Dodaj do ulubionych

Tak się szlachta bawi - Szczecin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:37
Obejrzyjcie filmik jak sie jeździ w szczecinie.
Nie to co jakas tam siekiera swoja hajabusą po warszawce..
Obserwuj wątek
    • Gość: zxr Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:38
      aa i link :)

www.youtube.com/watch?v=oHii4czyjsE
      • Gość: nyorker Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.dyn.optonline.net 15.01.07, 10:59
        hardcore rodem ze statutu zhp; gdyby w prl jezdzily w polsce japonskie
        motocykle, to niechybnie istnialaby sprawnosc "szczecinski motocyklista". ale
        faktem jest, ze siekura zemdleje. siekura, czyli andzin znajda kina drogi.

wg mojej parszywej opinii, takie popisy to wiecej sciemy i szkody, niz fun'u.
        • p.moto Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin 15.01.07, 11:20
          Ale LOL!!! pokaszcie coś ciekawego a nie głupiego :P
        • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 15.01.07, 11:54
          Gość portalu: nyorker napisał(a):

> hardcore rodem ze statutu zhp; gdyby w prl jezdzily w polsce japonskie
          > motocykle, to niechybnie istnialaby sprawnosc "szczecinski motocyklista". ale
          > faktem jest, ze siekura zemdleje. siekura, czyli andzin znajda kina drogi.
          >
          > wg mojej parszywej opinii, takie popisy to wiecej sciemy i szkody, niz fun'u.

ty cioto pokaż wreszcie
          cioto jest prawdziwa hamerykańska
          skautowa jazda
          w twoim pedalskim wykonaniu oczywiscie...
    • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 15.01.07, 11:51
      te zxcośtam,
      od siekiery to 4 ... w bok ;-)
      a na tym filmiku
      to gdzie jesteś?
      chyba przy tych automatach... :-D
      • Gość: zxr Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:14
        Siekiera idz pojeździj 50km/h po warszawce i nagraj to.. Chętnie obejrzymy te nudy. Tu przynajmniej sie cos dzieje.. siekiera na kolo nawet nie stanie.
        • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 15.01.07, 13:24
          zxcośtam
          korzystaj z ferii smyku ! :-)
          nie siedź przy kompie!!!
          • Gość: zxr Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:16
            kura ssij moja pałe
            • Gość: baba_zanetti Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.itpp.pl 15.01.07, 15:29
              Fajny filmik z dobrze dobraną muzyką. Mi się podoba, przyjemnie się ogląda.
            • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 15.01.07, 17:26
              zcuśtam pałuj sie kasztanie ;-)
              • deviant.rr wolę winkle! 15.01.07, 17:32
                Jak to dobrze,że mieszkam koło czeskiej granicy. Dzięki temu mogę pośmigać po
                winklach i nie przychodzą mi głupoty do głowy typu jazda na kole po mieście i
                ściganie się po prostych...
                • Gość: PAcu3 Re: wolę winkle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:13
                  Głupoty należy się wstydzić a nie chalić się nią.
    • Gość: easy rider Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:25
      Tylko te białe adidasy i jasne dżinsy psują całokształt. Panowie!-jak możecie
      tak profanować motocykle,zeby w adidasach i białych dżinach na takich
      maszynach?!?!?!
      • cien1100 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin 15.01.07, 20:50
        Bo we wszystkim trzeba się upodabniać do tych psycholi z USA.
        • Gość: yamasz Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:53
          dobry film! a najlepszy motyw z placem grunwaldzkim :P
          • Gość: mar Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 06:39
            hehe no plac wygrywa..juz widze siebie tam :)
    • Gość: www.motocombo.pl Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:23
      najlepszy polski filmik jaki widzialem
      • Gość: nyorker Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: 70.19.14.* 17.01.07, 19:34
        to malo widziales. polecam motokarpaty, motoafryke i reszte.
        • Gość: motocombo Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: 83.168.96.* 18.01.07, 10:13
          hej dzieki za info, chetnie obejrze, moze masz jakies linki?
          • Gość: nyorker Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.dyn.optonline.net 18.01.07, 14:11
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=50395582&a=50395582
          • Gość: nyorker inne IP: 70.19.14.* 18.01.07, 17:09
            filmy z tego watku tez sa moim zdaniem lepsze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=51322624&a=52352536
            • Gość: www.motocombo.pl Re: inne IP: 83.168.96.* 19.01.07, 13:15
              Tak koles jest naprawde super!!! ale upieram sie ze fast forward jest dobrze
              zmontowany
    • Gość: rychoo Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:36
      swoja ekipa :D ale fucktycznie adidaski psuja cala wizje.
      • Gość: sly11 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 09:13
        oprócz latania na kole to nic tam ciekawego nima,natomiast szacun kolego za
        montaż ,pomysł i w sumie jest jakieś przesłanie, ogladało się fajnie,kawał
        dobrej roboty.

- powiało świerzyzną po siekurowych stuntach
        • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 18.01.07, 10:38
          a po czym poznaleś ty doopku
          sorry, asie wywiadu :-)
          że ten chłopczyna ("szacun" hehehehehe )
          jest autorem filmiku?
          zdałeś egzamin gertychowski
          mozesz byc krytykiem filmowym
          w fucktcie :-D
          powiało cienizną w tej twojej recenzji
          "pomysł" "przesłanie" hahahahahaha!
          • Gość: sly11 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:24
            siekierka,no niestety chocbyś srał ogniem to zmazesz kwasu jakiego nadałeś swoim
            motocyklowym dekalogiem.Optymistyczne jest to że juz zaprzestałes,i dobrze.
            przynajmniej jest się z czego pobrechać przy piwie.
            czas się kolego otrzepać jak suka po ..iu i docenić to co dobre ,bo latać po
            wawce z kamerą to każdy pajac umie.

• Gość: moto Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:52
              siekiera taki cwaniak, a nawet na kolo nie umie stanąć swoją srajabusą.
            • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 18.01.07, 20:27
              a ty pajacu sluju jedenasty
              cóż też takiego robisz, czego
              "żaden pajac nie umie"? :-)

www.youtube.com/watch?v=OlhfhznoJ7w
              • Gość: sly11 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:12
                > cóż też takiego robisz, czego
                > "żaden pajac nie umie"? :-)

przynajmniej jak czegoś nie umiem robić, to tego nie nagrywam i nie wku..am ludzi
                • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 22.01.07, 01:33
                  Gość portalu: sly11 napisał(a):
                  Gość portalu: sly11 napisała):

> przynajmniej jak czegoś nie umiem robić, to tego nie nagrywam i nie wku..am lud
                  > zi

no, to jasno wynika z twoich "nagrań"
                  że, niczego nie potrafisz !!! :-D
    • Gość: easy rider Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:50
      chłopaki- tak jeździcie teraz po 'siekierze' że niby tylko śmiga z kamerą,ale w
      taką podłą pogodę jak dziś to chociaż przyjemnie popatrzeć na Jego filmiki z
      jazdy po Wawie. Ja jak je oglądam to dusza mi się cieszy na myśl o tym że za
      kilka tygodni znowu będzie można śmigać. I co z tego że nie stawia BUSY na
      koło, ale chyba wystarczy popatrzeć na filmy i żyć myślą że niedługo też tak
      będziemy śmigać! Szczególnie że bardzo częśto jeżdżę tymi trasami co na filmach
      siekiery:) Pozdrawiam
      • Gość: nyorker bawi/nie bawi IP: 70.19.14.* 18.01.07, 19:05
        paradoksalnie, mialem calkowicie odmienne wrazenia wowczas, gdy ogladalem
        te 'filmy'. gapiac sie w ekran mialem wrazenie, ze oto jest to moja ostatnia
        droga i niosa mnie w skrzyni do grobu - tak wszystko bylo wolne i smutne. gdyby
        piwowski teraz krecil swoj 'rejs', to mamon i sidorowski nie gapiliby sie przez
        lornetke na pokladzie, ani nie sluchaliby piosenki, co porusza, a wpatrywaliby
        sie w ekran laptopa z siekurzynymi instruktarzami o tym, jak nalezy jezdzic, by
        zanudzic sie na smierc. po trzecim kurzym produkcie, przestalem to ogladac
        nawet dla jaj i od razu nabralem wiekszej ochoty na jazde. te depresyjne
        kawalki winny byc napietnowane przez human rights watch i inne tej podobne
        organizacje, bo to zwykla tortura jest. ale coz, trudne jest zycie kury, bo
        nalezy do 0.5% gatunkow ptakow, ktore nie potrafia latac.

• Gość: easy rider Re: bawi/nie bawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:14
          zgadzam się i z Tobą, przecież nie była to jazda naszpikowana adrenaliną choćby
          do kolan, ale chodzi o sam fakt jazdy- o to że w środku pieprzonej zimy(chociaż
          bezśnieżnej) można popatrzeć i powspominać jak to jest podziwiać świat zza
          kierownicy motocykla! A czasem nie trzeba szaleć nadmiernie aby zostać ukaranym-
          pod koniec sezonu dopadł mnie ten cichociemny policyjny BMW na Siekierkowskim,
          no i mimo tego, że nie miałem na szafie jakoś bardzo wiele to pan mundurowy( a
          konkretnie to nawet nie miał munduru tylko czarną skórę) i tak nie był
          wyrozumiały... :)
        • Gość: kura_m Re: bawi/nie bawi IP: *.aster.pl 18.01.07, 19:57
          nooo ciotki! ale was wzieło!!! :-)
          "srał ogniem", "siekurzyne instruktaRZe"
          sluju ty... rymie żeński, takich jak ty potrzebują w fucktcie
          skladaj aplikacje
          mozesz zalączyć swoje posty z forum
          a na promotora bierz ciotke
          z ny
          to też miłośnik X muzy :-)
          • Gość: yamasz Re: bawi/nie bawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:07
            siekjura zazdrosci, upadła tak nisko ze jusz niszej sie ne da... hyhyhyhy
        • Gość: opskura_maruda_kam Re: bawi/nie bawi IP: *.aster.pl 18.01.07, 20:14
          nju jokierze czereśniaku to nie są filmy dla buraka ktory ze swojej wiochy
          trafil prosto do zmywaka i za punkt honoru uważa pokazywanie wyższośći hameryki
          nad polskim zadupiem ze szczególnym wyróżnieniem warszawy i jej mieszkańców.
          wal sie na ryj cioto
          amen

www.youtube.com/watch?v=8rHzvV1J2DI
          • Gość: miszczu Re: bawi/nie bawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:21
            > nju jokierze czereśniaku to nie są filmy dla buraka

a dla kogo są te fylmy cipo ? dla cierpiących na bezsenność
            • Gość: zxr Re: bawi/nie bawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:26
              siekiera i dziwka kura czy jak jej tam
              wypie..j z tymi w dupe ..ymi pedalskimi filmami.

Jesteście jak dwie cioty
              .
              Jak cie spotkam gdzies w wawie na tej SRAJABUSIE i zobacze ze nagrywasz tą swoją pedalską jazde to osobiście na kopie ci do dupy. Tak więc siad i morda w kubeł frajerzy z wioski.
              • yamasz Re: bawi/nie bawi 18.01.07, 20:27
                i do kurnika spac! o!
              • Gość: siekiera77 zcuśtam IP: *.aster.pl 18.01.07, 20:35
                osobiście nie moge doczekać
                sie dożynek
                kiedy buractwo twojego pokroju
                zawita do wawy
                z wielką przyjemnością
                zapoznam sie z twoimi
                umiejetnosciami w
                posługiwaniu sie
                bejzbolem i kosą
                bujaj wory gnojku :-)
                • Gość: zxr srajabusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:48
                  Siekiera wypad na dwór nagrac wichure. i dawaj ją na youtuba a potem linka na forum. obejrzymy wszyscy. Jak tam przyjade to lepiej s.pie..j w podskokach posrańcu
                  • Gość: siekiera77 zcuśtam pogadaj do swojego IP: *.aster.pl 18.01.07, 21:00
                    malca
                    moooże cie posłucha :-)

i nie strasz nie strasz bo
                    ... zrobisz kupe w majtki...

www.youtube.com/watch?v=qKIwCO0QKvw
            • Gość: siekiera77 Re: bawi/nie bawi IP: *.aster.pl 18.01.07, 20:52
              Gość portalu: miszczu napisał(a):
              a dla kogo są te fylmy cipo ?

laleczko dla ciebie też nie ;-)
              www.youtube.com/watch?v=P3hupqh7yrw
              • Gość: miszczu Re: bawi/nie bawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:32
                > laleczko dla ciebie też nie ;-)

siekierko pulchniaczku sliczny jak jesteś bierny,to masz u mnie szanse
                • Gość: siekiera77 Re: bawi/nie bawi IP: *.aster.pl 22.01.07, 01:42
                  Gość portalu: miszczu napisał(a):

> siekierko pulchniaczku sliczny jak jesteś bierny,to masz u mnie szanse
                  ===================================================================================

ani bierny ani czynny
                  ale zawsze ciociu, moge ci
                  trzonkiem wykonać
                  jesien średniowiecza :-)
          • Gość: nyorker Re: bawi/nie bawi IP: 70.19.14.* 18.01.07, 21:20
            spokojnie, synku i bez patriotycznych docinkow, bo:
            1. watpie, by ptactwo domowe miewalo narodowosc
            2. pisanie po polsku przychodzi ci z trudem, a wreszcie
            3. powszechnie wiadomo, ze polak potrafi. a ty nie potrafisz.

wiec nie jestes polakiem,
            a tylko nielotnym ptakiem.
            amen.
            • Gość: siekiera77 synka, cioteczko z ameryki IP: *.aster.pl 18.01.07, 21:44
              to bedziesz miala najwyzej
              jak z miszczową załapiecie sie na
              holenderską adopcje :-)

www.youtube.com/watch?v=QEwuqRm1NvE
              • Gość: siekiera77 a teraz IP: *.aster.pl 18.01.07, 21:47
                palujcie sie
                nawzajem :-)
                finito
                • p.moto Re: a teraz 19.01.07, 13:48
                  zxr odwal sie w końcu od siekiery bo jak go spotkasz na warszawie to skasuje
                  cie ze świateł na jedynce nie mówiąc juz o reszcie biegów a pozatym mu nie
                  dokopiesz bo miałbyś doczynienia z resztą warszawskich motocyklistów!
                  i nie wyjechał byś na tym romecie pora miasto nie mówiąc o dojeżdie do wa-wy.
                  pozatym spoko adidasy widziałem w supermarkecie takie na wage LOL!!
                  • Gość: zxr Re: a teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:56
                    on i jego ekipa pedałów z warszawy razem z tobą możecie mi skoczyć.
                    pewnie wszyscy frajerzy z warszawy jeżdzą z kamerkami i nagrywają swoją jazde 40 km/h No i co że na światlach wyszkoczy szybciej jak na prostej go wezme. Ciekawe jaki debil wstawił by się za Siekierą chyba grupa pedałów spod kolumny.

Jutro bede w wawie i niech spotkamy pedała to zobaczy. Podejde i zajebie w pusty dekiel i sie nuczy raz na zawsze. Wiem jak te jego padło wygląda. Jak widzailes adidasy to sobie kup takie w du.p.e je.b.a.na cioto.
                    • p.moto Re: a teraz 19.01.07, 14:05
                      mocny jesteś w gembie klocku ale dlaczego jeżdzisz na moto bez prawa jazdy???
                      przeciesrz ludziom z ujemnym poziomem inteligencji nie dają prawka.
                      A I JESZCZE JEDNO NIE ZADZIERAJ Z CHŁOPAKAMI Z POD KOLUMNY DOBRA RADA za cieńki
                      w uszach jesteś tłuku!
                      • Gość: zxr Re: a teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:12
                        przyjade ekipą ze szczecina to posracie sie wszyscy zasrańcy.
                        a ty placku milcz bo wieje przydupasem
                        • p.moto Re: a teraz 19.01.07, 14:19
                          Będe milczał na twoim pogrzebie obiecuje ci. LOL pajacu
                          • Gość: zxr Re: a teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:27
                            Pajac to cie robił.
                          • Gość: kubek145 Re: a teraz IP: *.dsl.pipex.com 19.01.07, 14:29
                            oj panowie.. o co sie rozchodzi? to ze jeden amatorski filmik ma byc lepszy od drugiego? obydwa sa w tematyce moto i to powinno cieszyc, ktory lepszy, kwestia gustu. i mimo to ze zxr ma wielkie ale do w-wy i do siekiery ze nuda, to twoj filmik tez nie rzuca na kolana, szczerze. lepsze zabawy widuje na zywo pod ace cafe w kazdy piatek :) wole filmiki siekiery bo przynajmniej wiem w ktore dziury wpada jak kamerka trzesie :D ale to tylko patriotyzm lokalny. a w wiekszej skali to slyszalem ze motocyklisci to jedna brac.. widocznie pomorze zada autonomizmu od tej zasady..
                            • Gość: zxr Re: a teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:48
                              powiedz to kurze i siekierze. On jakis przyjabany jest.
                              • p.moto Re: a teraz 19.01.07, 14:54
                                ktoś kto nie potrafi przyjąć krytyki jest mało inteligętny dlatego zxr jeżdi po
                                każdym komu nie podobały sie jego wypociny.
                                To logiczne że jednemu będzie się podobał film a drugiemu nie,sprawa góstu jak
                                we wszystkim ale to rozumieja tylko normalni ludzie.
                              • deviant.rr "przy..y" 19.01.07, 15:12
                                Jak dla mnie obaj jesteście "przy..i", ale to moje osobiste zdanie.
                                Siekiera jeździ przynajmniej prawidłowo ubrany - plus dla niego, bo z waszego
                                filmu (ciekawie posklejanego) każdy zauważy coś innego i zinterpretuje to na
                                swój sposób.
                                Ja widzę chłopców na sportowych sprzętach ubranych "młodzieżowo", ale skoro
                                sprzęty sportowe to i odzienie sportowe musi być - w tym także ładne, sportowe
                                butki.
                                Jazda na gumie po mieście to już inna sprawa. Szkoda mi maszyny do takich rzeczy
                                to raz a dwa trzeba mieć do tego jakiś rozum, którego mi pewnie brak.
                                Umiejętności schodzą na drugi plan w motocyklu mającym 150KM na kole.

Film, do którego dał link NYorker podobał mi się dużo bardziej. Z chęcią bym
                                sobie pojeździł tak jak oni w takich warunkach, lecz warunki fizyczne mi nie
                                pozwalają. Tak czy inaczej zawsze będę uważał, jaki by film nie by denny, że
                                skoro gość jest prawidłowo ubrany w stosunku do tego na jakim motocyklu jeździ,
                                na plus dla niego.
                              • Gość: nyorker Re: a teraz IP: 70.19.14.* 19.01.07, 16:02
                                facet, wyluzuj. kura to taki forumowy, autystyczny blazen. blazen z aspiracjami
                                na stanczyka, ale pozbawiony wdzieku i nie znoszacy krytyki. nie smieszy nikogo
                                poza samym soba*, a jego pyszalkowate pragnienie zwrocenia na siebie uwagi juz
                                dawno stalo sie paranoidalne.

* jednego mariuszka doprowadza do erekcji kazdym postem, ale to juz ich mesko-
                                meskie relacje, ktorych ja nie rozumiem.
                                • Gość: siekiera77 Re: a teraz IP: *.aster.pl 19.01.07, 18:36
                                  :-)))))))))))

www.youtube.com/watch?v=eJNfevtUZSk
                                  forumowy, autystyczny blazen. blazen z aspiracjami
                                  >
                                  > na stanczyka, ale pozbawiony wdzieku i nie znoszacy krytyki. nie smieszy nikogo
                                  >
                                  > poza samym soba*, a jego pyszalkowate pragnienie zwrocenia na siebie uwagi juz
                                  > dawno stalo sie paranoidalne.

no, nareszcie sie zdefiniowałeś
                                  cioto nowojorska
                                  celnie! :-)
                            • Gość: siekiera77 Re: a teraz IP: *.aster.pl 19.01.07, 14:56
                              kuba, moto
                              dajcie spokoj szkoda czasu
                              to goownozxcuśtam
                              podczepiło sie pod cudzy filmik
                              i gotuje sie jak jakis tarantino.
                              nigdzie nie napisałem ze moj
                              jest lepszy niz szczecinski
                              spytałem tylko czy
                              dobrze mu poszlo na
                              tym automacie z 3.07 sek. filmiku
                              bo strasznie sie sadzil na
                              najwazniejszego komboja i stuntera ;-)
                              okazalo sie ze ten paprykarz
                              nie wystepuje nawet w roli publicznosci
                              wszystko.
                              www.youtube.com/watch?v=zf6Scgn4yHg ;-)
                              • Gość: siekiera77 3 min. 7 sek. :-D IP: *.aster.pl 19.01.07, 14:59
                                jw
                                • Gość: zxr siekiera to mul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:12
                                  siekiera idz i pojezdzij w wichure. moze cie raz na zawsze wymiecie stad.
                                  • Gość: siekiera77 3 min. 7 sek. :-D IP: *.aster.pl 19.01.07, 18:46
                                    jw
    • Gość: Kris W_wa Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 19.01.07, 16:48
      Kolego, jazdy to Ty chyba naprawdę nie widziałeś, w W-wie to dzieci po 1
      sezonie lepiej śmigają.
      • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 19.01.07, 18:41
        smiało! dołącz do nich
        krzysiu,nie wstydź sie! www.youtube.com/watch?v=LNNjO5vi7fU

• Gość: siekiera77 a tak sie bawi lud. Zakopane ;-) IP: *.aster.pl 22.01.07, 01:09
          www.bikepics.com/pictures/778343/
    • Gość: danek Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 01:08
      Wsiada pijany facet do taksówki.
      -Taksówkarz pyta "dokąd jedziemy?"
      -Pijany facet bełkocze "ale o co chodzi?"
      -Taksówkarz znowu pyta "dokąd jedziemy?"
      -Facet znowu bełkocze "ale o co chodzi?"
      -Wk...y taksówkarz mówi "proszę pana, jestem taksówkarzem i chcę wiedzieć dokąd
      mam pana zawieźć!"
      -Facet bełkocze "proszę pana, jestem pasażerem i chcę wiedzieć o co chodzi?!?"

Trzeźwy jestem, ale pytam; Panowie, o co chodzi? No ciekawy jest ten film tych
      "szlachciców". Podziwiam za zmysł równowagi... Osobiście nie kręci mnie taka
      jazda, nie umiem, nie lubię... Ale oglądać mogę. Tylko nie rozumiem czemu psy
      wieszacie na <Siekierze>??? Bo facet na dwóch kołach też potrafi jeździć?
      Przyjemnie się ogląda. Taki kilkuminutowy przerywnik w tej szarej codzienności.
      Motocykl ma stworzony do takiej jazdy, do prędkości to tak nawija. Śmiesznie się
      dzieje w naszym pięknym kraju. Swego czasu tyle się słyszało o motocyklowej
      braci, o solidarności, a teraz jeden na drugiego "psioczy". Nie wszystkim
      wszystko musi się podobać, komentujcie, ale szanujcie się ludzie. Przecież
      wymijając się na trasie uniesiemy przynajmniej delikatnie dłoń w geście... U obu
      banan na twarzy, nieważne czy na jednym jeździ czy na dwóch. Pozdrawiam
      • Gość: peefjot Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:06
        U Siekiery nie znajdziemy nawoływania do obalenia przemocą ustroju, lżenia
        prezydenta, szerzenia nienawiści rasowej, antysemityzmu ani nawet
        rozpowszechniania treści pedofilskich. Jak on to robi, że rozpala takie emocje?
        Niektórzy chętnie pokonaliby kilkaset kilometrów, żeby dać włeb, a
        wystarczyłoby przecież nie oglądać jego filmików. Nadaje się to na temat pracy
        doktorskiej dla socjologa. Jedyne do czego się można przyczepić, to, że
        dokumentuje swoje działania wbrew prawu. Prawu o ruchu drogowym. Jednak jego
        wrogowie jako główny zarzut stawiją fakt że wykracza za mało!
        • Gość: nyorker Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: 70.19.14.* 22.01.07, 22:00
          mylisz sie po wielokroc. siekiera nie rozpala moich emocji, a tylko irytuje.
          zgrywal od zawsze koguta z najwyzszej grzedy i wszedzie wjezdzal swoja busa,
          jakby to bylo nie wiadomo co (dla mnie to taniocha, ale te kwestie pomijam).
          tak bylo do czasu, gdy opublikowal te swoje klipy i wyraznie okazalo sie, ze
          zwyczajnie nic soba nie prezentuje jako kierowca. nie nawoluje do lzenia
          prezydenta, ale gdy wytknac mu kompletny brak polotu i czegokolwiek budzacego
          zainteresowanie w technice, lzy kazdego bez wzgledu na status w strukturze
          panstwa, czy spoleczenstwa. mimo, ze nic nie ma do pokazania, namietnie podbija
          te swoja amatorszczyzne, co pozwala przypuszczac, ze ma wieksze o sobie
          mniemanie, nizli ma to odbicie w realiach.
          na koniec: watpie w to, by mial wrogow. ludzi zwyczajnie irytuje ta bufonada.
          mozesz mi tez wierzyc, ze bez zadnego wykraczania, mozna miec po stokroc wiecej
          adrenaliny, niz na pokladzie tej jego slamazarnej busy w centrum tego
          najbardziej hardcorowego miasta swiata. nigdy w zyciu nie pokonalbym trawnika,
          by dac tej pie.. w leb. wystarczy, ze jebnalem smiechem, gdy zobaczylem,
          jaka ten gagarin jest sierota.
          • Gość: steryd111 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.01.07, 22:34
            no chłopcze z Wielkiego Jabłuszka - i tak długo wytrzymałem.
            Staram się ignorować twoje zaczepki w stosunku do innych (w stosunku do mnie w
            ogóle zlewam), ale z czasem zapodasz taki text, ze nie wyrabiam.

napisałes chłopcze

> adrenaliny, niz na pokladzie tej jego slamazarnej busy w centrum tego
            > najbardziej hardcorowego miasta swiata. nigdy w zyciu nie pokonalbym
            trawnika,
            > by dac tej pie.. w leb. wystarczy, ze jebnalem smiechem, gdy zobaczylem,
            > jaka ten gagarin jest sierota.

Popraw mnie - jeżeli sie mylę.

Czy ty masz tam jakichś znajomych, kolegów lub kogokolwiek, kto by chciał z
            tobą zawrzeć znajomość? (nie pytam kogo ty bys chciał) - (dlatego tam uciekłeś,
            ale okazało się, że tam też jesteś alienem).

I dochodzę do wniosku, że NIE.

Że tylko to forum jest dla ciebie jedyną ścieżką komunikacji interpersonalnej.
            Dlaczego? - bo jest w miare anonimowe.
            A, jestem pewny że na jakimś cywilizowanym zlocie miałbyś funkcje parkingowego
            i to obok latryny.
            I ty wiesz o tym doskonale i dlatego zawsze wszystkich (z dwoma wyjątkami)
            dołujesz, bo masz zajebiste problemy z samym sobą.

Nie wcinaj sie na każdy temat ze zlewaniem wszystkich i będzie ok

• Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 22.01.07, 22:56
            ciotko hamerykanko z nowego jorku, a co siekiere obchodzi co dla ciebie jest
            taniochą a co nie jest?a kim ty tutaj jesteś zeby oceniać?a wez zaprezentuj
            cokolwiek innego oprocz swoich postow ociekających samouwielbieniem,poczuciem
            wyzszosci intelelektualnej i pogardą dla reszty "tego towarzystwa". cioto,
            pierwszy post jaki zamieścił tu na forum siekiera skwitowaleś charknięciem o
            "h..kach" i wyslaleś go na banicję aby dorosl bo wziales go za niepowaznego
            chlopaczka bez motocykla jakich tutaj wielu.(napisal wtedy ze polecial po moście
            siekierkowskim 300 i przymruzyl oko). pomyliles sie i konsekwentnie udajesz
            niedoinformowanego.wiem ze cale to twoje koorestwo epistolarne w stosunku do
            siekiery bierze sie z tej pierwszej blednej oceny.co ci hoojozo przeszkadzają
            inni mniej mnie interesuje ale widze ze sprawia ci przyjemnosc gnojenie i kpinki
            z innych forumowiczow oprocz wielbicieli twojego "talentu literackiego" i tych
            ktorzy wola nie ryzykować ze sie nimi zajmiesz w swoim pogardliwym stylu :-)
            .znajdż mendo chociaz jednego posta siekiery w ktorym zaatakowal kogos lub tylko
            skrytykowal zanim sam zostal zaatakowany i to prawie zawsze w niewybredny
            sposób.a teraz,wiesz co? mozesz kliknąć w kosz, mozesz poskarzyc sie Dziawerowi
            i on to zrobi ale to jest moje ostatnie zdanie "polemiki" z toba smieciu z
            powichrowaną psychiką: CHOOJ CI W RYLO CIOTO JAK KOMIN "BATOREGO "wiozacego
            twoich poprzednikow do ziemi obiecanej...kokokoko! :-(

i mozesz mi naskoczyc na dziurawe koryto bo nad moim kurnikiem tarcza siem
            rozpostarla anty co jom wujek krzak Nam zafundował za twojo niewolniczo prace
            :-D)))))
            • Gość: steryd111 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.01.07, 23:02
              ...widzisz chłopczyku Z NY - ja nie jestem odosobniony w rozszyfrowywaniu
              pokręconych osobowości, hihihihihihihi....
              • Gość: MANHATTAN Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.07, 02:11
                Zachodzę w głowę czemu nikt z Was nie przyjmuje do wiadomości czego nyorker
                czepia się w filmach kręconych przez Siekierę77. Daleki jestem od sposobu
                prowadzenia dyskusji przez obu panów ale Siekiera77 faktycznie słabo jeździ i
                jego motocykl jest po prostu dużo za dobry jak na jego możliwości. Kupiony na
                wyrost a więc czemu ma służyć? To pewnie drugi motyw opinii nyorkera.
                Pozdrawiam WSZYSTKICH.
                • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 23.01.07, 02:29
                  a ty mahatan to skad sie wyrwaleś? trenerem albo i zawodnikiem jestes ze z taka
                  pewnoscią oceniasz?a moze to ty sprzedawales siekierze te buse i wiesz ze "kupil
                  na wyrost"? przedstaw sie nam tutaj mieszkańcu starego piastowskiego miasta,
                  depozytariuszu "drugich motywów" jorkiera - tej obleśnej cioty.
                  pozdrawiam wszystkich oprocz ciebie ... kokokokoko ;-)

ps. a moze ty zwykle
                  goo zxcustam jesteś?
                  • Gość: MANHATTAN Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.07, 02:43
                    Niepotrzebnie mnie atakujesz Kura_maruda. Tak jak pisałem agresji we mnie nie
                    ma. Na razie. Jestem ze Szczecina - fakt ale z autorami wątku nic mnie nie
                    łączy. Nie ten wiek i zainteresowania. Odnośnie techniki jazdy kol. Siekiery77
                    nie trzeba być trenerem, by zauważyć duże braki. Nie chodzi mi o prędkości
                    osiągane przez autora jakże licznych klipów. Dobrze, że jeździ. Dobrze, że
                    filmuje. Źle, że nie widać postępów. Powtórzę się. Jgo motocykl zdecydowanie
                    przekracza jego możliwości i tyle tylko chciałem napisać.
                    A ja dla odmiany pozdrawiam również Ciebie.
                    • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 23.01.07, 02:56
                      a co ty mozesz powiedzi9ec o "postepach" manhatanie kiedy sam przyznajesz ze
                      jestes calkowitym ignorantem."zauwazasz braki" tylko jakos nie potrafisz ich
                      opisac...
                      idz sie wypowiadac na temat techniki jazdy wozkiem z tesco albo kerfura i nie
                      zawracaj doopy ludziom ktorzy maja inne zainteresowania niz ty. chcesz napisac
                      ze jego motocykl "zdecydowanie przekracza" to pisz tylko wiedz ze twoja opinia
                      nadaje sie na damskie szpilkowe ;-). ciesze sie ze nie ma w tobie agresji ale
                      jak sie pojawi to tez sie nie przestrasze ;-)
                      nie pozdrawiam w dalszym ciagu
                      bo jestes maruda ale nie kura :-(
                      • Gość: MANHATTAN Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.07, 03:04
                        Brak, hmm... może operowanie sprzęgłem, wyprzedzanie ruchów "przeciwnika" na
                        drodze, płynność jazdy, wystarczy?
                        Nie wciskaj mi słów, których nie wyklikałem na klawiaturze. Nie napisałem, że
                        jestem ignorantem. W kontekście Twoich słów można uznać, że Siekiera77 też jest
                        ignorantem, bo używa do jazdy dwóch kół a nie jednego a przecież go bronisz :)
                        Zaprzeczasz sam sobie.
                        Nie pozdrawiaj sobie kogo chcesz. Tylko i wyłącznie Twoje postępowanie świadczy
                        o Tobie.
                        Ja oceniam Siekierę77 bez emocji, obiektywnie. Niepotrzebnie mnie atakujesz.
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 23.01.07, 03:16
                          Gość portalu: MANHATTAN napisał(a):

> Brak, hmm... może operowanie sprzęgłem, wyprzedzanie ruchów "przeciwnika" na
                          > drodze, płynność jazdy, wystarczy?

:-))) no zapomniales jeszcze o "operowaniu gazem"... czlowieku jakie
                          "wyprzedzanie ruchow"? jakiego "przeciwnika"????!!! skąd ty sie urwaleś???! :-D
                          Plynność jazdy??? belkoczesz metafizycznie w stylu podręcznika do nauki jazdy z
                          lat siedemdziesiątych.
                          nie napisales ze jestes ignorantem, tylko to co napisales swiadczy o tym, ze nim
                          jestes!
                          capisci?
                          zostaw juz to co pijesz i idz spać :-)
                          • Gość: MANHATTAN Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.07, 03:27
                            Mam już kilka setek tysięcy przejechanych kilometrów motocyklem za sobą i po
                            prostu widzę to czego Ty nie widzisz. A to Twój styl wypowiedzi świadczy o tym,
                            że to Ty raczysz się nocą czymś niekoniecznie zawierającym %-y :) Jeśli uważasz,
                            że to, co prezentuje Siekiera77 to kwintesencja jazdy, to nie dziwię się Twoim
                            wypowiedziom.
                            Pozdrawiam.
                            • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 23.01.07, 03:41
                              noooo, to trzeba bylo tak od razu... że widzisz to czego inni nie widzą :-)
                              medycyna dobrze zna takie przypadki i skuteczne sposoby ich leczenia. ja jako
                              kura_maruda znana jestem tu na forumnie z tego ze spozywam pewne grzybki ktore
                              wygrzebuje se spod sniegu ;-)a ze sniegu malo to i grzybkow mi nie brakuje i
                              czasem mi agresja skacze do grzebyka. wodko to sie brzydze od samego poczontku
                              gdyz pijaki spod sklepu zawsze obrzygujo sciane kurnika no i efekty akustyczne
                              oraz zapachowe mnie do ankocholu skuteczne zniechencajo. a ty mahatan nawijaj
                              dalej setki tysiency kilometrow plynnie operujonc gazem i sprzenglem i zawsze
                              bondz o 1/10 sekundy prendszym niz pszeciwnik na drodze co ukrywa pszed tobo
                              sfoje niecne zamniary...
                              niech moc bendzie z tobom. :-D
                            • Gość: nyorker Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.dyn.optonline.net 23.01.07, 05:39
                              siekiera vel kura wystepuje na forum pod wieloma loginami - to kolejna barwa tej
                              samej, gluchej sciany.

kwintesencje jazdy to na forum pokazali jak dotad tylko brembo, mateusz i
                              deviant (mimo, ze ma zamilowanie do bialych butow i do jednej rampy). wiadomo,
                              ze jezdzi potas i dziawer. sa tacy, ktorzy dlubia, wiec sila rzeczy pewnie tez
                              jezdza. siurniety przyznal, ze kondzik tez jezdzi, mimo, iz w to wielu watpilo.
                              moze byli inni, ktorzy pokazali, ale przeoczylem, badz wypadlo mi to z glowy. z
                              pewnoscia sa tez tacy, ktorzy nie maja potrzeby dowodzic, ze jezdza albo nie
                              jezdza (tym szczegolna chwala). jeden siekiera uparl sie, by w cyklu ocierajacym
                              sie o brazylijska telenowele kompromitowac siebie samego przy wsparciu steryda,
                              w ktorego pojeciu ow cykl to wlasnie motocykl.

• Gość: rychoo Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 06:38
                                a co wy tam wiecie, siekura na komarrku objedzie rossiego na jego torowej 500 - łon przeta przemegastunter
                                • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 23.01.07, 11:40
                                  nie pisze sie przeta ino przeca balwanku, wiem bo wlasnie wrocilem z Zakopca

www.youtube.com/watch?v=NPUpYnPP
                                  • Gość: kura_maruda Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 23.01.07, 12:01
                                    jokier - 01.07 sek filmiku ;-) ma na co zasluzyl!!!

siekiera77 - 01.36 sek :-((( (biedny ci on biedny...) ;-)

www.youtube.com/watch?v=ZVEWMDLrZmw
                                    • Gość: kubek145 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.dsl.pipex.com 23.01.07, 12:05
                                      chyba testowo nagram jakis filmik, wrzuce i zobacze jakie przyniesie opinie.. to bedzie nudna amatorka rodem z wyspy gdzie zawsze jezdzi sie pod prad.. moze przynajmniej to wzbudzi jakies emocje :D
                                      a na koniec zalicze glebe parkingowa i bedzie kupa smiechu do przyszlego sezonu :]
                                      • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 23.01.07, 12:34
                                        dobra, dobra
                                        nie tlumacz sie
                                        juz tu sobie ostrzymy kly
                                        zeby sie rozprawic z lamusem
                                        co motocyk ma!!!!
                                        www.youtube.com/watch?v=apSaqfwBBIU
                                        • Gość: kubek145 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.dsl.pipex.com 23.01.07, 13:08
                                          haha, jak nastepnym razem pojedziesz na prawy brzeg, w okolice fieldorfa, walu miedzeszynskiego, i siekierkowskiego i to wrzucisz, to dopiero ci tu pokaze jak sie rozprawiam z takimi jak ty!! ;)
                                          • Gość: siekiera77 a to ci nie pasi? IP: *.aster.pl 23.01.07, 13:43
                                            jest most
                                            jest zjazd
                                            jest Fieldorf
                                            tylko wala jednego tu nima ;-)

www.youtube.com/watch?v=rIVlpy8ndh0
                                            • Gość: kubek145 Re: a to ci nie pasi? IP: *.dsl.pipex.com 23.01.07, 14:03
                                              ehh, normalnie jakbym byl w domu, lezka w oku sie kreci :D
                                              a tego wala az tak bardzo nie zaluje, i tak miejscami jest nierowny ;)
                                              • Gość: siekiera77 Re: a to ci nie pasi? IP: *.aster.pl 23.01.07, 14:14
                                                ten wal co ja o nim myslalem
                                                to on ma nierowno
                                                ale pod sufitem
                                                a ten wal o ktorym ty piszesz
                                                to jest teraz rowniutki
                                                jak... nie wiem co! ;-)
                                                • Gość: kubek145 pasi, pasi IP: *.dsl.pipex.com 23.01.07, 14:27
                                                  aa ten.. to o tym wale sie nie wypowiadam, ten asfaltowy wal znam lepiej, nie mylic asfaltowego wala z afroamerykanskim riderem ;]
                                                  po rownym wale juz w czerwcu/lipcu polatam :D
                                                  • Gość: kura_maruda mości panowie szlachta chłe, chłe ! IP: *.aster.pl 03.02.07, 11:10
                                                    gdybyscie mnieli tyle odwagi i uporu co ten mlody czlowiek z anonimowego sioła
                                                    to już dawno mozna by bylo podzwiac wasze...
                                                    nagrobki wykonane oczywiście ze szlachetnego granitu a moze i marmuru... ;-))))

www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=9799
                                                  • Gość: misio Re: mości panowie szlachta chłe, chłe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:28
                                                    debili ci u nas dostatek. na szxczęście nie mieszkam w szczecinie
                                                • ace71 Re: a to ci nie pasi? 05.02.07, 22:17
                                                  filmik cool pozdro szczecin
                                              • Gość: siekiera77 Fieldorf na stojaka IP: *.aster.pl 04.02.07, 07:11
                                                www.youtube.com/watch?v=KIZi5AdB8wk
    • Gość: p moto Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:13
      pytanko co to za ktmik na filmie lc4 czy mi sie tylko wydaje??
    • Gość: pmoto Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:12
      to jak powie mi ktos co to za ktm jest na tym filmie??????????????
      • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 06.02.07, 21:19
        zxcuśtam pytanie jest!!!!
        co? wstydzisz sie zagladać
        na swój wątek?

masz racje ;-)
        3min.7sek. :-((((
        • Gość: pmoto Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:17
          625 sxc
          lcr 620 /lc4 640
          • Gość: wojtexc Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: 165.72.200.* 08.02.07, 16:57
            LC4 640 SM - dobry sprzecik :)
            • Gość: nyorker Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: 70.19.14.* 08.02.07, 17:02
              a nie smc? wydawalo mi sie, ze lc4 maja inne lampy, ale moge mylic roczniki.
              • Gość: wojtexc Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: 165.72.200.* 08.02.07, 17:16
                > a nie smc? wydawalo mi sie, ze lc4 maja inne lampy, ale moge mylic roczniki.

to jest nowy lc4(od 2005) tu akurat supermoto prestige, a smc wlasnie maja
                jeszcze stara lampe nie wiedziec czemu..
                • Gość: siekiera77 Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.aster.pl 08.02.07, 17:28
                  jokier, żono wujka
                  "wydawało mi się" i
                  "mogę mylić"
                  to jest mantra, ktorą
                  powinieneś powtarzać
                  codziennie 157 razy...

www.bikepics.com/pictures/758217/
                  znalazłeś już???
        • Gość: zxr Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:31
          gdzie pytanie bo nie chce mi sie szukac?
          chętnie odpowiem ci srajabusa77
          • Gość: siekiera77 spadaj cieciu IP: *.aster.pl 09.02.07, 16:14
            > gdzie pytanie bo nie chce mi sie szukac?
            > chętnie odpowiem ci srajabusa77

tu sie oglądaj
            dla przypomnienia - 3min.7sekunda ;-)
    • Gość: pmoto Re: Tak się szlachta bawi - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:42
      rozumiem ze nie matakiej mozliwosci zeby ktos mi zdradzil jaki to model ktma ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka