rena-ta49 29.08.23, 18:42 PiS przegrał z KO w procesie w trybie wyborczym.To był prawdziwy samobój w wykonaniu PO Ma moc 0,6 % w jedną noc: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Fakenewsy w kampanii wyborczej? 29.08.23, 19:43 Panie Tomasz @lis_tomasz udostępnia Pan deepfake lub fakea. 5 h na usunięcie i przeprosiny albo kieruje sprawę do Sądu. Przypominam, że to nie pierwsza taka akcja we mnie wymierzona. Ostatnia z „rabladorem” była opłacana reklamami i wielkimi pieniędzmi, a o ujawnienie jego źrodła sądzę się z Facebookiem. Wkrótce kolejna rozprawa tvp.info/38931712/kampania-fejkow-falszywka-na-patryka-jakiego-oburzyla-nawet-krytyke-polityczna www.tvp.info/38931712/kampania-fejkow-falszywka-na-patryka-jakiego-oburzyla-nawet-krytyke-polityczna Mnie bardzo podoba się procedura 24 sądów w kampanii wyborczej,takie Lisy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Fakenewsy w kampanii wyborczej? 29.08.23, 19:57 0,6 % bylo dla PO najwazniejsze, o nic innego sie nie czepiali, bo wiedzieli, ze prawda i ze przegraja na calej linii. Ale usmiac sie mozna Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Fakenewsy w kampanii wyborczej? 30.08.23, 08:06 al-szamanka napisała: > 0,6 % bylo dla PO najwazniejsze, o nic innego sie nie czepiali, bo wiedzieli, z > e prawda i ze przegraja na calej linii. > Ale usmiac sie mozna > PiS ma chyba kreta w platfusiarni,tak jak oni sobie strzelają w kolano to nikt nie potrafi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Fakenewsy w kampanii wyborczej? 02.09.23, 21:29 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > > 0,6 % bylo dla PO najwazniejsze, o nic innego sie nie czepiali, bo wiedzi > eli, z > > e prawda i ze przegraja na calej linii. > > Ale usmiac sie mozna > > > > PiS ma chyba kreta w platfusiarni,tak jak oni sobie strzelają w kolano to nikt > nie potrafi Eeee nieee, ktory kret chcialby grzebac wsrod durniow Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Fakenewsy w kampanii wyborczej? 29.09.23, 10:44 Ja bym powiedziała,że kretem jest BrejzaBrejza znalazł wyngiel z Kazachstanu,gamonnie jest w stanie zrozumieć że nie jesteśmy w stanie zablokować importu węgla z kraju nie objętego sankcjami? Na dodatek importowanego przez prywatne firmy.A właścicielką firmy jest niejaka Oliwia Poterucha, współpracowniczka Sławomira Nitrasa-PO!! twitter.com/stanczykmaciej/status/1707083913137430738 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Fakenewsy w kampanii wyborczej? 29.09.23, 18:54 rena-ta49 napisała: > Ja bym powiedziała,że kretem jest BrejzaBrejza znalazł wyngiel z Kazachsta > nu,gamonnie jest w stanie zrozumieć że nie jesteśmy w stanie zablokować importu > węgla z kraju nie objętego sankcjami? Na dodatek importowanego przez prywatne > firmy.A właścicielką firmy jest niejaka Oliwia Poterucha, współpracowniczka Sła > womira Nitrasa-PO!! > twitter.com/stanczykmaciej/status/1707083913137430738 I jak zwykle okazuje sie, ze we wszystkim mieszaja peowckie gamonie, no ale durne lewactwo we wszystko im uwierzy. Odpowiedz Link