Dodaj do ulubionych

Zakupy spozywcze w necie - pomocy !

05.11.10, 11:53
No i stało sie ...mam noge w gipsie...i nie jestem w stanie zrobic zakupów w najblizszym supermarkecie .... Patrzyłam ze do mojej "dziury" pod w-wa dowozi piotripaweł oraz alma... Czy macie jakieś doswiadczenia z takimi zakupami? Może cos mi polecicie ?
Obserwuj wątek
    • zzzytkaaa Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 13.11.10, 17:36
      znajomi korzystaja z almy i sa bardzo zadowoleni, jak dla mnie drogo,
      opłaca się kupowac tylko rzeczy z promocji, no ale jak mus to mus:)
      no i te terminy dostawy, raz chciałam zamówic, ale termin był zbyt odległy...
      • koontza Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 17.11.10, 14:50
        Skorzystalam z "PiP" o dziwo byłam zadowolona :). Kurier wniósł mi wszystko do kuchni , jak zobaczył noge w gipsie ;)

Moge polecić , termin miałam na drugi dzień.
    • kinga.malec Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 15.11.11, 11:22
      generalnie wole zakupy na żywo ale dobrze że jest net to zapewne ułatwia prace
    • iloneczka27 Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 12.12.11, 19:41
      ja nie korzystam, bo na wieś niczego mnie nie przywiozą. Widziałam, że Auchan ma teraz sprzedaż internetową?
      A nie możesz poprosić sąsiadki?
      Zdrowia życze.
      • w_kuchni Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 21.12.11, 23:03

ja raz na jakiś czas korzystam z FRISCO. Terminy krótkie i właściwie wszystko mają. Jesli kupisz za więcej niz 200 pln - dostawa jest gratis wiec raczej robię tam duże i ciężkie zakupy - bo zawsze wnoszą do kuchni,
        Wlasciwie jedyny minus to ceny. Kiedyś podjęłam heroiczną próbę porównania ich z REALem. Za rachunek który w realu wyniósł 500 pln - we frisco zapłaciłabym 650... Głównie przez fakt że nie mają tanich marek a ja kupuje rzeczy w stylu mleko kokosowe czy brązowy cukier.
        Ale w sytuacji w której jesteś polecam Ci ich bardzo. Mają wysokiej jakości produkty (kupowałam też świeże mięso i warzywa - dużo ładniejsze i smaczniejsze niż w realu :) i bardzo dobrą jakość obsługi.

pozdrawiam
        Marta
    • kuku-na-muniu8 Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 06.02.13, 15:05
      Niestety z Almy ani PiP nie korzystałam, miałam okazję wypróbować Tesco- wszystko było jak w najlepszym porządku. Porównaj sobie ceny produktów i dostawy i się nie zastanawiaj tylko zamawiaj!:)
      • kokopil Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 25.04.13, 18:15
        Też część zakupów spożywczych i chemię robię online w Tesco, może dlatego że wcześniej tam się zaopatrywałam. Ja jestem zadowolona, polecam.
    • becialek Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 06.10.13, 22:51
      Dziura - tzn gdzie ;) ? Zwykle robię zakupy na stronie frisco. Naprawdę polecam :)a w dni kiedy nie chce mi się wyjść z domu bo pada albo się źle czuje ten sklep jest dla mnie wybawieniem
    • aknat Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 25.06.14, 09:41
      Wszystko inne tak ale spożywki jakoś jeszcze nie odwazyłąm sie kupować przez internet
      • boggi_net Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 28.06.14, 16:28
        ja kupuje od jakiegoś czasu na www.ekologicznytarg.pl jest taniej niż w innych sklepach ze zdrwa zywnoscia, maja dostawę do domu i zawsze wszystko świeże i warzywa prosto z pola. Na swieta zamawialam pasztet z karpia. Potem skusiłam sie tez na inne gotowe dania. Polecam. Teraz juz własciwie wszystko kupuje przez internet.
    • kryspina007 Re: Zakupy spozywcze w necie - pomocy ! 13.05.16, 10:36
      tesco ma opcje zkupów online
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka