kgd3 23.02.13, 13:50 PERFEKT- Profesjonalna Firma Sprzątająca tel 783-045-456 POLECAM!!! www.perfektwrzesnia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avecezaro Re: sprzątanie pomieszczeń - firma sprzątająca 24.04.13, 14:24 Ja mogę polecić usługi firmy Ever Grupa. Niedawno ich zatrudniłem i jak na razie jestem zadowolony. Pakiet usług mają szeroki - nadają się do małych i dużych różnej maści pomieszczeń - sprzątają zwykłe biura, ale i hotele i bardziej wymagające miejsca, więc są solidni. Odpowiedz Link
kuku-na-muniu8 Re: sprzątanie - firma sprzątająca 22.05.13, 14:25 To chyba w złym dziale zostało wrzucone. Wiadomo, że kury domowe nie korzystają z firm sprzątających!:P Odpowiedz Link
aniakowalik22 Re: sprzątanie - firma sprzątająca 06.12.19, 09:08 Ja osobiście korzystam z firmy sprzątającej Magic Clean, tylko, że oni działają na terenie Krakowa, niestety brak czasu na takie obowiązki przed liczne nadgodziny w pracy. magicclean.com.pl/ Odpowiedz Link
kamil1921 Re: sprzątanie - firma sprzątająca 14.09.21, 11:41 [url=https://czystyslask.pl/]Firma sprzątająca Katowice[/url] - Czysty Śląsk polecam ! Kompleksowe usługi sprzątające. Wykonują [b]sprzątanie biur Katowice[/b], [b]sprzątanie po remoncie Katowice[/b], [b]sprzątanie po budowie Katowice[/b], [b]sprzątanie firm Katowice[/b] Odpowiedz Link
kamil1921 Re: sprzątanie - firma sprzątająca 14.09.21, 11:42 Kompleksowe usługi sprzątające. Wykonują [b]sprzątanie biur Katowice[/b], [b]sprzątanie po remoncie Katowice[/b], [b]sprzątanie po budowie Katowice[/b], [b]sprzątanie firm Katowice[/b] Odpowiedz Link