Dodaj do ulubionych

szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.05.07, 22:30
Obserwuj wątek
    • ireo Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 00:14
      a żółw nie praktyczniejszy?
    • inra Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 00:24
      to moze troche szczegolow podasz?
      np. gdzie ma mieszkac, preferowany wiek, wzrost, kolor oczu itp. :)
      bo generalnie, kazda z nas uwaza sie za fajna :)
      • plons Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 08:07
        ale on raczej z tych ze skolnosciami do dziwactw jest chyba .... hmmm
        plecaczek???jakas nowa perwersja???:P
        • Gość: spiwor. Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.07, 08:10
          Niektórzy deklarują: Będę cię na rękach nosił... A kawasakizx10 będzie nosił na
          plecach.
        • inra Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 08:17
          perwersja???? o rany!!!! teraz sie zastanawiam, nad jego mozliwosciami :)
          • Gość: baba_zanetti Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.subscribers.sferia.net 05.05.07, 08:57
            a to jest zx10 zwykłe czy zx10r?? Bo jak "r" to ja pier.... być plecaczkiem, i
            tak wam baby radzę;)
            • Gość: kawasakizx10 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: 212.2.101.* 05.05.07, 10:22
              Tak jest to kawasaki zx10R 2004. Pragnac uzupelnic poprzedni list chce dodac ze
              waga "plecaczka" nie moze przekraczac masy motocykl z
              plynami!! www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M409732
      • Gość: kawasakizx10 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: 212.2.101.* 05.05.07, 10:15
        Najlepiej by bylo gdyby mieszkala w poblizu Gliwic ,wiek do 34 lat (musi sie
        dobrze trzymac nie tylko mnie podczas ostrego galopu spod swiatel hehe)w
        kwestii atrakcyjnosci ,powiem krotko :musi mnie nie odrazac (wszak kiedys
        trzeba sciagnac kask hehehe) Pozdrawiam
        • Gość: Pacu3 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:24
          I tak naprawde liczysz ze przyjdzie do ciebie CUD kobieta i powie " jestem
          odpowiedzia na twoje wołanie, chce być twoim plecaczkiem " bo jeśli tak sądzisz
          to chyba coś nie tak.

Zadaj sobie troche więcej trudu.

Co to się robi ludzie na tym świecie.
          • Gość: kawasakizx`10 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: 212.2.101.* 05.05.07, 10:59
            podchodze do tego ze sporym dystansem ale jakby sie ktos chcial zalapac ze mna
            na zlocik w tej roli to zapraszam bedzie mi bardzo milo
          • Gość: kawasakizx10 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: 212.2.101.* 05.05.07, 11:01
            pozatym szukam kogos o plci przeciwnej ktora bedzie miala taka pasje jak
            ja ,mysle ponadto ze dla ludzi o takiej pasji nie ma to zbyt duzego znqaczenia
            jak sie ich poznaje,kazdy sposob jest dobry na integracje!
            • Gość: moto-magazyn.pl Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:10
              - Ile wyciąga Twój motocykl?
              - 3 laski tygodniowo...
            • Gość: Malwina Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.Reja.K.PL 05.05.07, 20:55
              heh spoko ;] ja tam moge robic w roli plecaczka, tylko ze ja Wroclawia ;] a
              kolega ile ma lat?:D
            • Gość: ola Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.158.216.204.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.14, 20:08
              Hej
              Chętnie pojezdze jako plecaczek:)
              Pasję rozumiem ponieważ mam podobną:)
    • biedronka011 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 17:17
      ...jak tępa musi być dziewczyna żeby odpowiedzieć na taki anons?:)
      • Gość: moto-magazyn.pl Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:24
        Jak hamulce poczciwej Jawy :D
      • plons Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 17:25
        tepa hmmmmm...nie musi byc tepa, uwierz mi ze w wawie kobiety sa bardzo
        zdesperowane zeby sobie znalezv kogos i posowaja sie nawet do sympati.pl itp.
        wiec nie mow ze kobieta musi byc tepa a ludzie sa rozni

co nie zmienia faktu ze to brzmi bardziej jak anons niz propozycja posmigania ;p
        • plons Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 17:29
          posmigania na moto oczywiscie
          • Gość: i tam Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:40
            i tam, wszytko gadanie. kawy Ci zazdroszcza. nie jest to moze najnowszy model,
            ale i tak super.ja jestem fajna i chetnie bym ta fura posmigala. ale na wiecej
            nie masz co liczyc;).
            tylko niestety w wawie siedze.
            • biedronka011 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 17:54
              ..no i mamy odpowiedz :)
              • plons Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 18:05
                delikatne podsumowanie...
    • Gość: i tam.. Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:55
      ale jaja! bulwersujecie sie jak nie wiadomo co! i nie wiadomo po co!
      gosciu szuka sztuki, bo samemu sie smutno jezdzi. [a przy okazji, fajny lansik,
      a moze i cos tam mu sie jeszcze uda przy tym;)]
      ja tam nie widze w tym nic niesmacznego. taka kawa smignac to czysta
      przyjemnosc. ja bym nie odmowila. przejechac sie gdzies, pogadac, poznac nowych
      ludzi. to ciekawe. nikt tu nie mowi o zadnych zbereznosciach.
      robicie z igly widly. jak stare dewoty.
      dajcie sobie spokoj. zejdzcie z chlopaka. ja tam tez nie lubie sama jezdzic.no
      chyba, ze jade sprawdzic, czy sie w maszynie osiagi nie zmienily od zakupu..;)
      pozdr
      • Gość: Malwina Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.Reja.K.PL 05.05.07, 20:57
        heh spoko ;] ja tam moge robic w roli plecaczka, tylko ze ja Wroclawia ;] a
        kolega ile ma lat?:D
    • foamclene Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 21:05
      kobieta siadajac za plecami mezczyzny na mototocyklu musi mu begranicznie
      ufac...
      oddaje swoje zycie w jego rece...
      nie wiedzac nic o kierowcy i o tym w jakim stanie jest motocykl (czy to aby nie
      zdrowo przetracona wersja z 70% zamiennikow zamiast orginalnych czesci - moto
      juz nie japonczyk, a zwykly chiniec ;)
      nie wsiadla bym z tylu
      • foamclene Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 21:16
        i zeby nie bylo :)
        nie mam nic przeciwko wlascicielom motocykli, ktorzy niekoniecznie inwestuja w
        orginalne czesci

to taka moja obsesja
        • Gość: zapachwiatru Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 21:42
          czasem warto zaryzykowac i zaufac...dla pasji...ja to zrobiłam i nie żałuję, a
          teraz latam już swoim motorkiem....
          • plons Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 22:38
            zakonczmy temat kolegi anonsow itp koniec!!! to sie zaczelo robic glupie...
            • foamclene Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 23:15
              tak jest panie kapitanie!
              • plons Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 05.05.07, 23:42
                ;]
                • Gość: kawasakizx10 Re: Do foamclene IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.05.07, 00:14
                  gratuluje znakomitej znajomosci akcesoriow tuningowych ,jesli wydech Akrapović
                  to tandeta z CHRL to ja jestem ojciec Pio :-) PO tym poscie wnioskuje ze jestes
                  blondynka niekoniecznie intel. hehehe
                  • foamclene Re: Do foamclene 06.05.07, 11:26
                    przeczytaj jeszcze raz co napisalam i postaraj sie zrozumiec...
                    watpliwe wnoiski zachowaj dla siebie, tak jak ja swoje na Twoj temat
                    jezeli temat Cie interesuje i chcesz porozmawiac ze mna na temt diagnozy
                    psychologicznej inteligencji zapraszam na priva
    • inra Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 06.05.07, 10:00
      sama lubie sobie zartowac, ale wszystko powinno miec granice.
      dobrze wiem, jak trudno znalezc kolege nie bedacego papudrakiem. moze chlopak
      nie chce kolejnej kolezanki "blondyny" (mam na mysli nie kolor wlosow, ale stan
      umyslu). skierowal info na forum, majac nadzieje, ze nie spotka tu blachar,
      jakie pewnie widuje codziennie na ulicy.
      sama bym go w gruncie rzeczy poznala, ale z Poznania jestem.
      lubie poznawac nowych ludzi. wtedy ma sie z czego wybierac dobrych znajomych :)
      hmmm. chyba jestem zbulwersowana postawa niektorych... :)

• Gość: kawasakizx10 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: 212.2.100.* 06.05.07, 12:29
        Dodatki akcesoryjne w postaci na przylad wydechu Akrapović to po prostu dbalosc
        o moje bezpieczenstwo na drodze gdyz jestem dzieki niemu slyszalny przez innych
        uzytkownikow drog a amor skretu to inwestycja bezposrednio gwarantujaca mi
        bezpieczenstwo poniewaz motocykl taki jak zx10 koniecznie powinien byc
        wyposazony w to urzadzenie za sprawa swej nie bywalej sklonnosci do shimmy.
        Dziwi mnie fakt ze takj szacowny producent motocykli jak kawasaki nie zadbal o
        ta bardzo istotna rzecz ,pzdr
        • Gość: Aga Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 13:43
          mysle, ze wydechy Akaprovica sa jedna z podstaw tuningu... tylko u mojego kolegi
          w R1 jakos tak slabo chodzi, ze tak sie wyraze... nie jest tak slyszalny a moze
          i ja sie przyzwyczailam
        • Gość: nyorker uwazajcie panienki IP: *.dyn.optonline.net 06.05.07, 14:03
          ten koles klamie...
          • foamclene Re: uwazajcie panienki 06.05.07, 14:41
            tu nie ma zadnych panienek ;)
            tu tylko nicki sa rodz. zenskiego ;)
            • Gość: Aga Re: uwazajcie panienki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 14:55
              a skad wiesz, ze klamie? ;]
              • Gość: nyorker Re: uwazajcie panienki IP: *.dyn.optonline.net 07.05.07, 01:44
                bo jesli nie klamie, to jest niedoedukowanym przyglupem. wole zalozyc, ze
                jedynie klamie. ewentualnie jest obludnym, z lekka cwaniakujacym mlodziencem.
                • Gość: Pacu3 Re: uwazajcie panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:59
                  "szacowny producent motocykli jak kawasaki" Rozbawiłeś mnie skromnością :P
                  • Gość: siekiera77 Re: uwazajcie panienki IP: *.aster.pl 07.05.07, 19:15
                    ość portalu: Pacu3 napisał(a):

> "szacowny producent motocykli jak kawasaki" Rozbawiłeś mnie skromnością :P

no, no,
                    staraj sie a bedziesz
                    porazał elokfencjom
                    jak twoj miszcz
                    ny...
                  • Gość: kawasakizx10 Re: uwazajcie panienki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.05.07, 00:59
                    nyorker ,wiesz co jest mankamentem demokracji,mozliwosc zabierania glosu przez
                    takich zaplutych karlow reakcji jak ty!CZego ty szukasz na tym forum ,bo na
                    pewno nie jestes jednym z nas motocyklistow ,ludzi ktorych laczy pasja i
                    milosc do motocykli bo z twoimi osadami to dawno by cie na kazdym jednym zlocie
                    publicznie ukamieniowano P.S. A co do wojej inteligencji to mam powazne
                    zastrzezenia bo jest ona na takim poziomie ze nie pozwala ci rozroznic do kogo
                    jest kierowany moj post(chyba ze jestes sfrustrowanym pedalem szukajacym
                    latwego miecha)nie wspominajac juz o tym ze jeszcze powaazniejszy problem
                    kwalifikujacy cie do natychmiastowego zamkniecia z nakazu prokuratora na
                    oddziale zamknietym szpitala psychiatrycznego stanowi fakt ze piszesz nie na
                    temat !!!
                    • Gość: siekiera77 Re: uwazajcie panienki IP: *.aster.pl 08.05.07, 09:54
                      nie przejmuj sie kawa
                      oni tak mają ;-)
                      najchetniej pisali by
                      jeden post w miesiącu
                      tylko i wyłacznie do siebie
                      i przeprowadzali analize
                      literacką napawając sie
                      zapachem wytworu swej...
                      jażni :-D
                    • Gość: Koti E tam IP: 81.210.17.* 08.05.07, 13:58
                      Przyłączam się do opini, że założyciel tematu nie jest ani dziwny, ani
                      nienormalny. Każdy szuka czegoś (znajomych, żony, seksu, plecaczka) na swój
                      sposób. Ja też szukam po forach kogoś, z kim można pojeździć chociażby dlatego,
                      że nie mam czasu łazić bo pubach etc i poznawać ludzi ;] Szkoda, kawa, że nie
                      mieszkasz bliżej stolicy, ale życzę powodzenia. Jakbyś kiedyś był w Wawie, mój
                      mail nanikoti@o2.pl
                      Się posypią zgryźliwe uwagi :P
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: siekiera77 Re: E tam IP: *.aster.pl 08.05.07, 17:23
                        nikotyna,
                        a jesteś pełnoletnia?
                        wiesz chodzi o te
                        puby żadne tam
                        etc... ;-)
                        pozdrawiam
                    • Gość: nyorker macie, panienki IP: 70.19.14.* 08.05.07, 17:37
                      zmieniam zdanie. kawasaki nie dosc ze klamie, to jest tez zwyczajnie glupi.
                      sredni kandydat na obdarzenie zaufaniem.

(no, udalo mi sie delikatnie)
                      • Gość: goska i znowu to samo... IP: 80.48.49.* 08.05.07, 19:02
                        no i jak zwykle kłotnie... obrazanie... wyzywanie... ja nie wiem po co jest
                        forum...?? do pisania swojego zdania?? do wyrazania opini?? do poznawania
                        nowych ludzi..?? raczej nie tu... Motto tego forum powinno brzmiec: "Napisz cos
                        a cie zbluzgamy... :D"... eh
                        • andreas750 Re: i znowu to samo... 08.05.07, 19:12
                          Gość portalu: goska napisał(a):

> no i jak zwykle kłotnie... obrazanie... wyzywanie... ja nie wiem po co jest
                          > forum...?? do pisania swojego zdania?? do wyrazania opini?? do poznawania
                          > nowych ludzi..?? raczej nie tu... Motto tego forum powinno brzmiec: "Napisz cos
                          >
                          > a cie zbluzgamy... :D"... eh

Widzisz, bo to nie kółko wzajemnej adoracji, to FORUM. Trafiają sie zamulacze i
                          konkretni goście i kazdy ma prawo do własnego zdania. Zajrzyj na stuntpoland a
                          zobaczysz jak można rozmawiać na forum ;) Nie ma co się spinać i trzeba
                          traktować to zjawisko z przymrużeniem oka.
                          Pozdro
                          • Gość: goska Re: i znowu to samo... IP: 80.48.49.* 09.05.07, 09:19
                            no tak kazdy moze powiedziec to co mysli.. ale po co od razu kogos bluzgac..??
                            kazdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanowac a nie mieszac z blotem.. jak tacy
                            sa motocyklisci to ja dziekuje..

Pozdrawiam
                        • Gość: nyorker Re: i znowu to samo... IP: 70.19.14.* 08.05.07, 20:59
                          jesli pisze, ze koles klamie i do tego jest glupi, to dlatego, ze w
                          przeciwienstwie do niego szanuje innych forumowiczow (z wyjatkiem trolli sortu
                          mariuszka-ef i do pewnego stopnia siekiery) i uwazam, ze panienki winny
                          wiedziec, z kim maja do czynienia. sporo bowiem przewija sie tu osob nie
                          jezdzacych motocyklami albo takich, ktore ledwie zaczynaja i ktore pojecia nie
                          maja, jak idiotyczne sa slowa w rodzaju "na przylad wydechu Akrapović to po
                          prostu dbalosc o moje bezpieczenstwo na drodze gdyz jestem dzieki niemu
                          slyszalny przez innych uzytkownikow drog". czysta glupota, ignorancja, jesli
                          nie obluda i cwaniakowanie. o kolesiu piszacym o "milosci do motocykli" kazda
                          rozsadna kobieta o ustalonych pryncypiach bedzie wiedziala co myslec - o rurach
                          niekoniecznie.
                          belkocze koles, czy nie, ilekroc ma napisac wiecej niz jedno zdanie - oceni
                          kazda jak chce. albo jak moze...
                          • Gość: siekiera77 Re: i znowu to samo... IP: *.aster.pl 08.05.07, 23:03
                            Gość portalu: nyorker napisała):

szanuje innych forumowiczow (z wyjatkiem trolli sortu
                            > mariuszka-ef i do pewnego stopnia siekiery) i uwazam, ze ble ble ble

no, niektórzy forumowicze
                            a siekiera nie jest tu żadnym
                            wyjątkiem
                            mają tego twojego
                            ciotczynego szacunku
                            po dziurki w nosie
                            więc sklej sie kozia p..do
                            i cisza...
                            • Gość: nyorker Re: i znowu to samo... IP: 70.19.14.* 08.05.07, 23:13
                              zapomniales dzieciaku wkleic linka do reklamy pavulonu.
                              • Gość: okular iiihaaa IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 23:15
                                ale jazda...
                              • Gość: siekiera77 Re: i znowu to samo... IP: *.aster.pl 08.05.07, 23:54
                                hehehehehe
                                reklamy
                                Chełmka chyba? :-D
                                cioteczko :-(
                          • ireo (off topic) 09.05.07, 01:12
                            Odpowiadasz na :
                            Gość portalu: nyorker napisał(a):

> ...(z wyjatkiem trolli sortu
                            > mariuszka-ef i do pewnego stopnia siekiery)...

- norker, ale dlaczego "do pewnego stopnia"?

• Gość: siekiera77 Re: (off topic) IP: *.aster.pl 09.05.07, 09:59
                              a tobie,siostro,
                              cioteczka przełożona
                              pozwoliła wyjść
                              z celi?
                              czyżby nie było miedzy
                              tobą i ny tej "nie z tego świata"
                              magicznej linii porozunienia?
                              musisz zadawać pytania
                              ot tak poprostu jakm zwykła śmiertelniczka?
                              gdzie twoje powołanie? :-D
                            • Gość: nyorker Re: (off topic) IP: 70.19.14.* 09.05.07, 23:21
                              > > ...(z wyjatkiem trolli sortu
                              > > mariuszka-ef i do pewnego stopnia siekiery)...
                              >
                              > - norker, ale dlaczego "do pewnego stopnia"?

do pewnego stopnia, bo do pewnego stopnia siekiera jezdzi motocyklem.
                              • Gość: siekiera77 nio! ciocia IP: *.aster.pl 10.05.07, 02:21
                                robi postępy ;-)
                                a
                                jeszcze niedawno
                                w epoce kina niemego
                                była święcie przekonana
                                że udziela światłych
                                ciotczynych rad
                                jednemu z wielu porażonych
                                jej cioteczną amerykańską
                                elokfencjom :-D

• aga_crazy Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 08.05.07, 20:11
      :) naprawdę? 8577065
    • Gość: okular Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 23:26
      Kiedyś miałem ideały. Myślałem że wszyscy, których pozdrawiam na trasie są
      otwartymi szczerymi i zadowolonymi z życia ludźmi ze strony których nic mi nie
      grozi... A teraz za każdym razem mijając się z jakimś motem, patrzę w jego
      niewidoczne oczy próbując dostrzec zaczajonego Judasza o wysokim stopniu
      agresji w forumowych poglądach. I teraz mam delirię podnosząc łapkę czy aby nie
      zobaczę „fucka” w odpowiedzi?
      • ireo Re: ideały 09.05.07, 01:17
        Gość portalu: okular napisał(a):

> ... I teraz mam delirię podnosząc łapkę czy aby nie
        > zobaczę „fucka” w odpowiedzi?

- spoko, nie zobaczysz. judasze bowiem charakteryzują się przebiegłym
        tchórzostwem i w realu raczej się tak gnojarsko nie zachowują. co innego na
        forum, które daje srollom miłe poczucie bezkarności
        • Gość: siekiera77 Re: ideały IP: *.aster.pl 10.05.07, 20:02
          siostro ireno
          aż dziw bierze
          że tak słabiutko
          u siostrzyczki ze znajonością
          katechizmu :-(
          judasze?
          jak sięgam pamięcią to
          tylko jeden forumowicz
          sugerował wyrażnie odpowiednim
          organom
          zainteresowanie twórczoscia filmową
          innego kolegi motocyklisty
          ale on mial ksywe harlista ;-)
          • Gość: nyorker pomoc dla siekiery IP: 70.19.14.* 10.05.07, 20:50
            prof. dr hab. Zbigniew Lew-Starowicz

Specjalista w dziedzinie seksuologii i psychiatrii, licencjonowany
            psychoterapeuta.

przyjmuje w poradniach Towarzystwa Rozwoju Rodziny:
            * Sewerynów 4 (120 zł za wizytę)
            * Plac Trzech Krzyży 16, III piętro
            ( tel. (22) 621-69-29
            Przyjmuje w dniach: wtorek 11-13, czwartek 16-18, piątek 15-18
            $ 100 złotych
            Aby umówić się: dzwonić o 8.00 w danym dniu.

wyglada na to, ze powinien byc w stanie ci pomoc. koniecznie zadzwon jutro o
            osmej.
            • Gość: siekiera77 Re: pomoc dla siekiery IP: *.aster.pl 10.05.07, 23:41
              hehe!
              jokier
              a więc tu cie boli... :-D
              a ja naiwnie
              przypuszczałem
              że mariuszek ci dokucza
              ot tak z czystej niepokalanej
              niechęci do facetów
              z mędnym charakterem...
              • Gość: nyorker dlaczego siekiera jst trollem... IP: *.dyn.optonline.net 11.05.07, 02:25
                nigdy nie odnosi sie do meritum, konfabuluje, zmysla i nigdy nie odnosi sie do
                meritum. o motocyklach pisze tylko wowczas, gdy ktos zapyta go o dodatkowy
                wyswietlacz na jego busie, a we wszystkich pozostalych kwestiach pisze o
                wszystkim, tylko nie o meritum.

> przypuszczałem
                > że mariuszek ci dokucza
                > ot tak z czystej niepokalanej
                > niechęci do facetów
                > z mędnym charakterem...

tak biedak mi dokuczal, ze sam sie wykonczyl. nawet w przypuszczaniu jestes cienki.

wlasciwie, gdybys napisal tylko "szczalem" zamiast "przypuszczalem, ze...", to
                oszczedzilbys pradu, a sens wypowiedzi zachowal. pa pa, krotkomajteczkowcu.
                • Gość: siekiera77 pa! ciociu pa ! IP: *.aster.pl 11.05.07, 09:15
                  no już bardziej
                  merytorycznie
                  nie moge :-D
                • mariusz-ef Re: dlaczego siekiera jst trollem... 11.05.07, 10:01
                  kto sie wykonczył?
                  po prostu nie ruszam gowna
                  • Gość: jdn Re: trzej panowie ....... IP: *.compi.net.pl 13.05.07, 00:30
                    ....czy musicie nasr.. w każdym poście? ....spotkajcie się na ubitej glebie i
                    wyjaśnijcie wasze punkty widzenia ........ albo "zaprzyjaźnijcie" ....
                    obejrzyjcie wasze Romety .... wymieńcie się migaczami i nie obdarowujcie innych
                    waszymi życiorysami ..... zastanówcie się ...jeżeli potraficie, co piszecie ...
                    BASTA ! poziom waszych pretensji stawia was w klasie (i okolicach)
                    motorynka/ogar ................... jeżeli jeszcze raz odpowiecie w podobny
                    sposób nawet między sobą to pewnie nikt nie będzie miał wątpliwości, że być
                    może obrażam użytkowników motorynek............ jeszcze nie
                    przepraszam ...poczekam na was (narazie z małej litery- zasłużcie na dużą)
                    pozdro
                    jdn
                    • Gość: siekiera77 Re: trzej panowie ....... IP: *.aster.pl 13.05.07, 02:14
                      oho!
                      jeszcze jeden z zacięciem
                      pedagogicznym ;-)
                      a ja mam w doopie
                      twoje obiecanki literowe.
                      i wcale nie mam zamiaru zasługiwać
                      albo i nie zasługiwać.
                      klasyfikator sie znalazł:
                      motorynka/ogar :-D
                      poszukaj roboty w komisie jak tak lubisz
                      oceny i wyceny.
                      tu jest forum
                      i bedziemy sie chlastać
                      do końca naszego lub jego!
                      tego forum znaczy sie ;-)
                      pozdr
                      • Gość: jdn Re: trzej panowie ....... IP: *.compi.net.pl 13.05.07, 23:16
                        ... ty koleś karma całkiem zawzięty jesteś ....a myślałem że to tamten .......a
                        was wzięło, a reszta ma ubaw ... twój wybór .... przyjemnego bluzgania ...to
                        nie mój burdel.........
                        • Gość: siekiera77 Re: trzej panowie ....... IP: *.aster.pl 13.05.07, 23:41
                          przyjemnej zabawy
                          ...w burdelu
                          przyjacielu :-)
                          szybki jak amerykański
                          f16 w ocenianiu
                          jesteś...
                          • Gość: jdn Re: trzej panowie ....... IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 21:14
                            ....sorki chłopie ... ale gdzie się nie zajrzy i coś śmiesznego albo ciekawego
                            się rozwija to ścinacie waszymi problemami. No i tak czasem wpadam poczytać ale
                            jak w połowie postu widzę trójcę i już nikt nie chce nic pisać ...... no to
                            mnie bierze i zaczynam w innym świetle oceniać ROMANA i szukam dokładniejszego
                            znaczenia słowa eutanazja.... i pewnie nie jeden i jedna tak myśli.
                            Ludzie ...to jest forum i można wszystko ....prawie. Dajcie ludziskom pomarzyć
                            i pomądrzyć się .... możemy spotkać się na browarka i wtedy pogadać o
                            Andersenach ......... zresztą wasza sprawa ....możecie się produkować dalej
                            tylko szkoda bo jak kto wchodzi nowy i może ma co do powiedzenia to go
                            odstrasza "zapaszek" - a jak was spotka gdzie na drodze i z gatki rozpozna ....
                            to pewnie szybko się dowie ile potrafią jechać jego kółka. A swoją drogą szkoda
                            również bo każdy z WAS ma coś konkretnego do powiedzenia i nie jeden może się
                            nauczyć i nie wciskać kitu. Chłopy
                            zbastujcie .................................... Pozdrawiam .... jdn
                            • Gość: siekiera77 Re: trzej panowie ....... IP: *.aster.pl 14.05.07, 21:28
                              sorki, stary
                              ale poczytaj TEN wontek
                              od początku i obiektywnie
                              stwierdź kto tu jest "scinaczem"
                              nie twierdze ,że podobnie jest
                              w pozostałych 99 na 100 "sciętych"
                              wontków
                              ale w 97 na pewno.:-(
                              dla tego wkoorwia mnie
                              gdy znienacka pojawia sie
                              rozjemca wychowawca
                              i zaczyna szarpać za uszy
                              wszystkich chłopców
                              "bijących sie po dzwonku" :-D))))
                              pozdr
                              sieku
                              • Gość: jdn Re: trzej panowie ....... IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 21:46
                                wiesz co ......długo tu wchodzę i rzadko się udzielam ale .....ale tym razem
                                się przelało i się udzieliłem z pełna świadomością narażenia się ........ nie
                                mam zamiaru pasować się między tryby tylko może chłopcy po dzwonku nie widzą że
                                nie są sami na korytarzu. Ja tu zaglądam na luziku czasem po browarku jak nie
                                mam ochoty się ruszać i nie pasuje mi jak ktoś to forum w taki sposób
                                wykorzystuje. Dla zainteresowanych ....widziałem że ludziska swoje problemy
                                zanoszą na INTERIĘ do któregoś tam pokoju....hihi. Wolę obejrzeć twoje fotki z
                                kamerki(jakie by nie były -każdy ma prawo do własnej interpretacji) a nie
                                bluzgi w rekcji na kogoś z problemami emocjonalnymi wieku
                                młodzieńczego ............ no co, - tak to wygląda ............
                                Pozdrawiam .........jeszcze .......3m się......
                                • Gość: nyorker tip IP: 70.19.14.* 14.05.07, 22:57
                                  mam dla ciebie wskazowke. wpisz w wyszukiwarce potas i otrzymasz w wynikach
                                  watki bez mulu, blota i sciekow. i bez plew.
                                  • Gość: jdn Re: tip IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 23:04
                                    .... siema .... a jednak koleżka nie wytrzymał i się odezwał .... miło że
                                    rozpoznałeś adres ....bez urazy... pozdro ...3m się
                                  • Gość: jdn Re: tip IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 23:19
                                    ... ty to masz łeb.....Potas (K, łac. kalium) - pierwiastek chemiczny z grupy
                                    metali alkalicznych w układzie okresowym.

Został odkryty i wyodrębniony w 1807 r. przez sir H. Davy'ego .

Trwałe izotopy to 39K oraz 41K. Ważnym nietrwałym izotopem jest 40K, z którego
                                    zależnie od sposobu przemiany powstaje 40Ar lub 40Ca.

Główne minerały to sylwin, sylwinit, karnalit, kainit, langbeinit i różne
                                    glinokrzemiany.

Ważne związki potasu to tlenek potasu, nadtlenek potasu, wodorotlenek potasu,
                                    będący bardzo silną zasadą oraz wiele soli. Prawie wszystkie sole potasu są
                                    dobrze rozpuszczalne w wodzie. Potas tworzy także wodorek. Ważnym odczynnikiem
                                    chemicznym jest nadmanganian potasu.

Potas jest bardzo aktywnym pierwiastkiem. W kontakcie z wodą i kwasami wybucha.
                                    O ile jego powierzchnia nie jest spasywowana w kontakcie z powietrzem zapala
                                    się.
                                    .....wielkie dzięki za pomoc...
                                    • Gość: nyorker Re: tip IP: 70.19.14.* 14.05.07, 23:25
                                      potas to tez taki motocyklista; czlowiek potas.

serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56400,3294509.html
                                      • Gość: jdn Re: tip IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 23:30
                                        ....hmmm...łudzisz się że to przeczytam?....... eeeeee chiba nie .... może coś
                                        napisać ....... takiego ładnego... po browarku nieźle idzie ....albo nie bo
                                        pamiętliwy jesteś .... i zrobię ubaw ludziskom... pozdro
                                    • Gość: siekiera77 Re: tip IP: *.aster.pl 14.05.07, 23:27
                                      och! fak! :-D
                                      ale o sooo chossssiiii?
                                      przecież Potas
                                      to fajny gość?
                                      a ty mu od jakiś
                                      glinokrzemianów dojeżdżasz??!!!
                                      • Gość: jdn Re: tip IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 23:32
                                        ... no co ty a to nie o chemię biegało ?
                                        • Gość: siekiera77 Re: tip IP: *.aster.pl 14.05.07, 23:48
                                          chemię, chemię
                                          ale pomiędzy...
                                          no dobra,
                                          basta ;-)
                                          • Gość: jdn Re: tip IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 23:54
                                            .... miło .......... ludzki gościu jesteś ......... myślisz że reszta też jest
                                            myśląca? tak nieskromnie ich podejrzewam ..... ( liczę że jak jesteś taki
                                            pamiętliwy to zapamiętasz co napisałeś )
                                            • Gość: siekiera77 Re: tip IP: *.aster.pl 14.05.07, 23:59
                                              jestem ludzki ;-)
                                              i pamiętliwy :-) :-(
                                              ale jak mnie zaczepi
                                              jakaś menda
                                              to nie ręczę za siebie :-D
                                              • Gość: jdn Re: tip IP: *.compi.net.pl 15.05.07, 00:02
                                                ....no i co pójdziesz do konfesjonału i ci zorro nie odpuka .... ale cię dewoty
                                                wyśmieją .... zaryzykujesz? ... a tamten ojciec to taki hardy ... bez
                                                luzów .... nie boi się że mu co pęknie .... pozdro
    • zx12r10 Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka 09.05.07, 00:22
      ale te dupy niedostepne, ja tam chetnie na dziesionepolecę:D
    • Gość: TDX Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: 77.245.249.* 25.07.14, 11:12
      Gdyby jakaś Pani z Torunia była chętna na wycieczkę motocyklem z rozsądnym facetem , to zapraszam i czekam na info ;-)
    • Gość: kiks Re: szukam fajnej dziewczyny jako plecaczka IP: *.man.tk-internet.pl 25.07.14, 12:49
      hemmm co za głupoty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka