Dodaj do ulubionych

Concordia Zarządzanie Nieruchomościami

22.03.15, 11:00
Czy ktoś z Was miał może okazję współpracować z tą firmą? Poproszę o podzielenie się swoimi opiniami. Z góry wielkie dzięki!
Obserwuj wątek
    • mona.dk Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 25.04.15, 12:56
      z tą firmą się nie spotkałam, ale może znajdziesz stronke gdzie są opinie albo recenzje wspólnot? tu chyba ich nie ma za dużo, często firmy takie jak www.houseplus.pl/ zamieszczają referencje to zawsze można się przejechac i popytać mieszkańców o jakość usług.
    • berton2 Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 11.12.15, 13:34
      Firma katastrofa.
      • manobu Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 21.06.17, 09:36
        dużo tak hejtujesz ludzi ?! chowasz się za klawiaturą zamiast przyjść i powiedzieć co cię boli, piszesz dużo konkretów, jest się do czego odnieść, coś w klimacie małego dziecka nie bo nie ! :)
    • Gość: aldea Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.16, 15:59
      Firma ta zarządzała osiedlem na którym mieszkam. Przede wszystkim ich usługi są drogie. A biorąc pod uwagę to co robili to nawet bardzo drogie. Kontakt z firmą utrudniony, wręcz niemożliwy, zwłaszcza jak coś obiecali. Są niesłowni. Zmieniali pracownika na naszym osiedlu kilka razy, bo ten się nie dogadywał z mieszkańcami i zarządem. Nie reagowali na zgłaszane usterki. Podsumowując NIE POLECAM.
    • plum100 [...] 13.04.16, 14:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kasjan Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami IP: *.dynamic-ww-04.vectranet.pl 11.10.16, 11:51
      Nie i nie chcemy z nią współpracować jako wspólnota. Byli brani pod uwagę przy wyborze nowego zarządcy. Zebraliśmy opinie wśród ludzi, którzy mają bądź mieli do czynienia z Concordią i są fatalne.
      • plum100 [...] 19.02.17, 12:42
    • manobu Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 16.10.16, 11:58
      poo
    • manobu Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 16.10.16, 12:08
      Jestem członkiem Zarządu we Wspólnocie, którą obsługuje firma Concordia od 2 lat. Przy wyborze firmy zebraliśmy ok. 10 ofert firm administrujących, do ofert prosiliśmy o załączenie listów referencyjnych z innych Wspólnot, od firmy Concordia dostaliśmy 8 referencji, poprosiliśmy o kolejne i dostaliśmy kolejnych 10 referencji. Skontaktowaliśmy się z Zarządami i zasięgnęliśmy opinii, przekonało nas to do podpisania umowy, po 2 latach współpracy mam bardzo dobry wynik finansowy, stawka za utrzymanie nieruchomości jest nieduża.
      Zdecydowanie polecam indywidualny kontakt z tą firmą i ocenienie samemu jakie mają doświadczenie. Ja i moja Wspólnota zdecydowanie możemy polecić firmę Concordia do obsługi wspólnot, nawet tym najbardziej wymagającym. Również zdecydowaliśmy się wystawić tej firmie referencje.
    • manobu Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 16.10.16, 12:13
      kasjan napisał: "Nie i nie chcemy z nią współpracować jako wspólnota. Byli brani pod uwagę przy wyborze nowego zarządcy. Zebraliśmy opinie wśród ludzi, którzy mają bądź mieli do czynienia z Concordią i są fatalne."

nie wiem czym ci tak podpadli, ale może jesteś z firmy konkurencyjnej, albo dostałeś wezwanie do zapłaty lub pozew do sądu o spłatę zadłużenia. napisałeś, że zbierałeś opinie wśród ludzi, a widziałeś ich referencje ?! Jeżeli nie to polecam od tego zacząć. :)
      • berton2 Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 20.04.17, 18:58
        Hahaha!!! Manobu i plum100 czyżby Concordia ZN, czy na prośbę właściciela, czy tylko tak przypadkiem na tą dyskusję trafiliście ? Hahaha !!!!!!!!!!!!!
        • manobu Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 21.06.17, 09:31
          barton2, na czyje zlecenie działasz - konkurencji ?! a ty to skąd wogóle się wiozłeś ?! takie hejty robisz ?! coś nie poszło po twojej myśli i się mścisz ?! nie ładnie ! ten się śmieje kto się śmieje ostatni ! ;)
    • maciek4366 Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 18.11.16, 10:29
      Akurat z tym zarządcą nie mieliśmy do czynienia, więc w tej sprawie się wiele nie wypowiem. Ale trzeba zaznaczyć, że bardzo wiele zależy od zarządcy nieruchomości. Znajoma również dużo narzeka na obecnego zarządcę i myślą ze wspólnotą nad jego zmianą. U nas na szczęście osiedlem zarządza LemmonHouse i nie mogę złego słowa na nich powiedzieć. Wszelkie problemy usuwa w bardzo szybkim czasie oraz widać, że dużą uwagę przykuwa o dbanie o tereny zielone wokół budynków. Od sąsiadów również nie słyszałem jakichkolwiek skarg na ich zarządzanie. Bardzo ważne jest to, czy dany zarządca jest skory do rozwiązywania problemów, czy raczej stara się je ignorować.
      • plum100 [...] 08.12.16, 21:08
        • annaht Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 03.01.17, 19:39
          plum100 to jakie masz doświadczenie z LemmonHouse, skoro nie mieszkasz na osiedlu przez nim zarządzanym,a twierdzisz, że ze swojego doświadczenia nie polecasz? czarny PR?
          Ja również mieszkam na Ursynowie w budynku zarządzanym od kilku dobrych lat przez lemona i bardzo sobie chwalę, nigdy nie spotkałam się ani z problemami z księgowością, wszystko zawsze było terminowo, a jak miałam pytania to nawet telefonicznie udzielili mi odpowiedzi. Co więcej nikt z sąsiadów złego słowa też nie powie, więc nie wiem skąd taka opinia???
          • plum100 [...] 19.02.17, 11:50
    • Gość: kanon Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami IP: *.static.chello.pl 10.01.17, 11:06
      firma arogancka , niesłowna , nie chcąca wspólpracowac z mieszkańcami
      • manobu Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 21.06.17, 09:39
        kanon z tego co wiem idealnie współpracuję z Właścicielami i są zadowoleni. ;)
    • plum100 [...] 19.02.17, 12:06
    • plum100 [...] 19.02.17, 12:39
    • plum100 Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 22.08.17, 22:41
      Współpracujemy z tą firmą. Mogę ją spokojnie polecić. Świetna atmosfera współpracy, idealne zrozumienie naszych potrzeb.
    • Gość: osiedle_vivaldiego Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami IP: *.unknown.vectranet.pl 27.11.18, 22:31
      plum100 i manobu - czyżby sam Pan zarządca M. zaczął spamować po forach w obronie imienia swojej firmy? :) Potwierdzam wszystkie negatywne komentarze - Concordia nie potrafi wyegzekwować na deweloperze rękojmi/gwarancji, nie potrafią wykonać najprostszych napraw np. głupiego włącznika na klatce, który od roku się zacina, przez co światło pali się na klatce całymi nocami. Nie ma dostępu i wglądu do dokumentacji, na klatkach jest niesamowity syf - Pan M. na zebraniu wprowadził wszystkich w błąd i "wybrał się" na jednoosobowy zarząd. Omijajcie szerokim łukiem!
    • mieszkaniec2121 Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 26.12.18, 12:48
      Jestem mieszkańcem na tym osiedlu i mam odmienne zdanie na temat firmy Concordia, 2 tygodnie temu odbyło się spotkanie z mieszkańcami, na które zostały przyniesione dokumenty o które prosiliśmy, w tym pisma z kancelarii prawnej zatrudnionej przez naszą Wspólnotę Mieszkaniową (co było ustalone na zebraniu), która reprezentuje nas przed deweloperem w zakresie rękojmi/gwarancji. W naszym imieniu zostały wysłane pisma więc obiektywnie nie mogę powiedzieć że Pan M. nic nie robi, z dokumentów wynika co innego. My je dostaliśmy do wglądu, a każdy właściciel ma takie prawo. Co do włącznika to zwróć uwagę, że wkładane są we włączniki kartki żeby włącznik nie mógł odbić bo światło gaśnie jak ktoś idzie z parteru na np. ostatnie piętro. Od listopada 2018r. zmieniła się firma sprzątająca i póki co na moim piętrze jest czysto, teraz nie mam uwag. Z tego co wiem to Pan M. sam się nie wybrał na pierwszym zebraniu bo masz go wpisanego jak my wszyscy w akcie notarialnym. Jeżeli jesteś ta samą osobą, która założyła forum i wrzucała anonimy do skrzynek, to nie fajnie robisz skłócając nas jako właściciele bo nie wszyscy podzielają twoje zdanie Pani E. I jak każdemu można coś zarzucić to firma Concordia nas nie zostawiła z naszymi sprawami i za to jej dziękuję bo wiem jak ciężko rozmawia się z tym deweloperem. Jak widzisz po moich odpowiedziach wszystko jest załatwione, ale po anonimach jakie wrzucasz podburzasz mieszkańców i próbujesz nas skłócić a to nie jest fajne.
    • ireneuszzawada Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami 14.05.19, 15:52
      Ja korzystam z usług firmy immo4rent.pl/ i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Świetnie zajmują się moim mieszkaniem i wszystko mają pod kontrolą, a ja nie muszę się niczym przejmować, nawet szukaniem najemców. Polecam skorzystać z pomocy specjalistów takich, jak oni przy zarządzaniu nieruchomościami, ich nr to 504783966.
    • Gość: Wspólnota Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami IP: *.pljtelecom.pl 26.05.23, 04:48
      Wcześniej korzystaliśmy z innej firmy zarządzającej i długo szukaliśmy tej właściwej. Dzięki firmie Concordia nie musimy się martwić o naszą Wspólnotę. Wszystko jest załatwiane "od ręki".
      Wcześniej korzystaliśmy z usług innych firm, ale efekty były poniżej naszych oczekiwań. Zdecydowaliśmy się na zmianę. Dziś śpimy spokojnie nie martwiąc się o remonty, czy sprawy finansowe. Polecam.
    • Gość: nokto Re: Concordia Zarządzanie Nieruchomościami IP: 158.222.0.* 21.06.23, 13:31
      Stan deweloperski . Wymiana hydrauliki, instalacji elektrycznej to nie są tanie rzeczy . Do tego brak pewności, że praca będzie wykonana dobrze. Kupując mieszkanie u dewelopera masz 5 lat rękojmi ;)

Jesli zależy Wam na przeprowadzeniu profesjonalnego remontu, dobrą opcją będzie skorzystanie z pomocy projektanta wnętrz:
      marengo-architektura.com/oferta-projektanta

Wiele ciekawych projektów ma to biuro projektowania :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka