Dodaj do ulubionych

Idiotyczne sygnaturki :((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:45
Mam nadzieje ,ze paru magistrantów tu zaglada ;).
Moż powstanie jakaś praca pt.bzdźiny mojego umysłu !!

Podstawa badań moga być sygnaturki uczestników forum (forum.gazeta.pl).
Przykład:
1/Podam Ci gorzkie pigułki w słodkim lukrze...
Pigułki są nie szkodliwe,
trucizna jest w tej słodyczy...
Obserwuj wątek
    • matej23 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 20:55
      Gość portalu: PRAWNIK napisał(a):

> Mam nadzieje ,ze paru magistrantów tu zaglada ;).
      > Moż powstanie jakaś praca pt.bzdźiny mojego umysłu !!

Tak, zdecydowanie to jest pomysł. Bździny Twojego umysłu są tak nieprzejednanie
      głębokie, że materiału na pracę z pewnością wystarczy.
      • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 20:59
        Niejaze o co chodzi, moze dlatego ze zmęczony jestem
        • Gość: PRAWNIK do libera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:09
          do libera:nie przemeczaj się ;)

Podstawa badań moga być sygnaturki uczestników forum (forum.gazeta.pl).
          Przykład:
          1/Podam Ci gorzkie pigułki w słodkim lukrze...
          Pigułki są nie szkodliwe,
          trucizna jest w tej słodyczy...

wyjsniam temat postu:
          powyższa synaturka jest wg mnie jakims bełkotem nie związanym z motocyklizmem.OT
          CO !
          • liber15 Re: do libera 02.02.05, 21:20
            Dzieki za wyjasnienie. A onośnie sygnaturki mylisz sie Kumpel (Polonista) mowi
            ze zależy jak ją interpretować, i ze ta ma bardzo dużo wspólnego.
            Dobranoc, ide spac bo bo mi sie zemże przed kompem:p
    • kollector Prawnik - czy ty masz tętniaka? 02.02.05, 21:33
      nie masz sie czym zająć?
      zmienił sie KC może przejrzysz o ile wiesz co to KC...
      albo idź na forum auto-moto tam jest wiecej takichpieniaczy jak ty - pogadaj
      sobie z Breenblackiem, Woman29, Szymim albo innym ewenementem
      Twoja obecnośc tu też nic nie wonosi do tematyki motocyklowej, jedyne co czuję,
      gdy czytam twoje wypociny tutaj to litość.... więc oszczęź mi tego uczucia w
      stosunku do ciebie, proszę
      • Gość: PRAWNIK Re: Prawnik - czy ty masz tętniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:43
        Dziekuje ,że otworzyłeś swoje wnętrze bracie :),teraz będzie Ci tylko lżej
        ;).Dlaczego pieniaczy? Kazde pytanie czeka na swoją odpowiedź.
        btw
        -nie Breen tylko Green
        -Woman jest jedną z jebnietych faktycznie + jebnieta bajka
        -jelimotocyklista,motocyklistka lub symaptym ma sygnaturke jak nawiedzony poeta
        z Tworek to raczej z nimi coś nie w porządku a nie ze mną :))

moja sygnaturka:
        moje auto i mój moto maja takie same przspieszenia (4,5 sek do 100)
        tak czy owak pozdrawiam
        aha -coś ostatnia na auto forum sie mało udzielasz ?
      • edwin.sk przestańcie bawić się w prawników!! 02.02.05, 21:45
        ciekawe który to już klon prawnika czy jestes tym prawdziwym.....??
        czy jak ja interesuję się motocyklami muszę całe żcyie pisać mówić o motocyklach...?? wystarczy że to co jest nad moją sygnaturką jest o motocyklach i chyba wystarczy co za dużo to nie zdrowo....
        • Gość: PRAWNIK Re: przestańcie bawić się w prawników!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:50
          do edwina:
          Twoja sygnaturka:
          Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na
          sercu. Skąd pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go
          z dumy i trudu. Ze znoju codziennej pracy. Ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel
          to koks, to antracyt.

===jak na motocyklistę to bez sensu,nie obrazaj się ale pomyśl co ona ma
          wspólonegogo z silnikem,olejem,oponami,wywrotk ą albo pijaństwem na zlocie
          pozdro
      • Gość: PRAWNIK Re: Prawnik - czy ty masz tętniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:47
        Odpowiedź druga:
        1/co to jest tętniak?
        2/co to jest KC(Komitet Centralny)?
        3/co to jest litosć?wpłata na konto?
        chętnie podam -kwota minimalna :100 001 PLN.
        Czekam ;)

• kollector Re: Prawnik - czy ty masz tętniaka? 02.02.05, 22:38
          proponuję spotkanie, z przyjemnością wytłumaczę moje stanowisko
          podaj namiary, a zrobię wszystko, by to spotkanie się odbyło
          -----------
          • Gość: prawnik Re: Prawnik - czy ty masz tętniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:43
            CHETNIE,ale sorry najpierw będę rozmawiał z kojotem ;)
    • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 22:41
      Dręczy mnie jedno pytanie, Jak długo mozecie sobie docinać?? Kto mi na nie
      odpowie?? Poprawnie oczywiście.
      • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 22:42
        Na tym by dopiero praca powstała. Za to chyba ktoś nobla by dostał.
        • Gość: PRAWNIK Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:44
          Własnie to była idea topicu ;)
          • 2paco Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 22:48
            rozumiem że mam zmieniać sygnaturkę, za każdym razem jak wchodzę na to forum... ktoś tu ma problem egzystencjalny chyba
            • Gość: PRAWNIK Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:53
              Re: Idiotyczne sygnaturki :((
              Autor: 2paco

rozumiem że mam zmieniać sygnaturkę, za każdym razem jak wchodzę na to forum...
              ktoś tu ma problem egzystencjalny chyba

==oczywiście,ze nie .Wystarczy jak zmienisz raz i będzie cos w stylu
              motocyklowym,np:
              -szybki i zły
              -moje obroty to 12 000 tys.

itd.......

Moja idea:
              sygnaturka motocyklisty na forum ,nie powinna wygladać pedalsko albo jak
              niezapominajka dziewczyńska ;)
              • 2paco Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 23:05
                wybacz prawnik, ale by Cię dowartościować nie będę specjalnie dla Ciebie zmieniał swojej syganturki.
                nie wiem, może spowoduję tym u Ciebie bezsenność, ale wiedz, że ja w ogóle nie jeżdże na motocyklu. na razie z pasją zajeżdżam mój rower górski :)
                • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 23:15
                  2paco jaką dyscypline kolarstwa uprawiasz i jakiego masz sprzeta?? Ja DH i DS.
                  • 2paco Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 23:19
                    składak, na ramie Wheelera oparty (musiałbym szwagra spytać, bo odziedziczyłem po nim) - góral, ale zajeżdżam go przede wszystkim na szosach. tyle że u nas nie bardzo da się tak jeździć bez narażania dupy na przejażdżke wózkiem po powązkach ;)
              • mj.p39 Re:ALE PRAWNIK CIOTA MA OBROTY 04.02.05, 19:23
                Prawnik!
                Twoim zdaniem 12000 tys obrotów ma coś wspólnego z motocyklizmem? Ja tyle w
                samolocie nie mam!!!
                A "szybki i zły?"??? Ja jestem szybki i dobry, i wszyscy mnie tu lubią i nie
                wątpią, że jestem prawdziwym motocyklistą!!!
                --
                See you in the sand!
                I know the start,
                I know the end.
                • Gość: prawnik Re:ALE PRAWNIK CIOTA MA OBROTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 01:04
                  sorry for late answer ;)

-12000 rpm,oczywiscie przecietnie dobra szlifirka tyle kreci-co nie wisz?
                  -twoje pytanie wyraz atwoją opinie o motocyklistach na tym forum:nie maja
                  pojecia ile to jest 12 000rpm
                  -co ty tam masz?cessne 150?-dobre i to nawet z tymi 100 km mozna pofrunac
                  -akurat tego Ci zazdroszczę
                  pozdrawiam i życze wiecej ladowań niz startów,
                  bo mój przyjacie=j miał odwrotnie :(
                  • kollector Re:ALE PRAWNIK CIOTA MA OBROTY 05.02.05, 01:15
                    a świstak mało sie nie zes*ra tak zawija w sreberka
                    • Gość: prawnik Re:ALE PRAWNIK CIOTA MA OBROTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 01:21
                      kolektor:wyglada mi na to ,ze to ty jesteś swistak,
                      chcesz? pogadamy o cessnnie 150,bo latam tym pudełkiem

aha
                      chwila refleksji:
                      jak wspomne wszystkie twoje wpisy ,
                      to wolę przucac sie gównami z toba niz rozmawiac o samolotach
                      ,haha
                      no to sru:
                      dostałeś psim odchodem w czoło .haha
                  • mj.p39 CHODŹ TU PRAWNIK I CZYTAJ WYRAŹNIEJ 05.02.05, 10:23
                    Kurde! Chodzi mi o to, że z tego co napisałeś wynika, że ma być 12000000
                    obrotów!!! Wiem przecież, że 12000 to nic nadzwyczajnego! Tylko Ty napisałeś
                    12000 tys obrotów. Na godzinę chyba. Akurat widzę, jak latasz cessną. To co
                    musisz powiedzieć, zanim włączysz silnik?
                    --
                    See you in the sand!
                    I know the start,
                    I know the end.
    • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 22:59
      Ja mam taką i niech sie ktoś doktoryzuje na zdrowie.
      • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 23:10
        O teraz jest.
    • Gość: Lekarz Prawnikz Nie zwracajcie uwagi na tego przygłupa IP: 80.191.68.* 02.02.05, 23:20
      Dzisiaj wieczorem mój pacjent, który tu używa nicka Prawnik, mial nieprzyjemny
      wypadek.
      Uderzył z olbrzymim impetem głową o ścianę (tzw. "strzelił baranka") i ma
      probelmy emocjonalne.
      Jego matka poszła na ulicę dawać dupy, a jej konkubent jest tak napluty, ze
      nawet nie ma siły zerżnąć prawnika w dupala i śpi. Nikt więc nie wyłaczył
      komputera i ta ciota dorwała sie klawiatury, czego efektem są te smuty w tym
      temacie.
      Prawnik cieszy się, ponieważ jutro chodzi u niego ksiądz po kolendzie. Jutro
      obciągnie proboszczowi tak jak to robi co roku i nie pokaże się tu cały dzień.
      Wybaczcie mu i proszę wybaczcie mi. Miałem podać prawnikowi PAVULON, ale żal mi
      sie zrobiło palanta. Następnym razem nie omieszkam.
      Z poważaniem lek.n.med.Maurycy Woynacki
      • gixera Re: Nie zwracajcie uwagi na tego przygłupa 02.02.05, 23:25
        A mnie sie moja sygnaturka podoba:-)
      • liber15 Re: Nie zwracajcie uwagi na tego przygłupa 02.02.05, 23:26
        Ja te tekst spisze i wydam książke. Ibede miał na transplantacje przepony, która
        mi sie zerwie od czytania takich tekstów.
        • 2paco Re: Nie zwracajcie uwagi na tego przygłupa 02.02.05, 23:27
          ja mam teraz guza na czole, bo w trakcie czytania tego tekstu biurko w pewnym momencie bardzo zbliżyło się do mojej głowy i z impetem w nią wzięło i uderzyło :)
    • andreas750 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 02.02.05, 23:46
      Witam Prawnik. Muszę Ci przyznać jedno... nikt tak jak Ty nie potrafi sprawić
      żeby na forum zawrzało.
      Co do sygnaturek to wisi mi to kto jaką ma, ważne żeby czaił klimat moto.
      • kojotkurier Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 03.02.05, 04:55
        • Gość: reggie Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:43
          A mi się moja sygnaturka podoba!!! Nie uczestnicze tylko w forum
          motocyklistów,więc nie widze potrzeby żeby ona była w temacie motocyklowym!!!
          Zadna ciota nie bedzie mi mówiła co mam napisac!!!! I jestes jeszcze na tyle
          tepy,że jej nie rozumiesz!!!!!!
          • satan-is-horde proba wejscia na portal 03.02.05, 18:24
            Czy ktos jeszcze o tym wie ?
            • satan-is-horde Re:jak to bylo identyczne sygnaturki 03.02.05, 18:26
              Niesamowite :>(
          • Gość: PRAWNIK Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:38
            Zakladajac ten topic nikogo nie obrażam;)
            ale odpowiedź o treści:
            Re: Idiotyczne sygnaturki :((
            Autor: Gość: reggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Data: 03.02.2005 10:43

A mi się moja sygnaturka podoba!!! Nie uczestnicze tylko w forum
            motocyklistów,więc nie widze potrzeby żeby ona była w temacie motocyklowym!!!
            Zadna ciota nie bedzie mi mówiła co mam napisac!!!! I jestes jeszcze na tyle
            tepy,że jej nie rozumiesz!!!!!!
            ===
            daje duużo informacji o autorze(rce).Piszesz o mnie ciota(mali ludzie mnie nie
            sa w stanie obrazić),ale czy w odpowiedzi mam napisać :żadna ku.. nie zabroni
            mi miec swojego zdania?.Ale ja tak nie odpowiem ;)

Co do sygnaturek:jestem jednak zadania ,że na forum motocyklowym powinna być ona
            motocyklowa ,a nie sielsko poetycka :)

dla przykladu podpiszę sie swoja sygnaturka tylko raz-bo jest bez sensu na forum
            motocyklowum

---------------
            uwodniony fenantren daje perhydrofenantren,który w połaczeniu z cyklopentanem
            daje :cyklopentanoperhydrofenantren

to takie same brednie jak i tój miód w sygnaturce ::))
            • donlesio Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 04.02.05, 08:35
              >uwodniony fenantren daje perhydrofenantren,który w połaczeniu z cyklopentanem
              daje :cyklopentanoperhydrofenantren<

Fajne, mogę sobie skopiować?
              • reggie85 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 04.02.05, 09:36
                A może wreszcie daj nam spokoj i idz se gdzie indziej??? Polecam forum
                humorum,może tam cie docenia!!!!!!!!!!!!
                • kollector He he he... a lekarz pisal.... 04.02.05, 11:21
                  lekarz pisal, że wczoraj (3 luty) praw(n)iczka nie będzie bo będzie zajęty...
                  DOBRE!
            • 2paco jeszcze raz powtórzę: 04.02.05, 11:27
              nie rozumiesz znaczenia sygnaturki! ani tego, że zakładasz konto na portalu gazeta.pl, a nie na konkretnym forum. jezu, jak z dzieckiem...
              moja sygnaturka jest do kilku znajomych mi osób, i zmienię ją kiedy będę chciał, a na to forum na pewno będę zaglądał, bo nawet twoja obecnośc mnie nie zniechęca (na Samolotach jest też sztandarowy troll, gość Jacek, i jakoś wszyscy z nim żyją).
            • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 04.02.05, 15:28
              haha maili ludze. A kto według ciebie jest wielki??
              • Gość: PRAWNIK Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:36
                Kopernik:wstrzymał słońce-ruszył ziemię :))
                • liber15 Re: Idiotyczne sygnaturki :(( 04.02.05, 15:43
                  ciekawymi kryteriami oceniasz ludzi. ale to niezmienia faktu ze jesteś
                  bojazliwym człowiekiem, kryjącym sie za ekranem komputera.
    • Gość: Patrycja Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:02
      Człowieku, ile Ty masz lat? 12? nie masz w życiu większych problemów?? Sam
      piszesz, że to forum o tematyce motocyklowej to nie zawracaj głowy jakimiś
      pierdołami! A jak się tu nie podoba to wypad !Nara
      Pati
      i więcej nie mam ci nic do powiedzenia
      • Gość: reggie Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:38
        Pati dałaś czadu :)
    • Gość: wrangler Re: Idiotyczne sygnaturki :(( IP: *.Zabrze.Net.pl 04.02.05, 15:52
      mam dla Ciebie fajna sygnaturke profesorku zinterpretuj to:D
      jak ci zasadze kopa w dupe to umrzesz z glodu w powietrzu
      i co calkiem sympatyczna :D
      sukcesow
    • satan-is-horde identyczne sygnaturki 04.02.05, 17:03
      no nie sadze abyscie mieli identyczne sygnaturki :)
      a tak na marginesie co to sa sygnaturki
      • kojotkurier Re: identyczne sygnaturki 04.02.05, 17:10
        satan-is-horde napisał:

> no nie sadze abyscie mieli identyczne sygnaturki :)
        > a tak na marginesie co to sa sygnaturki
        ,,identyczne,,???czy ty wiesz o co ci chodzi? z kond ty wogule dojezdzasz?
        kojot
        • satan-is-horde Re: identyczne sygnaturki 04.02.05, 17:48
          spoko stary tylko zartowalem z tymi identycznymi sygnaturkami
          tez bym sobie jakas wymyslil tylko na razie nie mam dobrego tematu
        • Gość: wrangler Re: identyczne sygnaturki IP: *.Zabrze.Net.pl 04.02.05, 17:56
          (skąd) analfabeto
          • Gość: Mama Prawnika Re: identyczne sygnaturki IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 18:13
            • Gość: Mama Prawnika Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 18:51
              Durna ze mnie ci.., źle wcisnęłam RETURN i stąd dwa razy piszę.
              Moi drodzy, bardzo przepraszam za moje dziecko, które tutaj podpisuje się
              PRAWNIK. Śmieszna historia z tym jego nickiem, pokuszę się o opowiedzenie jej.
              14 lat temu była u mnie na melinie mala orgietka. Ot nic szczególnego, trochę
              dykty, słonina kilkunastu napalonych facetów i ja,biedna dziwka. No nie tak
              zupełnie tyle, bo było kilka dobermanów i wilczórów (hmmmmm, Szarika wspominam
              najczulej, pomimo tego, że wbijał mi pazury w pośladki), jakiś koń, osioł (jego
              i barana uważam za ojca mojego dziecka).
              Spiliśmy się i potem miałam ru..ko mojego życia. Każdy mnie miał i każdemu dałam!
              Z tej imprezy poczęło sie dziecie, które tutaj, jak widzę, znalzało koncik i
              czasami pisze.
              A prawnik stąd, że była kolejka do mnie - od prawej strony podchodzili do mojej
              du.peczki. No to jak miałam nazwać dziecie - owoc tej cudnej nocy?
              Szarik już było zajęte, a i pomyślałam sobie, że dzieci sie bedą z niego śmiały,
              Kasztan i Kłapouchy też jakieś takie dwuznaczne... No to nazwałam go Alfąs, bo
              to takie ładne imię i ma spory związek z tym co robię i co kocham. No ale jakoś
              miałam sentyment do tej nocy i pomyślałam, że Alfiego będziemy nazywali PRAWNIK,
              bo to brzmi tak poważnie i elegancko, a ja lubię się otaczać ładnymi i
              eleganckimi rzeczami (dlatego trzymam chłopca w piwnicy i pozwalam mu z niej
              wychodzić jak chcę kogoś nastraszyć, albo jak klient chce go przelecieć - nawet
              sobie nie zdajecie sprawy z tego jakie ludzie som zboczone! PRAWNIK lubi jak się
              mu robi kupe na klate i do ust, a nie lubi tylko jak klient spusza mu się na
              twarz i sperma trafia go wo oko, zawsze wtedy musze zlizywać to z jego twarzy,
              ale na szczęście ja to lubię i nawet paskudna morda mojego dziecka mnie nie
              powstrzyma).
              Aha, przecież miałam napisać dlaczego moje dziecko tak często tu pisze. Durna ze
              mnie szmata, dziecko całkiem wdało się we mnie!
              Otóż jak mamy w domu niezłe ruchańsko i jest sporo alkoholu to czasami tak się
              schlamy z klientem, że rzygamy dalej niż możemy zobaczyć (ale z drugiej strony
              dziecko coś musi jeść no nie? to niech ma to co nam smakowało a i alkohol się
              nie zmarnuje!), a potem usypiamy, bo ile można wytrzymać, i czasami sie nam
              zdarza, że nie wyłaczymy komputera, a wtedy Prawnik dorywa się do klawiatury i
              wypisuje te wszystkie rzeczy. Marzy o tym, że jest osobą wykształconą i
              elokwentną i daje temu upust tutaj. Chciałabym żebyscie nie traktowali go źle.
              Los i tak go pokrzywdził. Ja ze swej strony obiecuję każdemu z was zajebiste
              ru..ko. Bywam często na motocyklowych zlotach i daję tam każdemu kto ma
              ochotę, a najbardziej lubię grupowe stukanka. Mam przecież 3 dziurki i szkoda
              żeby się marnowały. Lubie też jak się kończy na mojej twarzy i lubię połykać
              (Prawnik tez lubi!). A i jestem pewna, że Prawnik też by się wtedy przyłaczył.
              Podobno jest niesamowity w obciąganiu, a w każdym razie często to robi.
              Teraz muszę kończyć, bo zaraz przyjdzie klient, który lubi to robić w bardzo
              perwersyjny sposób i musze wymazać sie przed jego przyjściem gównem (on tak
              umazany przyjdzie a ja mam to potem z niego zlizać, Prawnik mi pomoże, a po
              zlizaniu kupki klient zawsze lubi zająć sie tyłkiem Prawnika, mój tyłek juc
              chyba nie jest taki ciasny).
              Zatem uważajcie na siebie.
              Aha - ostatnio Prawnik strasznie się cieszył tym, że jeden z was chciał sie z
              nim spotkać. Ciągle mówił o Kojocie. Jestem pewna, że zakochał się w nim. Ciągle
              o nim gadał i gadał. I Jak się okazało co naprawdę Kojot chce mu zrobić to
              Prawnikowi prawie serce z żalu pękło. Był przybity i załamany. Teraz odgraża
              się, że już nigdy nikogo nie pokocha. Nawet zerwał ze swoim chłopakiem
              Wranglerem. Srasznie jest patrzeć jak dziecko cierpi. Zwłaszcza, że ostatnio
              nawet chciał ze sobą skończyć - strzelił baranka, ale o tym wiecie bo widziałam
              że nasz lekarz o tym tu pisał. Na szczęście na drugi dzień był u nas proboszcz i
              teraz prawnik ma nową miłość. Szkoda, ze proboszcz nie był wcześniej bo tak
              musiałam dać lekarzowi za darmo. Zresztą, proboszczowi tez musiałam dać.. O
              k.urwa jak już późno! Muszę kończyć! Ale czuję że jeszcze nie raz sie do was
              odezwę! Piszcie do mnie! Pa!
              • Gość: PRAWNIK Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:59
                Nie wiedziałem ,że również w Lubinie pojebało niktórych;)
                • Gość: Mama Prawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 19:07
                  Gość portalu: PRAWNIK napisał(a):
                  > Nie wiedziałem ,że również w Lubinie pojebało niktórych;)

Przestań synku pie..ć! chodź szybko trzeba skończyć pana lizać! w nadgrode
                  dostaniesz jego penisa do wylizania, ma pod napletkiem niezły serek!
                  Chodź, Alfi, chodź!
                  • kollector Re: Przepraszam za mojego synka 04.02.05, 19:09
                    nie mogłem sie pows3mać
                  • Gość: Mama Prawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 19:33
                    Gość portalu: Mama Prawnika napisał(a):
                    > Przestań synku pie..ć! chodź szybko trzeba skończyć pana lizać! w nadgrode
                    > dostaniesz jego penisa do wylizania, ma pod napletkiem niezły serek!
                    > Chodź, Alfi, chodź!

Klient się spóźnia, ale pomysl z serkiem jest przedni! Bedą pamiętała, żeby sie
                    z moim ukochanym dziecięciem podzielić.
                    A swoją drogą domyślam się, skąd u niego taki wstręt do mycia się! On hoduje
                    sobie taki właśnie serek! Kiedyś go nakryłam jak sam sobie obciągał i tak
                    strasznie mlaskał oraz co chwila zagryzał serem.
                    Ech, chciałabym mieć taki giętki kręgosłup jak Alfi... ale ja mam to szczęście,
                    że mi penisy przeważnie sami pchają do ust, wystarczy klęknąć!
                    No dobra, teraz już kończę, bo czuję, że klient blisko .
                    • Gość: PRAWNIK Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:39
                      qwa -fakt bezsprzeczny wysoka klasa pojeb jesteś,powiem wiecej
                      czegos tak chorego dawno nie czytałem ,haha.
                      Ale co ty palancino myslisz,ze mnie tym obrazisz?
                      takie żałosne gówienko?rozumiem:co w czerepie to na klawiature.
                      toche ci sie dziwie ,bo bledów malo robisz piszac ,a sraczke straszna wydalasz .
                      próbuj dalej, oile jeszcze klawiatury odchodami nie zapaskudziłes;)
                      haha
                      pozdro
                      • Gość: Mama Prawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 19:51
                        No co za szmata! To mamusia z wujkiem czekają a ty tytaj siedzisz! Choź do
                        wujka, wujek chce, żebyś mu jeszcze raz zrobił dobrze rączką i ustami. Musisz
                        się zająć wujkiem, bo mamusia w tym czasie bedzie obciągała pieskowi wujka, no
                        chodź Alfi, chodź, nie ociągaj się.
                        Przecież wszyscy wiedzą, że ty się nie obrażasz. Pluć ci w mordę, to mówisz, że
                        deszcz pada.
                        Dalej szmato, nie każ czekać!
                        • Gość: PRAWNIK Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:02
                          Jakis chory bardzo napisał:
                          No co za szmata! To mamusia z wujkiem czekają a ty tytaj siedzisz! Choź do
                          wujka, wujek chce, żebyś mu jeszcze raz zrobił dobrze rączką i ustami. Musisz
                          się zająć wujkiem, bo mamusia w tym czasie bedzie obciągała pieskowi wujka, no
                          chodź Alfi, chodź, nie ociągaj się.
                          Przecież wszyscy wiedzą, że ty się nie obrażasz. Pluć ci w mordę, to mówisz, że
                          deszcz pada.
                          Dalej szmato, nie każ czekać!

=======
                          nawet skomentowac sie nie da !!
                          • Gość: Mama Prawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 20:21
                            Tak kochanie, nie ma co komentować, wujek jest zadowolony.
                            Wspaniale ciągnąłeś! Teraz chodź, pomożesz mamusi wydrzeć prześcieradło z tyłka
                            wujka (ty to potrafisz obciągać!).
                            Potem wujek chce narobić ci na klatę i chce żebyś wypił siki mamusi i wujka.
                            Potem będziecie mamusi robili fisting. Gwarantuję, że będzie fajnie! A potem
                            wujek włoży w twój tyłek wąż od kompresora i.. zresztą wiesz, bo nie raz to już
                            robiliśmy.
                            A! zapomniałam, zostawiłam ci kolację w kuchni - świerza kupka jest w lodówce!
                            Smacznego kochanie. Jest taka jak lubisz - niezbyt twarda. Tylko potem nie jedz
                            cebuli, żeby ci z buzi nie jechało!
                            • Gość: siurniety_krolik Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.aster.pl 04.02.05, 22:23
                              jak dla mnie to jest jakieś przegięcie

troszkę nie smaczne

prawnik jaki jest taki jest ale aż tak nie przegina

pozdr.

siurnięty
                              • Gość: prawnik Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:33
                                gość portalu: siurniety_krolik napisał(a):
                                > jak dla mnie to jest jakieś przegięcie
                                > troszkę nie smaczne
                                > prawnik jaki jest taki jest ale aż tak nie przegina

moja odpowiedź:
                                -chyba ? ostatni raz wyjasnie:
                                -siurniety-uprzejme dzieki ,ze zauwazyłes róznicę :)
                                -lekko rozgarniety normalny uczestnik forum powinien zauwazyc
                                pewna konsekwencje moich wypowiedzi i ich powiedzmy to "stonowany ton"
                                -zapieniony elektorat forum i tak napisz cos w stylu mama prawnika
                                -
                                • Gość: prawnik Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:42
                                  sorry ,piwo sie chciało obalić i enter poszdł:)
                                  aha
                                  zauwazcie ,że ciagle staram sie byc uprzejmy ;)

ale jesli skończy mi sie cierpliwosc na chore wpisy,to chyba forum nam sie
                                  zamętli i po co?,a ja lubie sobie popolemizować,bo faktycznie długo na moto
                                  nie jeździłem-ostatnio orkiestra owsiaka.

i na poważnie :zrozumcie ze nie jestem 13 latkem z motorynką(madrzejsi to
                                  czują),ale solidnym motocyklidtą -dlatego ta piana tak mnie bawi lu irytuje .
                                  wybór nalezy do Was przyjaciele.
                                  • Gość: Tata Prawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 22:48
                                    HAU HAU HAU!!
                                    • Gość: DrugiTata Prawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 22:51
                                      BEEEEE! BEEEE! BEEEEEEEEEEEEE!!!!!
                                    • Gość: TrzeciTataPrawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 22:53
                                      JJJIIIIIIIIHAAAAAA! JJJIIIHHHAAAAAAAAA!!!
                                      • Gość: Patrycja Re: idz sie lecz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:58
                                        no nie,teraz to już jest cyrk a nie forum..
                                        • Gość: prawnik Re: idz sie lecz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:02
                                          Autor: Gość: Patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                          Data: 04.02.2005 22:58

no nie,teraz to już jest cyrk a nie forum..

====
                                          tez tak uważam,masz rację ;)
                                          pozdrawiam
                                          • kojotkurier Re: idz sie lecz!!! 04.02.05, 23:04
                                    • Gość: CzwartyTataPrawnik Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 22:54
                                      Chrum chrum chrum kwiiiii kwiii kwiiiiii!!!!!
                                      • Gość: prawnik Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:59
                                        No i super:) ,czy to wczesnij nie mogło przerodzić się w żart?
                                        • kollector Re: Przepraszam za mojego synka 04.02.05, 23:05
                                          miałem sie więcej w tematach prawnik nie odzywać, ale kurde nie moge!
                                          prawnik czy ty taki durny jesteś jak mi sie zdaje?

Gość portalu: prawnik napisał(a):
                                          > No i super:) ,czy to wczesnij nie mogło przerodzić się w żart?

JAKI ŻART! DO CZEGO ZMIERZASZ! przeczytałem wszystko to co wyżej i...
                                          jeśli uważasz to za żart, to...
                                          ...nie mam WOGÓLE szacunku dla ciebie, a miałem go takie ekstremalne minimum
                                          ktoś osrał ci matke, a matka to rzecz święta!, ktoś osrał ci ojca, a ojciec to
                                          tak samo jak matka - świętość!, a ty to w żart próbujesz obrócić?!
                                          no to matka i ojciec powinni być z ciebie dumni!
                                          jesteś żałosny
                                          -----------
                                          • kojotkurier Re: Przepraszam za mojego synka 04.02.05, 23:07
                                            !!!!!!!!
                                          • kollector Re: Przepraszam za mojego synka 04.02.05, 23:10
                                            napisałem "osrał" - nie chodziło mi o dwuznaczność
                                            -----------
                                          • Gość: prawnik człowiek Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:13
                                            kolektor napisał:
                                            :
                                            ...nie mam WOGÓLE szacunku dla ciebie, a miałem go takie ekstremalne minimum
                                            ktoś osrał ci matke, a matka to rzecz święta!, ktoś osrał ci ojca, a ojciec to
                                            tak samo jak matka - świętość!,

===========
                                            wiem ,ze twoje wybździny typu matka prawnika kosztowały cie poważne wyrwy w
                                            umózgowieniu-twój wybór.Jeśli zdecydowałeś sie na taki temat -to oznacza ,że
                                            twoja matka tyle dla ciebie znaczy.sam wybrałeś okreslenie i opinie swojej
                                            matki.teraz ci wspolczuje -powinienes miec kaca moralnego.jeśli nie masz to
                                            dopiero jestes ......................*kazdy sobie dopisze)
                                            • kollector Re: Przepraszam za mojego synka 04.02.05, 23:18
                                              weź sie kutasie wal
                                              nie jestem taką szmata jak ty matka i ojciec mają dla mnie wielkie znaczenie i
                                              nigdy bym nie napisał czegoś takiego jak to coś wyżej
                                              idź sie potnij, tak zrobisz najlepiej tu, jak widzisz kumpli nie znajdziesz
                                              wpisz w goooglach "forum gejów gejowskie" to coś znajdziesz w sam raz dla ciebie
                                              a ode mnie szmato sie odwal, co już wielokrotnie ci pisałem
                                              -----------
                                              • Gość: prawnik Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:25
                                                Autor: kollector
                                                Data: 04.02.2005 23:18

weź sie kutasie wal
                                                nie jestem taką szmata jak ty matka i ojciec mają dla mnie wielkie znaczenie i
                                                nigdy bym nie napisał czegoś takiego jak to coś wyżej

=========
                                                skoro tak twierdzisz przyjacielu kutasie kolektor,
                                                to zajmij jJASNE stanowisko wobec wpisów bardzo chorego wpisujacego sie matka
                                                prawnika .No odwaz sie palancie -boisz sie?
                                                • kollector Re: Przepraszam za mojego synka 04.02.05, 23:35
                                                  zająłem stanowisko szmato, ale jesteś zbyt wielkim prostakiem by zrozumiec to co
                                                  się do ciebie pisze
                                                  i nigdy, NIGDY nie nazywaj mnie swoim przyjacielem, nawet w żartach!

i nie jestem takim nędznym tchórzem jak ty buraku by sie zmuszać do odwagi
                                                  do mnie b. łatwo trafić
                                                  w przeciwienstwie do ciebie nie chowam sie pod jak szczur
                                                  do mojego krzeszowa b. łatwo trafić, a ja jestem gotów choćby jutro obić ci ten
                                                  świński ryj
                                                  swoją droga uważam, że zasłużyłeś sobie na pogardę jaką tu do ciebie żywimy
                                                  ale jak już napisałem jesteś zbyt ograniczony by to zrozumieć
                                                  a teraz idź i tnij se żyły - wzdłóż!
                                                  a potem do wanny z gorącą wodą - znaj serce, nie bedziesz cierpiał
                                                  wal sie szmato, nawet matki nie potrafisz uszanować
                                                  ku.., żart, napisałeś popaprańcu
                                                  za samo to należałałoby ci jaja wyrwać i tak ich nie masz (jesli wiesz co mam na
                                                  myśli!)
                                                  -----------
                                                  • Gość: Mama Prawnika Re: Przepraszam za mojego synka IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 23:40
                                                    Tutaj moje dzieciątko! Chodź do mamusi, wujek poszedł, a ja niedoje..a. Musisz
                                                    skończyć to co wujek zaczął i wylizać tyłek mamusi.
                                                    Nie denerwuj sie na kolegów. Zawsze jak sie denerwujesz to szybko sie
                                                    spuszczasz, a potem flak... a wiesz jak mamusia dziś potrzbuje twardego mięska.
                                                    Nie zwlekaj, chodź szybciutko!
                                                  • Gość: prawnik Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:52
                                                    kolektor-ty nawet może nie czujesz ,że jestes moim przyjacielem.Nic to -inni
                                                    wiedzą :)) i się ciesza :)).To nie zart -pełna powaga.Większośc forumowiczów
                                                    nawet nie wie ,że się zmamy :))
                                                    aha :Krzeszów?-na pewno to sympatyczna miejscowośc,ale aby trafić muszę
                                                    zagladnac na stronę :sattelite/europe/poland/search?'krzesow?

później zobaczę :)

o matce:poprzednio odpisałem:jesli ci marycha mózg wyzarła -to sorry-na smietnik
                                                    musisz się udać -bo kotańskiego juz nie ma !!

==Az mi sie nuży odpisywac na takie brednie ,ale postaram sie jeszcze troche
                                                    wysilić.Może jakiś obywatel z zespołem Downa zostanie przywrócony społecZeństwi
                                                    i będzie robił te szcztki do kibli.Potrzebuje taką ,bo zmieniam dom :)
                                                  • Gość: prawnik Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:55
                                                    jesli nie masz z tym nic wspólnego to zajmij stanowisko,
                                                    skoro nie lubisz debili,kretynów,pedałów,zboczkó w
                                                    oto wpisL:
                                                    Autor: Gość: Mama Prawnika IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl
                                                    Data: 04.02.2005 23:40

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
                                                    Tutaj moje dzieciątko! Chodź do mamusi, wujek poszedł, a ja niedoje..a. Musisz
                                                    skończyć to co wujek zaczął i wylizać tyłek mamusi.
                                                    Nie denerwuj sie na kolegów. Zawsze jak sie denerwujesz to szybko sie
                                                    spuszczasz, a potem flak... a wiesz jak mamusia dziś potrzbuje twardego mięska.
                                                    Nie zwlekaj, chodź szybciutko!

czekam ,he,he
                                                  • kollector Re: Przepraszam za mojego synka 05.02.05, 00:12
                                                    chyba cie pogieło baranie jesli uważasz ze bede pisał pod każdym postem
                                                    sram na ciebie i choćby dlatego nie zrobie tego

i chyba sobie schlebiasz pisząc że się znamy
                                                    wszyscy moi znajomi to ludzie na poziomie a nie takie debile jak ty
                                                    a na takie traktowanie tutaj zasłużyleś sobie całokształtem twojego zachowania
                                                    trzeba było myślec wcześniej, nim sie pokazałeś od takiej własnie, idiotycznej,
                                                    strony
                                                    tylko do jednej osoby moge cie porównac, do pewnego devoty, ten sam poziom
                                                    intelektualny, więc jeśli to ty t wiedz, ze od dawna cię o to podejrzewałem i
                                                    jeśli to ty to tym cieplejszym moczem na ciebie.....
                                                    twoj drgawki i podpisywanie sie nickami virażka, cross, obserwator i inne tylko
                                                    sprawiaja, że żal mi ciebie, czuję litość i szczerze mowiąc jest mi obojętne co
                                                    kto o tobie pisze, bo choćby napisał najgorsze rzeczy to i tak w moim odczuciu
                                                    są to dla ciebie komplementy
                                                    i dlatego pacanie nie odzywałem sie w tym temacie pod postami twojej mamy.
                                                    nie wytrzymałem dopiero jak pokazałeś jaki mały jesteś, gdy nazwałes to wszystko
                                                    zartem
                                                    wstyd - oto co za ciebie czuję
                                                    ale ty pewnie nie rozumiesz co pisze - tak jak napisała twoja mama - plują a ty
                                                    mówisz ze deszcz pada

naucz sie czytac ze zrozumieniem a to co masz na szyji używaj również do
                                                    myślenia a nie tylko do "strzelania barankow"
                                                    więcej się nie odezwę, nie jesteś kimś dla kogo warto się odzywać, gdyby nie to
                                                    że mam sesje i siedzę w tej chwili w książkach (tak szczerze to oglądałem
                                                    świetne programy motoryzacyjne na doscovery) to bawiłbym sie teraz na ostatkach
                                                    a nie czytal twoje błagania o zwrócenie na ciebie uwagi
                                                    i przyznaję, głupi jestem że sie do ciebie odzywam
                                                    nie jesteś wart choćby chwili czyjejkolwiek uwagi
                                                    zrozumiałeś śmieciu?
                                                    -----------
                                                  • Gość: PrAwNIk Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:18
                                                  • Gość: PrAwNiK Re: Przepraszam za mojego synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:33
                                                    To było dla zwrócenia uwagi ;)
                                                    1/styl i maniera w/w pstów sygnowanych matka prawnika-wskazuje ,ze to twoje
                                                    wydaliny mózgowe
                                                    2/piszesz:
                                                    sram na ciebie i choćby dlatego nie zrobie tego
                                                    -przeciez to nie ma sensu -Downie ;)
                                                    3/chcesz potraktwać kogoś ,kogo nie znasz-tak jak ciebie
                                                    potrakktowano:moczem-współczuje ci -załosne
                                                    4/różne nicki maja spowodować uzyźnienie tego forum-zapyziałego grajdołka paru
                                                    kolesi ;)
                                                    5/łżesz:sprawdziłem:sam pisałes te debilizmy jako matka prawnika -to jest
                                                    dopiero zenujace:gosc :pełna zawodówka z ciagotami na high class,slask,internet
                                                    ,a tu qwa zajazd wiochą
                                                    6/odezwiesz sie napewno-bluzgi bez pokrycia to twój zywioł.na pewno jesteś
                                                    kibolem jakiegoś zespołu typu:górnik,hutnik albo inny złom do którego ja dokładm
                                                    zamiast jechac na urlop do luksemburga
                                                    7/to ,że przyznajesz ,że GŁUPI JESTEŚ satysfakcji mi nie sprawia.Im wiecedj
                                                    głupich obywateli mam wokoło ,tym dla mnie gorzej ;)
                                                  • kollector podaj adres 05.02.05, 00:38
                                                    podaj adres
                                                    wyślę ci coś bys otworzył sobie żyły
                                                    -----------
        • Gość: wrangler Re: identyczne sygnaturki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:02
          kojotkurier czy w ogóle chodziłes do szkoły?

z kond ty wogule dojezdzasz?
          kto tak pisze?
          • Gość: MJ Re: identyczne sygnaturki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:45
            Wielu. Takie czasy.
    • kollector Re: podaj adres 05.02.05, 00:44
      f.u.
      -----------
      • Gość: prawnik Re: podaj adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:47
        why?
        brzydzi cie?

oczywiscie ,ze tak
        wiedziałem !!
        musze to upowszechnić !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka