Dodaj do ulubionych

Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!!

27.08.04, 08:20
Dla mojego kolesia okolo 22 skonczylo sie paliwo w fzr!!! Bylo juz pozno i
nie mial skad wziasc paliwa wiec zadzwonil do mnie i mu przywiozlem !!!
Najlepsze jest to ze jechala grupka tych brudasow ubranych w swoje czarne
skory i z dlugimi brodami i zaden sie nie zatrzymal aby zapytac sie czy moze
w czyms pomoc!!!Ale nic !!! Ja kiedys wracalem ze zlotu i tez stal na poboczu
jakis harleyowiec i tez nie mial paliwa a cpn byl stosunkowo daleko!!!
Zatrzymalem sie odkrecilem swoj zbiornik i podzielilem sie paliwem!!!Teraz
jak zobacze takiego dupka na poboczu to mu nawet reka nie odmachne!!!
Obserwuj wątek
    • wojtekk1000 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 09:13
      niezla z nich banda nieudacznikow!!
      • renata0 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 04.09.04, 21:17
        .
      • renata0 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 04.09.04, 21:18
        Witam:) szukam motocyklistów celem pisania o nich felietonów i artykułów na
        stronach internetowych krajowych i polonijnych. Czakam na kontakt
        renata7@box43.pl
      • Gość: anty japoniec Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:09
        sluchajcie korwa pedaly!mam was gleboko w moim zadzie!!!pozdro
      • Gość: hexe Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:05
        FRAJERZY I CIOTY to... FRAJERZY I CIOTY!!! Niech zyje miedzynarodowe frajerstwo
        i ciotarstwo!!! Frajerzy i cioty wszystkich krajów łączcie się!!! - bedzie się
        was łatwiej pozbyć...
    • mmarcinn Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 09:21
      Tyle ze oni chyba maja taki status materialny ze jak jedzie sam a mu sie cos
      zepsuje albo etylinki braknie to dzwoni i mu taksowka przywiaza. Albo zadzwoni
      po sluzacego Jana zeby ten sie od ich zony oderwal i przyjechal z paliwkiem.
      Pewnie sami sobie by nie pomogli jakby jeden z nich stal na poboczu.
      • iza_belka Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 09:35
        Może jednak nie wypada tak strasznie uogólniać, co? Równie dobrze można by było
        powiedzieć, że wszyscy na ścigaczach, to szaleńcy, ćpuny i samobójcy? Czyżbym
        się myliła myśląc, że takie głupie gadanie jednak trochę denerwuje?
        Pozdrawiam :)
        • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:47
          Zgodzę się z Izą, kiedyś też miałem problem, bo odpadła mi wajcha od biegów i
          przelazłem z 5 km w te i wewte i kiedy już nie widziałem nadziei, widzę jakiś
          jadący motocykl, podniosłem rękę w geście powitania i co widzę, młody koleś na
          HD 883, nawet nie spojrzał na mnie. Pomyślałem o nim same wulgaryzmy, no co za
          gnojek, widzi drugiego w potrzebie i nawet nie kiwnął :/
          A tu okazało się, że przejechał ze 100 metrów, zawrócił, podjechał, zapytał,
          czy może pomóc mi w czymś. Spytałem, czy ma może wajchę od biegów od Tandeta -
          nie miał :):)
          Tak jakoś mi się głupio zrobiło, przez to wszystko co o nim pomyślałem. Okazał
          się w porzo kolesiem, mimo, że na HD
          Niepopieram uogólniania.
          Nie każdy jest jak członek V2 Poznań - nadęty bufon, są tacy, którzy kochają
          Harleya i są porządnymi gościami, mało ich, ale są, czego potwierdzeniem jest
          moja mała przygoda.

----------------------------------
          PS. Wajchę znalazłem, TandetSzajs jest kompletny!!!!!!!!!!
      • hun_xtz660 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 09:50
        coś ty, jak harley stanie to od razu telefon do serwisu po lawetę, bez szukania
        przyczyny - od tego jest serwis.
    • hun_xtz660 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 09:54
      U mnie po Komorowie jeździ taki jeden cudak. A jak jedzie to chyba liczy liście
      na drzewach. Błyszczy i świeci z daleka, nigdy go nie widziałem jak choćby
      jedna chmurka na niebie, zawsze w pełnym słonku. Pozdr.
      • sunshine600 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 10:53
        >coś ty, jak harley stanie to od razu telefon do serwisu po lawetę, bez
        >szukania
        >przyczyny - od tego jest serwis.

to harley`e psuja sie w trasie???? Hehehe.
        A tak serio to po co serwis, jestem w stanie przyjac na zlom kazdego harley`a,
        i (a niech strace) dam nawet z 90 gr za kilogram.

Od powietrza, glodu, ognia, wojny i amerykanskiej motoryzacji ochraniaj nas
        Panie.

• Gość: nico Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.kl.amwaw.edu.pl 27.08.04, 15:06
          HD nie psuje się w trasie!!! Jak ma się zepsuć coś co jedzie na lawecie???
    • sly11 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 11:01
      ostro kolego pojechałeś,i myślę ze część w/w może poczuć się poważnie
      urażona,nie każdy ksiądz czy psycholog to pedofil,ja również jestem
      przeciwnikem uogulniania,to do niczego nie prowadzi.
      • iza_belka Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 12:55
        Hmmm... No i chyba właśnie poczułam się urażona :( I wcale nie dlatego, że
        jeżdżę HD, bo nie jeżdżę. Ale znam kilka osób jeżdżących, i wiem, po prostu
        wiem, że są dobrymi ludźmi. I wiem, że zatrzymują się kiedy trzeba pomóc. I nie
        świecą tylko w słońcu. I wiem, że naprawiają swoje maszyny. Dłubią w nich i
        znają je od najmniejszej śrubeczki do frędzelków na kierownicach.. I szczerze
        mówiąc, życzę wszystkim, aby właśnie takich użytkowników dróg spotykali w
        czasie swich wędrówek, kiedy będą mieli jakiś problem.
        Dlatego też, wkurzam się straszliwie, kiedy ktoś uogólnia. Kiedy któs już na
        dzień dobry jest negatywnie nastawiony do "ujeżdżaczy" HD. Chyba, na złość
        zacznę źle mówić o motocyklistach na sportach. Bo właśnie co do nich mam
        najbardziej mieszane uczucia.
        Hmmm..
        • Gość: reggie Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:19
          Iza nie ma sie co przejmowac kolega ko1w musi sie kogos uczepic,jak nie kobiet
          to ludzi na HD taki typ :)
          • Gość: pepto Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 22:13
            A czego można się spodziewać po tych nowobogackich pałach, przecież większość
            z nich to hurtownicy obuwia lub innego badziewia, którzy dorobiwszy się na
            przemycie afiszują się swoją brudną forsą, nienawidzę tych VAT-owców przebranych
            za motocyklistów, jak ulał pasują tu słowa ewangielii ;Ezehiel 25
            w.17: "ŚCIEŻKA SPRAWIEDLIWYCH WIEDZIE PRZEZ NIEPRAWOŚCI I TYRANIĘ ZŁYCH
            LUDZI..." ?
            • sly69 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 06.09.04, 10:33
              Gratuluję koledze!!! Brawo!!!
              Zastanów się, jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy Księgą Ezechiela i
              Ewangeliami to nic dziwnego, że dla Ciebie nie ma znaczenia co mowi Biblia na
              temat określania innych, to Może poprostu daruj sobie cytaty jak sobie z nimi
              nie radzisz.
              Kto Ci broni otworzyć hurtowię i robić wałki na VAT-cie? Pewnie nie pozwala Ci
              Twoja znajomość Ewangelii wg. Ezechiela.
        • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:24
          Iza, a zacznij źle mówić o Endurowcach, albo cóś......
    • hun_xtz660 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 13:37
      Kiedyś miałem kolegę, razem jeżdziliśmy na Virgach 535. Kolega , syn wziętego
      prawnika z W-wki, nabył nowego Sportstera (a Virażki jeszcze nie sprzedał) i
      stało się. Jakoś już nie mieliśmy czasu na wspólne wyjazdy, a to coś mu
      wypadło, a to jechał do jakiegoś klubu z HD w nazwie a tam "obcych" nie
      wpuszczają i inne takie pierdoły. Wytłumaczenie jedno - HD uderzył do głowy i
      skrzywiło mu sie spojrzenie na świat. A przy swoim Viragu to umiał tylko
      nakrętke wentyla odkręcić- sam zajmowałem sie obydwoma motocyklami. Szkoda
      słów na harleymanów.
      • ko1w Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 15:05
        Dla bab to zawsze cos niepasuje jak nie Iza to Reggie!!! Ja i moi znajomi
        wszyscy jezdzimy sportami( moze marnymi ale sportami) i zawsze pomoge w
        potrzebie ale na pewno nie dla harleyowca!! Ludzie na enduro sa bardzo
        wporzadku tak jak na sportach!!!
        • iza_belka Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 15:13
          Wiecie co? Szkoda słów. Po prostu aż żal się wypowiadać.
          A wszyscy Polacy to pijacy, brudasi i nieroby. I wszyscy biją swoje kobiety.
          Taka właśnie opinia panuje w kraju, w którym wcześniej mieszkałam. No i co tam.
          W końcu wszyscy możemy uogólniać, prawda?
        • Gość: reggie Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:21
          Jak harleyowcy moga pomagac tobie skoro,masz o nich takie zdanie?Myslisz,ze
          wszyscy jezdzacy scigami sie kochaja? ja w to watpie!
        • Gość: oldi Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 27.08.04, 18:44
          Ludzie, czy naprawdę macie logo waszych maszyn odbite "sorry" na waszej
          mózgownicy. Harry czy nie co to za różnica, a jak ktoś ma mieć popieprzone w
          głowie to ma i bez znaczenia jest czym jeździ. Rozumiem, że niektorzy mają
          ciężkie przeżycia ale czy nie prościej powiedzieć, że świnią był koleś, który
          się nie zatrzymał? Po co uogólniać?
          • Gość: CBR Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 22:40
            Nie moge słuchać jak koleś wyperfumowany, który kupionym przez tatusia
            wyscigowym motorku jedzie po innych ludziach! Walnij sie w baniak skoro
            uważasz ,że "kierowcy" motorków wyścigowych są piękna drużyną i "nikt tak sie
            nia trzyma razem jak WY"!!!nie masz o czym pier........... to idż na disco lub
            na karuzelę ! Fuck Them All!
    • cruk Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 15:57
      a Ty znowu burzysz...ech..

jak to mowia: machalem, machalem i mi nie stanal

a ile razy jak byla awaria w samochodzie stalo sie na poboczu i ZADNA glowa nie
      pomyslala, mimo "machania", zeby moze zatrzymac sie i pomoc?

tez segregujesz kierowcow mijajacych Cie pojazdow wedlug marek?

jezdze roznymi motocyklami (HD rowniez), ale nie "motor czyni czlowieka".
      Wiec nie uogolniaj. Bo sa ludzie i taborety w kazdej "branzy".

Szybko sie zniechecasz, skoro po jednym niepowodzeniu "machania i nie stawania"
      Twojego kumpla, nie Twoim, od razu przenosisz to na zachowania swoje wobec
      motonitow - nie wazne ze na HD.

widocznie malo jestes do pewnych rzeczy przywiazanych czy Ci zalezy. Ja
      statystyk nie prowadze, bo po co. Obrazac sie ze Cie ktos nie zauwazyl? Obrazac
      sie bo ktos moze nie mogl sie zatrzymac? A kolega widze, ze niezly bystrzak, ze
      brody policzyl i jeszcze spostrzegl ze brudne.
    • harley4 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 17:06
      Nastepnym razem jak bede jechal i zobacze rozkraczonego Japa to zastanowie sie
      czy mu pomoc. Bo moze to ko1 a ja przeciez ciota. A wiec niech stoi jak ten
      glupi ch...
      No ale zarty na bok.
      Nieczesto spotyka sie takich PARSZYWYCH SZOWINISTOW jak ko1. I to wlasnie on i
      jego blizniaki sa powodem takiej a nie innej , a napewno zlej krwi pomiedzy
      motocyklistami.
      Osobiscie prawie nigdy nie zatrzymuje sie na widok motocykla satrzymanego na
      poboczu.
      ZAWSZE ZATRZYMUJE SIE KIEDY MOTOCYKLISTA ,TAK W RUCHU JAK I NA POBOCZU PROSI O
      TO.
      Samo zatrzymanie sie nie znaczy nic. Z listu ko1 wynika ze jego koles OCZEKIWAL
      az sie ktos zatrzyma. Krolewna, ktorej nie chcialo sie podniesc raczki. A
      pozniej pretensje
      • renata0 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 04.09.04, 21:20
        Witam:) szukam motocyklistów celem pisania o nich felietonów i artkułów na
        stronach internetowych krajowych i polonijnych. Czekam na kontakt
        renata7@box43.pl
      • Gość: harleyka_Lublin Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 08.09.04, 14:22
        Kto w ogóle wymyslil tak pojebany temaT........KURDE CHYBA TEN KTO TO NAPISAL
        JEST CIOTA I NIEUDACZNIKIEM I BOI SIE ZPOJRZEC PRAWDZIE PROSTO W OCZY. NIECH
        TEN KTOS NIGDY WIECEJ NIE WARZY SIE POWIEDZIEC TAK BZDURNYCH SLOWO O
        PRAWDZIWYCH MOTOCYKLISTACH!!!!!
    • motodawca1 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 27.08.04, 17:54
      KO1W - ale Ty kiedyś byłes spoko chlopak - coś sie zmienilo po TWoim wypadku i
      problemach z ojcem....
      Nie pisałes ze oberwałeś w głowe, z ojcem też jakoś sie uspokoilo - Stary - co
      z Tobą?
      Pamiętasz jak ludzie chcieli sie skladać by pomoc CI oplacić mandat?
      Niemal Wszyscy chcieli sie dołożyć. Nie było ważne czym Ty jeździsz a czym inni.
      Teraz odwalasz taką kichę.
      Zastanów sie.

Nie poznaję Cię. Na początku myślałem ze starasz sie troche rozruszać 4um, ale
      teraz zaczynam w to wątpić i obraz jaki jawi mi sie przed oczami jest.....
      az strach opowiadać.
    • Gość: kawasakizx12ninja Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 27.08.04, 20:51
      Czesc ,moze to co napisze troszke Was rozweseli i zlagodzi nastroje.Kiedys w
      telewizji slyszalem jak odwieczni antagonisci czyli wlasciciele japoncow i
      HarleYow mowia o sobie:Wlasciciele jap.o harley.:Wiecie co laczy Harleya z Pit-
      Bulem?..to ze HarleY i Pit_Bull lubia jezdzic na pace Pick-Upa i pozostawiaja
      plamy na podjezdzie. Z kolei Ci drudzy o japoncach mowia tak; Ze woleli by
      widziec swoja siostre w burdelu niz brata na Hondzie,dobre co? PZDR
      • sunshine600 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 28.08.04, 00:01
        Jacy znowu odwieczni antagonisci? Ja do harleyowcow nic nie mam. Nie oceniam
        ludzi przez motocykl ktory posiadaja.

Ko1w: Gdyby twoj kolega przyjzal sie blizej, kto wie czy nie spostrzeglby ze te
        choppery mogly byc tak naprawde japonczykami.
        • wojtekk1000 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 28.08.04, 19:36
          Jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze byla to ekipa na "stuningowanych"
          junakach "czoperach" - buhaha!! Tak naprawde to nie wazne czym jechali - licze
          sie fakt ze sie nie zatrzymali!! A co do harleyowcow - jest wsrod nich nich
          wielu nieudacznikow, ktorzy tak wlasnie nie postepuja - nie macham im - nigdy
          pierwszy!!

---------------------------------------------
          Sprzedam moje wypasione Kawasaki ZXR 750 94r. (czas na R1)

www.bikepics.com/pictures/198941/
          www.bikepics.com/pictures/198938/
          (na zywo wyglada lepiej)!!
          ----------------------------------------------
          • wojtekk1000 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 28.08.04, 19:39
            kurwa - BŁĄD - "[...] ktorzy tak właśnie POSTĘPUJĄ [...]"

Sprzedam moje Kawasaki ZXR 750 94r.

• ko1w Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 28.08.04, 19:59
              Sory ze moze uogolniam ale naprawde nigdy nie spotkalem wporzadku harleyowca!!!
              Dlatego mam teraz do nich takie podejscie!!! I narazie oni sa u mnie skresleni
              i podobnie jak kolega od zxr nie macham do nich pierwszy bo jak machalem to
              nawet nie odmachiwali!!! Kolesie na sportach i endurach sa normalni!!!
          • harley4 Niektorzy motocykli to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 28.08.04, 20:58
            "nie macham im - nigdy pierwszy!!"
            I byc moze oni maja takie samo zdanie o Tobie - nieudacznik.
            I tez nie machaja pierwsi.

• Gość: kawasakizx12ninja Re: Niektorzy motocykli to frajerzy i cioty!!!!!! IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 28.08.04, 21:48
              Mysle jednak iz slowo antagonisci oddaje w pelni nastroje pomiedzy jednymi a
              drugimi co nie trudno zauwazyc po zlotach moto ktore organizowane sa bardzo
              czesto oddzielnie. Chyba wiekszosc z Was zgodzi sie ze mna iz obiektywnie rzecz
              biorac Harleyowcy to bardzo specyficzne i chermetycznie zamkniete srodowisko
              motocyklistow
              • harley4 Re: Niektorzy motocykli to frajerzy i cioty!!!!!! 28.08.04, 22:49
                Masz duzo racji, ale nie do konca-byc moze jest to POLSKA SPECYFIKA.
                W USA istnieja MC dostepne dla kazdego motocyklisty - nie skutery, mopedy.
                Istnieja tez Cluby "Markowe" np HOG -Harley Owners Group - dla posiadaczy HD.
                Plano Shadow -dla posiadaczy Hond Shadow,
                Gold WIng of America -Honda Gold WIng itd. nie mozna sie dziwic ze cluby te
                sa "zamkniete" dla innych marek.
                Czy zrzeszenia np dla kobiet przyjmuja mezczyzn ? Jako gosci napewno Tak. Na
                stale Nie.
                Sa to zazwyczaj cluby prywatne.
                I ty sam mozesz sobie zalozyc MC Ninja of..... Czy bedziesz chcial widziec u
                siebie brodatych Harleyowcow ? I na tej zasadzie dziala wiele clubow
                motocyklowych czy samochodowych.
                Jezeli chodzi o zloty, sa zloty sponsorowane przez HD i sponsorowane przez
                organizacje motocyklowe>
                -Zloty HD-trzeba miec Harleya zeby uczestniczyc, oficjalne koszulki, nalepki,
                bilety wstepu na niektore imprezy - mozliwosc zakupu - TYLKO I WYLACZNIE
                czlonkowie HOG (platny membership = posiadanie HD). Dziesiatki straganow na
                ktorych kazdy niezrzeszony moze kupic nieoficjalna koszulke itp
                -Zloty inne - dostepne dla wszystkich ktorzy posiadaja motocykl -90% TO HARLEYE
                Imprezy zazwyczaj calkowicie bezplatne. Koszulki, nalepki itp mozna kupic na
                setkach straganow.

jest i trzeci rodzaj zlotow -Black Biker .Organizowany i adresowany do czarnych
                motocyklistow.

Zloty dostepne dla wszystkich sa zawsze bardziej popularne, ale i tak 90% to
                posiadacze HD tyle ze niezrzeszeni.
                Z postow odnosze dwa wrazenia:
                -Posiadacze HD zrzeszeni sa w klubach na wzor Hells Angels-hermetyczna,
                elitarna organizacja ignarujaca wszystkich nie HD motocyklistow
                -Posiadaczy przedewszystkim japonskich scigaczy szlg trafia a ze nie moga
                przeniknac do HD ale z jakiegos powodu sami nie chca zalozyc wlasnych klubow.

Druga grupa (mlodsza wiekowo)pyskuje na pierwsza (starsza wiekowo), ktora o
                rewanzu jeszcze bardziej sie zamyka

Szerokiej drogi WSZYSTKIM
                • ko1w Re: Niektorzy motocykli to frajerzy i cioty!!!!!! 29.08.04, 09:19
                  Wiesz co harley4 sam wydajesz teraz zla opinie dla swoich kolesi!!! Pokazujesz
                  jakie z was cioty ze zakladacie sobie kluby , organizujecie zloty po to aby
                  zaden koles na sporcie nie byl na nim!!! Jestescie po prostu cioty z kasa
                  ktorzy sie zamykaja w swoim gronie!!! Nie mam juz nic wiecej do powiedzenia o
                  was!!! Robcie to dalej to nikt was nie bedzie trawil!!!! CBR STREETFIGHTER!!!
                  • harley4 Re: Niektorzy motocykli to frajerzy i cioty!!!!!! 29.08.04, 17:03
                    ko1w
                    Wydaje mi sie ze twoje rozezlenie wynika z przepelnionej pieluchy. Napelniles
                    ja ponad miare i nie wiesz co teraz zrobic. Moze poprosisz kogos starszego o
                    pomoc.
                    No i dorosnij, zaloz swoj wlasny prywatny klub, zorganizuj swoj wlasny prywatny
                    zlot. Wprowadz regulamin taki jak tobie odpowiada.
                    I przestan miec do innych pretensje ze maja, ze im sie chce czy moga, podczas
                    kiedy ty jestes nieudacznikiem z duza geba.
                    Poniewaz nie mamy szans spotkania sie na drodze niestety nie bede mial okazji
                    pomachania ci.
                • iffa Do harley4 31.08.04, 13:18
                  Wiesz coś może więcej o klubach Plano Shadow? Nie mogę nigdzie znaleźć
                  informacji.
                  • harley4 Re: Do harley4 04.09.04, 01:18
                    Klub ten NAPEWNO istnial w 1999 roku, w Plano,-miasto na polnoc od Dallas.
                    Wiem ,bo znalem dobrze jednego z Zarzadu klubu, a nawet kilka razy jezdzilem z
                    nimi. Jak jest na dzien dzisiejszy nie wiem-wyprowadzilem sie z Plano w 1999 r.
            • wojtekk1000 do harley4 29.08.04, 12:13
              Nie macham im pierwszy, bo prawda jest taka (wiem to z wlasnego doswiadczenia)
              ze nie odmachuja (nie pisze tego na podstawie jednej sutuacji - a paru), tak
              wiec po co mam sie denerwowowac? A co do tych nieudacznikow, to mialem na mysli
              tych palantow co to sie nie zatrzymali kiedy sytuacja tego wymagala (zauwazylem
              ze mnie nie zrozumiales). Nie uogulniam - znam 2 posiadaczy harleyow, maja
              jeszcze inne motory i sa normalni - jezdza z innymi i nie sa "zamknieta grupa"!!

-------------------
              Sprzedam moje Kawasaki ZXR 750 94r.

-------------------
              • Gość: ktos Re: do harley4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 05:31
                wojtekk1000 napisał: Nie macham im pierwszy, bo prawda jest taka (wiem to z
                wlasnego doswiadczenia)
                > ze nie odmachuja (nie pisze tego na podstawie jednej sutuacji - a paru
                Ja duzo jezdze skuterem i przewaznie harleyowcy nie odmachuja (99%) olewala
                mnie bo jezdze na skuterze.Na innych maszyna odmachuja w 99%, wiec liczy sie
                maszyna.
                • Gość: HD Re: do harley4 IP: 213.241.75.* 03.09.04, 12:46
                  Pinidzielenie w terenie. Jeżdżę HD i zawsze odmachuję i sam macham jak cos
                  jedzie, niekoniecznie HD...czasem odmachają czasem nie. Samemu też mi sie
                  zdarza nie odmachac, ale to wtedy kiedy walczę w danej chwili z drogą (dziury i
                  koleiny)...Co się tyczy zatrzymywania...Jak ktoś stoi na poboczu sam to z
                  reguły zwalniam i patrze co się dzieje...Jak nic powaznego to delikwent macha
                  żebym jechał dalej, a jak chce to macha, żebym sie zatrzymał i luzik...Poza tym
                  drodzy "japończarze" (sam kiedyś jeźdiłem wtereanami i japonią też), kiedyś sam
                  stałem na poboczu HD i jedna japonia nawet nie zwolniła-chopper...ale druga
                  zawróciła i koleś zaoferował pomoc:) Czyli liczy się człowiek nie maszyna!
                  • renata0 Re: do harley4 04.09.04, 21:22
                    Witam:) szukam motocyklistów celem pisania o nich felietonów i artkułów na
                    stronach internetowych krajowych i polonijnych. Czekam na kontakt
                    renata7@box43.pl
    • roberthom Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 29.08.04, 23:49
      Ja smigam FZ6 w czerwcu zjechalem cala POLSKE do okola to byla moja podroz
      poslubna i zaden z tych : tzw.Harleyowcow nie podniosl graby do gory by
      odmachac . Natomiast kiedy to wracalem do domu gdyz niechwalac sie mieszkam
      teraz w SCOTLAND , juz bylem prawie na miejscu 50 km,do konca jazdy byl to
      juz prawie srodek nocy mianowicie okolo 2.30 nad ranem zatrzymalem sie na
      poboczu autostrady .Pomykajacy Harleyowiec odrazu dal po hebelkaci i zapytal
      sie z troska co sie stalo czy wszystko gra ,ja na to ze jasne ,tylko maly
      brek . :)

Dzis bylem na przejazdce to nie nadazalem lapy podnosic do wszystkih
      motocyklistow ,a HARLEYOWCOW TU JAK MUCH kazdy juz z daleka grabe do gory
      unosi . tak wiec przyznam ze WYTSPIARZE SA NAPRAWDE ZYCZLIWYMI LUDZMI, NIE TO
      CO U NAS W KRAJU -POLSCE .Tu naprawde nie liczy sie czym sie kulasz, ja
      nienadazam reki podnosic do GORY KU NIEBU by innych pozdrowic .CIEKAWE CZY I W
      POLSCE NASTANIE TAKI OKRES ????????????????????????????? pozdrawiam FZ6
      • harley4 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 30.08.04, 01:22
        roberthom ,
        DOPUKI NA MOTOCYKLACH BEZ WZGLEDU NA MARKE JEZDZC BEDZIE TAK SZOWINISTYCZNE
        BYDLO JAK NIEKTORZY NA TYM FORRUM - NIGDY !!
        MOZE TO NIE MOTOCYKLE ALE LUDZIE ROBIA ROZNICE?
        • Gość: vrod2003 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 30.08.04, 11:18
          Od pewnego czasu obserwuję tą dyskusję.
          W życiu nie słyszałem tak kretyńskich opinii, że jak ktoś jeździ na Harleyu to
          musi być bydlakiem, a jak jeździ na każdym innym motocyklu, to na pewno jest
          świetny. Trzeba być bardzo ograniczonym umysłowo, mieć klapki na oczach albo
          jakieś traumatyczne przeżycia, żeby wypisywać takie brednie!!
          Czasami też tego rodzaju opinie stanowią prowokacje do wywoływania awantur.
          Szkoda, że tyle osób od razu zaczyna wielowątkowe bicie piany, które do niczego
          nie prowadzi, a autor tematu ma wiele radochy obserwując jaki to zajebisty miał
          pomysł, żeby dojebać tym harleyowcom. Od razu sytuacja mi się kojarzy z jakimiś
          klimatami kiboli klubów piłkarskich.

Pozdrawiam wszystkich normalnych, a na drodze każdego motocyklistę niezależnie
          czym jeździ

vrod2003
          Harley Davidson V-rod 2003
          Yamaha FZ6 Fazer 2004
          • Gość: basia Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:04
            Zgadzam sie z Tobą, ja juz przestałam sie na forum udzielać, bo ręce opadają
            jak sie czyta niektóre bzdetne komentarze. Myślę, że to zwykła zazdrość
            wywołuje niechęć do HD. Sama jeżdżę chopperem i nie spotkałam sie nigdy z czymś
            niemiłym ze strony kierowców HD, czego nie mogę powiedzieć o
            tych "najszybszych'...
            • cruk smiac sie chce lub plakac 30.08.04, 16:28
              a ja jezdze na roznych..(testy motocyklow)..
              jezdzac na HD pozdrawialam i mnie pozdrawiali
              jezdzac na scigaczach nie zauwazylam by z tego powodu mijani HD mnie nie
              pozdrowili, no chyba ze dostrzeglismy sie w ostatniej chwili, ze wzgledu na x
              pasow w kazda strone i pas zieleni pomiedzy jezdniami, czy w miescie, gdzie
              trzeba miec uszy dookola glowy.

w weekend bylam w Katowicach, na moto. Mijalam stojacy na poboczu motocykl. Nie
              zatrzymalam sie:
              1. bo o to nie prosil
              2. bo nie wiele bym mu pewnie byla w stanie pomoc

Z doswiadczenia rzadziej pozdrawiaja wlasciciele scigaczy, bo zwykle pedza ze
              zwykle wyprzedzany pozdrowi, gdy dostrzeze w lusterku, a wyprzedzajacy czasem,
              a jak jada z przeciwnego kierunku to tez roznie bywa, a moze tych 2 uniesionych
              znad manetki palcow po prostu nie widac?

jesli chodzi o HD jesli kierowca nie pusci kierownicy, z roznych wzgledow, to
              zwykle jego pasazer pozdrawia

ale statystyk powitan nie prowadze bo to zenada. Pozdrawiam kazdego kto jedzie
              na 1 sladzie. Nie wylaczajac policjantow :-DDD (a jak chlopaki radosnie
              odmachuja!!)

Poza dziadkami sledzacymi weza w malych miejscowosciach z orzeszkiem MO na
              kasku.
            • iffa Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 31.08.04, 13:28
              Jakim choperem jeździsz jeśli mozna spytać?
              Ja mam honde shadow 600
              • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:37
                Sądząć po nicku i tym, że Harley4 mieszka w Stanach, gdzie się normalnie i
                godziwie zarabia, to pewnie jakaś stara Honda shadow 1100 :p
                • Gość: cień1100 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:09
                  no co Ty masz do Hondy Shadow 1100?:)
                  • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 07:47
                    Metafora........
                    Miałem napisać "starą SM 500", żeby mieć pewność, że nikt się nie doczepi?
                • harley4 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 03.09.04, 02:35
                  Przy moim nicku, posiadanie Hondy swiadczyloby o niespelnionych marzeniach.
                  Mam Harleya- 1993 Electra Glide Sport, FLHS tzw Bagger.
                  I nie naleze do zadnej organizacji czy klubu motocyklowego.
          • Gość: HD Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: 213.241.75.* 03.09.04, 12:53
            Słusznie prawicie Panie...szkoda gadania. Tak naprawdę liczy się człowiek i to
            co ma pod kopułą, a nie maszyna...ech życie życie
      • Gość: Aniol Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.local / *.man.poznan.pl 01.09.04, 10:48
        Ciekawe, też mieszkam cszkocji i jakoś bardzo zadko widuje tu Harleye prawie
        wogole. Ale moze to nie ta Szkocja na mazurach :-)
        A tak ogolnie to przykro sie to czyta, ja kuilem moto nie poto zeby byc
        motocyklista zrzeszac sie czy kiwac wszystkim na drodze kupilem moto bo kocham
        jezdzic a nie rozmawiac z ludzmi czy sie z nimi integrowac. Czasem kiwam czasem
        nie ale to nie ma dlamnie znaczenia bo nie kiwam tez wszystkim mijanym bmw po
        drodze ani innym brykom.
        I moze wezmiecie tez pod uwage ze sa tacy ludzie jak ja i moze tacy wlasnie
        mijali owego nieszczesnika ze nie maja ochoty na zadne przyjaznie tylko chca
        jezdzic a zadna etyka tzw swiata motocyklistwo ich nie interesuje bo nie czuja
        sie motocyklistami.
        Pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:00
          Słuchaj Anioł, jak jedziesz sobie drogą, a ktoś ci macha, bo ma problem, a Ty
          się nie zatrzymujesz, bo nie masz ochoty "...na przyjaźn z nim...", tylko na
          jazdę, to jesteś samolubny cham i nic więcej.
          I pewnie każdy mi przyzna rację.
          Swoją drogą kolega Ko1w nie powiedział nam, czy jego koleś starał się jakoś
          zatrzymać przejeżdżających motocyklistów, czy tylko stał, palił fajkę i czekał
          na litość. W życiu trzeba mieć jaja i umieć sobie radzić. Ale nie wiem, jak
          było, więc nie oceniam.
          Pozdrawiam, niedługo "..już bez motocykla (na jakiś czas:)" Lysout
    • Gość: cień1100 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:17
      I tak zaczynają się głupie i niepotrzebne podziały
      • ko1w Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 31.08.04, 12:25
        Tak mi sie teraz przypomnailo i mam kolejny dowod ze kolesie na HD to pajace
        nieumiacy sie dobrze bawic na zlotach!! Bylismy swoja ekipa na zlocie w
        ostodzie i jak to na zlocie bywa picie , picie i jeszcze raz picie!!! jak juz
        dalismy sobie to niektorych zebralo na jezdzenie i katowanie sprzetow!!! Fakt
        byla jakas 2 w nocy a ci obok nas co byli rozbici z wielkim placzem wylecieli
        ze nie dajemy im spac!!! Kurwa czy oni przyjechali tam na imieniny do cioci???
        • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:31
          Dla ciebie słuchanie przez całą noc jak ktoś strzela bez przerwy swoim japoncem
          niewiadomo po co, to dobra zabawa? Dziwne masz poczucie dobrej zabawy. Dla mnie
          ci strzelający i katujący przez całą noc to zakompleksieni pajace, którym się
          wydaję, ze pokazują, jacy są fajni.
          • ko1w Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 31.08.04, 12:34
            Masz racje ale trzeba sie z tym liczyc ze jak sie jedzie na zlot to sie nie
            bedzie spalo!!! Dla mnie to moga nawet podpalic motor i niewiadomo jeszcze co
            ale jak jestem na zlocie to do nikogo sie nie czepiam!!!
            • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:46
              Nie czepiasz się, bo to Ty katujesz i hałasujesz, to masz się czepiać spiących,
              że śpią????
              Na zloty faktycznie nie jeździ się spać, ale dajmy ludziom wybór, jak bawią się
              dobrze, to niech się bawią, a jak już się wybawili i muszą pospać, to niech
              śpią.
              Niestety na naszych zlotach to coraz trudniejsze do osiągniecia i mi zloty
              przestają się już kojarzyć z dobrą zabawą, tylko ze strzelaniem od 21 do 5
              rano, mordobiciem itp.
              A uwierzcie mi, że na wielu zlotach byłem i wszystko idzie z coraz gorszym
              kierunku. Pozdrawiam, Lysout
              • Gość: reggie Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:56
                ko1w Ty terminator jestes,ze nie musisz spac???? Ze ty nie musisz,to nie
                znaczy,ze inni tez nie,pomyslales o tym?
    • Gość: Karusek Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:06
      Moim zdaniem nie wszyscy harleyowcy to kretyni. W kazdym srodowisku trafiaja
      sie pajace ktorzy zaluja paru sekund, ktore i tak ich nie zbawia, aby pomodz
      koledze motocykliscie w potrzebie. Osobiscie nie rozumiem takiego zachowania.
      Ale musze przyznac,ze wsrod harlezowcow jest ich chyba najwiecej.
      POZDRAWIAM!!!!!
    • Gość: Maks Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.cyf.gov.pl 02.09.04, 08:12
      Jak ktos stoi i macha reką, to znaczy, że coś mu się źle dzieje, ale jak ktoś
      poprostu stoi i patzry na motocykl, to szkoda bardzo żeby sie zatrzymywac przy
      każdym na poboczu i pytac co sie stało, troche pomyslcie, a nie od razu wydawać
      opinie dla ogółu.
      • Gość: Lysout Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:29
        No właśnie o to chodzi, ja też nie zatrzymuję się przy każdym stojącym na
        poboczu motocyklu, bo i po co, nie zawsze mam na to czas, a i nie zawsze on ma
        jakąkolwiek potrzebę, może poprostu stoi i pali fajkę. Ale jeśli widzę, ze ktoś
        coś przy motocyklu grzebie (kapitalny remont na poboczu), albo kiwa z prośbą o
        zatrzymanie, to nawet nie ja, tylko moja etyka ciśnie na maksa na hebel :)
        Pozatym, ko1w, Twoja historia ze spotkanym przez Ciebie Harleyowcem wydaje mi
        się trochę naciągana, bo:
        a) oni rzadko jeżdżą sami,
        b) zazwyczaj mają telefony i kolegów spod znaku HD, (bądź swoich pracowników),
        którzy im chętnie pomogą
        c) nic o nim nie napisałeś, oprócz tego, ze go spotkałeś
        Historia wydaje mi się (zaznaczam wydaje mi się) wymyślona, tyklo po to, zeby
        pokazać, ze oni są źli, a Ty jesteś wporzo.
    • janusjac Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 02.09.04, 08:40
      Witam wszystkich!!!
      Módlmy się wszyscy, żeby Pan Bóg autorowi tego postu przywrócił rozum. Nie
      dajmy się prowokować jakiemuś gówniarzowi, który próbuje robić zamieszanie.
      Może kiedyś dorośnie i będzie mógł godnie reprezentować naszą motocyklową brać.
      W przeciwnym razie nie życzyłbym sobie spotania z tymże osobnikiem, i innymi
      motocyklistami tegoż pokroju.
      AMEN

Pozdrawiam wszystkich motocyklistów bez wzglądu na rodzaj ujeżdżanego rumaka.
      • iza_belka Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 02.09.04, 09:47
        I tej wersji się trzymajmy. Czy można już zamknąć ten kretyński post?
        • ko1w Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 02.09.04, 17:35
          Ale wy ludzie jestescie pojebani!!! ja nie mam zamiaru nikogo sie czepiac ani
          nikogo gnebic!!! Po prostu harleyowcy wyrobili sobie taka marke u mnie i chyba
          to sie dlugo nie zmieni!!! Nie lubie tych brudasow i sobie piszcie co
          chcecie!!! jestescie widze takimi samymi burakami jak ci kolesie z HD!!!
          Pozdrawiam i zebym was nigdy nie spotkal na trasie!!!
          • motodawca1 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 02.09.04, 18:09
            ko1w napisał:

> jestescie widze takimi samymi burakami jak ci kolesie z HD!!!
            > Pozdrawiam i zebym was nigdy nie spotkal na trasie!!!

no a te buraki chcialy zlożyć sie na twój mandat....
            spoko. tak 3maj.
            Ja rownież sobie zycze niespotkania sie na trasie
            • ko1w Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 02.09.04, 20:32
              ja juz nie mam zamiaru wypowiadac sie dalej na ten temat!!! Myslalem ze na tym
              forum mozna wyrazic wszystkie swoje uczucia na temat motorow i motocyklistów!!!
              tak raczej nie jest!!! Trzymajcie sie!!!
          • husky_ Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 02.09.04, 20:42
            >>>>jestescie widze takimi samymi burakami jak ci kolesie z HD!!!

Chłopczę o bardzo małym rozumku , proszę abyś popracował nad swoją gramatyką bo
            ciężko zrozumieć to co napisałeś . Zrozumiałem jednak , że wszyscy ludzi którzy
            mają inne zdanie niż Twoje to są buraki???
            A kim Ty jesteś?????
        • virago535 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 07.09.04, 21:07
          Popieram izabelko! zamknijcie ten kretyński post!
          Iza czy już nie to zawodzi co nie jest przedmiotem nadzieii? /czy zmieniło się
          coś? jeżeli na dobre lub lepsze - powodzenia!
          Yo!
          • Gość: hexe Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:02
            Odnośnie "machania łapą"....
            Piękny zwyczaj ale: zdarzyło mi się że koleś z przeciwka dumny z siebie
            podniósł łapę i ...glebnął!!! bo był na zakręcie!Śmieszne? - pewnie tak ale
            pewnie nie dla niego - a i mnie do dzis głupio...Po prostu - był młodym
            jeźdzcem i przejął się rolą...
            A w mieście - wielu młodych niewiele widzi PRZED SOBĄ - a tu jeszcze wypatrywać
            tych z przeciwka!!!
            I jeszcze jedno - jak gość na ... mopedzie! podnosi łapę to ... olać czy zrobić
            dyshonor?! Salutujemy : człowiekowi; idei czy...pojemności?...
    • hun660 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 03.09.04, 08:23
      Skończcie te pierdoły, bo rzygać sie chce jak sie was czyta.
    • sly69 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! 03.09.04, 08:43
      Panie i Panowie!
      Zakończmy tę bezsensowną, bratobójczą walkę. Wystarczy nam zmagań z
      katamaranami i dupkami z maluchów (napisałem dupkami czy dudkami? - wszystko
      jedno). Każdy jeździ najpierw, czym może potem, czym chce - nie jest tak? Jak
      będę miał wolne 50 kawałków to też kupię HD, ale odmacham każdemu, nawet
      dostawcom żarełka.
      • Gość: HD Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: 213.241.75.* 03.09.04, 12:54
        I słusznie! Jo tyż:)
        • Gość: kawasaki ninjazx12 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 04.09.04, 01:51
          Wlasnie daliscie poprzez wzajemne ataki na siebie swiadectwo tego o czym
          napisal swego czasu Bismarck o narodzie polskim,cytuje:..Polacy to taki narod
          ze wystarczy dac im bron a sami sie wytluka!!!I tym pesymistycznym akcentem
          zamukamy ta bezsensowna dywagacje!!! P.S.Mimo wszystko z uporem maniaka
          twierdze ze "harleyowcy" i zwolennicy "japoni" sa wobec siebie
          antagonistycznie ustosunkowani a powyzsze posty to jednoznacznie
          potwierdzaja!!!
          • pluto9 A jak rozpoznajecie................? 07.09.04, 17:01
            Pytanie głównie do antyharleyowców w tym wątku: A jak rozpoznajecie, że gość
            jadący z naprzeciwka ma pod sobą harleya a nie Yamahę, Hondę itp ??????????
            Wizualnie Drag Star czy Shadow podczas mijania się może spokojnie uchodzić za
            Fatboya czy co tam oni mają innego. I co wtedy: przyglądacie się uważnie do
            ostatniej chwili i ewentualnie pozdrawiacie albo nie ?
            • Gość: Radek Re: A jak rozpoznajecie................? IP: *.2015.com 07.09.04, 22:11
              Ja nie dyskryminuje z powodu posiadanej maszyny, wszystkim tak samo nie macham.
              Ale jak ktos stoi na poboczu ze sprzetem i macha ze potrzebuje pomocy to
              napewno sie zatrzymam, nie bede sie zatrzymywal jak ktos po prostu stoi bo nie
              wiem czy stoi zeby nogi rozprostowac, wysikac sie w lesie czy co tam jeszcze.

pozdrawiam wszystkich motocyklistow.
              Nara
              • Gość: Radek Re: A jak rozpoznajecie................? IP: *.2015.com 07.09.04, 22:16
                Tak teraz sie zastanowilem i wyszlo mi ze jednak macham jak ktos macha z
                przeciwka, jak nie to nie, wiaze sie to z tym ze za duzo u mnie na wsi jest
                moturow, sporo tez sie dorwalo do sprzetow roznej dziwnej mlodzierzy ktora sie
                naogladala biker boyz i innych takich porazek amerykanskiego kina.
    • Gość: V2 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 07:56
      żal mi cię i szkoda mi czasu na dłuższą polemikę PACANIE
    • Gość: Dominiko Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: 213.209.160.* 08.09.04, 08:09
      jak tak sobie czytam Wasze wypociny qfa to jednak poważnei zastanawiam się czy
      aby dobrze robie kupujac moto!! na ki ..uj mi jakieś awantury między harleyami a
      odkurzaczami? a może jeszcze gdzieś w trabę zarobię bo jakiemuś ścigaczowi nie
      spodoba się mój chrom na moto??? puknijcie się w czoło wszyscy
      rozwalił mnie text "nie pomacham mu bo oni nigdy nie machają" -czy coś
      takiego!!n o chuj w dupe!!---nie machają to nie machaj!!! qfa--będę sam jeżdził
    • Gość: cień1100 Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:45
      jeszcze o tym kórfa gadacie?
      • Gość: HD Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: 213.241.75.* 10.09.04, 17:08
        he he he..temat niezniszczalny tak jak dowcip o wróbelku:-D
    • Gość: hexe Re: Harleyowcy to frajerzy i cioty!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:53
      Znam parę takich opinii że: motocykliści to debile, dawcy organów, piraci
      drogowi itp... Do tej pory dzielłem świat na: motocyklistów i ...resztę świata!
      A tu jakis dupek rozpętuje krucjatę bo inny motocyklista ... sie nie zatrzymał!
      A machałeś koleżko?! A może cię po prostu nie zauważył albo się gdzies
      cholernie spieszył?! - ty nigdy nie zap...lasz na łeb na szyję olewając
      wszystko bo się spieszysz?! A może po prostu było ciemno, was dwóch a on nie
      chciał ryzykować?... A może to po prostu był jakis PRZYPADKOWY PALANT na
      motocyklu?! Bo prawdziwy motocykilsta - pomaga - po tym go poznasz. A reszta -
      to smieci nie warte uwagi! Nie każdy za kółkiem - to kierowca - nie każdy na
      motocyklu...itd.A ty tu: bo harleyowcy to h...e!A tobie guyl nie skacze jak
      słyszysz rozmowy "prawdziwych kierowców" o motocyklistach?! Więc -
      wyluzuj...Napisz: dziekuję "koledze" ...i opisz to. Może mu się kijowo zrobi?
      Może inni wezmą sobie to do serca?
      A ty: WOJNA!KUR...A!!! Z harleyowcami!
      Ps. Koleś też mógłby nie ośmieszać się patrzeniem na tylko jeden zegarek w
      motorze - szybkościomierz...
      KUPĄ PANOWIE! A nie - wojna między sobą!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka