Dodaj do ulubionych

Sprzedałem <-> kupiłem!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:29
Witam z radością!
Dużo razy pisałem tu, że chcę zmienić motocykl, może ktoś się zainteresuje,
jak to się skończyło. Dziękuję za wszystkie rady po drodze.

Moją eMZetkę 125 RT '2000 kupiła szkoła nauki jazdy z Sochaczewa, ja natomiast
zdecydowałem się na granatowo-białą yamahę FZ-750 '90. Wykonałem jazdę próbną
i było świetnie, aktualnie jest rejestrowana i odbieram ją na stałe w
przyszłym tygodniu.

Musiałem się pochwalić.
Pokój z Wami!
Obserwuj wątek
    • Gość: reggie Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:33
      gratulacje:):):)
      • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:39
        A dziękuję. I to od Ciebie jako od pierwszej. Potraktuję to jako przepowiednię
        szczęśliwego użytkowania yamahy.
    • matej23 Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 12:39
      Powodzenia w eksploatacji nowej maszyny!
      • Gość: reggie Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:42
        Pewnie Mareczku potraktuj :) szerokich prostych :)
        • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:00
          Dzięki! W zakrętach też coś jest. Zwłaszcza szykanach... Lewo \ prawo / i ogień |
    • zephir Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 12:59
      Gratuluje:D I dzięki a linka na SV:).

P.S.A ile ta twoja Yamaszka cie kosztowała?
      Pozdrawiam.
      • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:59
        5300 PLN, do tego jeszcze Karta pojazdu, rejestracja i ubezpieczenie. Wydaje mi
        się to mało, ale jestem spokojny, bo mam gwarancję serwisu, a motocykl jest
        wizualnie nie ruszony. Nie wiem tylko z jakiej przyczyny ma dwa wydechy, bo
        piszą w źródłach, że od 1989 miała 4w1. Ale wolę dwa.
    • cien1100 Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 13:42
      Niech Ci dobrze służy.Bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy życzę.
      • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:02
        Dzięki! Dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzenia. I wiecie co? Data jej
        odprawy celnej jest w moje imieniny. Nawet nie wiedziałem, jaki prezent mi zrobili!
        • edwin.sk Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 19:05
          gratulacje i ode mnie:D szerokiej drogi:D
          • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:15
            Dzięki Edwin! I tak na zawsze pozostanie mi sentyment do marki MZ. Czarno-biała
            250 es z Rabki - pierwszy motocykl, jaki chciałem kupić i czerwona 125 RT -
            pierwszy motocykl jaki miałem.
            • edwin.sk Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 19:28
              teraz znalazłem mz ets:D do kupienia....musże tylko ojca namówić coby mi pożyczył:D
              • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:30
                edwin.sk napisał:
                > teraz znalazłem mz ets:

Na pewno ets? Bo słyszałem tylko o es i ts. Ale es już to masz. I w dodatku nie
                wiesz, "jak tu jej nie kochać?".
                • edwin.sk Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 19:51
                  no właśnie a to jest ETS:D
                  bardzo rzadki model....sportowa wersja mz trophy:D
                  • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:12
                    No to rewelacyjny klasyk! Cieszyłbym się, gdyby trafił w Twoje ręce.
                    • edwin.sk Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 20:15
                      no ja tym bardziej...:P oczywiście na początku nie stać by mnie było na remont....ale...a i ciekawostka ma jeszcze fabryczny lakier:D i nie jest mocno pordzewiała...tzn nie było za bardzo widac ale sprawia dobre wrażenie....
    • okrutny_mariuszek Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 20:08
      i ode mnie przyjmij gratulacje i życzenia wielu tysięcy bezproblemowej jazdy a
      potem bardzo dobrej odsprzedaży!
      3maj się mocno kierownicy i nie puszczaj!
      • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:14
        Dzięki - tak czekałem, czy i Ty się odezwiesz. Na razie niemyślę o sprzedaży i
        będę się mocno trzymać (chociaż na próbie puściłem, żeby sprawdzić, czy równo
        idzie). Ciekawe, czy w połowie sezonu będę wypisywać:
        • Gość: TUV Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: 81.219.113.* 07.05.05, 20:20
          Pozdrowionka, i miłego użytkowania :D Wątpie, żebyś po kilku miesiącach
          wołał "750 to za mało !" :D

---
          Suzuki GSX-R 750 wymiata :P
          • okrutny_mariuszek Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 20:28
            Powiadam Wam: nie minie 2 tygodnie jak powie, ze 750 to za mało :-PPP
            • Gość: TUV Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: 81.219.113.* 07.05.05, 20:35
              Mariuszek: ja mam GSX-R 750 od miecha i nie mówie że za mało. Mocy (150KM) jest
              tyle co w 1000, więc po co mi więcej ??
              • Gość: MJ Re: Sprzedałem <-> kupiłem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:35
                Pewnie, że nie będzie mało (100KM w wersji zdławionej, 115 w odblokowanej).
                Żartujemy sobie - z szacunkiem dla parametrów! (może oprócz Mariuszka)
    • edwin.sk Re: Sprzedałem <-> kupiłem! 07.05.05, 22:07
      tak mariusz ma recję...:D MJ zaraz powie że mu się juz psrzęt znudził...bueheheh
    • Gość: Dzakas Sochczew blisko mnie 30km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:30
      Łowicz
      • Gość: reggie Re: Sochczew blisko mnie 30km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:55
        Tez tak myśle Marek sie 5 razy przejedzie i już mu będze mocy brakować:)
        • Gość: MJ Re: Sochczew blisko mnie 30km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:51
          Nooooo... może z 8 razy, bo pada i wieje.
      • Gość: MJ Re: Sochczew blisko mnie 30km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:03
        No! To polecaj ludziom, żeby tam robili prawo jazdy (w ośrodku "Mechanik"), bo
        mają rewelacyjny motorek. Chyba, że już go zatarli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka