Dodaj do ulubionych

warszawa - policyjne BMW

10.05.07, 09:35
uwazajcie na granatowe BMW 1200 GT jezdzi po warszawaie i okolicach. ja juz je niestety spotkałem :/.

pozdr. oz
Obserwuj wątek
    • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 10:05
      Bedziesz
      Miał
      Wydatek?
      :-(
      • oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 10:37
        dobrze to ujołeś :)
        i to wcale nie mały :(

pozdr. oz
        • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 10:47
          ile ;-(
          za ile :-)
          pozdr
      • Gość: pozdro 600 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 12.05.07, 02:10
        tobie, panie siekera chyba żadne niebezpieczeństwo nie grozi - oni łapią tylko tych co szybko jeżdżą, hihihi
    • tristo77 Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 11:36
      a klient po cywilu czy w za dużej ze trzy rozmiary skórze z białym paskiem w
      poprzek i z orzeszkiem na łbie?
      • Gość: moto-magazyn.pl Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.acn.waw.pl 10.05.07, 12:36
        Jak widziałem go na Bemowie, to raczej byś nie poznał, że to tajniak :)
        • Gość: kubek145 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.dsl.pipex.com 10.05.07, 13:10
          no ja nie widzialem wogole, ale ile takich beemek jezdzi po w-wie? chyba mozna zalozyc ze to jednak niebieski jak sie taka widzi (pewnie raz na miesiac)
          dobrze ze nie jezdza jakimis popularnymi sportami ;)
    • Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: 83.238.160.* 10.05.07, 13:26
      też go już spotkałem:/ Na Siekierkowskim- 8 punktów i 300 zł... Jadę sobie
      niespiesznie 120, za mną widzę po chwili niebieskie błyski za sobą-myślę sobie
      policjant się spieszy na akcję;no to na prawy zjechałem niech mnie mija.A on
      wyrównuje i macha ręką żeby zjechać-myślę sobie niedobrze jest. Stajemy on
      podchodzi i zaprasza aby podejść do jego sprzęta, otwiera kufer a tam
      monitor(!). Puszcza film,okazuje się że mnie śledził od wjazdu na most.Gadka
      szmatka ale od razu wyskoczył z sumą 400 zł i 10 punktów,stargowałem niewiele
      więc:/ I nie dostałem nawet zniżki za pasażerkę-a była przedniej urody:)) ale
      policjant nie do poznania-czarny kombinezon,motocykl ma ukryte koguty w
      owiewkach w formie diod,ni cholery ich nie widać!! A słyszałem że na obecny
      sezon mieli zakupić kilka kolejnych maszyn, bo dotychczas był jeden. Szerokości
      na drodze!
      • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 14:36
        oj! niedobrze panowie!niedobrze!:-(
        ale...
        szable w dłoń!!!;-)

( Studio 202 )
        • Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: 83.238.160.* 10.05.07, 15:01
          Przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyliśmy i radziecki;przeżyliśmy końskie wozy
          przeżyjemy radiowozy... :) Szerokości na drodze!
          • Gość: kubek145 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.dsl.pipex.com 10.05.07, 15:03
            jedyne czego moze nie wystarczyc to punktow na prawku :) i pomyslec ze w UK maja tylko 12 punktowy limit...
            • Gość: Ruda Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.chello.pl 10.05.07, 15:07
              Małe pytanko: jechałeś motocyklem czy samochodem?
              • Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: 83.238.160.* 10.05.07, 15:32
                Jechałem Banditem, podobno ten policjant na BMW nie zajmuje się
                samochodami-katamaraniarz musi coś niesamowitego wycudować żeby się nim zajął.
                Wiem że to dyskryminacja ale cóż. a ostatnio kuzyn miał kontrolę jak jechał
                motorem i policjant jak go już puszczał to ostrzegał,mówił że jest oddelegowana
                osobna grupa policjantów do "pilnowania"motocyklistów:/ Szerokości na drodze!
                • Gość: Ruda Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.chello.pl 10.05.07, 16:16
                  A miałam taka cicha nadzieję, ze jednak samochodem... :( a ja właśnie kupiłam
                  magnę 700 i poiwiem szczerze, że niewygodnie się tym jeździ z prędkością 60
                  km/h.
                  • oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 16:31
                    ja jechałem trasa na gdansk i przy wylocie z warszawy miałem troszke ponad 200km/h i tez po rozmowie stargowalem sie na 700 zł. Jedno co mozna zrobic to jak sie go zauwazy to ostrzegac jakos innych... a jak z nim rozmawialem to mowil ze za pare dni odbieraja jakas honde tez do motorow.

pozdr. oz
                  • Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:00
                    Hej Ruda-piszesz że kupiłaś Magnę 700,wcześniej jeśli dobrze pamiętam śmigałaś
                    na Shadowce600-jakie porównanie? Daj kilka zdań porównawczych jeśli możesz:)
                    Szerokości na drodze!
                • tristo77 Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 16:34
                  grupa??? wszyscy na beemach? czy na tych smiesznych bialo-czarnych hondziach?
                  i jak liczna ta grupa?
                  co to sie porobilo.. zajęliby się jakimś uczciwym zajęciem, bandziorów by
                  łapali a nie uczciwych, grzecznych i kultularnych pasjonatów dwóch kółek, eeee,
                  nieładnie.
                  a probowal ktos nawiac? klient na tej beemie trochę jeździ, czy powyżej dwóch
                  paczek to go na ten przyklad strach blady zdejmuje?
                  • oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 16:48
                    jest jedna bemka i jej raczej nie warto uciekac... a teraz ma byc jeszcze Honda ST 1300 Pan-European. Stróże Prawa :) ktorzy na nich jezdza sa bardzo dobrze wyszkoleni....

pozdr. oz
                    • Gość: Patrol motocyklowy Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:14
                      Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy sa
                      bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej
                      jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak i
                      mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie
                      beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare)
                      ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych
                      motocyklowo.
                      • oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 17:28
                        Gość portalu: Patrol motocyklowy napisał(a):

> Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy sa
                        > bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej
                        > jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak i
                        > mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie
                        > beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare)
                        > ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych
                        > motocyklowo.

tia... jedna Bmw dostali i jest to jedzne bmw policzjne w polsce i jedna honde w tzm roku kupili... Policjanici sa szkoleni w legionowie...

pozdr .oz
                      • Gość: nyorker Re: warszawa - policyjne BMW IP: 70.19.14.* 10.05.07, 17:30
                        > Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy sa
                        > bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej
                        > jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak
                        i
                        > mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie
                        > beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare)
                        > ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych
                        > motocyklowo.

i bardzo dobrze. powolnych na ciele i umysle (jak siekiera) to na rowerach bez
                        przerzutek mozna lapac. na reszte niepotrzebny nie wiadomo jaki motor -
                        wystarczy motorola.
                        • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 18:49
                          a ty kozia p..do
                          ciągle nie sklejona? :-D
                          pogadaj do ormowca harlisty
                          a nie uprawiasz tu reklame
                          amerykanskich komórkowców :-(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=61829990&a=62053418
                          • Gość: nyorker Re: warszawa - policyjne BMW IP: 70.19.14.* 10.05.07, 19:53
                            jak zwykle nie zrozumiales. poza tym, dolega ci syndrom chlopca, do ktorego
                            rodzice wciaz mowia zdrabniajac wszystkie wyrazy.
                            • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:34
                              zrozumialem albo
                              i nie zrozumiałem...
                              mam rodziców albo
                              już nie...
                              dolega mi albo i nie dolega...
                              tobie mendo nic do tego.
                              poniał?
                              • Gość: okular Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 22:40
                                siekiera77, a co z filmami? dawno nic nie widziałem, a rolling stonesi niebawem
                                na torze w PL.
                                • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:47
                                  pogoda chustezckowa
                                  ostatnio to sie
                                  na puszki przesiadłem
                                  i cus tam tkam
                                  swoją kam ;-)
                                  ale sie obraz strasznie trzęsie :-(

www.youtube.com/watch?v=5URNJ6hpawQ
                                  • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:57
                                    a! no i oczywiście
                                    jeszcze część
                                    artystyczna ;-)

www.youtube.com/watch?v=FERA5UWuDzg
                                    • Gość: okular Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 23:34
                                      scena 1
                                      no. tak też się da. To to to też japonia,,,

scena 2
                                      dziadki raczej chodzą dobrze
                                      • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 11.05.07, 00:03
                                        scena 1 to nie japonia...
                                        to czysta rasowo
                                        przepraszam za słowo
                                        ameryka :-)

scena 2
                                        dziadki chodzą dobrze
                                        ale czasem pie..la bez sensu ;-)
                                        ostatnio w pradze pozwolili
                                        havlowi na wygłaszanie jakichś
                                        manifestów i wspomnień kombatanckich
                                        w czasie przeznaczonym na granie!!!;-)
                                        a potem Wielka Gęba powiedział coś
                                        w stylu że pepikowo i praga zawsze będą
                                        się mu kojarzyć
                                        z bohaterskim oporem przeciw komunie hehehehe
                                        czym obraził pamięć tysięcy fanów
                                        zlanych wodą i pałami milicji obywatelskiej
                                        licznie przybylej pod pajaca k.
                                        na koncert
                                        tych sklerotyków ;-)

ale i tak ich lubie...
                            • ireo podwarsiaw(iej)skie klymaty 10.05.07, 22:52
                              norker, nie kop srolla, bo wówczas zawartość jego narośli głowopodobnej
                              wychlupuje się i zanieczyszcza forum jeszcze gęściej. poza tym szkoda buta
                              • Gość: siekiera77 Re: podwarsiaw(iej)skie klymaty IP: *.aster.pl 10.05.07, 23:03
                                ty
                                domorosła katechetko
                                poszukaj klasztoru o
                                surowszej regule
                                skąd tak latwo nie będziesz
                                mogła sie wymykać
                                i ratować substancje narodową
                                przed wplywami złego
                                bo zly i do ciebie sie dobierze :-)
    • Gość: kons6 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.bcc.com.pl 10.05.07, 19:37
      po cenie chyba 2 sztuki

zamowienia.mswia.gov.pl/portal/pzp/9/363/
      • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 19:48
        "Motocykl ciężki wyposażony w specjalistyczne urządzenie służące do rejestracji
        zachoań uczestniów ruchu"

eee...
        to nie o nas chodzi
        tylko jakichś uczestniów
        i ich zachoań.
        spokospoko koko koko
        jakby powiedziała kura_M
      • Gość: kons6 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.bcc.com.pl 10.05.07, 20:12
        jeżeli to K 1200 GT i z wyposażeniem, to cena wskazuje na to, że kupiono 1 szt
        • Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:56
          Cena wskazuje właśnie na zakup dwóch sztuk- motocykl z osprzętem miał
          początkowo kosztować ok.70 tys zł(nie wiem czy w tej cenie się zamknęli ale coś
          koło tego), silnik 152 konny, do setki w 3,3 sek.,maksymalnie leci 245. i
          podobno rzeczywiście posadzili na niego nie byle frajera:/ Szerokości na drodze!
          • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:25
            hehehehe!
            za te pieniąchy
            to na pewno JEDNA
            sztuka.
            wyposażenie tego motka
            przewyższa jego wartość ;-)
    • Gość: okular Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 22:29
      łoooł. to straszne. przyzwyczaicie się, w mojej okolicy też jeżdżą polucjanci,
      ale na yamahach... SR 250 z naprawdę megawielkości owiewkami, za którymi
      wstydliwie chowa się cienka jak komar sylwetka małego motocykla. Ale
      zapieprzają za dzieciakami na rowerach po parkach, alejkach i ogródkach... dają
      po garach, a za prawdziwymi motocyklami patrzą tęsknym okiem, co odbija się
      boleśnie przy wypisywaniu ich właścicielom mandatów kiedy już zaczajeni w
      haszczach złapią motonitę na radar...Zawsze wtedy pytają o moc silnika
      sprawcy... rajcuje ich to
    • Gość: nyorker siekiera ma malego pitolka - teraz to oficjalne IP: *.dyn.optonline.net 11.05.07, 02:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=62138944&a=62199617
      zal dzieciaka, bo do konca swego dlugiego zycia bedzie musial dowodzic, jakiego
      to wielkiego ma penisa.
      • Gość: siekiera77 jokier, cioto IP: *.aster.pl 11.05.07, 09:28
        złaź szybko z mojego fiuta
        bo
        nie jesteś zupełnie
        w moim guście ;-D
        • Gość: taki sobie Re: jokier, cioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:09
          Panie siekiera, my tez odwiedzamy to Forum, a panskie moto ma bardzo
          charakterystyczne elementy, a i filmiki na Youtube tez widzielismy, w
          najblizszym czasie bedziemy mogli porozmawiac osobiscie i zoabzczy Pan to
          urzadzenie przekraczajace cene motocykla :)

Pozdrawiam
          • Gość: Tomek Re: jokier, cioto IP: 83.238.160.* 11.05.07, 14:13
            uuu powiało grozą... :) Szerokości na drodze!
          • Gość: kons6 Re: jokier, cioto IP: 82.177.11.* 11.05.07, 14:18
            gdyby Panowie byli prawdziwymi Policjantami, to by coś w wątku
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=61595123 pomogli;
            a tak to nie wiadomo, ach ten internet!
            • Gość: spiwor. Stawiam na prawdziwi. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.07, 19:17
              Gość portalu: kons6 napisał(a):

> gdyby Panowie byli prawdziwymi Policjantami, to by coś w wątku
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=61595123
              pomogli;
              > a tak to nie wiadomo, ach ten internet!

Chyba źle postrzegasz naszych stróżów prawa, przecież oni są od straszenia i
              karania a nie od pomagania.
          • andreas750 Re: jokier, cioto 11.05.07, 18:41
            Gość portalu: taki sobie napisał(a):

> Panie siekiera, my tez odwiedzamy to Forum, a panskie moto ma bardzo
            > charakterystyczne elementy, a i filmiki na Youtube tez widzielismy, w
            > najblizszym czasie bedziemy mogli porozmawiac osobiscie i zoabzczy Pan to
            > urzadzenie przekraczajace cene motocykla :)
            >
            > Pozdrawiam

Psssssssssssssssss... won!

Nie pozdrawiam.
            • Gość: nyorker Re: jokier, cioto IP: 70.19.14.* 11.05.07, 19:05

> Psssssssssssssssss... won!

a to dlaczego?
              • andreas750 Re: jokier, cioto 11.05.07, 19:19
                Gość portalu: nyorker napisał(a):

>
                > > Psssssssssssssssss... won!
                >
                > a to dlaczego?

>a dlaczego nie?
                • Gość: nyorker Re: jokier, cioto IP: 70.19.14.* 11.05.07, 19:29
                  >a dlaczego nie?

a policjant na motocyklu to nie motocyklista?
                  • Gość: Tomek Re: jokier, cioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:23
                    A czy talib za sterami Boeinga to pilot?
                    • Gość: nyorker Re: jokier, cioto IP: 70.19.14.* 11.05.07, 21:59
                      > A czy talib za sterami Boeinga to pilot?

motocyklista?
          • Gość: siekiera77 Re: jokier, cioto IP: *.aster.pl 11.05.07, 22:57
            wcale nie jestem ciekawy
            albowiem...
            mam swoje! ;-))))))))

www.bikepics.com/pictures/894752/

też pozdrawiam
            bo my jakby
            koledzy są :-D
            • Gość: siekiera77 Re: jokier, cioto IP: *.aster.pl 11.05.07, 22:58
              to do
              takiegosobie :-)
          • Gość: nyorker panowie wladza IP: 70.19.14.* 11.05.07, 23:20
            czy to urzadzenie sprawi, ze forumowa maskotka rozsmieszanka nauczy sie
            jezdzic? jakies uchylne boczne koleczka? panowie zdajecie sobie sprawe z tego,
            ze by porozumiec sie z siekiera bedziecie musieli sprowadzic psychologa
            dzieciecego, a przynajmniej jakas pania przedszkolanke?
            • Gość: kura_maruda Re: panowie wladza IP: *.aster.pl 11.05.07, 23:42
              lepiej być forumnowo maskotko rozśmieszanko, niż naburmuszono forumowo kozio
              peezdo! jorkierze z dalekiego grinpońta. popacz se na na jakieś buty i nie
              zawracaj glowy.
              możesz też pociongnonć jkiejś naleweczki bo tameczne piwo to szczyny i może od
              tego ci sie w glowie mniesza? tyko pamientaj o torepce pocukrowej! kokokokokoko!
    • Gość: okular dziadki IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 22:06
      co do sceny 1 to zegary prawie takie same jak w mojej mazdzie i stad ten
      wniosek. Ale skoro to automat to rzeczywiscie raczej może chodzić o amerykę.

Co do sceny 2 to ja też przekonałem się że budowanie napięcia pod
      tytułem : "jak bardzo wasz kraj jest wyjątkowy" jest charakterystyczny dla
      wielu innych zespołów dlatego czar pryska na tzw. tymczasem....
      ale i tak ich lubię

Panowie polucjanci czują swoją misję.... he he
      • Gość: baba_zanetti Re: dziadki IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.07, 23:21
        >Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy
        sa
        >bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej
        >jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak
        i
        >mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie
        >beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare)
        >ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych
        >motocyklowo.

O R M O!!!!:((

P.S. Też słyszałem że mają cztery. ŁATAĆ DROGI!!!! Niedawno przez dziurę
        straciłbym życie:/
        • Gość: nyorker Re: dziadki IP: 70.19.14.* 11.05.07, 23:30
          > O R M O!!!!:((
          >
          > P.S. Też słyszałem że mają cztery. ŁATAĆ DROGI!!!! Niedawno przez dziurę
          > straciłbym życie:/

policja ma latac drogi? a patrzec pod kola to kto ma za ciebie? i do tego to
          debilne jak u siekiery ormo... z taka mentalnoscia, polacy nigdy nie doczekaja
          porzadnej i skutecznej policji.
          • Gość: siekiera77 oho! uwaga! IP: *.aster.pl 11.05.07, 23:47
            jokier wróci
            i prezydętem jeszcze zostanie ;-)
            tylko najsamprzód ciemniaku
            naucz sie że policjant
            możesz sobie pisać z małej literki
            ale Polak to już z dużej.
            jankesku piesku.
            • primo555 Re: oho! uwaga! 12.05.07, 00:00
              mozesz mi podasc spalanie tej Ski na fotce ? interesuje mnie miasto
              • Gość: siekiera77 Re: oho! uwaga! IP: *.aster.pl 12.05.07, 00:05
                na ostro 23-25
                na tempo 15 - 17.5
          • Gość: baba_zanetti Re: dziadki IP: *.subscribers.sferia.net 12.05.07, 18:38
            Gość portalu: nyorker napisał(a):
            > policja ma latac drogi?
            NO PRZECIEŻ NIE JA:D

> patrzec pod kola to kto ma za ciebie?

Patrzenie pod koła to jakiś dziwny styl jazdy:/

>z taka mentalnoscia, polacy nigdy nie doczekaja
            > porzadnej i skutecznej policji.

Tu się zgodzę, wroga trzeba sobie wymyślić i wykreować. A inne realne
            zagrożenia- olać je:(
            • Gość: siekiera77 taki sobie... IP: *.aster.pl 12.05.07, 21:29
              no! to ja specjalnie
              dzisiaj
              wyrychtowałem motka
              na "prezentacje urządzenń"
              a tu doopa...:-)
              przecież padać zaczeło
              dopiero po 17.00 :-(

www.bikepics.com/pictures/895603/
              www.bikepics.com/pictures/895607/
              a może
              znasz jakieś "dobre" miejsce dla
              mojego urządzenia? ;-)
              • Gość: baba_zanetti Re: taki sobie... IP: *.subscribers.sferia.net 12.05.07, 22:29
                ale co to???
                Czyżbyś stosował fotoblocker??? (fot nr2)
                Przeta to nielegalne- trzeba będzie donieść:((
                ;-)
                • Gość: siekiera77 Re: taki sobie... IP: *.aster.pl 12.05.07, 23:06
                  a coooo?!
                  kupiłem se 38 litrów
                  fotoblockera
                  do nanoszenia pędzlowatego
                  i maluje wszystkim
                  co wykupili u mnie abonament.
                  reszta - bynajmniej, :-D zapraszamy do kasy!!!

• Gość: tatajacek Re: taki sobie... IP: 77.209.7.* 12.05.07, 23:33
                "a może znasz jakieś "dobre" miejsce dla
                mojego urządzenia? ;-)"
                ja znam. ale nie przyjedziesz:(
    • Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:53
      Achtung Achtung!! Ktoś pisał przy tym wątku o zakupie kilku pozostałych maszyn
      policyjnych. I dziś widziałem właśnie jedną Hondę Pan Europane,srebrną, bez
      widocznych kogutów. Na Ursynowie stał policjant na poboczu i taknował wodę
      doustnie.Tylko miał już widoczny z daleka kubraczek policyjny,ale sprzęt
      wyposażony był też w identyczną kamerę jak BMW 1200,Honda też miała kufry więc
      pewnie i cały dodatkowy osprzęt także... Jednym słowem-niedobrze:/
      A wczoraj kumpel rozmawiał z gościem którego w okolicach Góry Kalwarii śledzili
      cywilną Vectrą. Też go nagrali, jechał w granicach 100km/h, uskuteczniał przy
      tym manewry różne i za odcinek kilku kilometrów podsumowali go. Dostał mandat
      1700 zł i 46 punktów.Masakra! Szerokości na drodze!
      • Gość: baba_zanetti Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.subscribers.sferia.net 14.05.07, 21:53
        extra!! szkoda ze nie śledzili go ze 100km, od razu 10000zł mandatu i 300ptk
        karnych.
        • Gość: jdn Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 21:58
          ....wczoraj na polach Mokotowskich się wystawiał można było darmo popatrzeć mu
          w oczy .......... i w radar. Chyba nie chcę go spotkać ...taki dziwny
          koleś ...aż za portfel się złapałem.
          • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 14.05.07, 22:04
            Gość portalu: jdn napisał(a):
            ...Chyba nie chcę go spotkać ...taki dziwny
            > koleś ...

no jakbyś miał
            pod pieczą moto za
            150 kawałków
            które muszą sie zwrócić
            w tym sezonie
            to też byś miał dziwny
            wzrok :-)))
        • Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 14.05.07, 22:00
          uwaga żart!
          a po 1000 km
          czapa!!!
          wyrok wykonano
          w przydrożnym lasku ;-D
          • Gość: jdn Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 22:03
            ....gościu na tej bemce ma przesraną robotę .... a ta jego maszynka to taka
            sobie - tak bliżej hondy goldwinga ............. ciekawe co on na to......
      • tetsujin Re: warszawa - policyjne BMW 20.05.07, 13:58
        Coś czuję plotę. Jak narazie jeszcze mi sie nie zdarzyło takie sumowanie. Dawali
        największe z przekroczonych + największa liczę PK.
        A z drugiej strony to nawet się cieszę na te Policyjne moto. Z BMW miałem juz do
        czynienia 2 krotnie. Raz ocalił mi dup... schaczając na Trasie Toruńskiej debili
        w deresach, którzy dla zabawy bili w moto, rzucali petami, puszkami itp.
        (rozprawa w toku).
        Dwa zchaczył mnie za prędkość. Ale ponieważ jechałem m/w jak katamarany dostałem
        tylko pouczenie :).
        Z tego co wiek koszą ludzi, którzy naprawdę przeginają pałę. A , bez urazy
        120-100 w Wawie, szlaczkiem pomięczy kapelusznikami, to przegięcie jest. Sam
        kilka razy o mały włos nie spotkałem się bliżej z jadącym moto (Notorycznie
        "przy palmie"- kontakt na mnie macie, czy co? :)). Czasem się zastanawiem, czy
        nie próbował mnie skasować znajomy z forum...
        -Doc
        • Gość: siekiera77 Niemcowo IP: *.aster.pl 02.06.07, 23:04
          policyjne BMW
          ;-)
          sie wcale nie maskuje! :-(
          beszczel!
          • Gość: siekiera77 Re: Niemcowo IP: *.aster.pl 02.06.07, 23:06
            tak sie wystraszyłem
            że,linki nie wpiąłem :-D
            www.bikepics.com/pictures/919068/
            • Gość: jdn Re: Niemcowo IP: *.compi.net.pl 02.06.07, 23:46
              ... a masz fotkę tego warszawskiego?
              • Gość: siekiera77 Re: Niemcowo IP: *.aster.pl 03.06.07, 01:48
                warszawskiego unikam
                bo nie lubie
                tajniaków :-)

(oraz
                innych ormowców)
                • Gość: kolo Re: Niemcowo IP: 193.110.99.* 04.06.07, 17:21
                  No i jeszcze do tego BMFuuuuu! :(
                  • Gość: gosciu Re: Niemcowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 02:06
                    e.autokrata.pl/a1304/078cd4d9000f4cda452bd39d
                  • Gość: gosciu Re: Niemcowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 02:08
                    a tu artykulik images.google.com/imgres?
                    imgurl=www.warszawa.policja.gov.pl/pliki/Aktualnosci/wrzesien_2006/Policy
                    jny_motocykl_06-09-
                    2006/DSC_0076_art.JPG&imgrefurl=www.warszawa.policja.gov.pl/%3Fpage%
                    3DStructure%26id%3D8%26nid%
                    3D2834&h=133&w=200&sz=14&hl=pl&start=16&sig2=BM8ClmStYE1zNJdlbMkE9g&um=1&tbnid=o
                    GMFO0T-BtHkdM:&tbnh=69&tbnw=104&ei=DKlkRo_jJoLK0gSx6eWnCg&prev=/images%3Fq%
                    3Dbmw%2Bpolicja%2Bmotocykl%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26rls%
                    3Dcom.microsoft:pl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7RNWN%26sa%3DN
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka