Dodaj do ulubionych

Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750.

03.02.05, 08:55
Witam. Jestem BULLSON, szukam fajnego forum, bo do tej pory klikałem na
bardzo nie fajnym. Mam nadzieje, ze nie znajde tu dupków z
www.forum.motocyklistow.pl Jest tam co prawda kilka naprawde fajnych osób,
ale najaktywniejsi to przydupniki modów którzy wchodzą im do dupy. Miałem
odwage miec inne zdanie i bronic go za co zostałem zablokowany. Postanowiłem
już tam nie zaglądać, bo tam panują prawa jak za głebokiego PRL. "MO-dowie
górą, jesli tak nie uważasz to spadaj." Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.
Obserwuj wątek
    • kollector Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 03.02.05, 10:23
      sie masz Bullson!
      czuj się tu dobrze - myślę, że szybko złapiesz tutejszy klimat (chyba trochę
      specyficzny).

devotami sie nie przejmuj - nie ma czym, tchórzami byli jeszcze przed Tobą
      • Gość: rysiek24 Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:26
        jak myslicie co rózowy dal zielonemu na walentynki (poza wazelina oczywiscie)
        • Gość: BigBen Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:05
          co dał.........???

hmmm...bacikiem po ryju...
    • Gość: szynszyll Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.prz.rzeszow.pl 03.02.05, 10:29
      yo!

no wreszcie jakis zawodnik na maszynie dla prawdziwych menszczysn ;) xtz 750 -
      ja pierdziu - jak bede duzy to sobie takiego kupie ;) witamy, witamy!

szynszyll
      xlv750r

p.s. mariuszku wez no sie na gg odezwij - bo cos jakbys zniknal a telefonu nie
      odbierasz ;)
      • motowicher Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 04.02.05, 00:45
        Cześć BULLSON, chciałbym Ci powiedzieć,że masz pecha, bo Ja jestem jednym z
        tych dupków z tamtego 4um:)
        • donlesio Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 04.02.05, 08:50
          On pisał, że paru fajnych tez było, a skoro piszesz tez u nas, to wskazuje, że
          jesteś fajny. ;-)
          Pzdr z Gliwic
      • hun660 Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 04.02.05, 09:05
        Witaj wśród Tenerowców, ja mam XTZ660 a jeźdżę z kolegą co ma Transalpa.
        PS.Szynszyl a co to jest XLV 750?
        • filon555 Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 04.02.05, 09:48
          Cześć tu Filon 750
          Też mam XTZ 750, bardzo ją lubię i polecam gorąco.
          A właśnie kożystając z okazji poszukuję plastyków właściwie całego przodu do
          swojego motorka. Nie znacie jakiegoś miejsca gdzie można je tanio kupić nawet
          lekko uszkodzone?
          Z góry dzięki za info
          • krzysztofmaciej25 Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 13.02.05, 10:44
            witam wszystkich,od wczoraj stałem się posiadaczem XTZ 750 czy szczęśliwym to
            się jeszcze okaże,przesiadłem się na nią z KLR 650 i trochę się obawiam że w
            terenie to nie będe miał czego szukać no i spalanie mnie trochę przeraża.no i
            mam pytanko czy ktoś może mi powiedzieć gdzie w tym sprzęcie jest termostat?
            • bullson Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 13.02.05, 18:15
              termostst jest w takiej obudowie gdzie jest wlew plynu do chlodnicy - pod
              przednimi owiewkami lewej stronie motocykla.
              • krzysztofmaciej25 Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 14.02.05, 10:39
                dzięki za pomoc! serce mnie boli ,bo w garażu moto mi stygnie a za oknem
                śnieg :( jak możesz to odezwij się kolego do mnie na gg ,bo
                pomolestował bym cię kilkoma pytaniami odnośnie XTZ. oto mój nr gg:4179926
                z góry dzięki!
        • bullson Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 04.02.05, 09:52
          Hun 660: XLV to Honda z silnikiem V o poj 750, ale co najważniejsze - z napędem
          na wał kardana. Jest to ciezli motocykl turystyczny, bez owiewek z błotnikiem
          prtzednim wysoko nad kołem.
          Motowicher: wiedzialem, ze tu jestes bo odpowiadałem ci na pytania ad. XTZ
          (szukasz rewelacji nt tego motocykla vhyba wszedzie gdzie tylko mozna... Da ci
          rade - po porstu go kup, a sam docenisz jego zalety!
        • Gość: szynszyll Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.prz.rzeszow.pl 04.02.05, 10:23
          yo!

XLV 750 R co tlumaczy sie jako Xtra Large Various 750 Recultyvator znane takze
          jako Honda RD01 ;)
          najwiecej na ten temt znajdziesz na www.xlv750.de - fakt, bardzo rzadka
          maszyna ;)

szynszyll
          xlv750r
          • motowicher Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 04.02.05, 17:48
            He he he Bullson, a wiesz, ze kupię Tenerkę :)

Zanim jednak coś kupię, to wolę się co nieco dowiedzieć :)

Pozdrawiam :)
        • Gość: Jac Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.chello.pl 06.02.05, 18:28
          To taki zabytek ;)) enduro marki Onda z polowy lat '80 (tak sadze), z V-ka i
          pedzony walem.
          pzdr, J.
          • Gość: szynszyll Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:32
            za... zab... za... co?!?!?! zapraszam wszystkie 750 ki 2V na gazniku na
            wyscigi!!! zobaczymy kto jest zabytkiem!!! a na poważnie - zabytek to to bedzie
            za 5 lat i zamierzam go tak zarejestrowac. Silnikowo jest to samo co Trans Alp
            lub Africa - od Africi jest mocniejszy ;) Pozdrawiam!

szynszyll
            xlv750r

p.s. w kilku zachodnich testach przeczytalem ze honda popelnila spory blad
            porzucajac idee podroznego enduro z kardanem - pomyslcie tylko TA + kardan...
            • Gość: louiswmb Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.d1.club-internet.fr 06.02.05, 19:14
              witam,
              Szynszyl cos mi sie wydaje ze temu twojemu moto to blizej jest silnikowo do
              shadow 750 niz do TA i afriki a co do kardana to pewnie odpuscili sobie ze
              wzgledu na reakcje na zmiane obciazen i cene,troche jezdze z kardanem i przy
              tym skoku zawieszenia to bez zastrzalu pewnie troche kiwa co?
              Tak poza tym fajne moto-widzialem na zywca :)
              Pozdrawiam
              Louis
              • Gość: szynszyll Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.prz.rzeszow.pl 07.02.05, 14:10
                yo!

jasne ze blizej do VT 750 C z lat '80 tych ale idea silnika jest ta sama -
                zmienil sie kat rozchylenia cylindrow, zrezygnowano z kasatorow itp.

co do kardana to nie sadze by w motocyklu takim jak TA czy Africa psulby
                wlasciwosci jezdne - BMW od lat robi parostatki enduro z kardanem i nie zanosi
                sie aby to zmienili, kwestia ceny tez nie jest przesadzajaca, jest kilka tanich
                motocykli pedzonych kadanem. dla mnie to spory blad, ze firma majaca spore
                doswiadczeie w 'kardanologi' odpuscila go sobie w motocyklch w ktorych bardzo
                by sie przydal. pozdrawiam!

szynszyll
                xlv750r
    • Gość: Piotr Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:29
      Ryży miał rację nazywając Cie głupkiem.
    • pawel.boruta Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 07.02.05, 13:35
      Rozumiem Bullson, że nie wracasz i mogę usunąć Twoje konto??? :-).
      • Gość: Dominik Szymański Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.idea.pl 07.02.05, 13:55
        No i razem z kontem także ten podpis, w którym "szalenie kulturalny i
        wychowany" Bullson obraża tym razem nie użytkowników (jak to zrobił wcześniej),
        ale moderatorów forum, które niejeden raz mu pomogło.
        Ja tam się cieszę, że Bullson sam nas uwolnił od problemu, jakim jest jego
        osoba.
        Pozostałym forumowiczom nieniejszego forum życzę udanej dyskusji z Bullsonem.
        Nie zdziwcie się jednak, gdy w ferworze dyskusji wyzwie Was
        od "s...synów", "pryszczatych palantów" i innych przecudnej urody epitetów.
        Oczywiście w sytuacji, gdy kończą mu się logiczne argumenty.
        Czego oczywiście Wam nie życzę ;)
        --
        Z pozdrowieniami
        Dominik "KALISZ" Szymański
        TSM Sokół Poznań www.sokol.poznan.pl
        KTM 450 EXC Racing & Ducati 900 Cafe Monster
        • bullson Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 07.02.05, 14:25
          Na szczescie macki modów z forum.motocyklistow.pl nie siegaja tutaj i tu nie
          zablokuja mnie tym samym pozbawiajac mozliwosci wypowiadania sie i bronieniea
          swoich racji. Dla zainteresowanych tym tematem podaje linki, tam poznacie całą
          historie sporów i sami ocenicie to ocenicie, czytajcie w takiej kolejnosci jak
          podałem linki:

www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=22161&highlight=
          www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=22193&highlight=
          www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=22177&highlight=
          • pawel.boruta Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 07.02.05, 17:18
            Mie myślałeś o polityce? Tam podobnie gadają, marnujesz się !
            • bullson Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 07.02.05, 20:09
              Boruta! Nie sprowokujesz mnie. Ruda Chabeta to zrobiła, ale nie licz ze Tobie
              sie to uda. Daj sobie siana, to jest forum a nie folwart zwierzecy tak jak
              Twoje forum.motocyklistow.pl. Żegnam!!!
              • pawel.boruta Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 07.02.05, 20:13
                Powodzenia na nowej drodze życia.
                • Gość: Shrek Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 20:49
                  :) lepiej ująć się nie dało :D
    • Gość: antydevota [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Prawnik Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 22:16
      forum.motocyklistów.pl to miejsce w sam raz dla Prawnika!
      spotka tam wiele ciekawych osób reprezentujących jego poziom!
      Wranglerowi też polecam to 4um
      • motowicher Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 08.02.05, 00:34
        Hmmm wszędzie dymy, nawet tutaj :)
        • dominikszymanski Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 08.02.05, 01:28
          spoko wicher, akurat u nas na forum.motocyklistow.pl kulturalnie, spokoj nie i
          na temat, jak sam wiesz dobrze ;)
          • motowicher Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 08.02.05, 01:59
            Coś w tym jest Dominiku.
            Mimo, że forum borykało się z róznymi problemami, to można powiedzieć,że jest
            dobrze, a czas leczy rany :)
      • Gość: prawnik Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 01:18
        Sporo fermentu sieje gosc z IP Krzeszów,podajacy nick :prawnik.To jakaś menda
        ,ale co ja na to moge ?
    • Gość: Lenin Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:25
      a co młoteratory z devot tu robia ucza sie prowadzic normalne forum ?? czy szykuja sie do objecia wladzy i tutaj ?? prawnik i wrangler pewnie wychowali sie na dev. bo poziom wypowiedzi pasuje jak ulal
      • Gość: antydev Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:53
        bylem na devotach, tez za swoje racje mnie usuneli pod przykrywka wlamania na
        forum , z ktorym nie mialem nic wspolnego. Tacy sa. Nie wracam tam. PRL to malo
        powiedziane, to gleboki gulag.
        • Gość: Ario Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:14
          Yo,

Pousuwali więcej osób pod pozorem włamu i takich tam pierdół :)) przy okazji
          wykosili niewygodne tematy i życie na 4um kula się dalej. Paweł i Dominik dajcie
          spokój, nie jesteście aniołami i nie udawajcie niewiniątek.

puzdro
          • pawel.boruta Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 08.02.05, 17:29
            Ario, ja niewiniątka bynajmniej nie udaję :-)
            • Gość: Ario Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:34
              Paweł dobrze wiesz o co mi chodzi. o to, że Ryży się panoszył na 4um i robił co
              robił, za to, że to wytknąłem i zaproponowałem jego usunięcie z moda poleciałem
              z 4um. Dowiedziałem się za co przypadkiem, bo Dominik umieścił stosowny temat w
              dziale dostępnym po zalogowaniu - brawo Dominik!
              • Gość: pawel.boruta Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:03
                Każda opowieść ma dwie strony. A właśiwie trzy - moją, Twoją i prawdę :-).
                Każdy coś znajdzie dla siebie :-). Ario, już nie mam siły o tym dyskutować :-)

Pozdrawiam, Pawel
                • Gość: Ario Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:10
                  Szkoda, że nie masz... chętnie bym pogadał o tym co macie mi tak naprawdę do
                  zarzucenia :)
                  • Gość: Ario Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:17
                    jeżeli zmienisz kiedyś zdanie to masz może gdzieś moje gg to napisz wprost co i
                    jak, od siebie i od Dominika :))))
                    • Gość: pawel.boruta Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:57
                      Nie ma sprawy.
                      • motowicher Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 08.02.05, 23:35
                        Widzę,że rzeźnicy są wszędzie ;)
                        A może dalibyście sobie na zgodę i wrócili na 4um??
                        • kollector Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 08.02.05, 23:50
                          motowicher napisał:
                          > Widzę,że rzeźnicy są wszędzie ;)
                          > A może dalibyście sobie na zgodę i wrócili na 4um??

CO???!!!
                          W ŻYCIU! wrócić na devoty? drugi raz w ******* nie wdepnę. To co napisałem o
                          tchórzach wciąż pod3muję. A jak mam ochotę na debili to wystarczy, że poczytam
                          tu posty Prawnika...
          • dominikszymanski Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 09.02.05, 00:28
            Ario
            To nie jest tak.
            To jest tak, że pewne sprawy Wam z Rzeźni uciekły spod kontroli najzwyklej. A
            głównie te, w których od ostatnich wyzywaliście forum. Dlatego polecialo kilka
            kont - nie mozna byc na jakimś forum, a na innym wyzywac userów oraz modów tego
            forum od ch.. sk...synów i innych.
            To jest jakaś dwulicowość strszana, zasługująca na wylot nie tylko z jakiegoś
            tam forum, ale w moich oczach dyskredytująca kulture człowieka jako takiego.
            Mówiąc inaczej - małość.
            I co z tego jednak, skoro wszyscy na www.forum.motocyklistow.pl wracacie...
            Konta pousuwane, a zakladacie sobie nowe nazywając sie zupełnie śniesznie i
            udając że nikt nie wie o co biega, podczas gdy wie i admin, i moderatorzy i
            wszyscy userzy... Po co? Zależy Wam żeby być na forum? Jeżeli tak, to nie
            trzeba zakładać nowego konta. Wystarczy być wobec wszystkich uczciwym...
            Tylko, i czasami aż, tyle..
            • Gość: ario Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: 217.33.165.* 09.02.05, 07:11
              Dominik,

Nigdy nie wyzywałem nikogo z 4um od ch.. to primo. Co do jednego, może dwóch
              modów mam zdecydowanie negatywne zdanie, chyba wiadomo o kogo chodzi. Dziwi
              mnie dlaczego pełnią tę funkcję gdyż zupełnie się nie nadają i obrażają ludzi.
              Może i się doczepiłem do tego, ale wkurzało mnie to.
              Dominik do Ciebie mam żal o to, że próbowałeś i pewnie nadal próbujesz z 4um
              zrobić szkółkę niedzielną gdzie nie można użyć przekleństwa czy po prostu na
              luzie pogadać, zrobiło się drętwo i już. Twoje bezpodstawne oskarżenia wobec
              mnie i zablokowanie mojego konta po 2 latach pisania na 4um przelały czarę
              goryczy, w takiej atmosferze nie wrócę na 4um, fikcyjnych kont nie zakładam i
              nie mam zamiaru - miałem tylko jedno od razu po tym jak mnie wywaliliście,
              dzięki temu przeczytałem Twój post w Przy Piwie (idealne miejsce na takie
              ogłoszenie :] ), usunęliście to konto i od tego czasu nie loguję się na 4um. To
              chyba wszystko.

Acha nawet nie piszcie, że temat i ankietę o usunięciu Ryżego z moda zniknęły
              przypadkiem bo 4um padło czy coś, bo w to nigdy nie uwierzę.

pzdr
              • blade20 Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 09.02.05, 07:42
                W koncu wiem! Pytalem wielokrotnie was co to jest"rzeźnia" ale nikt nie raczyl
                odpowiedziec. A rzeznie to nic innego jak www.forum.motocyklistow.pl?? Wyslalem
                zgloszenie z 2 miechy temu ale nikt mnie nie przyjal. Teraz chocby chcieli to
                tam nie zajrze. Tu jest najlepiej. To forum ma swoj KLIMAT! PZDR
                • bullson Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 09.02.05, 10:13
                  Bo do rzezi nie kazdy ma wstep. Trzeba miec osobe wprowadzajaca. Modowie z
                  devot sie panosza u siebie-to fakt, nie rozumiem tylko dlaczego tu zagladaja i
                  dalej produkuja konflikty. Ssiedzcie sobie na devotach i tam pokazujcie swoja
                  wladze a tu pozwojlcie sie swobonie wypowiadac MOTOCYKLISTOM!!! Sprawiliscu, ze
                  na devotach atmosfera jest do dupy, ale odpuscie sobie to forum, bo juz przez
                  was jest tu mniej przyjemnie.
                • Gość: ario Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: 217.33.165.* 09.02.05, 14:31
                  rzeźnia to rzeźnia a 4um to 4um, kiedyś rzeźnia byłą działem 4um, ale trochę
                  się "rozlała" na resztę 4um i ją zamknęli i powstało odrębne forum rzeźników,
                  obecna rzeźnia. rzeźnicy zostali wywaleni z 4um, bo kłamliwie posądzono ich o
                  włam na 4um.
                  4um żyje teraz własnytm życiem a rzeźnia własnym i jest naprawdę wolnym 4um na
                  którym nie ma czegoś takiego jak represje ze strony modów i
                  usuwanie "niewygodnych" tematów.
                  ja osobiście zobaczę jak jest tutaj, może też zacznę tu pisać oprócz rzeźni i
                  4um południowców.

pozdr
                  • Gość: pawel Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:27
                    Włamanie było i wiadomo kto je zrobił. Dajcie se w koncu siana, bo jak widać
                    nie wywalamy nigogo z rzeźni z forum, w Wy nadal szukacie zwady. Potem znowu
                    będzie na nas, że kogoś represjonujemy. Nudna juz ta dyskusja, nie lubicie 4um,
                    to tam nie zaglądajcie, bedzie po sprawie.
                    • Gość: pawel Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:31
                      Acha, juz sie w tym temacie nie bede produkował, bo swoje powiedziałem nie
                      tylko tutaj. Jak ktoś ma jakieś ale to zapraszam na maila, gg itp, tutaj mi
                      sie nie chce robić śmietkika i dyskutowac tak naprawdę o pierdołach. A pogadać
                      zawsze można, tylko z miejszą ilością jadu :-) i napinania sie.
                      • kojotkurier Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. 09.02.05, 18:38
                        ,,RZEZNIA,,tak slyszalem od pewnego jego moscia na temat tego forum-powiedzial
                        mi wowczas,,kojot nie spodoba ci sie,, fakt poczytalem pare postow i to co tam
                        sie dzieje to zeczywiscie rzeznia . moze sie myle moze za cieki jeste ale sobie
                        odpuscilem to chyba nie moj kaliber ale wam w ,,rzezni,, zycze powodzenia .oby
                        wam zawsze pomyslne wiatry wialy pozdrawiam kojot
                    • Gość: ario Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:54
                      dobra, każdy ma swoją prawdę i niech tak już zostanie.
                      • Gość: antydev Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.info 13.02.05, 19:04
                        Dominiku, wrocilem, zeby Wam udowodnic ze nawet tak idiotyczne zasady rejstracji
                        z inwigilacja da sie obejsc, zauwaz ze po tym sie ujawnilem, ale naprawde mam
                        gleboko w ***** Wasze faszystowskie forum, mozecie skasowac moje nowe konto. Mi
                        to lotto :)
    • Gość: aaa o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:13
      wy to nieźle popie.rdoleni jesteście :-/
      devoty idzcie na tymbara lepiej...
      • bullson Re: o zesz..... 10.02.05, 11:26
        dovoty to rzeczywiscie dowoty. dostalem kolejne ostrzezenie (jeszcze jedno =
        ban)za moj podpis - obrazili sie modowie. Nowy podpis nadal mowi prawde, wiec
        pewnie zostane ukarany kolejnym, siodmym (ostatnim) ostrzezniem, czyli zostane
        usuniety z devot.Samo forum nie jest zle, ale niszcza je modowie, nieznoszacy
        zadnej krytyki, niestety taka jest prawda... Cenzura, cenzura i jeszcze raz
        cenzura - znikajace tematy, blokowane tematy w ktorych (mimo blokady)pojawiaja
        sie nowe posty modów... Szkoda gadac. niech sobie tam gnija w przeswiadczeniu o
        swojej... no własnie co? Niech gnija...
        • kollector Re: o zesz..... 10.02.05, 11:33
          Bullson, nie wygupiaj sie! za3maj konto! Może sie przydać do zrobienia włamu!
          Myślisz, że po co Rzeźnicy przenikają w struktury devotóv?
          • Gość: aaa Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:37
            napisałabym tu coś, jednak powstrzymam się, gdyż mogło by to zranić "JEDYNYCH
            PRAWDZIWYCH, ZAWSZE KULTURALNYCH I SPRAWIEDLIWYCH MOTOCYKLISTÓW" oraz zasiać
            niepokój w ich duszach... Bądzicie pozdrowieni, idźcie z bogiem, a OpenGL niech
            wam dobrze służy... buahah ;))))
            • Gość: hb Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:05
              kto lubi podporządkowywać sie władzy absolutnej, klimaty z czasów prlu,
              zamykanie gęby niewygodnym osobom, usuwanie niewygodnych tematów, kontrolę
              posótw na innych forum ( jesteś na forum wszystkich motocyklistów- licz sie
              zkontrolą wszystkich twoich wypowiedzi )obrażanie ze strony moderatorów, którzy
              tymczasem oczekują od ciebie pełnej kultury, bezpodstawne zarzuty,których nikt
              nie potrafi i nie chce uzasadniać. kto lubi sztuczny klimat sztucznej kultury -
              niech sobie wybierze adekwatne do swoich potrzeb forum - wiadomo jakie.,ale
              niech sie odpieprzy od ludzi , którzy mają trochę więcej luzu .takze zwracam
              sie do niektórych osobistości - kiście sie w sosie własnym,ale nie wpieprzajcie
              się na inne fora tylko ten jad zapuszczajcie na włąsnym forum ,kótre jest
              wystarczająco duże i powinno wam wystarczyć.przestańcie węszyć , szpiegować,
              próboać zmieniać cały świat, ludzi, wmawiajac im ze wszystko co robią robią
              źle,a przede wszystkim rozsiewać wasze śmieszne już dla mnie klimaty.gdzie nie
              spojrzę, na jakiekolwiek forum - tam spotyka sie ciągle ten sam temat..dajcie
              sobie spokój, bo rzygać sie chce i w końcu zrozumcie - nigdy tak nie było i nie
              będzie że wszyscy się ze sobą zgadzają. i ni eoczekujcie ze wasze metody
              hcociażby prowadzenie forum musz być akceptowane przez wszystkich - i jasne-
              jak komuś nie odpowiadają to niech sie nie loguje...ale chodzi te zo to ,że
              czasem warto spojrzeć na siebie krytycznie, pryzjąć slowa krytyki, wyciągnąć
              wnioski, bo myslę, że nic nie bierze sie z niczego, może coś w tym jest -
              skoro tlye osób zarzuca wam faszystowskie lub komunistyczne metody,....jak
              narazie to jedyne forum , na kórym tego typu problemu urosły do takich
              rozmiarów. może warto by sie zastanowić czemu tak jest.życzę powodzenia.
              • dominikszymanski Re: o zesz..... 10.02.05, 13:23
                Nie wiem jak można przyjmować krytykę od osobby, która jest na tyle tchórzliwa
                że sie podpisuje jakimiś śnmiesznymi inicjałami?
                No chyba, że zwiazane jest to z tym, ze ta osoba tutak pisze, a na forum
                świetnie sie bawi... :)
                • Gość: hb Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:35
                  zawsze można znaleźć sobie jakiś pretekst ,żeby nie przyjąc krytyki. a na forum
                  już dawno mnie nie ma i pod żadnym pozorem nie mam ochoty wracać - logując się
                  z apomoca śmiesznego nicku i udawać kogos innego.po prostu nie odpowiada mi
                  klimat tam panujący, co nie znaczy że nie mam prawa wypowiedzieć sie na ten
                  temat - tym bardziej że moj ekonto zostało zbanowane bezpodstawnie. no ale było
                  minęło, nie chcieliście odpowiadać na moje maile z prośba o uzasadnienie
                  decyzji, więc ok - świadczy to wiadomo o czym. ale z tego co wiem - jak się
                  kogos o coś oskarża - trzeba mieć argumenty i dowody. ale ok - nie wracajmy do
                  tego.tylko nie wiem dlaczego uważacie że wszystcy strzasznie chcą tam wrócić
                  jakby to było jedyne forum na ziemii.
                  • Gość: hb Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:37
                    poza tym Dominik -na moje maile które były podpisane, też nie odpowiadałeś ,
                    olałeś to po prostu - wiec teraz tym bardziej nie powienno mieć to dla ciebie
                    znaczenia kim jestem.
                    • reggie85 Re: o zesz..... 10.02.05, 13:56
                      A moze pokłócicie sie na własnym forum co????????????????
                      • Gość: hb Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:01
                        ja się nie kłócę,tylko wyrażam swój pogląd.tylko tyle.
                        • dominikszymanski Re: o zesz..... 11.02.05, 01:26
                          Ja również sie nie kłócę, więc nie rozumiem, po co tyle wykrzykników w pytaniu.
                          hb - co do maili, proszę prześlij mi jeszcze raz, zwykle odpowiadam, byc moze
                          ja zawiniłem, byc może net (pewnie ja, nieważne).
                          Obiecuję odpowiedzieć.
                    • Gość: Ryży Koń Re: o zesz..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 14:05
                      Ale tu wesoło :):):):):)
                      Jeśłi wolnośc słowa porównujecie do bluzgania i obrażania innych a demokracje
                      do anarchii to powinniście wrócić do podstawówki. Zgadzam się z Dominikiem że
                      osoby nie mające dość odwagi żeby sie podpisac pod swoją wypowiedzią to
                      ostatnie leszcze bez kręgosłupa. To jak użytkownicy rzeźni logują sie na forum
                      motocyklistów śmieszy mnie niezmiernie. Sami kiedyś robili wielkie halo jeśli
                      chodzi o osoby które ostentacyjnie odchodziły z forum a sami teraz z
                      podwiniętym ogonem wracają, hipokryci.
                      Częśc rzexników ma chyba schizofenię, bo w rzeźni piszą co innego a na forum
                      zachowują się poprawnie. Najbardziej mnei zaskakuje zachowanie osób dorosłych,
                      niektórzy są po 30tce a zachowuja się poniżejk wszelkiej krytyki.
                      Problem który pojawił sie na forum motocyklistów męczy i inne fora z tym że
                      rzadko które ma tylu użytkowników. Stąd wynika skala problemu.
                      Jak widac to forum jest również moderowane i jeden z postów został wywalony
                      ciekawe dlaczego obrońcy wolności słowa nie robią awantury w tym temacie?
                      • Gość: reggie Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:06
                        ooo lizus dovotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Ryży Koń Re: o zesz..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 14:15
                          Jak widac nie trzeba było długo czekać aby kolejny błyskotliwy obywatel naszego
                          kraju wyartykułował z wielkim trudem swoją myśl.
                          • Gość: hahahahah aaaaaaa Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:20
                            UWAGA UWAGA!!!!!!!!
                            Prawnik zdemaskowany!
                            Jest nim......
                            RÓZOWY KON!!!!!
                            ojej
                            • Gość: Ryży Koń Re: o zesz..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 14:21
                              Oooo mamy kolejnego bezkręgowca :D:D:D:D:D:D:D
                              • Gość: BigBen Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:27
                                a ja mam taką propozycję !!! przstańcie się kłócić i zaśmiecać następne forum !!
                                niech każdy idzie tam gdzie jego miejsce, czyli motocykliści do moto( lepeiej
                                zajmijcie się przygotowaniami do wiosny )a devoty do devociarni - żreć sie ze
                                soba nawzajem !! i spokój tu przynajmniej będzie !!!
                                • Gość: reggie Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:35
                                  Brawo dla tego pana:) wreszcie ktos madry :)
                                  • Gość: BigBen Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:40
                                    bo już mnie wku**** ze gdzie sie nie spojrzy to ten sam temat.forum wszystkich
                                    motocyklistów to jakiś pempek świata ,że ze swoimi kłótniami i klimatami będą
                                    się wpierdzielać na wszystkie możliwe miejsca w necie ?? wypad z baru - nie ma
                                    towaru !!! wypad z tym całym syfem do devociarni !! tu nie mam miejsca na wasz
                                    śmierdzące kłótnie !! dosyć !! spieprzajcie do siebie - tam syf robić tym
                                    bardziej ze wiadomo,że "kogout tylko na własnym gnojowisku dużo może" !!!! więc
                                    żegnam !! amen.
                                    • dominikszymanski Re: o zesz..... 10.02.05, 20:08
                                      Ale się spiąłeś, jeszcze żyłka nie pękła? A moze właśnie pekła i stąd ta żółć
                                      zalewająca Ci mózg?
                                      Bo gdybyś nieco bardziej wczytał się w temat, zamiast imponować podwórkową
                                      paplaniną tobyś zobaczył, ze niewielu sie tu kłóci (moze poza Toba i paroma
                                      innymi niereformowalnymi) tylko odbywa sie tu dyskusja miedzy paroma osobami,
                                      ktore jeszcze jakis czas temu było dobrymi kumplami, a teraz juz nie jest.
                                      I pewnie nie widzisz tego, ze niektorzy być może chca podać sobie ręce i o
                                      pewnych sprawach zapomniec, bo naprawde nie sa warte jakiegoś tam forum, rzeźni
                                      czy innych pierdół...
                                      Dobra, chłopcze, pokrzycz sobie teraz coś devociarni bo wpadniesz jeszcze w
                                      kompleks jakis albo cóś ;)
                                      pzdr
                                  • kollector Re: o zesz..... 10.02.05, 14:45
                                    proponuję żeby Ryzy przeanalizował swoje zachowanie na 4um posiadaczy alfy romeo
                                    i zaczął podpisywać sie pantofelek (Paramecium) bo taki właśnie poziom reprezentuje
                                    • Gość: aaa Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:58
                                      forum.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?t=24
                                      :)))))))))
                                      • Gość: aa Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:59
                                        ale sie "Ryży" Damian popisał hłe hłe hłe ;))))
                                        kompleksy?
                                      • Gość: reggie Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:09
                                        BigBen juz Cie lubie :)
                                        • Gość: BigBen Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:24
                                          :))) za to w innej grupie pewnie mam już przechlapane, ale co tam.devociarnia
                                          to już bezpowrotna przeszłość.to były tzw błędy wieku młódzieńczego.hłehłehłe...
                                    • Gość: rysiek24 Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:21
                                      fakt ryza chabeta na forum alfa romeo spamuje i pisze pierdoly i to jest ok a jak ktos zada jakis temat ktory jest sesowny ale nie podoba sie rozowemu odrazu zostaje post usuniety a piszacy ma łorninga albo i .... to co uwielbia robic rozowy BANA
                                      • Gość: rysiek24 Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:26
                                        do rzezniji go renia starci przywilej mega spamery rozowemu do piet nie dorasta w spamowaniu buhaha
                                      • kollector Re: o zesz..... 10.02.05, 15:29
                                        I gwoli wyjaśnienia Damian z samochodów to własnie Ryży
                                        • Gość: BigBen Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:30
                                          a Ryży to też ten Prawnik i DużyMotor czy jakoś tak?
                                          • Gość: aaa Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:38
                                            tak!!!!!!!!!!
                                            • Gość: BigBen Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:44
                                              pisze o kimś niezalogowanym "bezkręgowiec" bo niby ktoś sie nie ujawnia,a sam
                                              ściemnia bo nie zawsze podaje się za Rudą Kobyłę.brak konsekwencji obserwuje u
                                              kolegi.ale to typowe dla pewnej grupy zrzeszonej w devotciarni pod godłem
                                              tymbark power.
                                          • Gość: prawnik Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 01:07
                                            a Ryży to też ten Prawnik i DużyMotor czy jakoś tak?

=
                                            bzdura,nieprawda
                                            z zaciekawieniem czytam ten topic,
                                            qwa ale jaja,
                                            to co sie na tym forum wyrabia ,to jakieś przedszkole w porownaniu
                                            z w/w forum
                                        • Gość: prawnik Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 01:10
                                          kolekor:
                                          I gwoli wyjaśnienia Damian z samochodów to własnie Ryży

===============
                                          nie wiem on co biega ale moje zdanie:

kolektor aktywny jest na samochodach jak ameba;),
                                          a nadinterpretje wszysto,
                                          ot taki wybryk natury:
                                          jak doktor watson ;)
                                    • Gość: prawnik Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 01:14
                                      Autor: kollector
                                      Data: 10.02.2005 14:45

proponuję żeby Ryzy przeanalizował swoje zachowanie na 4um posiadaczy alfy romeo
                                      i zaczął podpisywać sie pantofelek (Paramecium) bo taki właśnie poziom reprezentuje

=========

zerżnąłęś mój pomysł na okreslenie kretyna z forum samochodowego -fe!
                      • Gość: Ario Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:02
                        Ryży o demokracji masz nikłe pojęcie czego dowodem jest forum i usuwanie tematów
                        (sorry, że do tego wracam ale to zajebisty przykład).
                        Co do Twoich postów z forum Alfy - mówią same za siebie - mega lol :)))))))))
                        Co do odwagi szkoda, że ryży nie pisałeś swoich głupkowatych uwag do mnie na 4um
                        tylko na PW, tych o pisaniu do Bravo Girl itp. - reprezentujesz bardzo niski
                        poziom, powinieneś układać puzzle w dziale dla dzieci na wp.pl a nie moderować
                        forum :))))
                        Teraz jednak mi to już wisi, bo z 4um moja przygoda się skończyła, "zlinczował"
                        mnie Dominik w swoim poście i przedstawił userom WASZEGO 4um jako zbrodniarza.

Pozdrawiam w tym miejscu Pawła, do którego mam nadal szacunek (nie rozumiem
                        tylko dlaczego popiera ryżego, ale cóż... nikt nie jest idealny :)) haha). Paweł
                        rispekt !

• Gość: Ario Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:03
                          jeszcze jedno, chłopaki z 4um popatrzcie jak jest na wolnym 4um, prowadzimy
                          dyskusję i jest spoko, nikt nie blokuje tematu - to jest tzw. wolne forum,
                          czaicie bazę?
                          • dominikszymanski Re: o zesz..... 11.02.05, 01:41
                            Adam OK.. ale weź teraz tu zaklnij, wyzwij kogoś od ch..., zapodaj pornografie
                            itd.
                            I co zobaczysz? Nic nie zobaczysz. Post poleci w kosmos i w przeciwieńdtwie do
                            forum nikt Cie za to nie przeprosi (a jeżeli nie pamietasz to przypomne -
                            zawsze starałem się na forum przepraszać na PW lub przypominać na PW po
                            usunięciu jakiegoś nieregulaminowego posta czy tematu).
                            • kollector Re: 11.02.05, 01:46
                              to żałosne co pisze Dominik - mógłby w to tylko ten uwierzyć kto wierzy w ufo i
                              na devotach nigdy nie był!
                              Ż A Ł O S N E ! ! !
                              -----------
                              • dominikszymanski Re: 11.02.05, 02:30
                                Przykro mi, ale z Tobą nie sposób prowadzić rozmowy. Nie do Ciebie mówiłem.
                            • Gość: Ario Re: o zesz..... IP: 217.33.165.* 11.02.05, 06:38
                              Teoretycznie tak, ale weź pod uwagę, że na 4um piszą przeważnie dorośli ludzie
                              i zamiast ich ograniczać trzeba im dać swobodę pisania. Czy zanim
                              zaostrzyliście moderowanie 4um mieliśmy problem z pornografią i wyzywaniem od
                              ch... ? NIGDY ! Pamiętam linki do ridersów i komentarze userów z 4um,
                              że "dobrze, że u nas nie ma takiego klimatu jak u nich" (czyt. wiochy). Fakt,
                              że był moment kiedy na 4um była rzeźnia i był problem z Egonem i Dgree bo coś
                              tam wypisywali, ale to dwa przypadki a userów w rzeźni była większa ilość.
                              Łatwiej było wybiórczo zająć się problemem a nie kosić całą rzeźnię, bo później
                              to się zaczęło wszystko psuć.

pzdr
                • Gość: Jagdtiger Re: o zesz..... IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.05, 22:36
                  Dominik - lepiej o odwadze już nic nie mów, bo nawet nie miałeś odwagi czy sam
                  nie wiem czego, żeby odpisać mi na PW na forum.
                  • Gość: Yabol Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:57
                    Chyba wam sie nudzi ...
                    • Gość: PIOTR ECHO Re: o zesz..... IP: *.219-201-80.adsl.skynet.be 10.02.05, 23:21
                      moje konto zostało zablokowane tylko dlatego że miałem opis który "komuś się
                      nie spodobał... co tu więc tłumaczyć...
                      • Gość: szramer Re: o zesz..... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.02.05, 00:11
                        dokładnie p[iotrze ja mam to samo chodz byłem wczesniej na tym 4um niż Ci co
                        teraz tam panują , cuż jebaĆ ICH I TO 4UM , trzeba być prawdziwym motocyklista
                        a nie wirtualnym - panie D.S. bieszczady maj zlot 4umowy , dziękuje i tyle
                        • Gość: PIOTR ECHO Re: o zesz..... IP: *.219-201-80.adsl.skynet.be 11.02.05, 00:27
                          Zgadzam się z tym co piszesz ponieważ nie jest dla mnie motocyklistą ktoś kto
                          zostawia kumpla na trasie z zepsutym moto bo sam musi jechać na zlot...
                          Dla mnie jest to ktoś żeby nie użyć słowa "człowiek" któryjest tylko
                          posiadaczem motocykla a nie motocyklistą, czyli to samo co dres...
                          • ario1980 Re: o zesz..... 11.02.05, 00:32
                            hmmm ciekawe rzeczy piszesz piotr :) chętnie poczytam full story review... dawajta
                            • motowicher Re: o zesz..... 11.02.05, 00:38
                              Czytam z coraz większym zaciekawieniem :)
                              • Gość: prawnik Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 01:01
                                kolektor:

W ŻYCIU! wrócić na devoty? drugi raz w ******* nie wdepnę. To co napisałem o
                                tchórzach wciąż pod3muję. A jak mam ochotę na debili to wystarczy, że poczytam
                                tu posty Prawnika...

============
                                odpowiadam:
                                -jesteś marnym gnojkiem oczerniajacym interlokutora na innych
                                tematach.Wymieniałem z toba poglady na wspólnych tematach.
                                podążajac twoją droga umysłową,moge niezależnie od tematu wtracic od niechcenia:
                                kelektor to pedał i cw..,ale tego nie zrobię--po namysle.
                                pozdro
                        • dominikszymanski Re: o zesz..... 11.02.05, 01:46
                          Ja tez szramer dziekuje, bo bylo fajnie akurat.A teraz nie jest fajnie i wcale
                          nie jest mi z tym dobrze. Nie wiem, czy ktos wogole czyta to co napisałem w
                          postach wyżej, czy produkuje sie na marne???
                          pzdr
                  • dominikszymanski Re: o zesz..... 11.02.05, 01:36
                    O ile pamiętam to przesłałem Ci wycinki z Rzeźni, w ktorych mnie i Pawła
                    wyzywałeś od dwulicowych gnojków, którym nie mozna ufać. Jak mamy rozmawiać,
                    jak Ty mnie na innym forum tak traktujesz? Nie czujesz, ze miałem wogóle
                    problem żeby z Toba rozmawiać po leturze Rzeźni?
                    • Gość: Jagdtiger Re: o zesz..... IP: *.grupalotos.pl 11.02.05, 09:26
                      A myślisz że ja to pisałem na rzeźni bez powodów? Ty i Paweł zgodnie
                      trzymaliście sztame z Damianem jak ten tworzył durne tematy pod tytułem
                      "Prawdziwe oblicze naszego kolegi...". Inne durne tematy zakładane przez
                      Kasię/Ropucha też olewaliście i pozwalaliście siać prywatę. Zresztą nikt, oprócz
                      bardzo wąskiego grona użytkowników (czyli ja, moja żona i Kasia/Ropuch) nie
                      wiedział o co tam chodzi. Jedynie Damianowi się wydawało że wie. Obydwaj jednak
                      nie postaraliście się poznać racji drugiej strony, tylko najlepiej było zbanować
                      mnie, moją żoną a na koniec zablokować IP, żebym przypadkiem nie miał możliwości
                      obrony.
                    • bullson Re: o zesz..... 11.02.05, 09:31
                      Dominik! Mowisz, ze na 4um zawsze przeprosza....hahahah dobre!!! Całą afera z
                      moimi ostrzezenieami zaczeła sie od tego, ze moderator Ryzy, ktory powinienen
                      swiecic przykladem, wyzwał mnie od głupków, a na moja bardzo wyrazna prosbe aby
                      mnie przeprosił odpisał arogancko, ze nie przeprosi:
                      www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=22161&highlight=
                      Druga sprawa. Masz pretensje, ze ludzie o Was pisza na innych forach-jakbyscie
                      nie mieli sobie nic do zarzucenia to nikt by o Was nie pisał, ale zastanów sie,
                      chyba cos jdnak jest skoro tylu ludzi Was nie lubi. Dajeci bany za to ze ktos
                      gdzies w necie napisze na kogos. W takim razie, kierujac sie Wasza filozofia,
                      jezeli teraz tutaj przeklne na Ryzego czy kogokolwiek z 4um dostane siodme
                      ostrzezenie i jednoczesnie bana, tak? W tym temacie jestes spalony, kazdy wie
                      jaki jest 4um, brniesz coraz nizej, nie masz argumentów, krzyczysz, jestes
                      arogancki. Powodzenia na 4um zakompleksionych moderatorów nieznoszacych
                      jakiejkolwiek krytyki. I Co? ZA to dostane bana? To juz byłoby gorzej jak za
                      głebokiego PRLu?
                      • vlaad1 Re: o zesz..... 12.02.05, 11:51
                        bullson, idź sobie tłoczyć olej (wiesz, ten zawsze jasny) na sezon i już się w
                        temacie nie odzywaj.

szramer - wyzwałeś mnie tutaj (jestem na "dev" dalej) od ostatnich - wyzwałeś
                        wszystkich. ciekawe po co?

reszta rzeźników też używa sobie do woli jeżdżąc po wszyskich użytkownikach
                        4um. dajecie upust frustracji? wiem, urażona ambicja (demokracja nie ma tu nic
                        do rzeczy). nie mam ochcoty nikomu ubliżać, ale np niejaki SmallDick (albo
                        bigben), skąd może wiedzieć kim jestem? na jakiej podstawie ten koleś mnie
                        wyzywa? co więcej, nie ma odwagi się podpisać. pan smalldick nigdy na 4um nie
                        był, więc jakim prawem zabiera głos na ten temat? jeżeli masz odwagę to się
                        podpisz, bo ja nie muszę się tłumaczyć kim jestem.
                        • Gość: BigBen Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:19
                          Vlaad : "nie mam ochcoty nikomu ubliżać, ale np niejaki SmallDick (albo
                          > bigben), skąd może wiedzieć kim jestem?"
                          odp:
                          dobrze przeczytaj i zrozum kontekst - w moim poscie było napisane - nie wiem
                          kim jesteś i reszta kolegów, których wymienił ryży, nie znam was, wiec nie
                          obhcodzi mnie czy odpowiada wam klimat na forum czy nie- wasza sprawa i nie
                          rozumiem czemu ryzy podaje to za argument - wymieniając wasze nicki - że wam
                          klimat odpowiada.co mnie to obhcodzi czy wam odpowiada czy nie skoro was nie
                          znam - taki był sens wypowiedzi !! i czy to Cię obraża.?? to Ty mnie raczej
                          obrażasz przeinaczjaąc mój podpis. a prawem takim zabieram głos że akurat na
                          forum byłem i zostałem bezpodstawnie zbanowany i oskarżany . oskarżać to sobi
                          emoże każdy każdego, ale trzeba mieć jeszcze dowody i argumenty. a nie od razu
                          ban - brak szans obrony itd tylko miękkie faje tak robią. poza tym będę sie
                          wypowiadać w tamtach w jakich JA mam ochotę i ani n tobie i nikopmu o tym
                          decydować.
                          • vlaad1 Re: o zesz..... 13.02.05, 17:15
                            >bo już mnie wku**** ze gdzie sie nie spojrzy to ten sam temat.forum wszystkich
                            >motocyklistów to jakiś pempek świata ,że ze swoimi kłótniami i klimatami będą
                            >się wpierdzielać na wszystkie możliwe miejsca w necie ?? wypad z baru - nie ma
                            >towaru !!! wypad z tym całym syfem do devociarni !! tu nie mam miejsca na wasz
                            >śmierdzące kłótnie !! dosyć !! spieprzajcie do siebie - tam syf robić tym
                            >bardziej ze wiadomo,że "kogout tylko na własnym gnojowisku dużo może" !!!!
                            >więc
                            >żegnam !! amen.

Tym tekstem mnie wkurzyłeś. To, że cię obraziłem, to wynik mojej irytacji
                            (emocji). Na tym forum zalogowany byłem zanim jeszcze znalazłem się w miejscu,
                            które nazywasz devociarnią. Po pierwsze nie czuję się devotem. Po drugie
                            przepraszam za obraźliwy tekścior. Po trzecie też mogę pisać tam gdzie chcę,
                            zwłaszcza jeżeli poczuję się obrzucony błotem. Piszę tu tylko za siebie, bo
                            jeżeli ktoś inny ma dostęp do sieci i czuje się obrzucony szajsem, to może sam
                            się bronić. A jeżeli chodzi o syf w sieci, to pretensje do bullsona, który
                            postanowił wywlec brudy tutaj.
                            Tak więc Peace BigBen.
                            • Gość: BigBen Re: o zesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:47
                              "Tym tekstem mnie wkurzyłeś. To, że cię obraziłem, to wynik mojej irytacji
                              (emocji). Na tym forum zalogowany byłem zanim jeszcze znalazłem się w miejscu,
                              które nazywasz devociarnią. Po pierwsze nie czuję się devotem. Po drugie
                              przepraszam za obraźliwy tekścior. Po trzecie też mogę pisać tam gdzie chcę,
                              zwłaszcza jeżeli poczuję się obrzucony błotem. Piszę tu tylko za siebie, bo
                              jeżeli ktoś inny ma dostęp do sieci i czuje się obrzucony szajsem, to może sam
                              się bronić. A jeżeli chodzi o syf w sieci, to pretensje do bullsona, który
                              postanowił wywlec brudy tutaj.
                              Tak więc Peace BigBen."
                              acha. Vlaad ja do Ciebie absolutnie nic nie mam jak i do wielu innych osób,
                              które są nadal na forum, piszą i nawet nie interesowały się tymi hcorymi
                              klimatami.także sorry jesli zabrzmiało to tak jak by było kierowane do
                              wszystkich.nie w ludzi ani samo w sobie forum atakuję, (które jest ok jakby
                              wyciąć pewne klimaty ,z którego możnabyło wiele się dowiedzieć, poznać ludzi
                              itd) tylko niektóre osoby zarządzające , które nie są bez winy, a nie potrafią
                              się przyznać że popełnili wiele błędów .powyższy text był kierowany do D.S. i
                              Ryżego. ale było minęło.zmywam się bo rzeczywiście niepotrzeni i tu została
                              wywleczona ta sprawa.
                              także pozdrawiam !peace Vlaad !!!
    • Gość: BigBen Re: Hej. Zgłasza sie Motocyklista na XTZ 750. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:34
      walcie sie na ryj devoty.nie obchodzą mnie wasz kłamliwe tłumaczenia i
      manipulacje rodem z plru.tylko dajcie ludziom spokój i nie wchodźcie lepiej ze
      tego swojego zatęchłego forum, z kórego śmierdzi faszyzmem na 10 km.bawcie się
      dalej z zakompleksiałych pseudotwardzieli.przynajmniej nie zaśmiecajcie swoja
      obecnością innych miejsc na necie bo nikt już nie ma ochoty czytać tych waszych
      wyrzygiwań. pozdro.
    • kollector Re: 11.02.05, 11:25
      czytam to co napisał Dominik i rzuca mi się w oczy (zapewne mylne wrażenie)
      płaczliwy ton wypowiedzi.
      rozbawiły mnie słowa: "Przykro mi, ale z Tobą nie sposób prowadzić rozmowy. Nie
      do Ciebie mówiłem." Pamiętam o tym jakie dyskusje można było prowadzic na
      devotach i na co trzeba było uważać. Pogrążyliście się sami.
      Jak zobaczyłem, że wysuwacie tu argument, iż na 4um była zamieszczana
      pornografia to w wybuchu śmiechu oplułem monitor! Jedyną pornografią jaką
      pamiętam było zdjęcie myszki (komputerowej) w moim avatarze. A jeśli za
      pornografię uznać cycki (lol) to nie pamiętam by jakieś piersi były na ogólno
      dsotępnych działach.
      Dominiku, nadal uważam, że żałosne jest to co tu wypisujesz.Tak o wolności na
      devotach (mam na myśli zarówno swobodę wypowiedzi jak i wolnośc przekonań), jak
      i o sobie samym. Przez przypadek zapewne, mam wiele Twoich tekstów z Rzeźni.
      Hmmm, zapewne jesteś dumny z użytego tam sposobu komunikowania. Oczywiście
      pamietam czym miała być rzeźnia i o tym jakie są/były zasady. Nie mniej jednak,
      warto się czasami zastanowić nad sobą a nie od razu zakładać ze to inni są be.
      Osobiście uważam, że devoty to było fajne miejsce, gdzie mozna było spotkac
      wiele ciekawych osób, interesujących ludzi i żałuje że małej grupce zapatrzonych
      w siebie modów udało się to zepsuć. Mi i chyba nikomu niebędzie odpowiadał
      miejsce, gdzie są równi i równiejsi (to Ty napisałeś, że 4um nie jest
      demokratycznym miejscem). Nadal uważam że działania devockich modów są metodami
      KGB, Stasi, ubeckimi - działanie po cichu, stosowanie terroru (tu się troche
      śmieję). Nadal uważam was za tchórzy, z tego co wiem nadal jest tak, że gdy sa
      podnoszone wobec was zarzuty to pierwsze co robicie to uniemożliwiacie takiej
      osobie wypowiedzenie się poprzez zablokowanie możliwości pisania, a zaraz po tym
      rozpoczynacie z ta osobą dyskusję (świetnie sie dyskutuje jesli przeciwnik nie
      ma możliwości obrony swoich argumentów). Innym znanym waszym zagraniem jest
      usunięcie takiej niewygodnej osoby i rozpoczęcie dyskuzji z nią w działach do
      których nie ma ona dostępu... BRAWO! Gratuluję samopoczucia.
      Powiem więcej - byłem na tyle niewdzięczny, że poszukałem ludzi, którzy znają
      Cię Dominiku, popytałem o to jakim jesteś kumplem, o to co wiedzą o Twojej
      rodzinie...
      Dominiku, miałem kiedys sporo szacunku dla Ciebie, dzisiaj cieszę się że mam z
      Tobą niewiele wspólnego.Uważam że devoccy modowie sa siebie warci (nie wiem,
      może jest tam jakiś porządny człowiek, jeśli tak to go przepraszam, od pewnego
      czasu nie zaglądam tam, a nawet jak zaglądałem to do działow technicznych, nie
      chcę już sobie wyrabiac zdania o was)
      Równiez życzę szczęścia. Jak ktoś nie ma rozumu to tylko na to może liczyc.
      • Gość: BigBen Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:34
        amen.nic dodać nic ująć.zgadzam się 100%.
        • Gość: Ryży Koń Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.05, 14:27
          Utwierdzam się w przekonaniu że wywalenie was z forum było doskonałym
          posunięciem. Jakos AdamowiM, Piotrowi Dudkowi, Pipcykowi, Idaho, Avalonowi,
          Vlaadowi, Obszarnikowi, Bernowi i innym użytkownikom nasze metody utzrymywania
          porządku na forum nie przeszkadzają i mamy ich poparcie. Wy byliście tą łyżką
          dziegciu, która psuła smak. Odwagi większośc z was niema żeby się podpisać pod
          własną wypowiedzią. Bullsonie drogi przerposiłem cię jeśli dobrze pamiętam dwa
          dni temu via GG i wydawało mi sie że dogadaliśmy się.
          Jak juz pisałem reszta użytkowników loguje się na 4um pod innymi nickami pomimo
          publicznych zapewnień że nic więcej wspólnego nie chcą mieć z naszym 4um.
          Jakbyście posiedli umiejętność czytania w szkole podstawowej to zwrócilibyście
          uwagę że link który został podany nie jest linkiem do forum Alfa Romeo, co
          więcej takie forum nie istnieje, cuoresportivo jest listą mailingową, której
          nie mogą czytać postronne osoby. No warto też zwrócić uwagę na to , że tamten
          link jest do działu HUMOR.
          Co do tego czy występuje pod innymi nickami to musze powiedzieć ze w
          przeciwieństwie do was mam na tyle odwagi żeby się nie ukrywac za klawiaturą i
          swoje posty podpisuje swoim nickiem i tylko swoim.
          Pozdrawiam anonimków bez gręgosłupa, do zobaczenia w rzeźni.
          Czytam ją czasem z zaciekawieniem, myślę że kilku psychiatrów i socjologów
          mogłoby zrobić doktoraty dzięki waszej chorobie.
          • Gość: rysiek24 Re:devoty w akcyji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:20
            buhaah devoty usunely mi konto czyli era PRL ciagle trwa KP i slawetny kim dzon kil przy was to plotka ech te młoteratory buahaha
          • kollector Re: 11.02.05, 16:01
            taaaaa,
            Damian wciąż nie rozmie co sie do niego i o nim pisze....
            <a
            href="http://www.sygnaturka.pl">-----------------------------------------------</a>
          • Gość: BigBen Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:36
            ryży jeszcze nie zauważyłeś że wszyscy mają to w dupie czy czytasz rzeźnię czy
            nie? myślisz ,że ktos się tym przejmujie? a czytaj sobie, może dowiesz sie paru
            słów prawdy o sobie.jak lubisz podglądać i wtryniać nochala tam gdzi ecie nie
            chcą to ok -twój problem, tylko niezbyt dobrze to o tobie świadczy.niby masz
            nas w dupie i tak bardzo cię wkurzamy, ale nie możesz oderwać się od rzeźni i
            twój wscibski nos nie pozwala ci przestać i zajać sie włąsnym forum.nie
            rozumiem podawanie przykładów osób , którym odpowiada wasz system.jak im
            odpowiada to ich problem.po co o tym piszesz.co mnie obchodzi czy jakiś :
            AdamM, Piotr Dudek, Pipcyk, Idaho, Avalon,
            > Vlaad, Obszarnik, Bern lubią forum FM czy nie.nawet ich nie znam, co najwyżej
            kojarzą po nickach. wiec po co ten przykład.ja nie twierdzę ,że nie macie
            ludzi , kórzy was popierają i tym samym lubią wasze metody itd.ich sprawa.każdy
            ma prawo wyboru.ale nie oczekuj żeby wszystkim to odpowiadało.nie rozumiem w
            czym ty masz problem.każdy wybiera co lubi.
            "Ryzy napisał :Czytam ją czasem z zaciekawieniem, myślę że kilku psychiatrów i
            socjologów
            > mogłoby zrobić doktoraty dzięki waszej chorobie." to samo by można napisać na
            twój temat.takze spójrza najpierw na siebie.i daj sobie spokój bo podniecasz
            sie sprawą na która i tak nie masz zadnego wpływu.
            • Gość: BigBen Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:44
              jak tak bardzo ci nie pasi to co czytasz w rzeźni - to po ch** tam włazisz-
              ktoś cię tam zaprasza??ktoś ci każe czytać rzeźnię??wiec jak czytasz a
              jednocześnie jesteś nieproszonym gościem to nie miej pretensji o to co
              przecyztasz.myślisz że nas to rusza że czytasz rżeźnię?!!sramy na to a ja mam
              tym większa satysfakcję - bo barę postów na tówj temat jest. mi przestał pasić
              klimat FM to nawet tam nie zaglądam.wiec o co ci chodzi.
              • Gość: BigBen Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:28
                Ryzy napisał :Czytam ją czasem z zaciekawieniem, myślę że kilku psychiatrów i
                socjologów
                > mogłoby zrobić doktoraty dzięki waszej chorobie."
                tobie na pewno nie zaszkodziłoby kilka wizyt u psychiatry, neurologa i jeszcze
                paru innych lekarzy, całej rzeszy psychoterapeutów , bo poza tym, że cierpisz
                na rozdwojenie jaźni to masz szybko postępująca sklerozę - jak na ten wiek to
                kiepściutko - nawet nie pamiętasz nicków i zamiast dobrze poszukać w swojej
                najwyraźniej nadwyrężonej pamięci zarzucasz niektóym brak odwagi w ujawnieniu
                się.no ale skleroza nie boli.
          • Gość: Ario Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:14
            hehe Ryży Ty naprawdę jesteś megazakrętem haha, klepiesz non stop o tych
            zdublowanych kontach rzeźników przeglądających rzeźnię a sam czytasz nasze 4um,
            weź puknij się w łeb i przeczytaj swoje posty zarzucasz nam to co sam robisz -
            to Ty powinieneś być klientem psychologa bo masz najwyraźniej rozdwojenie jaźni.

Co do linka z 4um na któym piszesz pierdoły, CuoreSportivo czy Alfa to akurat
            szczegół liczy się Twój post a, że to akurat humor... jak widać dla gościa który
            Cię zjebał nie było okolicznością łagodzącą.

Humor to dział, z którego nie powinieneś się chyba ruszać :)))))

(pewnie teraz myślisz "jak zablokować ten temat, jak tu dać bana tym gościom,
            którzy mnie tak nie lubią? hmmm" haha niestety poza devotami nie zawalczysz)

• Gość: Ario Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:47
              pomyłka zamiast "przeglądających rzeźnię" miało być "przeglądających devoty"
            • bullson Re: 11.02.05, 18:47
              Ryzy! Nie mam z Toba zadnych wspolnych tematow do rozmow. Nie podkreslaj ze
              mnie przeprosiles na gg po gdybys mial honor zrobil bys wtedy kiedy trzeba (gdy
              o to poprosiłem/zarzadałem). Mama mnie nauczyła ze madrzejszy musi
              ustapic i to ja na gg pierwszy cie przeprosiłem-TY DOPIERO WTEDY TO
              UCZYNIŁEŚ!!! Gdybys to Ty pierwszy wyszadł z inicjatywa (TY PIERWSZY MNIE
              OBRAZIŁES) to mogłbys o tym wspominac, ale tak...
              • blade20 Re: 11.02.05, 19:16
                Takie pytanie do ludzi z forum.motocyklistow czy tam "rzezni", jak zwal tak
                zwal. Po co tu zagladacie i robicie zamieszanie? Z tego co czytam to juz macie
                niezle zamieszanie tam u was na 4um. Czy nie lepiej zrobic sobie tam porzadek
                i przestac nam tu mieszac?
                Brakuje mi forum sprzed 3-4 miesiecy, wtedy bylo OK, zero zamieszania, debili,
                mozna bylo pogadac o swojej pasji, a teraz? (Oczywiscie bez obrazy ludzie
                z "rzezni" okreslenie "debil", ktorego uzylem jest kierowane do naszym
                forumowych czarnych owiec nie do was bo was nie znam )
                • Gość: rysiek24 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:31
                  wyaraCZY pozbyc sie młoteratorow z devot oraz shreczyny a calosc prezkazac komus innemu (nie rzeznika) zakladam sie ze forum wrocilo by do zycia
                • Gość: reggie Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:32
                  Ehhh to forum przed 4-5 miesiącami było piekne,miła dyskusja miłe osoby zero
                  chamówy... brakuje tych czasów:)
                  Devoci spadac do siebie i nie robić tu bałaganu!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: yabol Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:57
                    A ja widze, że najwiecej zamieszania robią właście ci kolesie z rzeźn i czy
                    jak im tam. A wogóle to zamknijcie wszyscy jadaczki, bo jesteście wszyscy
                    siebie warci, napie..cie jak przekupy na bazarze.
                    • Gość: Ario Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:39
                      racja, czas kosńczyć dyskusję, bo nic nowego nie wniesie już (chyba :) ),
                      skoncentrujmy się na gadce o konretach :)
                    • Gość: Marian Re: yabol to szymański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:33
                      sie pod[isz własnym nikiem pało!!!!!!!
                      • Gość: Yabol Re: yabol to szymański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 01:50
                        Nie, to adwokat (prawnika już macie :-)). Przeczytaj post powyżej co Ario
                        napisał.
          • Gość: szramer Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.02.05, 08:08
            Ryży kompleksowcu to że sie warszawce podoba to nieznaczy że wszystkim sie
            podoba ,a pipcyka w to niemieszaj!
            co do DS jak masz jakiś problem do wyjasnienia to maszmoje GG
            miłej zabawy jak to was nazwali devoty , LOL
            • Gość: Ryży Koń Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 16:09
              Oj dzieci garbatych pająków, drewnianych motyli i innych zwierząt
              fantastycznych, wylewajcie swoją żółć dalej ja z prymitywami więcej nie
              dyskutuję. Ja zdania nie zmienię, wściekłe psy powinno się usypiać ..........
              Miłej zabawy, dzieci.
              • Gość: BigBen Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:23
                "Oj dzieci garbatych pająków, drewnianych motyli i innych zwierząt
                fantastycznych, wylewajcie swoją żółć dalej ja z prymitywami więcej nie
                dyskutuję. Ja zdania nie zmienię, wściekłe psy powinno się usypiać ..........
                Miłej zabawy, dzieci. "

no i vice versa.weź zabawki i idź do devociarni.żegnam pajacu od siedmiu
                boleści.leję na was ciepłym moczem.pa.
              • Gość: Ario Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:54
                a bezużyteczne konie na pasztet :) czyli do rzeźni
                • kollector Re: 12.02.05, 19:57
                  Gość portalu: Ario napisał(a):
                  > a bezużyteczne konie na pasztet :) czyli do rzeźni

Na MODA go!!
                  (Rudego!)
                • Gość: rysiek24 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:59
                  ino konie nawet te różowe na klej sie przerabia buhahaha
                  • Gość: aaa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:26
                    ale to nie koń! :-( to stara chabeta... :lol:
                    • Gość: szramer Re: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.05, 20:26
                      pan DS sreku i ryży sie powq.. i pobanowali kolejne konta , tak 3mać panowie ,
                      zaraz was 5 będzie tylko na 4um
                      • kollector Re: 13.02.05, 20:31
                        ja się im nie dziwię, przecież na Rzeźni planowany jest kolejny atak na pewne
                        niegościnne 4um...
                        -----K-L-I-K-A-Ć-!-!-!-----
                        • Gość: redwater Re: IP: *.info 13.02.05, 20:43
                          szkoda gadac, devoty na ksiezyc !
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka