Dodaj do ulubionych

Idąc dużą ulicą...................................

20.09.02, 09:20
Wczoraj przeszedłem Aleją Jana Pawła II od Hali Mirowskiej do Ronda Babka.
Szedłem powoli, chyba pierwszy raz w życiu obejrzałem wszystkie mijane
witryny. Doszedłem do wniosku, że często mijamy miejsca, których szczegółów
nie znamy. Jest wiele ciekawych sklepów, ładne witryny, skwery, elementy
drobnej architektury, które umykają naszej uwadze.
Obserwuj wątek
    • Gość: reptile Re: Idąc dużą ulicą.............................. IP: 200.164.56.* 20.09.02, 09:27
      ...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
      • sloggi Re: Idąc dużą ulicą.............................. 20.09.02, 09:49
        Gość portalu: reptile napisał(a):

> ...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka

To się nazywa dobry gag reklamowy - chyba każdy go pamięta - a swoją drogą
        Milka jest przepyszna.
    • bavmorda Re: Idąc dużą ulicą.............................. 20.09.02, 14:16
      najwiecej takich szczegolow sie zobaczy, jak sie popatrzy w gore, to znaczy
      balkony oraz gzymsy. Widzimy zwykle tylko to co na wysokosci oczu, a tego co
      nad nami nie.
      • Gość: Mar a ja też cioś widziałem IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 20.09.02, 15:00
        parę dni temu, jak jeszcze były upały, na II piętrze budynku na Hożej niedaleko
        Kruczej baba, tak na oko z 70 lat, chodziła po mieszkaniu z GOŁYMI CYCAMI.
        Chciała chyba przymkąć okno i nie mogła dosiegnąć, więc się WYCHYLIŁA, a cyce
        obwisły na ulicę.
        • Gość: reptile Re: a ja też cioś widziałem IP: 200.164.56.* 20.09.02, 15:14
          bueeeeeeeeeeeeee śmierć starym torbom

ANTI OLD FRONT!!!
      • sloggi Re: Idąc dużą ulicą.............................. 20.09.02, 15:49
        Pomiędzy Al.Solidarności, a Nowolipkami jest chyba największe w mieście
        skupisko sex-shopów i aptek.
        Róg Lewartowskiego i JP II jest fantastyczny sklep z artykułami dekoracyjnymi o
        nazwie "Cafe Decor".
        • Gość: M&L Re: Idąc dużą ulicą.............................. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 16:46
          Przejdź się po drugiej stronie JP II, tam też jest ciekawie...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka