Dodaj do ulubionych

Znany aktor: Osoby transseksualne często budzą ...

IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 19:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: antyanty Jestem kibicem IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 20:03
      i muszę powiedzieć: Panie J.P., tyle Pan wie o kibicach, co ja o transeksualistach. NIC. Czyli tyle, ile wyczyta Pan w GW, która często ordynarnie kłamie.
      • von_seydlitz Podziękujcie POlitykom..... 20.05.13, 07:27
        Zmiany w kulturze, legalizacja sodomii i pedofilii, indoktrynacja nie-moralnością dzieci, tak daleko idące miany w podejściu do małżeństwa. Kiedyś nie rozumiałem tej agresji do środowisk homo i gender w innych krajach.....

teraz rozumiem.....
    • marco_materazzi Znany aktor: Osoby transseksualne często budzą ... 18.05.13, 20:15
      Poniedziałek dniem geja! Dość prześladowania gejów w kulturze, teatrze i kinie! Geje zamiast smieciarek!
    • Gość: klm Znany aktor: Osoby transseksualne często budzą ... IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 22:35
      znany aktor?
      z czego znany ??
      jeszcze jeden pedryl, który chce się wylansować na swojej orientacji???
      • Gość: anonim Re: Znany aktor: Osoby transseksualne często budz IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 01:10
        A żebyś wiedział. Mój dość dobry kolega był żonaty z jego siostra, i poznałem gościa juz dość dawno temu. On w życiu prywatnym może i nie był jakiś super sympatyczny, ale był normalny, piłIrak każdy, jeśli była okazja, i normalniei chodził na panienki. Trochę lat temu chyba odkrył, ze publiczne wyznanie, ze jest się alkoholikiem, i do tego gejem, znacząco pomaga w karierze, i patrz - teraz jest "znanym aktorem".
        • Gość: rumpa Re: Znany aktor: Osoby transseksualne często budz IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.13, 02:10
          chodził na panienki i pił jak normalny, bo bał się wykluczenia z marnego, bo marnego ale zawsze jakiegoś towarzystwa.
          • mrarm Re: Znany aktor: Osoby transseksualne często budz 19.05.13, 13:10
            No, ja bym się wstydził przyznać do "chodzenia na panienki" (korzystania z usług seksualnych kobiet, które często nie mają wyboru, lub są ofiarami przemocy, czasem handlu ludźmi) - nigdy nie korzystałem, tym mogę się pochwalić. I że nie zamierzam :). A co do alkoholu, to mam ciekawsze rzeczy do opowiadania, ciekawsze narkotyki do opisywania.
        • Gość: xyz Re: Znany aktor: Osoby transseksualne często budz IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 11:07
          czyli zagrywka pod karierę?
    • Gość: Gatsby Wrocław? IP: *.ghnet.pl 19.05.13, 09:18
      przecież Wrocław to stolica NOPu, a środowisko kibicowskie Śląska jest chyba najbardziej sfaszyzowane w Polsce. przynajmniej w liczbach bezwzględnych.
    • Gość: hehe Jacek Poniedziałek: transseksualizm budzi agres... IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 10:30
      Aktor Poniedziałek jest pedalem przez cały tydzień?
      • Gość: LOL Re: Jacek Poniedziałek: transseksualizm budzi agr IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 07:34
        może tylko w poniedziałki :)
    • Gość: LOL Re: artykuł jaki ma związek z Warszawą? IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 10:37
      z Warszawą to pewnie nic, ale zgadza się z linią przewodnią GW:)
    • Gość: jabol a jaki on tam znany może biedronistom:) IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 13:37
    • wutang4eva Jacek Poniedziałek: transseksualizm budzi agres... 19.05.13, 15:46
      Pierwsze na oczy widzę tego aktora, więc nie wiem jaki on tam znany. Jak mu się nie podoba w Warszawie to droga wolna. Wrocław i Kraków czekają z otwartymi ramionami. To chyba jakaś forma masochizmu, żeby przyjechać do miasta, którego się nie lubi i nie czuje w nim bezpiecznie.
      • clandestino Re: Jacek Poniedziałek: transseksualizm budzi agr 20.05.13, 11:58
        - Swobodniej czuję się w innych miastach, np. we Wrocławiu. Tu, podobnie jak w Krakowie, mam poczucie zagrożenia.
        Pajacu nawet zdania ze zrozumieniem przeczytać nie potrafisz. Kraków jest tak samo kiepskim miejscem jak Warszawa - to właśnie wynika z tego zdania. Zmądrzej może kiedyś, a potem się wypowiadaj.
      • Gość: yapa Re: Jacek Poniedziałek: transseksualizm budzi agr IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 14:17
        mało znany aktor jako autorytet dla GW, czyli wystarczy być homo aby GW się zachwycała
    • trajkotek trajkotek: kryptogeje są agresywni? 19.05.13, 23:12

mam tak samo - kiedy widzę rozwydrzonych kiboli lub kogoś w tym rodzaju - zmieniam trasę ... czy oni muszą popełnić przestępstwo i chcą być następnie schwytani ? jak wielu owych twardzieli podświadomie szuka możliwości spędzenia kilku nocy w męskiej, więziennej celi, gdzie będą odbywali dzikie, homoseksualne orgie?

z życia wesołków
    • Gość: bolek Poniedziałek jest jak Środa IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 09:26
      Czemu lewacy mają takie głupiobrzmiące nazwiska???
      • clandestino Re: Poniedziałek jest jak Środa 20.05.13, 12:01
        a ty bolek jak się nazywasz? jan bolek kowalski? siła twojego argumentu powala
    • Gość: misiek Nieznany pedał a nie "znany aktor" IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 09:27
      • billy.the.kid Re: Nieznany pedał a nie "znany aktor" 20.05.13, 09:53
        ot,paru KArTOfLI prawiczków się wypowiedziało.
    • Gość: fred wszyscy bedziemy noca wychodzic na ulice IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 15:33
      zeby Jacusia nie denerwowac ............chlop stary a .......jak dziecko
      • Gość: medicus Re:czy kod genetyczny moze ustalic sklonnosci IP: *.pools.arcor-ip.net 20.05.13, 16:35
        perwersyjne - sa takie badania i wtedy jak sie nie chce swiata zasmiecac, to mozna abortowac - jak kasowac piersi zagrozoneh rakiem albo nieczystosc aryjska - "medycyna" sie cieszy
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka