GoĹÄ: Jacek Radunc
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
11.07.12, 12:08
Sprzedaję Yamahę FZ6n z 2004 roku (naked)
numer ramy JYARJ074000001830
REJESTRACJA w Polsce 23.04.2012r.
Ubezpieczenie OC do 22.04.2013r
Motocykl sprowadzony w Włoch, jestem pierwszym właścicielem w kraju.
Co zrobiłem przy motocyklu od zakupu:
- olej motul'a + filtr
- płyn hamulcowy
- zamontowane crash pady
- zamontowana owiewka Givi
- wymienione świece
- wymieniony w akcji serwisowej czujnik położenia przepustnicy na nówkę (TPS)
Moto w ciągłej eksploatacji. W chwili obecnej licznik zbliża się do 50 tys. Ponieważ jakość tego modelu jest legendarna przebieg 50 tys zł można potraktować jako pomijalny. Mechanik nie chciał nawet zaglądać do silnika kiedy spytałem o regulację zaworów :)
Na jednym ze zdjęć widoczna rysa na zbiorniku - to jedyne "poważne" uszkodzenie tego motocykla. Rysa ładne spolerowana, nie jest zbytnio widoczna, sam zbiornik nie jest wgnieciony (sprawka poprzedniego właściciela).
Na kołach kapcie michelin'a stan jak nowe. Napęd starczy do końca sezonu, później do wymiany.
Reszta działa na dotyk, żadnych usterek, wad ukrytych etc. Motocykl nosi normalne ślady użytkowania, drobne wżery na goleniach, odpryski lakieru na felgach, rama czysta, żadnych wykruszeń etc.
Moto kupiłem dla siebie, nie jestem handlarzem, jednak nie odpowiada mi charakterystyka silnika, rozglądam się za typowo turystycznym sprzętem Suzuki Vstrom lub honda CBF 1000, stąd decyzja o rozstaniu z Yamaha.
Osoby poważnie zainteresowane zakupem zapraszam do kontaktu i jazdy próbnej (tylko osoby które okażą prawo jazdy i położą na stole równowartość motocykla).
motocykl sprzedaję również za pośrednictem serwisu aukcyjnego allegro
allegro.pl/yamaha-fazer-fz6n-2004-1-wlasciciel-w-pl-i2480655503.html
nie odpowiadam na sms'y, proszę dzwonić lub pisać na jacek.radunc@gmail.com
Cena wywoławcza 12tys. Dopuszczam negocjacje cenowe w rozsądnym zakresie