Dodaj do ulubionych

Catering dietetyczny w Warszawie - opinie

IP: *.47.14.247.ipv4.supernova.orange.pl 24.05.17, 20:29
Szukam dobrego cateringu dietetycznego, z dostawą do biura, rano, na cały dzień. Polecicie jakąś dobrą firmę? Zależy mi na dobrym jedzeniu przede wszystkim, sama niestety nie mam czasu przygotować pożywnych posiłków na cały dzień.
Obserwuj wątek
    • patttinkaa Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 25.05.17, 15:33
      Też jestem z Warszawy i korzystałam z diety pudełkowej od lightdiet.pl z dostawą do biura. Przywozili mi codziennie rano 5 posiłków. Porcje całkiem spore, jedzenie urozmaicone i smaczne. Jak się zamawia dietę na cały miesiąc to dają rabat, skorzystałam z niego i cenowo wyszło przyzwoicie. Są różne diety do wyboru, ja byłam na wegetariańskiej 1500 kalorii.
      • Gość: anteksztylka Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.17, 21:53
        Tak :) korzystam z http:/foody24.pl, codziennie z rana dostaje cztery posiłki, którymi się najadam przez cały dzień i nie muszę podjadać czy szukać jedzenia miedzy posiłkami. Spoko sprawa, bo za gotowanie zabrac mi sie trudno, zwlaszcza ze 90% swojego dnia spedzam poza domem, praca, treningi... wiec w przeliczeniu wychodze lepiej niz jakbym mial jesc na miescie, zwlaszcza ze byly to zwykle jakies szybkie kebaby itd
    • hopkey259 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 29.05.17, 23:26
      Tylko Diet4u! :) Sprawdzone nie tylko przeze mnie, mają przepyszne i różnorodne posiłki. To mój trzeci catering i już przy nich zostanę.
      • Gość: pola490 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.play-internet.pl 31.05.17, 22:10
        o tak, mają świetne jedzenie
        • Gość: Marianna Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.centertel.pl 13.09.17, 11:46
          Korzystam z HappyFood. Duże porcje, różnorodne diety, świeże produkty. Jedzenie smaczne i różnorodne, więc się nie nudzi i bardzo smakuje.
    • Gość: Natalia Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.10.17, 14:04
      A ja od dwóch tygodni korzystam z cateringu dietetycznego na-lekko www.na-lekko.com i zgubiłam już 4 kg !! Jedzenie jest zróżnicowane dostawy wieczorne na czas. Polecam bo jest to mój już chyba 5 catering i jestem po przejściach z odchudzaniem u dietetyka . .
    • marylka1990 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 21.11.17, 13:33
      moja siostra korzysta z diety [url=https:/www.eatzone.pl/pl-PL/FAQ]https:/https://www.eatzone.pl/pl-PL/FAQ [/url]
      i widze efekty bo już powolio zaczyna podkradać mi ubrania;) A ona sama jest zadowolona bo dieta nie jest monotonna. Sama długo szukała takiego cateringu dietetycznego i czytała po forach w koncu sie na ta zdecydowała;) no wcale sie nie dziwie, że nie masz czasu przygotowywać posiłków bo z tego co widze to wcale nie jest to takie hop siup :) Zycze powodzenia!;)
    • karolinek8 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 28.12.17, 19:10
      Ja o diecie pudełkowej od apeteat.pl słyszałam bardzo dobre opinie. Miałam nawet okazję próbować spaghetti pełnoziarniste - pyyyycha! Zawsze uważałam, że pełnoziarnisty makaron tylko psuje tą potrawę, a tu okazuje się, że to niebo w gębie. Mają też promki - jak znajomi przy zamawianiu powołają się na nas otrzymujemy 1 dzień gratis, a jak komuś wygodniej odebrać osobiście to jedzonko, to płacimy za nie 4 zł mniej.
      • Gość: MarianPyzal Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.18, 21:41
        Happy Food ma fajny catering. Nie jest to jedzenie takie, aby było tam sobie w pudełku, tylko dobrane do siebie, smaczne, sycące (ale nie obciążające żołądka co ważne). No i są fajne diety, więc każdy może bez problemu dobrać coś dla siebie. Dowożą oczywiście można sobie sprawdzić.
    • krysiasta2 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 11.01.18, 17:22
      ja i mój chłopak korzystamy od jakiegoś czasu z cateringu dietetycznego dla osób aktywnych od firmy Sportfood (tutaj stronka sportfood.pl/). no i jedzenie jest sztosik a ja oszczędzam mnóstwo czasu. Cenowo źle nie wychodzi bo mam świadomość za co płacę a głównie za to że nie muszę tego sama ogarniać.
    • Gość: ilona25 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.centertel.pl 01.02.18, 12:27
      Ja polecam MaczFit, jeśli chodzi o catering dietetyczny Warszawa. Smaczne bardzo mają wszystkie dania, ja jestem wielką fanką podwieczorków :) Zawsze coś fikuśnego :)
    • donelka94 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 19.02.18, 22:51
      Ja korzystam z diety pudełkowej od lunabox, dania bez problemu codziennie dostarczają mi do biura, więc dla mnie to niesamowita wygoda. Posiłki są bardzo smaczne, z wysokiej jakości produktów, są urozmaicone i wyglądają pięknie, także je się je nawet oczami. Wybrałam opcję slim fit, bo chcę zrzucić trochę kilogramów.
      • nika234aa Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 23.02.18, 09:36
        Ja polecam sport food. Pierwszy zestaw na tydzień sama wybierałam z jakich składników. Obecnie już im na tyle ufam, że tylko zaznaczyłam czego nie lubię i oni mi układają menu. Fajna sprawa - codziennie świeże posiłki przychodzą i z odpowiednią liczbą kalorii.
    • frajanrt1 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 25.03.18, 19:34
      Tylko Fit and Eat, lepszego cateringu się w Wawie nie znajdzie ;P Super smaczne jedzenie, przygotowane z dobrej jakości składników i do tego wzorowe podejście do klienta. Czyli mają wszystko o co w tym chodzi, bo najważniejsze jest smaczne jedzenie.
      • michal.lippspsky Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 08.04.18, 11:38
        VictoryDiet. Bardzo fajny catering, nie idący na masową sprzedaż. Bez problemu można dopasować dietę do swojego stylu życia, upodobań, zapotrzebowania energetycznego. A diet jest sporo, więc dobre rozwiązanie i dla sportowców i dla biznesmenów, i dla osób, które po prostu chcą schudnąć
    • maxiqueen Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 10.04.18, 19:58
      Sprawdź sobie MnimMniam catering - mają fajne dania, wysokiej jakości składniki i baaardzo sakowite :) Mi tez dostarczają rano do biura, mam jedzenie na cały dzień :)
      • pisarskapasja7 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 28.06.18, 12:12
        Zgadzam się również używam tego cateringu ;). Bardzo smakowite, dostawa do biura domu gdzie chcesz ;). Poza tym pracowała tam moja znajoma i mam potwierdzone info, że wszystko jest dobrze przygotowane ;)
    • wiktorsmok Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 21.04.18, 12:13
      Zgadzam się z Maxiqueen - mają bardzo dobre dania, zaskakuje mnie ich pomysłowość, wciąż coś nowego ;) Polecam MniamMniam catering bardzo serdecznie!
    • Gość: Ania Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.18, 17:56
      W białymstoku najlepszy jest Zdrowy Smak. Mi osobiscie najlepiej odpowiada. Nie chodzę głodna a posiłki są naprawdę smaczne
    • Gość: Olgunia89 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.18, 21:31
      no nad Cateringiem trzeba sie mocno zastanowic. teraz to jest bardzo na topie i mnostwo firm powstalo, ciezko trafic na cos serio dobrego. Ja akurat mam z polecenia kolezanki catering ze Zdrowego Smaku i jestem bardzo zadowolona
    • olgax7 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 21.05.18, 13:24
      Ja korzystam z diety pudełkowej już rok i jestem bardzo zadowolona. Dowóz we wskazane miejsce, jedzenie pyszne i ułożone idealnie pode mnie. Mogę wam serdecznie polecić pp45.pl/jak-zdrowo-sie-odzywiac/
    • 1-buc Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 26.05.18, 16:58
      Każdy twój wpis to spam reklamowy.
    • Gość: Morelle Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.internetia.net.pl 29.05.18, 15:38
      Ja zamawiam sobie catering dietetyczny z warszawski dzień i jestem z nich bardzo zadowolona. Możesz się do niech odezwac i popytać jakie oferują diety. Jedzenie mają bardzo dobre i fajnie przyrządzone.
    • tomek.hleszko Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 11.06.18, 15:08
      Ja zdecydowałem się na Lunabox. Mają fajne, zróżnicowanie programy dietetyczne, więc każdy znajdzie tam coś dla siebie. Jedzenie jest bardzo dobre i świeże. Pan od dostawy zawsze przyjeżdża na czas więc nie martwię się, że wyjdę głodny z domu. Ja akurat wybrałem program optymalny, żeby móc popróbować różnych, ciekawych smaków i się nie zawiodłem.
    • ana.ania18 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 11.06.18, 18:26
      Ja polecam www.fitdiet.pl , ceny przystępne, posiłki pyszne i pożywne a dostawa zawsze na czas :)
    • Gość: Majeczka7 Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.internetia.net.pl 14.06.18, 09:11
      Ja zdecydowałam się na catering dietetyczny warszawski dzień od pana gesslera. Byłam już na kilku takich dietach, ale ta odpowiada mi najbardziej. Dania są fajnie przygotowane, nie ma monotonii i są smaczne.
    • Gość: janinkajo Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.18, 09:33
      katering dietetyczny to super sprawa, sama jakiś czas temu zdecydowałam się na Lunabox i cieszę się, że podjęłam taką decyzję, jedzenie jest przepyszne no i ja nie muszę marnować czasu na stanie w kuchni
    • Gość: katarzynac Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.18, 09:41
      dobre jedzenie to tylko z lunabox, ja się już uzależniłam :D
    • Gość: Mentoska Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.internetia.net.pl 28.06.18, 16:39
      Ja z kolei zamawiam sobie catering dietetyczny z warszawski dzień od pana gesslera. Jestem zadowolona z tej diety, ponieważ posiłki zawsze przychodzą na czas, sa świetnie przyrządzone i po prostu smaczne.
      • leszekmarc Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 17.11.18, 13:06
        Ja popieram! Warszawski dzień to jest klasa! Bardzo dobry catering, niedrogi i mnóstwo różnych potraw oferują. Nie ma nudy. A co do jakości dowozów, opakowań itd. ja nie widzę żadnych niedociagnięć!
      • leszekmarc Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 11.01.19, 22:32
        Ja mogę jeszcze raz potwierdzić, że Warszawski dzień trzyma poziom! Bardzo smaczne jedzenie, wygląda przeapetycznie, a smakuje jeszcze lepiej.
    • Gość: Trener Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.dynamic.mm.pl 02.07.18, 15:26
      Ja osobiście śmiało mogę polecić Catering Pomelo. Szczególnie że za taką cenę raczej nie znajdziemy nic lepszego. Do tego teraz mają promocję że na hasło "fitsobota" jest 10% rabatu na wszystkie zestawy.
    • marianna_kot Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie 11.07.18, 13:40
      Chyba WygodnaDieta będzie jednym z lepszych wyborów w Warszawie. Mają do wyboru kilka diet w różnych wersjach kalorycznych, nie spóźniają się z dostarczaniem jedzenia każdego dnia, a posiłki są zapakowane na tyle solidnie, że można spokojnie zabrać je ze sobą do pracy, czy bezpośrednio do niej je zamówić. Nie wiem jak tam inne firmy, ale tak konkretna w moim przypadku sprawdzała się przez 3, czy 4 miesiące. Jakby ktoś miał pytania to chętnie powiem jak dokładnie to działa itd.. ;) Pozdrawiam.
      • Gość: Gosia Re: Catering dietetyczny w Warszawie - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.19, 18:56
        Ja moge śmiało polecić Wysmakowanych, korzystam już dłuższy czas, zawsze świeże i zdrowe jedzenie, smakuję jak domowe, świetny kontakt z biurem, dlatego ich wybrałam. www.wysmakowani.waw.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka