Dodaj do ulubionych

Wierchowina na pierwsze moto!

02.06.05, 13:50
zartowalam
Obserwuj wątek
    • matej23 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 02.06.05, 14:16
      No coś Ty? Dlaczego? Toż to idealna maszyna :)
      • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 02.06.05, 14:21
        E tam , szpanerski ,zagraniczny sprzet dla lamerów. Do tego kiepsko sie na mim
        wyglada i pozycja jest za moło sportowa :/ Odradzam
        • mlody12369 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 08.06.05, 17:40
          ja też
          • marcus30 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 09:42
            natychmiast się uspokójcie :-)))
            Wszyscy...
            • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 09:45
              Sztywniak
              • marcus30 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 09:58
                natychmiast powiedziałem, natychmiast, wszyscy :-)
                • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 10:03
                  moto.allegro.pl/show_item.php?item=53648382 :P:P:P:P:P:P:P:P
                  • marcus30 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 10:06
                    :-)) szaleństwo...
                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 10:27
                    LOL, kto mi dolozy?
                    chociaz wolalabym niebieska sczale.
                    • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 10:28
                      dolozy kasy, bo moze mi nie starczyc, ktos tu kiedys jakis system argentynski
                      proponowal:)
                      • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 11:19
                        Ja moge dołozyć , ale w zamian oczekuje oklejenia motocykla naklejkami
                        reklamującymi mnie :]

p.s. pzdr dla machy`ego on tym powinien jeżdzić ;)
                        • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 11:29
                          www.autoplac.pl/cgi-bin/fun.pl?fun=219
                          tu jest moje aktualne zdjecie - moze byc np na przednią owiewke, a pod spodem
                          np tekst w stylu - saracen1608 to niezły ogier albo cos podobnego (
                          osioł :D:D:D)
                          pzdr
                          • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 13:10
                            No, no musze przyznac, ze naprawde niezly z ciebie ogier, masz komara, biale
                            lakierki:)))
                            ...do zakochania jeden krok....
                            dokladaj, a ja sobie nawet jedna naklejke na plecach nakleje, bo wszyscy beda
                            widzieli tylko moje plecy, jak bede mknela prze miasto:)
                            • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 13:17
                              No , no, a do tego to ja romantyczny qrde jestem. Moze małe tet a tet - ja na
                              komarze ty na wierchowinie , zachód słonca nad Soliną, długi spacer po krotkim
                              molo, kolacja przy swiecach w barze "U Ryśka " ?? No cóż lato idzie - pora na
                              jakas chwileczke zapomnienia, nie ??
                              • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 13:37
                                "U Ryska", przy dzwiekach Ivana i Delfina....
                                <obłoki> romarzylam się:)

na naszych motorach,
                                przy spalin odorach,
                                pomkniemy przed siebie,
                                bedziemy jak w niebie:)))
                                • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 13:47
                                  Teraz sie nie mówi "Ivan i Delfin" tylko "Wania i Waleń" :D.
                                  No cóż , taka romanyczna rozmowa a za oknem zimno i plucha :/ -
                                  "... w balszany daszek tłucze deszcz ,
                                  a na mojej głowie wciąż coś jest ...:

i refren:

".. Bo mi tu pryszcz wyskoczył,
                                  po prostu pryszcz wyskoczył ,
                                  i jego nie przeoczy ,
                                  dzisiaj nikt.."
                                  Czysty romantyzm....
                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 13:54
                                    chyba siem zakochalam...
                                    i wcale nie lece na komara, nie jestem interesowana, bede miala wierchowine:)))
                                    • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 14:06
                                      Od razu mówie ze jestem nieprzyzwoity i moja pierwsza randka zwykle wyglada
                                      tak :
                                      moto-mania.pl/module.php?op=galery&cmd=show_img&pic=77&sub=40&page=1&top

tak zeby wszystko było jasne :D
                                      • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 14:25
                                        No tak - wiedziałem , ze sie obrazisz :/
                                        • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 16:14
                                          Zniknelam na chwile. Nie obrazilam sie, ale wiesz, troche sie zwiodlam, jestes
                                          egoista, wiesz, rozumiem, ze to pierwsza randka, ale tak dziewczyna na
                                          motocyklu bez kasku wozic???!!! Narazasz ja przez to na niebezpieczenstwo,
                                          chociaz jakiegos orzecha bys zalatwil.
                                    • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 15:00
                                      zakochałaś się? kurde. saracen. Masz niezly czas. kilka postów i jest
                                      zakochana. Ja ty to robisz? :)
                                      • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 09.06.05, 16:15
                                        bo ja ogolnie kochliwa jestem:)
                                      • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 14:56
                                        Stary
                                        • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:05
                                          oraz odpowiednio utrzymane uzebienie,co widac na zalaczonym powyzej obrazku:)
                                          • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:10
                                            Po tylu fristajlowych figurach to moje uzebienie jest w idealnym stanie. Dodaje
                                            mi tylko nieco łobuzerskiego uroku, czyż nie ?? ;)
                                            • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:31
                                              kiedy forum w ciszy zamiera
                                              slysze jak stuka posta gixera
                                              a drugiej strony saracen chrząka
                                              bo chce juz sie swoim Komarem pobłąkać
                                              ten wąs i ten tuning działa jak hasz
                                              saracen czy kiedyś Komara jej dasz?
                                              pelen romantyzm jak w "M jak Miłość"
                                              to uzębienie wszystko sprawiło
                                              • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:36
                                                Wobec wielkiej poezji wszystkie słowa są małe.

STARY --
                                                • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:40
                                                  5 minut
                                                  wszedlem na chwile do forum lubelskiego ;)
                                                  jak mawial poeta Sofronow....

:)
                                              • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:40
                                                Sliczny wierszyk:-)))

To a tez cos zarzuce, nie mojego autorstwa, ale dostalam go na walentynki, jak
                                                mialam chyba ze 13 lat.

Najdrozsza Justyno,
                                                bikerska dziewczyno,
                                                gdy slonce zaswieci,
                                                to sezon przyleci,
                                                W dniu cieplym wakacji,
                                                przy woni akacji,
                                                przyjade do ciebie
                                                (i tu cos bylo ale nie pamietam)
                                                i ciag dalszy, ktory juz wczesniej pisalam:
                                                na naszych motorach,
                                                przy spalin odorach,
                                                pomkniemy przed siebie,
                                                bedziemy jak w niebie.
                                                • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:43
                                                  tyz pikne :)
                                                  nie ma to jak rymy częstochowskie :)
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:45
                                                    To wszystko przez ten wiater:)
                                                    ciekawe czy da mi tego komara?
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:46
                                                    nie rob jaj
                                                    da jej, daj
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:49
                                                    teraz juz chyba sie nie oprze, jak dwie osoby go prosza:)
                                                    czestochowskie rymy? myslalam, ze Ty z centralnej Polski:)
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:51
                                                    no ba :)
                                                    jestem naturalizowanym Warszawiakiem z Lublina :)
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:55
                                                    ach i stad tak dobrze okolice Kolbielskiego Ronda znasz:)
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:57
                                                    co za kobieta
                                                    nic sie przed nia nie ukryje :)
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:00
                                                    no fakt, nic a nic:)
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:56
                                                    Mojom ukochamom, umiłowanom maszynkiee ??

Co prawda miłosc wymaga wyrzeczeń, ale pozyczanie komus sprzeta to juz jest
                                                    bardzo bliska zażyłość , a ja tak nie moge od razu do intymnego pozycia... :/
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 16:59
                                                    Nie lam mi serca przed pierwsza randka, zlam mi przed druga:)
                                                    a przewieziesz mnie chociaz na baku i dasz za gaz potrzymac?
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:01
                                                    > a przewieziesz mnie chociaz na baku i dasz za gaz potrzymac?

Warto jeszcze dodac: twarza do kierunku jazdy:)

• saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:09
                                                    gixera napisała:

> > a przewieziesz mnie chociaz na baku i dasz za gaz potrzymac?
                                                    >
                                                    >
                                                    > Warto jeszcze dodac: twarza do kierunku jazdy:)
                                                    >
                                                    >

Tylko ze u mnie na wsi to tera nawoz na pola wywozom i ten kto siedzi z przodu
                                                    zwykle wyglada tak :
                                                    humor.faa.am/images/1/dirtMotoMan.jpg
                                                    Radze sie zastanowic
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:14
                                                    hahahha, dobre!!!
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:05
                                                    Heh, no dobra ... Wezme łolkmena , zarzucimy kasetke Stachurskiego i pojedziemy
                                                    teroryzwac okolice :D
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:08
                                                    No romantyg jak siem paczy, ja to mam nosa:)
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:11
                                                    Nom , a do tego jaki przystojny, nie ??
                                                    I poezje qrde potrafi docenic
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:15
                                                    biegne odpalac maszyne:)))
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:17
                                                    Tylko mi nie mow ze u ciebie nie pada bo sie pochlastam :( . A jak koniecznie
                                                    chcesz ze mna jezdzic przodem do kierunku jazdy to radze przeczytac mojego
                                                    posta o tych nawozach. :P
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:18
                                                    U nas nie pada:-)
                                                    Probowalam odpalic, przebieglam chyba z 500 m i nic z tego. Moze cza trochi
                                                    podpompowac?
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:22
                                                    Heh - komarka to sie biere na kieliszek. Odkreca sie swiece i leje kieliszek
                                                    wachy do cylindra. Nie wiem jak to jest w Wierchowinie bo to juz haj tek wiec
                                                    moze nie byc tak prosto :/
                                                    Jak cos to wołaj - przyjade z Panem Kazkiem z PGRu to cos poradzimy :*
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:28
                                                    Saracen!!! <wolam>
                                                    Wezme na luz i nogami bede sie odpychala:)
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:32
                                                    Spoko BEJBE zaraz bede , tylko przepoleruje lakierki i poprawie lampaski na
                                                    dresach :D. Dama w opresji moze zawsze na mnie liczyc :D
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:39
                                                    <my hero>
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:47
                                                    Nom, zeby nie było ze dżentelmeny wygineły :]
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:48
                                                    zmykam gentelmenie, bede tesknic:******************
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 17:54
                                                    Do zobaczenia na trasie :*:*:*:*
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 10.06.05, 23:56
                                                    jestes?
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 11.06.05, 09:12
                                                    OOOO widze ze ktos z mna teskni :D
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 11.06.05, 11:17
                                                    no, przez ciebie nie moge w nocy spac:)
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 10:07
                                                    osh fak
                                                    ale sie rozkręcacie :). jak tam łykend w siodłach? Gixera, dosiadłaś już tego
                                                    komara? ;)
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 10:16
                                                    jeszcze nie mialam okazji, ale nie trace nadziei.
                                                    Jak to sie mowi nadzieja matka glupich. Na wierchowine dalej zbieram,ale nikt
                                                    mi nie chce dorzucic:)Wykend minal jak zwykle za szybko.
                                                    Co u ciebie, Lubelska traske odwiedziles?
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 10:21
                                                    ale nadzieja (jak pamietam z komunii) to takze jedna z cnot :)
                                                    a o cnote w dzisiejszych czasach coraz trudniej :))))
                                                    traski nie zrobilem bo nie mialem czasu, ale po Wawce troche polatalem. Musze
                                                    oddac do serwisu swoja CB bo jakos dziwnie chodzi a nie mam pojecia dalczego.
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 10:26
                                                    Weekendowa pogoda byla slaba, a dzisiaj tak slicznie cieplutko. Ja za to
                                                    zaufalam mojej prognozie z mozilli i teraz siedze z klima odkrecona na full i
                                                    wraz jest mi za goraco.
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 10:32
                                                    dobra
                                                    jak chcesz popisac to dawaj na maila, bo co bedziemy robic z forum gg :)
                                                    do mnie irish@idea.net.pl
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 15:18
                                                    O QRDE !!! Ale sie wkurzyłem !!! Człowiek na dwa dni zniknie z 4um , a juz mu
                                                    ktos kobiete jego zycia podprowadzi :(. Irish - ale z ciebie kolega :[
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 15:42
                                                    Saracen, do 17 dawaj na maila, po 20 bede na gg:)
                                                    A tak w ogole to dzien dobry:)
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 15:47
                                                    poko, to do 20.00 :D
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 16:51
                                                    jedna Wierchowina a iel radosci, emocji i wogole. Od zauroczenia do zdrady. jak
                                                    w jednym odcinku Na Wspolnej
                                                  • gixera Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 16:54
                                                    HA! Na Wspolnej sie oglada:-)))
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 16:59
                                                    no ba
                                                    kazdy porzadny motocyklista oglada M jak milosc, Na wspolnej, Plebanie,
                                                    Zlotopolskich itd itd
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 17:03
                                                    I "Na złe i najgorsze "...
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 17:10
                                                    podobno po to szkola Milowicza w "Jednosladzie" ze beda krecic "M jak Motor".
                                                    Juz nie moge sie doczekac!!!! Ma zagrac tez Mandaryna!!!! hurra!!!
                                                  • saracen1608 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 13.06.05, 17:29
                                                    A gulczas bedzie ?? Jak myslisz :D ??
                                                  • irish76 Re: Wierchowina na pierwsze moto! 14.06.05, 11:53
                                                    ze Sznikersem i tym drugim z zakupow Mango. Ale fotki nie wchodza gre bo beda
                                                    wypsiukani Fotoblokerem
                                                  • speedone Re: Wierchowina na pierwsze moto! 14.06.05, 22:41
                                                    Niepij wódki nie pij wina, kup se motor wierchowina

czy jakos tak to bylo :P

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka