yeux_noirs
04.08.13, 21:24
Jestem z tych "dopasowanych" stosunkowo niedawno, choć na forum zaglądam i się dokształcam już od dłuższego czasu. Mam póki co dwa uświadomione staniki, halfcupy Latte i Espresso z OnlyHer - oba naprawdę megawygodne, ale... no właśnie - przy niższych temperaturach. Przy ponad 30 stopniach za oknem zaczynam marzyć o choć jednym miękkim staniku w szufladzie - problem w tym, że nosząc 65C trudno znaleźć cokolwiek nieusztywnianego. Nie orientuję się jeszcze jakoś szczególnie dobrze w markach, miękkie staniki w podobnych rozmiarach widzę praktycznie tylko u Ewy Michalak. Jest jakiś inny producent, który też pomyślał o komforcie termicznym małobiuściastych latem? ;) Effuniaków bym bardzo chętnie spróbowała, ale chcę się jeszcze dowiedzieć, czy są w ogóle jakieś inne opcje.
Doradzicie coś? Póki mogę (czyli głównie w domu), to chodzę bez, ale na dłuższą metę zupełnie bez górnej części bielizny funkcjonować się nie da - mimo niewielkich rozmiarów mój biust przy bieganiu, skakaniu czy generalnie uprawianiu sportu jednak choć odrobiny podtrzymania potrzebuje.