Dodaj do ulubionych

Meble Kuchenne Warszawa opinie

22.09.11, 17:36
Witam,
Szukam dobrej, z rozsądnymi cenami firmy, która zrobi mi meble do kuchni. Podobają mi się nowoczesne meble z gładkimi frontami. Myślałam też o zwykłym blacie i szkle na ścianie między szafkami. Byłam w kilku salonach markowych i mam wrażenie, że za piękne i w centrum miasta wystawy płaci klient, a w zamian dodatkowo nic nie dostaje. Może jakiś stolarz nie z Warszawy?
Firmom reklamującym się dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaga Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.devs.futuro.pl 23.09.11, 11:57
      sprawdź w Jupiterze, jest w czym wybierać. Cenowo i tak chyba najtaniej wychodzi BRW, mają piekne lakierowane fronty i niezłe mechanizmy. Ładne meble ma tez Wrzosowa, ale cenowo są ze średniej półki. Szkło na sciane tylko od szklarza z Pragi.
      Nie polecam "popychowych" sytemów otwierania szafek i szuflad, strasznie się brudzą fronty i ciągle latam ze sciereczką.
      • Gość: Kasiula Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.home.aster.pl 19.09.12, 11:01
        BRW to totalny syf, kupiłam na działkę mały komplecik i nawet dwóch sezonów nie wytrzymał.
        Rok temu wymieniałam kuchnie w domu. 509 541 136 - telefon do gości z muszyńskiej 25.
        Ceny może nie są najniższe ale jakością wykonania nadrabiają.
    • czarny-fryderyk Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 23.09.11, 13:05
      Dziękuję Jaga. Co do BRW to mam osobiste bardzo negatywne doświadczenia i nikt mnie do nich już nie przekona. Dzięki za wskazówki odnośnie frontów. Szczerze mówiąc słyszalam, że znów wchodzą uchwyty i mat na szafkach, ale te "błyszczące" takie robią na mnie dobre wrażenie...:)
      Może ktoś inny ma sprawdzoną firmę?
      • Gość: Duch Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 91.216.239.* 23.09.11, 14:33
        Pamiętam, że jak porównywaliśmy ceny zakładów warszawskich i tych dalej od stolicy położonych, to ci drudzy oferowali duuużo niższe ceny. Skorzystaliśmy. Niestety adresu już nie pamiętam. To było gdzieś w okolicach Potworowa.
        • witstwosz23 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 25.01.12, 23:05
          Polecam firmę z Pruszkowa Wnętrze z Pomysłem.Tel. 728-920-881.Kolega podał Potworów?- a to Pruszków .Firma działa w okolicach Warszawy i Błonia. Meble jakościowo super , cenowo -po sprawdzeniu konkurencji świetna cena .Przyjechała Pani do mnie zaproponowała rozsądną cene i wykonała wizualizację.Jestem bardzo zadowolony. Dordzaja i można się targować!
          Podam więcej namiarów na firmę jeżeli chcecie.Warto-uwierzcie!
          • Gość: takitamanonim Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.12, 15:25
            raczej działają na czarno, nie polecam - zero adresu, zero nipu, zero regonu
      • Gość: Darak Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 18:16
        Sprawdż firme SDG-jest dobra jakość i cena!
      • kremlibre Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 21.01.18, 14:47
        Także nie polecam BRW. Miałam stamtąd zestaw wypoczynkowy i meble do pokoju dzieci. Zestaw wypoczynkowy posłużył nam tylko rok, a o meblach szkoda gadać. W poprzednim roku zdecydowałam sie na remont kuchni i wymianę mebli. Wybór padł na Studio Kuchni A3 i nie zawiodłam się. Meble są wykonane bardzo starannie, z dbałością o detale i solidnie. Po roku użytkowania nic nie zacina się, nie rysuje. zapłaciłam naprawdę niewiele. dobry kontakt z firmą.
    • Gość: tix Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 78.133.200.* 23.09.11, 15:13
      Jakiś czas temu robiliśmy meble do kuchni i jesteśmy zadowoleni. Jakość bardzo fajnie i cenowo. (zdjęcia mogę przesłać na prv.) To babka przyjechała do nas ze wszystkimi wzornikami, sama jest chyba z Warszawy ale zakład jest z okolic Mińska Mazowieckiego. Jutro postaram się znaleźć telefon, muszę trochę poszperać
      • Gość: mader Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 18:30
        proszę o zdjęcia na maila wykonanych przez te firme mebli
      • bozenawiklinska Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 30.12.12, 09:36
        czy moge poprosic o namiar do tej osoby ?
    • Gość: Tix Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 78.133.200.* 26.09.11, 11:12
      Mam ten numer babki, która nam robiła kuchnię. 793 449 544. Ciekawe czy podzielisz nasze zdanie co do niej. Daj znać. Powodzenia.
      • Gość: Jaga Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.devs.futuro.pl 26.09.11, 16:43
        dodam, że koleżanka robiła meble z Jumy z Wesołej, była zadowolona.
        Robią fajnie, ale standardem jest tygodniowe opóźnienie w terminie montażu :-)
        reszta bez zarzutu.
        • Gość: Karola Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 19.07.14, 12:43
          U mnie tydzień temu firma Hosta montowana kuchnie na Zielonej Itali, jestem bardzo zadowolona. Wszystko szybko i profesjonalnie
        • Gość: Klient Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.09.15, 07:34
          Juma meble z Sulejowka to bardzo niska jakość za spore pieniądze. Projekt niezgodny z założeniami, chińskie materiały, meble rozklekotane, porażka. Brak kontaktu po podpisaniu umowy i nagle wpada ekipa do montażu spóźniona o 6 godzin. Ekipa nie zabezpiecza podłogi, ktora jest porysowana. Montaż niedokonczony bo materialy źle wymierzone i trzeba czekac na nowe.
    • morfeusz_1 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 04.01.12, 23:26

napisz na mojego @ gazetowego - podeślę ci linka
    • Gość: Krzysztof-Stolarz Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b] IP: *.aster.pl 11.01.12, 09:17
      Dzień dobry

Miło mi poinformować ,że jestem stolarzem z zamiłowania
      praktykującym od ponad 15lat(zawodowo od 10lat) .Fakt ten pozwolił
      wypracować u różnych dostawców asortymentu , dość wysokie rabaty. Dzięki
      temu jestem w stanie wykonać naprawdę dobre i trwałe meble za rozsądne
      pieniądze.
      Biorąc pod uwagę najczęstsze potrzeby klientów głównymi meblami jakie
      wykonuję to :zabudowy kuchenne, szafy i garderoby ale specjalizuję się
      również w meblach własnych projektów ,a co zatym idzie nietypowych i
      niepowtarzalnych takich jak np: komody, szafki pod umywalki , panele
      ścienne RTV, szafki RTV i zabudowy pokojowe.

Każde zlecenie ma swój projekt, wizualizację(na życzenie klienta),fakturę
      VAT(na życzenie klienta)specyfikację zamówienia i umowę o dzieło
      zobowiązującą obie strony do umówionych działań składających się na owe
      zamówienie.
      Na wszystkie zaprojektowane i wykonane przez siebie meble udzielam
      minimum 5 lata gwarancji.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do grona moich zadowolonych klientów.
      Z wyrazami szacunku

Krzysztof -Stolarz
      782-066-411
      • nataly-meble Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b 22.01.12, 18:03
        Witam , od 13 lat projektuję i wykonuję meble na zamówienie . Zapraszam na naszą stronę www.nataly.pl oraz do urządzanego nowego studia . Pozdrawiam , Piotr Stachurski , 0-602-639-523
        • misza-im Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b 26.01.12, 22:25
          nataly-meble napisał:

> Witam , od 13 lat projektuję i wykonuję meble na zamówienie . Zapraszam na nasz
          > ą stronę www.nataly.pl oraz do urządzanego nowego studia . Pozdrawiam , Piotr S
          > tachurski , 0-602-639-523

A gdzie pana solidność ? Wstyd!
      • achzarit Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkanie 23.05.12, 16:49
        Umówiliśmy sie z panem Krzystofem-ponoć-stolarzem ale pan nie raczył pojawić się na umówione spotkanie a telefon wyłaczył.
        Dziękujemy za pokaz solidności i wiarygodności - dzięki temu udało się nic u pana Krzysztofa-ponoć-stolarza zamówić.
        • szaser uwaga na tych z tel. komórkowym (tylko) 24.05.12, 07:19
          Jakby był naprawdę dobry, to nie ogłaszałby się chyłkiem na takim forum!
          • przemo_pomoze Re: uwaga na tych z tel. komórkowym (tylko) 24.05.12, 08:49
            szaser napisał:

> Jakby był naprawdę dobry, to nie ogłaszałby się chyłkiem na takim forum!
            Chyba nie rozumiesz takich pojęć jak koszty i cena. Jak sie prowadzi jednoosobową działalność i tnie sie koszty utrzymania a realizuje sie na podstawie podpisanych umów i nie wydaje się jak duże sieci na reklamę masową to można klientowi zaproponować znacznie wyższą jakość za niższą cenę. Proste prawo rynku.
            • miare Re: uwaga na tych z tel. komórkowym (tylko) 31.08.12, 13:14
              https://miare.pl/gif/logo_mini.jpg

Szanowni Państwo.

Jesteśmy małą firmą, ale robimy wielkie rzeczy.
              Nie posiadamy pięknych salonów, a naszą wizytówką jest dobrze wykonana praca i zadowolenie klientów.

Proponujemy wspólną pracę nad niepowtarzalnym projektem w programie 3D (Państwa potrzeby + nasza wiedza i doświadczenie). NIEODPŁATNIE.
              Dobór optymalnego osprzętu do wykonanego projektu. NIEODPŁATNIE.
              Uczciwą i rzetelną wycenę. NIEODPŁATNIE.
              Proponujemy ceny porównywalne, albo nieznacznie przewyższające ceny popularnych sieci z meblami do własnego montażu.

Zaprojektujemy, wykonamy, zamontujemy:

- Meble kuchenne
              - Szafy wnękowe
              - Meble łazienkowe
              - Meble biurowe
              - i inne…

Projekty wykonujemy wyłącznie z wysokiej jakości materiałów wiodących w swoich branżach firm.

Zapraszamy.
              www.miare.pl
              • Gość: BUC Mare? SPAMer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 17:22
                Co to za firma, ktora spamuje na Forach?
                • Gość: Buc Re: Mare? SPAMer ! IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 13:17
                  Jakie spamuje, elegancka krótka reklama. Jak kiedyś będziesz miał firmę to zrozumiesz.
        • mimi_mimi7 Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani 21.02.19, 21:11
          Ciesz sie ze Pan Krzysztof Pęczak sie u ciebie nie pojawil. Pan Krzystof Pęczak jest oszustem, ktory pobiera zaliczki i nie realizuje zlecen. oszczedzil cie..
          • Gość: romek Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.19, 13:59
            A mnie zrobił na sporą kwotę niestety, poszukuję namiaru na jego stolarnię, naiwnych nie brakuje....
            • 11witek11 Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani 07.10.19, 09:27
              Przestrzegam przed firmą QCHNIE.PL istniejącą także pod logo ViV Mebel oraz Qd4 a właścicielem jest Jarosław Wakuliński siedziba ul. KEN W-wa Ursynów. Jest to oszust. Nie dajcie się naciągnąć - bo pięknie opowiada a finalnie okrada, a wnętrze w którym pracował pozostawił w dewastacji. W naszym przypadku musieliśmy wezwać policję, wiec ...przykra sprawa. Ostrzegam
              Witold z Warszawy
              • meblowanie.com.pl Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani 30.04.21, 13:32
                Qchnie.pl - jestem właścicielem tej firmy. U nas w biurze nie pracuje żaden Pan Krzysztof nawet nigdy nie pracował. Opinia jest od nie uczciwiej konkurencji. Prawdziwe opinie na nasz temat są w google . Działamy od 2003 roku i nigdy nie pozwolili byśmy sobie na taką nonszalancję. Wszelkich informacji można zasięgnąć u mnie pod nr tel 507 120 222. Własciciel.
                • meblowanie.com.pl Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani 30.04.21, 13:35
                  Qchnie.pl - jestem właścicielem tej firmy. U nas w biurze nie pracuje żaden Pan Krzysztof nawet nigdy nie pracował. Opinia jest od nie uczciwiej konkurencji. Prawdziwe opinie na nasz temat są w google . Działamy od 2003 roku i nigdy nie pozwolili byśmy sobie na taką nonszalancję. Proszę kliknąć moja odpowiedź. Właściciel
            • Gość: Kacper Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani IP: 213.241.96.* 14.10.20, 11:31
              Przestrzegam przed Panem Krzysztofem, również padliśmy jego ofiarami. Wziął zaliczkę ale mebli nie zrobił. Niestety sprawa trafi do sądu. Jest nieuczciwy i bezczelny. Działa na terenie Piaseczna i okolic.
              • Gość: Mija21! Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani IP: *.146.102.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.22, 10:27
                Proszę o kontakt
                Przygotowuje pozew zbiorowy
                Mnie też oszukał ani mebli ani zaliczki
                Niestety do mnie przyjechał jako pracownik firmy polecanej na FB a okazuje się że oszust
          • Gość: Jacek Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.20, 11:07
            Oszust! Zgłaszać sprawę na Policje !
          • Gość: Mija21! Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani IP: *.146.102.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.22, 10:25
            Proszę o kontakt
            Przygotowuje pozew zbiorowy
            Mnie też oszukał ani mebli ani zaliczki
            Niestety do mnie przyjechał jako pracownik firmy polecanej na FB a okazuje się że oszust!!!
            • Gość: Mija21! Re: Krzysztof-stolarz nie pojawia się na spotkani IP: *.146.102.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.22, 14:11
              P.Krzysztof oddał zaliczkę. Wycofuje oskarżenie. Przepraszam i pozdrawiam
      • Gość: Michał Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.15, 17:22
        Dzień dobry. Obiecaliśmy Panom którzy produkowali dla nas meble kuchenne, szafy wnękowe i szafki dla naszych dzieciaczków że jak będziemy zadowoleni to wystawimy im opinię i będziemy ich polecać. Bardzo,bardzo,bardzo jesteśmy zadowoloni z wszystkich genialnych pomysłów i mebelków! Serdeczne dzięki dla p. Piotra za genialne pomysły w projektowaniu i wszystkim Panom którzy bardzo ładnie wszystko wykonali. Każdemu życzę trafić na tak fajnych ludzi zajmujących się meblami. Bardzo się baliśmy że remont będzie koszmarem. Teraz widzimy że warto było się spiąć i zrobić zmiany. Szkoda że tak długo zwlekaliśmy. Poświęcone wakacje na remont bez dzieci są do przeżycia :) Jesteśmy teraz szczęśliwi i wdzięczni Panom!!! Polecam,polecam,polecam:) Uwielbiamy teraz swoje mieszkanko!!! Telefon do Panów którzy mają warsztat gdzieś koło Otwocka 508331318
      • Gość: stanp18 Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.02.17, 11:29
        Niestety- bierze pan zaliczki i nie wykonuje zlecenia (4miesiące). Nie pojawia się pan na montaż pomimo ustalenia ostatecznego terminu, zwleka ze zwrotem zaliczki. Wie pan, jak się to nazywa??? Nie rzemiosło tylko wielkie Oszu... Nie chcecie kłopotów-unikajcie człowieka jak ognia. Zamiast robić meble, siedzi i pisze sobie pozytywne komentarze.
      • Gość: Emerytka Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: 77.252.199.* 21.08.17, 18:24
        Umowa podpisana 14.06.1017. Zaliczka pobrana. Dzisiaj miałam umawiać się na montaż (po wielu monitach). Pan Krzysztof nie zadzwonił. Ja nie mogę zadzwonić, bo wyłączył mój numer. Cóż. Obawiam się, że pozostaje mi tylko droga sądowa o Zwrot zaliczki. Przestrzegam przed tym panem Ja za późno sprawdziłam w internecie -już po wpłaceniu zaliczki i teraz mam karę za naiwność.
        Emerytka
        • Gość: Adam Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: 109.206.213.* 08.10.20, 21:57
          Również jestem poszkodowany.
          Wszyscy którzy mieli kontakt i zostali
          Oszukani przez pana Krzysztofa Pęczaka
          Proszę o kontakt snor99@wp.pl
      • Gość: Gascoigne Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.20, 00:43
        Niezła formułka dałem z żoną się nabrać.
        Z zawodu to złodziej od ponad 15 lat praktykujący oszukiwanie klientów ponieważ w naszym kraju prawo mu daje przyzwolenie Ten oszust nawet nie na własnej stolarni,pieniądze każe przelewać na cudze konto ponieważ jego prawdopodobnie zajął mu komornik.

• Gość: Gascoigne Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.20, 00:52
        Serdecznie pozdrawiam nowych klientów których jeszcze nie oszukałem z wyrazami szacunku złodziej Krzysztof pęczak praktykujący się od 15 l at na robieniu przekrętów
        • Gość: Magda Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.20, 13:51
          pan się pochwali ile ma pan do zapłacenia w urzędach panie Krzysztof Pęczak. Jest pan oszustem. Oszukał pan mnie na zaliczkę. Ostrzegam nie zgadzać się na żadne zaliczki i robienie mebli których potem NIE MA ! ! ! Sprawa zapewne skończy się w sądzie. Wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt madzia1984x@wp.pl
      • Gość: Akejs Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.20, 18:06
        Ty zlodziejuuuuuuuuuuuuuuuuu ty żadnych mebli nie wykonujesz. Biezez zaliczki żadnych mebli nie robisz twoja pasja to żadne rzemiosło jesteś oszustemmmmmmmm.
      • Gość: Beny Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.20, 20:25
        Przestrzegam was przed stolarzem Krzysztofem Pęczakiem w momencie kiedy przekażesz mu zaliczkę na poczet mebli padasz jego ofiarą. Ten człowiek bardo dużo osób oszukał Czuje się bezkarny bo nic nie na na siebie To złodziej nie stolarz.
        • Gość: Łukasz Re: Meble Kuchenne Warszawa [b]Meble na wymiar[/b IP: *.play-internet.pl 06.01.21, 16:08
          Pan Krzysztof Pęczak ,,stolarz z zamiłowania" jest oszustem wyłudza od ludzi zaliczki na poczet mebli których nie wykonuje pomimo że bardzo dużo osób okradł za pomocą narzędzia zaliczki czuje się bez karny ponieważ Polskę prawo daje mu przyzwolenie na działalność gospodarczą Ten człowiek nie jest stolarzem tylko oszustem w momencie kiedy przekazujesz mu zaliczkę padasz jego ofiarą.
    • Gość: Kar Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.12, 20:50
      Ja swoje meble kuchenne zamówiłam w rafale w warszawie z firmy, chyba, meblotex - przyszły w całosci więc nie trzeba było ich montować. Wykonanie jest fajne i moge polecic.
      • Gość: Ania Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.12, 15:15
        Polecam Firmę KanInvest z okolic Garwolina. Wykonują usługi meblarskie na terenie warszawy i okolic. Profesjonalne doradztwo jak i projekt. Solidnie i w przyzwoitych pieniążkach. www.kaninvest.pl
    • Gość: Marek Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 81.219.163.* 10.04.12, 09:42
      Meble Tapicerowane na Wymiar

K&D Meble
      - na dowolny wymiar
      - ponad 200 wzorów tkanin
      - renowacja
      Tel. 0-607-721-872
      Strona Firmowa kdmeble.firmowo.net
      • Gość: BUC Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 19:08
        Tapicerowane? Tak robice meble jak czytacie posty? SZAFKI KUCHENNE I BLAT.
        Robice tapicerowane blaty? Co za blaty...
    • Gość: gościu Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.ghnet.pl 28.04.12, 17:41
      ja zamówiłem ostatnio meble w firmie Artii z ul. Elbląskiej blisko ul. Broniewskiego, ceny może nie są takie jak w brw czy w ikei ale ja jestem bardzo zadowolony, mają stronkę kuchnie-artii.pl,
      pozdrawiam
    • mloda_2000 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 29.04.12, 11:47
      Zastanów się, czy na pewno warto robić po kosztach? też się wahałam, ale kuzynka mnie przekonała, że lepiej wziąć porządną firmę działającą od dłuższego czas na rynku i mieć pewność, że Ci się meble nie wypaczą po paru latach - oszczędzisz sobie nerwów, czasu i kłopotu. Ona zdecydowała się na 'starą stylizację', ja wolę nowoczesne, proste formy, funkcjonalne, łatwiejsze w utrzymaniu, bo dla mnie to sprawa decydująca. Sprawdż Nobilię, salon Artii w Wa-wie. mają spory wybór i znają się na rzeczy.
      • przemo_pomoze Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 30.04.12, 13:27
        Osobiście widziałem jakie meble u różnych klientów w tym również moich znajomych robił Krzysztof Pęczak mój brat warto poprosić o projekty i wycenę. Wpiszcie sobie w google nazwę space-pefekt i wyświetlą się wam linki do danych konatktowych. Mała firma małe koszty a meble są na prawdę wysokiej jakości i z materiałów jakie życzy sobie klient. Nie ma tu żadnych ograniczeń.
        • finishdom Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 28.05.12, 14:07
          Polecam firmę www.magnusmeble.pl , firma działa od 1999roku, pomiar, wycena oraz projekt gratis więc jak się okaże, że za drogo zawsze można zrezygnować. Robią wszelkiego rodzaju meble na zamówienie. Moja koleżanka zamawiała u nich kuchnie w bardzo nowoczesnym stylu i jest bardzo zadowolona, kuchnię widziałam i co do jakości mogę powiedzieć, że jest bardzo dobra, cena też nie była wygórowana. Ja zamierzam zamówić meble łazienkowe, więc jak meble będą gotowe dam znać :)
          • przemo_pomoze Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 28.05.12, 15:11
            finishdom napisała:

> Polecam firmę www.magnusmeble.pl , firma działa od 1999roku, pomiar, wycena ora
            > z projekt gratis więc jak się okaże, że za drogo zawsze można zrezygnować. Robi
            > ą wszelkiego rodzaju meble na zamówienie. Moja koleżanka zamawiała u nich kuchn
            > ie w bardzo nowoczesnym stylu i jest bardzo zadowolona, kuchnię widziałam i co
            > do jakości mogę powiedzieć, że jest bardzo dobra, cena też nie była wygórowana.
            > Ja zamierzam zamówić meble łazienkowe, więc jak meble będą gotowe dam znać :)

Dokładnie to samo robi mój brat tylko, że ma mniejsze koszty firma space-perfekt.
        • Gość: stanp18 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.02.17, 21:21
          ciekawe, czy w 2017 też by Pan tak polecał brata??? Wziął zaliczkę, nie odbiera telefonów, umawia się 5 raz na montaż, ale żadnego terminu nie potwierdza, tylko zero kontaktu, przeprasza potem, gdy dodzwonisz się z innego numeru (bo twojego już nie odbiera) i podaje kolejny termin, którego nie dotrzymuje. To jakaś firma-przekręt a nie firma-meble. Na wszelki wypadek trzymajcie się od niego z daleka. Wpisów pochwalnych to chyba dokonuje on i jego brat
    • Gość: Meble Interior Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 09:42

www.meble-interior.pl
    • Gość: anna Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.10.12, 13:44
      Ostrzeżenie. Uwaga- proszę nie zamawiać mebli w salonie Sylwek na Grójeckiej w Warszawie. To oszuści. W umowie jest zapis żeby zapłacić za meble przed montażem i tym sposobem czekałam na meble pół roku. Wymiary sie nie zgadzały, za wszystkie przeróbki kazali dopłacać. Pan Sylwek nigdy telefonu nie odbiera itd itp. Jeśli chcecie uniknąć kłopotów z meblami kuchennymi to serdecznie ich nie polecam a wrecz przestrzegam przed tą firmą
      • Gość: polecam Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 22:47
        www.nataly.pl
      • Gość: YaePL Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 14:44
        Ja kupiłam meble w firmie Koncept (znalazłam ich w internecie) i jestem zadowolona. Teraz siostra u nich zamówiła szafe z drzwiami przesówanymi, za 3 tygodnie ma montaż to dam znać czy dalej dobrze robią (ja kupiłam mebelki 2 lata temu).
    • Gość: kamila Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 14:20
      A Atlas Kuchnie? W warszawie mają 3 salony. Koleżanki z pracy kupowały i są zadowolone - panowie przyjechali, wymierzyli, zamontowali, mebelki pięknie wyglądają, a że firma porządna to będą na lata. Pozdrawiam:)
      • Gość: Meble Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.02.13, 14:01
        Firma DCM Meble ma też fajne meble. Właściciel jest bardzo dokładny, każdy milimetr przy montażu musi pasować. Cent też jak na Warszawę ok. Ja jestem zadowolona, poleciłąm kilku osobą i też były bardzo zadowolone. Firma jest z Radomia.
        • Gość: spam z Radomia Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 14:23
          Ah ten spam, firma DCM Meble z Radomia, adres IP też z Radomia a udaje zadowolonego klienta z Warszawy.
    • Gość: gosc Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 12:06
      niedawno urządzalismy swoje nowe mieszkanko :) sporo czasu nam zajęło zanim znalezlismy odpowiednią firmę , która wykona dla nas kuchnie . Moja zona poprzez google trafiła na Meble Leszczynski, jak się okazalo firma wykonuje nietylko meble kuchenne a meble do całego domu, dzięki temu zaoszczędzilismy czas i pieniądze , poniewaz przy zakupie mebli do kuchni, łazienki oraz szafy dostaliśmy spory rabat .
      • Gość: Mantomaniak Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.16, 09:42
        Meble Leszczyński wystawiają aukcje na Allegro. Cena 550. W treści jest korekta bo od 550zł. Przez telefon usłyszałem już 950zł. Dostałem wycenę i szok. Cena za metr bieżący to 2200zł. Prosiłem o wycenę w 2 wariantach ale przerosło to możliwości firmy. Boję się, że to początek kłopotów jakie bym miał zamawiając w takiej rzetelnej firmie
        • 11anetagaski Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 25.07.17, 21:26
          Ja polecam firmę mebgon PAN Michał robił mi kuchnie i jestem bardzo zadowolona.polecam 790899070
    • terezawil Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 27.05.13, 19:23
      Witam,
      pewnie kuchnia, dla której wykonawstwa szukała "czarny-fryderyk" już dawno gotowa, ale niedawno byłam w podobnej sytuacji, że musiałam umeblować moje nowe mieszkanko, na które tyle czekałam :) W szczególności szukałam jakiejś firmy, która zrobi dla mnie kuchnię na wymiar. Jestem trochę niezdecydowana, dlatego chciałam, żeby ktoś też mi doradził jeśli chodzi o projekt. Szperałam długo w internecie ale bałam się trochę zaryzykować i wolałam, żeby to była sprawdzona firma. Zapuściłam wici w pracy i udało się! Dostałam namiar na stolarnię spod Warszawy (kierunek na Lublin, gdzieś przed Kołbielą). U koleżanki robili kuchnię stylizowaną a ja chciałam nowoczesną. Koleżanka jednak poleciła mi dowiedzieć się u źródła i okazało się, że robią różne projekty także nowoczesne. Pan Piotr, który ze mną rozmawiał doradził mi jak najlepiej wykorzystać miejsce w mojej nie za dużej kuchni i przygotował projekt. Kuchnia wyszła śliczna! Każdy kto do mnie przyjdzie, pyta czy meble kupowałam w jakimś designarskim sklepie :) A co najważniejsze firma wyrobiła się w umówionym terminie, na czym mi bardzo zależało, bo byłam w 8 miesiącu ciąży. Byłam tak zadowolona z tej roboty, że obiecałam panu Piotrowi, że będę go wszędzie polecać. Ponieważ zawodowo zawodowo zajmuję się informatyką, to pomyślałam sobie, że najlepiej będzie jak tutaj o nich napiszę. Tel. do p. Piotra: 508 331 318, którego pozdrawiam i wszystkim forumowiczom powodzenia :)
    • Gość: Markuuuuusssss Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 03.06.13, 19:23
      Takie meble znajdziesz np. w salonie Nobilii w sklepie Artii przy ul. Elbląskiej. Wiem, bo też kupowałem tam meble dla siebie. Są takie, jakie chcesz - nowoczesne, proste, w różnych kolorach. meble są sprowadzane z Niemiec - solidne, ale tez nie kosztują mało. Uważam jednak, że meble do kuchni to inwestycja na lata i nie ma co na nich oszczędzać. Przejdź się - może coś tam znajdziesz. Zawsze to lepiej, niż zamawiać u stolarza i albo wyjdzie, albo nie...
      • Gość: jurand Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 16.08.13, 19:52
        Najczęściej opłaca się zamówić meble w małej mało znanej firmie , ponieważ ceny mają mniejsze niż ich potężna konkurencja która wydaje krocie na salony i reklamę co podnosi cenę mebli, a co do jakości myślę że nie odbiega od jakości znanych drogich firm. Ja zamówiłam takie mebelki w jednej z podwarszawskich stolarni i jestem bardzo zadowolona firma nazywa się wasze wnętrza czy wnętrze jakoś tak nr Tel do nich jeśli ktoś jest zainteresowany 661657073. Ja ich polecam lecz jeżeli chcecie meble dobrej jakości i w dobrej cenie to sami musicie negocjować i dopilnować jakości chyba że zrobi to za was projektant.
        • Gość: Zgadzam się Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.cdma.centertel.pl 24.08.13, 09:44
          z przedmówcą małe firmy mają niższy koszt więc lepsze ceny co nie oznacza że robią gorsze meble, my korzystaliśmy z firmy z łódzkiego, mogę śmiało polecić www.solpol-meble.com.pl wcześniej trochę szukaliśmy wiec to nie była pierwsza lepsza firma.
    • Gość: Adam Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 79.162.67.* 30.08.13, 07:55
      Witam, polecam projektkuchni.eu/ w ciągu 3 tygodni wykonali mi meble lakierowane, chętnie pokażę ich realizację na Bemowie.
    • Gość: boska Julia Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.cdma.centertel.pl 06.10.13, 22:17
      Warszawa duża firm dużo ceny wysokie, lepiej poszukać na prowincji
      naprawdę dobre meble kuchenne na wymiar i nie tylko
      • Gość: kasia Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 09.10.13, 12:08
        Z czystym sumieniem polecam firmę Hosta z Sycowa. Mam najpiękniejszą kuchnię w Warszawie. Ich meble można zobaczyć w restauracji PariPari i Petit Moulin Rouge w Złotych Tarasach. Widać, że są profesjonalni i dbają o klienta. Jako, że są z poza Warszawy mają mega konkurencyjne ceny.
        • Gość: golden14 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 22:33
          A jak z pobieraniem pomiaru, projektem i montażem skoro to jest tak daleko od Warszawy? bez problemu przyjechali?
          • Gość: kasia Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.deblin.vectranet.pl 16.10.13, 23:06
            Jeśli chodzi o pomiar ,projekt i wycenę to można to załatwić przez internet. Wystarczy wysłać wymiary kuchni i podać mniej więcej co kogo interesuje. Pani projektant jest na prawdę rewelacyjna i w ciągu kilku dni projekt z wyceną jest gotowy. Jeśli jednak ktoś woli załatwić sprawę osobiście, to oczywiście Pani projektant najpierw przyjeżdża na pomiar następnie wykonuje projekt i wycenę. Jeśli chodzi o montaż to z tym też nie ma żadnego problemu. Biorę tylko dodatkową opłatę za dojazd do Warszawy. Wszystko wychodzi wiele wiele taniej niż w warszawskich salonach.
            Zawsze można wysłać do nich maila lub zadzwonić, na pewno odpowiedzą na wszystkie pytania.
            • Gość: Kalina.W Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 176.124.190.* 23.10.13, 13:53
              Ja zamawiałam meble kuchenne w firmie - Magnusmeble, którą poleciła mi siostra (u niej robili łazienki, szafy, kuchnię i meble do pokoju dla dzieci - czyli kompleksowo :). Zarówno z kuchni jak z wsłpółpracy jestem bardzo zadowolona :) Teraz zbieram na meble łazienkowe, i na pewno zamówię w tej samej firmie :). Jeśli chodzi ceny to są konkurencyjne, w cenę wliczony jest projekt, wizualizacja i szeroko pojęte doradztwo. Jakościowo wyszło super, mój mąż jest bardzo pedantyczny, a tu nie miał się do czego przyczepić :p
            • Gość: Robert Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 212.69.74.* 27.07.15, 09:19
              Ale kto? gdzie? z kim sie kontaktowac?
        • Gość: lol Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.mm.pl 30.04.14, 13:32
          rozmawiałem już z takim pacjentem, wystawia fakturę bez VAT, bo on przecież jest rolnikiem i ma zerową stawkę:
          zapominał tylko dodać, że meble jednak nie są nieprzetworzonymi płodami rolnymi:
          jak skarbówka się połapie, to ty zapłacisz podatek VAT za niego i to razem z odsetkami za zwłokę:
          tak przy okazji, nie widzisz, że tutaj jest wyłącznie autoreklama?
          zresztą tak jest na wszystkich forach ....

niech żyje głupota i naiwność :P
    • Gość: Marta Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 29.10.13, 12:13
      Witam.
      Też miałam ten problem...ceny kosmos, płaci się sporo za wynajęty lokal + reklamę producenta. Długo szukałam kogoś spoza W-wy, wiadomo taniej powinno być. Dostałam namiary od kolegi z pracy, pochodzi z Lublina i dał mi namiary na chłopaka który się zajmuję produkcją mebli kuchennych...krótka wymiana meili, kosztorys...cena niższa o 30-40 proc niż w stolicy....zaryzykowałam....zamówiłam...od miesiąca cieszę się ślicznymi mebelkami kuchennymi na które dał mi własciciel 10 lat gwarancji!!! Dla mnie super, teraz bedzie robił meble dla mojej koleżanki. to tyle.
      aha...jakby ktoś chciał to do niego meil: info@promeb-meble.pl
      • lilka82342 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 03.01.14, 01:53
        Witam możesz podesłac mi fotki? i czy jechałas do Swidnika zeby podpisac umowę?. Najchętniej to chciałabym te meble zobaczyc na żywo.
        Czy między meblami masz płytki czy szkło?
    • Gość: Karol_123 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.v4.naclick.com.br 31.10.13, 13:44
      Jeśli szukasz nowoczesnych mebli do kuchni to zobacz te
      www.stronywnetrza.pl/inspiracje/nowoczesne-meble-kuchenne-fronty-bezuchwytowe-i-innowacyjne-systemy,1_338,9_104.html
      www.stronywnetrza.pl/inspiracje/nowoczesne-meble-do-jadalni-stoly-i-krzesla-do-jadalni-w-nowoczesnym-stylu,1_372,9_85.html
      Podobają Ci się ?

• Gość: Kinga83 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 17:27
      Ceny firm na warszawie są rzeczywiście kosmiczne, stolarzy jest mnóstwo i nie wiadomo na kogo się zdecydowac , znajoma poleciła mi stolarza z radomska, ponoć mają dość ciekawe ceny. miałam okazje obejrzeć wykonaną przez nich kuchnie i naprawde fajnie to zrobili . Umówilam się z nimi na pomiar który o dziwo byl bezpłatny ( firmy z warszawy i okolic biorą od 100 zl ). pan leszczynski wykonalmi szkic mebli i odrazu wycenil . Cena byla naprawde atrakcyjna.Teraz juz tylko musze zgrac wszystko w czasie z remontem i zdecyduje się chyba na meble leszczynski. ( robią dobre wrazenie i widzialam u znajomej czego się spodziewac :)
      • Gość: kamil Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 22:44
        widziałem te wiesniackie meble,na najtanszych materiałach :DD wykonane niestarannie,poskrecane ze wszystkie sruby niechlujnie widac,nigdy nie wybieram ceny,niska to cos za cos,jak szukasz ceny to zamów u nich w garażu :D powodzenia
        • agness.n2000 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 12.12.14, 20:38
          potwierdzam w/w odpowiedź panów instalatorów poniosła wybujała fantazja i meble poskładali niezgodnie z projektem, partackie wykonanie, krzywe blaty,szafki przy próbie kontaktu w celach poprawek "szef" rzuca słuchawką. Odradzam meble LESZCZYŃSKI!!!
          • Gość: warszawiak Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.14, 22:09
            Ja zamówiłam szafy oraz meble do kuchni w ekkidesign.pl . Montaż trwał jeden dzień zgodnie z ustaleniami. Jeden dzień urlopu i mogę wprowadzać się do mieszkania :) . Jakość bez zarzutów fronty lakierowanie wyglądają lepiej niż na próbkach które widziałam.
      • 11anetagaski Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 14.12.15, 19:24
        Ja też polecam Pana z Radomska. Pan Michał 790899070
      • Gość: Mantomaniak Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.16, 09:58
        Dobrze, że czasy się zmieniły i płacenie za wycenę/projekt to przeżytek. Atrakcyjne ceny w Meble Leszczyński nie występują. Cena finalna była 4x większa od początkowej. Widzę, że więcej osób nie uwierzyło w reklamę tej firemki.
    • Gość: Kasia Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 195.184.82.* 03.01.14, 16:25
      Polecam stolarza pana Rafała. Jest solidny i zawsze dobrze doradzi. Meble kuchenne, które u nich zamówiłam są super, pasują idealnie, są dokładnie wykonane i nie czekałam na nie zbyt długo. Na ich stronie www.warszawa-stolarz.pl/ można zobaczyć trochę zdjęć.
    • Gość: Irena Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.14, 14:29
      Mnie meblował dom(cały) Pan Krzysztof Pęczak,stolarz z warszawy.
      Jestem bardzo zadowolona.Po 5 latach odkleiła sie szczotka na drzwiach przesuwnych w szafie i nie było problemu.Przyjechał wymienił i po sprawie.Zrobił mi dużo mebli i moge z czystym sumieniem polecić każdemu.Meble są solidne i dobrej jakości.
      782066411
      • czarek_sz Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 15.01.14, 15:06
        Jupiter na Towarowej - między Srebrną a Pl Zawiszy. Swego czasu kupiłem tam na zamówienie zestaw kuchenny. Szafki dół góra plus okap kuchnia gazowo elektryczna i granitowy dwukomorowy zlewozmywak. Drogo zapłaciłem ale warto było. Projektantka pokazała nam różne konfiguracje co i jak. Drogo było ale warto było. Miała babka gust. Polecam bo warto chociaż zobaczyć, bardzo ładne meble kuchenne.
        • czarek_sz Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 15.01.14, 15:08
          Pomyłka. Między Pańską a Srebrną. Sorki.
      • Gość: stanp18 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.02.17, 11:39
        Niestety- bierze pan zaliczki i nie wykonuje zlecenia (4miesiące). Nie pojawia się pan na montaż pomimo ustalenia ostatecznego terminu, zwleka ze zwrotem zaliczki. Wie pan, jak się to nazywa??? Nie rzemiosło tylko wielkie Oszu... Nie chcecie kłopotów-unikajcie człowieka jak ognia. Zamiast robić meble, siedzi i pisze sobie pozytywne komentarze.
      • Gość: Pechowa Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.11.17, 15:03
        To miała Pani szczęście. Bo u mnie pojawił się tylko, żeby podpisać umowę i wziąć zaliczkę. I tak czekam na realizację od czerwca (a już listopad)...
      • Gość: Żaba Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.18, 23:45
        To przecież sam pan Pęczak, żadna Irena. A może Jadwisia Pęczak?
      • mimi_mimi7 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 21.02.19, 21:16
        taak, a tutaj reszta jego realizacji znajduje.com/krzysztof-peczak-space-perfekt/
    • Gość: Krzysiek Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 5.174.146.* 15.01.14, 15:13
      608 306 109 Krzysiek
      • czarek_sz Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 15.01.14, 15:48
        Nie lepiej pojechać ? polecam. Bo wiesz, gadać i polecać to sobie można. A później szok przy zakupie :-) Jupiter między Pańską a Srebrną. Dojazd m.in tramwajami 20 22 24. Także od Pl Zawiszy bliskie dojście.
        • Gość: gosc Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 29.01.14, 14:03
          Witam. My zamawialismy meble u stolarza poleconego przez znajomych. Pan Adam jest z Warszawy i mimo to nie liczyl nas za pomiar czy dojazd. Wiem ze robil juz meble dla kogos z forum. Polecam z czystym sumieniem. Jego realizaje mozna zobaczyc na www.olszewskimeble.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka