "precz z dyktaturą kobiet" Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Debata przedstawicieli komitetów wyborczych, 10.10.23, 20:40 rena-ta49 napisała: > w której wzieli udział : > Bosak-Konfederacja > Hołownia-Trzecia Droga > Morawiecki -PiS > Tusk-POKO > Schoering Wielgus-Lewica > Maj-Bezpartyjni Samorządowcy. > > > Tusk -trzęsące się ręce z kartka,brak odpowiedzi , błędne odpowiedzi co do emer > ytury bez podatku. Ha, Tusk juz nad soba nie panuje... oj wisi mu juz niemiecki topor nad glowa. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Debata przedstawicieli komitetów wyborczych, 12.10.23, 07:02 Tusk już gra o wszystko. Wie, że jeśli przegra, jego niemieccy mocodawcy uznają go za politycznego trupa! Odpowiedz Link
m.maska Re: Debata przedstawicieli komitetów wyborczych, 10.10.23, 20:41 rena-ta49 napisała: > w której wzieli udział : > Bosak-Konfederacja > Hołownia-Trzecia Droga > Morawiecki -PiS > Tusk-POKO > Schoering Wielgus-Lewica > Maj-Bezpartyjni Samorządowcy. > > > Tusk -trzęsące się ręce z kartka,brak odpowiedzi , błędne odpowiedzi co do emer > ytury bez podatku. > Joanka-Lewica wybuduje Polakom 300 mieszkań,chyba dla siebie,zapomniała dodać " > precz z dyktaturą kobiet" > Tusk to najwieksza porazka tej debaty... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Debata przedstawicieli komitetów wyborczych, 12.10.23, 07:07 Jego nerwowe machanie łapami to oznaka nerwowości.Ta szuja namawia wojsko do puczu, bo wie, że przegra. To chyba pod Trybunał Stanu podchodzi. Odpowiedz Link
rena-ta49 Ciecia osoba wygłosiła łorendzie, 13.10.23, 07:46 To co odwalił Grodzki to nie było żadne orędzie tylko agitacja! On walczy o siebie a Polskę ma głęboko gdzieś, bo całe swoje życie miał za nic pacjentów, tak jak dziś obywateli ! Wie, że po przegranych wyborach stanie przed Prokuratorem! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ciecia osoba wygłosiła łorendzie, 13.10.23, 07:47 rena-ta49 napisała: > To co odwalił Grodzki to nie było żadne orędzie tylko agitacja! On walczy o sie > bie a Polskę ma głęboko gdzieś, bo całe swoje życie miał za nic pacjentów, tak > jak dziś obywateli ! Wie, że po przegranych wyborach stanie przed Prokuratorem > ! > Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Debata przedstawicieli komitetów wyborczych, 13.10.23, 22:06 rena-ta49 napisała: > Jego nerwowe machanie łapami to oznaka nerwowości.Ta szuja namawia wojsko do pu > czu, bo wie, że przegra. To chyba pod Trybunał Stanu podchodzi. Jesli przegra, to Trybunal Stanu i tak go ominie, bo wczesniej zalatwia go Niemcy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Wszystko "pięknie" się skończyło.... 16.10.23, 06:53 Oficjalnych wyników możemy oczekiwać chyba dopiero jutro,ale w/g tego co dziś widzimy to nadchodzi czas na realizację obietnic! Od jutra mamy: KPO 60.000 kwoty wolnej Dobrowolny ZUS Tanie mieszkania 0% kredyty 30% podwyżki dla budżetówki 4 dni pracy Babciowe Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wszystko "pięknie" się skończyło.... 16.10.23, 08:16 Mozna sie z tego smiac.... ja wyje z rozpaczy. Odpowiedz Link