rtomik 26.07.05, 12:01 czy ktos sie wprowadza do nowych mieszkan na rogu Kwitnącej/Brązowniczej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rtomik Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 29.07.05, 06:50 co taka cisza w eterze .... Odpowiedz Link Zgłoś
agam13 Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 31.07.05, 20:24 witam, witam!!! :-) też wpadłam na ten pomysł żeby poszukać przyszłych sąsiadów :-)!!!!!!!!!!!! okazało się że nie jestem pierwsza ale radość jest ogromna !!!!!! mam nadzieję że chwilowa cisza w eterze nie zniechęciła Ciebie; ciekawa jestem ile osób się przyłączy. pozdarwiam !!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rtomik Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 31.07.05, 22:44 witaj ten post napisalem juz wczesniej ale z kolei ktos szuka sasiadow w innym poscie:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=27099144&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 01.08.05, 12:26 Ja tam mieszkać nie będę, ale może ta informacja okaże się przydatna: W przypadku tej inwestycji uważam, że jest ona dobra z punktu widzenia uciążliwości przedłużenia ul. Maczka, budowy S7 i TMP. Czego nie można powiedzieć o wieżowcach AsBudu - tu na szczęście prace jeszcze nie zaczęły się. Odpowiedz Link Zgłoś
20052006s Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 27.12.05, 09:07 Ja niestety nie będę tam mieszkać, bo się za późno zorientowałam, choć mieszkam tuż obok. Kto to w ogóle buduje, bo nie mogłam znaleźć w necie oferty?? Odpowiedz Link Zgłoś
kingsize75 Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 28.12.05, 14:54 Witam, w umowie mam odbiór na 2q 2005. Czy wiadomo kiedy faktycznie finalny odbiór? Jak z rozliczeniem itd? Przy poprzedniej inwestycji SBM były zwroty ale to dzieki faktycznie ogromnej kontroli czlonkow zaangazowanych w swoją inwestycję. Czy nie sądzicie, że tutaj rowniez by sie przydala, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marekgolen Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 21.09.06, 10:48 Kontrolujcie, bo koszty jest latwo nadmuchac, gdy kontroli nie ma. Jak budowalismy moje bloki (Aspekt 63-67), to spotykalismy sie z Prazesem, Rada Nadzorcza, inwestorami wiele razy (okresami nawet kilka razy w miesiacu byly rozne spotkania). Dzialania byly mocno stresujace, ale w koncu sie udalo. Koszty spadly dosc znacznie w porownaniu z zamierzonymi, a i wlasnosc udalo nam sie wydebic, chociaz ze sporym opoznieniem i niektorzy inwestorzy mieli klopoty w bankach. pozdrawiam Marek Jakub Goleń www.golen.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kingsize75 Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 27.12.06, 10:43 Już się dzieją dziwne rzeczy w naszej inwestycji... Budynki nie odebrane od pół roku, przez pewien okres nie ogrzewane, samowolka budowlana, sprzedaż dla znajomków. Polecam forum, poczytajcie. Może juz najwyższy czas zmienić zarząd niegospodarności. www.kwitnacabrazownicza.fora.pl/viewforum.php?f=3&sid=0786726b1da38f5c5ba19aef71dac374 Odpowiedz Link Zgłoś
mijac Re: inwestycja kwitnąca/brązownicza 12.01.06, 09:25 Ktoś wie czy te nowe bloki będą odgrodzone o reszty osiedla ? Odpowiedz Link Zgłoś