Dodaj do ulubionych

sprzatanie klatek

13.12.11, 10:53
W ramach przygotowań do spotkania/starcia ze Spoldzielnia proponuje robic zdjecia naszych zasyfionych klatek schodowych.
w budynku A przejscie garaz - winda klei sie od ponad 2 tygodni i nikt tego nawet mopem nie przetrze, nie wspominajac juz o pietrach.
jest az ciemno z brudu!
nie jest to regula w tej spoldzielni, bo blok obok myty jest 2 razy w tygodniu.
nasza inwestycja jest pod tym wzgledem wyjatkowa.
co jak co, ale chodziaz okolice naszych VIPowskich miejsc postojowych powinny byc czesto myte, bo czynsz za nie jest najwyzszy w calej okolicy.

Obserwuj wątek
    • mamaodniedawna Re: sprzatanie klatek 20.12.11, 12:14
      Witam
      stan naszej klatki naprawdę jest okropny, nie wiem, jak często jest ona myta ale patrząc na wygląd podłogi, windy, okien, szyb w drzwiach to można przypuszczać, że naprawdę rzadko. Pomijam już fakt, że nie oczekuję, że będą mi myć podlogę i szybę w drzwiach, w tej częsci, gdzie jest bezpośrednie wejście do mieszkań, ale np. widok windy to jakas masakra, drzwi wewnątrz windy wyglądają paskudnie.
      pozdrawiam
      Iwona
      • pawins Re: sprzatanie klatek 21.12.11, 07:36
        Sprawność firmy (która kończy działalność na naszej nieruchomości) to jedno, a kultura mieszkańców to drugie.
    • chmurek77 Re: sprzatanie klatek 21.12.11, 13:21
      Kultura kulturą,ale ja na swoim piętrze nie widziałem efektów sprzątania żadnego od kilku miesięcy, więc dla mnie firmy nie ma, wystarczy zresztą na windę w środku spojrzeć, ta panią"sprzątającą" kilka razy spotkałem zionącą alkoholem,więc i nie dziwne, dlatego dobrze,że ta firma kończy działalności i może ktoś tu w końcu zacznie sprzątać. A co do kultury to fajnie by było, żeby jakiś super inteligentny sąsiad w końcu posprzątał kilkanaście pudeł, którymi zawalił wejścia do piwnic, tu w pomieszczeniu obok ochrony, leżą one ponad miesiąc-masakra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka