Dodaj do ulubionych

dobry adwokat z warszawy

12.09.17, 14:16
Poraz wtory skorzystalem z uslug kancelarii Artura Antoniewicza na UL. Sulejkowskiej. Poniewaz sam przebywam za duza woda I trudno bylo wszystko zorganizowac , facet okazal sie bardzo zaangazowany i profesjonalny. Sprawa dotyczyla podzialu majatku i sprzedazy nieruchomosci. Bardzo jestem mu wdzieczny i dlatego tez bez sciemniania polecam bardzo jego uslugi.
Obserwuj wątek
    • braandoon Re: dobry adwokat z warszawy 13.09.17, 14:20
      Ja natomiast polecam mecenasa Pawła Kraśnieja adwokata w Warszawie na Gocławiu, jest dyspozycyjny i może nawet dojechać jeżeli jest taka potrzeba. krasniej.pl/prawo-gospodarcze-kancelaria-adwokacka-warszawa myślę, że warto skorzystać z jego usług bo jest naprawdę konkretny.
      • Gość: YY Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.21, 03:10
        Najlepsza adwokat Joanna Łapińska, specjalizuje sie w rozwodach, prawie rodzinnym i ma duże doświadczenie
        • Gość: Magda Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.centertel.pl 14.08.21, 15:36
          Ja serdecznie polecam Kancelarię Florczak- Keller, mają swoje biura w zarówno w Łodzi jak i w Warszawie. To bardzo kompetentny zespół prawników. Bardzo szeroki zakres specjalizacji - prawo karne,cywilne, sprawy podatkowe, pomoc frankowiczom. Mnie pomogli przy analizie niekorzystnej dla mnie umowy kupna. Polecam. Dla zainteresowanych link do strony kancelaria-kfk.pl/
      • Gość: Magda Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.toya.net.pl 12.01.22, 11:27
        Gorąco polecam Kancelarię Florczak - Keller. To zespół niesamowitych fachowców, niezwykle rzetelnych i rzeczowo tłumaczących każde zagadnienie. Pomogli mi przy analizie umowy i dzięki nim uniknęłam poważnych problemów, które wiązałyby się z jej podpisaniem. To pasjonaci prawa i specjaliści w tej dziedzinie. Bardzo dziękuję za szybką i efektywną pomoc.
    • sylverek Re: dobry adwokat z warszawy 11.01.18, 12:32
      Ja polecam Marka Seroczyńskiego. Ma swoją kancelarię w okolicach stolicy - więc nie powinno być problemu. A naprawdę warto przejechać nieco więcej kilometrów, żeby się z nim skontaktować. Profesjonalista z ludzkim podejściem do klienta, coraz mniej takich niestety... Namiar: seroczynski.com.pl/.
    • k_oliwia Re: dobry adwokat z warszawy 03.04.18, 15:38
      Ja często współpracuję z kancelarią JST z Warszawy. Bardzo dobrze prawnicy, doświadczeni, skuteczni i zaangażowani. Bardzo się cieszę, że na nich trafiłam.
      • Gość: Kasia_basia Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.timplus.net 22.02.20, 14:16
        Bardzo dobrze współpracuje mi się z adwokatem Sławomirem Dudą. Zrobił najpierw stwierdzenie nabycia spadku na testamencie, a teraz jesteśmy w trakcie zniensienia wspolwlasnosci
    • Gość: klient Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.static.ip.netia.com.pl 05.06.18, 17:58
      Godny polecenia jest młody ale skuteczny adwokat Dawid Antonik. Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam. Wiele razy korzystałem z jego usług i zawsze obsługa była na piątkę.
    • Gość: Songo Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.146.42.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.18, 20:57
      Łódź jest stosunkowo blisko, a ceny usług prawnych są dużo niższe niż Warszawie. Dojeżdżałem do mecenasa Igora Klimkowskiego, na dużo pytań mogłem uzyskać odpowiedź przez telefon. Jestem bardzo zadowolony z tego, jak pomógł mi ogarnąć wszystkie formalności związane z założeniem firmy. Może komuś przyda się jego numer telefonu 600 365 228, żeby umówić się na poradę prawną
    • Gość: nicola Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.146.238.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.18, 22:09
      Trzeba pamiętać, że jak Warszawa, to i warszawskie ceny :/ ja wolałam dojeżdżać do Łodzi do pani mecenas Izabeli Kontek - świetnie zorientowana w prawie cywilnym i gospodarczym, a przy tym bardzo empatyczna i pomocna. Warto się było pofatygować
    • Gość: Kygo5 Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.146.227.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.18, 07:36
      Do dobrego adwokata warto dojeżdżać - Łódź jest blisko, a ceny są tam niższe niż w stolicy ;) Mogę polecić od siebie pana mecenasa Igora Klimkowskiego, byłam bardzo zadowolona z jakości jego usług. Jego numer 600 365 228
      • krzysztof.waw Re: dobry adwokat z warszawy 15.12.18, 23:22
        mam pytanie czy jest możliwość opłaty po wygranej sprawie ? rzecz dotyczy ,że zostałem oszukany przez brata przy przed podziałem spadku mieszkania po mamie Warszawa ul Kwiatowa 1/26 , brat z bratowa skutecznie otumaniali mamę i nękali i mimo , że mama u notariusza cofnęła samoobdarowanie brata to potem sąd okręgowy odrzucił mój pozew a zgodnie z prawem powinienem dostać połowę spadku zwłaszcza ,ze jestem na rencie i dużo wydaję na leki czasami staję przed wyborem albo jeść albo leki , proszę o info krzysztof.waw@gazeta.pl ( mama zmarła 1 lipca 2013 ) ur 17 luty 1929
    • Gość: ded Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.18, 12:45
      Nie jest ważne jak dobry jest adwokat , ważne jest czy zna sędziego .
    • kasia.oleks Re: dobry adwokat z warszawy 11.09.18, 10:26
      Jakby każdy się starał, to pewnie każdy byłby dobry.... ale większość to tylko pieniądze i jak najmniej pracy....
      Dla mnie wzorem adwokata, a spore doświadczenie już mam z korzystania ich usług, jest adwokat Sławomir Duda - adwokatslawomirduda.pl/ Taki z niego Dr House.
    • Gość: Gąska Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.18, 14:00
      A słyszał ktoś o takim adwokacie jak Pani mecenas Izabela Kontek? Jest dość nowa w branży, ale ewentualne braki w doświadczeniu zdecydowanie nadrabia umiejętnościami prawniczymi i zaskakująco dużą wiedzą. Miałam okazje ostatnio być jej klientką, w związku z dość zawiłą sprawą z obszaru prawa budowlanego i jestem wprost zachwycona! Świetna, bardzo rzeczowa prawniczka, a przy tym bardo uprzejma i wyważona kobieta. Sprawa była naprawdę trudna i nie sądziłem, że łatwo będzie znaleźć kogoś kto jej podoła, a tymczasem Pani Iza poradziła sobie z nią jak gdyby nigdy nic. Polecam o niej poczytać w internecie :)
    • Gość: MobyDick Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.18, 15:10
      Poza Panią Izabelą Kontek warto też rozważyć usługi mecenasa Igora Klimkowskiego. Z tego co mi wiadomo obydwoje prawnicy ze sobą współpracują i obydwoje trzymają niezwykle wysoki poziom. Ja akurat byłem u Pana Klimkowskiego i muszę przyznać, że to bardzo zdolny, rzeczowy prawnik - z moich doświadczeń mogę powiedzieć, że nigdy nie zostawia klienta samego sobie i zawsze stara się być do pełnej dyspozycji w razie jakichkolwiek problemów. Współpraca z tym człowiekiem to była dla mnie czysta przyjemność, dlatego jeśli szukasz kogoś, kto naprawdę będzie wiedział jak zabrać się za sprawę by osiągnąc zamierzony skutek, polecałbym wlaśnie jego. Podaje jego numer telefonu: 600365228
    • Gość: Szczeciniak Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.icpnet.pl 30.09.18, 10:17
      Tak, jestem świeżo po wizycie u Pani mecenas Kontek i chętnie podziele się wrażeniami. Ogólnie prawniczka rzeczywiście naprawdę super. To młoda i energiczna osoba, przez całe nasze spotkanie czułem, że ze wszystkich sił próbuje mi pomóc. Ogólnie bardzo cierpliwa i miła. Nie poganiała mnie, nie ponaglała tylko spokojnie wysłuchała tego co mam do powiedzenia. Bardzo polecam się umówić. Warto.
    • Gość: Rokoko Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.18, 16:15
      Dziękuję za polecenie Igora Klimkowskiego. Zdecydowałem się na jego usługi po przeczytaniu tego forum i naprawdę był to strzał w dziesiątkę! bardzo ciepły i otwarty człowiek, a jednocześnie potrafił bronić mnie jak lew na sali sądowej :) Gdybym nietrafił na niego naprawdę nie mam pojęcia co by ze mną było.
    • Gość: Rocker Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.18, 15:34
      Mi Pani Izabela Kontek pomaga prowadzić moją firmę - wszystkie kwestie podatkowe zawsze z nią konsultuje i bardzo dobrze nam się współpracuje. Solidna i bardzo zdolna specjalistka. Dużo lepsza od poprzedniego prawnika z którym miałem okazje współpracować :) Polecam się umówić.
    • Gość: Dariooo Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.18, 16:01
      Pojedź do Łodzi - wybór prawników równie duży a przy tym jest naprawdę dużo korzystniej cenowo. Ja sam jeździłem ze stolicy do Pana Igora Klimkowskiego i teraz z perspektywy czasu mogę w stu procentach stwierdzić, że naprawdę było warto. Nie dość, że wyszedłem na tym korzystnie finansowo, to jeszcze Pan mecenas Klimkowksi okazał się być rewelacyjnym specjalistą. Przemiły człowiek i bardzo zdolny, konkretny prawnik. Jakbyś chciał namiary to podaje jego numer telefonu 600365228
    • Gość: Minevvree123 Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.18, 19:38
      Z cenami to prawda. Jest dużo taniej niż w stolicy, a prawnicy równie dobrzy. Ja jestem z Mokotowa i właśnie teraz jeżdżę do Łodzi do Pani Izabeli Kontek. W ogóle nie żałuje - prawniczka jest po prostu bezkonkurencyjna. Przemiła i bardzo zaangażowana w moją sprawę, a przy tym dość tania. Moim zdaniem takie jeżdżenie po prostu się bardzo opłaca.
    • Gość: Frużelina Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.18, 13:44
      Co do Pana Igora Klimkowskiego to rzeczywiście prawnik rewelacja! Zdecydowałem się umówić do niego po tym jak mi go tutaj polecaliście i się nie zawiodłem. Jest dokładnie tak jak mówiliście, prawnik bardzo zaangażowany i rzetelny, a w dodatku przez cały okres naszej współpracy był bardzo zaangażowany i poświęcał mi maksimum swojego czasu,. Widać było, ze zalezy mu na powodzeniu mojej sprawy i za to bardzo mu dziękuję. Niewielu jest takich adwokatów, którym zależy na czymś więcej niż pieniądzach, a Pan Klimkowski te negatywne stereotypy jakie narosły wokół prawników zwyczajnie łamie.
      • Gość: Mitorybka Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.18, 20:32
        Święta racja. Ten człowiek jest fenomenalny. Powierzyłem mu z ręką na sercu moją sprawę i się nie zawiodłem. On zajął się wszystkim i pilnował wszystkich terminów, a ja niczym nie musiałem się martwić, bo po prostu byłem w dobrych rękach.. Rewelacja! Numer do mecenasa jakby ktoś chciał się umówić to 600365228
        • sara.antosiewicz Re: dobry adwokat z warszawy 16.11.18, 16:11
          a ja polecam panią adwokat Paulinę Kornacką, wkleję stronę internetową bo wiem że tak lepiej się szuka - paulinakornacka.pl Naprawdę warto, dzięki niej poczułam że mogę wygrać i tak właśnie było. polecam!
    • Gość: Ameba Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.18, 12:10
      jeśli chodzi o mnie to osobiście umawiałbym się do Pani Izabeli Kontek - młoda energiczna prawniczka, a przy tym naprawdę wie co i jak :) Warszawa to co prawda nie jest, a Łodź, ale moim zdaniem zdecydowanie opłaca się dojechać. Taniej niż w Warszawie, a pomoc prawna moim zdaniem lepszej jakości.
    • Gość: Valera Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.146.42.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.18, 00:48
      Dzięki za polecenie @ameba :) Byłam u pani mecenas Kontek i wypowiadam się o niej tylko w pozytywnych słowach. Była bardzo dobrze przygotowana, wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie moje pytania i wątpliwości. Można było odczuć, że bardzo poważnie traktuje swoją pracę i klientów.
    • Gość: blaskun Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.147.104.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.18, 11:12
      Zgadzam się z Waszymi opiniami - pani Kontek to bardzo słowna i rzetelna osoba. Potrafi uspokoić, zawsze znajdzie czas by porozmawiać i wyjaśnić. Współpracę z nią oceniam bardzo dobrze. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam
    • Gość: Lovisa Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.146.110.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.18, 22:33
      Niedawno korzystałam z usług mecenas Kontek i mogę ją serdecznie polecić. Jej kancelaria ma bardzo dobrą lokalizację: www.lexpertgroup.pl/
    • asiaprust Re: dobry adwokat z warszawy 15.01.19, 19:03
      Wybór adwokata polecam zacząć od pozyskania podstawowych informacji na ten temat, a dopiero później poszukiwanie konkretnych nazwisk na forum. Musimy się najpierw dobrze przygotować do rozmowy z adwokatem oraz wiedzieć jakie pytania zadawać

Przydatne informacje są w internecie

INFORMACJE CO POWINNA ZAWIERAĆ UMOWA Z ADWOKATEM

www.blog.wybierzprawnika.com/zlecenie-sprawy-adwokatowi-na-odleglosc-na-co-zwrocic-uwage-podczas-podpisywania-umowy/

INFORMACJE JAK WYBRAĆ DOBREGO PRAWNIKA DO SPRAWY RODZINNEJ
      www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod/

INFORMACJE JAK WYBRAĆ PRAWNIKA DO SPRAWY KARNEJ
      www.blog.wybierzprawnika.com/jak-wybrac-adwokata-do-sprawy-karnej/
    • Gość: milly Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.147.43.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.19, 21:34
      W mojej sprawie pomogła mecenas Kontek - byłam u niej jakieś 1,5 roku temu - sama jestem z Warszawy, ale uważam, że do dobrego prawnika warto dojeżdżać. Bardzo dobrze mi się z nią współpracowało. A ceny w stolicy też są nieźle wygórowane
    • grzes_gie Re: dobry adwokat z warszawy 18.01.19, 23:13
      ja natomiast polecam tą kancelarię JST
      jstkancelaria.pl/
      szczególnie pan adwokat od prawa pracy ma dobre opinie
      • Gość: Jacklin Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.timplus.net 22.02.20, 14:00
        Z tymi cenami to jakaś ściema. Uważam, że adwokat powinien być na miejscu, pilnować sprawy. A nie żeby jeździć do Łodzi i on potem do Warszawy! Jeszcze za dojazd weźmie.... nijak to się nie kalkuluje.
        • martalek1 Re: dobry adwokat z warszawy 13.01.21, 15:22
          Gość portalu: Jacklin napisał(a):

> Z tymi cenami to jakaś ściema. Uważam, że adwokat powinien być na miejscu, piln
          > ować sprawy. A nie żeby jeździć do Łodzi i on potem do Warszawy! Jeszcze za doj
          > azd weźmie.... nijak to się nie kalkuluje.
          Zgadzam się, lepiej skorzystać z usług kogoś na miejscu. Po co płacić za dojazdy podwójnie. Adwokat policzy sobie czas spędzony na dojazdach plus zwrot za paliwo.
          • Gość: Dominika Re: dobry adwokat z warszawy IP: *.146.32.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.21, 01:42
            Co za nachalne reklamy. Przypomnę, ze adwokaci maja zakaz reklamy. Okręgowa Rada Adwokacka może się zaciekawi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka