Gość: Wawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 15:14 Boathouse... Jak widac, slabo plywa. Lubilem ta restauracje, ostatnio jednak jakosc posilkow i obslugi splynela na leb-na szyje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klątwiusz Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: 62.29.160.* 21.05.10, 15:23 To już nie Boathouse...a Subhouse... bool bool bool... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 15:33 Warszawa może się pochwalić rozlatującymi się od lat basenami... Cóż za strata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: *.mts-ceto.pl 21.05.10, 15:36 dokładnie, nie rozpadną się do końca, miejsce się zwolni i może coś sensownego (choćby nowy zespół basenów) tam powstanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: *.pwpw.pl 21.05.10, 15:51 Kim trzeba być by zostawić samochód i patrzeć sobie spokojnie jak go zalewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: 91.208.150.* 21.05.10, 15:56 dobre ubezpieczenie musiał mieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: *.cdma.centertel.pl 21.05.10, 19:46 Ja to chyba chętnie bym widział swoje na tym placu... Dobrze ubezpieczone, chętnie bym wymienił a odsprzedać się nie da, bo kto kupi bite (pzeze mnie, nie za mocno, ale jednak + te wszystkie poprawki lakiernicze po obijaniu drzwiami i rysowaniu czego się da przez wszystkich zazdrosników na parkingach...) auto z megasilnikiem i megadrogim serwisem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedzeszyn Zatopione kluby i restauracje na Pradze Południ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 16:06 Gratulujemy właścicielom bazy materiałowej z trzeciego zdjęcia! Woda przyszła tak nagle, tylko tydzień był żeby posprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto44 Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: *.acn.waw.pl 21.05.10, 16:19 Informacja jest niepełna i tym samym wprowadzająca w błąd ludzi ktorzy nie znają tych miejsc. Trzeba wyrażnie napisać ze zalane kluby i restauracje są zlokalizowane nad Wisłą przed Wałem i są zalewane nawet podczas mniejszych powodzi.A wiec nie została podtopiona Praga Południe ale tereny nadbrzeżne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 16:46 Boathouse jest zalewany raz na kilka lat, jak zresztą wszystkie obiekty w tej samej linii. Szkoda tych miejsc, ale oni naprawdę są do tego przygotowani!!! Zaczyna się o tym mówić dopiero w chwili, gdy wielka powódź wisi nad Warszawą... a tak przecież jest znacznie częściej. Oto44 ma rację: to jest teren między Wisłą i Wałem Miedzeszyńskim, więc teren zalewowy - nie siejcie paniki!!! Chociaż trzymam kciuki, żeby się to już skończyło, sama mieszkam na Saskiej Kępie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Zatopione kluby i restauracje na Pradze Połud 21.05.10, 22:00 Spokojnie, do szczytu wału brakuje jeszcze ze 2 m. I nie ma szans, żeby został przerwany. Odpowiedz Link Zgłoś
maracana2014 To prawdziwa tragedia . Gdzie bedziem pić ? 21.05.10, 19:13 A jakie straty. Tyskie, Żywiec, Lech.... Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Zatopione kluby i restauracje na Pradze Południ... 21.05.10, 21:44 To jest teren zalewowy między Wisłą a Wałem Miedzeszyńskim, te baseny są zalewane co kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Zatopione kluby i restauracje na Pradze Południ... IP: *.multimo.pl 22.05.10, 10:20 Po drugiej stronie Wału miedzeszyńskiego są domki przy Algierskiej. Tam chyba jest spore zagrożenie zalaniem bo są w dołku. A na zdjęciach pokazane są tereny pomiędzy Wisła, a wałem, zalewane , albo przynajmniej podtapiane co roku. Odpowiedz Link Zgłoś