Dodaj do ulubionych

poszukuje motocyklisty

IP: *.pl / 217.8.184.* 17.07.05, 13:25
:)

ktory by :
mnie woził :)
po ściagnieciu kasku wyglądał by tak ze mozna z nim iść na kawe
na kawie mozna by z nim rozmawiac nie tylko o "dupie marynie"
nie miał w głowie tylko tego zeby jechac do lasu ... ;-)

ot .. NORMALNEGO jakiegos ;-) Przyjaciela
Obserwuj wątek
    • edwin.sk Re: poszukuje motocyklisty 17.07.05, 13:30
      eheheh ja się nie łapię:P
      • Gość: RZAWY Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 25.07.05, 10:18
        Sorry za błąd
        JUSTYNELLA Z TOBĄ LA VITA E BELLA
    • Gość: fast eddy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:09
      O, bardzo dobrze! Moja żona nie chce ze mną jeździć
      więc napomknę jej, że zgłasza się miła osoba.
      Może przemyśli sprawę.
      A jeśli nie...

f_e
      • justynella Re: poszukuje motocyklisty 17.07.05, 14:25
        taaa to juz pojezdzilam .. kobiety to takie stworzenia ze jak pojawia sie inna
        to im się nagle przypomina o "mezu, facecie, bla bla bla" ...

echhhhhhhhhhhhhh
        • Gość: lechcbr6 Re: poszukuje motocyklisty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 14:30
          pytanie czy z Toba mozna gdzies bez kasku sic
          • justynella Re: poszukuje motocyklisty 17.07.05, 14:44
            nie no ja bede siedziec w kasku ...
            • Gość: lechcbr6 Re: poszukuje motocyklisty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 14:46
              a masz przynajmniej markowy ten kask albo jakies "tornado"
              • justynella Re: poszukuje motocyklisty 17.07.05, 15:01
                nie no kask mam ... ładny ... lubię go :)
                • Gość: lechcbr6 Re: poszukuje motocyklisty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 15:08
                  To przynajmniej juz nie trzeba w drugi kask inwestowac. Ja to niebardzo sie
                  nadaje na romantycznego. Ale zapytam zony ona ma wlasny motocykl i calkiem
                  niezle wyglada w swoich skorzanych gaciach no i nie ma prawdopodobienstwa ze
                  jak pojedziecie przez las to cos ci sie przytrafi no chyba ze upadek z
                  motocykla.
            • Gość: NYorker jak bedziesz kawe pic? w kasku... IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.07.05, 19:59
              • Gość: justynella_ Re: jak bedziesz kawe pic? w kasku... IP: *.pl / 217.8.184.* 17.07.05, 21:58
                otworze szybke i przez słomke ;-)
                • Gość: NYorker Re: jak bedziesz kawe pic? w kasku... IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.07.05, 22:02
                  urocze:)
                  • Gość: justynella_ Re: jak bedziesz kawe pic? w kasku... IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:19
                    ;-)
        • Gość: fast eddy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:46
          justynella napisała:

> taaa to juz pojezdzilam ..

Ale o co chodzi? Przecież i tak nie mieliśmy wjeżdżać do lasu...
          A bez kasku wyglądam tylko odrobine gorzej niż w nim (nowy Shoei).

Pozdrawiam,
          f_e
          • justynella Re: poszukuje motocyklisty 17.07.05, 15:02
            hehehehe dobre ..
            • Gość: sudestra Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:22
              jest szansa zebys pojezdzila z fajnym kolesiem. Zapytam go, jak tylko wroci
              znad morza. Ot, taki do wszystkiego samotny kumpel z fajowym motorem.Bo meza
              swojego Ci nie odstąpię. :)
              pozdrawiam
              • Gość: wojtekk1000 Re: poszukuje motocyklisty IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 15:27
                buhahahaha!!
    • Gość: rzawy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 17.07.05, 15:27
      Podaj mi swój współczynnik Cx i opis sylwetki czy ostra i aerodynamiczna
      • Gość: justynella_ Re: poszukuje motocyklisty IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:20
        zdecydowanie aerodemoniczna ;-)
    • Gość: MJ Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:40
      Jak wszystko inne zawiedzie to jestem jeszcze ja!
      • Gość: MJ Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:41
        Albo nie, bo nie piję kawy.
        • Gość: mm Re: poszukuje motocyklisty IP: *.digimer.pl / 83.238.46.* 17.07.05, 17:05
          wszyscy tacy chętni a nawet nie wiecie skąd to dziewcze jest ;-)))
          • Gość: lechcbr6 Re: poszukuje motocyklisty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 17:09
            A jakie ma to znaczenie??? Ostatecznie motocykl sluzy do tego zeby sie
            przemieszczac, czyz nie???
            • Gość: mm Re: poszukuje motocyklisty IP: *.digimer.pl / 83.238.46.* 17.07.05, 17:28
              ano masz rację tylko najpierw musisz wiedzieć dokąd jechać ;-)))
              • Gość: lechcbr6 Re: poszukuje motocyklisty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 18:38
                zapytaj justynelli ona prwde ci powie jak widac z moja zona jezdzic nie ma
                ochoty
          • Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.07.05, 20:19
            ostatnie miejsce, z ktorego moze byc, to nowy jork.
    • Gość: Dzakas Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:45
      Możesz ze mną jeździć za 200 zł za kilometr jak nie pasuje wynajmij se
      taksówke. Cia beach
      • gixera Re: poszukuje motocyklisty 17.07.05, 17:47
        Kurcze, Dzakas, strasznie wysoka ta Twoja stawka
        • goha66 wysoka stawka :) 17.07.05, 20:18
          No tak, im więcej płacisz za kilometr tym bardziej komfortowo jedziesz <lol>... Trza się cenić, a co :D . Pozdr. Goha
          • Gość: NYorker ale taksowkarz nie dostarcza wrazen typu... IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.07.05, 20:21
            zdjal kask, a tu krolewicz...
    • Gość: NYorker to bedzie rekordowy watek IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.07.05, 19:57
      • Gość: mm Re: to bedzie rekordowy watek IP: *.digimer.pl / 83.238.46.* 17.07.05, 20:13
        Dzakas a masz kasę fiskalną ;-)))
        • Gość: NYorker ok, cokolwiek masz na mysli IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.07.05, 20:19
          (nie mam, ale mam cztery kaski)
          • Gość: lechcbr6 justynella mam pomysl IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 20:55
            6 sierpnia lecimy w bieszczady to jakies 450 km w siodelku w jedna strone
            oczywiscie; na trzy dni jak chcesz zapytam chlopakow moze cie ktorys zabierze-
            obiecuje ze nie bedziemy sie w lasach zatrzymywac; ostatecznie bylo by miolo
            wstac na gotowe sniadanko; jak chcesz zostaw jakis namiar
            • Gość: justynella_ Re: justynella mam pomysl IP: *.pl / 217.8.184.* 17.07.05, 22:04
              wiecie co .. zawsze zauwazyc mozna schemat : jak ktos napisze ze szuka kogos
              ładnego, to na niego heja .. a co to juz nie mozna miec wymagan?
              jak lala napisze ze chce pojezdzic, to od razu 100 komentarzy ( od innych
              babek) ze ma płacic, albo pieszo chodzic, albo cos tam innego jesczze ..
              zazdrosne czy cuś ?? a jak ktoś nie odpisuje, bo w niedziele moze ma lepsze
              rzeczy do robienia niz siedziec przy kompie, to od razu nie ma ochoty jezdzic z
              czyjac zona ;-) BTW - z czyjas zona chetniej bym pojezdzilam niz z czyims
              mezem ...

ech ... zawsze to samo, głupi był post to i mozna sie atakow spodziewac tego
              samego rodzaju.

Lechu dzieki, ale 3 sierpnia jade nad morzzzeeee .. to zamiast jezdzic to
              poplywam :)
              • Gość: lechcbr6 Re: justynella mam pomysl IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 22:28
                no prosze a chcialem byc mily
              • Gość: lechcbr6 Dzakas czy ty laska jestes??? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 22:32
              • Gość: fast eddy Re: justynella mam pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:43
                Gość portalu: justynella_ napisał(a):

> BTW - z czyjas zona chetniej bym pojezdzilam niz z czyims
                > mezem ...

Ale dlaczego? Czy żonaty to trędowaty lub parchaty?
                Oj doloż moja dolo...
                A już obmyślałem Nasza trasę między lasami...

Sciskam

f_e
                • justynella Re: justynella mam pomysl 17.07.05, 22:45
                  nie w sumie nie, ja tego nie powiedziałam :)

to mysl dalej .. czekam na mapke ..

sciskamm rowniez :)
                  • Gość: fast_eddy Re: justynella mam pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:55
                    justynella napisała:

> to mysl dalej .. czekam na mapke .

A jednak - światełko w tunelu:-))

We wrześniu jadę do Germanii, na koncert
                    ulubionej grupy (magnesem są też tamtejsze autostrady
                    tu mój bolid nie może rozwinąć skrzydeł). Więc...

slodkich snow
                    f_e
                    • Gość: lechcbr6 Re: justynella mam pomysl IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 23:03
                      hej "fast eddy" jak bedziesz w okolicach regensburga to zapraszam na browarka
                      no i bolidy potestujemy- przywiez koniecznie justynellke
                      • Gość: fast eddy Re: justynella mam pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:18
                        Ooo, super!
                        Przyjemniej jechać, gdy po drodze bratnia dusza!
                        A co do Justynelli - sam widzisz.
                        Wolałaby nieżonatego...

Pozdro
                        f_e
                        • Gość: lechcbr6 Re: justynella mam pomysl IP: *.ipt.aol.com 17.07.05, 23:20
                          to wysle po nia moja zone - one se pogadaja pewnie znajda wspolny jezyk a my....
                          • Gość: fast eddy Re: justynella mam pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:41
                            Gość portalu: lechcbr6 napisał(a):

> to wysle po nia moja zone - one se pogadaja pewnie znajda wspolny jezyk a my...

No i everybody happy:-)
                          • Gość: justynella_ Re: justynella mam pomysl IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:23
                            Nio i wszyscy beda zadowoleni :)

A jaki termin w tym wrześniu ?
                            • Gość: fast eddy Re: justynella mam pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:49
                              Ooo, omsknęło im się! Miał być wrzesień.
                              Ale w październiku też może być przyjemnie.

Oct 16/05 Hamburg, Germany CCH 3
                              Oct 17/05 Herford, Germany X
                              Oct 18/05 Wiesbaden, Germany Schlachthof
                              Oct 20/05 Berlin, Germany Columbiahalle
                              Oct 21/05 Leipzig, Germany Haus Auensee
                              Oct 22/05 Stuttgart, Germany Messe Congress B
                              Oct 24/05 Munich, Germany Zenith
                              Oct 25/05 Koln, Germany Palladium
                              • Gość: justynella_ Re: justynella mam pomysl IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:59
                                bosshe jaki terminarz ..

zawsze jestes taki "poukładany" ;-)
                                • Gość: lechcbr6 Re: justynella mam pomysl IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 10:03
                                  no to czekam na was
                                • Gość: fast eddy Re: justynella mam pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:36
                                  Gość portalu: justynella_ napisał(a):

> bosshe jaki terminarz ..
                                  > zawsze jestes taki "poukładany" ;-)

Czy zawsze? Niestety nie... To terminarz ze strony Motor Tour Dates.
                                  Pozostaje wybrać miejsce i czas. Zamierzam zaliczyć 1-2 koncerty,
                                  bo znając Motorhead moje uszy więcej nie wytrzymają.
                                  Sciskam

f_e

• Gość: ciacho2002 Re: justynella mam pomysl IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.07.05, 22:20
                to gdzie na to morze jedziesz??????
                • justynella Re: justynella mam pomysl 19.07.05, 08:16
                  kieruje sie na Słupsk, a w słupsku zapadna dalsze decyzje :)
    • Gość: track99 Re: poszukuje motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:54
      Spoko no problem, ja po lasach nie jezdze bo moto tylko szosowe hehe
    • saracen1608 Re: poszukuje motocyklisty 18.07.05, 11:05
      Ja sie nie nadam
    • Gość: Krzysztof Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:14
      nie o "dupie marynie" a o "dupie Maryni" rozmawiali niegdyś Panowie pewnie przy
      porannej kawie,zas kim była owa Marynia tego chyba najstarsi górale nie
      wiedzą...
      niestety jeśli chodzi o wolne siodełko,to wożę (niechętnie)swoje pełnoletnie
      córki...pozdrawiam wszystkich co jeszcze mogą i chcą (jeżdzić !!!)
    • irish76 Re: poszukuje motocyklisty 18.07.05, 12:00
      :))
      moze napisz najpierw cos o sobie :)
      skad jestes?
      • indirectus Re: poszukuje motocyklisty 18.07.05, 12:07
        Przyjedźmy wszyscy razem.

Wybór jest trudniejszy od braku wyboru.

• Gość: lechcbr6 Re: poszukuje motocyklisty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 12:09
          tylko dokad???
          • irish76 Re: poszukuje motocyklisty 18.07.05, 12:20
            no wlasnie
            • indirectus Re: poszukuje motocyklisty 18.07.05, 12:26
              Dokąd to bez znaczenia. Aby jechać.

A Justynella prędzej czy później się znajdzie.
    • Gość: Dzakas Sory ale jednej rzeczy nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:20
      Nie rozumiem jak można pojeżdzić z czyjąś żoną jeszcze z czyimś męzem mozna bo
      jest na czym ale z kobiętą pojeździć znaczy wdizialem coś takiego na jakimś
      filmie na czym dwie babki sobie jexdzily ale myslalem ze w prawdziwym zyciu to
      się nie zdarza??
      A ogolnie powiem tak mozesz pojezdzic z takim jednym gosciem na rowerze ale
      nie wiem czy dasz rade bo jego rower ma 3 pedaly. Zawsze mozesz zakupic rometa
      205 i nei liczyc na nikogo jestes wolna niczym ptak
      • saracen1608 Re: Sory ale jednej rzeczy nie rozumiem 18.07.05, 12:24
        Dzakas - jak zwykle ująłes sedno sprawy w kleszcze miażdżącej logiki
        • Gość: lechcbr6 Re: Sory ale jednej rzeczy nie rozumiem IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 12:28
          tez mam zawsze takie wrazenie
        • irish76 Re: Sory ale jednej rzeczy nie rozumiem 18.07.05, 12:33
          eee saracen ubiegles mnie kurka ;)
          tez nie zrozumialem
          a jesli zrozumialem ze jestes przeciwny jezdzeniu z czyjas partnerka to musze
          napisac ci ze to mozliwe ;) kwestia zaufania i bez podtekstow
          jesli ktos wybiera partnera z ktorym ma robic wszystko do konca zycia tylko
          razem to ja dziekuje. chyba znudziloby mi sie raz dwa
          • saracen1608 Re: 18.07.05, 12:44
            Hehe - byc z kobietą 24 h / dobe ?? Tradżik , kaplica , to se ne da.

A co do "cudzych" plecaków to kilka razy woziłem dziewczyny moich kumpli i nie
            było nigdy z tym problemu ( dzentelmen [sic!] ).
            • irish76 Re: 18.07.05, 12:54
              a ja bylem w zeszlym roku na 2 tyg wakacjach z czyjas zona i luz. po prostu
              lubimy spedzac czas w ten sam sposob. jakbym czul ze to pachnie czyms innym to
              bym sobie pozwolil na takie sytuacje. Sranie do cudzego zycia to cos czego nie
              trawie
              • Gość: lechcbr6 eh chlopcy rozwodzicie sie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 13:14
                W ktoryms poscie powyzej zaproponowalem justysi ze moze pojezdzic z moja zona i
                napewno znajda wspolny jezyk, dzakas jak to dzakas we wszystkim widzi podstep
                albo swintuszenie a chodzilo tylko o to zeby owa justysia sie nie nudzila i
                poznala paru motocyklistow
                apropo zwiazkow nierozerwalnych mnie jest dobrze- ufamy sobie nie ma podejrzen
                i kazdy ma swoj motocykl jedno co musze robic za nas obojga to je naprawiac
      • seta-stefan dwie babki mogą razem jeździć :> 18.07.05, 17:54
        czasem wożę koleżanki na zadupku i jakoś wychodzimy z tego z życiem :P
        • Gość: NYorker z nowym zyciem? IP: 70.19.14.* 18.07.05, 17:56
          tak bez kawy i teatru?
      • Gość: Wielbiciel Dzakasa Re: Sory ale jednej rzeczy nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:24
        Uwielbiam jak blyszczysz swoim intelektem! Yeah! Jestes cudowny:P
    • Gość: NYorker no i? IP: *.nycmny.east.verizon.net 18.07.05, 13:49
      ucapila justysia jakiego? bo ja jak zwykle 6 godz spozniony...
    • Gość: NYorker ok, przeczytalem jeszcze raz ofertowke justysi. IP: 70.19.14.* 18.07.05, 15:53
      otoz:
      -justysia tylko oczekuje, sama niczego, poza byciem plecaczkiem nie oferujac.
      -jak brzydkim trzeba byc, by justysia nie chciala isc nawet na kawe?
      -'na kawie mozna by z nim rozmawiac...' brzmi cholernie pretensjonalnie
      -uwielbiam jezdzic do lasu, chociaz justysia sugeruje seksualne ekscesy -
      mysle, a to juz brzmi glupio.

justysiu, jazda po lesie to fenomenalny sposob na spedzenie czasu, a prokreacja
      jest najbardziej podstawowa z ludzkich aktywnosci i jezeli facet nie ma tego na
      pierwszym miejscu w glowie, to nie jest godny uwagi. twoim prawem jest li tylko
      formulowac wymagania, jednak nie potrafie sobie wyobrazic normalnego faceta,
      ktory zaintrygowalby sie takim ogloszeniem.
      usiadz wieczorem przy kieliszku wina, pomysl, napisz raz jeszcze:)
      • Gość: lechcbr6 cos w tym jest IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 16:09
        owa justysia musiala powiazac fakty juz wczesniej albo poprostu nie lubi
        endurasow dlatego wyprawy do lasu odrazu skreslila; juz jeden z kolegow
        wczesniej o tym wspominal i sam jako posiadacz niewielkiego enduro wiem ze po
        wyjedzie z lasu na takim motocyklu raczej na kawe isc nie wypada chyba ze ktos
        lubi ociekajace bloto zapach palonego oleju i faceta ociekajacego potem- w
        takim blotku trzeba sie niezle napracowac
        • reggie85 Re: cos w tym jest 18.07.05, 16:19
          ciekawe kiedy pojawi się topik"chce pobic rekord justyny" :D:D:D:D:D
          • Gość: NYorker jezeli sam napisze, ze... IP: 70.19.14.* 18.07.05, 16:23
            szukam slicznej i nieglupiej kobiety, ktora drobnymi, drzacymi dlonmi bedzie
            trzymala mnie na siodle, to ktokolwiek wezmie to powaznie???

(no i takiej, co zyje w okolicach ny albo ma wole zyc!)
        • Gość: NYorker Re: cos w tym jest IP: 70.19.14.* 18.07.05, 16:20
          a nie wydaje ci sie, ze justysia piszac 'nie miał w głowie tylko tego zeby
          jechac do lasu' ma na mysli by 'nie myslal tylko o jednym'?

jako facet wyrzucony daleko do obcej dzungli i do tego wolny samiec, wiele
          czasu spedzalem do nie dawna na roznych czatach polonijnych. mase tam mozna
          spotkac mlodych panienek, ktore wokol stwierdzenia 'wam tylko jedno w glowie'
          ukuly sobie obraz mezczyzny. ilekroc tylko slysze takie stwierdzenie, wiem juz,
          iz mam do czynienia albo z mala dziewczynka, albo z umyslowa prowincja. tylko
          takie kobiety nigdy nie zastanowily sie nad istota istnienia i takie tylko
          panienki pojecia, skad wziely sie na swiecie nie maja. seks to esencja bytu,
          ale to jedynie moje, prymitywnosamcze spojrzenie.
          bez obrazy wobec justysi; traci mi jej tekst malostkowoscia i gluptaskowatoscia
          (o nieuzasadnionej pretensjonalnosci juz pisalem), ale moge sie mylic. a
          justysia zwyczajnie o niebo bardziej ode mnie wyrafinowana osoba moze byc. nie
          jest to zreszta sztuka.

pozdrawiam
          • Gość: lechcbr6 Re: cos w tym jest IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 16:45
            doskonale wiem o co jej chodzi i wlasnie dlatego zaczynam nowy wontek
            • Gość: lechcbr6 Re: cos w tym jest IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 16:46
              watek mialo byc
              • cien1100 Re: cos w tym jest 18.07.05, 17:37
                wątek, hehe,wiem ,masz niemiecka klawiaturę:)
                A Justysia to pewnie facet.
                • Gość: NYorker Re: cos w tym jest IP: 70.19.14.* 18.07.05, 17:40
                  jaki facet chce z drugim isc na kawe?
                  • Gość: track99 Re: cos w tym jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:12
                    hehe nie kawe tylko na pivo i wodke mozna...
                    • Gość: NYorker i potem jezdzic razem motorem? IP: 70.19.14.* 18.07.05, 18:13
                      • justynella PO KOLEI ;-) 18.07.05, 22:21
                        ze tez człowiek zamiast w pracy móc spokojnie odpisywac musi pracowac.

Zeby wyszła moja sekretarska "ułożonosc i dokladnośc" odpowiem slicznie w
                        punkcikach :

uno - zeby zrobic wstepna selekcje (chociaz nikt nie mowi nie, nawet jak jest z
                        NY) to jestem ze śląska .. górnego ..

dułe - dżakas dzieki za oferte za 200, ale wole w tym tempie zbierac na swoje
                        moto niż płacić Tobie za wozenie ..

tre- ten OCTOBER to mi odpada, bo siakoś tak musze na Uczelni byc? czy cus ..

kłatro - saracen, ale jak sie wyczyscisz to mozna na Ciebie chyba patrzec? czy
                        tak jak ja musisz w kasku siedziec ;-) Topic .. bedzie dłuuuuuuuuuuugi ;-)

czinkłe - " Wybór jest trudniejszy od braku wyboru" prawda, ale czasem lepszy
                        marny wybor, niz "za duzo do wyboru"

sej- jezdzenie kobiety z kobieta- faktycznie sama sie jesczze z czyms takim nie
                        spotkalam .. ale zawsze musi byc ten 1wszy raz :) tez nihuhu nie rozumiem tego
                        posta za bardzo, ale cos moze kolor wlosow ma z tym cos wspolnego ... zas rower
                        swoj mam DZIEKUJE za propozycje.

sete- co do wozenia, cudzych kobiet, mezow, zon, bab i innych przygodnych
                        przechodniow .. ja tam uwazam, ze zawsze w takim wozeniu cos jest, albo z
                        jednej albo z drugiej strony. To tak jak w zyciu - MOIM zdaniem, nie ma
                        przyjazni damsko - meskiej- bo zawsze jedna ze stron a czesto i obie chca od
                        siebie czegos wiecej .. ale kto wiem .. to przeciez jest miłe i nie karalne :/

oto- Sranie do cudzego zycia to cos czego nie trawie (cytat), ale nie wiem czy
                        zauwazasz ile razy ludzie sami do swojego zycia na siłe chca "nasrac"!!

nowe- ATAK - NY-
                        ==> ucapila justysia jakiego? NIE
                        ==> justysia tylko oczekuje, sama niczego, poza byciem plecaczkiem nie oferujac.
                        A CO MAM OFEROWAC? PRZECIEZ TO NIE OFERTA MATRYMONIALNA JEST ..
                        ==> jak brzydkim trzeba byc, by justysia nie chciala isc nawet na kawe - NIE
                        CHODZI O BRZYDOTE, TRZEBA PO PROSTU WPASC SOBIE W GUST, TY/WY PIJESZ KAWE Z
                        KAZDYM, NIE SADZE- BO NA PEWNO PIJESZ Z TYM Z KIM MASZ OCHOTE TAK SAMO I ROBIE
                        JA ...
                        ==> 'na kawie mozna by z nim rozmawiac...' brzmi cholernie pretensjonalnie - A
                        I MASZ RACJE, BO OSTATNIO JAKOS LUDZIOM SIE ODECHCIALO ROZMAWIAC, ALBO TYLKO
                        TAK W MOIM TOWARZYSTWIE POWIALO NUDA, OGOLNYM ROZGORYCZENIEM BEZ PRZYCZYNY I
                        WLASNIE .. PREWTENSJAMI DO WSZYSTKIEGO NAOKOLO ..
                        ==> WINO WYPILAM, I LEPIEJ NIE BEDE CZYTAC W/W ZDAN ;-)

djeczi - zabawy w błotku moga przeciez byc przyjemne, sama nie wiem o co mi
                        chodzilo- moze chcialam okreslic siebie jaka istote, ktora nie zamieszcza
                        swojego postu po to by ja jakis motocyklista przewizol do lasu na wymienione
                        juz ekscesy, bo to nie o to chodzilo ..
                        Nie mowie ze ekscesy nie sa przyjemne, bo wiemy ze sa, ale chcialam sie
                        okreslic INACZEJ- nie jako głupia baba szukajaca motocyklisty dlatego ze jak
                        widzi mnotocykl to piszczy, a juz marzy tylko o tym by "sie sexic" z facetem w
                        skorach (swoja droga one maja taki specyficznie sympatyczny "odgłos")!

Konczac me wywody ( boshe pewno nikt tego nie przeczyta) mowie oficjalnie "zem
                        KOBIETĄ i pisiorka nie posiadam" ...

J.

• Gość: NYorker przeczytalem, justysiu! IP: 70.19.14.* 18.07.05, 22:28
                          i mam do ciebie pretensje, zes tak od razu nie napisala. ty zas krotko i
                          zwiezle: szukam faceta w skorzanej bieliznie i z pejdzem!!!

i tak cie lubie bo:
                          primo: sie nie obrazasz
                          duo: masz poczucie humoru
                          tertio: nie ma brzydkich sekretarek (chyba)
                          quadro: tertio powinno byc uno.

a teraz wracam do pracy!
                          • matej23 Re: przeczytalem, justysiu! 18.07.05, 22:34
                            I po coś leciał do tych Stanów? O tej porze pracować... :P A przecież u nas
                            tyle azbestu...
                            • Gość: NYorker no ale spie 6 godz dluzej... poza tym... IP: 70.19.14.* 18.07.05, 22:44
                              ciii, niby ze przyjechalem na motocyklu...
                          • justynella Re: przeczytalem, justysiu! 18.07.05, 22:47
                            tez Cie lubie :
                            bo w 1dnym masz racje
                            NIE MA BRZYDKICH SEKRETAREK, niektore sa juz tylko " za stare i do wymiany" ;)
                            • Gość: NYorker Re: przeczytalem, justysiu! IP: 70.19.14.* 18.07.05, 23:06
                              sam jestem stary, to rozumiem. ale cholera wciaz wybrzydzam
                              • irish76 Re: przeczytalem, justysiu! 19.07.05, 09:36
                                ale my- faceci mamy przedluzony termin przydatnosci do spozycia... i to raczej
                                bez konserwantow ;)
                            • Gość: fast eddy Re: przeczytalem, justysiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:10
                              Muszę przyznać, że czas jakiś przeżywałem
                              kryzys zaufania do netu i osób, które się na nim
                              produkują. I długo tu nie zaglądałem.
                              Aż tu proszę! Dowcipne, nietuzinkowe i bezpretensjonalne
                              riposty justynelli (ale kadzę!) dowodzą, że idzie q lepszemu.
                              Pozdrawiam zwłaszcza autorkę wątku (żałując, że october nie jest fest).

f_e
                              • Gość: NYorker cwaniaku... IP: 70.19.14.* 18.07.05, 23:28
                                a wiesz ile pracy kosztuje doprowadzenie forum do takiej kwitnacej postaci???
                                • Gość: fast eeeddy Re: cwaniaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:37
                                  :-))
                                  Doceniam i delektuje soczyste owoce twojej (i chyba nie tylko) wytrwałości.
                                  Jest rajski sad, a był ogród koncentracyjny:-)

f_e
                                  • Gość: NYorker ach, chcialbym... IP: 70.19.14.* 18.07.05, 23:41
                                    byc tym szlachetnym budowniczym wdziecznych budowli. a to zwyczajnie pracowac
                                    mi sie dzisiaj nie chce! co zas do ogrodnikow, to sa lepsi, ale nad soba tez
                                    wytrwale pracuje.
                        • Gość: lechcbr6 Re: PO KOLEI ;-) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 23:04
                          o matko ale walnelas elaborat- naprawde mozna cie polubic a tak na marginesie
                          to tez jestem z gorego slaka i gdybys na bieszczady reflektowala to sniadanie
                          ci odposcimy i ze mna jako cudzym mezem jechac nie musisz- pojedzie sporo
                          kawalerow
                          • Gość: NYorker Re: PO KOLEI ;-) IP: 70.19.14.* 18.07.05, 23:07
                            wy to w tej polsce macie... lubie taka sodome i gomore. kobity same na siodlo
                            sie pchaja. ale mnie zazdrosc wziela!
                        • Gość: :P Re: PO KOLEI ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:31
                          A byla kiedys taka Miriam i ona miala pisorka tylko se uciela i juz jest kobieta :)
    • Gość: MJ Justysiu, a co z tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:16
      Moja litania do Ciebie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=26612253&a=26614967
      pozostała bez odzewu.
      ----------------------------------
      ;*
    • Gość: NYorker justysiu... IP: 70.19.14.* 18.07.05, 23:42
      wybierz w koncu ktoregos pana w skorze i zakoncz watek!
      • Gość: lechcbr6 strasznie jestes niecierpliwy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 23:44
        • Gość: NYorker nie e. zazdrosny sie zrobilem IP: 70.19.14.* 18.07.05, 23:53
          i nikczemna zawisc mnie bierze, ze wy tam szczesciaze macie justysie, a ja
          tutaj biede klepie i wszystko, na co moge liczyc to latynoski z wielkimi zadami
          i murzynki z pietami jak zady latynosek i z jeszcze wiekszymi zadami!
          • Gość: MJ Re: nie e. zazdrosny sie zrobilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:56
            O tyle dobrze, że trzeźwo na tę ich rzeczywistość patrzysz.
            ---------------------------------
            A-ja-ja-ja-ja-ja-jaj, Puerto Rico!
          • Gość: lechbr6 Re: nie e. zazdrosny sie zrobilem IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 08:20
            cos mi sie widzi ze Justysia niedlugo z NY klikac bedzie NYorker szaleje i nie
            poposci
        • Gość: MJ Re: strasznie jestes niecierpliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:54
          Inni nie lepsi...
          • Gość: MJ Pb98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:04
            • Gość: MJ Re: Pb98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:04
              Jeszcze jeden...
    • Gość: MJ Za setkę coś mi się należy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:07
      ...zobaczymy, czy Justynka też się ucieszy z popularności swojego wątku. Nooo, i
      swojej osoby.A NYorker pewnie już oszalał z zazdrości. Spokojnie, wiesz jak się
      scootecznie wyżyć.
      ------------------
      Co z moimi F.A.Q.?
      ;*
      • Gość: NYorker Re: Za setkę coś mi się należy... IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.07.05, 03:34
        'Spokojnie, wiesz jak się scootecznie wyżyć'

zrobione
        • justynella Re: Za setkę coś mi się należy... 19.07.05, 08:30
          wiecie co .. zemdlałam tak przy porannej kawie .. chyba zostane TOP MODELLL
          taka mam reklame :)

hi hi hi

wiec : sam jestem stary, to rozumiem ==> ja jestem młoda kobieta w pełni sił :)
          FastEddy- no jeju, nawet w moich marzeniach i najsmielszych zamierzeniach nie
          przypuszczalam, ze pozwole Ci uwierzyc na nowo w ludzi internetowcow ;) sama
          nie wierzac w te wszystkie "pisadła" :) a Tu masz Ci los .. widać cuda potrafie
          czynic :0 .. zawsze wiedzialam ze jestem genialna ale zeby az tak ?

" naprawde mozna cie polubic " .. teraz to sie ta moja kawa juz prawie
          zakrztusiłam ... boshhheeee ;;) a Lechu ten górny śląsk to okolice czego ?
          mniej lub wiecej .. i czy role sie odwrocily i teraz ja moge liczyc na
          sniadanie do lozka, namiotu, na lawke (dasz palce to uwazaj na cala reke)

MJ- o tej litanii to w innym poscie :P

NYorker - a Tobie przyszlo tylko zalowac ze Cie tu nie ma .. z nami .. ze
          mna .. przy nas .. i w ogole :P

• Gość: lechcbr6 Re: Za setkę coś mi się należy... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 09:03
            ten gorny slask to okolica tarnowskich gor, jesli lubisz suche bluki i kawe z
            dworcowego automatu to mozesz liczyc, na cala reke nie licz przynajmniej z
            mojej strony ale paluszek chetnie ci podam
            • Gość: justynella_ Re: Za setkę coś mi się należy... IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:38
              dobra, przeciez ja NIC od Ciebie nie chce ..

:)
          • Gość: NYorker dzien dobry IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.07.05, 13:47
            pewnie, ze zaluje
    • Gość: rzawy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 19.07.05, 08:57
      Spoglądam na post Justynelli i mam widok jak przez mikroskop jedno jajo i pełno
      niecierpliwie krzątających się wokół niego plemników.
      • Gość: Lechcbr6 "Skojarzenia to przeklenstwo....." IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 09:05
        a tak na marginesie to moje plemniki juz swoje jajo znalazly i to dwa razy !!!
        • Gość: justynella_ Re: "Skojarzenia to przeklenstwo....." IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:48
          skuteczne .. pleminiki :)
          • irish76 Re: "Skojarzenia to przeklenstwo....." 19.07.05, 09:51
            Lechu, zostaniesz dawca? :)
            • Gość: lechcbr6 Re: "Skojarzenia to przeklenstwo....." IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 12:14
              zdecydowanie nie -jesli wydalo by sie ze moje geny gdzies po okolicy lataja
              moglo by to zawazyc na moim prawie idealnym zwiazku
      • irish76 Re: poszukuje motocyklisty 19.07.05, 09:38
        bo to tak z jajami juz jest :)
        zawsze czepi sie ich jakis z ogonkiem
        • Gość: justynella_ Re: poszukuje motocyklisty IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:01
          " Spoglądam na post Justynelli i mam widok jak przez mikroskop jedno jajo i
          pełno niecierpliwie krzątających się wokół niego plemników"

czekałam na taki komentarz, mysle ze wyjasnilam juz ze nie szukam ogra
          zadnego .. czy ogiera ;-) a ze sie fajnie wszystkim pisze w moim poscie to mnie
          tylko cieszy i dima mnie rozpiera :P ze nie tylko mezczyzni/motocyklisci
          o "dupie marynie" czy "Dupie Maryni" moga ;-)
          • Gość: rzawy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 19.07.05, 10:29
            Pewnie. Nie rozmawiamy tutaj o' dupie maryni' tylko tworzymy teorię powstania
            wszechświata
            • irish76 Re: poszukuje motocyklisty 19.07.05, 10:55
              hmmmm... najpierw byl post Justynelli...
              potem zkarecily sie plemniki
              i tak powstal wszechswiat
              • Gość: NYorker chyba mikrokosmos IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.07.05, 13:51
                • irish76 Re: chyba mikrokosmos 19.07.05, 14:19
                  mikro
                  ale ze plemniki byly to raczej nie soft ;)

NY a nie masz jakiejs kolezani z NY ktora mialaby troche pomejlowac? kurcze
                  chcialbym sobie jezyk troche poszlifowac bo no practise niestety i sie
                  uwsteczniam ;) (mailowanie bez podtekstow itd ) :)
          • Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.07.05, 13:50
            a ja jestem ogierem i nawet jestem z tego dumny:) no ale ja daleko jestem i
            poza sfera
    • saracen1608 no co jest ?? 19.07.05, 12:37
      No panowie
      • Gość: justynella_ Re: no co jest ?? IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:45
        i tak oto juz wiem jak powstal wszechswiat .. wszystko sie wzielo od LECHA ;-)

a tak na marginesie to u mnie leje :(
        • Gość: lechcbr6 Re: no co jest ?? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 12:59
          Ha zaczynam byc z siebie dumny!!! tu nie leje
        • Gość: NYorker Re: no co jest ?? IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.07.05, 13:53
          a tu tropik. 100% wilgotnosci, o 8 rano... i burze z pirunami w drodze
          • saracen1608 Re: no co jest ?? 19.07.05, 14:02
            No tak - najpierw Lechu zapłodnił świat a teraz u NY sie zaczyna Wojna Światów
            i juz bedzie po wszystkiemu ( burze z piornami :D - fajny film ta WŚ - prawie
            tak dobry jak Śmierc w Wenecji
            • Gość: NYorker Re: no co jest ?? IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.07.05, 14:07
              chyba musze jeszcze jedna kawe chlasnac, bo ni cholery nie rozumiem... wojny
              swiatow??? jakas smierc? 3nogi?!?!?!

jechac bike'm, czy subway'em - ot dylemat!
              • Gość: lechcbr6 Re: no co jest ?? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 14:13
                bike'm najwyzej zmokniesz -potem to dopiero kawa smakuje
              • irish76 Re: no co jest ?? 19.07.05, 14:17
                bo widzisz, jak Zenek pozyczyl 4 piwa, to jedno potlukl a drugie wypil. forse
                pozyczyl i zeby oddac to ukradl worek cementu i wtedy go zlapali
                • Gość: lechcbr6 a co na to Justysia??? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 14:19
                  • irish76 Re: a co na to Justysia??? 19.07.05, 14:20
                    to ona pozyczyla kase
                    i teraz szuka kogos na motorze zeby ja podwiozl do babci bo bedzie renta w
                    czwartek
                    • Gość: lechcbr6 Re: a co na to Justysia??? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 14:23
                      ja i tak juz przepadlem chociaz po rente to bym skoczyl
                    • Gość: NYorker Re: a co na to Justysia??? IP: 70.19.14.* 19.07.05, 15:34
                      irish, pytales, czy mozesz mnie z rana rozsmieszac?
                      • irish76 Re: a co na to Justysia??? 19.07.05, 16:09
                        sory
                        boss
                        could I? :)
                • Gość: NYorker Re: no co jest ?? IP: 70.19.14.* 19.07.05, 15:33
                  jesli zenek nie jest twoim mezem, to wszystko ok
              • saracen1608 Wojna Światów 19.07.05, 14:19
                hehe - juz tłumacze
                • irish76 Re: Wojna Światów 19.07.05, 14:21
                  dodam ze "Smierc..." to film o milosci pana do pana ;)
                  • saracen1608 Re: Wojna Światów 19.07.05, 14:28
                    poważnie ??
                • Gość: NYorker Re: Wojna Światów IP: 70.19.14.* 19.07.05, 15:41
                  smierc w wenecji ogladalem lata temu (i juz nic nie pamietam, bo do kina nie
                  chodze od przedwojny). a wojna swiatow to tez niemlody komiks - musiales byc w
                  podstawowce, gdy pierwszy raz widziales. ile to ma? 5, 6 lat? i dotad cie
                  trzyma? chlopie, przyjedz raz do ameryki i raz na zawsze wyleczysz sie z
                  holyludu (l z kreseczka).

'whaaat yooouuu waaaant frooom uuus?'
                  'weeeeeee waaaaaaaant yoooooouuuu diiiiiiiieeeeeeeeeeeee'
                  (i go zastrzelili)

to ten film?
                  • saracen1608 Re: Wojna Światów 19.07.05, 16:15
                    Halo - NY - halo - Wojna Swiatów - Szpicberg Stiwen rezyseria ,Tomek Gruz w
                    roli głównej ( gó..anej - bardziej )
                    Ja wiem ze Polska to zacofany kraj , ale nie wierze ze ten film pokazywali u
                    was 6 lat temu !!
                    U nas była premiera gdzies na początku lipca
                    • Gość: lechcbr6 Re: Wojna Światów IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 16:18
                      Dac im dwa kije do hokeya i niech sie chlopoki leja i bedzie poczatek
                      • Gość: NYorker Re: Wojna Światów IP: 70.19.14.* 19.07.05, 16:20
                        lepiej jednego - bedzie o co sie lac
                    • Gość: NYorker cholera, z inna wojna swiatow pomylilem IP: 70.19.14.* 19.07.05, 16:19
                      w tamtej tez bylo ufo, ale gral jack nicholson. jednak nie jest ze mna az tak
                      zle:)
                      • saracen1608 Re: cholera, z inna wojna swiatow pomylilem 19.07.05, 17:08
                        no tak własnie myslałem
            • irish76 Re: no co jest ?? 19.07.05, 14:13
              trzeba zaczac to spisywac to powstanie nowa mitologia
              • Gość: lechcbr6