jatedov465 28.01.21, 12:10 Ktoś ma jakieś pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jatedov465 Re: Gdzie zorganizować komunie w warszawie ? 28.01.21, 12:10 dobra nieważne jednak znalazłem stronke chrzcinyikomunie.pl/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
ilailkaa Re: Gdzie zorganizować komunie w warszawie ? 20.04.22, 09:12 Ja byłam w zeszłym roku na pięknej komunii w Pałacu Kobylin. Piękny pałac otoczony ładnym i zadbanym parkiem. Świetna obsługa i pyszne jedzenie. Bardzo mi sie tam podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Gdzie zorganizować komunie w warszawie ? 25.04.22, 11:41 W najblizszym kosciele, z udzialem ksiedza, rodzicow i dziecka. Potem wrocic do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
monniaak Re: Gdzie zorganizować komunie w warszawie ? 24.02.23, 12:53 Pałac Lasotów w Zielonkach - bardzo ładne i klimatyczne miejsce. Pałac otoczony parkiem także dzieciaki będą miały gdzie się bawić. Sama impreza pięknie przygotowana. Smaczne jedzonko, sprawna obsługa no i ładne wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś