Dodaj do ulubionych

A kim jest wojtek zoladek?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:17
Kim jest wojtek zoladek?
Obserwuj wątek
    • Gość: jes Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:29
      aktorem
      • Gość: jacek Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 03.06.06, 11:57
        wojtek zoladkowicz - aktor. Bardzo dobry (!) Heinrich Mann u Mai Komorowskiej w
        Opowiesciach Holywoodu, chyba nagrode za to dostal. Widzialem go tez w swietnym
        "Basenie" Piji Partum. Oni chyba razem pracuja. Podobno jakis film ostatnio
        nakrecili. Moze ktos wie cos na temat?
        • Gość: jes Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:06
          wiem ale nie powiem
          • Gość: uuu Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 04.06.06, 07:40
            oj wez powiedz!
            • Gość: dd Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:18
              czy oni sa razzem???
              • Gość: filozof Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 04.06.06, 17:27
                Nie wiem. Ale mogliby byc. Fajnie razem wygladaja. Zreszta, kto wie? Moze sa???
                • Gość: malamut Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 05.06.06, 14:53
                  A czy Ty kogos kochasz?
                  • Gość: malamut Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:39
                    Ktos tu sie pode mnie podszyl..:(
                    • Gość: v Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 05.06.06, 20:33
                      ciekawe kto, ciekawska Malamut.
              • Gość: ff Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 05.06.06, 20:35
                Będą.
              • Gość: hp Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 05.06.06, 20:37
                beda razem. zobaczycie.
      • Gość: gonia Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:56
        Zoladek, to Ty naprawde byles z Pia?
        • Gość: junior Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 15.06.06, 00:10
          nie sadze, zeby zoladkowi chcialo mu sie z nia byc. bo z nia, mysle, nie ma
          przebacz. to jest wszystko albo nic. zreszta, czy ktos cos o niej wie? Bo ja
          nie. Salut i uklon temu, komu uda sie to zlamac. Zreszta moze i - gratulacje.
          Ba, sadze, ze pewnie jest sie o co bic.

• Gość: a Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:41
            co zalamac??jest tak inteligentnma ze nikt z nia sobie nie poradzi?
            • Gość: junior Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 16.06.06, 08:09
              poradzi. tylko musi sie zajebiscie zaangazowac. inaczej nici z tego. zreszta
              nie wiem, taka mi sie ona wydaje, niepolowiczna.
              proponuje zreszta juz zmienic temat tego postu.
              • Gość: senior Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 16.06.06, 11:32
                A co TY JUNIOR taki madry jestes? Zazdroscisz Zoladowi, czy co? kto jak kto,
                ale akurat zoladek to se z pija radza jak widze bardzo dobrze. Chyba slepy
                jestes. Nie wypowiadaj sie wiecejna tym milosnym forum, bo zatruwasz atmosfere.
                • Gość: s Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:33
                  piszesz tak odwazne sady a potem sie wycofujesz?jak to niepolowiczna?
                  • Gość: junior Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 16.06.06, 16:03
                    A dlaczego nie chcesz zeby sie wycofac? Dlaczego odwazne?
                    • melaska1 Re: A kim jest wojtek zoladek? 16.06.06, 19:40
                      bo ja smialo definiujesz!!!
                      • Gość: junior Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 18.06.06, 21:24
                        a ciebie, rozumiem, zainteresowala tylko moja smialosc? Dlaczego - naprawde -
                        chcesz wiedziec wiecej?

Mi wywinela sie jak piskorz. dlaczego? ( - napisze ci, bo zdaje sie ze szczerze
                        ona cie ciekawi...kwestia czy odpowiedzialnie i uczciwie.... - to mialem na
                        mysli piszac o jej niepolowicznosci... sadze, ze milostki nie interesuja jej
                        wcale)

mi wywinela sie bo z kims byla i bardzo go kochala. Jest z nim ciagle? nie
                        wiem, - ja wyjechalem.

Umiesz jej udowodnic, ze mozna sie zakochac w zyciu wiecej niz raz? bedziesz
                        musial, jesli ci zalezy.

Miala tez w oczach czasem niezwykly strach. miala chyba w zyciu jakies niezle
                        przejscia. Ale tu - nie wiem czy kogokolwiek dopuscila, by dowiedzial sie o co
                        chodzi. nie sadze. ja tylko widzialem ten strach.

zalezy ci - badz dla niej dobry.
                        Ja pamietam ja jak chodzila umorusana weglem i rysowala po calych dniach. Byla
                        wtedy przesliczna.
                        salut

• Gość: a Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:30
                          a ktory ona jest rocznik??
                          • Gość: dobra wrozka Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 19.06.06, 23:59
                            przestan juz sie tak o nia dopytywac, sam osobiscie nie umiesz do niej podejsc
                            i spytac???? pieprzony podgladacz.TCHORZ!
                            junior to jakis popapraniec, internetowy zboczeniec, biedny ODRZUCONY!
                            Wezcie lepiej popatrzcie na pije i zolodka. Jak on na nia patrzy! (stary jebako
                            ty damski oszuscie wez sam zauwaz jak patrzysz cymbale) Jak z tego nic nie ma
                            teraz to bedzie. Przepowiadam. z cala sympatia dla obojga. A Pija - niech sie
                            wreszcie ocknie.
                            • Gość: ... Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:46
                              przeciez on jest z ogrodzinska.
                              • Gość: ddd on jest z marta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:24
                                przeciez on jest niski a ona wielka!!!!co wy???
                                • Gość: cc a kto z kim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:26
                                  jest z tego roku w akademii??
                                • Gość: no nie! Re: on jest z marta? IP: *.cust.tele2.pl 21.06.06, 18:41
                                  No nie! nie zalamujcie mnie. to ta paradujaca w cieniu !!!!!! w okularach
                                  !!!!!slonecznych !!!!!!!gwiazda??????? niemozliwe. impossible. nie wierze. To
                                  bylo najpiekniejsze forum milosne, co WY wypisujecie? Zoladek ZDEMENTUJ!
                                  • Gość: dddd Re: on jest z marta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 00:09
                                    to prawda?
                                    • Gość: fatalnie!!!!!!! pia i wojtek - koniec milosci IP: *.cust.tele2.pl 22.06.06, 17:38
                                      a czego sie spodziewaliscie? szkoda zoladek. odwieczny problem - wygodna
                                      stagnacja i szybko i duzo - czy ryzyko. Gorzej, ze nie mozna odkladac
                                      wszystkich najwazniejszych spraw na za sto lat, nie? A wiec - Bilans zyskow i
                                      strat - dla w. z - niech sam oceni... ot, takie przyziemne żyćko. szkoda.
                                      • Gość: nie wierze Re: pia i wojtek - eksplozja milosci IP: *.cust.tele2.pl 22.06.06, 20:55
                                        Oni sie kochaja. Wojtek kocha Pije. Pija kocha Wojtka.
                                • Gość: jest Re: on jest z marta? IP: *.cust.tele2.pl 22.06.06, 23:40
                                  no a kto go ciagle odwozi i przywozi? przeciez nie jego ukochana pija!
                                  • Gość: ... Re: on jest z marta? IP: *.magma-net.pl 24.06.06, 10:18
                                    byla miedzy pija a wojtkiem jaks bajka, wszystko popsuliscie. i po co
                                    wplataliscie tu ta marte?????
      • Gość: karolina Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:00
        Oni byli razem na stówę. Musiałabyś zobaczyć, jak ze sobą gadają.
      • Gość: dlugi Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:01
        I nie tylko gadają. Jestescie z WoTU?
    • Gość: ss Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:01
      a zjego orku ktos z kims jest w ogle??jakas para??
      • Gość: SharonStone Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:42
        Al Pacino i Robert de Niro. Podobno planują ślub na wiosnę.
        • Gość: bu Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:41
          na pewno jest wojtek z zoładkiem - co was reszta obchodzi??!!!
          • Gość: u Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 06.06.06, 13:59
            Obchodzi nas pija z zoladkiem. I reszta nas nie obchodzi!!!!!
            • Gość: o rany Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 06.06.06, 14:02
              co oni was tak kurna obchodza? odbilo wam? o co chodzi??????????????????????
    • Gość: jane Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:43
      Nie do uwierzenia, ze mozna ciagnac taki temat tak dlugo! Jesli ktos z
      piszacych wczesniej ma lub ma zamiar miec cos wspolnego z teatrem, to zalosc
      czlowieka ogarnia, rozpacz czarna, wstyd za Was. Blagam, zyjcie i dajcie zyc
      innym... Stworzmy nowa jakos zycia, a nie taki smrod...
      • Gość: bobik Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 26.06.06, 01:33
        oj co taki wrazliwy/wrazliwa na punkcie teatru jestes?
      • Gość: jack Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 27.06.06, 10:27
        troche smrodu bylo. Fakt.
        ale przeciez urocze byly te dywagacje Panstwa na temat Wojtka i Pii. Ktos im
        ich zycie popsul, wtracil sie jak widze i wyjechal? A FE!
        • Gość: kurosawa Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 28.06.06, 18:00
          a gdyby okazalo sie, ze ona cie pokochala? co bys zrobil?
          • Gość: UmaThurman Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 30.06.06, 17:56
            Gdyby tak sie okazalo, gdyby on ja kochal, to widze to tak:
            On ja porywa. uciekaja razem. Sa w Szanghaju. Plyna lodzia. Przenosza sie z
            hotelu do hotelu. Potem plyna statkiem do Meksyku. Tam zamieszkuja w
            hacjendzie. Jakas speluna. Upal i agawy. Przyplatuje sie do nich stary pies
            Diego. Wojtek wyplata dla Pii sombrero. Pia zaklada je i tanczy dla niego na
            pustym placu pod dzwonnica meksykanskiej wsi. Wiesniacy pieka dla nich biale
            jagnie.Tekila.Skorpiony i weze. szumiacy ocean.

• Gość: BruceWillis Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 06.07.06, 00:43
              Piekne.
              Gdzie jest Pia? Jakie ma oczy? Szare? Jak mgly i golebie? czy zielone? jak
              milczenie i lasy?
              Wojtek - przegrasz - WITH ME.
              Bruce.
              • Gość: jeremy irons Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:49
                ja wiem, gdzie jest pija.
                Jest przepiekna, opalona.
                • Gość: sssssssss Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 13:02
                  pieprzysz...:)
            • Gość: kasiamarysia Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 01:19
              Oj Żołądek Żoladek...ostatnio mnie pobolewa..a jak ty sie masz? a jak zdrowie?
              • Gość: basiasrasia Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 21.08.06, 00:23
                mam sie swietnie i bezdzietnie.
                • Gość: rafal i wladyslaw Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 21.08.06, 11:53
                  a czemu wojtus spieprzyles?
                  nad zalewem ja widziano. A Ty stara durna palo chcesz zeby sie samo dzialo.
                  • Gość: kilimandzaro Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.cust.tele2.pl 22.08.06, 00:42
                    proponuje wrocic do tematu: Wojtek i Pia.
                    Czy ktos wie co u nich?
                    • Gość: czytelnik Re: A kim jest wojtek zoladek? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.06, 20:55
                      jej matka była 2 tyg temu na okladce wysokich obcasów, czy ciotka?
                      tak sie pytam
                      chyba cała rodzinka skręcona nieco
                      • Gość: izunia ile lat ma pia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:52
                        ?
                        • Gość: beatka Re: ile lat ma pia? IP: *.cust.tele2.pl 24.08.06, 23:21
                          pia ma 100 lat. jubileusz obchodzono w dzielnicy, w ktorej przyszla na swiat.
                          Obecni byli corki z synami, wnuczeta i prawnuki. Uroczystosc zaingurowal urzad
                          Dzielnicowy - burmistrz Starego Mokotowa, odslonieto takze tablice pamiatkowa w
                          ogrodku, gdzie pia bawila sie jako dziecko z Krzysztofem Kamilem Baczynskim.
                          Na uroczystosci zdementowano rowniez pogloski jakoby Ewa Partum byla jej matka.
                          Tak naprawde Partum - jest zmyslonym nazwiskiem, pseudonimem z czasow okupacji.
                          • Gość: NNEWS HIT NEWS Re: ile lat ma pia? IP: *.cust.tele2.pl 24.08.06, 23:39
                            wIECIE ZE pIJA rozstala sie raz na zawsze z ukochanym swojego zycia???????? O
                            RANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno decyzja byla wspolna!!!!!!!! Nie wyobrazam
                            sobie piji bez jej ukochanego. ONI BYLI DLA SIEBIE STWORZENI!!!!! Boze to
                            przeciez byla milosc jej zycia. Ten caly lysy milczacy fotograf. O rany!!!!
                            Bruce , Wojtek -i reszta facetow - Pija jest w koncu wolna. Podobno ciezko to
                            przeszla - jak na jej sedziwy wiek i schudla. Ale numer!!!!!!!!
                            • Gość: andrzej z 6a Re: ile lat ma pia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 00:17
                              widzę, że mamy tu kolejną młodą osóbkę, która lubi ploteczki. dzobrze, mądrze.
                              Prosimy więcej. nie odmawiaj sobie, i tak nikt się nie domyśli kim jesteś! to
                              takie oczyszczające! popisać sobie na Piję! jak w sz.p. nr 12 w Wołominie!
                              prosimy więcej i po nazwiskach! jesteś tego warta!
                              • Gość: brawo andrzej! Re: ile lat ma pia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 00:10
                                Wreszcie ktos sensowny na tym forum! Piszecie tak o tej dziewczynie, jakby ona
                                uczuc nie miala. wreszcie ktos snesnowniej sie wypowiedzial, bo to jedna z
                                najciekawszych osob jakie znam w tej szkole. A o jej rodzinie to juz w ogole
                                sobie kretynie daruj bo wynika z twych wypocin, ze nie masz pojecia o czym
                                piszesz i o kim. Pia przypadkiem jesli czytasz te gowna nie bierz tego do
                                siebie.
                                • Gość: tomasz Re: ile lat ma pia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:48
                                  po co ten oltarz dla niej?ewa partum mowila w gazecie ze andrzej partum to byl
                                  grafoman,zreszta tak jest postrzegany przez srodowiska artystyczne.budujecie
                                  pomnik,tylko dla kogo?pia jeszcze niewiele zrobila,a jej rodzice to
                                  samozwancy.nikogo nie obrazam po prostu opisuje fakt.
                                  dlaczego niby pia jest ciekawa?
                            • Gość: lenka kolejny przykład imbecylizmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:38
                              ... i gó..arstwa. przepraszam, ale naprawdę delikatniej nie da się tego opisać.
                              • Gość: lili Re: kolejny przykład imbecylizmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:17
                                dajcie już spokój bo to żenujące
                                • Gość: riki Re: kolejny przykład imbecylizmu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:12
                                  otóż to. z tego, co mi wiadomo Pia nie zrobiła jeszcze n i c z e g o, poza
                                  egzaminami szkolnymi. poczekajmy więc. i kończmy ten wątek. nie ma o kim, nie
                                  ma co.
                                  • Gość: maly widz szkolny Re: kolejny przykład imbecylizmu... IP: *.cust.tele2.pl 15.09.06, 00:21
                                    z tego co widze to na tym forum wypowiadaja sie idioci i banda ignorantow w
                                    dziedzinie, w ktorej maja ochote sie popisac niczym posel Zawisza z komisji
                                    sledczej.
                                    owa bande informuje: Ewa Partum nie jest matka Pii Partum.
                                    2. Pia jest jedna z najzdolniejszych mlodych STUDENTEK rezyserii. Nie ma co sie
                                    obruszac, ze nic nie zrobila poza szkola - bo to jeszcze nie jej miejsce i
                                    czas. A o jej egzaminach warto pisac - bo sa swietne i Pia to zdolna bestia -
                                    choc jeszcze studentka. A przeciez o studencie , ze zdolny pisac tez chyba
                                    mozna ?
                                    3. Chamstwem jest pisanie o jej (czy kogokolwiek badz)sprawach osobistych - i
                                    to jeszcze, o zgrozo,anonimowo. Kto tego nie wie - won z teatru - badz co badz
                                    swiat kultury i elyty.
                                    4. Pia - mam nadzieje, ze nie jest Ci przykro i mam nadzieje, ze w ogole tego
                                    forum nie czytasz. Zreszta jak Pie (pije??) znam - nie ma na to czasu. Ona
                                    jest, wiecie, zalatana. I robi mnostwo ciekawych rzeczy. Uwielbiam Cie PIju i
                                    zycze wszystkiego najlpszego.
                                    Twoj wierny widz, ktory chodzi na wszystkie Twoje egzaminy.
                                    • Gość: sssssssssss maly widzu szkolny !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:23
                                      jestes kompletnym idiota jesli bierzesz to wszytsko na serio!pia(pija to tyaki
                                      zart ktora nawet ONA SAMA chetnie powtarza,wiec tebznaki zapytania sa
                                      kretynskie) ma dystans do siebie i smieje sie z takich bredni.sami autorzy ich
                                      wiedza chyba tez ze brednie plodza.wiec ta twoja obrona ejst
                                      smieszna,smiejszniejsza i bardziej zlaosna niz wszytsko co sie stalo uprzednio.
                                      • Gość: wlasnie! Re: maly widzu szkolny !!!!! IP: *.cust.tele2.pl 19.09.06, 00:36
                                        No pewnie! Pi, Pipi, Pia, Piipppiiii, PP - zupelnie sie tym nie zajmuje!
                                        Przestancie sie wyglupiac! Ona by sie tylko rozesmiala!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka