0wiolcia0 23.02.10, 14:22 Jestem tu nowa, myślałam, że znajdę na Waszym forum towarzystwo, ale zaglądam tu i zaglądam.... i nikogo tu nie ma. Robicie porządki wiosenne?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iloneczka27 Re: Wiosna Czyżby porządki?? 26.02.10, 14:34 wiolcia nie pisz o porządkach! ja mam wieczny remont w domu - końca nie widać! Dziewczyny pewnie zajęte pracą - kurzyska domowe wyszły do ludzi:)) Poza tym sprzątać to ja nie lubie ale muszę... nie mam żadnych patentów na szybkie ogarnięcie domu. A Ty? Odpowiedz Link
0wiolcia0 Re: Wiosna Czyżby porządki?? 27.02.10, 20:43 jak wieczny remont masz to współczuję Ja też sprzątać nie lubię ale muszę ;) Patent miałam przy urządzaniu mieszkania ;) im mniej "carów" i zbędnych mebli tym lepiej :) Odpowiedz Link
iloneczka27 dokładnie 02.03.10, 11:05 ja tez przystrajać chałupy nie bede, a szaf masz ile? Ja bym chciała z 5 (jest nas 4) ale mąż marudzi, ze same szafy w domu będą......... Odpowiedz Link
0wiolcia0 Re: dokładnie 02.03.10, 19:39 ja mam 2, jest nas 3, ale właśnie niebawem kupuję trzecią ;) Kliknij nie ubędzie Cię, a zawsze to jeden grosz więcej polskieserce.pl/ Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: dokładnie 03.03.10, 11:00 o widzisz - podeślę link mężowi może zrozumie, ze szafy w domu są niezbędne:) Odpowiedz Link
idealnapanidomu29 Re: Wiosna Czyżby porządki?? 03.03.10, 16:19 Tak naprawdę wiosenne porządki wcale nie muszą różnić sie od codziennych. Różnica polega na tym, że zaglądamy w miejsca, które przy sprzątaniu na co dzień pomijamy. Tylko od nas zależy ile czasu poświęcimy na sprzątanie. Można przeznaczyć tydzień i wtym czasie pokój po pokoju wysprzątać cały dom. Można również pozostać przy swoim normalnym rozkładzie prac. www.poradypanidomu.pl/artykuly/porzadki/wiosenne-porzadki.html Odpowiedz Link
iloneczka27 oj tam idealna 09.03.10, 08:47 nie bede harmonogramow robila no bez przesady domu do gory nogami nie bede stawiac:D Odpowiedz Link
jorgo1612 Już wygrabiłem ogródek 14.03.10, 06:43 Było kilka dni słonecznych, bzy już puszczają pąki. Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: Już wygrabiłem ogródek 17.03.10, 21:56 hehehe u mnie leży śnieg do łydek, na grabienie nie ma szans, sople zwisają i sypie cały czas odśnieżanie nie grabienie! Odpowiedz Link