Dodaj do ulubionych

Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:16
Motocykl wygląda całkiem nieźle, czego nie można powiedzieć o artykule -
dlaczego wszystkie jednoliterowe przyimki są połączone z następującymi po nich
wyrazami? Czy to nowa moto-moda? ;-)
A co do głównego tematu - ta "Kawka" ma szansę być przebojem rynkowym (o ile
cena będzie rozsądna).
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker a mnie tam cieszy to,ze... IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 06:14
      oto pojawil sie swiastun nastepcy dziadka klr650
    • Gość: cinek Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: 212.160.172.* 25.07.05, 10:57
      Mnie najbardziej interesuje na ile Kawa wyceni to cudo ?
    • Gość: czarny_M10 Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:35
      A mnie się podoba to cudeńko. Japończycy mają jednak nosa do udanych projektów
      czy to wizualnie jak też technicznie.Może kiedyś kopnie mnie kasa i sobie taki
      nabędę, ale póki co pozostaje tylko czekać na jakiś cud...8 cud!!!Pozdrawiam
      wszystkich kochających motocykle!!!
      • Gość: łeee Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:04
        Mi sie nie podoba, jakies taki dziwne to brzydactwo... I pewnie jeszcze drogie
        bedzie. Nie ma to jak bandit czz zr7
        • Gość: Simon Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.07.05, 21:08
          Super. Juz zbieram kase!
          • Gość: QBE Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boskie Wiatry IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 10.08.05, 19:16
            bravo dla kolegi który "już zbiera kase" na coś co nie jest w żaden sposób
            sprawdzone, nie ma żadnych danych technicznych ani nawet nie podano ceny!
            zbieraj jednak kase przyda Ci sie na serwis bo opinia "KAWAŁsraki" nie jest
            bezpodstawna!
            nie twierdze że motor nie jest "ładny", może sie spodoba jeśli chodzi o wygląd,
            może nawet będą jakieś lepsze kolory np czarny lub zielony!
            ale wstrzymałbym sięz opinią o tym jak sie motor zachowyje na drodze aż będzie
            możaliwość własnoręcznego sprawdzenia i przekonania się co to za cudo nam
            japońcy serwują, ale jak narazie jedyne odczucie jakie mam obecnie po
            obejrzeniu ER-6n to skręcanie w żołądku i flakach co powoduje u mnie BOSKIE
            WIATRY
    • Gość: oooooooooooooooooo Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: *.net.ircam.fr 10.08.05, 20:19
      och tak! boski wiatr......
      • Gość: rzawy Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 10.08.05, 21:04
        Jest już test w gazecie'in sella'moto ma 72 konie przy 8500 obr. waży 174 na
        sucho i kosztuje we włoszech 6000 euro.Swietny sprzęt.
        • jan.kulczyk Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr 10.08.05, 23:24
          Ninja to nie był waleczny wojownik, ale szpieg i skrytobójca. Autorowi się pomyliło z samurajem. Ale nie wiem, czy był taki motocykl ;)
        • Gość: Malakian Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.08.05, 23:57
          w jednym rzymskim salonie mozna zamowic Er'ke 6 za 5600€...chyba sie zblizaja
          ciezke czasy dla Sv650 & Co....
    • mike-great Stać was chociaż na hulaj-nogę? 10.08.05, 23:35
      Stać was chociaż na hulaj-nogę?
      • Gość: fiend Re: Stać was chociaż na hulaj-nogę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:03
        Hee stać! Ja nawet mam sqter:D
    • mrmisquamacus Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr 29.10.05, 12:16
      wyglada bardzo przyjemnie, jesli w parze beda osiagi i "rozsadna" cena to bedzie
      hicior
    • Gość: mateusy Re: Kawasaki ER-6n. Kamikadze - Boski Wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:13
      MOTOCZKL WZGLONDA NAWET NIEZLE ALE KOLOR DO KITU
      • lorneta.i.meduza Re: Google się kłania 20.06.06, 16:56
        www.kawasaki.pl/artykul.php?id=11
        i to byłoby na tyle :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka