Dodaj do ulubionych

Nagonka w mediach nadal trwa ...

IP: *.wroclaw.mm.pl 09.08.05, 20:53
Kto widział wiadomości o 19.00 na TVN-ie wie o co chodzi. Wymyślili nowy
sposób łapania motocyklistów - konfidenci będą nas fotografować i wysyłać
zdjęcia policji (ciekawe jak z weryfikacją) - ale uwaga: za dobre zdjęcia
NAGRODA!! Haha!! Jesli ktoś nie widział - mam ów nagranie i mogę je wysłać
mailem (9 MB). Pokazali paru gości - oczywiście latających na gumie bo to się
dobrze sprzedaje w kategorii niebezpieczeństwa, wyścigi itp bzdety.
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... IP: *.kondylis.com 09.08.05, 21:03
      mawiaja, ze wszystko ma swoja przyczyne. a tu nagonka? bez powodu?
      • wojtekk1000 Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 09.08.05, 22:06
        Przyczyną jest zapewne brak (atrakcyjnych) sensacji - a to, że ktoś jeździ na
        gumie to normalka w dzisiajszych czasach (w dobie 200 konnych maszyn), to było,
        jest i będzie - a jak, gdzie i kto to robi to indywidualna sprwa każdego
        motocyklisty. Co w/g ciebie NYorker jest przyczyną nagonki (?) bo z twojej
        wypowiedzi, choć krótkiej - można odczytać lekką ironię.
        • Gość: NYorker Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.08.05, 02:22
          wydaje mi sie, ze posrod motocyklistow jest paru kompletnych idiotow. jestem
          pewien, ze jeden taki pajac na dziesiec normalnych, odpowiedzialnych
          facetow/kobiet na motocyklach wystarczy, by reszta populacji krzywo patrzyla.
          jedna, raz wystraszona matka bedzie sie bala wszystkich.

mloda demokracja, mlode bogactwo. rodzice kupuja dzieciom japonskie zabawki.
          nie ma prawa jazdy? nie ma oc? w sam raz na zx12r.

czytalem niedawno (przy okazji dragona) na amerykanskim forum o motocykliscie,
          ktory czul sie blokowany przez faceta jadacego polciezarowka na dwupasmowce z
          podwojna ciagla. facet tak sie poirytowal, ze gdy w koncu wyprzedzil, to
          zjechal na pobocze, wyciagnal glock'a i postrzelil kierowce. powszechna opinia
          byla taka, ze facet powinien skonczyc na krzesle elektrycznym. tutaj? tutaj
          okrutny mariuszek z szeregiem mlodzieniaszkow usmiercilby kierowce
          polciezarowki. bo tutaj ludzie nie dziela sie na madrych i glupich, tylko na
          motocyklistow i cala reszte, czyli: motocyklistow pedalow, puszkarzy, mendy,
          dwunozne bydlo itd. nie ma czarnych owiec. wszystkie owieczki sa nieskazitelne
          i jednakowo biale. poki motocyklisci nie dorosna, nie zorganizuja sie i nie
          zdabeda sie na elementarna swiadomosc, dopoty beda nagonki jednakowo na
          wszystkich. jesli nie odetna sie od blaznow na jednosladach, to kazdy jeden
          bedzie dzielil wizerunek drogowego bandyty, a w telewizjach bedzie sie trabilo
          o mordercach na jednosladach zamiast o emerytkach okradajacych pracownicze
          ogrodki dzialkowe. ale na to trzeba sie zorganizowac, trzeba mowic jednym
          glosem jak to robia zwiazki motocyklistow w niemczech, we francji, angli albo w
          stanach. i do tego polskie gowniarstwo musi dorosnac. przyznaje, iz to tylko
          spekulacja, bo statystyk odnosnie wieku motocyklistow w polsce nie znam
          (chetnie poznam i przyznam sie do pomylki). znam amerykanskie: srednia wieku
          uzytkownika bmw (jakiegokolwiek) - 58 lat, promil wypadkow smiertelnych z
          udzialem motocyklisty na bmw - 1,5. to dane z 2001 roku, jesli pomne.
          wierze, ze wielu juz doroslych ludzi to dostrzeze (moze paru sie ze mna zgodzi)
          i wielu do tego dorosnie. prozny blazen nie jest wcale jednym z nas tylko
          dlatego, ze jezdzi na motocyklu. dziwi mnie, ze jeden, czy dwoch pajacow ma
          tutaj szeroka publicznosc. aplauz towarzyszacy roznym kretynskim wyczynom i
          radosne reakcje na rozne cyrki w publicznych miejscach dowodzi, ze gowniarstwo
          na tym forum dopiero dorasta. oby doroslo.

fuk, znow rozwlekle wyszlo... poprawie sie.
          • Gość: lupus71 Widzę gościu, że jedyny masz na tym forum mózg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:33
            a nie afalt między uszami. Pozdro!
          • Gość: lupus71 strona z fotami też fajna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:30
            • Gość: NYorker Re: strona z fotami też fajna IP: *.kondylis.com 12.08.05, 17:04
              nie miala byc fajna i nie takie bylo przeslanie. mialem nadzieje, ze dam okazje
              roznym pozerom, ze sie uwiarygodnia. i co? siekiera z wujkiem przyszli z
              niczym.
              • Gość: lupus71 Re: strona z fotami też fajna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:32
                Dlaczego? Świetne zdjęcia z podróży! Właśnie do tego służy motor. Genialny
                szaro-niebieski kolor wszystkiego. Jakie to stany? Na północ od NY?
          • Gość: viki Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:28
            racja,
            przez takich głupków ludzie się boją wejść na przejście dla pieszych jak jadę skuterem powoli! czekają dosłownie aż się zatrzymam przed przejściem i wtedy wchodzą, bo myślą że zaraz w nich wjadę. a, wczoraj jechałam samochodem i 4 motocyklistów wjechało przede mną na trasę - zjechali na prawo bo jechałam szybciej a potem WŁAŚNIE TAKI PRZYGŁUP wyprzedził mnie, wjechał 2 m przede mnie i zaczął hamować. kretyn! przez takich inni nas - normalnych motocyklistów - nie lubią
            • okrutny_mariuszek Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 16.08.05, 14:39
              viki napisał(a):

> racja,
              > przez takich głupków ludzie się boją wejść na przejście dla pieszych jak jadę
              s
              > kuterem powoli! czekają dosłownie aż się zatrzymam przed przejściem i wtedy
              wch
              > odzą, bo myślą że zaraz w nich wjadę.

i o to chodzi!
              co Ty byś chciała?
              • Gość: viki Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:37
                mówię tylko jak ludzie się zachowują - to jest zapewne efekt jazdy okrutnych mariuszków :) na jednym kole. zresztą na pewno widziałeś na filmach jak miernoty popisują się jazdą na tylnym kole, czego nie potrafią!, i lądują na poboczu wśród ludzi - gdybyś spacerował chodnikiem ze swoim dzieckiem to chyba nie byłbyś zadowolony, gdyby ktoś wjechał ci w rodzinę z prędkością > 100 kmh??? może zmieniłbyś wtedy podejście do takich popisów. nic przeciw nim nie mam o ile odbywają się w odpowiednich miejscach gdzie nikomu innemu nie zagrażają
                • okrutny_mariuszek Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 17.08.05, 13:53
                  cóż... miejsce pieszego nie jest na szosie
                  a skoro jesteś taaaaaka przerażona to może niech ktoś nad tobą wosk wyleje?
    • bartekexc Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 09.08.05, 21:07
      a jak ktoś jeździ bez blachy to pewnie rozpoznają po śladzie który zostawiła
      tylna opona , LOL
    • matej23 Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 09.08.05, 21:26
      Mógłbyś mi zapodać to nagranie na gazecianą skrzynkę?
      • blade20 Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 09.08.05, 21:40
        Widzialem Fakty! Czytalem o tym juz z miesiac temu na slaskim forum. Bielscy
        gliniarze robia baze danych KOMBINEZONÓW! Beda robili fotki i notowali co kto
        zrobi, jesli kiedys goscia dojadą lub ktos na niego doniesie to wiadomka co
        dalej....
        • motowicher Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 09.08.05, 23:30
          Blade przecież sam dobrze wiesz, że z tej nagonki urzadzonej przez bielską
          policje nic nie będzie :)
          • blade20 Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 10.08.05, 09:37
            No jasne, ze nic. Ale Wicher pasowaloby wcielic w zycie ten plan ze slaskiego,
            nie pamietam kto go wymyslil, (z tymi fotkami z amerykanskimi stunterami) :)
            Niech szukaja wiatru w polu :D
        • siekiera77 Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 09.08.05, 23:34
          joker,
          pożycz kombinezon
          na niedziele
          :-)))
    • dwacylindry rzeczywiscie, byl nawet policjant ktory 10.08.05, 00:22
      zalil sie, ze ciezko nawet fotke strzelic, bo ci na motorach szybko zmieniaja
      pasy ruchu i chowaja sie za autami.
      Oczywiscie padlo tez stwierdzenie, ze co drugi motocyklista lamie przepisy, ale
      zapomniano dodac, ze rowiez to samo dotyczy pozostalych kierowcow. Przepisow
      nie lamia jedynie kierowcy motorowerow, z wiadomych wzgledow. Oraz Jasnie
      Panstwo z Policji, bo oni z definicji nie lamia przepisow. Szkoda tylko, ze w
      TVN nie polaczyli tego reportazu z jeszcze ciepla inforamcja, ze kierowca
      prokuratora Olejnika, z Olejnikiem na pokladzie, podrozowal jakies 160 km/h. I
      pewno nigdy bysmy sie o tym nie dowiedzieli, gdyby nie Krasnale grzebiace w
      okolicach ABSu.
      Kto na powaznie traktuje newsy patafianow z TVN-nu ten nie wie co czyni.
      • pirus55 Re: rzeczywiscie, byl nawet policjant ktory 10.08.05, 10:22
        taaa, widziałem to, piekny reportaż, i ten policjant z Canonem przy oku :-)
        zamiast łapać piratów Ci będą strzelać fotki :-)
        czyżby fotogradary przestały spełniać swoje wymogi? :-))
        A poza tym jakiś miesiąc temu w tych samych wiadomościach słyszałem, że aby
        fotografia mogła być traktowana jako dowód wykroczenia drogowego musi być
        wykonana przez urządzenie posiadające homologację jakiego ministra, ale nie
        wiem jakiego tylku tych ministrów :-)
        Dajcie sposkój, żenada

MariuszW
        cbr600f4i
        3miasto
        • Gość: wujek Re: rzeczywiscie, byl nawet policjant ktory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 12:03
          departament kinematografii ministerstwa kultury i sztuki
          będzie wydawał odpowiednie świadectwa homo(hehe)logacyjne
        • 2paco Wlasnie dlatego nie ogladam FUCKtow n/t 12.08.05, 04:30

• okrutny_mariuszek Re do NYorkera 11.08.05, 21:12
      Gość: NYorker napisał:

bla bla bal i:
      okrutny mariuszek z szeregiem mlodzieniaszkow usmiercilby kierowce
      polciezarowki.

Drogi NY do tej pory myślałem ze na siłe chcesz być kontrowersyjny, teraz
      zaczynam dostrzegać ze jesteś... głupi
      przepraszam, ale mnie załamałeś
      • siekiera77 Re: Re do NYorkera 11.08.05, 21:21
        mariusz,
        kurcze jak ci zazdroszcze że
        ty pierwszy to napisałeś
        pozostaje mi nadzieja że
        ja pierwszy na to wpadłem
        pozdr :-)
        • kojotkurier Re: Re do NYorkera 11.08.05, 21:36
          ja tez bardzo polubilem felietony doktora NY oralkera koles nie potrafi
          napisac zwiezle o co mu biega tylko wlecze te swoje pogiete wywody na poltora
          ekranu nuda i zenada kojot
          • Gość: NYorker . IP: *.kondylis.com 11.08.05, 23:09
            razem wam razniej, chlopcy. jestescie jak panienki z torebkami kupa chodzace
            pindrzyc sie do toalety.

a teraz jazda, chlopaki, ujadac. macie conajmniej trzech czytelnikow.
            • Gość: mistrz kierownicy NY, kiedys szacunek, teraz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:37
              Ja jestem czwarty...
              Czytajac twe wywody dochodze do wiosku ze jestes kolesiem inteligentnym i
              oczytanym (nie podlizuje sie) ale nie o to w tym wszystkim chodzi. Czy wy ku.rwa
              na sile chcecie wszystkich uszczesliwiac swoimi pogladami Ty i MJ??
              To czego nie robicie jest złe i trzeba to negowac?
              "Nie pisz co jest dobre a co złe, o tym zadecyduje sąd ostateczny"
              Pozdrawiam
              • Gość: NYorker Re: NY, kiedys szacunek, teraz... IP: *.kondylis.com 11.08.05, 23:49
                czytam twoj post i mam wrazenie, ze doskonale dziala w obie strony. to forum to
                hyde park dla wszystkich. nawet kojot, siekiera i prawnik maja tu trybune mimo,
                ze pisza dokladnie o niczym. (zafunduje krate piwa temu, kto napisze, o czym
                pisuje siekiera.)

niech to, o czym pisze, bedzie moja sprawa tak, jak twoja sprawa jest to, o
                czym ty piszesz. przyznalbym ci racje, gdybys do czytania moich 'szczochow' byl
                zmuszony. ale nie jestes.

i ja pozdrawiam
                • siekiera77 Re: NY, kiedys szacunek, teraz... 12.08.05, 00:38
                  o tobie panienko
                  z central parku
                  i podobnych do ciebie nudziar(z)ach

a teraz postaw piwo swoim koleżankom
                  nie zapomnij dołaczyć toreb po cukrze
                  (stąd te torebkowo kiblowe klimaty...)?
                  za specjalne wyróżnienie dzięki.
                  widać praca nie poszła na marne ;-)
                  • mateuszxyx Re: NY, kiedys szacunek, teraz... 12.08.05, 10:16
                    pokolenie lub nawet dwa musza minac zanim pseudomotocyklisci typu mariuszka,
                    siekiery, kojota oswoja sie z cywilizacja i zorientuja do czego naprawde sluzy
                    motocykl. "mlode bogactwo" - dobrze powiedziane. choc bogactwo to to jeszcze
                    nie jest ale juz stac na kilka razy prostowanego (z marnym skutkiem) SRADA czy
                    Fireblada, manetka do oporu na drodze z rzydkowic do parzęczewa i jestem Panem
                    Świata! dac wam motocykl dzieciaki to jakby dac malpie brzytwe - pol biedy jak
                    sama sie pokaleczy, gorzej jak innych przy okazji uszkodzi.
                    • Gość: wujek Re: NY, kiedys szacunek, teraz... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 12:32
                      mateuszxyx napisał:

wypracowanie szkolne...:-)

Ty, mateusz
                      1.a do czego "NAPRAWDE" służy motocykl.?
                      2.Kilka razy prostowany to ty masz widelec, którym zjadłeś cuś nieświeżego i
                      sadzisz takie bąki
                      3.dać motocykl to ty możesz swojej małpie, ja na swój ciężko pracowałem
                      4.pisz dalej swoje wypracowanka
                      5.śmiech to zdrowie
                      pzdr
                      • Gość: mateuszxyx Re: NY, kiedys szacunek, teraz... IP: *.deva / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:56
                        a jednak ubodło, he

pozdr
                        • Gość: NYorker Re: NY, kiedys szacunek, teraz... IP: *.kondylis.com 12.08.05, 17:02
                          tak to jest: napisz slowo 'idiota', a specyficzne, waskie grono budzi sie z
                          wrzaskiem.
                          • Gość: siekiera77 Re: NY, kiedys szacunek, teraz... IP: 193.110.99.* 13.08.05, 18:48
                            Gość portalu: NYorker napisał(a):

> tak to jest: napisz slowo 'idiota', a specyficzne, waskie grono budzi sie z
                            > wrzaskiem.

nie wiem jak tam jest u ciebie w ny
                            ale tutaj jeśli nazwiesz kogoś idiotą to
                            jest bardzo możliwe
                            że zaliczusz w ryło :-)
          • Gość: prawnik Re: Re do NYorkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:12
            popieram kojota
            • Gość: mistrz kierownicy Re: Re do NYorkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:29
              prawnik Ty, Ty popierasz Kojota????
              Ku...rwa, ide w kojo bo mam juz zwidy.
              pzdr
    • matmichal Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 12.08.05, 00:33
      wg mnie cała ta akcja z robieniem zdjęć motocyklistom jest nie zgodna z
      konstytucją i z równością obywateli-jeżli ktoś zachowuje się niebezpiecznie na
      drodze to policja ma obowiązek go ukarać-ale dlaczego tylko maja być
      fotografowani ludzie na motorach????????!!!!!!!!!!!
      • okrutny_mariuszek Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 12.08.05, 00:42
        konstytucja nie ma tu żadnego znaczenia, takie zdjecia mogą co najwyżej
        stanowić piękną pamiątkę dla Panów Policjantów
        nic więcej
        • matmichal Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 12.08.05, 00:55
          do głowy mi nie przyszło,że moje zdjęcie zrobione przez kretyna będzie użyte
          przez policję. Chodziło mi o wybiórczość tej akcji.
          • siekiera77 Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 12.08.05, 00:59
            bo kumendant z b.białej
            gustuje w chłopcach
            ubranych w skóry ;-)
            capisce?!
          • Gość: Praxis sorry ale kretynem jest ten kto cię zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:37
            i kropka
    • draka00 Re: Nagonka w mediach nadal trwa ... 12.08.05, 11:01
      Ja chyba nie do końca rozumiem. Te zdjęcia mają w jakikolwiek sposób
      dokumantować przekroczenie przepisów (np. aparat z radarem?). A może po prostu
      wystarczy zrobić normalne zdjęcie motocykliście i powiedzieć "jechał ze 300km/h
      i chciał przejechać staruszkę"?
      Zresztą jakby nie było, to żaden dowód, przynajmniej według mnie.
    • Gość: mistrz kierownicy Je.bać policje- tylko bóg może nas sądzić! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:55
      Jak w temacie ;)
    • Gość: Praxis mam nadzieję pedały, że was to trochę walnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:28
      bo naprawdę mam was dość
      • Gość: NYorker Re: mam nadzieję pedały, że was to trochę walnie IP: *.nycmny.east.verizon.net 12.08.05, 14:19
        zrelaksuj sie, to tylko forum.
        • saracen1608 Re: ... 12.08.05, 14:22
          NY - nie karm trolla - poszczeka sobie i pójdzie do budy :o)
          pzdr
          • Gość: Praxis Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:32
            nie jestem trollem. Nienawidzę głupoty i braku wyobraźni i nie zamierzam tego
            tolerować. Głupota poparta dużą prędkością jest zabójcza
            • saracen1608 Re: Pomyłka 12.08.05, 14:35
              sorka - rzeczywiscie pomyłka
              Poczytaj troche postów na tym forum to moze zauwazysz ze pare osob mysli tu
              podobnie jak ty

pzdr
              • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:44
                Właśnie to robię:) i wiem co piszesz. Ale mam wrażenie, że myślą tylko ci co
                jeżdżą cruiserami albo motorami turystycznymi jak NYorker. Kolesie z ninjami
                czy hayabuzami sprawiają wrażenie pozbawionych mózgu. Czy przyspieszenie jest
                odwrotnie proporcjonalne do IQ? Może się mylę ale wnioskuję po tym co napisał o
                swoim sprzęcie.
                Mam wrażenie, że siekiera to jeden z tych, którzy urozmaicają noc koło mojego
                domu wyciem swojej pie..tki
                • saracen1608 Re: Pomyłka 12.08.05, 14:51
                  To nie o to chodzi kto czym jezdzi tylko co ma pod kaskiem.
                  Niebezpieczny dla siebie i otoczenia moze byc nawet małolat na skucie 50 cc.
                  Na plastikach tez jezdza ludzie odpowiedzialni.
                  A co do dresiarzy to rownie dobrze moga jezdzic na japoncu co w taningowanym
                  golfie. Po prostu "qltura drogowa" w polskim wydaniu ...
                  • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:59
                    To fakt! Ale w życiu nie widziałem pirata na Harleyu ani na Goldwingu.
                    Po prostu matoł prędzej kupi plastik niż cruisera, czy Varaderę.

Sorry że zmieniam nick jak ostatni lamer ale próbowałem się zalogować na jeden
                    i nie wyszło i to samo z drugim.
                • Gość: NYorker Re: Pomyłka IP: *.kondylis.com 12.08.05, 15:49
                  "Właśnie to robię:) i wiem co piszesz. Ale mam wrażenie, że myślą tylko ci co
                  jeżdżą cruiserami albo motorami turystycznymi jak NYorker. Kolesie z ninjami
                  czy hayabuzami sprawiają wrażenie pozbawionych mózgu."

niepotrzebne uogolnienie, choc statystycznie pewnie bliskie polskiej prawdzie.
                  w stanach ci jezdzacy na dualsportach zwykle maja tez w garazu jakas szlifierke
                  i jakiegos lekkiego cross'a. no ale oni sa dorosli.
                  dla mnie osobiscie, hardcore to walka ze sprzetem, z dystansem, z droga, a nie
                  jazda na jednym kole przed komenda, czy irytowanie emerytek. nawiasem mowiac,
                  to mozliwe tylko w polsce. w stanach taki chlopiec mialby kajdanki na
                  rozedrganych raczkach piec minut pozniej.
                  • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:55
                    Całkowicie się z Tobą zgadzam. Jeśli będę kupował dwa koła to ciężkiego crossa.
                    Przy czym nie zamierzam rżnąć przez parki narodowe
                    • Gość: NYorker Re: Pomyłka IP: *.kondylis.com 12.08.05, 17:37
                      rzniecie przez parki narodowe to moje pragnienie. bede mial wiekszego bike'a,
                      pojade na zachod. washington, colorado, idaho, utah... w przyszlym roku trzeba
                      cos zaliczyc.
                      • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:45
                        :))) W US tak ale nie w Polsce! U nas Parki Narodowe mają powierzchnię małego
                        lasu w US. Mają po parę tys ha. I obowiązuje zakaz wjazdu! Mimo tego w środku
                        Gorców nad Nowym Targiem idziesz z plecakiem i słyszysz ryk 125-ki. Za chwile
                        wylatuje na ciebie jakiś szczyl który leci po ścieżce dla pieszych. Znam
                        gościa, który w górach został na szlaku potrącony przez takiego matoła i jeździ
                        na wózku. Pomijam fakt, że tymi motorami niszczą szlak i płoszą zwierzęta.

W US sam bym pojeździł po parkach narodowych - tam są szosy a nie ścieżki dla
                        pieszych. No i pustynie! To jest coś!!
                        • Gość: NYorker fakt, inne realia. IP: *.kondylis.com 12.08.05, 17:52
                          chociaz pechowcem jestem, to jednak szczesciazem
                          • Gość: lupus71 Re: fakt, inne realia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:11
                            To fakt. W Polsce poza szosy nie bardzo da się zjechać. Jazda po naszych lasach
                            to obciach (pomijam fakt, że to zabronione). Równie dobrze można jeździć po
                            ogródku.
                            Ale ja nadal nie wiem skąd te zdjęcia (tam wyżej jest question). Z jakich
                            stanów? Mają świetny klimat i niebiesko szary odcień.
                            • Gość: NYorker Re: fakt, inne realia. IP: *.kondylis.com 12.08.05, 18:17
                              jezeli masz na mysli zdjecia z watku o nieprawdziwym motocykliscie, to te
                              akurat byly robione na poludnie od ny. na piachach w new jersey. te z lasem w
                              tle. czesc detali bylo robionych pod domem po tym, jak mnie fast eddy
                              sprowokowal.
                              zdjecia z polnocy byly pare tygodni temu i chyba parenascie jeszcze inne.
                              • Gość: lupus71 Re: fakt, inne realia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:22
                                chodziło mi o te "nh ma trip" głównie w deszczu. Na północ od NY? (tam wyżej o
                                to pytałem)
                                Aż chciałoby się tam pojeździć
                                • Gość: NYorker Re: fakt, inne realia. IP: *.kondylis.com 12.08.05, 18:23
                                  polnoc. pod kanadyjska granica.
                                  • Gość: lupus71 Re: fakt, inne realia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:37
                                    fajna wycieczka, tak mniej więcej dookoła Polski, albo przez pół Europy. W
                                    jeden weekend to całkiem nieźle!
                                    Naprawdę inne realia. Tym bardziej że drogi puste. Bajka
                                • Gość: lupus71 Re: fakt, inne realia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:25
                                  sorry chyba ciemny jestem. teraz rozszyfrowałem NH i MA Rzadko widzę te skróty
                      • kojotkurier Re: Pomyłka 12.08.05, 18:50
                        a jedz w pizdu co tu dupe zawracasz jak przekupka na targu z koszem jaj,co bola
                        cie hemoroidy i szlak trafia ze ktos potrafi sie tak zintegrowac ze motocyklem
                        ze go czuje ze wie co sie stanie za chwile szlak trafie ze inni potrafia poczuc
                        adrenaline a przy tym sie dobrze bawic i nie zaszkodzic nikomu ty ku.. stary
                        jestes i podejrzewam samotny bo nie wiem jaka baba z taka zrzeda wytrzymala
                        by .Nie trzes sie tak odkec ta manetke pojedz choc raz w zyciu z te chocbt 200
                        to nic ze gacie bedziesz zmieniam w domu ale sie wyzwolisz z takiego
                        pie..nia jak bym slyszal staruchy wracajace z wieczornego nabozenstwa NIE
                        MASZ JAJ!!! bez pozdrowien kojot
                • Gość: siekiera77 Re: Pomyłka IP: 193.110.99.* 13.08.05, 18:58
                  Gość portalu: lupus71 napisał(a):
                  mam wrażenie, że myślą tylko ci co
                  > jeżdżą cruiserami albo motorami turystycznymi jak NYorker. Kolesie z ninjami
                  > czy hayabuzami sprawiają wrażenie pozbawionych mózgu. Czy przyspieszenie jest
                  > odwrotnie proporcjonalne do IQ? Może się mylę ale wnioskuję po tym co napisał
                  o
                  >
                  > swoim sprzęcie.
                  > Mam wrażenie, że siekiera to jeden z tych, którzy urozmaicają noc koło mojego
                  > domu wyciem swojej pie..tki

nie ulegaj wrażeniom wrażliwy chłoptasiu
                  tylko
                  myśl:-(
                  nocą, to ja inne równie przyjemne rzeczy do roboty
                  ale mogę je robić
                  bez ubrania...;-)))
                  (też dostałbyś wypieków na buzi...;-0 )
            • Gość: NYorker Re: Pomyłka IP: *.kondylis.com 12.08.05, 15:37
              wobec tego daruj sobie forum albo nastaw sie na ciezka krucjate. trzeba
              cholernie madrym byc, by spierac sie z glupota. chlastac durniow nie ma sensu.
              sam nie bardzo potrafie z nimi rozmawiac, bo zyja w swiecie naznaczonym
              rozstawem osi.
              przyzwyczaj sie, ze tutaj poprzeczka jest zatknieta pionowo i jakbys nie
              siegal, to walisz w nia pyskiem.

cierpliwosci zycze.
              • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:52
                :D Właśnie widzę. Ale na teraz chyba na każdym forum w necie jest to samo. Parę
                lat temu było inaczej, bo buractwo nie miało stałego łącza i musiałoby słono
                bulić za pisanie na forum. Do motocyklistów wpadłem przypadkiem bo mam dwa
                ślady. Ale motory lubię jako fantastyczne maszyny.
                • Gość: mateuszxyx Re: Pomyłka IP: *.deva / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:15
                  dlatego ze wciaz niewielu normalnych ludzi jezdzi w PL na motocyklu. boja sie
                  stanu drog i innych kierowcow, poza tym motocykle w PL kojarza sie glownie z
                  zarowiastymi scigaczami jezdzacymi 200 po miescie, nie zawsze na obydwu kolach.
                  zawdzieczamy to takze i m.in. niektorym bywalcom tego forum co pisalem powyzej.
                  tak czy inaczej powoli chyba zaczelo sie zmieniac na lepsze ale duzo jeszcze
                  czasu uplynie zanim bedzie normalnie. wczoraj pogardliwie machnal mi reka
                  kierowca stuningowanej puszki dlatego ze ruszajac spod swiatel nie poderwalem
                  przedniego kola do gory tylko ruszylem normalnie a jezdze CBR600 ...pewnie
                  pomyslal ze jestem frajerem i tak to wlasnie jeszcze jest w naszym kraju czego
                  przykladem jest takze niniejsze forum :))) pozdr
                  • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:20
                    Eee no jest Was paru. Całkiem nieźle. Może kiedyś będzie normalnie jak w
                    Niemczech albo we Francji. W końcu drogi są dla ludzi nie dla idiotów. Sęk w
                    tym że kilku idiotów zrobi złą opinię całemu środowisku. Ja jak napisałem
                    motoru nie mam ale w Waszym interesie jest, żeby od kretynów się izolować i
                    kasować ich za buractwo. Pozdrawiam
                    • mateuszxyx Re: Pomyłka 12.08.05, 16:27
                      izolować tak ale wykasować muszą się sami
                      pozdrawiam
                    • Gość: NYorker Re: Pomyłka IP: *.kondylis.com 12.08.05, 17:48
                      badz ostrozny. 'kasowanie za buractwo' traci nazizmem. hitlerowcy
                      eksterminowali zydow i cyganow. szukali relacji miedzy rasa, a iq.

nie iq czyni czlowieka przyzwoitym albo parszywcem i pare osob tutaj jest
                      ewidentnie wyedukowanych i inteligentnych. skopane tylko maja pryncypia lub
                      cierpia na rozne kompleksy: malego przyrodzenia albo podobne. a motocykl to
                      swietna proteza.
                  • Gość: NYorker Re: Pomyłka IP: *.kondylis.com 12.08.05, 17:41
                    "boja sie stanu drog"

no cos ty? stan drogi to jedno z lepszych wyznan:) nic, ze ponad wyobraznie
                    naszych 'scigantow'.

no ale chyba sie boja, ogiery.
                    • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:48
                      Fakt, że na niektórych drogach można szlifierkę połamać. ALe może to i dobrze,
                      bo takie drogi na ogół prowadzą przez wieś. Więc po co tam 200/h? Dziury to
                      naturalny spowalniecz.
                      • Gość: NYorker Re: Pomyłka IP: *.kondylis.com 12.08.05, 17:50
                        nie wyglupiaj sie. kogo na wsi mozna straszyc? krowy? kto na wsi dostrzeze
                        wspanialego samca na szlifierce? owce?
                        • kojotkurier Re: Pomyłka 12.08.05, 19:04
                          Gość portalu: NYorker napisał(a):

> nie wyglupiaj sie. kogo na wsi mozna straszyc? krowy? kto na wsi dostrzeze
                          > wspanialego samca na szlifierce? owce?

jasne co innego jak podjedziesz jakims wychromowanym wypiszczonym sprzetem
                          jajlepiej obwieszonym duza iloscia swiecidelek -w mig zbiegna sie wiejskie
                          dziolchy
                      • kojotkurier Re: Pomyłka 12.08.05, 19:02

> Fakt, że na niektórych drogach można szlifierkę połamać. ALe może to i
                        dobrze,
                        > bo takie drogi na ogół prowadzą przez wieś. Więc po co tam 200/h? Dziury to
                        > naturalny spowalniecz.

jezu lupus co ty o tm wiesz? piprzysz i piprzysz jebnij sie w swoj
                        poniemiecki dekiel
                • kojotkurier Re: Pomyłka 12.08.05, 18:57
                  tak czulem ze masz dwa slady ty cieciu morelowy -wiec nie wypowiadaj sie na
                  tematy o ktorych nie wiesz nic bo ,,buractwo ,, moze ci opowiedziec o tym jak
                  jest naprawde kojot
                  • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:21
                    sorry ale nikt mi nie zabroni się wypowiadać w necie. Za to inwektywy zachowaj
                    dla sowjej rodziny
                    • kojotkurier Re: Pomyłka 12.08.05, 19:32
                      lupus tobie nikt nie zabroni pieprzyc na tematy na ktore nie masz pojecia a
                      mnie kto zabroni powiedziec co mysle takich jak ty?
                      • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:41
                        a gadaj sobie co chcesz. Ale wolałbym zebyś do piachu zabrał tylko siebie.

Na forum zajrzałem przypadkiem, ale wkurzyło mnie jakies pierdzenie o jakichś
                        jajach! Jeśli dymasz z odkreconym gazem przez miasto między samochodami, to
                        jest to głupota. Nie generalizuję tylko piszę o konkretnym zachowaniu na
                        drodze. Pół biedy jeśli zrobisz krzywdę sobie, jest jednak bardzo prawdopodobne
                        że skrzywdzisz kogoś innego. Kapujesz?
                        Na Kawasaki z1000 jeździłem jako plecak kiedy ty próbowałeś grzebać w błocie.
                        • kojotkurier Re: Pomyłka 12.08.05, 19:46

> Na Kawasaki z1000 jeździłem jako plecak kiedy ty próbowałeś grzebać w błocie.

ale ty jestes madry! dziewczyna cie zabierala ze soba na przejazdzki czy
                          twoj chlopak?
                          • Gość: lupus71 Re: Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:55
                            Nie będę się czepiał posądzenia o pedalstwo bo sam zacząłem od wyzywania.
                            W mojej rodzinie był Z1000, ja byłem wtedy dzieciakiem
                • Gość: siekiera77 Re: Pomyłka IP: 193.110.99.* 13.08.05, 19:05

> :D Właśnie widzę. Ale na teraz chyba na każdym forum w necie jest to samo.
                  Parę
                  >
                  > lat temu było inaczej, bo buractwo nie miało stałego łącza i musiałoby słono
                  > bulić za pisanie na forum. Do motocyklistów wpadłem przypadkiem bo mam dwa
                  > ślady. Ale motory lubię jako fantastyczne maszyny.

ty buraku ze stałym łączem
                  to masz dwa ślady
                  ale w galotach
        • Gość: Praxis to prawda, tutaj jest tylko forum ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:29
          w realu widziałem jak na Modlińskiej w Warszawie koleś na scigaczu przyłożył
          babce w samochód. Zabił się na miejscu kobieta była ranna. I po co?
          Koło mojej chałupy codziennie nocą paru debili jeździ 200. TO że ktoś zginie
          jest pewne. Pół birdy jeśli to zrobi ścigant, który sięz tym liczy. Gorzej
          jeśli trafi na niewinnego człowieka. Właśnie dlatego nienawidze ścigantów
          • kojotkurier Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale 12.08.05, 19:09
            a skond ty wiesz czy ta kobieta byla nie winna ? po za tym takie ciolki jak
            ty i lupus i ten mily starszy pan z ameryki potraficie tylko wicznie
            gledzic,,jechal200, jechal 200 ,jechal 200 ,, co to ku.. macie
            fotoradary w galach ? bo ja nie wiem ile mial mercedes ktory mnie dzisiaj
            wyprzedzal i wali mnie a wy to byscie go ukrzyzowali mi to smierdzi
            starymi dewotami nie macie jonder?
            • Gość: NYorker zatrudnie tlumacza IP: *.kondylis.com 12.08.05, 19:16
            • Gość: lupus71 Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:22
              ale zgodę na oddanie nerki już podpisałeś, czy mamusia powie doktorowi żeby
              syneczka w jednej kupce pochować?
              • kojotkurier Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale 12.08.05, 19:33
                aaaaaaa odjebaj sie od mojej matki nie twoj zasrany interes zaraz ja pojade po
                twojej
                • Gość: lupus71 Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:43
                  nic do niej nie mam!!! ale niewiele do ciebie dociera więc może drastyczny
                  przykład ci pomoże. Bo ja nie chciałbym być matką która lekarz pyta czy zgadzam
                  się na transplantację bo tylko nerki się nadają
                  • kojotkurier Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale 12.08.05, 19:49

> nic do niej nie mam!!! ale niewiele do ciebie dociera więc może drastyczny
                    > przykład ci pomoże. Bo ja nie chciałbym być matką która lekarz pyta czy
                    zgadzam
                    >
                    > się na transplantację bo tylko nerki się nadają
                    a szkoda ze nie jestes matka lupus bo jest nagroda dla pierwszego faceta
                    ktory urodzi musisz jeszcze poprobowac moze ty jestes zdrowy ,moze zmien
                    partnera ciaza to piekny stan warto poprobowac
                    • Gość: lupus71 Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:52
                      jakoś nie czuję powołania
            • cien1100 Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale 12.08.05, 19:36
              Kojocie,ale Cię poniosło.Ostatnio to chyba tak beształeś kolegę Prawnika:)
              Jednak muszę przyznać,że racji trochę masz,ale niewiele.Wydaję mi się ,że ta
              kłótnia która już trwa na forum od kilku dni na temat prędkości jest trochę
              bezsensowna.Jedni chcą jeżdzić przepisowo do bólu,drudzy do bólu
              nieprzepisowo.Nie da się jeżdzić przepisowo!!!!!!! To do tych"jednych"Kiedy jadę
              spacerowo przez miasto 60-70km/h jestem spychany i wyprzedzany przez wszystkie
              samochody.Jazda z prędkością 120 i w górę(miasto) jest głupotą!!!!!!!!! To do
              tych "drugich".Zwłaszcza urządzanie sobie wyścigów w mieście.
              Często powtarzacie,że motocykliści myślą nie tylko za siebie,ale i za
              pozostałych uczestników ruchu.Jeżeli ktoś napiera przez miasto 150km/h to wątpię
              żeby myślał nawet za siebie.
              Ja zawsze dostosowuję prędkość do warunków na drodze,kiedy trzeba turlam się
              wolno,kiedy można mało kto mnie wyprzedza.
              A takie spory do niczego dobrego nie prowadzą.
              • kojotkurier Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale 12.08.05, 19:41
                nie no kumam cieniu jest tak i u mnie z dostosowaniem predkosci do warunkow
                ale ,,nie nawidze scigantow....,,i tego typu brednie ? a drugi nie motocykla
                ale wszystko juz o nich wie. no i trzci as- czeste wzdecia i hemoroidy co tu
                wiecej mowic i komentarze typu ze jak ktos na slifierze to juz bez mozgu -
                leczy mnie to pozdrawiam kojot
                • Gość: lupus71 nie twierdzę, że wiem wszystko o motocyklistach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:51
                  Mówię, że nienawidzę chamskiego zachowania na drodze. Akurat na forum
                  motocyklistów jest więcej gości którzy chwalą się głupotą niż na forum
                  samochodowym, choć kieorwców samochodów jest więcej. CHoć chamskich kierowców
                  też są tysiące
              • Gość: NYorker Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale IP: *.kondylis.com 12.08.05, 19:48
                shaddi,
                kto pisal o jezdzie wolnej i przepisowej do bolu?
              • Gość: lupus71 i dobrze robisz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:48
                Ja wózkiem też tak jeżdżę - dostosowuję się do otoczenia. Piractwo ze strony
                motrowców wkurza mnie tak samo jak piractwo katamaranów. Tych drugich jest
                więcej, ale mimo wszystko nad wózkiem łatwiej zapanować. Co w żaden sposób nie
                usprawiedliwia piractwa. Natomiast chamstwa nie sposób wytłumaczyć.
                Także kojot jeśli się plujesz tu na forum, czy starasz się komus zajechać drogę
                na drodze to nie wiem co sobie tym rekompensujesz.
                • kojotkurier Re: i dobrze robisz! 12.08.05, 19:51
                  bredzisz lupus i to do bolu
                  • Gość: lupus71 Re: i dobrze robisz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:57
                    ja bredzę a ty się zabijesz. Wolę bredzić. Tyle, że ty pracujesz na gó..aną
                    opinię o motocyklistach. Niby nic mnie to nie obchodzi bo nie mam motoru, ale
                    jak widać wokół jest paru róznych gości którym taka opinia bruździ.
                    • kojotkurier Re: i dobrze robisz! 12.08.05, 20:06
                      wole sie z moim dzieckiem pobawic niz z toba gadac czesc
                      • saracen1608 eee- juz koniec :/ ?? 12.08.05, 20:23
                        ... a tak sie fajnie czytało :/
                        Wystarczy jeden samochodziarz zeby tyle hałasu na forum zrobic :P
                        • Gość: lupus71 Re: eee- juz koniec :/ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:25
                          też jestem zawiedziony. Ale przynajmniej mieliście trochę świeżego mięsa a nie
                          tylko same znane nicki
                          • saracen1608 Re: eee- juz koniec :/ ?? 12.08.05, 20:28
                            heh - lupus , nic nie mam do waszych kłutni z kojotem, tyle ze nie jestes
                            jedynym "ostatnim sprawiedliwym" ktory zabrał sie za nawracanie motocyklistów.
                            Przerabiamy to srednio raz na tydzien ....
                            • Gość: lupus71 Re: eee- juz koniec :/ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:30
                              he he, wiem bo zdążyłem sobie tu sporo poczytać. To jak mieszanie jeziora
                              widelcem. Ale widzę, że rozsądnie kręcisz gazem :)
                              • saracen1608 Re: eee- juz koniec :/ ?? 12.08.05, 20:35
                                wiesz , nie mam innego wyjscia :D
                                MZ ES 250 rocznik 1959
                                dlatego nie mieszam sie do spraw ktore mnie nie dotycza ( 200 km /h)
                                • Gość: lupus71 Re: eee- juz koniec :/ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:40
                                  No jasne :)))) To masz klasyk!!! Tylko pewnie części zjada.
                                  • saracen1608 Re: eee- juz koniec :/ ?? 12.08.05, 20:45
                                    heh- czesci , czas , nerwy i pieniadze , ale jak sie kocha to sie cierpi :D
                                    • Gość: lupus71 Re: eee- juz koniec :/ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:51
                                      Czy to jest może taki model z dwoma siodłami zamiast kanapy? Jeśli tak to
                                      kojarzę.
                                      Piękna rzecz.
          • Gość: siekiera77 Re: to prawda, tutaj jest tylko forum ale IP: 193.110.99.* 13.08.05, 19:52
            Gość portalu: Praxis napisał(a):

> w realu widziałem jak na Modlińskiej w Warszawie koleś na scigaczu przyłożył
            > babce w samochód. Zabił się na miejscu kobieta była ranna. I po co?
            > Koło mojej chałupy codziennie nocą paru debili jeździ 200. TO że ktoś zginie
            > jest pewne. Pół birdy jeśli to zrobi ścigant, który sięz tym liczy. Gorzej
            > jeśli trafi na niewinnego człowieka. Właśnie dlatego nienawidze ścigantów

no a jak to zrobi kierowca puszki
            to w ogóle nima problema???
            jesteś żałosny mały...
            f...rustracie z tym swoim
            "nienawidze... itd
            wal sie
            • Gość: lupus71 niezupełnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:31
              Jeśli kierowca puszki piratuje jest takim samym złamasem. Ale przecież nie będę
              w tym wątku o "nagonce" wypisaywał przychładów ch..ozy ze strony kierowców
              samochodów. Dyskusja dotyczyła "nagonki" - coś ją chyba spowodowało?

Ale jeśli chcesz przykład ku..twa puszkarza proszę: październik czy listopad
              2003. Trasa WZ. Z góry jedzie chłopak motorem, niezbyt szybko - 80/h. Od strony
              Pragi jedzie osobowy i zawraca przez podwójną ciągłą. Moto nie ma najmniejszych
              szans by coś zrobić, tym bardziej że chłopak od niedawna jeździ i spadł lekki
              deszczyk. W efekcie nieprzyromny, kilka dni w szpitalu. Po wypisaniu okazało
              sie, że kartoteka zniknęła ze szpitala a z policji dokumentacja wypadku!
              Chłopak nawet odszkodowania nie dostał.
              Dlaczego? Bo puszkę prowadził ważny synek, bogatego taty. Sprawę chyba nawet
              opisał superekspres, ale szybko ukręcono jej łeb. Synek nazywa się Sebastian K.
    • Gość: NYorker o, pitbul wpadl... IP: *.kondylis.com 12.08.05, 19:07
      urojony.
      • Gość: rzawy Re: o, pitbul wpadl... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 12.08.05, 20:17
        w kółko to samo w kółko to samo w kółko to samo w kółko to samo w kółko to samo
        • Gość: lupus71 Re: o, pitbul wpadl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:23
          moglibyśmy się śmiać gdyby te wszystkie trupy nie były prawdziwe
          • Gość: mistrz kierownicy Re: o, pitbul wpadl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:49
            No panowie katamaraniarze, wypie...rdalac na swoje forum, nie czytałem
            wszystkiego, tylko wyrywkowo, hehehehe.
            No jazda, zabierac swoje gó..wniane padła i kiscie sie w swoim sosie.
            A ty lajpus sie nie podlizuj, nie wypada bic a pózniej przepraszac.
            Macie o 2 kola wiecej a w bani o polowe mniej- żałosne.
            • Gość: NYorker "wypie...rdalac na swoje forum" IP: *.kondylis.com 16.08.05, 18:11
              spodobalo mi sie kiedys cos, co ktos powiedzial:

to zalosne mowic, iz ktos jest zalosny (to tyczy sie rowniez zachowan,
              wypowiedzi etc).

jako ze watek zdycha wyraznie i pojawiaja sie juz tylko stwierdzenia natury
              ogolnej, to tylko podziele sie spostrzezeniem, iz grono osob wywalajacych inne
              osoby powiekszylo sie i liczy juz dwoch czlonkow.

(co z tymi, ktorzy nie maja wlasnego forum? anihilacja?)
              • Gość: okular megaSranda ta dyskusja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:39
                ja cie krece. Ale sranda
            • Gość: lupus71 o czym piszesz smarkaczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:14
              mogę pisać na takim forum na jakim mi się spodoba. Może kask ściska ci baniak i
              nie wszystko trybisz? Piszę o chamstwie motocyklistów i nie mam zamiaru nikogo
              przepraszać. Natomiast jest oczywiste, że nie wszyscy motocykliści to chamy,
              ale jednak dość powszechne zjawisko. Może wynika to z nuworyszostwa.
              • Gość: mistrz kierownicy trzeba miec fantazje dziadku ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:46
                Dziadku, a nie przyszlo Ci do tego pustego, lysego lba ze nie wszyscy Cie tu
                lubia??!! Powiem wiecej, wiekszosc Cie nienawidzi.
                Ku..rwa jakie to proste okreslac ogolnikowo wszystkich motocyklistow.

>Natomiast jest oczywiste, że nie wszyscy motocykliści to chamy,
                > ale jednak dość powszechne zjawisko. Może wynika to z nuworyszostwa.

Taaa, jakis ty biedny, wszyscy (prawie wszyscy) wymuszaja na Tobie
                pierwszenstwo, urywaja lusterka i zapier...dalaja ponad 2 paki po miescie. Zalej
                sie zolcia sflustrowany czlowieczku wsiadaj w swoje daewoo i nie zawracaj du.py
                NORMALNYM ludziom.
                Rozumu zycze.
                • Gość: lupus71 Re: trzeba miec fantazje dziadku ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:39
                  Nigdy nie twierdziłem, że WSZYSCY moto wymuszają pierwszeństwo.
                  Po drugie ja nigdy nikogo nie spycham do bandy, nie wyprzedam na 3, nie
                  zajeżdżam drogi, nie zachowuję się w sposób nieprzewidywalny (a zwłaszcza nie w
                  pobliżu moto uważam, bo w starciu z bryczką ma raczej mikre szanse). I tego
                  samego wymagam na drodze od innych. Wbrew pozorom nie chciałbym mieć żadnego
                  moto na sumieniu.

Fantazja dobra rzecz, wyboraźnia jeszcze lepsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka