Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodu

27.10.15, 19:34
Możecie polecić jakąś sprawdzoną wypożyczalnię samochodów w Warszawie, żeby można było tanio wypożyczyć auto na jeden dzień?
Obserwuj wątek
    • Gość: franks Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.15, 08:12
      Sam skorzystałem z usług wielu wypożyczalni do tej pory ale najlepszą moim zdaniem ofertę posiada Avis.Samochody są nowe oraz w dobrym stanie. Wszystko jest oczywiście w pełni ubezpieczone ( tak więc jeśli wydarzy Ci się jakiś wypadek z Twojej strony to nie musisz się liczyć z wysokimi kosztami naprawy). Polecam rezerwować sobie auta przez internet bo wtedy jest o wiele taniej.
      • annfhrt4611 Re: Wypożyczalnia samochodu 21.07.19, 15:15
        Ze swojej strony mogę polecić wypożyczalnię samochodów economybookings.com Ceny zaczynają się już od 39 zł. Poza tym zaskoczyła mnie miła obsługa, odpowiedzieli na wszystkie pytania i starali się sprostać moim wymaganiom.
    • hisagi6 Re: Wypożyczalnia samochodu 24.11.15, 13:25
      Ja osobiście rezerwowałem na stronie master4car.pl jest bardzo tanio żadnych kaucji i byłem bardzo zadowolony.
    • Gość: twick Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.12.15, 17:07
      polecam best-rent.pl - różne auta i niskie ceny
    • mikimouse9 Re: Wypożyczalnia samochodu 17.12.15, 12:59
      www.best-rent.pl/auto-zastepcze RÓWNIEŻ POLECAM NIEDROGO!!!!!!!!!!!!!
    • myrek01 Re: Wypożyczalnia samochodu 17.02.16, 08:20
      Ja polecam wypożyczalnię samochodów w Łomiankach (również Modlin).
      Żadnych kaucji, opłat ukrytych itd. Mają różne auta.
      wypozyczalniasamochodowmodlin.com/
      tel.602-133-145
    • agata.lubaszka82 Re: Wypożyczalnia samochodu 06.04.16, 15:37
      Witam!!!Niezwłocznie potrzebowałam z rodziną auta,zadzwoniłam do wypożyczalni VerdeCar wszystko zostało umówione w parę minut,i po parunastu minutach auto było do naszej dyspozycji.Niskie ceny i bardzo miła obsługa to zdecydowanie atuty tej firmy.Zdecydowanie polecam,dla mnie numer jeden w Warszawie. www.verdecar.pl
    • agata.lubaszka82 Re: Wypożyczalnia samochodu 06.04.16, 15:38
      POLECAM!!!!!
      www.verdecar.pl
    • sepolski Re: Wypożyczalnia samochodu 30.01.17, 20:33
      zamiast tanio warto zastanowić się nad dobrze - polecam Panek- nie jest to najtańsza wypożyczalnia, ale doskonale się sprawdza właśnie na krótkie terminy.
    • kasiamirek93 Re: Wypożyczalnia samochodu 06.02.17, 10:06
      Ja na szybko wypożyczałam samochód z Rent'n'go. Całkowity koszt był zadowalający - zależy jaki samochód Cię interesuje. Fajnie, że jest opcja podstawienia w wybrane miejsce.
    • kdarkowski Re: Wypożyczalnia samochodu 27.02.17, 22:40
      Chyba w każdej wypożyczalni można wziąć autko na 1 dzień. W Panek jakiś czas temu właśnie na 1 dzień pożyczyłem, wziąłem samochód rano, a wieczorem oddałem w tym samym oddziale, był potrzebny jedynie do pozałatwiania spraw po róznych stronach miasta i z pudłami w ręku, więc komunikacja miejska odpadała.
    • pozysconer Re: Wypożyczalnia samochodu 10.03.17, 15:28
      Wypożyczalnia samochodów FM Cars jest prężnie rozwijającą się małopolską firmą. Przedmiotem naszej działalności jest wynajem samochodów osobowych oraz samochodów dostawczych ( wynajem krótko- lub długoterminowy). Nasze samochody posiadają pełne ubezpieczenie NW, AC, OC, Zieloną Kartę oraz Assistance. Wychodząc na przeciw potrzebom naszych klientów opracowaliśmy ofertę, dzięki której będzie możliwe swobodne podróżowanie przy minimalnych kosztach. Dla stałych klientów przewidujemy atrakcyjny system rabatów i upustów.

fmcars.pl
    • rafncb Re: Wypożyczalnia samochodu 23.03.17, 23:16
      Z paru korzystałem, ale ostatnio jedynie Panek, gdy mam potrzebę pożyczyć samochód. Przekonał mnie profesjonalizm w obsłudze, spory wybór samochodów i takie ogólne, bardzo przyjemne podejście do klienta.
    • kasiamirek93 Re: Wypożyczalnia samochodu 27.04.17, 11:42
      ja korzystałam z rng.pl w Wawie. Teraz na majówkę bierzemy znów skodę z koleżanką. Zawsze miła obsługa, auto czyste. polecam :)
    • ftlczestochowa Re: Wypożyczalnia samochodu 23.05.17, 11:11
      FTL TRANSPORT SPEDYCJA to firma kora tworzona jest z zaangażowaniem zarówno właściciela jak i pracowników składających się na zgrany zespół.
      Nieustannie staramy się dopasować swoją ofertę do aktualnych potrzyb naszych Klientów oraz do zmieniających się warunków rynkowych. W efekcie wypożyczalnia samochodów stworzyła niezwykle kompleksową, elastyczną ofertę w ramach której dostępne są pojazdy dla każdego Klienta, niezależnie od jego potrzeb.
      Konkurencyjny cennik za wypożyczenie auta zapewni Państwu niskie koszty użytkowania samochodu. Dajemy również możliwość negocjacji cen przy długoterminowym wynajmie aut.
      ftl-transport.com/
      • 1-buc Re: Wypożyczalnia samochodu 23.05.17, 18:13
        Kolejny spamer...
    • bziuksamochody Re: Wypożyczalnia samochodu 23.01.18, 10:48
      Wypożyczalnia BZIUK ma w swojej ofercie szeroki wybór samochodów, od vanów po sprintery i kontenery z windą niewymagające dodatkowych podnośników ani wózków widłowych. Mega sprawa. Poza tym mają naprawdę dobre ceny bo wynajem jest od 99zł/doba. Możliwe jest wypożyczenie auta na godziny, cały weekend a nawet miesiąc. Polecam.
    • mradosny700 Re: Wypożyczalnia samochodu 31.01.18, 21:48
      Panek będzie okej - zajrzyj na ipanek.pl i przekonaj się samemu. Większość spraw online u nich załatwisz.
    • bziuksamochody Re: Wypożyczalnia samochodu 06.02.18, 12:12
      Jeśli na pierwszym miejscu stawiasz cenę, to polecam wypożyczalnię Bziuk w Warszawie. Ma ona bardzo duży wybór samochodów w naprawdę dobrych cenach. W zależności od tego jaka jest branża Twojej firmy, to pracownicy pomogą Ci dobrać odpowiednie auto. Gorąco polecam :)
    • mradosny700 Re: Wypożyczalnia samochodu 01.03.18, 13:24
      Jeżeli zależy Ci na jakości to skorzystaj z PANEK. Zajrzyj na ipanek.pl To solidna i znana od wielu lat w PL wypożyczalnia.
    • waldmucha Re: Wypożyczalnia samochodu 02.04.18, 15:01
      Panek teraz też uruchomił chociażby Car Sharing, dzięki czemu możemy samochód wziąć z ulicy i odstawić w praktycznie dowolnym miejscu miasta. ;)
    • dawidglobal Re: Wypożyczalnia samochodu 17.04.18, 13:17
      Zobacz może globalelitecar.pl/ ? Na pewnie znajdziesz auto odpowiednie do swoich potrzeb.
    • mradosny700 Re: Wypożyczalnia samochodu 01.06.18, 16:53
      Zgadzam się z przedmówcami. Też korzystam z Panek i to jedna z najlepszych wypożyczalni, z jakimi miałem do tej pory do czynienia.
    • Gość: Marti Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.146.71.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.18, 11:12
      tanio, samochody dobre, zadbane i brak ukrytych kosztów www.best-rent.pl
    • krystiantom Re: Wypożyczalnia samochodu 15.06.18, 13:15
      na jeden dzień od 80 zł www.best-rent.pl - przejrzysty cennik i rezerwacja online na stronie
    • etuinaokulary Re: Wypożyczalnia samochodu 23.06.18, 19:21
      Ja miałam taką refleksję po tym wypadku bodajże 18 letniego kierowcy, który właśnie w takim wypożyczonym aucie zaliczył dachowanie w cudzym ogródku, że powinno się kierowców bardziej uświadamiać...No bo nawet takie głupie parkowanie jak tutaj: www.youtube.com/watch?v=PgohF7yQkHw może komuś zabrać życie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka