Dodaj do ulubionych

Dwukołowe ciekawostki

18.11.16, 12:27
Cześć, widziałem ostatnio w filmie coś co poruszało się jak skuter, przypominało skuter...ale nie było skuterem. Jestem aż tak bardzo nie na czasie, że nie kojarzę nowinek technicznych?
Obserwuj wątek
    • mal-ek Re: Dwukołowe ciekawostki 18.11.16, 22:23
      a chcesz się dowiedzieć czy tak chrzanisz dla samego marnotrawstwa czasu i cierpliwości? bo jak tak, to jakieś szczegóły by się przydały....
      • leziox Re: Dwukołowe ciekawostki 19.11.16, 14:30
        Może Honda ST1300 Pan European.
        Z daleka przypomina skuter, niestety.
        :)
    • kredka112 Re: Dwukołowe ciekawostki 20.11.16, 15:48
      te z napedem elektrycznym co wygladaja jak polaczenie skutera z motorem i rowerem w jednym może rzuciły ci sie w oczy ;) moj facet cos takiego non stop przeglada z daleka rzeczywiscie wyglada jak skuter
      • czarnakawusia Re: Dwukołowe ciekawostki 22.11.16, 12:33
        ja wiem ale nie pamiętam nazwy, jak podpytam syna to napiszę! te skubańce do 45 na godz się rozpędzają, jęczy że chce to chyba trzeba będzie kupić :P
    • bidon99 Re: Dwukołowe ciekawostki 21.11.16, 20:57
      Powiem szczerze, że raczej to wyglądało jak hulajnoga wręcz... przeszperałem trochę googla no i nadal nie wiem.
      • kredka112 Re: Dwukołowe ciekawostki 25.11.16, 15:33
        takie 3w1 ale było male, duże? z pedałami, czy czysto napędzane jakimś prądem bez dodatkowych opcji? Bo może jednak to nie to :P
        • bidon99 Re: Dwukołowe ciekawostki 27.11.16, 14:34
          Elektryczne na pewno, bo baku żadnego nie było. Ale musze przyznać że jechało szybko, myślał człowiek że te elektryczne wypierdki to można na piechotę wyprzedzić, a to naprawdę porządnie dawało.
    • werwer1991 Re: Dwukołowe ciekawostki 20.01.17, 16:23
      czesc
      • mariusz-ef Re: Dwukołowe ciekawostki 25.01.17, 17:15
        czesc
    • oskmars Re: Dwukołowe ciekawostki 07.02.17, 07:07
      MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy
      Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!!
      Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM
      Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny”

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka