Dodaj do ulubionych

Motocykle z Niemiec

21.01.19, 21:27
Witam

Chciał bym sobie sprowadzić od czasu do czasu jakiś motocykl do jazdy dla siebie ale też na handel. Włochy i Francja odpadają bo lubię dobre motocykle. Z tego co oglądałem już na rynku naszym to naj lepsze były z Niemiec. Znam tam portale i mobile i motoscout. Ale kilka sztuk tam chciałem zarezerwować i odebrać w weekend ale za każdym razem Niemiec sprzedał wcześniej. Wniosek taki że jak jest cena dobra to trzeba być na miejscu za pare godzin. Czy zna może ktoś inny sposób albo strony gdzie można zarezerwować moto albo nawet go odrazu kupić? Dzięki z góry za pomoc
Obserwuj wątek
    • motomarian Re: Motocykle z Niemiec 23.01.19, 19:48
      Znalazłem taki serwis : www.estimoto.de Czy kupował tam może ktoś już motorki?
    • Gość: mlody1285 Re: Motocykle z Niemiec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.19, 22:31
      zadzwonic, poprosic zeby niemiec nie sprzedawal bo jest sie za 12 giodzin na miejscu albo poprosic o numer konta i przelac zaliczke
      • leziox Re: Motocykle z Niemiec 25.03.19, 12:32
        Jestem na miejscu, zajmuję się czesciami motocyklowymi. Sprawy jak rezerwacja motocykla i ew. ustalenie szczegółów mogę przeprowadzić w Niemczech. Zainteresowani mogą pisać na majla gazetowego.

• arturwozniak778 Re: Motocykle z Niemiec 04.04.19, 11:28
        Zrobię przelew a motocykla nie zobaczę. Już mnie raz w konia zrobili.
    • arturwozniak778 Re: Motocykle z Niemiec 04.04.19, 11:26
      Wiesz co mam taki sam problem. Liczę także na podpowiedź.
      • leziox Re: Motocykle z Niemiec 04.04.19, 13:41
        A po co robić przelew, zanim nie widziało się motocykla? Najpierw ustala się szczegóły, potem załatwia resztę. Kupowanie kota w worku to bardzo złe przyzwyczajenie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka