Dodaj do ulubionych

Dlaczego motocykliści to brzydale ????

IP: *.NIPR.MIL 05.01.05, 09:47
W Stanach wszyscy faceci jeżdżący na ścigach mają super ciałka i są boscy!
A w Polsce? Same pasztety :-/
Pomijam wogóle tych brzydali śmigających na chopperach, bo to brudasy są,
niezależnie od kraju :(
Ale dlaczego tak jest? Czemu odstraszacie ludzi swoim wyglądem?
Nie chcielibyście być tacy fajni, jak ci ze stanów?!?!
Ja kocham motocykle i facetów, ale nie umiem tego połączyć :(
Jestem z partnerem tylko ze względu na to, że ma fajnego ścigacza, nawet nie
patrze na niego, bo to brzydal. Dobrze, że w kasku jeździ :)

pozdrawiam wszystkich pięknych motocyklistow!
Obserwuj wątek
    • Gość: w1 Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:55
      Ty pedale!! Wyp.ierdalaj!!
      Kur.wa jeszcze nam tu pedala brakowalo!!!
      Je..y nieudaczniku!!
      • Gość: MJ Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:50
        K.rwa, prowokacja kolejna, czy co?
        Ja mam nakeda, pewnie jestem brzydal, ale za to dziewczynom się podobam. I w
        kasku i bez. Pedał, nie pedał - ale nas obraża. Ja nie lubię chopperów, bo to
        nie mój styl, nie jest to dla mnie wygodne, ale że kolesie to brudasy bym nie
        powiedział.

Może faceci na motorach są zbyt męscy dla "pięknego". Nie wiem, czy robi w
        swoim związku za laskę, czy za gościa, ale my w Polsce jesteśmy 100 razy lepsi
        od cieniasów ze Stanów. Jak się nie podoba w Polsce, to jedź w k.rwę do USA,
        będzie więcej takich jak Ty, i ścigaczy też.

A żeby gość był z gościem, który mu się nie podoba ze względu na motor, to
        jeszzcze nie słyszałem. Nawet w Unii.

P.S.: z Tobą W1 się w dużej mierze zgadzam, tylko żeby nas do sądu nie podali.

Powiedz to tak:

Zamiast

> Ty pedale!! Wyp.ierdalaj!!
        > Kur.wa jeszcze nam tu pedala brakowalo!!!
        > Je..y nieudaczniku!!

Powiedz:

> Panie homoseksualisto!! Sugerujemy uprzejmie opuszczenie naszego forum!!
        > Jeju niektórzy z nas do tej pory nie widzieli tu osobnika odmiennej
        orientacji seksualnej!!
        > Ale to z tej przyczyny, że coś Ci się nie udawało!!

I weź wyluzuj, też mnie koleś wk.wił.
        • Gość: wojtekk1000 vel w1 Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:55
          Ciężko jest się wyluzować - jak się takie rzeczy czyta!
          • Gość: Dragon Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.kp.pl 05.01.05, 12:15
            Tego jeszcze nie było, ale ubaw - chłopaki zoorganizujmy wybory na mistera
            mokrego podkoszulka - zwycięzca będzie mógł zasadzić kopa "panu
            homoseksualiście", chociaż nie... na przyjemność trzeba sobie zasłużyć,
            wymyślmy coś innego.
            • Gość: Mariusz Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 13:02
              co prawda nie mam szans na mistera mokrego podkoszulka, ale Ci co pamiętają moje
              zdjęcie we flanelce mogliby wymusić na tych co nie wiedzą o co chodzi by mi
              przyznać jakąś nagrodę - np. publiczności, po to bym mógł jako pierwszy wyrazić
              swoją niechęć do ^%$^$#!!! zboków...

Prosiłbym również o to, żebym mógł kopnąc go w jajka, bo boje sie, że gdybym
              kopnąl go w tyłek, to moja noga by tam ugrzęzła i jeszcze zbok miałby przyjemność...
              • Gość: blade_rr Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.taboo-inc.com 05.01.05, 18:27
                No tak Mariusz, ja pamietam to zdjecie w koszulce flanelce :) Wedlug mnie the best,. Nawet bym proponowal jakas statuetke dla Ciebie za to. Mister-moto forever :-))
          • Gość: NYorker macie jakies kompleksy? IP: *.ny325.east.verizon.net 06.01.05, 17:26
            jeden prozny homoseksualista tak byl w stanie was dotknac?
            luziku, ludzie, luziku:)
      • Gość: NYorker Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.ny325.east.verizon.net 06.01.05, 17:24
        a gdzie moderator?
      • Gość: motocyklista Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:07
        Jeżeli tak uważasz to jesteś zwykłą szmatą (blacharą), która nie patrzy na
        faceta ale na motocykl. I wcale tak nie jest my motocykliści jesteśmy BOSCY:)
    • renata0 Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? 05.01.05, 12:29
      HA HA HA HA HA HA HA..
      ale mnie rozbawiłes tym tematem, a zapowiadała sie bardzo nudny dzień w pracy
      przy kompie he he he..człowieku o czym TY piszesz?????
      masz problemy to daj ludziom na operacje plastyczne..
      a poza tym, ja znam dziesiątki motocyklistów i wybacz ale jakoś na widok ich
      mnie nie odrzuca...a co mygląd do jazdy czy kumplowania... no chyba ze od razu
      chcesz bara-bara ;)
      • Gość: reggie Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:34
        O mamooo bo padne.Oświadczam,ze mój mąż jest słodki i wcale nie niest brzydalem
        i o zgrozo jest Polakiem :) Niewiem jak to mozliwe hahahahah
        a tak na poważnie to wasdz se druciana szczotke to odbytu i zabaw sie ze sobą
        zamiast nam tu zawracać głowe...
        To chyba wulgarne nie było co? :) Pozdrawiam Was brzydale :*
    • Gość: Patrycja Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:46
      Jak dla mnie to prowokacja szyta grubymi nicmi:)!
    • Gość: magda Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: 81.210.83.* 05.01.05, 12:57
      nie dajcie sie sprowokować, rzucił błotem i uciekł..:) dla mnie i tak
      najsexowniej wyglądacie w kaskach:))
      • Gość: r Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:06
        Gość portalu: magda napisał(a):

> nie dajcie sie sprowokować, rzucił błotem i uciekł..:) dla mnie i tak
        > najsexowniej wyglądacie w kaskach:))

hahahaha właśnie napisałaś to co on tylko,ze ładniej hahahahhaha
        • Gość: magda Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: 81.210.83.* 05.01.05, 13:21
          misiu czytaj uważnie: NAJsexowniej..
        • Gość: Dragon Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.kp.pl 05.01.05, 14:19
          Magdzie pewnie chodziło o to, że masz być tylko w kasku (nic więcej)

:):):)

pozdrawiam
      • Gość: NYorker czy kask koloru antracytowego jest seksi? IP: *.ny325.east.verizon.net 06.01.05, 17:31
        i czy sylwetka na na ciezkim motocyklu off-road'owym jest seksi (brak wypietych
        posladkow na ksztalt lyzwiarza figurowego)?
    • Gość: hun660 Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: 212.69.75.* 05.01.05, 13:31
      a jak cię d..czy, to w kasku czy bez? A czy otwiera szybę żeby mu nie
      zaparowała? Czy w kasku enduro i w goglach bo jazda ostra?
      • Gość: reggie Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:46
        Co ma kask do seksowności??? Bo ja chyba nie kojarze...
        Jako kobieta uważam,ze kask wrecz ujmuje facetom,no naturalnie nie kazdym,moze
        te które uwazają,ze kask dodaje seksapilu maja takich facetow,ze szkoda patrzec?????
        • Gość: reggie Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:47
          hehehe poza tym z misiem to ja mam mało wspólnego :P
        • Gość: magda Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: 81.210.83.* 05.01.05, 15:35
          mi też sie seks z kaskiem nie kojarzy;P ale zdaje sie że obowiązuje wolność
          słowa..
        • Gość: hun660 Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: 212.69.75.* 05.01.05, 15:41
          "Jestem z partnerem tylko ze względu na to, że ma fajnego ścigacza, nawet nie
          patrze na niego, bo to brzydal. Dobrze, że w kasku jeździ :)"
      • Gość: Nyorker pelna zbroja crossowa na ostra jazde... IP: *.ny325.east.verizon.net 06.01.05, 17:32
      • marcinyamaha Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? 11.01.05, 17:48

• 2paco Prowokacja, jak mur! :) 05.01.05, 15:49
      że też niektórzy dali się w to wciągnąć na poważnie ;)))
    • Gość: blade_rr Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 18:07
      Stary weź się jebnij młotkiem w łeb bo na nic lepszego nie zasługujesz. Tylko
      mocno!
    • Gość: Div Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 08:35
      Piękny to wypie..j do stanów i nie obrażaj pożądnych ludzi,wyślij swoją
      fotke na forum to cię ocenimy!!!Z kąd takie przypały jak ty się biorą,brak
      słów.Przyjedz na jakiś zlot i się tak wypowiedz to ci z twojej pięknej dupy
      zrobią bardzo piękny garaż.
    • Gość: piękny Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.NIPR.MIL 06.01.05, 13:33
      nie bulwersujcie się tak, nie napisałem przecież, że wszyscy motocykliści to
      brzydale! :)
      możemy się spotkać, porozmawiać kulturalnie, a nie wyzywać mnie od .........!
      oczywiście tylko jeśli jesteście ładni choć trochę, z brzydkimi się nie będę
      spotykał, bo mogą moi kumple zobaczyć i będzie obciach :[
      jeśli chcecie podam e-mail, możecie mi wysłać swoje fotki :)

pozdrawiam wszystkich pięknych :*

• Gość: wojtekk1000 Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.05, 14:11
      (Postaram sie spokojnie) Tani (żeby nie zacząć - drogi) homoseksualisto - jak
      pewnie zauważyłeś jesteś dyskryminowany w naszym środowisku, a tym samym nie
      mile w nim widziany, dlatego też z dobrej woli informuję cię homoseksualisto
      (peda.le) żebyś poszukał sobie innego - bardziej odpowiedniego forum, jeśli
      takie nie istnieje to sobie je stwórz pajacu i nie zawracaj nam ku.rwa głowy!!
    • Gość: MagnaK Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:18
      Ja kocham moto i facetów ale nie umiem tego połączyć''Towsadż swojego fiutka w
      tłumik i niech twój 'piękny da po garach a ty trzymaj się mocno by nic Was nie
      rozłączyło.MagnaK Honda VF.
      • Gość: piękny Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.NIPR.MIL 06.01.05, 14:30
        chciałbyś ze mną spróbować?
        • Gość: Mr.X Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.tczew.net.pl 06.01.05, 14:41
          Gosc przegina na max!!. Nie dosc ze pedal to jeszcze nas obraza. Wspolczuje
          gosciowi z ktorym nasz autor jezdzi. Nie mam nic do homoseksualistow, ale ten
          gosc po prostu mnie drazni. Jak bym cie dorwal i obil ci morde to juz bys taki
          piekny nie byl

P.S. Wyp**rdalaj razem z tym watkiem z tego forum!!

Pozdrawiam
    • Gość: Nyorker Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.ny325.east.verizon.net 06.01.05, 17:24
      pomijajac pretensjonalny aspekt twojej kwestii, a takze ten tyczacy umilowania
      tej samej plci, twoja wypowiedz jest nieprawdziwa, o ile nie - wprost mowiac -
      glupia (oksymoron sam w sobie). mieszkam w stanach i odsetek pieknych do
      niepieknych wyglada mi gorzej, nizli jego odpowiednik w polsce.
      prosze wybaczyc mi, ze zachowam sie proznie, ale jestem polakiem (choc
      mieszkajacym w stanach), mierze 194 wzrostu, jezdze motocyklem z prawie
      najwyzej siegajacym siodlem na rynku, a przyjaciolka wyznala mi, ze kolezanki w
      pracy zrobilyby o mnie losowanie, o ile mialyby taka mozliwosc.
      bez wzgledu na plec, ludzie w polsce atrakcyjniejsi, niz w stanach. mniej tam
      po prostu motocykli, stad trudno takowych na motocyklach dojrzec.

post scriptum: czy w polsce nie obowiazuja kaski? motocyklisci odslaniaja
      powszechnie swa nikczemna fizjonomie?
    • Gość: Andreas Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:16
      Skasujcie post tej cioty! Poza tym bez komentarza... Heh nie mogę się oprzeć...
      "panie" piękny przesiądź sie na rowerek, najlepiej bez siodełka, z samą sztycą
      to zapewne sprawi ci dużo więcej satysfakcji :)
      Nie mam do ciebie szacunku wiec jestes z małej literki;)
    • Gość: sql Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.puchaczy.waw.pl / *.puchaczy.waw.pl 07.01.05, 12:59
      nipr.mil?
      może przestaniesz się chować za proxy???
      pokaż swą twarz!
    • Gość: jgor Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:34
      widać z kim mamy doczynienia a ciągniesz z wydechy

>>Jestem z partnerem tylko ze względu na to, że ma fajnego ścigacza
      Wal się na ryj itp..
    • Gość: DZIADU Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:05
      Ja jestem bardzo przystojnym motocyklistą, dbam o siebie ale nie jestem pedałem
      z solarium.

Pozdrawiam!!! :D:D
    • Gość: Tomme Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:32
      Jako że jesteś "piękny" (podobno) to jeden problem rozwiązany, drugi załatwisz,
      kupując sobie motocykl.
      Bez pozdrowień.
    • Gość: adamek Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:02
      ja uważam żę goście któży jeżdzą na enduko są fajni
    • Gość: sandra Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:21
      buahhaha to widac że nie znasz sie na motocyklistach ja tam znam samych
      zajebi*** motocyklistów :](i nie chodzi tylko o wyglad) masz pecha a co do
      twego kolesia to mu wspołczuję a najgorsze są takie dziółchy jak ty!! wstyd !!
      aha to sie przeprowadz do stanów i łap okazje
      • Gość: reggie Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:07
        Gość portalu: sandra napisał(a):

> buahhaha to widac że nie znasz sie na motocyklistach ja tam znam samych
        > zajebi*** motocyklistów :](i nie chodzi tylko o wyglad) masz pecha a co do
        > twego kolesia to mu wspołczuję a najgorsze są takie dziółchy jak ty!! wstyd !!
        > aha to sie przeprowadz do stanów i łap okazje

Hahahaha przeciez to facet jest hahahahaha
        • Gość: DZIADU Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 02:48
          To nie facet, to "metrosexualista"

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!
    • Gość: DZAKAS ŁOWICZ A co do tej wypowiedzi przeczytajcie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:45
      Na to wychodzi ze jestes materialana ku...a jakich wiele na tym swiecie wiec
      nie problem w tym ze moze byc brzydki bo ty jestes an jego łąsce a nie on na
      twoja pozdro all Nara ŁOWICZ
    • Gość: lewy Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:53
      Ladny podpuszcza i chyba mu sie udalo A jak nie to niech przyjedzie na zlot
      zrobi mu sie operacje plastyczna i nie bedzie juz taki wybredny Awogule to moze
      nam co najwyzej kako z rowa wylizac pod warunkiem ze jest zdrowy pzdr
    • Gość: a Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 02:00
      W samochodzie jedzie dwóch pedałów, zatrzymują się na czerwonym świetle. Obok
      nich przejeżdżał facet na motorze i zarysował lakier na zderzaku. Po chwili
      otwiera się szyba wygląda przez nią jeden z pedałów i mówi:
      - Gieniu dzwoń po policję !!
      Gościu mówi:
      - To jest taka niewidoczna ryska a pan mi tu z policją wyjeżdża... A w dodatku
      jest na plastikowym zderzaku!
      - Gieniu dzwoń po policje !!
      Gościu się zdenerwował i zaczął szukać portfela wyjął 100zł i chciał mu je dać.
      Facet wyjmuje z portfela więcej pieniędzy .
      - Ma tu pan 200 zł - to wystarczy na zderzak .
      Facet wreszcie wyjął 500zl i daje je pedałowi .
      Ten swoje:
      W końcu koleś, wkurzony wykrzyknął:
      - To ch.. wam w dupę !!!
      - Gieniu, nie dzwoń! Pan się chce dogadać!!!
    • Gość: stary Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:21
      jak bym żarł tyle koksów co k70 paliwa żyłował jak Honda cbr 900rr i płacił jak
      za części do h-d to bym wyglądał jak kredems. ale po co jest jak jest a jak się
      komuś nie podobam to albo niech się traci albo dym
      • kojotkurier Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? 10.01.05, 21:13
        a pan ladny nie jest czasami kolega pana prawnika z tematu,, mam 6giga
        serwisowek,, bo tacy sa fajni ze pomyslalem ze razem smigaja p.s jak ladny
        nie znasz pana prawnika to sie skumaj z nim on tez bieze w dupe kojot
    • kojotkurier Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? 12.01.05, 20:08
      panie ladny okazuje sie ze jest jeszcze jeden pan ladny to pan ,,prawnik,, jedz
      pan panie ladny na jarmark europa bedzie darmowy lodzik (obiecal) kojot
      • Gość: Div Re: Dlaczego motocykliści to brzydale ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:42
        Oj będzie nie jeden,jeśli wszyscy na tym jarmarku znają prawnika i są jego
        dobrymi kumplami to się będzie działo,więc jedz piękny to jest dla ciebie
        okazja podupczycie sobie z prawnikiem ostro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka