bidon99 18.11.16, 12:27 Cześć, widziałem ostatnio w filmie coś co poruszało się jak skuter, przypominało skuter...ale nie było skuterem. Jestem aż tak bardzo nie na czasie, że nie kojarzę nowinek technicznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal-ek Re: Dwukołowe ciekawostki 18.11.16, 22:23 a chcesz się dowiedzieć czy tak chrzanisz dla samego marnotrawstwa czasu i cierpliwości? bo jak tak, to jakieś szczegóły by się przydały.... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dwukołowe ciekawostki 19.11.16, 14:30 Może Honda ST1300 Pan European. Z daleka przypomina skuter, niestety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka112 Re: Dwukołowe ciekawostki 20.11.16, 15:48 te z napedem elektrycznym co wygladaja jak polaczenie skutera z motorem i rowerem w jednym może rzuciły ci sie w oczy ;) moj facet cos takiego non stop przeglada z daleka rzeczywiscie wyglada jak skuter Odpowiedz Link Zgłoś
czarnakawusia Re: Dwukołowe ciekawostki 22.11.16, 12:33 ja wiem ale nie pamiętam nazwy, jak podpytam syna to napiszę! te skubańce do 45 na godz się rozpędzają, jęczy że chce to chyba trzeba będzie kupić :P Odpowiedz Link Zgłoś
bidon99 Re: Dwukołowe ciekawostki 21.11.16, 20:57 Powiem szczerze, że raczej to wyglądało jak hulajnoga wręcz... przeszperałem trochę googla no i nadal nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kredka112 Re: Dwukołowe ciekawostki 25.11.16, 15:33 takie 3w1 ale było male, duże? z pedałami, czy czysto napędzane jakimś prądem bez dodatkowych opcji? Bo może jednak to nie to :P Odpowiedz Link Zgłoś
bidon99 Re: Dwukołowe ciekawostki 27.11.16, 14:34 Elektryczne na pewno, bo baku żadnego nie było. Ale musze przyznać że jechało szybko, myślał człowiek że te elektryczne wypierdki to można na piechotę wyprzedzić, a to naprawdę porządnie dawało. Odpowiedz Link Zgłoś
oskmars Re: Dwukołowe ciekawostki 07.02.17, 07:07 MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!! Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny” Odpowiedz Link Zgłoś