Gość: Skutromaniak począ IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 23.05.05, 09:09 Jeżdżę takim z moją Kasią, choć mój nazywa się Zipp Vapor. Jestem zadowolony, choć na dwie osoby przydałaby się większa moc. Ale generalnie jestem na tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:01 Mam wilge i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń jest super. Jeszcz jej nie odblokowałęm a już nie raz wskazówka pokazała mi ponad 80km/h Mam pytanie czy można do wilgi dodać układ wydechowy firmy leovince? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrmoto Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 193.29.207.* 26.05.05, 13:56 Leo Vinca nie, tylko Akrapovic. A tak poważnie, to wątpię, że dostaniesz jakikolwiek zamiennik. PZDr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:40 Siemka ja tez posiadam wilgejest naprawde OK. do wilgi mozna zamontować ten wydech firmy leovince bo mój kolega zamontował ija tezmysle mazontowac. Ach powiedzie mi ile kosztuje zdjęcie blokady do wilgi50> sredecznie pozdrawiam w zachęcam do kupienia wilgi POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:33 Gość portalu: Cinek napisał(a): > Siemka ja tez posiadam wilgejest naprawde OK. do wilgi mozna zamontować ten > wydech firmy leovince bo mój kolega zamontował ija tezmysle mazontowac. Ach > powiedzie mi ile kosztuje zdjęcie blokady do wilgi50> sredecznie pozdrawia > m w > zachęcam do kupienia wilgi POZDRO Czlowieku nie zachecaj do kupowania tego go..na bo pozniej ludzie sie na tym zabijaja... Koledze przy chamowaniu przy 45 wgial sie widelec na przodzie...:/ dobrze ze mu kolko nie odlecialo jak ciol niby 80km/h ...:/ A po 2 po co ci blokady w 4T?? Gdzie niby chcesz je miec?? Moze jedynie kolanko ale watpie bo nie lecial by tych waszych agicznych 80km/h.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:38 hej zdjecie blokady kosztuje 150zł bo pytałam. tez mam wilge jest super tez nie zdjełam jeszcze blokady ale i bez tego wskazówka dochodzi do 75 ale troszke przy tym trzesie przednim kołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Macierewicz Możecie się nie reklamować na forum? Odradzam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 13:26 Nagle wszyscy mają wilgę i jest super. Stawiając na młodsze towarzystwo, umyslnie piszecie bez składni i z drobnymi błedami. Marny macie PR tak samo jak skutery! Powiem wam coś. Kupiłem nowy Motobi Rocky i po przejechaniu 400km miałem 5 napraw! Tzw. serwis gwarancyjny (blaszak na łące, bez adresu, a wcześniej na placowym żwirku przy autokomisie) wypina się za kazdym razem. Sprzedaż tego goowna powinna być karalna! Nie kupujcie chinszczyzny bo stracicie jak ja kilka tysięcy złotych na rzecz perfidnych oszustów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciecie się skonsultować z ludźmi którzy zakupili te buble to piszcie na adres john_titor@wp.pl Może nawet złożymy pozew zbiorowy i udamy sie do UOKIK! Odpowiedz Link Zgłoś
maniek-2828 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! 12.04.07, 22:11 witajcie mam problem czy ktoś wie co to może być moja wilga jak jade od 20 km/h coś zaczyna piszczeć w serwisie powiedzieli mi że to naturalny odgłos silnika ale wcześniej tego nie było czy ktoś miał podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:40 tez miałam cos takiego w swoim i to podobno normalne u mnie juz to ustało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobi Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:51 to pasek ci piszczy ja mam to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtus Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.accessnet.com.pl 23.07.09, 07:42 czesc ja mialemtez z tym problem to rzeczywiscie naturalny odglos ja tez tak mialem a gdy go dotarlem to przestal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazers Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 14:09 sprawdzczy masz pasekcały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajebisty_Gosc Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:27 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Mam wilge i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń jest super. > Jeszcz jej nie odblokowałęm a już nie raz wskazówka pokazała mi ponad 80km/h > > Mam pytanie czy można do wilgi dodać układ wydechowy firmy leovince? LOL... po co ci dzieciaku wydech jak on nic w 4T nie daje...:/ a po 2 to gratulacje ze lecisz 80km/h pewnie rowerem bym cie dogonil na starcie... po 3 jak niemasz zastrzezen to swietnie bo nie przejechales jeszcze 5000 km i jeszcze ci tlok nie spuchl od jezdzenia 80 LOL Pozdro dla maniakow szybkosci...hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGor$ Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.116.233.43.wegrow233.tnp.pl 08.11.08, 20:20 1.wilga i te dziadostwa chiński są do niczego WOLAŁ BYM KUPIĆ UZYWANĄ np.APRILIE SR50 STREET [TA STARSZA LECI PO ODBLOKOWANIU 120km/h] lub np.peugota TO SĄ SKUTERT A NIE COŚ CO NIE IDZIE I SIĘ CAŁY CZAS PSUJE WOLE WYDAĆ WIĘCEJ KASY NIŻ MIEĆ SKUTER CAŁY CZAS W WARSZTACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek wilga 50 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 193.59.255.* 16.08.07, 12:38 jak h.. jechałeeś 80 km kutasie ja swoim ledwie 50 km wyciagam jak ty ku.. jezdzisz i z jakiej gorki tak jedziesz szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:42 chyba nie pobowałes moja wilga najwiecej bez zdjecia blokady wyciągneła 75 ale troche trzesło przednim kołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedfight 2 206 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 15:06 HAHAHAHA 80 wilgą żal.pl !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 21:38 jest to dobry motor ale polecam wam bezpiecznej jazdy poniewaz przedwczoraj go rozbilem na samochodzie, nie chcieli byscie byc w mojej sytuacji poniewaz mam teraz reke w szynie jestem caly pokaleczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satan Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 11:22 na nieodblokowanym jechales 80 km/h ? zmien dilera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niii Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:17 Wyglada na straszny chinski kibel. Ciekawe jak z żywotnością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Motobi Wilga 50 - tato nie kupuj tego złomu!! IP: *.chilan.net 23.07.05, 21:42 Z zywotnościa jest tak ze jesli nie katujesz i nie jeździsz maxymalnie zyłujac silnik to 5000km zrobisz jesli troche pokatujesz to skutki beda takie ze w 1 tygodniu zaczęło cos brzęczec w przekładni... w nastepnym juz nie palił za pierwszym kopem.. a po miesiącu wogle reakcja na gaz była mikra.. tylko prr prrr i zdech... to złomy jakies czy tylko ja mam taki lipny ,,TREFNY" egzemplarz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Motobi Wilga 50 - tato nie kupuj tego złomu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:16 gratuluję inteligencji katowanie w pierwszym tygodniu a o docieraniu słyszałeś osiołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo wczoraj kupiłem i pierwsze wrażenie IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 15.03.06, 09:10 rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilgowicz Re: Motobi Wilga 50 - tato nie kupuj tego złomu! IP: *.centertel.pl 01.05.06, 22:41 tylko ty tak trafiłes. Mam visiona III i nic mu się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Motobi Wilga 50 - tato nie kupuj tego złomu! IP: *.net / 82.139.11.* 09.05.06, 14:32 Mam taki skuter nie jest z nim tak źle. Przez tysiąc kilometrów jeździłem nim 40 na godzine do 3 tyś 50. Teraz wykręciłem śrubke i skuter zamyka licznik na prostej. Myślę jednak, że na dwie osoby to jednak troche mało. Jest taki jakiś za krótki. Problemem jest też oświtlenie. Żarówki w nowym skuterze były właściwie od razu przepalone, wymiana na nowe jest kłopotliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menturio Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:06 taki z ciebie znawca że huj najpierw musisz wydac z około 2,5 raza wiecej kasy niż wilga a za taka kase to juz lepiej zrobic sobie prawko na motory i kupic cos mocniejszego ja juz jakos przejechałem 4k na mojej wildze i jestem zadowolony skuter bez awaryjny ps: przy ściągnięciu wszystkich blokad + tuning skuter pójdzie na luzie 110km nie 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:21 jakich wszystkich blokad że 100 jak na budziku 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.net.pbthawe.eu 16.11.11, 23:53 Ja jak zdjąłem blokadę z mojej wilgi i bez wkręconego gazu na max.139,5 km/godz ciąłem a mam przerobiony na LPG kumpel mi mierzył prędkość cyrklem i mówię wam ,że szedł by jeszcze spokojnie tak do dwóch stówek gdybym odpiął łańcuch od słupa latarni bo na noc zapiąłem. Wiem,że mi nie wierzycie ale to szczera prawda taka sama jak to ,że wiertarką się ogolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurakijczyk Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:16 Mój kumpel rozbil sie takim bo mu kobieta wyjecvhala 10 m przed kolem samochodem a cial prawie 70km/h no i male rozmiary skuterka daly sie we znaki rozerwana noga (o kluczyk 7 szwów na jednej nodze ) rozcieta druga no i pozdzierany szkoda bo skuterek byl ladny ale jest szczegolenie za maly !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.elk.mm.pl 16.06.05, 14:05 mam taką wiłge nie mam żadnych zastrzerzeń bo jestem młody 13 LATEK. mogliby zrobuć większy kuferek bo sie kask nie mieści pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam w klubie Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.centertel.pl 01.05.06, 22:38 Tez mam 13 lat mam wilgę lecz u mnie nazywa się ona wision III. mam go niecałe 2 tyg i zrobiłekm grubo ponad 300km. pozdro dla wszystkich "wilgowiczów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 80.51.166.* 09.01.07, 18:12 Mam mały problem mój kask nie chce się zmieścić do schowka pod siedzieniem. Czy wy też macie taki problem.Mam taki kask www.moto.allegro.pl/item148698144_148698144.html i nie chce się zmieścić.Odpiszcie pliska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.mikrolan.pl / *.crowley.pl 18.07.05, 22:25 Siemka wiecie ile moze kosztuje przud do Wilgi bo muj brat walnoł i przud rozwalił . Jak ktoś wie jle by kosztował cały przud niech napisze pozdro Ziomki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:22 naucz się ortografii szczylu!!! a nie walcz ze skuterem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:08 przod do wilgi jakies 200zl:) tak w sklepie mowili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakus Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 16:29 heh ja wydałem na naprawe przodu jakies 1600 zł kupiłem widelec bo był krzywy( uwazaj bo jest kilka rodzai sam sie naciołem) wsumie same plastiki sa najdrozsze za widelec 300 zł a plastiki 1300zł mówie tu o wilga III 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.toya.net.pl 02.07.08, 14:55 620 same plastyki + 150 lampy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemyj Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:07 mam wilge 50 jeździ sie spoko. jutro mi ją odblokują i zobacze ile najszybciej pojedzie. macie racje ten kufer NA KASK JEST ZA MALY. wczoraj jeździlem na jednym kole i upadlem naszczescie to bylo na piachu i nie ma za duzo rys. ale ja mam ich sporo na nodze. POwiedzcie mi ile wilga najszybciej pojedzie po odblokowaniu. POLECAM WILGE 50 MA ZGRABNY WYGLĄD I FAJNIE SIE NIĄ JEŹDZI CHOCIAZ MA SLABY PRZEDNI HAMULEC I TROCHE MA MIEJSCA NA NOGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keszel14@wp.pl Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 80.51.245.* 03.08.05, 13:38 powiedz kolego czy rozblokowałeś i co uzyskałeś bo chce kupić wilgę 50 nową pozdrawiam siema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemyj! Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:21 siemano mam ten skuter.po zdjeciu blkady jedzie ok 67 km/h.malo pali.jazda we dwóch jest troche wolna ale jak jestes szczuply i jedziesz sam to skuter zrywy na piachu robi.troched zle jeździc na jednym kole bo mozna tym blotnikiem z tylu zahaczyc.Ale ZA TAKA CENE TAKI SKUTER !!! SIE NIE ZASTANAWIAC TYLKO KUPOWAC!! po co isc na gielde i kupywac uzywany skuter chociazby aprilla. jak kupujesz uzywany nie wiesz czy skuter byl dbany. moze slilnik ledwo chodzi. moze wiele czesci jest do wymiany. A TU KUPUJESZ NEW SCOOTER ZA ok.3600 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vision III Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.centertel.pl 01.05.06, 22:47 po zdjęciu blokady 67 km/h?? Ja swoim jade tyle samo w dwie osoby z blokadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: Motobi Wilga 50 - uwaga na wade fabryczna! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 27.06.05, 11:47 Skuter ten ma powazna wade konstrukcyjna . Niektorzy importerzy straja sie to poprawiac ale nie we wszystkich egzemplarzach.Polega to na tym ze element do ktorego mocowany jest caly zespol napedowy jest wykonany ze zbyt wiotkich materialow i nie ma odpowiedniej sztywnosci. Podobnie jak tuleje metalowo gumowe na ktorych caly wahacz jest mocowany sa zbyt miekkie. W efekcie nastepuje przekoszenie calego tylniego wahacza (calego napedu) co skutkuje ocieraniem tylniego amortyzatora o opone. Zwlaszcza w czasie jazdy w dwie osoby. Te usterke mozna usunac zglaszajac sie do dealera. Zeby sie upewnic czy w skuterku pojawia sie to zjawisko nalezy sprawdzic odleglosc miedzy sprezyna amortyzatora a krawedzia opony. Jesli juz jest mniejsz niz 1 cm to niebawem dojdzie do obcierania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilwek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:27 mam ten skuter od nowego troche cienkie przyspieszenie ale uidzie w tłumie trzeba ,,pompować". Jkat ktoś wie jak zdionć blokady i gdzie one są to niech na pisze klzsok@vp.pl albo 1706336 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Defensor14 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 195.205.132.* 22.07.05, 15:21 i WILGA i VAPOR to chiny, tylko, że WILGA to kojarzy mi się ze starą komuną i PRL'em, a VAPOR z czymś nowym - zobaczymy co Kross wykombinuje w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerr Tylny błotnik do WILGi czy jak kto woli ZIPPA IP: *.office / 80.51.174.* 03.08.05, 14:45 Witam, w mieście stuknęli mnie i tylky błotnik mi skasowało :/ ale dzięki metalowemu 'bagażnikowi' mam światła i cały tył!! :) Chciałem dowiedzieć się orientacyjnie ile może kosztować nowy błotnik do niego, czy mógłby ktoś mi pomóc? Z góry dzięki Bardzo proszę o odpisanie na maila: mac-wro@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ciek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 80.51.14.* 28.08.05, 13:30 Mam taki skuter jak dla mnie może być. Daje sobie radę w mieście lecz na trasie nie jest naj gorzej troche mało miejsca dla dwóch osób .Ogółem spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strongin Jak rozblokować wilga 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:42 wiem jak rozblokowac wilge 50 piszcie na maila strongin@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strongin Serwis Motobi - BLOKADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:42 Chce ostrzedz wszystkich kupujacych... Posiadam Wilge 50 skuterek super jak za taka cene, malo pali, dobrze sie zbiera po zdjeciu blokady... Ale sieć serwisów jest do BANI!!! Przegląd gdzie tylko jest wymianiany olej - 150zł. W przypadku usterki mocowania kufra (a przez to polamał sie plastik i lampa a nic nie było wożone WADA FABRYCZNA) nie obiete jest gwarancja... Koszt plastika 10cm x 5cm - 90zł!!! Plastikowe przełaczniki kierunkowskazów które się nie blokują po 50km też nie podlegają gwarancji! Paranoja... A główny importer Motobi nie ma ochoty dyskutować z klientami detalicznymi... i gdzie tu logika? Nielegalne zdjecie blokady 150zł - (a wystarczy otworzyc siedzenie, odkrecic wypukłą pokrywe nad gaznikiem(jedna śrubka), potem odkrecic czarny okragły dekielek(dwie srubki) a w tym dekielku jest metalowa śruba, wykrecic srubę i ZDJETA BLOKADA!!! i za co te 150zł? Koszty napraw przekroczą za jakis czas koszty zakupu nowego skutera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Serwis Motobi - BLOKADA IP: 217.17.37.* 28.10.05, 18:45 Stary ty niemasz pojęcia oczym piszesz. Prowadzę serwis tych skuterów i jeżeli chdzi odblokowanie to robi się to zupełnie gdzie indziej dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strongin Re: Serwis Motobi - blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 02:54 Arku proszę napisz gdzie się odblokowuje skoro robi się to gdzie indziej :P Widzę, że poziom kultury osobistej serwisantów pozostawia wiele do życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
raflik74 Re: Serwis Motobi - blokada 18.07.06, 17:25 Facet co ty mówisz dzieciak ma racje co do tej blokady to jest właśnie ta śrubka co opisał tylko tacy jak wy to bądziecie mydlić ludzią oczy żeby kase zbierać za odblolowanie a to tylko głupia śrubka przynajmniej oddawalibyście tą śrubke bo i tak jast nie wasza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Motobi Wilga 50 - mamo,mamo kup mi skuter! IP: *.siec2000.pl 29.09.05, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.10.05, 14:18 super skuter planuje taki kupic kto chce mi sprzedac niech pisze na maila timon- sk8@wp.pl lub na numer gg: 1284463 cena ok 2000-3000xł.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skuterowiec Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:35 Polecam wszyskim wilge 50, sam mam taką i jestem zadowolony, po dotarciu rozwija prękość 70km/h. Przy pokojnej jeździe pali 1,8litara przy szbkiej 2,3 litara. Dobry skuter w dobraj cenie. Pozdrawiem wszyskich zmotoryzowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:38 Wie ktoś ile kosztuje tylni spojler do Wilgi 50. Pozdrawiem, czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! 01.12.05, 20:49 ja opie..łem 2 lata temu nojego dwóletniego peugeota vivacity z przebiegiem ok. 12 tys km. za 4 tys. zł. kupił go jakiś dziadek, skuterek utrzymany nawet, nawet... mocno go skatowałem przez te 2 latka, zaliczyłem szlifa, ale sprzęta jakoś udzałe sie złożyć, żeby wyglądal ... dziadzio nim śmiga do dziś nieświadomy kraksy jaką przeszedł ten skuterek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykturbo Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 217.98.71.* 03.12.05, 20:04 Mam problem z rozgrzaniem zimnego silnika Po odpaleniu ciężko jest go rozgrzac bo po jakims czasie silnik gasnie Napiszcie co o tym sądzicie Moj mail: patrykturbo@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaneemoo Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.chello.pl 08.02.06, 22:13 jakiej firmy ma silnik ta Wilga? jakiejś znanej firmy? czy jak sie sypnie to kaplica? bo teraz w makro u nas jest promocja takiej za ok 2400zł netto i sie zastanawiam nad kupnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 08:45 Mam zamiar kupic tego skuterka w makro za 2438 zł napiszcie jezeli ktos go kupił jak sie zachowuje ile ma gwarancji prosze o kontakt w.waqu@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.lublin.mm.pl 17.02.06, 19:36 ja tez mam zamiar kupic Wilge 50 gwarancja jest na 1 rok to standard ale jaki jest serwis gwarancyjny i po-gwarancyjny to jest pytanie jesli ktos zna na nie odpowiedz prosze opisac nja forum dzieki i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:05 Miałem ten skuter przez 2 m-ce(w tamtym roku)na szczescie sprzedałem ze sporą stratą...(2tys.)ale ciesze sie,ze juz go nie widze w garażu...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.multicon.pl 20.02.06, 19:53 Czytając te wszystkie posty, jedni mowią ze jest okej jedni ze jest denny, a moze napisalby ktos dlaczego jest okej oraz dlaczego jest taki denny i nie warto go kupowac? Bo szczerze mowiac zastanawiam sie nad kupnem tego skuterka. Także cieszylbym sie gdyby ktos napisal swoja subiektywna ocene danego pojazdu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:34 powiem szczerze ze kupilem ten skuterek i jestem z niego bardzo zadowolnoy :) tylko jak chcialem podlaczyc diody lub neon to przy odpaleniu silnika jest wiekrzy pobur pradu i sie wszystko popalilo :(:( moze ktos wie co trzeba zrobic??? pisac na meila : sylwek337@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menturio SPoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:00 Skuter kupiłem rok temu szczerze to teraz pomyslał bym nad kupnem czegos mocniejszego ale nie jest zle wilge katowałem dlatego teraz jedzie max po prostej 62km ale po sciagnieciu blokad i załozeniu lepszych czesci www.skuterdoktor.pl bedzie jechac około 100km tylko ze trzeba wydac z 1000zł co do tylniego błotnika tez go nie mam bo kumpel mi wjechał ale teraz jest taka moda bez błotników bo to taki tutning jak cos to piszcie domagalluk89@o2.pl poz Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_tematu1 Re: SPoko 10.03.06, 22:20 > www.skuterdoktor.pl bedzie jechac około 100km tylko ze trzeba wydac z 1000zł ile??????????? ja pie.. za 800 zl mozna kupic zestaw tunigowy to RS50 ;/ ja nie wiem jak mozna kupic takie gowno co sie po 1000 km rozlatuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:03 Ja mam ten sam skuter tylko pod nazwą ZIPP VAPOR możesz spróbować serwisowaś wilge w salonach ZIPP-a Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek24 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! 20.02.06, 21:03 kup se jaka DT 80/125 i ciesz sie jazda a nie to cos :) pozatym skuter kaleczy odruchy motocyklowe bo to automat chociaz takim bym nie pogardzil img413.imageshack.us/img413/5804/840440216ebe9b9e33o7wj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.multicon.pl 20.02.06, 21:31 sęk w tym ze mam prawko kat. B i niemoge jezdzic na nim wiecej niz motorkami ktore maja 50 cm3 :( a taki skuterek malo pali i wg mnie jest fajną alternatywa dla samochodu. Dlatego interesuje mnie opinia na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 08:36 to poszukaj jakiej Japonskiej 50 czasem i 125 jako motorower sa i nikt ci nie udowodni ze to 120+ leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlinho Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:46 Taką Wilge mam od Grudnia 2005. Jak na razie przejechałem 140 km, pierwsze wrażenia mam bardzo dobre. Pojazd ten będzie mi służył w dotarciu do szkoły i nie tylko. Mam nadzieje, że spisze się. Serdecznie polecam zakup tego sqterka. (obecnie trwa promocja zimowa 3100zł)Nowa wersja jest trochę droższa. Dziękuje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert 16 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:40 Wilga jest skuterkiem warym uwagi.Przejezdziłem nią mnóstwo kilometrów i zdaje swoje zadanie na 6.Polecam wszystkim naprawde skuterek SUPER !!!!!!!!!! szczegulnie na podryw lasek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vision III Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.centertel.pl 01.05.06, 22:51 Mówisz ze dobry na podryw lasek?? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:55 a na chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor ;) Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: 93.159.0.* 23.04.09, 18:44 Jeśli ma sie 14-16 latek to jest dobry na podryw ;P a na chłopców to byś musiała sobie Tuning zrobic :P bo taki "piździk" xD to ich raczej nie zainteresuje albo (jak to robi moja kolezanka :D ) jeździj w mini xD hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójo.V8 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.pl / 213.77.105.* 04.03.06, 12:07 troche mała moc ale w sumie nie jest zły Odpowiedz Link Zgłoś
milten11 Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! 04.03.06, 16:23 Słuchajcie czy wam się rozlazł plastik przy wlewie paliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:40 nie lepiej kupic uzywany skuter niz to gowno ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:42 nie nie ejst lepiej kupic uzywany...nie gadaj gowno na to skoro na tym nie jechales,mi sie wilga podoba,ale nie jest moim marzeniem.na 18-stke sobie chce kupic aprilie tylko nie wiem jaka...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.quest.cjb.pl Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:02 Cześć właśnie ruszyła strona o tych skuterach i jeszcze nie ma dużo informacji, ale możecie do autora wysyłać zdjęcia i artykóły . Adres to www.quest.cjb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilga Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 06:55 wcale nie lepiej kupic uzywany. jak kupujesz uzywany nie wiesz jak skuter byl traktowany. moze slinik zle dotarty. ostro doje..y moze. a tutaj masz nowy z silnikiem na licencji HONDY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:06 ja mam ten skuter o 2 miechów przebieg 300km i tak sciekawosci chciałem sie zapytac gdzie tam są blokady skuter jest świetny !! tylko jazda pod górki mnie osłabia te 25-35 km jest straszne :(napiszcie cos filtr stożkowy dużo da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GileraIce Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:00 No toś uje... z tą Hondą. Porównaj sobie Hondę Bali i Wilgę - jak Saab 9-5 i Matiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:12 a o jaki skuter ci chodziło co ma silnik na licencji hondy?? czy to chodziło o wilge ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek24krosno Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.kro.vectranet.pl 07.12.08, 11:02 sam jesteś g..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vision III Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.centertel.pl 01.05.06, 22:52 niestety jest to wada fabryczna lub wylewanie bęzyny na ten plastik:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:09 hej ja wczoraj zauwazyłem to smao co u ciebie rozlazł mi sie platik przy wlewie paliwa mam ten sam skuter motobi wilga III 50 tylko ze mi sie rozlazł plastik i popekał w spodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly posiadacz Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 24.04.06, 10:19 Witam! Mam zamiar kupic wilgę z 2005 roku, a nie z 2006roku, gdyz sie moim zdaniem bardziej oplaca. Mam pytanie, jaki jest okres docierania?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basic Re: Motobi Wilga 50 - tato, tato, kup mi skuter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:24 Okres docierania to 1000 km i nie powinieneś przekraczać 40 km/h :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły posiadacz Piszcie do mnie.... IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 06.05.06, 13:33 Ludzie piszcie do mnie i mi opiszcie swoje wilgi jak wam sie spawoją i wogole moj numer gg to 6296094 Bede wam bardzo wdzieczny, gdyz mam zamiar kupic wilge!! Odpowiedz Link Zgłoś