katenowak 08.01.09, 15:27 szukam miejsca gdzie mój kolega mógłby znależć pomoc i zrozumienie jesteście tu jeszcze?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie-naiwniak Re: czy to forum jeszcze żyje?? 15.01.09, 14:30 dobre pytanie . od jakiegoś czasu zaglądam -- Odpowiedz Link
katenowak Re: czy to forum jeszcze żyje?? 17.01.09, 16:21 albo wygrali i juz nie walczą :)) Odpowiedz Link
nie-naiwniak Re: czy to forum jeszcze żyje?? 17.01.09, 18:05 zawsze ceniłem optymizm - pozdrowienia / dla nas obojga + naszych dzieci /. Odpowiedz Link
katenowak Re: czy to forum jeszcze żyje?? 17.01.09, 23:15 dziękuję równiez pozdrawiam :)) Odpowiedz Link
nie-naiwniak Re: czy to forum jeszcze żyje?? 22.01.09, 13:18 a może otwórzmy swoje forum . Takie na którym i Matki i Ojcowie , będę pisać o tym jak powinno wyglądać życie Dzieci - po rozpadzie małżeństwa Ich Rodziców . Dzieci przecież też mogą pisać - a że mają swoje zdanie , to fakt . I to najważniejsze zdanie ! No to ? Czy propozycja zostanie przyjęta ? pozdrawiam. Odpowiedz Link
chalsia Re: czy to forum jeszcze żyje?? 22.01.09, 19:22 > Dzieci przecież też mogą pisać - a że mają swoje zdanie , to fakt . jest forum "dorosłe dzieci rozowiedzionych rodziców" Odpowiedz Link
nie-naiwniak Re: czy to forum jeszcze żyje?? 22.01.09, 21:58 Dziękuję za info - nie wiedziałem , bo rzadko czytam różne fora . Czyli ? Propozycja rozmowy o sprawach Mama - Tata - Dziecko. Może tak być ? Odpowiedz Link
katenowak Re: czy to forum jeszcze żyje?? 23.01.09, 17:13 ciekawy temat szczegolnie gdy zwiazek sie wali tak jak moj ciagle w nim tkwie bo .... tylko jaki model rodziny przez to ja dziecka ucze ech.... Odpowiedz Link
walczacyojciec Re: czy to forum jeszcze żyje?? 04.10.09, 03:55 katenowak napisała: > szukam miejsca gdzie mój kolega mógłby znależć pomoc i zrozumienie > jesteście tu jeszcze?? kto szuka nie bladzi Odpowiedz Link
walczacyojciec Re: czy to forum jeszcze żyje?? 25.10.09, 17:08 katenowak napisała: > jesteście tu jeszcze?? Forum istnieje zatem zyje. Skoro administracja gazety nie zlikwidowala tego forum, oznacza to (ponownie) ze forum zyje. Inna sprawa czy na forum ludzie pisza? Odpowiedz Link
szum_wiatru Re: czy to forum jeszcze żyje?? 08.05.10, 05:00 walczacyojciec napisał: > Inna sprawa czy na forum ludzie pisza? pisza jak widzisz :-) Odpowiedz Link
walczacyojciec Re: czy to forum jeszcze żyje?? 08.05.10, 05:51 szum_wiatru napisał: > pisza jak widzisz :-) moze sie wreszcie cos ruszy z tym forum Odpowiedz Link