Dodaj do ulubionych

Uwielbiam swoją Asie :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:49
A żeby wiedziała :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawnik Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 13:49
      To lepiej jej to powiedz, a nie wypisujesz tutaj.
      Na ścianach przystanków trolejbusowych też piszesz?
      • matej23 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 06.02.05, 13:59
        ew na dworcach kolejki wąskotorowej ????
        • reggie85 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 06.02.05, 17:37
          Boze chłopcze to juz przesada,ja rozumiem,że jestes młody zakochany głupi,ale
          nas to nie interesuje!!! Napisz do przyjaciółki,moze tak ci pomogą!!!!!!
    • Gość: Prawnik Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 19:28
      14 daj jej walentynkę i jakies kwiaty (baby lubią ziela)
      tylko nie wpadnij na pomysł by wymazać swoją miłość sprayem na fasadzie domu...
      • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:02
        baby może i lubią ziele ale nie kobiety.. widać drogi kolego małe masz pojecie
        o kobietach.. jak znasz sie tak samo na motocyklach to co w ogole robisz na tym
        forum?? zwiedzajacy :>:>
    • Gość: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:52
      A bujajcie się!Co chciałem to napisałem...wy jesteście jedynie skutkiem
      ubocznym ,że to musieliście przeczytac... Zaczyna być wq***iajacą wasza
      antypatia do innych tematów jak tylko ściśle motocyklowych...na tym polega
      forum niektóre posty są skierowane do ściśle okreslonych osób...ten akurat był
      ścisle sprecyzowany w temacie nikomu nie kazałem czytać.Więc teksty
      zakochany=głupi zostawiam bez komentarza...przykro mi ,że pełnym głosem
      musiecie zbijać stres.Do zobaczyska w trasie...

PS:I wy siebie nazywacie motocyklistami?Zero tolerancji,ciagłe szukanie do
      czego tu sie przyp**rdolić? BO NIE NA TEMAT!>?>!>? Nie bądzmy ograniczeni...
      • mkxx Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 08:23
        mimo wszystko jednak na forum posty są skierowana do więcej niż jednej osoby.
        Dając takie coś tylko 2 osoby na ziemi są zadowolone- Ty i Asia. Dla reszty to
        poprostu śmieć, jak napisy na murach, więc nei dziw sie że ludzie się
        wściekają. I też proponuje kwiatyszki 14.
    • Gość: Prawnik Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 01:04
      A może wklej tutaj jej fotografie. Moze i my sie zakochamy?
      Może być w bikini.

buahahahaha
      • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:33
        Prawnik chyba Cie polubie :)
        A Ty Kondzik jak chcesz wynzac miośc to jej to powiedz napisz na GG w mailu lub
        gdziekolwiek.To jest forum-miejsce publiczne na kórym kazdy ma prawo sie
        wypowiedzieć. Może nie znales definicji co??Wiec piszac najdebilniejszy
        topik(może zaozymy ranking) :) Musiales liczyc sie z tym,że nie zostawimy tego
        ot tak sobie,albo,że może napiszemy " oo jak Ty masz dobrze,my tez Twoja Asie
        kochamy" Buahahahahha
        • donlesio Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:11
          Należy go zrozumieć, tzn. jego stan. Jak człowiek jest zakochany to nie jest w
          pełni władz umysłowych (autopsja). Na moim gadu (i nie tylko u mnie) jest
          zakładka "Żygarki" - to osoby o najbardziej żygliwych opisach. I są to w 100%
          zakochani. Zapomiał wół, jak cielęciem był.
          • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:16
            hehehe,ale nie tu jest miejsce dla takich...
            Ja jestem od 3 lat zakochana i co?Mam wypisywać,ze kocham Lysouta,niech wszyscy
            wiedza??PO co ja to wiem i to jest najwazniejsze,po co cay swiat ma sie
            dowiedziec???Kolega jest juz w takim wieku,że powinien sobie zdawac sprawe z tego...
            • bullson Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:19
              Kondzik 86 nie przejmuj sie, niektorzy ci chyba poprostu zazdroszcza, ze tn
              szcegolny dzien spedza sami...
              • skalpel84 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:21
                Ale wy sie czepiacie... :P
                A moze Asia to jego motocykl , co ??
                • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:55
                  nie Asia to nie motocykl!! sama jezdzi na motocyklu ale od urodzenia jest
                  cżłowiekiem.. pozdrawiam
              • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:22
                od kiedy 6 luty to szczególny dzien???????????????????????
                zastanów sie zanim cos napiszesz,a moze Ty nastepny na forum motocyklowym
                bedziesz miość wyznawa co????
                • cien1100 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 16:26
                  hehe,no akurat dla mnie szczególny ten 6-ósty:)) i jeszcze dla kogoś.
                  Też nie jestem zwolennikiem opowiadania o tym całemu światu.

Precz z Walentynkami!!!Debilne "święto".
                  • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:59
                    A dzis dla nas jest tak troche szczególny dzien,ale karol napewno nie wie jaki:)
                    Tylko baby pamietaja,taka jakby "pół" rocznica:)

Sławek popieram-precz z walentynkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: lys Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:38
                      A ćwierćrocznice też mam pamiętać?:O:O:
            • donlesio Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:29
              A kryzys wieku średniego, to co?? Ja tego nie wymysliłem! Np. Michael Douglas,
              Harrison Ford. I to z wiekiem nie ma nic wspólnego. Jak się człowiek zakocha,
              to ho ho. I dostaje małpiego rozumu.
    • Gość: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:39
      Hehe nie trafiacie do mnie ,ja nie trafiam do was...I szczerze mówiąc mam
      gdzieś ,ze uważacie mój topic za najdebilniejszy.Mam gdzieś że jest dla was
      śmieciem a takze to że mnie nie będziecie z czasem lubić na tym forum...bo ja
      dalej sie będe na nim wypowiadał i dalej czytał to co uważam za interesujace i
      bede sie czuł z tym dobrze...zaś wy będziecie oburzeni ,"ze jak to!mnie to nie
      interesuje a on ma czelnosc o tym pisać"...zabawne?mnie to nie rusza...

PS:Dzięki za wsparcie tym którzy wciaż są młodzi...mimo wieku ,współczuję tym
      którzy za szybko chcą dorośleć...3majcie sie nie ma sensu dalej tego ciagnac
      ale oswiadczam że to nie ostatni taki "nudny,nieinteresujący i
      zanudzajacy "śmieć"".hej!
      • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:56
        hej a może mi to powiesz a nie wypisujesz i meczysz przestarzałych chłopców
        którzy to zapomnieli co to zabawa :))
        • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:59
          Spadaj dziewczynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:34
            dziewczynko?? a co to kobiety nie maja prawa niczego pisac??
            • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:50
              Prawnik przestan sie bawic co??? Juz miałam cie polubic.
              • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:54
                to nie prawnik, pomyłka :))
                • kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 11:02
                  dokładnie Prawnik to pomyłka!
                  zrobili go na próbę i po urodzeniu zapomnieli zabić!
                  i teraz ma kłopoty z tożsamością (w tym seksualną)
                  • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:06
                    a Ty nie masz??
                    • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:23
                      Do mariusza takim tonem???? ojjjj nieładnie
                      • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:26
                        jak on takim tonem zaczyna to ja takim tonem kończe.. a Ty co taki lizus
                        jesteś??
                        • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:29
                          Jak ja lubie,jak nowi czepiaja sie :) Nie lubie jak ktos mi znajomych
                          wyzywa,zwłaszcza Mariuszka,chyba nie dasz rady sama przeciwko nam:) Ale powodzenia
                          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:32
                            no i widzisz tu jest Twoj problem!! ja nie mam zamiaru przeciwko Wam nawet mi
                            nie zalezy.. A Ty sobie odbierasz po swojemu.. jakbys nie zauwazyła to jest
                            forum motocyklowe a nie "powalczmy na słowka" a Ty do tego tak podchodzisz..
                            pozdrawiam
                            • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:35
                              Słońce zauważ jaki miałaś pierwszy wystep na forum. siedze tutaj dość d.ługo i z
                              doswiadczenia wiem,że zły poczatek nie wrózy nic dobrego, Kondzik moze Ci
                              poopowiadac historie prawnika Liseny itp. Jakbys zaczeła normalnie ,to i ja bym
                              była miła pozdrawiam takoz
                              • Gość: wojtekk1000 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.05, 13:37
                                Ciszaaa ... ciuchutko już - spokojnie.
                                (paniom nie wypada).
                                • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:39
                                  :) to jest przeciez cicho :)
                              • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:38
                                zaczełam miło, odpowiedz była niemiła wiec odbiłam piłke.. pozdrawiam
                                • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:43
                                  Wojtuś,miedzy baby sie wtrącasz? :)
                                  • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:46
                                    hej a może mi to powiesz a nie wypisujesz i meczysz przestarzałych chłopców
                                    którzy to zapomnieli co to zabawa :))

to jest miłe powitanie na nowym forum?????
                                    Po pierwsze nikt tu nie jest przestarzały po drugie nie tylko chłopcy tu są, a
                                    po trzecie nikt nie zapomniał co to zabawa,poprostu odrózniam zabawe od głupot.
                                    • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:48
                                      jakbys nie zauważyła to było w formie zartu i ironii :) jesli zostało inaczej
                                      odebrane to coz.. nie bede kazdemu z osobna tłumaczyła..
                                  • Gość: wojtekk1000 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.05, 13:47
                                    Jakoś nie mogłem się powstrzymać.
                                    Tak już mam niestety.
                                    • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:50
                                      taka to była ironia jak tamten zart twojego chlopaka...
                                      • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:55
                                        słuchaj znam sie z motocyklistami od dziecka bo moj brat jezdził zanim ja
                                        zaczełam chodzic wiec dorastałam w tym srodowisku!! wiec jesli mowie ze to był
                                        zart to był.. nie wiem czy wogole przebywasz poza forum w towarzystwie osob
                                        ktore jezdza na motocyklach, ja głównie z nimi i wiem duzo o takich osobach..
                                        wiec nawet mowiac przestarzały jest to w formie zartu!! i tak to powinno byc
                                        odebrane!!
                                        • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:04
                                          dziewczyno pomysl co ty piszesz,odpowiedz sobie na jedno bardzo wazne pytanie:
                                          Czym rozni sie motocyklista od czlowieka,bo dla ciebie jest on kims innym.O
                                          innym poczuciu humoru.wiesz ile mnie obchodzi z kim Ty przebywasz??? Powiem
                                          ci-gó.. mnie to obchodzi!!!! masz tak samo popaprane poczucie humory jak Twoj
                                          chloptas i mam dosc klocenia sie z kims kto nie uwaza motocyklistow za
                                          normalnych ludzi!!! niedlugo pojawi sie topik"chce pobij rekord joanny" zgadnij
                                          dlaczego?? Przestan gadac pierdoly bo niedobrze sie robi,idz sobie gdzies
                                          indziej i nie zaracaj nam dupy.Bede odbierac te bzdury jak mi sie bedzie
                                          podobalo, i wyobraz sobie,ze przebywam poza forum przede wszystkim z ludzmi,a
                                          to,ze ktos jezdzi na motocyklu to niewazne,jestes glupia,ze traktujesz ludzi
                                          ktorzy poruszaja sie po drogach motocyklami inaczej,zmadrzej i moze wtedy sie tu
                                          pojaw!!!!!!!!

Qrwa nastepna Lisena sie znalazła...
                                          • iza_belka Eehehehehe... 10.02.05, 14:21
                                            Renia! No jak to! Powiedz nam szczerze, czy aby tak naprawdę widziałaś kiedyś
                                            ty "motora" tak na żywca? No nieeeeee.... Czy Ty aby nam tu nie ściemniasz?
                                            Hmmm? Bo wiesz, jak byś widziała, to byś wiedziała, że motocykliści mają
                                            zupełnie inne poczucie humoru. No wiesz, to prawie tak, jak z Anglikami. To
                                            tacy inni ludzie. Nieludzie. Bo oni zamiast nóg mają dwa kółka. I chyba z nikim
                                            bez "motora" się nie zadają. Bo nie wypada.
                                            Brat by jeździł, to bys wiedziała, noooooooooo...
                                            PiEs. I nie denerwuj się, bo będziesz miała zmarszczki.
                                            • Gość: reggie Re: Eehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:23
                                              Izuś masz racje,mój brat nie jeździ na motocyklu to co ja moge wiedziec o
                                              motocyklistach,bije sie w piers :(
                                              • iza_belka Re: Eehehehehe... 10.02.05, 14:31
                                                No nie.. Renia! Piersi ci nie żal? Daj sobie spokój.. Wiesz, pójdziemy kiedyś
                                                do knajpki, się ładnie ubierzemy (tak wiesz, żeby się rzucać w oczy) i może
                                                poznamy jakiegoś motocyklistę.. Może wtedy poznamy "ichnie" poczucie humoru..
                                                Buahahahahahaha... No nie mogę... Chyba mnie głupawka dopadła...
                                                • Gość: reggie Re: Eehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:38
                                                  I myslisz,że tacy motocykliści,którzy maja braci motocyklistów by chceli z nami
                                                  gadac???
                                                  • iza_belka Re: Eehehehehe... 10.02.05, 14:44
                                                    No nie wiem, nie wiem... Ale skąd tu teraz wziąć brata motocyklistę? Mając
                                                    rodziców w moim wieku, to trudne raczej... Ech... Chyba już nie mam szans :(
                                                  • Gość: reggie Re: Eehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:46
                                                    Moge pożyczyc od mojej mamy brata,on jezdzi,myslisz,że wuja motocyklista sie
                                                    liczy???
                                                  • Gość: Joanna Re: Eehehehehe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:54
                                                    moze skorzystaj z wypożyczalni :)) wypozycz skuter i kolege motocykliste :))
                                                  • asiek391 Re: Eehehehehe... 10.02.05, 14:56
                                                    hej dziewczyny po co sie tak kłócicie?? dajcie sobie na wstrzymanie!!
                                          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:45
                                            od dziecino czego sie tak bulwersujesz.. pojecia nie masz o czym gadasz!!
                                            motocyklisci nie sa tacy sami jak zwykli ludzie!! Sa to ludzie z wielka pasja i
                                            miłoscia do motocykli, wiedzą co im sprawia przyjemność w życiu.. maja swoja
                                            filozofie zyciowa i zasady.. ale Ty widac nic o tym nie wiesz spedzajac tylko
                                            zas na forum.. moze poprostu przebywasz z pesudo-motocyklistami tez takich znam
                                            i rzeczywiscie sa tacy sami jak zwykli ludzie!! puknij sie w głowe dziewczyno!!
                                          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:45
                                            A OD MOJEGO CHLOPTASIA SIE ODCZEP!!
                                            • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:47
                                              buahahahhaha
                                              • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:49
                                                Właśnie widze ich zasady:
                                                punkt pierwszy: ten kto nie ma brata motocyklisty nie ma poczucia humoru
                                                buahahahahaha

Boże dawno sie tak nie ubawiłam,nie pograzaj sie jeszcze bardziej buahahahaha
                                                • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:52
                                                  dzis nikt Cie nie pobije.. pograzyłas sie wiec nie martw sie miejsce nr 1
                                                  nalezy dzis do ciebie..
                                            • iza_belka Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 14:47
                                              O boszzzzzzzzzzzz...
                                              Lys! Ty pseudomotocyklisto!
                                              • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:50
                                                iza_belka napisała:

> O boszzzzzzzzzzzz...
                                                > Lys! Ty pseudomotocyklisto!

Lepiej tego ująć nie mogłaś ując :)
    • Gość: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:16
      O ku**a co ja narobiłem :D !! Hehe kobiety jakie to wojownicze osobniki...a
      więc mówię KONIEC!Po pierwsze nie lubię jak sie mnie nazywa Chłoptasiem :) po
      drugie jeśli kłucicie sie między sobą to nie angażujcie w to innych czyli
      Lysouta i mnie...Myśle ,że Asia nie miała na mysli ze motocyklisci to nie
      ludzie lub nadludzie...myśle że chodzi tutaj o szerszą interpretacje
      regułkowego okreslenia motocyklista...czyli wg obywateli :P -człowiek
      poruszajacy sie na jednośladowym pojeździe...a wg własnych obserwacji
      motocyklisci to ludzie o niespotykanym usposobieniu i duchu,wyjątkowi a
      motocykl jest środkiem do celu.A nie celem motocyklisty jest
      motocykl,uważam ,ze mozna byc motocyklistą bez motocykla...wracajac do zasad
      stanowych:Po trzecie nie używajcie między sobą okreslenia pseudomotocyklista
      gdyz uważam to za bardzo obraźliwe zwłaszcza gdy sie nie znacie!Wiec prosze
      skończcie już...Bo kiedyś niespodziewanie sie spotkacie,polubicie a nastepnie
      będzie wstyd hehe...
      • iza_belka Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 16:24
        O. Jestem za. Kolega ma naprawdę rację.
        Spokój kobietki!
        PS. A swoją drogą, fajnie się kobiety kłócą, nie? Na żywca jeszcze lepiej..
        • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:38
          Na zywca nie byłoby tak spokojnie:)
          Pzrede wszystkim to nie ja ja wyzywam a odwrotnie,ani razu nie napisałam,że jest
          pseudo motocyklistka,to ona uwaza,ze jak sie ma brata motocykliste to sie jest
          kims wieceh(matko co za durnota) i ogólnie nie mam azamiaru sie spotaykac z
          kims,kto uwaza motocyklistów za nie ludzi,dla mnie to ludzie tylko,że z
          pojazdami jednosladowymi które kochaja. I ona wyzwała moje otoczenia czyly
          Lysouta oa pseudo motocyklistów!!! Chłoptas jest to zdrobnienia od
          chłopaka(czyt. młody chłopak) Wiec niech idzie sobie stad na forum cosmopolitan
          i tam wyraza swoje jakze głupie poglady.na tym kończe ten temat i nie wracam do
          niego. Kondzik do Ciebie nic nie mam poza tym,ze dałej głupi post na forum
          motocyklowym,owszem nie mam nic przeciwko dawania postó nie zwiazanych z
          tematem,ale to nie było ani zartobliwe,ani do nikogo z osób piszacych.Joanna nie
          jest jedna z nas i niech tak pozostanie:) Dla naszego wspólnego dobra... adiossss
          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:02
            bo gdybys sie zastanowiła i głebiej doczytała zrozumiałabys że motocykliści nie
            sa zwykłymi ludzmi ale nie chodzi mi o nadludzi!!.. Myśle że chodzi tutaj o
            szerszą interpretacje regułkowego okreslenia motocyklisty... jeslibys troche
            szerzej na to spojrzała - nie przez pryzmat swojej złosci zrozumiałabys ze tak
            jak mowiłam i nie tylko ja sa to ludzie z wielka pasja, o niespotykanym
            usposobieniu i duchu.. ktorzy wiedza co sie dla nich w zyciu liczy.. możesz
            sobie mowić że do Was nie należe, bardzo sie z tego ciesze bo co mi po takiej
            przynaleznosci?? jakos nie bawi mnie siedzenie na forum i ublizanie innym a
            widac Ty takie praktyki stosujesz.. spoko, wielu ludzi przychodzi tu poprostu
            zeby zasiegnac ciekawych informacji pogadac z bratnimi duszami a nie
            zeby "pozbywać" sie kazdego kto nie boi sie wyrazic swojej opini..
          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:16
            i nie wciskaj kitu ze ja Twoich kolegów od pseudomotocyklistów wyzwałam!!
            powiedziałam tylko ze moze zadajesz sie z pseudomotocyklistami ze nie wiesz o
            nich nic.. a Ty sama sobie dodałas ze mowie tak o twoich znajomych!! dla mnie
            oni sa ok, czesto mowia sporo interesujacych rzeczy i ich warto słuchac..
        • lysout Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 16:39
          iza_belka napisała:

> O. Jestem za. Kolega ma naprawdę rację.
          > Spokój kobietki!
          > PS. A swoją drogą, fajnie się kobiety kłócą, nie? Na żywca jeszcze lepiej..

Do kiślu je, niech walczą!!!!!!!!!!!!!!!
    • cien1100 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 19:49
      Mój kolega też kochał swoją Asię,a dziś ona wyprowadza się do jego kolegi:(

To tak na koniec tego tematu.
      • asiorasior Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 13:00
        Cieniu jak masz System na Skuteczne wyprowadzenie sie Asi, to czekam na kontakt.
        www.zabierzciejuzasie.pl
        Jest nagroda 200 litrów piwka lub paliwka.

pozdro

p.s. czy ten twój kolega nie chce drugiej Asi??
      • Gość: asia Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:59
        i to jest przykład ze faceci zmienni sa :>:>
    • Gość: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:18
      Nie wiem co rozumiesz pod słowem nie jest jedną "z nas"... widzisz mamy różne
      poglądy na temat "motocyklisty" ,bo widzisz ona motocyklistką w pełnym tego
      słowa znaczeniu jest...dużo napisała pod wpływem emocji jak i ty ,zaś nie
      decydujesz kto kim jest,i kto otrzyma akceptacje a kto nie...Oj coś mi sie
      czuję ,że bez kiślu faktycznie sie nie obejdzie.
      • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:28
        Jakbys przeczytał uwaznie to napisałam wyraznie,ze nigdy nie stwierdzałam nic na
        temat tego czy jest motocyklistka czy nie,bo mam to w dupie.Nie jest jedna z nas
        czyli nie jest forumowiczka! proste prawda????
        • kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 20:40
          Huh, no to uważaj bo od wczoraj jest :) nie dziękuj i sie nie denerwuj...ona z
          natury nie może znaleśc wspólnych tematów z kobietami ;)

PS:Czy na tym forum są kobiety,które nie odpisuję za kazdym razem
          pretensjonalnie???
          • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:51
            jeszcze zobaczymy jak długo tu wytrzyma ile juz osób ją wysmiało?? Sporo,ciekawe
            ile jeszcze wytrzyma byc posmiewiskiem!!!!!!!!!!
            • kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 21:28
              to coś (prawiczek) wy3muje długo, za długo....
              • reggie85 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 21:32

kollector napisał:

> to coś (prawiczek) wy3muje długo, za długo...

sie czepiasz się :)Kiedys się nami znudzi:)
                • kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 21:44
                  przecież to coś nie ma żadnych znajomych, coś czuję, ze się nie znudzi
                  • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:51
                    Moze z Asia sie zakoleguje buahahhaa
                    • kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 21:59
                      Z ryżym by sie nadał
                  • Gość: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:41
                    Tee kollector "to coś" ma imię!Trochę szacunku...pozatym są ludzie ,którzy nie
                    traktują forum jako miejsce spotkań tylko źródło ciekawych informacji...i nie
                    potrzeba do tego znajomych...pozdro
                  • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:44
                    A "TO COŚ" MA WIECEJ ZNAJOMYCH NIZ TY WŁOSÓW NA GŁOWIE!! WIDZE ZE NAWYKI
                    PRZEJMUJESZ..
                    • iza_belka Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 10:12
                      Dajcie już może sobie spokój, co?
                      Taka głupotka, taki miły w sumie początek (bo ja też lubię, kiedy mój mężczyzna
                      się chwali innym, że mnie kocha), a takie niemiłe zakończenie?
                      Kobiety...
                      Bo Was do kiślu poślemy!!
                      • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:20
                        moze kolezance nie pasuje poprostu to ze jej nikt takich rzeczy nie mowi.. po
                        co do kislu?? moze dajcie nam 120 KM pod tyłek.. kisiel mało przyjemny a moto
                        tak.. :) pozdrawiam
                        • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:31
                          A o to czy do mnie ktos mówi takie rzeczy to sie nie bój. Nie dasz rady mnie
                          sprowokowac nie zamierzam znizac sie do twojego poziomu nie znam kogos to nie
                          obrazam jego znajomych,meza itp Właśnie udowodniłas co swoja osoba
                          reprezentujesz,NIC!!!!!!!!!!
                          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:34
                            nie zamierzam.. sama to zrobiłas..
                            • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:37
                              Posłuchaj dziewczyno.Obraziłam Cie??? Napisałam,że jestes gó.. warta bo i tak
                              Kondzik cie wymieni??? Napisałam,że jestem w czyms lepsza od ciebie??? NIE!!!
                              Przegiełaś i to ostro,tak sie nie robi.Mam nadzieje,że Cie kiedys spotkam i bede
                              mogła spojrzec Ci prosto w oczy,ciekawe czy wtedy bedziesz taka madra i pyskata.
                              • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:40
                                ps p Konradzika sie nie martw.. ja nie jestem plecaczkiem wiec nie ma mowy
                                zmianie.. chyba ze o zerwaniu ale to tylko zycie..
                          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:39
                            po pierwsze nikogo nie obrazam.. po drugie niczego nie udowadniam.. po trzecie
                            głupiemy trzeba ustapic.. wiec miłego luzusowania na "WASZYM" forum..
                            buhahahahahahahahahahah jestes bardziej smieszna niz klaun.. daj numer to
                            zadzwonie jak bede organizowała impreze z klaunem!!
                        • Gość: maniek_7 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: 217.153.30.* 11.02.05, 11:39
                          No, to by się nie dało. Reggie interesują tylko motocykle które wyglądają, a
                          nie jeżdżą (armatury) więc na prawdziwym motocyklu, mogła by mieć problemy ze
                          skręcaniem. Chyba że zrobicie wyścigu na 1/4 mili...
                          • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:41
                            wyscig moze byc.. jak najbardziej..
            • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:08
              nie wiem czy zauwazyłas ale jak narazie to ty robisz z siebie posmiewisko!! tak
              naprawde nie masz nic konkretnego do powiedzenia poza obrona "SWOJEJ" pozycji
              na forum.. ps wnioskuje że jestes dziewczyna jednego z motocyklistów - pamietaj
              że "plecaczki" zawsze były i beda tamatem zartów.. jest ich wiele do wyboru do
              koloru.. kwestia gustu.. jedne pasuja do pleców motocyklisty inne nie, wtedy
              sie je zmienia.. bywa tez ze sie niszcza wtedy trzeba je zmienic na nowe :))
              pozdrawiam
              • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:29
                Bez komentarza,za duzo nie przypuszczaj,bo sie mylisz!!!!! Gó.. wiesz,i nie
                prowokuj mała.Nikomu jeszcze na dobre to nie wyszło na tym forum, Masz
                faktycznie wiecej znajomych no i poczucie humory,bo masz brata motocykliste
                buahahah a to bardzo duzo wnosi:)
                PiEs A pośmiweiskiem to narazie jestes ty tutaj.
                • andreas750 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:31
                  Hmmm, ładną pogodę dzisiaj mamy...
                  Pozdro
                  • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:32
                    fantastyczna.. u nas +7 drogi powysychaja i juz mozna smigac :))
                  • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:38
                    andreas750 u nas kropi:( zapraszam do przysłania zdjęcia i na prywatne:)
                • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:31
                  ten sie smieje kto sie smieje ostatni.. i spoko taka mała to nie jestem.. a
                  brat motocyklista daleko wiec sama sobie radze :))
              • kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:42
                Aśka, mam dla Ciebie rewelacyjne forum motocyklowe
                motocyklowe 4um dla Joanny

idź tam, zaloguj się, dostaniesz dostęp do działow ukrytych (Przy Piwie, Humor,
                Upranienia i jakies pewnie inne), znajdziesz ludzi którzy Cię zaakceptują taka
                jaka jesteś. Tutaj miałas fatalny start a potem było już tylko gorzej.
                Szkoda, bo pewnie fajna z Ciebie dziłocha, wszyscy załujemy, że nie dajesz sie
                poznać od tej strony.
                • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:47
                  no widzisz dobrze ze chłoptas stanał w obrobie bo by dziewczynka nie dała
                  rady.. podobno nie liczy sie poczatek a koniec.. najwazniejsze jest ostatnie
                  słowo.. skoncie juz ten głupi post bo "wasze forum" nagle sie ozywiło jakos i
                  dziewczynki mogły sobie pogadac.. buhahaha całe szczescie ze nie musze was
                  poznawac..
                  • kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:56
                    Powiem CI Joanno więcej - TY nas nie musisz poznawać a my Cebie NIE CHCEMY poznać
                    • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:59
                      i z tego powodu jestem zadowolona :) ze nie chce i nie musze.. w takich
                      przypadkach ujawnia sie nasza wolna wola :))
                    • Gość: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:02
                      tak tak bron bron.. musisz sie do czegos przydac :))
                      • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:03
                        Masz racje Anka donlesio przejął władze nad babskim :):):)
              • dokuba Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:57
                wezcie sobie odpuscie!! obie dajcie sobie spokoj!! koniec glupich babskich
                klotni!!!!!!!!!
                • sly69 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:00
                  I ja się z kolegą zgadzam w 100%!!!
                  • dokuba Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:00
                    zakonczyc ta głupia rozmowe!! jak najszybciej!!
          • abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:42
            Są. Napisałabym coś jeszcze, ale byłoby to pretensjonalne....
            Pozdrawiam wszystkie strony sporu, a także osoby zaangazowane przypadkiem!
            • abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:45
              To była odpowiedź na "PS:Czy na tym forum są kobiety,które nie odpisuję za
              kazdym razem
              pretensjonalnie???"
              • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:47
                ooo Witamy abc9 na ogólnym :) Jak napiszesz jak masz na imie to bedzie łatwiej
                Cie nazywać;)
                • abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:52
                  Już parę razy się podpisywałam. Anka
                  • Gość: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:55
                    Miło mi Renata :) Kojarze Cie głownie z babskiego :)
                    • abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:01
                      Też mi miło. Z babskigo łatwiej zapamiętać, bo pisze tam niewiele osób, z czego
                      ostatnio podtrzymują forum faceci. Też dobrze.
    • abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:03
      Cholera, chyba osobiście przekroczyłam setkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka