Dodaj do ulubionych

Oddam skuter Honda SilverWing 400

21.07.18, 00:24
Jak w temacie
Przebieg około 33000 km (całkiem prawdopodobne sądząc po zużyciu ), francuz
Rok prod 2007
Bez większych wad - ot kilka otarc, parę pęknięć - wizualnie i technicznie bardzo ok
W tym roku pasuje zmienić olej (poprzednia zmiana rok temu od tego czasu przejchalem jakieś 2000 km)
Skutery to nie moja bajka (czytaj: to g#wno, z którym nie chce mieć nic Wspólnego)
Nie wiedziałem z czym to się je, teraz wiem i nawet nie chce mi się szarpać z potencjalnymi kupcami
Pasuje? Przyjeżdżasz, zabierasz i wogole nie chcę wracać do tematu
Ubezpieczenie do przyszłego roku do kwietnia, badanie techniczne do maja
Duża szyba, alarm, grzane manetki, wygodny i bezpieczny uchwyt do telefonu (z funkcją ładowania), wszystkie plastyki oznaczone, opony z przebiegiem około 4000 km - 2-letnie
Żadnych wad prawnych
Ew. Do wymiany siłownik podtrzymujący uniesioną kanapę (pewnie jakiś meblowy za 14-20 zł podejdzie)
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: Oddam skuter Honda SilverWing 400 21.07.18, 00:24
      Oddam za free /za darmo
      • Gość: Kris Re: Oddam skuter Honda SilverWing 400 IP: 95.160.149.* 13.08.18, 22:22
        Aktualne jeszcze?
    • Gość: cien1100 Re: Oddam skuter Honda SilverWing 400 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.07.18, 18:11
      Gdybyś mi go przewiózł i zarejestrował, to może bym się zdecydował. Bo tak to mi się nie opłaca.;)
      • mariusz-ef Re: Oddam skuter Honda SilverWing 400 29.07.18, 22:05
        Nie uwierzysz i zabrzmi to głupio, ale... Teskniłem.
        Kurczę, ileż to już lat?
        • Gość: cien1100 Re: Oddam skuter Honda SilverWing 400 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.07.18, 17:13
          No to się teraz k... wzruszyłem.
          Wybieramy się na pokazy do Radomia. Lysout ma przyjechać. Wpadnij też, Możesz przyjechać skuterem.
          • mariusz-ef Re: Oddam skuter Honda SilverWing 400 02.08.18, 12:23
            Skuter poszedł w ch*j
            Nigdy więcej sedesów!
            AirShow mnie ominie. Mam rocznego szkraba i z takim dzwonkiem byłby to koszmar.
            Z drugiej strony do końca sierpnia wszystko może się zmienić. Zobaczymy zatem :)
            Więc póki co, do zobaczenia w Radomiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka