Dodaj do ulubionych

Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą

26.12.16, 08:47
Witam. Możecie polecić mechanika z Warszawy/ okolic, który nie naciąga na kasę i naprawia szczerze auta? Mam takiego zaufanego ale 160 km od domu a zwiększyła nam się ilość aut i szukamy do serwisu na miejscu. Będę wdzięczna z kontakty i opinie
Obserwuj wątek
    • 1-buc Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 26.12.16, 12:39
      Wolisz w Piasecznie czy w Łomiankach? W Zakręcie czy w Milanówku?
    • smogorzewski.w Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 04.01.17, 20:48
      Sprawdź sobie Besthol http://besthol.pl/ Ludzie z tego co widziałem są zadowoleni z ich usług. Sam też korzystam z ich usług jak coś jest nie tak autach. Są dość innowacyjni, bo prowadzą mobilny warsztat samochodowy, czyli dzwonisz do nich, mówisz o objawach, umawiacie się na termin i oni przyjeżdżają do Ciebie takimi specjalistycznymi pojazdami mobilnego serwisu. Wszystko naprawiają pod biurem, pod domem albo na drodze jak komuś przytrafi się nagła awaria. Mają też usługi door to door czyli przyjeżdżają do Ciebie, odbierają od Ciebie samochód, dają Ci protokół przekazania auta do naprawy i u siebie diagnozują, robią wycenę naprawy, wysyłają Ci na maila informacje i kontaktują się z Tobą żeby wytłumaczyć wszystko, a potem naprawiają i odstawiają Ci sprawny samochód pod dom. Dla mnie jak do tej pory zawsze wszystko przebiegało ok, poza tym mają też sporo pozytywnych opinii w necie. Ja zawsze proszę żeby Pan Kamil zajmował się samochodami.
      • 1-buc Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 05.01.17, 12:09
        Kim pan jest, panie smogorzewski, to ja pisać nie muszę, - wyszukiwarka jasno to pokazuje
    • seja8484 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 13.01.17, 05:50
      Ja autko naprawiam pod Warszawą, a dokładniej w Sulejówku. Ceny dużo niższe i nie daleko od stolicy.
    • andrzejandrzejandrzejandrzejan Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 09.03.17, 10:41
      A jaka marka? Może ASO?
    • szczawnicka Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 11.09.17, 15:12
      A może wyszukiwarka? na mi.eu nie tlyko wyszukasz, ale też masz opinie
      • danekdanek77 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 12.09.17, 14:01
        Jest to jak opcja. Sam zawsze jezdze z mercem na daimlera czy to w przypadku awarii czy na przeglądy. Przede wszystkim nie trzeba tam długo czekać a i naprawy nie są robione po łebkach:)
    • minow343 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 23.05.18, 17:00
      Auto-Widawski (ul. Estrady). Jeżdżę tam od kilkunastu lat i nigdy się nie zawiodłem.
    • Gość: bart34 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.centertel.pl 01.07.18, 10:14
      Polecam serwis przy aso Honda Matraszek, www.hondamatraszek.pl/. Bardzo solidne miejsce, godne zaufania. Serwisują wszystkie marki, nie tylko hondy. Świetni mechanicy, ale też blacharz, lakiernik.
    • Gość: Adam Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.19, 13:45
      Osobiście polecam mechanikę pojazdową Auto-Master. Spełnia twoje wszystkie kryteria. Jest to warsztat, który bardzo przejrzyście naprawia samochody. Będziesz wiedziała wszystko i będziesz pewna, że jest ok.
    • Gość: h37 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.19, 22:42
      każdy ma swojego najjmajstra. ja mam pod waw w Piastowie. Skrzyżowanie aleje Jerozolimskie z Sienkiewicza. Daje radę. Dobry jest
    • Gość: jurek81 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.centertel.pl 31.10.19, 23:24
      Korzystam z serwisu Auto Matraszek w Markach – wcześniej ASO Honda. Serwisuję u nich dwa samochody i jestem bardzo zadowolony. Ostatnia wymiana opon na 5, a i cena przy dwóch samochodach bardzo korzystna.
    • Gość: aldi787 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.centertel.pl 30.12.19, 22:59
      Mogę polecić wszystkim Auto Matraszek Bosch Service w Markach (www.automatraszek.bosch-service.pl/). Wymiana klocków dużo taniej niż w autoryzowanym serwisie, a jakość taka sama. Panowie w serwisie bardzo mili, konkretni. Widać, że samochody to ich pasja.
    • a.maglac77 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 03.07.20, 13:38
      Ja mogę polecić nerwica24.pl/problemy-z-ukladem-kierowniczym-w-bmw/ według mnie znakomity fachowiec.
    • antonii78 Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą 31.08.20, 10:22
      Odezwij się do chłopaków z ebro-car.pl. Mają warsztat na Bielanach. Fachowi mechanicy. Nigdy mnie nie zawiedli.
    • Gość: Mikki Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.centertel.pl 31.01.21, 22:17
      Ja mam bardzo dobre doświadczenia z serwisem Auto Matraszek w Markach przy Słonecznej, automatraszek.pl/. Solidnie wykonana naprawa, zawsze w ustalonym terminie, jak coś dłuższego się kroi, to dają auto zastępcze. Kompleksowe podejście do klienta, to się chwali.
    • Gość: Minty Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: 91.230.98.* 04.07.21, 23:29
      Polecam Ci w Markach Auto Matraszek, automatraszek.pl/ Niegdyś było to aso hondy, dzisiaj serwis dla wszystkich marek. Korzystam z ich usług już jakiś czas i bardzo sobie cenię ich profesjonalizm.
    • Gość: dominikk Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.centertel.pl 04.08.21, 07:08
      Zdecydowanie Marki, Auto Matraszek automatraszek.pl/. My tam serwisujemy swoją flotę firmową. Naprawdę solidne miejsce, można liczyć na ich profesjonalizm, doświadczenie i umiejętności. Fajne rabaty dają, jak jest większa ilość autek w obsłudze.
    • Gość: Emillo Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.21, 11:32
      W Markach Auto Matraszek, automatraszek.pl/. Tam Cię nie oszukają, mają profesjonalne podejście. Dawniej to było aso hondy, mają wysokie standardy.
    • Gość: GrzesieQ Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: 91.230.98.* 02.01.22, 20:26
      Tutaj masz namiar na naprawdę dobry serwis, kiedyś ASO Hondy - automatraszek.bosch-service.pl/pl/serwis Mają bardzo dobrych ludzi, którzy znają się na temacie i mają właśnie uczciwe podejście do klientów. Ja polecam w 100%.
    • Gość: MariuszM Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: 91.230.98.* 30.03.22, 22:46
      Auto Matraszek w Markach, są uczciwi, nie naciągają, sprawnie i trafnie diagnozują problem, a potem go skutecznie eliminują. Szczerze polecam automatraszek.pl/
    • Gość: AbeCe Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.centertel.pl 01.06.22, 07:58
      Ja Ci polecam Auto Matraszek w Markach. Zdecydowanie jest to serwis, w którym Cię nie oszukają, mają uczciwe podejście i tym zdobywają klientów, oczywiście znaczenie ma także fakt, że mają świetnych specjalistów, kiedyś to było aso hondy.
    • Gość: Minotaur Re: Dobry mechanik Warszawa/ pod Warszawą IP: *.fiberlink.pl 29.09.22, 20:12
      Ja polecam Auto Matraszek w Markach, bardzo dobry serwis, mają super mechaników i speców od blacharstwa i lakiernictwa. Zawsze tam serwisuje swoje samochody, nawet ubezpieczenia u nich kupuję automatraszek.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka