teane 17.06.10, 07:37 mimo, że macie całe stosy? ja mam ostatnio manie kupowania kolczyków. mam już ich sporo, ale zawsze przyda mi się kolejna para :D i jeszcze jedna i jeszcze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka_1962 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 17.06.10, 07:58 Ja ostatnio nie mam parcia na sklepy i dobrze :D Odpowiedz Link
copec Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 17.06.10, 08:53 buty i błyszczyki do ust. to moja mania ostatnio. mam fazy na różne rzeczy... Odpowiedz Link
po_etry Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 17.06.10, 15:05 Buty. Torebkę. Lody Grycana, bakaliowe, dwie gałki. Odpowiedz Link
lucusia3 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 31.07.10, 00:41 Buty, torebkę? OK. Lody mogę oddać. Albo zamienić na krem albo balsam do ciała. Odpowiedz Link
marghe_72 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 17.06.10, 22:11 książki - dla się i dla dziecięcia. Kulinarne też ;-) dobre jedzenie :) Jestem monotematyczna Odpowiedz Link
giciag Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 18.06.10, 11:19 Ja mam fiola na punkcie mieszkoniowym.Wiec zawsze znajda sie jakies nowe dodatki a to swieczki ,poduszeczka,dywanik itp.A czasem to wystarczy jak pojade do salonu z meblami zaczerpnac inspiracji. Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 18.06.10, 17:43 ja sama robie biżuterie i to własnie musze kupowac półfabrykaty, a poza tym to ubrania i duperele dla dzieci Odpowiedz Link
teane Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 19.06.10, 09:30 sama robisz i się nie chwalisz! wystawiasz się gdzieś? linka poproszę :) Odpowiedz Link
majeczka200 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 18.07.10, 22:21 Teraz to koniecznie sukienkę na wesele.A tak ogólnie to mam słabość to różnego rodzaju bluzeczek mam ich pełno a niektóre to dobrze jak raz założyłam.Teraz mam fioła na kupowaniu ciuszków dal córci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
moonshana Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 23.07.10, 17:49 podobnie jak Teane, namiętnie kupuję kolczyki. ale chociaż ich używam, bo kiedyś miałam taki okres że zawzięcie kupowałam ozdoby do włosów, zamierzając z ich pomocą uczynić z moich kłaków piękne fryzury:) na zamierzeniach się skończyło a ja przez długi czas byłam " dobrą ciocią" i rozdawałam gumki, spinki, opaski i inne duperelki znajomym kobietom:) Odpowiedz Link
pudelek09 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 25.07.10, 13:33 Nie smiejcie sie,ale uwielbiam kupowac...majteczki!mam ich mnostwo. A poza tym jak porzedniczki-ciuchy dla corki,rozne dodatki.Od malego pod kolor ciuchow miala spineczki,gumeczki,paseczki i inne. Odpowiedz Link
dwapsyikot Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 09.08.10, 21:53 perfumy i kremy, to muszę mieć koniecznie.... Odpowiedz Link
cloud_nine Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 03.09.10, 07:52 Mam bzika na punkcie poscieli, lubie czesto zmieniac wiec gdy tylko jest jakas promocja to od razu kupuje. Do tego dodatki do domu, jakis obrazek , lustro czy poduszki na kanape. No i jak kazda kobieta lubie perfumy i bielizne wiec zawsze sie na cos skusze. Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 01.10.10, 14:17 Teraz to koniecznie musze kupić sobie kozaki na zimę. Nie mam pomysłu jakie. Napewno nie szpile:) Odpowiedz Link
edytamariqa Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 01.10.10, 14:57 urzadzanie domu na to mam fioła uwielbiam kupowac garnuszki wogóle szkliwo Odpowiedz Link
tehuana Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 08.10.10, 00:58 Spodnice. W tym roku sie rozszalalam i od wiosny kupilam juz 10. Kolczykow nigdy za duzo. Poza tym -jestem seroholiczka i lubie miec co najmniej 6 rodzajow w lodowce do wyboru. Pieke chleb w domu-wiec lubie miec zapas maki i rozne dodatki -bakalie, orzechy, nasionka. Odpowiedz Link
dorka_1962 pieprz czarny mielony 18.10.10, 14:51 A ja muszę kupić (i to koniecznie) !!!! Odpowiedz Link
finka9 Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 29.12.10, 00:32 Mam to samo. Kolczyków nigdy za wiele. Na usprawiedliwienie powiem ,że nie leżą w kącie,bez przerwy je zmieniam. Odpowiedz Link
f.l.y Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 30.12.10, 12:27 książki, mogę nie dojeść, ale książkę kupię... Odpowiedz Link
azjaodkuchni Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 27.08.11, 20:48 Szaliki... mam prawie 40 biorąc pod uwagę, ze żyję na równiku to bardzo praktyczny zakup.... Odpowiedz Link
mmartyyynaa Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 07.11.11, 00:03 cześć jestem tu nowa ;) ponieważ cały czas doposażam mieszkanie i cały czas mi czegoś brakuje to muszę kupić: talerze do pizzy (zamierzam wypiekać, a już kamień kupiłam i za dwa dni powinnam go mieć) ;), wagę kuchenną, wagę łazienkową, blender porządny, kitchen aid, ekspres do kawy, duze gary bo mam male dziadostwo z tefala, lustro i kinkiet nad nie do łazienki, kinkiety do synkowego pokoju, dywan, meble do duzego i jakas lawe ;) narazie tyle pamietam. fioła mam na punkcie: pojemniczków, koszyczków i desek do krojenia, a dla synka zabawki ;) Odpowiedz Link
mrfazior Re: co KONIECZNIE musicie kupić? 09.11.11, 16:27 Blog o wszystkim co dotyczy domu i ogrodu - od urządzenia i aranżacji po czworonożnych domowników! Zapraszam! domiogroddlakazdego.blogspot.com/ Odpowiedz Link