iloneczka27 09.05.08, 15:50 ja kupuje, dla dzieciaków dresy i inne tzw. "do piachu" a dla siebie tez cos czasami wybiore, maz marudzi wiec on ma nówki:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka.a Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 09.05.08, 17:01 Jasne! Uwielbiam szperac,a ile radosci mi sprawia wynalezienie taniej i unikatowej perełki...niestety na to trzeba troszke czasu,a i ostanio go brak...bo corcia absorbuje moj caly wolny czas:), wiec zostaje iternet...ps. Dzieci tak szybko wyrastaja ze swoich ciuszkow,i nikt mi nie powie ze nie bedzie bardziej zadowolone z nowej zabaweczki niz z nowego ciuszka... Pozdrawiam wszystkie "kury szperaczki" mua!:) Odpowiedz Link
irenka75 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 09.05.08, 21:47 dla siebie raczej nie kupuję bo albo się niepodoba, albo za ciasne i szeroki kuperek nie wchodzi (ale to tylko to pierze tak wizualnie poszerza). Takie zakupy to podstawa dla wyrastajacego ze wszystkiego kurczaczka.Kupuję do piachu ale zawsze udaje mi się kupić coś wyjściowego. Same zalety- 1. ma się pewność że po praniu ubranie będzie wyglądało tak samo 2. nie dostaję wrzodu żołądka kiedy patrzę na mojego samodzielnie zajadającego dwulatka. Najwyżej się bluzeczkę wywali. Bo gdyby tak kosztowała dwie dychy albo więcej...? 3. ma dużo ubranek, nie muszę codziennie prać. A tak wogóle to dla kurek chyba naturalne takie grzebanie łapkami to tu, to tam ;))) Odpowiedz Link
camilcia Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 09.05.08, 21:48 uwielbiam takie zakupy!!! mam jeden ulubiony i tylko tam wpadam, zazwyczaj rzeczy dla dzieci, dla siebie i meza juz nie mam czasu przejrzeć :) masę boskich ciuszków za grosze wynalazłam mam z tego wielką satysfakcję Odpowiedz Link
loki6 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 09.05.08, 23:05 Nie zawsze. z reguły mam takie zrywy. Jak juz zobacze cos ciekawego to wydaje mi się, że nastepnym razem też cos upatrzę. Nie cierpię szperać i mierzyć ( nawet w normalnych butikach). Ale kiedy juz upatrzę i przymierzę (jednak), to bluzka za 5 zeta mnie cieszy ( zwłaszcza jeśli jest w dorym stanie i dobrej firmy. Córeczce kupuję jak mnie coś zainteresuje ( musi być dobrego gatunku). Mężowi też - czasami Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 10.05.08, 09:01 grzebanie w ciuchach jest dla mnie tak relaksujące, że jestem zdania iż właścicielki mogły by bilety sprzedawać za tyle przyjemności Odpowiedz Link
zdzisiowa Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 13.05.08, 10:08 To mi podsunęło pomysl dla iloneczki!Moze zorganizuj u siebie taki ciucholand,o ile masz pomieszczenie na ten cel.Moze jakas pozyczka od kogos nieduza by wystarczyla?Mialabys idealnie-praca na miejscu i wlasny interesik:) Odpowiedz Link
maminka-2 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 20.05.08, 12:17 sobie nie, jakoś nie mogę nic fajnego znaleźć. dzieciom, woszem, mam niedaleko bardzo fajny ciucholand z markowymi ciuszkami, poprane, pachące, wisza elegancko an wieszaczkach. szczerze mówiąc wydanie stówki na koszulkę nexta w firmowym sklepie to lekkie przegięcie, a w ciucholandzie za 12 zł, czemu nie:) Odpowiedz Link
adziam71 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 09.07.08, 20:09 niezly mpomysl, sama o tym myslalam. No i jeszcze cos, zdzisiowa, ... a skad dokladnie piszesz ? Zlote Lany, Karpackie,Srodmiescie ? Odpowiedz Link
agnen Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 20.05.08, 22:53 Kupuję młodej. Dla siebie nie mam cierpliwości. Zresztą sobie w ogóle nie umiem ciuchów kupować a w kupionych chodzę dopuki się da. Odpowiedz Link
koontza2 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 09.07.08, 22:41 jak synek był mały to owszem kupowałam mu ciuszki do piaskownicy.Sobię też parę rzeczy kupilam. Teraz raczej ide do "Factory" , tam są końcówki seri i towar po wymianie z firmowych sklepów.... Odpowiedz Link
prokasia75 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 10.07.08, 08:51 Kiedyś, jak mieszkałam w mieście i miałam dostęp do ciucholandów, to zaglądałam do nich. Teraz u mnie takowych nie ma i w zasadzie nie muszę też kupować. Ciucholand sam przychodzi do domu. Dla dzieci dostaję ubrania od znajomych, rodziny, ostatnio nawet sąsiadka obdarowała mnie dwoma workami ubrań po swojej córeczce. Mam w czym wybierać, za darmo:) Odpowiedz Link
szugo9 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 14.07.08, 14:06 Kupuje mi przeważnie mama, bo zawsze coś fajnego wypatrzy.Ja nie mam tyle cierpliwości, ale są fajne ubranka dla dzieci z dobrej w gatunku bawełny i świetnie się piorą. Odpowiedz Link
monia19722 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 08.08.08, 21:30 dla siebie nigdy, starszej córce kupowałam ale to było dawno;w lumpkach które znam ubrania są na wieszakach i sa wycenione a ceny podobne są do cen jakie płace na wyprzedażach w c&a i cubusie ,więc nie kupuję :) Odpowiedz Link
maminka-2 Re: Kupujecie odzież w ciucholandach? 06.09.08, 17:00 dla siebie nie, jakoś nie potrafię znaleźc nic fajnego. mąż się brzydzi:) za to dla dzieci, jak najbardziej, mam zaprzyjaźniony sh z ciuchami nexta, gapa itepe, wszystko jak nowe i za psi grosz. Odpowiedz Link