Dodaj do ulubionych

Chcesz obejrzeć nowy film o Bondzie? Może być p...

IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.12, 21:30
nie widzialem, ale jak cos tak bardzo reklamuja to...
i ciekawe pan w recenzji mowi duzo niby neutralnie, ale zasadniczo jest chyba slabo, zachwytow brak

polecam tez tutaj recenzje

www.dzikabanda.pl/film/kino/skyfall/
Obserwuj wątek
    • darq Re: Chcesz obejrzeć nowy film o Bondzie? Może być 25.10.12, 23:05
      Obejrzeć można, ale daleko mu do filmów z Rogerem Moorem. Bond od zawsze był dobrze zrealizowaną bajką, więc udawanie, że to wszystko na poważnie, wychodzi mu bokiem. Podobnie jak brak gadżetów i młody Q zamiast odsuniętego kiedyś Jonha Cleese'a. Potencjał Javiera Bardema niestety niewykorzystany do końca - jego postać mogłaby się przewijać w kolejnych cześciach z pożytkiem dla serii. Do tego zbędne dłużyzny i jakaś taka pospolitość. Plus za efekty dźwiękowe, przynajmniej w wersji dla Imaksa - potężna eksplozja faktycznie brzmi jak potężna eksplozja, bez przesterowanych basów.
    • m.malone Feminę chcą przerobić 25.10.12, 23:10
      na Biedronkę? Szaleństwo
    • es-tef-an Re: Chcesz obejrzeć nowy film o Bondzie? Może być 26.10.12, 10:35
      Szkoda mi tych którzy wybiorą się do Feminy na Bonda. Słaby obraz, fatalny dźwięk i wytrzymaj na tych fotelach ponad 2h ...
    • Gość: Domcia Chcesz obejrzeć nowy film o Bondzie? Może być p... IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 10:38
      Dystrybutor musiał wydać na promocję kupę kasy, bo od paru dni we wszystkich mediach, w głównych wydaniach serwisów informacyjnych nowy film o bondzie to najważniejszy news. Reklama tego badziewia jest tak nachalna, że już mi się chce rzygać.

Osobiście zupełnie mi się nie podoba konwencja Bonda z Craigiem, bo mi się on nie podoba ani jako mężczyzna, ani jako aktor - jakiś taki ponury, suchy, beznamiętny, zapyziały z tym kilkudniowym, siwiejącym zarostem - gdzie mu do poprzedników, jak chociażby Brosnan? I gdzie ta lekkość w fabule...?

Tak czy inaczej mam już dosyć słuchania i czytania wszędzie o nowym Bondzie... :/
      • Gość: goscLA Re: Chcesz obejrzeć nowy film o Bondzie? Może być IP: *.lsanca.fios.verizon.net 26.10.12, 17:23
        produkacja filmu kosztowala chyba 110 ml dolarow natomiast promocja 200 ml.te proporcje sa zwykle tak zachowane. U nas, w USA, wchodzi na ekrany po wyborach chyba 9 listopada i widzialem bilbirody z Craigem, mial wywiad z Piers Morgan i byl w kilku pismach Vaity Fair. Mysle ze bedzie duzym hitem na swiecie . Craiga widzialem w Saturday Night Life , jest fajnym luznym gosciem , dowcipnym i sympatyczny.Chyba irlandczyk. Ja filmy Bonda ogladam czasami zeduzym opoznieniem na DVD lub w telewizji. ostanio bul dobry Argo , The Masters z Phoenix byl bardzo zly, jego gra bardzo dobra
        • asperamanka Re: Chcesz obejrzeć nowy film o Bondzie? Może być 26.10.12, 23:39
          To po prostu nie jest Bond. Ani aktor, ani film. Bond skończył się tak naprawdę wraz z Licencja na zabijanie i Timothy Daltonem. Od tego czasu to po prostu kolejna sensacja. Coraz gorsza.
    • Gość: rt Re: Chcesz obejrzeć nowy film o Bondzie? Może być IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 17:44
      No ale nie napędzajcie AŻ tak od kiedy kupiliście (Agora) tę sieć kin Helios.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka