oz_ktm 10.05.07, 09:35 uwazajcie na granatowe BMW 1200 GT jezdzi po warszawaie i okolicach. ja juz je niestety spotkałem :/. pozdr. oz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 10:05 Bedziesz Miał Wydatek? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 10:37 dobrze to ujołeś :) i to wcale nie mały :( pozdr. oz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 10:47 ile ;-( za ile :-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro 600 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 12.05.07, 02:10 tobie, panie siekera chyba żadne niebezpieczeństwo nie grozi - oni łapią tylko tych co szybko jeżdżą, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tristo77 Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 11:36 a klient po cywilu czy w za dużej ze trzy rozmiary skórze z białym paskiem w poprzek i z orzeszkiem na łbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto-magazyn.pl Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.acn.waw.pl 10.05.07, 12:36 Jak widziałem go na Bemowie, to raczej byś nie poznał, że to tajniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.dsl.pipex.com 10.05.07, 13:10 no ja nie widzialem wogole, ale ile takich beemek jezdzi po w-wie? chyba mozna zalozyc ze to jednak niebieski jak sie taka widzi (pewnie raz na miesiac) dobrze ze nie jezdza jakimis popularnymi sportami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: 83.238.160.* 10.05.07, 13:26 też go już spotkałem:/ Na Siekierkowskim- 8 punktów i 300 zł... Jadę sobie niespiesznie 120, za mną widzę po chwili niebieskie błyski za sobą-myślę sobie policjant się spieszy na akcję;no to na prawy zjechałem niech mnie mija.A on wyrównuje i macha ręką żeby zjechać-myślę sobie niedobrze jest. Stajemy on podchodzi i zaprasza aby podejść do jego sprzęta, otwiera kufer a tam monitor(!). Puszcza film,okazuje się że mnie śledził od wjazdu na most.Gadka szmatka ale od razu wyskoczył z sumą 400 zł i 10 punktów,stargowałem niewiele więc:/ I nie dostałem nawet zniżki za pasażerkę-a była przedniej urody:)) ale policjant nie do poznania-czarny kombinezon,motocykl ma ukryte koguty w owiewkach w formie diod,ni cholery ich nie widać!! A słyszałem że na obecny sezon mieli zakupić kilka kolejnych maszyn, bo dotychczas był jeden. Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 14:36 oj! niedobrze panowie!niedobrze!:-( ale... szable w dłoń!!!;-) ( Studio 202 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: 83.238.160.* 10.05.07, 15:01 Przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyliśmy i radziecki;przeżyliśmy końskie wozy przeżyjemy radiowozy... :) Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.dsl.pipex.com 10.05.07, 15:03 jedyne czego moze nie wystarczyc to punktow na prawku :) i pomyslec ze w UK maja tylko 12 punktowy limit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.chello.pl 10.05.07, 15:07 Małe pytanko: jechałeś motocyklem czy samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: 83.238.160.* 10.05.07, 15:32 Jechałem Banditem, podobno ten policjant na BMW nie zajmuje się samochodami-katamaraniarz musi coś niesamowitego wycudować żeby się nim zajął. Wiem że to dyskryminacja ale cóż. a ostatnio kuzyn miał kontrolę jak jechał motorem i policjant jak go już puszczał to ostrzegał,mówił że jest oddelegowana osobna grupa policjantów do "pilnowania"motocyklistów:/ Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.chello.pl 10.05.07, 16:16 A miałam taka cicha nadzieję, ze jednak samochodem... :( a ja właśnie kupiłam magnę 700 i poiwiem szczerze, że niewygodnie się tym jeździ z prędkością 60 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 16:31 ja jechałem trasa na gdansk i przy wylocie z warszawy miałem troszke ponad 200km/h i tez po rozmowie stargowalem sie na 700 zł. Jedno co mozna zrobic to jak sie go zauwazy to ostrzegac jakos innych... a jak z nim rozmawialem to mowil ze za pare dni odbieraja jakas honde tez do motorow. pozdr. oz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:00 Hej Ruda-piszesz że kupiłaś Magnę 700,wcześniej jeśli dobrze pamiętam śmigałaś na Shadowce600-jakie porównanie? Daj kilka zdań porównawczych jeśli możesz:) Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
tristo77 Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 16:34 grupa??? wszyscy na beemach? czy na tych smiesznych bialo-czarnych hondziach? i jak liczna ta grupa? co to sie porobilo.. zajęliby się jakimś uczciwym zajęciem, bandziorów by łapali a nie uczciwych, grzecznych i kultularnych pasjonatów dwóch kółek, eeee, nieładnie. a probowal ktos nawiac? klient na tej beemie trochę jeździ, czy powyżej dwóch paczek to go na ten przyklad strach blady zdejmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 16:48 jest jedna bemka i jej raczej nie warto uciekac... a teraz ma byc jeszcze Honda ST 1300 Pan-European. Stróże Prawa :) ktorzy na nich jezdza sa bardzo dobrze wyszkoleni.... pozdr. oz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrol motocyklowy Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:14 Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy sa bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak i mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare) ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych motocyklowo. Odpowiedz Link Zgłoś
oz_ktm Re: warszawa - policyjne BMW 10.05.07, 17:28 Gość portalu: Patrol motocyklowy napisał(a): > Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy sa > bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej > jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak i > mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie > beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare) > ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych > motocyklowo. tia... jedna Bmw dostali i jest to jedzne bmw policzjne w polsce i jedna honde w tzm roku kupili... Policjanici sa szkoleni w legionowie... pozdr .oz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: warszawa - policyjne BMW IP: 70.19.14.* 10.05.07, 17:30 > Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy sa > bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej > jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak i > mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie > beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare) > ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych > motocyklowo. i bardzo dobrze. powolnych na ciele i umysle (jak siekiera) to na rowerach bez przerzutek mozna lapac. na reszte niepotrzebny nie wiadomo jaki motor - wystarczy motorola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 18:49 a ty kozia p..do ciągle nie sklejona? :-D pogadaj do ormowca harlisty a nie uprawiasz tu reklame amerykanskich komórkowców :-( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=61829990&a=62053418 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: warszawa - policyjne BMW IP: 70.19.14.* 10.05.07, 19:53 jak zwykle nie zrozumiales. poza tym, dolega ci syndrom chlopca, do ktorego rodzice wciaz mowia zdrabniajac wszystkie wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:34 zrozumialem albo i nie zrozumiałem... mam rodziców albo już nie... dolega mi albo i nie dolega... tobie mendo nic do tego. poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 22:40 siekiera77, a co z filmami? dawno nic nie widziałem, a rolling stonesi niebawem na torze w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:47 pogoda chustezckowa ostatnio to sie na puszki przesiadłem i cus tam tkam swoją kam ;-) ale sie obraz strasznie trzęsie :-( www.youtube.com/watch?v=5URNJ6hpawQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:57 a! no i oczywiście jeszcze część artystyczna ;-) www.youtube.com/watch?v=FERA5UWuDzg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 23:34 scena 1 no. tak też się da. To to to też japonia,,, scena 2 dziadki raczej chodzą dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 11.05.07, 00:03 scena 1 to nie japonia... to czysta rasowo przepraszam za słowo ameryka :-) scena 2 dziadki chodzą dobrze ale czasem pie..la bez sensu ;-) ostatnio w pradze pozwolili havlowi na wygłaszanie jakichś manifestów i wspomnień kombatanckich w czasie przeznaczonym na granie!!!;-) a potem Wielka Gęba powiedział coś w stylu że pepikowo i praga zawsze będą się mu kojarzyć z bohaterskim oporem przeciw komunie hehehehe czym obraził pamięć tysięcy fanów zlanych wodą i pałami milicji obywatelskiej licznie przybylej pod pajaca k. na koncert tych sklerotyków ;-) ale i tak ich lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
ireo podwarsiaw(iej)skie klymaty 10.05.07, 22:52 norker, nie kop srolla, bo wówczas zawartość jego narośli głowopodobnej wychlupuje się i zanieczyszcza forum jeszcze gęściej. poza tym szkoda buta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: podwarsiaw(iej)skie klymaty IP: *.aster.pl 10.05.07, 23:03 ty domorosła katechetko poszukaj klasztoru o surowszej regule skąd tak latwo nie będziesz mogła sie wymykać i ratować substancje narodową przed wplywami złego bo zly i do ciebie sie dobierze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kons6 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.bcc.com.pl 10.05.07, 19:37 po cenie chyba 2 sztuki zamowienia.mswia.gov.pl/portal/pzp/9/363/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 19:48 "Motocykl ciężki wyposażony w specjalistyczne urządzenie służące do rejestracji zachoań uczestniów ruchu" eee... to nie o nas chodzi tylko jakichś uczestniów i ich zachoań. spokospoko koko koko jakby powiedziała kura_M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kons6 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.bcc.com.pl 10.05.07, 20:12 jeżeli to K 1200 GT i z wyposażeniem, to cena wskazuje na to, że kupiono 1 szt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:56 Cena wskazuje właśnie na zakup dwóch sztuk- motocykl z osprzętem miał początkowo kosztować ok.70 tys zł(nie wiem czy w tej cenie się zamknęli ale coś koło tego), silnik 152 konny, do setki w 3,3 sek.,maksymalnie leci 245. i podobno rzeczywiście posadzili na niego nie byle frajera:/ Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 10.05.07, 22:25 hehehehe! za te pieniąchy to na pewno JEDNA sztuka. wyposażenie tego motka przewyższa jego wartość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 22:29 łoooł. to straszne. przyzwyczaicie się, w mojej okolicy też jeżdżą polucjanci, ale na yamahach... SR 250 z naprawdę megawielkości owiewkami, za którymi wstydliwie chowa się cienka jak komar sylwetka małego motocykla. Ale zapieprzają za dzieciakami na rowerach po parkach, alejkach i ogródkach... dają po garach, a za prawdziwymi motocyklami patrzą tęsknym okiem, co odbija się boleśnie przy wypisywaniu ich właścicielom mandatów kiedy już zaczajeni w haszczach złapią motonitę na radar...Zawsze wtedy pytają o moc silnika sprawcy... rajcuje ich to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker siekiera ma malego pitolka - teraz to oficjalne IP: *.dyn.optonline.net 11.05.07, 02:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=62138944&a=62199617 zal dzieciaka, bo do konca swego dlugiego zycia bedzie musial dowodzic, jakiego to wielkiego ma penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 jokier, cioto IP: *.aster.pl 11.05.07, 09:28 złaź szybko z mojego fiuta bo nie jesteś zupełnie w moim guście ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: jokier, cioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:09 Panie siekiera, my tez odwiedzamy to Forum, a panskie moto ma bardzo charakterystyczne elementy, a i filmiki na Youtube tez widzielismy, w najblizszym czasie bedziemy mogli porozmawiac osobiscie i zoabzczy Pan to urzadzenie przekraczajace cene motocykla :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: jokier, cioto IP: 83.238.160.* 11.05.07, 14:13 uuu powiało grozą... :) Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kons6 Re: jokier, cioto IP: 82.177.11.* 11.05.07, 14:18 gdyby Panowie byli prawdziwymi Policjantami, to by coś w wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=61595123 pomogli; a tak to nie wiadomo, ach ten internet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Stawiam na prawdziwi. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.07, 19:17 Gość portalu: kons6 napisał(a): > gdyby Panowie byli prawdziwymi Policjantami, to by coś w wątku > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=61595123 pomogli; > a tak to nie wiadomo, ach ten internet! Chyba źle postrzegasz naszych stróżów prawa, przecież oni są od straszenia i karania a nie od pomagania. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: jokier, cioto 11.05.07, 18:41 Gość portalu: taki sobie napisał(a): > Panie siekiera, my tez odwiedzamy to Forum, a panskie moto ma bardzo > charakterystyczne elementy, a i filmiki na Youtube tez widzielismy, w > najblizszym czasie bedziemy mogli porozmawiac osobiscie i zoabzczy Pan to > urzadzenie przekraczajace cene motocykla :) > > Pozdrawiam Psssssssssssssssss... won! Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jokier, cioto IP: 70.19.14.* 11.05.07, 19:05 > Psssssssssssssssss... won! a to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: jokier, cioto 11.05.07, 19:19 Gość portalu: nyorker napisał(a): > > > Psssssssssssssssss... won! > > a to dlaczego? >a dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jokier, cioto IP: 70.19.14.* 11.05.07, 19:29 >a dlaczego nie? a policjant na motocyklu to nie motocyklista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: jokier, cioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:23 A czy talib za sterami Boeinga to pilot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jokier, cioto IP: 70.19.14.* 11.05.07, 21:59 > A czy talib za sterami Boeinga to pilot? motocyklista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: jokier, cioto IP: *.aster.pl 11.05.07, 22:57 wcale nie jestem ciekawy albowiem... mam swoje! ;-)))))))) www.bikepics.com/pictures/894752/ też pozdrawiam bo my jakby koledzy są :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: jokier, cioto IP: *.aster.pl 11.05.07, 22:58 to do takiegosobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker panowie wladza IP: 70.19.14.* 11.05.07, 23:20 czy to urzadzenie sprawi, ze forumowa maskotka rozsmieszanka nauczy sie jezdzic? jakies uchylne boczne koleczka? panowie zdajecie sobie sprawe z tego, ze by porozumiec sie z siekiera bedziecie musieli sprowadzic psychologa dzieciecego, a przynajmniej jakas pania przedszkolanke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: panowie wladza IP: *.aster.pl 11.05.07, 23:42 lepiej być forumnowo maskotko rozśmieszanko, niż naburmuszono forumowo kozio peezdo! jorkierze z dalekiego grinpońta. popacz se na na jakieś buty i nie zawracaj glowy. możesz też pociongnonć jkiejś naleweczki bo tameczne piwo to szczyny i może od tego ci sie w glowie mniesza? tyko pamientaj o torepce pocukrowej! kokokokokoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular dziadki IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 22:06 co do sceny 1 to zegary prawie takie same jak w mojej mazdzie i stad ten wniosek. Ale skoro to automat to rzeczywiscie raczej może chodzić o amerykę. Co do sceny 2 to ja też przekonałem się że budowanie napięcia pod tytułem : "jak bardzo wasz kraj jest wyjątkowy" jest charakterystyczny dla wielu innych zespołów dlatego czar pryska na tzw. tymczasem.... ale i tak ich lubię Panowie polucjanci czują swoją misję.... he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: dziadki IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.07, 23:21 >Zakupiono 4 BMW, i 2 Hondy. NIe radze uciekac. Policjanci na nich jezdzacy sa >bardzo dobrze wyszkoleni (poza granicami Polski) i nota bene- wczesniej >jezdzili jako zwykli motocyklisci. Znaja zarowno sprzet na ktorym jezdza jak i >mozliwosci motocyklistow. Dodam tylko ze patrole motocyklowe w tym sezonie >beda kursowac najczesciej w okolicach gladkich i bezswiatlowych (w miare) >ulic.Nie liczcie tez na ulgi czy usmiechy. To elita wsrod patrolujacych >motocyklowo. O R M O!!!!:(( P.S. Też słyszałem że mają cztery. ŁATAĆ DROGI!!!! Niedawno przez dziurę straciłbym życie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: dziadki IP: 70.19.14.* 11.05.07, 23:30 > O R M O!!!!:(( > > P.S. Też słyszałem że mają cztery. ŁATAĆ DROGI!!!! Niedawno przez dziurę > straciłbym życie:/ policja ma latac drogi? a patrzec pod kola to kto ma za ciebie? i do tego to debilne jak u siekiery ormo... z taka mentalnoscia, polacy nigdy nie doczekaja porzadnej i skutecznej policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 oho! uwaga! IP: *.aster.pl 11.05.07, 23:47 jokier wróci i prezydętem jeszcze zostanie ;-) tylko najsamprzód ciemniaku naucz sie że policjant możesz sobie pisać z małej literki ale Polak to już z dużej. jankesku piesku. Odpowiedz Link Zgłoś
primo555 Re: oho! uwaga! 12.05.07, 00:00 mozesz mi podasc spalanie tej Ski na fotce ? interesuje mnie miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: oho! uwaga! IP: *.aster.pl 12.05.07, 00:05 na ostro 23-25 na tempo 15 - 17.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: dziadki IP: *.subscribers.sferia.net 12.05.07, 18:38 Gość portalu: nyorker napisał(a): > policja ma latac drogi? NO PRZECIEŻ NIE JA:D > patrzec pod kola to kto ma za ciebie? Patrzenie pod koła to jakiś dziwny styl jazdy:/ >z taka mentalnoscia, polacy nigdy nie doczekaja > porzadnej i skutecznej policji. Tu się zgodzę, wroga trzeba sobie wymyślić i wykreować. A inne realne zagrożenia- olać je:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 taki sobie... IP: *.aster.pl 12.05.07, 21:29 no! to ja specjalnie dzisiaj wyrychtowałem motka na "prezentacje urządzenń" a tu doopa...:-) przecież padać zaczeło dopiero po 17.00 :-( www.bikepics.com/pictures/895603/ www.bikepics.com/pictures/895607/ a może znasz jakieś "dobre" miejsce dla mojego urządzenia? ;-) www.bikepics.com/pictures/894752/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: taki sobie... IP: *.subscribers.sferia.net 12.05.07, 22:29 ale co to??? Czyżbyś stosował fotoblocker??? (fot nr2) Przeta to nielegalne- trzeba będzie donieść:(( ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: taki sobie... IP: *.aster.pl 12.05.07, 23:06 a coooo?! kupiłem se 38 litrów fotoblockera do nanoszenia pędzlowatego i maluje wszystkim co wykupili u mnie abonament. reszta - bynajmniej, :-D zapraszamy do kasy!!! www.bikepics.com/pictures/894752/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: taki sobie... IP: 77.209.7.* 12.05.07, 23:33 "a może znasz jakieś "dobre" miejsce dla mojego urządzenia? ;-)" ja znam. ale nie przyjedziesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:53 Achtung Achtung!! Ktoś pisał przy tym wątku o zakupie kilku pozostałych maszyn policyjnych. I dziś widziałem właśnie jedną Hondę Pan Europane,srebrną, bez widocznych kogutów. Na Ursynowie stał policjant na poboczu i taknował wodę doustnie.Tylko miał już widoczny z daleka kubraczek policyjny,ale sprzęt wyposażony był też w identyczną kamerę jak BMW 1200,Honda też miała kufry więc pewnie i cały dodatkowy osprzęt także... Jednym słowem-niedobrze:/ A wczoraj kumpel rozmawiał z gościem którego w okolicach Góry Kalwarii śledzili cywilną Vectrą. Też go nagrali, jechał w granicach 100km/h, uskuteczniał przy tym manewry różne i za odcinek kilku kilometrów podsumowali go. Dostał mandat 1700 zł i 46 punktów.Masakra! Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.subscribers.sferia.net 14.05.07, 21:53 extra!! szkoda ze nie śledzili go ze 100km, od razu 10000zł mandatu i 300ptk karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdn Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 21:58 ....wczoraj na polach Mokotowskich się wystawiał można było darmo popatrzeć mu w oczy .......... i w radar. Chyba nie chcę go spotkać ...taki dziwny koleś ...aż za portfel się złapałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 14.05.07, 22:04 Gość portalu: jdn napisał(a): ...Chyba nie chcę go spotkać ...taki dziwny > koleś ... no jakbyś miał pod pieczą moto za 150 kawałków które muszą sie zwrócić w tym sezonie to też byś miał dziwny wzrok :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.aster.pl 14.05.07, 22:00 uwaga żart! a po 1000 km czapa!!! wyrok wykonano w przydrożnym lasku ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdn Re: warszawa - policyjne BMW IP: *.compi.net.pl 14.05.07, 22:03 ....gościu na tej bemce ma przesraną robotę .... a ta jego maszynka to taka sobie - tak bliżej hondy goldwinga ............. ciekawe co on na to...... Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Re: warszawa - policyjne BMW 20.05.07, 13:58 Coś czuję plotę. Jak narazie jeszcze mi sie nie zdarzyło takie sumowanie. Dawali największe z przekroczonych + największa liczę PK. A z drugiej strony to nawet się cieszę na te Policyjne moto. Z BMW miałem juz do czynienia 2 krotnie. Raz ocalił mi dup... schaczając na Trasie Toruńskiej debili w deresach, którzy dla zabawy bili w moto, rzucali petami, puszkami itp. (rozprawa w toku). Dwa zchaczył mnie za prędkość. Ale ponieważ jechałem m/w jak katamarany dostałem tylko pouczenie :). Z tego co wiek koszą ludzi, którzy naprawdę przeginają pałę. A , bez urazy 120-100 w Wawie, szlaczkiem pomięczy kapelusznikami, to przegięcie jest. Sam kilka razy o mały włos nie spotkałem się bliżej z jadącym moto (Notorycznie "przy palmie"- kontakt na mnie macie, czy co? :)). Czasem się zastanawiem, czy nie próbował mnie skasować znajomy z forum... -Doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Niemcowo IP: *.aster.pl 02.06.07, 23:04 policyjne BMW ;-) sie wcale nie maskuje! :-( beszczel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Niemcowo IP: *.aster.pl 02.06.07, 23:06 tak sie wystraszyłem że,linki nie wpiąłem :-D www.bikepics.com/pictures/919068/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdn Re: Niemcowo IP: *.compi.net.pl 02.06.07, 23:46 ... a masz fotkę tego warszawskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Niemcowo IP: *.aster.pl 03.06.07, 01:48 warszawskiego unikam bo nie lubie tajniaków :-) (oraz innych ormowców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Niemcowo IP: 193.110.99.* 04.06.07, 17:21 No i jeszcze do tego BMFuuuuu! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Niemcowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 02:06 e.autokrata.pl/a1304/078cd4d9000f4cda452bd39d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Niemcowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 02:08 a tu artykulik images.google.com/imgres? imgurl=www.warszawa.policja.gov.pl/pliki/Aktualnosci/wrzesien_2006/Policy jny_motocykl_06-09- 2006/DSC_0076_art.JPG&imgrefurl=www.warszawa.policja.gov.pl/%3Fpage% 3DStructure%26id%3D8%26nid% 3D2834&h=133&w=200&sz=14&hl=pl&start=16&sig2=BM8ClmStYE1zNJdlbMkE9g&um=1&tbnid=o GMFO0T-BtHkdM:&tbnh=69&tbnw=104&ei=DKlkRo_jJoLK0gSx6eWnCg&prev=/images%3Fq% 3Dbmw%2Bpolicja%2Bmotocykl%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26rls% 3Dcom.microsoft:pl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7RNWN%26sa%3DN Odpowiedz Link Zgłoś