GoĹÄ: kondzik86 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:49 A żeby wiedziała :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Prawnik Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 13:49 To lepiej jej to powiedz, a nie wypisujesz tutaj. Na ścianach przystanków trolejbusowych też piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 06.02.05, 13:59 ew na dworcach kolejki wąskotorowej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 06.02.05, 17:37 Boze chłopcze to juz przesada,ja rozumiem,że jestes młody zakochany głupi,ale nas to nie interesuje!!! Napisz do przyjaciółki,moze tak ci pomogą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prawnik Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 19:28 14 daj jej walentynkę i jakies kwiaty (baby lubią ziela) tylko nie wpadnij na pomysł by wymazać swoją miłość sprayem na fasadzie domu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:02 baby może i lubią ziele ale nie kobiety.. widać drogi kolego małe masz pojecie o kobietach.. jak znasz sie tak samo na motocyklach to co w ogole robisz na tym forum?? zwiedzajacy :>:> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:52 A bujajcie się!Co chciałem to napisałem...wy jesteście jedynie skutkiem ubocznym ,że to musieliście przeczytac... Zaczyna być wq***iajacą wasza antypatia do innych tematów jak tylko ściśle motocyklowych...na tym polega forum niektóre posty są skierowane do ściśle okreslonych osób...ten akurat był ścisle sprecyzowany w temacie nikomu nie kazałem czytać.Więc teksty zakochany=głupi zostawiam bez komentarza...przykro mi ,że pełnym głosem musiecie zbijać stres.Do zobaczyska w trasie... PS:I wy siebie nazywacie motocyklistami?Zero tolerancji,ciagłe szukanie do czego tu sie przyp**rdolić? BO NIE NA TEMAT!>?>!>? Nie bądzmy ograniczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
mkxx Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 08:23 mimo wszystko jednak na forum posty są skierowana do więcej niż jednej osoby. Dając takie coś tylko 2 osoby na ziemi są zadowolone- Ty i Asia. Dla reszty to poprostu śmieć, jak napisy na murach, więc nei dziw sie że ludzie się wściekają. I też proponuje kwiatyszki 14. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prawnik Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 01:04 A może wklej tutaj jej fotografie. Moze i my sie zakochamy? Może być w bikini. buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:33 Prawnik chyba Cie polubie :) A Ty Kondzik jak chcesz wynzac miośc to jej to powiedz napisz na GG w mailu lub gdziekolwiek.To jest forum-miejsce publiczne na kórym kazdy ma prawo sie wypowiedzieć. Może nie znales definicji co??Wiec piszac najdebilniejszy topik(może zaozymy ranking) :) Musiales liczyc sie z tym,że nie zostawimy tego ot tak sobie,albo,że może napiszemy " oo jak Ty masz dobrze,my tez Twoja Asie kochamy" Buahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
donlesio Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:11 Należy go zrozumieć, tzn. jego stan. Jak człowiek jest zakochany to nie jest w pełni władz umysłowych (autopsja). Na moim gadu (i nie tylko u mnie) jest zakładka "Żygarki" - to osoby o najbardziej żygliwych opisach. I są to w 100% zakochani. Zapomiał wół, jak cielęciem był. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:16 hehehe,ale nie tu jest miejsce dla takich... Ja jestem od 3 lat zakochana i co?Mam wypisywać,ze kocham Lysouta,niech wszyscy wiedza??PO co ja to wiem i to jest najwazniejsze,po co cay swiat ma sie dowiedziec???Kolega jest juz w takim wieku,że powinien sobie zdawac sprawe z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
bullson Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:19 Kondzik 86 nie przejmuj sie, niektorzy ci chyba poprostu zazdroszcza, ze tn szcegolny dzien spedza sami... Odpowiedz Link Zgłoś
skalpel84 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:21 Ale wy sie czepiacie... :P A moze Asia to jego motocykl , co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:55 nie Asia to nie motocykl!! sama jezdzi na motocyklu ale od urodzenia jest cżłowiekiem.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:22 od kiedy 6 luty to szczególny dzien??????????????????????? zastanów sie zanim cos napiszesz,a moze Ty nastepny na forum motocyklowym bedziesz miość wyznawa co???? Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 16:26 hehe,no akurat dla mnie szczególny ten 6-ósty:)) i jeszcze dla kogoś. Też nie jestem zwolennikiem opowiadania o tym całemu światu. Precz z Walentynkami!!!Debilne "święto". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:59 A dzis dla nas jest tak troche szczególny dzien,ale karol napewno nie wie jaki:) Tylko baby pamietaja,taka jakby "pół" rocznica:) Sławek popieram-precz z walentynkami!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lys Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:38 A ćwierćrocznice też mam pamiętać?:O:O: Odpowiedz Link Zgłoś
donlesio Re: Uwielbiam swoją Asie :) 08.02.05, 09:29 A kryzys wieku średniego, to co?? Ja tego nie wymysliłem! Np. Michael Douglas, Harrison Ford. I to z wiekiem nie ma nic wspólnego. Jak się człowiek zakocha, to ho ho. I dostaje małpiego rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:39 Hehe nie trafiacie do mnie ,ja nie trafiam do was...I szczerze mówiąc mam gdzieś ,ze uważacie mój topic za najdebilniejszy.Mam gdzieś że jest dla was śmieciem a takze to że mnie nie będziecie z czasem lubić na tym forum...bo ja dalej sie będe na nim wypowiadał i dalej czytał to co uważam za interesujace i bede sie czuł z tym dobrze...zaś wy będziecie oburzeni ,"ze jak to!mnie to nie interesuje a on ma czelnosc o tym pisać"...zabawne?mnie to nie rusza... PS:Dzięki za wsparcie tym którzy wciaż są młodzi...mimo wieku ,współczuję tym którzy za szybko chcą dorośleć...3majcie sie nie ma sensu dalej tego ciagnac ale oswiadczam że to nie ostatni taki "nudny,nieinteresujący i zanudzajacy "śmieć"".hej! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:56 hej a może mi to powiesz a nie wypisujesz i meczysz przestarzałych chłopców którzy to zapomnieli co to zabawa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:59 Spadaj dziewczynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:34 dziewczynko?? a co to kobiety nie maja prawa niczego pisac?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:50 Prawnik przestan sie bawic co??? Juz miałam cie polubic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:54 to nie prawnik, pomyłka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 11:02 dokładnie Prawnik to pomyłka! zrobili go na próbę i po urodzeniu zapomnieli zabić! i teraz ma kłopoty z tożsamością (w tym seksualną) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:06 a Ty nie masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:23 Do mariusza takim tonem???? ojjjj nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:26 jak on takim tonem zaczyna to ja takim tonem kończe.. a Ty co taki lizus jesteś?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:29 Jak ja lubie,jak nowi czepiaja sie :) Nie lubie jak ktos mi znajomych wyzywa,zwłaszcza Mariuszka,chyba nie dasz rady sama przeciwko nam:) Ale powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:32 no i widzisz tu jest Twoj problem!! ja nie mam zamiaru przeciwko Wam nawet mi nie zalezy.. A Ty sobie odbierasz po swojemu.. jakbys nie zauwazyła to jest forum motocyklowe a nie "powalczmy na słowka" a Ty do tego tak podchodzisz.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:35 Słońce zauważ jaki miałaś pierwszy wystep na forum. siedze tutaj dość d.ługo i z doswiadczenia wiem,że zły poczatek nie wrózy nic dobrego, Kondzik moze Ci poopowiadac historie prawnika Liseny itp. Jakbys zaczeła normalnie ,to i ja bym była miła pozdrawiam takoz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtekk1000 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.05, 13:37 Ciszaaa ... ciuchutko już - spokojnie. (paniom nie wypada). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:39 :) to jest przeciez cicho :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:38 zaczełam miło, odpowiedz była niemiła wiec odbiłam piłke.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:43 Wojtuś,miedzy baby sie wtrącasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:46 hej a może mi to powiesz a nie wypisujesz i meczysz przestarzałych chłopców którzy to zapomnieli co to zabawa :)) to jest miłe powitanie na nowym forum????? Po pierwsze nikt tu nie jest przestarzały po drugie nie tylko chłopcy tu są, a po trzecie nikt nie zapomniał co to zabawa,poprostu odrózniam zabawe od głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:48 jakbys nie zauważyła to było w formie zartu i ironii :) jesli zostało inaczej odebrane to coz.. nie bede kazdemu z osobna tłumaczyła.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtekk1000 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.05, 13:47 Jakoś nie mogłem się powstrzymać. Tak już mam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:50 taka to była ironia jak tamten zart twojego chlopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:55 słuchaj znam sie z motocyklistami od dziecka bo moj brat jezdził zanim ja zaczełam chodzic wiec dorastałam w tym srodowisku!! wiec jesli mowie ze to był zart to był.. nie wiem czy wogole przebywasz poza forum w towarzystwie osob ktore jezdza na motocyklach, ja głównie z nimi i wiem duzo o takich osobach.. wiec nawet mowiac przestarzały jest to w formie zartu!! i tak to powinno byc odebrane!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:04 dziewczyno pomysl co ty piszesz,odpowiedz sobie na jedno bardzo wazne pytanie: Czym rozni sie motocyklista od czlowieka,bo dla ciebie jest on kims innym.O innym poczuciu humoru.wiesz ile mnie obchodzi z kim Ty przebywasz??? Powiem ci-gó.. mnie to obchodzi!!!! masz tak samo popaprane poczucie humory jak Twoj chloptas i mam dosc klocenia sie z kims kto nie uwaza motocyklistow za normalnych ludzi!!! niedlugo pojawi sie topik"chce pobij rekord joanny" zgadnij dlaczego?? Przestan gadac pierdoly bo niedobrze sie robi,idz sobie gdzies indziej i nie zaracaj nam dupy.Bede odbierac te bzdury jak mi sie bedzie podobalo, i wyobraz sobie,ze przebywam poza forum przede wszystkim z ludzmi,a to,ze ktos jezdzi na motocyklu to niewazne,jestes glupia,ze traktujesz ludzi ktorzy poruszaja sie po drogach motocyklami inaczej,zmadrzej i moze wtedy sie tu pojaw!!!!!!!! Qrwa nastepna Lisena sie znalazła... Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Eehehehehe... 10.02.05, 14:21 Renia! No jak to! Powiedz nam szczerze, czy aby tak naprawdę widziałaś kiedyś ty "motora" tak na żywca? No nieeeeee.... Czy Ty aby nam tu nie ściemniasz? Hmmm? Bo wiesz, jak byś widziała, to byś wiedziała, że motocykliści mają zupełnie inne poczucie humoru. No wiesz, to prawie tak, jak z Anglikami. To tacy inni ludzie. Nieludzie. Bo oni zamiast nóg mają dwa kółka. I chyba z nikim bez "motora" się nie zadają. Bo nie wypada. Brat by jeździł, to bys wiedziała, noooooooooo... PiEs. I nie denerwuj się, bo będziesz miała zmarszczki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Eehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:23 Izuś masz racje,mój brat nie jeździ na motocyklu to co ja moge wiedziec o motocyklistach,bije sie w piers :( Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Eehehehehe... 10.02.05, 14:31 No nie.. Renia! Piersi ci nie żal? Daj sobie spokój.. Wiesz, pójdziemy kiedyś do knajpki, się ładnie ubierzemy (tak wiesz, żeby się rzucać w oczy) i może poznamy jakiegoś motocyklistę.. Może wtedy poznamy "ichnie" poczucie humoru.. Buahahahahahaha... No nie mogę... Chyba mnie głupawka dopadła... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Eehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:38 I myslisz,że tacy motocykliści,którzy maja braci motocyklistów by chceli z nami gadac??? Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Eehehehehe... 10.02.05, 14:44 No nie wiem, nie wiem... Ale skąd tu teraz wziąć brata motocyklistę? Mając rodziców w moim wieku, to trudne raczej... Ech... Chyba już nie mam szans :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Eehehehehe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:46 Moge pożyczyc od mojej mamy brata,on jezdzi,myslisz,że wuja motocyklista sie liczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Eehehehehe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:54 moze skorzystaj z wypożyczalni :)) wypozycz skuter i kolege motocykliste :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek391 Re: Eehehehehe... 10.02.05, 14:56 hej dziewczyny po co sie tak kłócicie?? dajcie sobie na wstrzymanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:45 od dziecino czego sie tak bulwersujesz.. pojecia nie masz o czym gadasz!! motocyklisci nie sa tacy sami jak zwykli ludzie!! Sa to ludzie z wielka pasja i miłoscia do motocykli, wiedzą co im sprawia przyjemność w życiu.. maja swoja filozofie zyciowa i zasady.. ale Ty widac nic o tym nie wiesz spedzajac tylko zas na forum.. moze poprostu przebywasz z pesudo-motocyklistami tez takich znam i rzeczywiscie sa tacy sami jak zwykli ludzie!! puknij sie w głowe dziewczyno!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:45 A OD MOJEGO CHLOPTASIA SIE ODCZEP!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:47 buahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:49 Właśnie widze ich zasady: punkt pierwszy: ten kto nie ma brata motocyklisty nie ma poczucia humoru buahahahahaha Boże dawno sie tak nie ubawiłam,nie pograzaj sie jeszcze bardziej buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:52 dzis nikt Cie nie pobije.. pograzyłas sie wiec nie martw sie miejsce nr 1 nalezy dzis do ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 14:47 O boszzzzzzzzzzzz... Lys! Ty pseudomotocyklisto! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:50 iza_belka napisała: > O boszzzzzzzzzzzz... > Lys! Ty pseudomotocyklisto! Lepiej tego ująć nie mogłaś ując :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:16 O ku**a co ja narobiłem :D !! Hehe kobiety jakie to wojownicze osobniki...a więc mówię KONIEC!Po pierwsze nie lubię jak sie mnie nazywa Chłoptasiem :) po drugie jeśli kłucicie sie między sobą to nie angażujcie w to innych czyli Lysouta i mnie...Myśle ,że Asia nie miała na mysli ze motocyklisci to nie ludzie lub nadludzie...myśle że chodzi tutaj o szerszą interpretacje regułkowego okreslenia motocyklista...czyli wg obywateli :P -człowiek poruszajacy sie na jednośladowym pojeździe...a wg własnych obserwacji motocyklisci to ludzie o niespotykanym usposobieniu i duchu,wyjątkowi a motocykl jest środkiem do celu.A nie celem motocyklisty jest motocykl,uważam ,ze mozna byc motocyklistą bez motocykla...wracajac do zasad stanowych:Po trzecie nie używajcie między sobą okreslenia pseudomotocyklista gdyz uważam to za bardzo obraźliwe zwłaszcza gdy sie nie znacie!Wiec prosze skończcie już...Bo kiedyś niespodziewanie sie spotkacie,polubicie a nastepnie będzie wstyd hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 16:24 O. Jestem za. Kolega ma naprawdę rację. Spokój kobietki! PS. A swoją drogą, fajnie się kobiety kłócą, nie? Na żywca jeszcze lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:38 Na zywca nie byłoby tak spokojnie:) Pzrede wszystkim to nie ja ja wyzywam a odwrotnie,ani razu nie napisałam,że jest pseudo motocyklistka,to ona uwaza,ze jak sie ma brata motocykliste to sie jest kims wieceh(matko co za durnota) i ogólnie nie mam azamiaru sie spotaykac z kims,kto uwaza motocyklistów za nie ludzi,dla mnie to ludzie tylko,że z pojazdami jednosladowymi które kochaja. I ona wyzwała moje otoczenia czyly Lysouta oa pseudo motocyklistów!!! Chłoptas jest to zdrobnienia od chłopaka(czyt. młody chłopak) Wiec niech idzie sobie stad na forum cosmopolitan i tam wyraza swoje jakze głupie poglady.na tym kończe ten temat i nie wracam do niego. Kondzik do Ciebie nic nie mam poza tym,ze dałej głupi post na forum motocyklowym,owszem nie mam nic przeciwko dawania postó nie zwiazanych z tematem,ale to nie było ani zartobliwe,ani do nikogo z osób piszacych.Joanna nie jest jedna z nas i niech tak pozostanie:) Dla naszego wspólnego dobra... adiossss Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:02 bo gdybys sie zastanowiła i głebiej doczytała zrozumiałabys że motocykliści nie sa zwykłymi ludzmi ale nie chodzi mi o nadludzi!!.. Myśle że chodzi tutaj o szerszą interpretacje regułkowego okreslenia motocyklisty... jeslibys troche szerzej na to spojrzała - nie przez pryzmat swojej złosci zrozumiałabys ze tak jak mowiłam i nie tylko ja sa to ludzie z wielka pasja, o niespotykanym usposobieniu i duchu.. ktorzy wiedza co sie dla nich w zyciu liczy.. możesz sobie mowić że do Was nie należe, bardzo sie z tego ciesze bo co mi po takiej przynaleznosci?? jakos nie bawi mnie siedzenie na forum i ublizanie innym a widac Ty takie praktyki stosujesz.. spoko, wielu ludzi przychodzi tu poprostu zeby zasiegnac ciekawych informacji pogadac z bratnimi duszami a nie zeby "pozbywać" sie kazdego kto nie boi sie wyrazic swojej opini.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:16 i nie wciskaj kitu ze ja Twoich kolegów od pseudomotocyklistów wyzwałam!! powiedziałam tylko ze moze zadajesz sie z pseudomotocyklistami ze nie wiesz o nich nic.. a Ty sama sobie dodałas ze mowie tak o twoich znajomych!! dla mnie oni sa ok, czesto mowia sporo interesujacych rzeczy i ich warto słuchac.. Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 16:39 iza_belka napisała: > O. Jestem za. Kolega ma naprawdę rację. > Spokój kobietki! > PS. A swoją drogą, fajnie się kobiety kłócą, nie? Na żywca jeszcze lepiej.. Do kiślu je, niech walczą!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 19:49 Mój kolega też kochał swoją Asię,a dziś ona wyprowadza się do jego kolegi:( To tak na koniec tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 13:00 Cieniu jak masz System na Skuteczne wyprowadzenie sie Asi, to czekam na kontakt. www.zabierzciejuzasie.pl Jest nagroda 200 litrów piwka lub paliwka. pozdro p.s. czy ten twój kolega nie chce drugiej Asi?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:59 i to jest przykład ze faceci zmienni sa :>:> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:18 Nie wiem co rozumiesz pod słowem nie jest jedną "z nas"... widzisz mamy różne poglądy na temat "motocyklisty" ,bo widzisz ona motocyklistką w pełnym tego słowa znaczeniu jest...dużo napisała pod wpływem emocji jak i ty ,zaś nie decydujesz kto kim jest,i kto otrzyma akceptacje a kto nie...Oj coś mi sie czuję ,że bez kiślu faktycznie sie nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:28 Jakbys przeczytał uwaznie to napisałam wyraznie,ze nigdy nie stwierdzałam nic na temat tego czy jest motocyklistka czy nie,bo mam to w dupie.Nie jest jedna z nas czyli nie jest forumowiczka! proste prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 20:40 Huh, no to uważaj bo od wczoraj jest :) nie dziękuj i sie nie denerwuj...ona z natury nie może znaleśc wspólnych tematów z kobietami ;) PS:Czy na tym forum są kobiety,które nie odpisuję za kazdym razem pretensjonalnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:51 jeszcze zobaczymy jak długo tu wytrzyma ile juz osób ją wysmiało?? Sporo,ciekawe ile jeszcze wytrzyma byc posmiewiskiem!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 21:28 to coś (prawiczek) wy3muje długo, za długo.... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 21:32 kollector napisał: > to coś (prawiczek) wy3muje długo, za długo... sie czepiasz się :)Kiedys się nami znudzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 10.02.05, 21:44 przecież to coś nie ma żadnych znajomych, coś czuję, ze się nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:51 Moze z Asia sie zakoleguje buahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kondzik86 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:41 Tee kollector "to coś" ma imię!Trochę szacunku...pozatym są ludzie ,którzy nie traktują forum jako miejsce spotkań tylko źródło ciekawych informacji...i nie potrzeba do tego znajomych...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:44 A "TO COŚ" MA WIECEJ ZNAJOMYCH NIZ TY WŁOSÓW NA GŁOWIE!! WIDZE ZE NAWYKI PRZEJMUJESZ.. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 10:12 Dajcie już może sobie spokój, co? Taka głupotka, taki miły w sumie początek (bo ja też lubię, kiedy mój mężczyzna się chwali innym, że mnie kocha), a takie niemiłe zakończenie? Kobiety... Bo Was do kiślu poślemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:20 moze kolezance nie pasuje poprostu to ze jej nikt takich rzeczy nie mowi.. po co do kislu?? moze dajcie nam 120 KM pod tyłek.. kisiel mało przyjemny a moto tak.. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:31 A o to czy do mnie ktos mówi takie rzeczy to sie nie bój. Nie dasz rady mnie sprowokowac nie zamierzam znizac sie do twojego poziomu nie znam kogos to nie obrazam jego znajomych,meza itp Właśnie udowodniłas co swoja osoba reprezentujesz,NIC!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:34 nie zamierzam.. sama to zrobiłas.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:37 Posłuchaj dziewczyno.Obraziłam Cie??? Napisałam,że jestes gó.. warta bo i tak Kondzik cie wymieni??? Napisałam,że jestem w czyms lepsza od ciebie??? NIE!!! Przegiełaś i to ostro,tak sie nie robi.Mam nadzieje,że Cie kiedys spotkam i bede mogła spojrzec Ci prosto w oczy,ciekawe czy wtedy bedziesz taka madra i pyskata. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:40 ps p Konradzika sie nie martw.. ja nie jestem plecaczkiem wiec nie ma mowy zmianie.. chyba ze o zerwaniu ale to tylko zycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:39 po pierwsze nikogo nie obrazam.. po drugie niczego nie udowadniam.. po trzecie głupiemy trzeba ustapic.. wiec miłego luzusowania na "WASZYM" forum.. buhahahahahahahahahahah jestes bardziej smieszna niz klaun.. daj numer to zadzwonie jak bede organizowała impreze z klaunem!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maniek_7 Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: 217.153.30.* 11.02.05, 11:39 No, to by się nie dało. Reggie interesują tylko motocykle które wyglądają, a nie jeżdżą (armatury) więc na prawdziwym motocyklu, mogła by mieć problemy ze skręcaniem. Chyba że zrobicie wyścigu na 1/4 mili... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:41 wyscig moze byc.. jak najbardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:08 nie wiem czy zauwazyłas ale jak narazie to ty robisz z siebie posmiewisko!! tak naprawde nie masz nic konkretnego do powiedzenia poza obrona "SWOJEJ" pozycji na forum.. ps wnioskuje że jestes dziewczyna jednego z motocyklistów - pamietaj że "plecaczki" zawsze były i beda tamatem zartów.. jest ich wiele do wyboru do koloru.. kwestia gustu.. jedne pasuja do pleców motocyklisty inne nie, wtedy sie je zmienia.. bywa tez ze sie niszcza wtedy trzeba je zmienic na nowe :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:29 Bez komentarza,za duzo nie przypuszczaj,bo sie mylisz!!!!! Gó.. wiesz,i nie prowokuj mała.Nikomu jeszcze na dobre to nie wyszło na tym forum, Masz faktycznie wiecej znajomych no i poczucie humory,bo masz brata motocykliste buahahah a to bardzo duzo wnosi:) PiEs A pośmiweiskiem to narazie jestes ty tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:31 Hmmm, ładną pogodę dzisiaj mamy... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:32 fantastyczna.. u nas +7 drogi powysychaja i juz mozna smigac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:38 andreas750 u nas kropi:( zapraszam do przysłania zdjęcia i na prywatne:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:31 ten sie smieje kto sie smieje ostatni.. i spoko taka mała to nie jestem.. a brat motocyklista daleko wiec sama sobie radze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:42 Aśka, mam dla Ciebie rewelacyjne forum motocyklowe motocyklowe 4um dla Joanny idź tam, zaloguj się, dostaniesz dostęp do działow ukrytych (Przy Piwie, Humor, Upranienia i jakies pewnie inne), znajdziesz ludzi którzy Cię zaakceptują taka jaka jesteś. Tutaj miałas fatalny start a potem było już tylko gorzej. Szkoda, bo pewnie fajna z Ciebie dziłocha, wszyscy załujemy, że nie dajesz sie poznać od tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:47 no widzisz dobrze ze chłoptas stanał w obrobie bo by dziewczynka nie dała rady.. podobno nie liczy sie poczatek a koniec.. najwazniejsze jest ostatnie słowo.. skoncie juz ten głupi post bo "wasze forum" nagle sie ozywiło jakos i dziewczynki mogły sobie pogadac.. buhahaha całe szczescie ze nie musze was poznawac.. Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:56 Powiem CI Joanno więcej - TY nas nie musisz poznawać a my Cebie NIE CHCEMY poznać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:59 i z tego powodu jestem zadowolona :) ze nie chce i nie musze.. w takich przypadkach ujawnia sie nasza wolna wola :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:02 tak tak bron bron.. musisz sie do czegos przydac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:03 Masz racje Anka donlesio przejął władze nad babskim :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dokuba Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:57 wezcie sobie odpuscie!! obie dajcie sobie spokoj!! koniec glupich babskich klotni!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sly69 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:00 I ja się z kolegą zgadzam w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dokuba Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:00 zakonczyc ta głupia rozmowe!! jak najszybciej!! Odpowiedz Link Zgłoś
abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:42 Są. Napisałabym coś jeszcze, ale byłoby to pretensjonalne.... Pozdrawiam wszystkie strony sporu, a także osoby zaangazowane przypadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:45 To była odpowiedź na "PS:Czy na tym forum są kobiety,które nie odpisuję za kazdym razem pretensjonalnie???" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:47 ooo Witamy abc9 na ogólnym :) Jak napiszesz jak masz na imie to bedzie łatwiej Cie nazywać;) Odpowiedz Link Zgłoś
abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 11:52 Już parę razy się podpisywałam. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reggie Re: Uwielbiam swoją Asie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:55 Miło mi Renata :) Kojarze Cie głownie z babskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:01 Też mi miło. Z babskigo łatwiej zapamiętać, bo pisze tam niewiele osób, z czego ostatnio podtrzymują forum faceci. Też dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
abc9 Re: Uwielbiam swoją Asie :) 11.02.05, 12:03 Cholera, chyba osobiście przekroczyłam setkę. Odpowiedz Link Zgłoś