Dodaj do ulubionych

Godny Polecenia Serwis Komputerowy

03.02.10, 17:25
Witam poszukuje godnego uwagi serwisu komputerowego ktory jest profesjonalny i poradzi sobie z każdym problemem dotyczącym zarówno komputerów stacjonarnych jak i laptopów. Który możecie państwo polecić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: syla Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:42

Witam , ja z całą odpowiedzialnością mogę polecić firmę
      BARTWAWA & COMPUTERS mieszczącą się przy ul. Ciołka 17 lok. 409.
      Na prawdę bardzo fachowa obsługa i pełen profesjonalizm, a przede
      wszystkim szybko i rzetelnie. Przy okazji prowadzi sprzedaż
      oprogramowania, sprzętu komputerowego itp.
      Podaję namiary :

Tel. 692-888-554
      www.bartwawa.pl
      serwis@bartwawa.pl
      sklep@bartwawa.pl

Pozdrawiam

• Gość: Buba Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.mm.pl 07.02.10, 17:07
        Ja mogę polecić naprawdę tani i solidny serwis komputerowy Xenix
        Computer w Warszawie Broniewskiego 20/69 telefonu nie pamiętam ale
        mają stronę www.xenix.pl.
      • Gość: EchTam Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: 212.244.185.* 22.04.13, 14:52
        Daj spokój to przecież te ciołki z Ciołka! Dasz im kulkę to też popsują.
      • Gość: Czarek K. Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 18:11
        Świetne ceny. Szukałem długo w Warszawie i okolicach-tam było najtaniej! - www.spk.sos.pl/
      • Gość: marolos22 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: 212.160.172.* 01.10.13, 12:23
        Reklama?
      • rav.tom Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 01.02.15, 23:00
        Polecam serwis z allegro jak chodzi o laptopa
      • Gość: Szczepan Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.16, 13:28
        Jeżeli chodzi o Grochów, to ja naprawiam u pana Arka. Mały punkt na Kordeckiego, robi wszystko sam nie odsyła i ma jak na warszawę niskie ceny. www.serwislaptopow.warszawa.pl/
      • hipnotyze Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 20.01.17, 14:47
        Quick Net Instalacje niskoprądowe, montaż anten, montaż kamer, sieci komputerowe LAN www.qnet.com.pl
    • Gość: Syrena Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.chello.pl 07.02.10, 19:37
      A ja z pełną odpowiedzialnością polecam INTERTOP - ul. Smolna 40/14
      tel. 22-826 60 62
      Pozdrawiam
      Syrena
      • Gość: imp Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: 217.153.167.* 21.06.10, 23:26
        Polecam serwis komputerowy elvid.com.pl
        • Gość: polecam Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.aster.pl 22.06.10, 12:52
          hik.waw.pl/ szybko i uczciwie
          • szaser Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 23.06.10, 07:18
            Nie chcieli przyjąć GERICOM-a
        • Gość: abc Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.205.75.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.13, 13:55
          ELVID to ciołki nie potrafią nawet sami naprawić podświetlenia
    • Gość: cranberry Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.internetia.net.pl 31.07.10, 00:04
      Polecam serwis w sklepie inwazjapc ul Żelazna 67 warszawa = profesjonalna
      oblsluga, mili i przystojni panowie :)

Nie polecam natomiast seriwsu o nazwie strefa naprawa JAKOS TAK UL POZNANSKA -
      KARYGODNE, CHCELI NAPRAWIAC LAPTOPA ZA NIE MALA KASE A NIE UMIELI OKRESLIC CO
      JEST POPSUTE A WLASNIE PO TO DALAM TAM LAPTOPA - NA DIAGNOZE, GDY ZREZYGNOWALAM
      Z ICH USLUG PO TEJ SYTUACJI PANOWIE NIE CHCELI ODDAC LAPTOPA, CZEKALAM 4 DNI PO
      CZYM USLYSZALAM ZE PO CO SIE TAK SPIESZE SKORO II TAK NIE DZIALA... PO 6 DNIACH
      wkoncu odzyskalam laptopa jednak z usterka - nie dzialaly niektore klawisze w
      klawiaturze... tragedia !!
      • Gość: Moment Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.10, 15:48
        Stanowczo nie polecam serwisu komputerowego "Pasja" mieszczącego się na
        Natolinie na ulicy Mielczarskiego. Za naprawę komputera wzięli odemnie sporo
        kasy, cztery razy komputer odbierałem i za każdym razem musiałem komputer
        ponownie zwracać. Kiedy po 4 miesiącach straciłem cierpliwość i prosiłem o zwrot
        komputera i gotówki, nie chciano przyjąć odemnie nawet pisemnej reklamacji. W
        końcu przetrzymali komputer tak długo jak trwa gwarancja, żeby mi potem
        powiedzieć, że nie stwierdzili usterki, którą zgłaszałem. Ewidentnie proszą się
        o to by sprawę skierować na drogę sądową...
        • Gość: Ela Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.180.94.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 09:17
          Ja tez odradzam serwis Pasja, z tego co wiem odsyłają sprzęt do innego serwisu a o reklamacji niema mowy będą tak kręcić żeby się wymigać, byłam świadkiem kiedy poszłam tam z koleżanka
          • Gość: lilka Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.205.75.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.13, 14:04
            Mi naliczyli 5 zł dziennie za magazynowanie nawigacji której zresztą nie naprawili partacze. W innym serwisie nawigacja naprawiona - trzeba było jedynie wgrać od nowa oprogramowanie.
            • Gość: Serwis laptopów Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.static.chello.pl 15.03.13, 16:58
              to i ja się tu dopisze . Nie będę ściemniał, że pisze jako klient.
              Zapraszam na bezpłatną wycenę do mojego serwisu laptopów
              Serwis laptopów
        • Gość: misiu Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.06.14, 15:07
          Z własnego doświadczenia z tym straciłam nerwy i sporo kasy . NIE POLECAM.
          • Gość: misiu Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.06.14, 15:09
            Chodzi o serwis Pasja . Koszmar
      • Gość: kasik Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 22:23
        Polecam gorąco Strefę Napraw Al. Jerozolimskie 31 albo 33 w Warszawie. Tam w centrum.:) Miłe panie na obsłudze. Naprawa szybciej niż mówili na początku... Może muzyka mogłaby trochę inna być puszczana, bo lokal bardzo ładny.
      • franciszek.orlowski Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 16.02.15, 12:25
        Serwis Strefa Napraw w mojej sprawie byla szybka profesjonalna i przedewszystkim tania i SOLIDNA!
        Po przeczytaniu regulaminu i umowy ktora podpisalem oddajac sprzet do naprawy wszystko bylo jasne i klarowne.
      • Gość: jer Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.15, 17:38
        Poznanska.jacys studenci .Masakra.Sony Vaio z usterka karty graficznej .Czekalem 2-3 tygodnie.Wrocil ale z zepsuta plyta glo wna.Panowie powiedzieli .ze moga to naprawic i to nie ich wina bo laptop byl diagnozowany w sprawie karty graficznej. ktora zreszta po tygodniu sie zepsula.Czyli karte zle naprawili i popsuto plyte glowna .
        Z DALEKA OD SERWISU POZNANSKIEJ.W JAKIEJS BRAMIE BYLI NIEDALEKO AL.JEROZOLimskich.
      • krzysiek_mpi Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 19.12.16, 22:38
        Ja serdecznie zapraszam do skorzystania z moich usług mpiserwis.pl serwis i naprawa laptopów oraz obsługa informatyczna firm.

• Gość: lisek Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 20:38
      Polecam GB COMPUTERS .W 3 serwisach nie potrafili mi powiedzieć co jest z moim laptopem,albo naprawiali ,po czym problem wracał jak bumerang po kilku dniach.Są nie drodzy i rzeczywiście znają sie na tym co robią.serwisant przyjeżdża na terenie warszawy do klienta .tel.516-505-023 ,strona tak jak telefon:www.516505023.pl
      • Gość: Darek Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 15:28
        Polecam AV-IT , bardzo tani i konkretny serwis z dojazdem i naprawą u klienta . www.av-it.pl
    • pcdoc.pl Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 11.10.10, 09:23
      PCDOC – nawet nie trzeba się ruszać z domu :)
    • Gość: kubus Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.11, 01:18
      www.catcom.pl Polecam, robiłem u nich naprawy i profesjonalne wykonanie. No i miłą obsługa :) a i serwis oczywiście 24/7 to jak dla mnie duży plus, ze względu na moją pracę :D
    • Gość: niezadowolony Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.home.aster.pl 13.07.11, 16:25
      Na pewno nie polecam NOT SERWISU na Urysnowei, Lanciego 11. To najbardziej niekompetentny serwis w tym mieście, bezczelne podejście do klienta na łaskawe zwrócenie laptopa czeka się min 3 miesiące. Dałam się skusić ale okazało się że to był najbardziej nietrafiony wybór w życiu! mało tego myślałam ze tylko ja mam z nimi problemy ale jest nas więcej :) niestety o czym przekonałam się dopiero kiedy przyjechałam do serwisu w "godzinach szczytu" a nie tuż przed zamknięciem. ODRADZAM!
      • jan-w Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 23.01.12, 23:29
        Potwierdzam. W notservice na Ursynowie jeżeli nie potrafią sobie poradzić, przestają odbierać telefony i reagować na e-maile. Problem był jak się okazało w miarę prosty, ale dla fachowca.
        • Gość: m&m's Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.02.12, 22:30
          Witam,
          ja z kolei polecam serwis FLR-Tech. Firmę prowadzi młody chłopak, ale na prawdę zna się na rzeczy, do tego mega dba o Klienta. Mi akurat naprawiał komputer stacjonarny, a potem pomagał w zakupie laptopa. Sposób podejścia do sprawy mnie zaskoczył, bo widać było, że Koleś nie chce naciągnąć na kasę, tylko racjonalnie podchodzi do sprawy.
          Mojemu koledze natomiast naprawiał kompa po zalaniu, a w chwili obecnej dostał zlecenie od mojej ciotki na przegrywanie kaset VHS na płyty DVD.
          Nie mam niestety zapisanego nr telefonu, ale mam maila: g.maciuszczak@flr-tech.pl
    • Gość: Tomasz Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.wask.wroc.pl 17.03.12, 12:29
      Ja ze swojej strony mogę polecić serwis komputerowy "SOS-LAPTOP". Tekst linka to jest ich strona internetowa. Miałem poważny problem z moim laptopem i szukałem kogoś na gwałt. Trafiłem na tą firme przez czysty przypadek. Sprawa została załatwiona w ciągu godziny, bardzo szybka obsługa, rzeczowa rozmowa przez telefon i prawdziwi profesjonaliści. Naprawili mojego laptopa w bardzo krótkim czasie i do tego zrobili to bardzo solidnie. Cena za usługę też nie była wygórowana. Serwisant, który do mnie przyjechał był miłym fachowcem, który udzielił wielu przydatnych informacji i odpowiedział na wiele pytań. Nawiązałem z nimi stałą współpracę, gdyż posiadam własną firmę i jestem całkowicie usatysfakcjonowany ich serwisem. Z całego serca mogę ich polecić każdemu.
    • Gość: zadowolony Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 19:03
      Ze swojej strony polecam kacperserwis.pl na ursynowie dobra alternatywa do NOT SERWISU o którym pisaliście:). robiłem u nich reballing grafiki w swoim hp kilka miesiecy temu, laptop byl gotowy na nastepny dzien, zaplacilem 280zl dostalem gwarancje i laptop hula jak nowy.
      • Gość: Ksawery186 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.05.12, 19:58
        Pomocy! Pilnie poszukuję serwisu, który uratuje mój komputer z "nagłego wypadku". Pilnie proszę o pomoc i radę, gdzie jest czynne, bo niestety wszędzie, gdzie próbowałem się dodzwonić, mieli zamknięte ze względu na święto...Sprawa jest na prawdę pilna
        • Gość: Żółwik Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.play-internet.pl 03.05.12, 20:18
          Podobny problem miałem w ostatnie Święta Wielkanocne. Moja Toshiba odmówiła posłuszeństwa a musiałem dokończyć projekt na kompie. Gdzieś na jakimś forum przeczytałem o firmie FLR TECh, że są dostępni codziennie bez względu na porę. O dziwo, dodzwoniłem się i dało radę nawet w święta. Także, jeśli chodzi o sytuacje ekstremalne, to oni na pewno dają radę
          • Gość: Ksawery186 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.05.12, 20:34
            Dzieki za odpowiedz! już myslalem, ze nikt mi nie odpisze... A jeszcze tylko jedno pytanie. Czy ten serwis robi tez MacBook'i? I masz jakieś bardziej szczegolowe namiary na ten serwis?
    • Gość: Żółwik Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.play-internet.pl 03.05.12, 22:39
      Wiem, że Ci zalezy na czasie, dlatego sorry za zwłokę. Z tego co wiem, to oni robią też Mac'i. Co do namiarów, to zgubiłem gdzieś wizytówkę, ale poszukaj w necie. Na pewno mają strone int. a tam są namiary.
    • Gość: Maniek Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.netburg.pl 18.08.12, 16:57
      Ja polecam ten serwis Tekst linka jestem zadowolony zrobili od ręki i zapłaciłem całe 10zł :) inni krzyczeli 50zł :(
      • radiomis Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 26.10.12, 14:24
        W Zgierzu pod Lodzia nie macie klientow do tego stopnia, ze spamujecie na Forum Warszawa?
    • Gość: janek Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 08:46
      Jestem szefem IT w dużej warszawskiej firmie.
      Jeżeli szukasz dobrych fachowców to tylko Technosiła Piastów Warszawska 39 lok 3 technosila.pl/ tel 511-22-1164
      Kolesie naprawiają laptopy w 2 dni robocze - wymiana chipsetu graficznego. Jeżeli ich poprosisz to zrobią jeszcze tego samego dnia - przynosisz rano, odbierasz popołudniu.
      Laptopy po zalaniu, których nie naprawiły inne serwisy w większości udaje im się postawić na nogi ( a jest to częsta usterka w mojej firmie jak pani z kadr wyleje cały dzbanek kawy na laptopa ). Podejmują się wszystkiego i nie wybrzydzają, do tego jak im się nie uda to nie kasują za diagnozę - jest to ewenement jeżeli chodzi o serwisy.
      • Gość: Franek Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 05:06
        Gość portalu: janek napisał(a):
        > Jestem szefem IT w dużej warszawskiej firmie.
        > Jeżeli szukasz dobrych fachowców to tylko
        Szefowie IT dużych warszawskich firm siedzą na forach na gazecie. Hahaha :DDD
        Mało subtelna reklama własnej działalności, ot co.
        Zdrawim :)
        • serdus Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 06.02.13, 19:32
          Nie wiem kto tu jest szefem i czego, ale chłopaki z Technosiły naprawdę potrafią sporo zrobić. Nie mają miłych pań na recepcji, po prostu mają sprzęt do napraw i robią z tego sprzętu użytek. A robią to szybko i niedrogo wiecie dlaczego? Właśnie dlatego, że z kasy klientów nie muszą płacić miłym paniom na recepcji. Po prostu robią to sami a nie odsyłają do innych firm - dlatego szybko i niedrogo. Współpracujemy z nimi od miesiąca - faktycznie robią rozwalonego lapka w jeden dzień lub wieczór, zależy jak im przywieziemy.
          Tak więc jeśli ktoś chce szybko i porządnie naprawić sprzęt a przy okazji pogadać o kompach, bo na tym się znają - to do nich. Jeśli ktoś chce być obsłużony przez miłe panie - to do miłych pań ;-)
      • Gość: Radek Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.13, 17:55
        UWAGA NA TECHNOSILE'e! Oddawałem do nich kilka laptopów moich znajomych na przestrzeni roku. Na początku było szybko, tanio i sprawnie. Ostatnio czyli na początku wakacji nawet nie rozkręcili laptopa (numer z kartką) i krzyknęli sobie ponad 300 złotych za naprawę grafiki! CHORE! Jako, że brak rozkręcenia wydał mi się podejrzany, zrezygnowałem z naprawy i natychmiast udałem się do innego serwisu. Okazało się, że została uszkodzona tasiemka między płytą główną a ekranem. Koszt? 90 złotych z wymianą! Kilka dni później mój znajomy (bez mojej wiedzy) zaniósł do nich swojego laptopa. Nie dość, że dostał podobną diagnozę to po zrobieniu dostał sprzęt bez śrubek (naliczyliśmy brak 8) i z zarysowanym ekranem. Jakby tego było mało rzekoma "usterka" powtórzyła się. Kolega poszedł do nich z reklamacją i co się okazało? Otóż mimo wcześniejszych ustaleń zrobili rebaling zamiast wymiany chipa. Jak to ładnie ujął jeden z nich "jak się robi rebaling to trzeba się z tym liczyć". No dobrze ale znajomy nie chciał rebalingu (z resztą za moją poradą). Jak dla mnie totalna masakra! NIE POLECAM, ODRADZAM i NIGDY WIĘCEJ!
    • Gość: Monia Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 14:48
      :)))) www.erozkladjazdy.pl
      • Gość: Piternostry_bzzz Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.grojec.vectranet.pl 01.11.12, 19:29
        ej, bez ściemy. forum to forum i są różne wpisy, dlatego czasami średnio ufam wpisom, bo sklejaja je rózne osoby i czasami pod klientow podszywaja sie firmy, ale w miedzy czasie pojawialy sie wpisy o serwisie flr tech, a wlasciwe o kolesiu, ktory naprawia kompy. ryzyk-fizyk: zadzwonilem i na serio bylem w szoku. koles nie dosc, ze bierze tanio, jest dostepny non-stop, mily, a przede wszystkim UCZCIWY!
        rzadko umieszczam wpisy na forach, ale jestem pod mocnym wrazeniem, stad moj wpis.
        Jesli mialbym kogos polecic to tego Grzegorza.
    • Gość: gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.11.12, 18:49
      itdoctor.pl
      tani sprawny szybki
      polecam!
      działa 24h i nie ma tak wygórowanych cen
      w serwisie chcieli ode mnie 600zł!!!
      a Pan z tej usługi wział 200zł
    • Gość: ArturPragaI Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.12, 19:40
      Ja osobiście nie mam zastrzeżeń co do serwisu komputerowego na ulicy Górczewskiej 62/64 w Warszawie. Dodatkowo jak im zostawiałem sprzęt do naprawy okazało się że pracują również jako całodobowe pogotowie komputerowe. Numeru telefonu do nich nie pamiętam, ale dane kontaktowe bez problemu znajdziecie na www.ratujlaptopa.pl Nazwę strony zapamiętałem bo bardzo łatwa do zapamiętania :-), a co do fachowości serwisu, to zacząłem mieć problemy z Toshibą, pojechałem do serwisu, który mienił się w Google, jak specjalizujący się tylko w Toshibach. Na miejscu po pobieżnym sprawdzeniu komputera - wyrok. Do wymiany płyta główna (nie ukrywam, że grałem w serwisie początkowo totalnego imbecyla pod względem komputerów), bo grafika w tym modelu jest zintegrowana. Na moje pytanie jakim cudem jest uszkodzona grafika, skoro na zewnętrznym monitorze obraz jest, Pan "uprzejmie stwierdził", że jestem laikiem, z którym on nie będzie dyskutował i jestem bezczelny podważając jego opinię. Że on na komputerach zęby zjadł. W takim razie życzyłem mu skoro zjadł zęby zjedzenie teraz sztucznej szczęki, wziąłem laptopa i wyszedłem. Znajomy polecił mi dla odmiany Górczewską. Tam podeszli do sprawy uczciwie, okazało się zgodnie z moim przypuszczeniem po objawach, że padł inwerter. Wymienili go 3 godziny (no może przesadzam, ale laptopa odbierałem jeszcze tego samego dnia, z tym, że prosiłem aby było na "cito") Totalne przeciwieństwo we wszystkim w stosunku do "specjalisty co zjadł zęby"
      • Gość: Paweł Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.16, 19:50
        Potwierdzam, że PC_DATA to dobry serwis. Są rzetelni.
      • Gość: Mateuszwwy Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.centertel.pl 07.05.18, 21:04
        www.wykop.pl/link/4299877/pc-data-gorczewska-62-64-serwis-naprawia-sprawnego-laptopa/ chyba jednak nie...
    • Gość: ZADOWOLONA Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 16:08
      hej ja polecam Stołeczne Pogotowie Komputerowe. Ceny maja ok, obsługa tez ok, a przede wszystkim udzielają bezpłatnych porad i nie są naciągaczami. Liczyli się z moim portfelem. Byłam u nich osobiście i skrupulatnie, cierpliwie rozmawiali ze mną. Podobało mi się.
      • Gość: ja też zadowolona Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.13, 20:48
        też tam byłam i jest tak jak mówisz
    • Gość: dos00 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.home.aster.pl 10.01.13, 22:18
      Warszawa ul. Broniewskiego 37 tel. 666 967 712 serwis laptopów warszawa profesjonalnie i szybko też APPLE
    • Gość: aaa Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.13, 08:50
      Zapraszam do serwis laptopów Warszawa
    • Gość: dawid Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 15:25
      pikomp.com
      • Gość: kris Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.merinet.pl 02.02.13, 22:35
        Szczerze jeden z najlepszych jak nie najlepszy serwis komputerowy a przede wszystkim laptopów w warszawie w dzielnicy praga północ na ul. Strzeleckiej 21/25 lok.1a tel. 531 330 080 Bardzo polecam i ceny umiarkowane. Zawsze doradzą jak potrzeba fachowo.
    • Gość: PoLeCaM serwis na Targówku IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 00:26
      właśnie wróciłam z serwisu na targówku, mieszcza się na prałatowskiej 4.
      jestem pozytywnie nastawiona ich rozmową ze mna i pozytywnym podejściem do mnie. znalazłam ich na www.spk.sos.pl/ przez przypadek z polecenia. za przystępną cene naprawili uszkodzony laptop, który otrzymałam w umówionym terminie.
      jesli miałabym tobie polecić cokolwiek w warszawie to na pewno ich.
    • Gość: bili Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 06:21
      www.naprawykomputerowe.com.pl/Mistrzostwo
      • Gość: Andrzej Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.31.13.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 18:00
        A ja polecę serwis Orbicomp www.orbicomp.pl. Zajmują się profesjonalna naprawa laptopów i komputerów stacjonarnych oraz tabletów. Korzystałem z ich usług kilka razy i jestem zadowolony. Cena satysfakcjonująca. pozdrawiam Andrzej
        • makanaki_azs Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 29.08.14, 17:36
          Ja gorąco odradzam serwis Orbicomp (m.in. ul. Ciołka). Wycena dopiero po tygodniu (a właściwie po 9 dniach, bo w obiecany dzień nikt do mnie nie zadzwonił, tylko musiałem po 2 dniach czekania sam dzwonić). Jak się nie zgodziłem na drogą naprawę (zawyżyli ceny) to kazali płacić 50zł za diagnozę (a wcześniej niby za darmo miało być). Do tego dwa razy jak jechałem to rano nie było otwarte (a powinno).
        • Gość: wer Re: NIE Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.centertel.pl 13.08.15, 15:52
          a ja nie polecę Orbikomp z ul Ciołka, najgorsza firma jaka mi się w życiu trafiła, krętacze, naciągacze i nie dość że wymusili na mnie naprawę kompa nie chcąc go zwyczajnie oddać to jeszcze skasowali mi wszystkie dane, próbowałam później w profesjonalnej firmie je odzyskać i niestety wyzerowali mi komputer (co oznacza że nie sformatowali a wyzerowali!! wyczyścili dokładnie) nie wiadomo w jakim celu, usługa dotyczyła odzyskania danych i na żadnym etapie w takim wypadku sie tego nie robi, więc nie wiem czemu to zrobili, okłamali że odzyskali 90% danych a odzyskali 10%, naciągnęli mnie na wymianę dysku, okazało sie później że wymienili na używany, oszuści nie wystawiają na koniec żadnego rachunku ani faktury, nie tylko dla mnie, byłam świadkiem jak inny gość się odpraszał i nie dostał, powinnam im wytoczyć sprawę i cały czas się zastanawiam czy tego nie zrobić.
    • Gość: Janek NIE Polecam !!! KacperSerwis.pl Warszawa IP: *.sejm.gov.pl 07.03.13, 14:29
      Serwis znajduje się na Ul. Cybisa 6 w Warszawie.
      Oddałem laptopa do naprawy ze STWIEDZONĄ USTERKĄ którą ustalili informatycy w mojej firmie. Wyszukałem w internecie gdzie naprawiają i zawiozłem do Servisu komputerowego KacperSerwis.pl umówiłem się na odbiór sprzętu w określonym dniu . Nadszedł ten dzień (dzień odbioru) zadzwoniłem czy mogę odebrać i dowiaduję się , że przesyłka (czyli część ) nie dotarła, następnego dnia kolejna historyjka . WQwiony pojechałem odebrać, bo według mnie umowa to umowa. Jakież było moje jeszcze większe zdziwieni, gdy "Pan" w servisie mimo tego, że nie wywiązał się z terminu i nie naprawił sprzętu, to jeszcze zażądał 50zł za stwierdzenie usterki, która była stwierdzona przy pozostawieniu laptopa. Położyłem szybko 50zł wziąłem laptopa i wyszedłem, bo gdybym został minutę dłużej, to chyba by mnie poniosło i nos tego "Pana" byłby w kawałkach. To zwykły oszust. Nie dajcie się nabrać. Pozdrawiam wszystkich uczciwych ludzi! Janek.
      • 1-buc Re: NIE Polecam !!! KacperSerwis.pl Warszawa 07.03.13, 14:50
        Bo ty Janku źle zacząłeś. Trzeba było z Maćkiem P. porozmawiać.
        • Gość: gość Re: NIE Polecam !!! KacperSerwis.pl Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 10:54
          Jeśli szukasz porządnego serwisu, to polecam Omegę. Działają w Pasażu Muranów. Naprawy wykonują szybko i tanio, a działają nawet w soboty. Ja jestem mega zadowolona.
    • Gość: Bezpłątna wycena Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.static.chello.pl 15.03.13, 17:01
      Zapraszamy na bezpłatną wycenę. Własny magazyn części. Wycena od ręki. serwis laptopów
    • Gość: luck of luck Polecam NRC IP: *.free.aero2.net.pl 19.03.13, 11:06
      Na podstawie własnych doświadczeń nie polecam serwisów oferujących wycenę w 15 minut, bo w tyle czasu to za byle duperel zawołają cenę z kosmosu a do Ciebie zwracają się z sakramenckim pytaniem i krótka piłka. Nie polecam także serwisu CKZ przy Kochanowskiego - banda amatorów nie potrafiąca nawet porządnie wyczyścić płyty głównej a za wycenę żądająca astronomicznej ceny 75 zł. Po tym jak odebrałem od nich swojego laptopa (czułem się w ich "jaskini" jak jakiś intruz), zaniosłem go do serwisu NRC przy ul. Ostroroga. Nie wzięli nic za wycenę (a raczej wycena była wliczona w koszty naprawy). Wzięli za naprawę sporo ale jakby nie patrzeć laptop hula i mam od nich trzymiesięczną gwarancję. Do tego dobry kontakt, fachowość i szybko zadziałali - po kilku dniach oto piszę ze swojego laptopa:)
      • Gość: posel_wawa Re: Polecam NRC IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 16:34
        NIE POLECAM NRC. komputer był u nich w ciągu 3 miesięcy 3 razy za każdym razem okazywało się że usterki pojawiły się nowe a nie są na ich gwarancji. słono za każda z napraw zapłaciłem a po każdej z nich komputer coraz słabiej działał. koszt napraw paroletniego kompa przekroczył jego wartość a dziś powrócił do stanu sprzed naprawy a odebrałem go pod koniec marca. dodam też że komputer nie jest zbyt exploatowany gdyż korzystam z niego max godzinę dziennie. jeszcze raz nie polecam NRC!!!!
      • Gość: maro Nie polecam NRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 00:49
        Gwarancja 3-ce to żadna gwarancja. Polecam serwis SMC COMPUTERS, który daje 6 miesięczną gwarancję na serwis. NRC bierze za reballing 470 zł kiedy SMC robi to za 250 zł.
        • Gość: gość Re: Nie polecam NRC IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 10:52
          Polecam serwis Omega w Pasażu Muranów. Chłopcy robią naprawy szybko i tanio, działają nawet w soboty. Mi odświeżyli komputer i teraz lata z zawrotną prędkością.
      • Gość: Cerber Re: Polecam NRC IP: *.internetia.net.pl 26.11.13, 19:05
        NRC -Buce jakich mało... Zamawiasz coś, piszą że dostaniesz za dwa tygodnie a po 17 dniach gdy dzwonisz co się dzieje oni mówią że niestety takiej rzeczy nie mają i w polsce nie ma. Że trzeb anulować tranzakcję, żadnego przepraszamy czy przykro nam zapomnieliśmy o panu. To nic że wcześniej wysłałem kilka emaili, zero odzewu. A pani co tam pracuje i odbiera telefony jest tak pomocna jak pseudo kibic wracający z przegranego meczu. Czyli w skrócie mają was tam w czarnej DU... !!!
      • Gość: zuczek Re: Polecam NRC IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.15, 19:50
        serwis NRC, moje odczucia, naciągacze i oszuści. Zaniosłem do diagnozy laptop, podobno zepsuło się zasilanie na płycie głownej, koszt naprawy ok280 PLN, jako że jestem czujny udałem się z tym sprzętem do innego serwisu, diagnoza zwalila mnie z nóg, laptop w 100% sprawny, zepsuty jest zasilacz - koszt 50 zł
        Jako uczciwego i godnego polecenia polecam serwis IZINET ul.Radzymińska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka