motylek.live 13.07.10, 01:24 marza mi sie piekne kafle na podloge do salonu... wynalazłam w gazetce Paradyż, taka polska firma,,,ahhh jakie cudne, a mąz nic... kobitki jak go przekonac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 13.07.10, 19:31 postaw go moze przed faktem dokonanym:P a jak nie to zostaja tylko nasze typowe kobiece sztuczki:p Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 14.07.10, 00:03 tak tez dzias zadecydowałam, przejzałam jeszcze raz katalog i mam! te jedeyne, zamowiłam!! :) mam nadzieje ze mnei nie wyrzuci z domu :P gres polerowany Mistral w odcieniu Beige , :) jakby Ci sie chciało to zajrzyj na paradyz.com.pl i powiedz czy ładny ;] Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 14.07.10, 19:36 swietne!! bedziesz je laczyc z elementami brown jak na zdjeciu? Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 15.07.10, 00:26 ;) tak tak dokladnie tak samo nawet sobie juz to wydrukowalam zeby miec wzor ;] bo bardzo ladnie to zrobili, fachowcow juz tez zatrudniłam :P Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 15.07.10, 18:44 te ciemne elementy bardzo fajnie podkreslaja aranzacje, saj znac jak to wszytsko wyszlo. a cenowo jak stoja? Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 16.07.10, 11:51 za plytki zaplacilam kolo 1500 zl a ze wszytskim i klejami itd to do 2000 zl ale moj salon ma ponad 20 metrow,męzowi sie podobalo i nawet pomaga je polozyc teraz:D Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 16.07.10, 15:35 to chyba calkiem spoko, tym bardziej za takie ladne kafle, a nie jakies byle jakie. no to dobrze, ze maz sie przekonal:D Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 17.07.10, 00:40 wiesz, szczerze to patrzylam na inne i bylo drozej ale jestem zadowolona, jest pieknie nawet sprzatanie mi nie przeszkadza;] Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 17.07.10, 23:25 hehhe, no po remoncie to na bank jest duzo sprzatania to cale szczescie, ze na razie masz zapal:D zobaczymy ile to potrwa;P Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 18.07.10, 23:40 jest pieknie;] a Ty nie planujesz remontu? maja fajne takie przeceny niektorych kafli , w katalogu wszystkie sa, i nam pomogl jeszcze architekt bo ja wybralam kafelki a dostalam jeszcze bezplatna [porade architekta ktory nam -polecil takie wstawki innego koloru Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 03.08.10, 12:02 troche sie nie odzywalam;) ja na razie nie planuje remontu, moze za jakis czas. a jak sie sprawuja kafle twoje?:> Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 03.08.10, 23:22 jestesmy zachwyceni;] nie scieraja sie , latwo sie myja;] startuje w konkursie teraz na feacebooku ;] Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 05.08.10, 17:55 o, ostatnio ciagle slysze o jakis nowych konkursach na fb;) a co mozna wygrac?:> pewnie cos ladnego jak od paradyzu:> Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 05.08.10, 23:24 mozna wygrac wycieczke dla 2 osob lub kubki ich stylizacj, tak wyczytalam, a zeby wygrac to trzeba poodkrywac takie puzzle i odgadnac jaki zabytek sie kryje lub podac nazwe kolekcji,nic trudnego;] Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 07.08.10, 11:09 wydaje sie proste, ale jak sporo osob juz w to gra to moze byc mala szansa na wygrana;) Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 09.08.10, 00:50 oj no nie ma co tak patrzec, i tak i tak losuja z puli zwycięzców tychj co ida dalej, wiec trzeba liczyc na szczescie;]ale nie ma co rezygnowac Odpowiedz Link
onelupa Re: marza mi sie piekne kafle... 10.08.10, 11:49 no trzeba grac;) pozniej w tej walce o wycieczke to juz oceniaja tez merytorycznie ten tekst o pieknie ztego co wyczytalam. Odpowiedz Link
motylek.live Re: marza mi sie piekne kafle... 10.08.10, 23:42 o czym? nie wyczytalam tam nic takiego, ale ja tak juz mam ze nie doczytuje do konca:P Odpowiedz Link