iloneczka27 16.04.08, 19:35 zauważyłam, że ostatnio u nas krucho z okazywaniem uczuć, czasami śpimy oddzielnie:( niby ze względu na dzieciaki (syn sie boi sam u siebie spac a córka malutka) ... chciałabym coś zmienic tylko nie bardzo wiem jak... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnamama Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 17.04.08, 08:48 KUSIĆ! KUSIĆ! KUSIĆ! i nie ma spania oddzielnie,to chyba początek do końca ;)zacznij od problemu synka ze spaniem(strachem),córka malutka w niczym Wam chyba nie przeszkadza ;) ja wychodzę z założenia, że tak jak my potrzebujemy czułości i pieszczot tak i mężczyźni potrzebują i trzeba działać jak tylko mąż w pobliżu ;-)!!!! Odpowiedz Link
a_gnieszka0 Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 17.04.08, 15:06 kochana,dzieci położyć wcześniej spać, założyć seksowna bieliznę, nalać po lampce czerwonego wina i jak napisała koleżanka wcześniej kusić kusić kusić ;-) Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 17.04.08, 16:23 hihihi no tez tak myslalam...winko musze zakupic:) Odpowiedz Link
czarnamama Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 17.04.08, 18:27 i nie zapomnij o tej seksownej bieliźnie ;))))) Odpowiedz Link
a_gnieszka0 Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 17.04.08, 18:54 a później napisz czy Ci się udało ;-) Odpowiedz Link
a_gnieszka0 Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 17.04.08, 18:58 to był żart oczywiście ;-) Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 17.04.08, 19:14 hihihihi jasne, ze zakupie i napisze czy cos z tego bylo:)))) a tak na marginesie dzis sobie myslalam i doszlam do wniosku, ze to moze ja jestem zbyt bierna... ciagle zmeczona, bo z dziecmi caly dzien, bo gary, bo sprzatanie i chyba nie mam zbyt czesto ochoty na wieczorne szalenstwa;) a tego tak latwo juz sie zmienic nie da Odpowiedz Link
camilcia Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 27.04.08, 18:14 Iloneczko, właśnie przeglądam sobie to forum :) u mnie też nieciekawie, poza tym co napisałaś o zmęczeniu ja zupełnie nie mam z kim dzieci zostawiać i jak już zasną to mi się tak marzy nic nie robić, poczytać, posłuchać spokojnie muzyki a najbardziej mi się marzy żeby mi wszyscy święty spokój dali!!! i strasznie we mnie agresjii dużo ostatnio, szczegolnie że maluchy chore były, a to wiadomo .... Odpowiedz Link
alojw Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 22.04.08, 16:34 Iloneczka, odpuść sobie czasami to sprzątanie. Zakup seksowna bieliznę, do tego winko świeczki... Mąż napewno bardziej sie ucieszy z tego niż posprzątanego na błysk pokoju:) Odpowiedz Link
zdzisiowa Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 23.04.08, 14:17 Bo potem kiedys przyjdą takie czasy,ze ani winko ani sprzątanie nie pomoze he he.. Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: Jak rozbudzic namiętnośc w związku? 23.04.08, 22:21 masz rację ale wiem, że to zły znak ale zwyczajnie nie mam ochoty na nic, na rozmowy, na zabawę, na seks. normalnie cos sie ze mna dzieje, najchetniej bym tylko spala ale jak tu spac jak syn do szkoly a ja z mala cały dzin, wieczorem kolacja, kąpiele, scielenie, pizamki i spac... jakos nie mam na nic ochoty, chodze z krzywa mina i mam ciagle złosci...niedobrze sie dzieje oj niedobrze Odpowiedz Link