Dodaj do ulubionych

Biura rachunkowe Warszawa

11.10.18, 12:31
Polecam biuro księgowe Tax Expert 24. Przeniosłem się po poprzedniej nieudanej współpracy z jednym z warszawskich podmiotów i tutaj wszystko wygląda zupełnie inaczej, żałuję, że nie trafiłem do nich wcześniej ze swoim biznesem, zaoszczędziłbym sporo nerwów. Całą księgowość mi uporządkowali. Można dokumenty wysyłać drogą elektroniczną przez aplikację Taxxo, bardzo wygodna sprawa. Mam dostęp online do wszystkich danych księgowych, informacji o podatkach i ZUS.

Podaje dane kontaktowe:
Biuro rachunkowe Warszawa, Tax Expert 24
Telefon +48 22 1219077
Email biuro@taxexpert24.pl
Adres biura ul. Modlińska 129 lok. U10 (3 piętro) 03-186 Warszawa (Białołęka)
Biurowiec przy skrzyżowaniu ul. Modlińskiej z trasą Mostu Curie-Skłodowskiej (Północnego
taxexpert24.pl/kontakt.html
Obserwuj wątek
    • rejtaneq Re: Biura rachunkowe Warszawa 08.04.19, 22:22
      Witam wszystkich. Mój wpis kierowany jest przede wszystkim do właścicieli spółek. Jeżeli zależy wam na prowadzeniu rzetelnej pełnej księgowości, to powierzcie swoją firmę Pani Sylwii Pinkiewicz, która prowadzi biuro rachunkowe warszawa TAX-LEX, na pięknym zielonym Żoliborzu. Pani Sylwia jest ekonomistką, menedżerką i prawniczką. W skład jej biura księgowego wchodzi młody i fachowy zespół. Ponad to w biurze rachunkowym TAX-LEX poza księgowością można zlecić wszelkiego rodzaju sprawy związane z prawem handlowym, takie jak tworzenie umów, podmiotów gospodarczych. Polecam!
    • warszawawola Re: Biura rachunkowe Warszawa 23.04.19, 14:38
      Dzień dobry wszystkim,

Jeśli szukasz profesjonalnego biura rachunkowego w mieście Warszawa Wola to serdecznie zapraszamy na stronę: effepro.eu/warszawa-wola/ gdzie uzyskacie wszystkie potrzebne informację. Prowadzenie księgowości firm, rozliczanie faktur i to wszystko szybko sprawnie. Wyspecjalizowana ekipa naszej firmy to doświadczeni pracownicy, którzy znają się na tym co robią.

Serdecznie zapraszamy!
    • grupa_brdi Re: Biura rachunkowe Warszawa 17.09.19, 11:50
      Dużo firm na samym początku zastanawia się, czy wybrać księgową, biuro rachunkowe czy prowadzić księgowość samodzielnie. Oczywiście jeżeli decydujecie się oddać w obce ręce swoje rozliczenia decydującą kwestią będzie renoma i cena jaką dostaniecie.
      Polecamy nasze biuro Grupa BRDI jest to największa sieć biur rachunkowych w Polsce. Swoje biura mamy m.in. w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu czy Gdańsku. Specjalizujemy się również we współpracy online.
      Nasza oferta jest indywidualnie dostosowywana do klienta a co za tym idzie, nasze ceny są bardzo konkurencyjne.
      Chętnie umówimy się na spotkanie w celu omówienia potrzeb i oczekiwań od biura. Dodatkowo, na start mamy 10% rabatu dla nowych klientów z kodem BRDI10 .
      Zapraszamy na naszą stronę internetową www.grupabrdi.com oraz do kontaktu mailowego grupabrdi@grupabrdi.com i telefonicznego +48 22 626 00 14
    • Gość: Julianna Re: Biura rachunkowe Warszawa IP: *.naszasiec.net 14.07.20, 13:21
      Jeżeli chodzi o biura rachunkowe z Warszawy to ufam tylko firmie GAMA. Przy wszelkich formalnościach korzystam jedynie z ich usług, zdecydowanie najlepsze biuro rachunkowe w mieście.
    • Gość: Alain G. Re: Biura rachunkowe Warszawa IP: *.multimo.pl 03.09.20, 19:25
      I moved recently in Warsaw, to open a business a partner recommended me accounting cabinet bexpertise.pl. I'm really pleased with their service. 👌
      They even manage my accounting in French 🇨🇵 language.
    • p.wolinek Re: Biura rachunkowe Warszawa 08.12.20, 13:57
      Korzystam z usług reformowany.pl/czym-zajmuja-sie-biura-rachunkowe/ nie mam żadnych uwag działają perfekcyjnie.
    • lydya Re: Biura rachunkowe Warszawa 24.01.21, 08:20
      Moje ulubione: qualitydot.pl/, które oprócz usług księgowych i rachunkowych proponuje też wsparcie na innych polach działalności naszego biznesu.
    • sonka18 Re: Biura rachunkowe Warszawa 26.03.21, 17:21
      Ja współpracuję z biurem rachunkowym Abicus: https://www.abicus.org.pl/biuro-rachunkowe/ksiegowosc-pelna Gdyby nie oni to pewnie sama bym sobie nie poradziła - mam własną firmę i choć jest ona mała to księgowość jest naprawdę obszerna. Abicus wykonuje dla mnie księgowość pełną i muszę przyznać, że jest to ogromne odciążenie i oszczędność czasu. Ja jestem naprawdę zadowolona, także polecam.
    • mangusten Re: Biura rachunkowe Warszawa 21.06.21, 08:16
      Dzięki za polecenie :) Według mnie oprócz usług księgowych warto zainwestować w program do faktur online - faktura-online .pl Dzięki niemu szybciej wystawimy i wygenerujemy faktury, a potem wystarczy je przesłać księgowemu (też online) ;)
      • Gość: ulek Re: Biura rachunkowe Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.21, 10:09
        Ja do wystawiana faktur używam programu melpe.pl Pewnie to kwestia przyzwyczajenia ale uważam że jest dosyć prosty w obsłudze.
    • woohan Re: Biura rachunkowe Warszawa 21.07.21, 06:33
      fajna reklama ;) mnie z kolei bardziej interesuje, jak moja księgowa poradzi sobie z tzw. nowym ładem, jak to będzie, czego się spodziewać, jak wpłynie na moje wydatki w kwestii podatków i całej reszty, do tej pory moje biuro rachunkowe jakoś to ogarniało, ale widzę w tej chwili lekką panikę co to będzie :O
    • Gość: BOX34 Re: Biura rachunkowe Warszawa IP: 94.75.86.* 09.08.21, 09:14
      Firma Vierwald AG Tekst linku specjalizuje się w świadczeniu usług księgowych na terenie Szwajcarii. Vierwald AG oferuje sprzedaż lub założenie spółki w Szwajcarii wraz z adresem siedziby. Dodatkowo zajmiemy się księgowością Twojej firmy.
      Skontaktuj się z nami, oddział Vierwald AG mieści się w WarszawieTekst linku
    • Gość: BOS55 Re: Biura rachunkowe Warszawa IP: 94.75.86.* 09.08.21, 09:17
      Firma Vierwald AG Vierwald AG specjalizuje się w świadczeniu usług księgowych na terenie Szwajcarii. Vierwald AG oferuje sprzedaż lub założenie spółki w Szwajcarii wraz z adresem siedziby. Dodatkowo zajmiemy się księgowością Twojej firmy.
      Skontaktuj się z nami, oddział Vierwald AG mieści się w Warszawie vierwald.ch/pl/kontakt/
    • annaakowal Re: Biura rachunkowe Warszawa 31.08.22, 22:42
      Ja za to mogę szczerze polecić biuro rachunkowe Akwadrat. Biuro mieści się na warszawskim Targówku Mieszkaniowym i też można przesyłać do niech dokumenty drogą elektroniczną. Polecam za profesjonalizm i terminowość.
      www.akwadrat.info.pl
      Mieszczą się na ulicy: Barkocińska 6/lok. 23
    • Gość: Piotr Re: Biura rachunkowe Warszawa IP: *.204.44.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.22, 11:24
      Z dobrych biur rachunkowych w Warszawie polecam -ab-biuro-rachunkowe.pl/ - ceny i jakość obsługi pierwsza klasa. Jeśli zakładasz firmę lub prowadzisz swoją działalność i szukasz dobrej księgowej w Warszawie i okolicach to warto skorzystać
    • rachunkowoscwarszawa Re: Biura rachunkowe Warszawa 04.03.23, 17:20
      Jak widać w Warszawie jest wiele dobrych biur rachunkowych. Jeśli jednak szukasz tanie biuro rachunkowe Warszawa Targówek, Praga Południe, Praga Północ, Sulejów, Wesoła i okolice to polecam nasze biuro księgowe Warszawa - Tekst linku - dobre ceny, dobra komunikacja i dobra jakość prowadzenie usług księgowych - czy czegoś więcej potrzebuje Twoja firma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka