Dodaj do ulubionych

Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i okolice

24.09.12, 11:43
Poszukuje sprawdzonej restauracji na zorganizowanie chrzcin coreczki;) Powinno byc ladnie, klimatycznie, smacznie i nie zabic nas cena:) Oczywiscie swoje mei kosztowac! Mysle nad zorganizowaniem obiadu dla ok 20-22 osob. Moga byc takze okolice Warszawy - Lesznowola, Konstancin itp. Bede wdzieczna za pomoc - zawsze lepiej isc w sprawdzone miejsce:)
Obserwuj wątek
    • radiomis Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 24.09.12, 15:52
      Konstancin [url=http://www.gastronauci.pl/pl/restauracje/konstancin-jeziorna?kind=#kind=&city_id=70&voivodeship_id=&page=1&sort=default&sort_order=&options_and_feature_options[]=0&options_and_feature_options[]=0&minimum_opinions_filter=0&eatery_type_ids[]=7&eatery_type_ids[]=9&eatery_type_ids[]=19&eatery_type_ids[]=20&filters=true]Gastronauci[/url]
      • radiomis Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 24.09.12, 15:54
        Jozefoslaw: [url=http://www.gastronauci.pl/pl/restauracje/jozefoslaw?kind=#kind=&city_id=1948&voivodeship_id=&page=1&sort=default&sort_order=&options_and_feature_options[]=0&options_and_feature_options[]=0&minimum_opinions_filter=0&eatery_type_ids[]=19&cuisine_ids[]=38&filters=true]Tekst linka[/url]

Piaseczno: www.gastronauci.pl/pl/restauracje/piaseczno?kind=#kind=&city_id=640&voivodeship_id=&page=1&sort=default&sort_order=&options_and_feature_options[]=0&options_and_feature_options[]=0&minimum_opinions_filter=0&eatery_type_ids[]=19&cuisine_ids[]=38&filters=true
        • Gość: BUC Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.centertel.pl 24.09.12, 21:37
          Ladne linki :)
          A chrzciny najlepiej zorganizowac tam, skad pochodza rodzice. Wtedy dziadkowie beda mieli blisko. I lokale w rodzinnej okolicy znane...
    • zozumba Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 24.01.13, 11:21
      polecam hawelke z warszawy, zobacz sobie ich strone internetowa www.wiejska-hawelka.pl/
      • prawdziwy_cubic Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 24.01.13, 13:27
        Zadałaś strasznie niekonkretne pytanie. Warszawa plus okolice to naprawdę szmat terenu i restauracji pewnie kilkaset. Nikt nie udzieli Ci konkretnej odpowiedzi, bo nawet jeśli znam restaurację na Bielanach, gdzie mogłabyś zrobić chrzciny, to pomyślę, że może w Konstancinie jest jakaś lepsza i po co będę wyskakiwał ze swoją.

Jeżeli chcesz konkretnej odpowiedzi skonkretyzuj pytanie. Naprawdę cała Warszawa i okolice Ci odpowiadają? A co z dojazdem? 20 osób samochodami oznacza to z pięć samochodów, czyli restauracja musi mieć duży parking. A może lepiej trzy taxi busy, wtedy każdy będzie mógł wychylić lampkę wina. Ale wtedy to nie ma sensu jechać przez całe miasto, lepiej poszukać czegoś blisko. Jacy będą ludzie? Miłośnicy nowoczesnej kuchni, czy tacy dla których schabowy na obiad w niedzielę być musi! itd itp

Teraz widzidz jak trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie??

Następnym razem sama dobrze zastanów się czego oczekujesz i zadaj konkretne pytanie.
        • Gość: yvette Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.home.aster.pl 17.03.13, 13:03
          Ja mogę polecić hotel na Białołęce. Nazywa się Złote Dęby, ul. Brzeziny 7.
          Jedzenie moim zdaniem pyszne, obsługa super, sala kameralna na ok 20 osób i duża dla większej liczebnie imprezy.
          Cena średnio 130 zł/ os. Obiad dwudaniowy (2 opcje do wyboru), deser, napoje, przekąski jako stół szwedzki. Tak było u nas. Także naprawdę polecam. Okolica przepiękna, z ogrodem itp. Miejsce eleganckie i miła atmosfera z muzyką w tle.

do: prawdziwy_cubic
          skoro autorka zadała pytanie takie a nie inne, to może po prostu na nie odpowiedz, a nie wyciągasz całą gamę problemów i tematów z tym związanych. To, jak goście dojadą to już chyba zagadnienie dla autorki postu! Ludzie, po co od razu pouczać kogoś. Nauczycielem jesteś czy co??? Może akurat jest jej zupełnie obojętna dzielnica. Napisałeś epopeję, która zdecydowanie nie jest żadną odpowiedzią na zadane pytanie... Skoro nie masz doi powiedzenia nic na dany temat to nic nie pisz. A ludzi masz jednego pokroju zawsze na każdej imprezie? Wszędzie znajdzie się amator kotleta jak i zwolennik np. lekkiej kuchni włoskiej, więc wrzuć na luz i pozwól autorce dokonać wyboru samodzielnie, a najlepiej się już nie odzywaj.

• prawdziwy_cubic Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 17.03.13, 19:57
            do yvette:

skoro ja napisałem niepotrzebną epopeję to Ty napisałaś epopeję do niepotrzebnej epopei :)

Moim celem nie było pouczanie autora, tylko uświadomienie mu, że na tak zadane pytanie ciężko odpowiedzieć i chyba się nie pomyliłem, bo wpisów jest jak na lekarstwo.

Myślałem, że może autor skonkretyzuje swoje zapytanie, ale tego nie uczynił. I tyle. Nie doszukuj się złej woli tam gdzie jej nie ma. Serdecznie Cię pozdrawiam :)
            • Gość: yvette Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.home.aster.pl 21.03.13, 07:45
              tylko że z mojej epopei (owszem, napisanej do niepotrzebnej epopei) coś jednak wynika. To nic, że upłynęło już trochę czasu od ukazania się postu autorki. Może w przyszłości ktoś jednak zasugeruje się opinią o sprawdzonej knajpie i skorzysta w praktyce z tych informacji ...
              A Twoja odpowiedź tak naprawdę odpowiedzi na pytanie nie zawiera... Zawiera wskazówki, jak sformułować precyzyjne pytanie, tu się zgodzę, ale to nie ten wątek... :)
              Również pozdrawiam
              • prawdziwy_cubic Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 08.05.13, 16:24
                Jeżeli autorka skonkretyzowałaby pytanie to wtedy napisałbym odpowiedź.
                • 1-buc Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 08.05.13, 17:14
                  Autorka już znalazła lokal. Tylko SPAMER z podupadającej Oycowizny tego nie rozumie.
                  • prawdziwy_cubic Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 08.05.13, 23:20
                    A kto tego nie rozumie, bo nie wiem?
    • Gość: Kasia Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 15:23
      Gorąco polecam www.oycowizna.pl Miałam tam swój ślub, wiec wiem co mówię :)
    • Gość: bieb Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 13:36
      Warto też pomyśleć o Zapiecku. Zawsze się można dobrze dogadać z managerami a i lokalizacji jest do wyboru co najmniej kilka:)
    • trzeciastrefa Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 16.05.13, 18:10
      Witam,

jeżeli organizatorom zależy na zorganizowaniu ciekawej imprezy rodzinnej - zapraszamy do Nas. Za Nami właśnie organizacja komunii.

Mamy 3 salem które udostępniamy gościom:
      - w jednej sali poczęstunek [zewnętrzna firma cateringowa która przygotuje wszystko od A do Z]
      - druga sala - kawiarnia gdzie jest czas na słodkie przekąski i luźne rozmowy
      - trzecia sala - sala zabaw dla tych większych i mniejszych; każdy znajdzie coś dla siebie

Zapraszamy do kontaktu: kontak@trzeciastrefa.pl

Więcej na: www.trzeciastrefa.pl

Zdjęcia z imprezy komunijnej wyślemy na e-maila - prosimy o kontakt

Pozdrawiamy
      Zespół Trzeciej Strefy
    • Gość: dumbo63 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 23:41
      a Zapiecek? To w 100% sprawdzona firma i na pewno Cię nie zawiodą, a pierogi mają przepyszne. Zresztą nie tylko pierogi. Myślę, że to będzie dobry pomysł.
      • 1-buc kolejny SPAM Zapiecka. Poziom spadł-klientów brak 06.07.13, 16:01
        więc SPAMUJĄ wszędzie.
    • Gość: lunna Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.icpnet.pl 22.08.13, 12:35
      Gorąco polecam pub Volta na Białołęce. Miejsce z klimatem i dobrym jedzeniem. Organizowałam tam chrzciny mojego synka. Pogoda sprzyjała, więc impreza odbyła się na świeżym powietrzu. Do pubu przynależy ogrodzony i zadbany park, więc dzieci miały gdzie się bawić. Spore porcje pysznego domowego jedzenia, miła obsługa i przystępne ceny:)
      • Gość: Krzysiu Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.15, 13:01
        Z której strony ta dobroć? Mierny lokal i tyle...
    • Gość: Thomas41 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 20:35
      moja kuzynka zrobiła chrzciny swojemu synkowi w zapiecku. fajnie to wyszło z mojej perspektywy, bo pierwszy raz byłem w tej knajpie na tym podobnym przyjęciu. ale obsługa się spisała - zarezerwuj tylko odpowiednio szybko salę i bedzie, jak to napisales/as w temacie "ok" :)
    • Gość: alinka Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.etop.pl 19.09.13, 15:57
      Moze bardziej klub ale polecam klub tygmont na Mazowieckiej - chyba organizuja tego typu wydarzenia i imprezy, a maja bardzo dobra kuchnie - polecam z czystym sumieniem! warszawa da sie lubic w takich miejscach :) jakby co - tygmont.com.pl
    • smerfetka866 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 21.09.13, 17:59
      Ja polecam Taste Wilanów na Kazachskiej 1. Wiem, że robią tam przyjęcia okolicznościowe. Pewne jedzenie (jedno z najlepszych w mieście), ładne wnętrze, miła obsługa. Warto się wybrać i zobaczyć.
      • 1-buc wszedzie ten SPAM wlejasz 21.09.13, 23:25
        wyszukiwarka nie kłamie
    • 1-buc A teraz wszedzie SPAM z tego hotelu 12.02.14, 23:08
      SPAM JEST WSZEDZIE
    • Gość: Kumm Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.14, 00:16
      Dobrym miejscem do organizacji tego typu uroczystości jest Willa Zagórze.
      Byłam tam na przyjęciu z okazji chrztu świętego. Obsługa, jedzenie i wystrój super. Na plus zasługuje również duży i zadbany teren zewnętrzny wokół obiektu. Polecam, a ja z pewnością tam powrócę.
      Zobaczcie sami: www.willazagorze.pl
      Pozdrawiam
    • 1-buc Wszystkie twoje wpisy zawierają to samo 25.03.14, 21:48
      Zawsze link do tego samego portalu. NIGDY nie napisałaś niczego innego. Zawsze link. Polecasz coś, co znasz tylko ze zdjęć. Portal dla debili czy zwykłych nieudaczników?
      • nataaasza13 Re: Wszystkie twoje wpisy zawierają to samo 14.01.15, 14:51
        Słuchajcie organizował ktoś chrzciny w Zapiecku ale tym na Nowym Świecie? Sprawa na cito. dzięki
        • 1-buc przygłup z Zapiecka znów SPAMuje 14.01.15, 19:53
          Nic dziwnego, że was z Sejmu wypieprzyli, skoro żarcie do d... za to SPAM wszędzie gdzie się da.
    • Gość: aga a Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.108.152.247.wlantech.pl 04.11.14, 19:49
      www.kameralne.pl
    • 1-buc Ulubiony temat SPAMerów 01.04.15, 19:57
      annatyczka - wiemy, że polecasz.wszędzie to samo polecasz
    • swilwianowak1234 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 30.08.15, 07:02
      Restauracja Rewers na Powiślu, ja robiłam tam, i szczerze- z chęcią tam wrócę. Tanio, fajnie smacznie, blisko ogród, można zamówić animacje dla dzieci. Super miejsce.
    • asiamarecka1 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 19.11.15, 13:44
      A ja polecam restaurację Waniliowa na Bielanach. Co prawda komunii tam nie organizowałam, ale za to wyprawiałam chrzciny mojej córeczki. Jedzenie rewelacja, obsługa też, wystrój przytulny. Ceny adekwatne do jakości. Wszyscy goście wyszli bardzo zadowoleni.
      • 1-buc Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 19.11.15, 14:04
        Pier...isz... Chrzciny wyprawiasz w knajpie, w której pracujesz? Masz zniżkę? Wszędzie ten sam spam
      • Gość: Karola1987 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: 77.252.192.* 04.08.16, 19:29
        O ja też robiłam tam imprezę :) I również byłam bardzo zadowolona. Wszystko na 5 z plusem :)
    • jula456 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 23.11.15, 09:41
      Hej :) Ja serdecznie polecam restaurację Gospoda Zbójnicka na Tarchominie. Jedzenie jest tam znakomite, porcje duże, a cena przystępna. Sama urządzałam tam komunię dla swojego synka i byłam bardzo zadowolona. Było około 25 gości, więc nie pomieściłabym ich w moim małym mieszkanku :) Jestem zadowolona z fachowej obsługi i indywidualnego podejścia do klienta.
    • kamilloo_k Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 24.11.15, 15:16
      Polecam Willę Zagórze koło Sulejówka
    • beatrycze838 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 25.11.15, 18:46
      zapętlona na zaciszu :)
    • dominika8517 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 17.01.16, 12:45
      ja polecam super miejsce, ktore jest troche schowane na warszawksim Ursynowie. KEstra knajpa, super klimat, mega pyszne jedzenie i niskie ceny!! Przepiekny ogrod!!! A nad restauracja jest maly hotelik, takze idealne miejsce na chrzciny!!

www.facebook.com/Restauracja-American-House-Warszawa-488600187843786/
      • 1-buc Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 18.01.16, 12:09
        Widzimy, widzimy ten SPAM. Jedzonko pychotka i cenusie niziusie... Tylko gości nie macie, więc wszędzie ta sama autoreklama
    • 213magda Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 26.01.16, 18:47
      a JA POLECAM RESTAURACJĘ PIECUSZEK , SUPER ATMOSFERA , JEDZENIE NO I PRZYSTĘPNE CENY
      • 1-buc Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 27.01.16, 08:26
        Kolejne badziewie bez gości musi SPAMOWAĆ
    • paniwiktoria Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 25.02.16, 16:37
      polecam restaurację w Pałacyku Otrębusy
      www.palacykotrebusy.pl/
    • burzykpiaseczno Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 06.04.16, 09:04
      Osobiście polecam gospode pod orzechem w Piasecznie na przeciwko dr.irena Eris robiłem tam przyjęcie i naprawdę rewelacyjnie cenowo i smacznie pozatym często zamawiam lunche z tamtad bo za te pieniądze to naprawdę można się najeść i do tego smacznie. www.gospodapodorzechem.pl naprawdę polecam odkąd zmienił się właściciel to jest super.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka