Dodaj do ulubionych

Zdjęcie - poproszę o ocenę, za mały?

09.04.20, 10:46
Witam, wg nieba i ziemi noszę 70 D (wymiary 74/88). Zakupiłam Freyę rio - mam mega bułki pod pachami i na plecach, mimo, że jestem szczupła. Całe życie nosiłam źle dobrane staniki. Zwykle 75 B. Staników ogółem nienawidzę i kiedy mogę to chodzę bez. Założyłam Freyę, ładnie wygarnęłam i okazuje się, że mam biust. Ale... jeśli wygarnę wszystko to to wystaje poza miskę. Po chwili chodzenia i tak wraca cześciowo na swoje dawne miejsce (powiedzmy 1/3 gdzies się chowa). W sensie nie wszystko wygarnięte zostaje w misce tak jak chwilę po wygarnięciu. Na zdjęciu wygarnięte, choć jeszcze by coś sie tam znalazło na plecach. Jak włożę więcej w miskę to pierś odstaje Jednak po chwili juz to się gdzieś inaczej rozkłada (wraca?) i nie wszystko co zgarnęłam wciąż jest w misce. Jakiś mój błąd? Wredne cycki? Zły rozmiar? Za krótkie, za długie ramiączka? O ile obwód mocno nie ciśnie o tyle jak jeszcze skrócę ramiączka to żyć nie mogę. Co parę minut robic ponowne zgarnianie? Moje piersi lubią sobie żyć na boku. Fiszbina jest ok - środek pachy. Chcę kupić jeszcze dwa, ale nie wiem jakie.
Obserwuj wątek
    • ajszus1986 Re: Zdjęcie - poproszę o ocenę, za mały? 09.04.20, 10:48
      Aaaa, bułki muszę wkładać dosłownie co chwilę.
    • ajszus1986 Re: Zdjęcie - poproszę o ocenę, za mały? 09.04.20, 10:53
      po chwili wyglada juz to tak.
      • morganaa9_97 Re: Zdjęcie - poproszę o ocenę, za mały? 08.09.20, 15:08
        Sredni raczej. Pewnie cos na poziomie miski D-F(chociaz obwod tez wazny), nie?
        • morganaa9_97 Re: Zdjęcie - poproszę o ocenę, za mały? 08.09.20, 15:23
          A, nie doczytalam 70D masz, jak przypuszczalam.
          Coz, po pierwsze to "bul" nie widze. Jest lekkie wglebienie tam gdzie konczy sie material i tyle - po drugie walki - na zdjeciach ich nie przedstawilas, ale przy staniku ciasniejszym w obwodzie walki zawsze beda, po wygarnieciu oczywiscie mniejsze - po pachami to samo. O ile nie sa to ogromne wylewajace sie czesci piersi jak przy za malej misce, to male was walki pod pachami beda zawsze. Na drugim zdjeciu widac wrecz luz na prawej piersi, wiec po prostu - widocznie sa. Po jakims czasie noszenia dobrego stanika powiiny sie zmniejszyc. Ja bym pochodzila i zgarniala, i dopiero po jakims czasie zobaczyla czy dalej tak bedzie - o ile stanik jest ocztwiscue dobry, bo zdjecia moga byc zdradliwe - to juz niech oceniaja oanie ktore bardziej sie znaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka