bimbalimba 29.12.05, 00:23 heheh to niech sobie pan Przemek wpisze do googla 'hate crimes' to wtedy zobaczy , ze spasione wieprze z ameryki stac na zarty wiekszego kalibru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 01:12 takie jest nasze społeczeństwo, wazne, ze merlin szybko i zdecydowanie zareagował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 05:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Codownie mieszkac w Polsce 29.12.05, 09:38 Po pierwsze - ktoś, kto zamawia tę książkę, niekoniecznie musi być gejem. Po drugie - wolnośc słowa wolnością słowa, ale to nie znaczy, że moge teraz bezkarnie obrzucić Cię stekiem wyzwisk, niezależnie od tego, co sądzę na temat Twojej inteligencji, głupoty i zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stegnitz285 Z jednej strony polski prostak z drugiej agresywni IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 29.12.05, 12:03 homoseksualisci...I opowiedz sie tu za kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre 29.12.05, 12:04 A kto Ci każe się opowiadać? Aha - agresywnym homoseksualistą nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stegnitz285 Przecież chodzisz w pochodach równości po to, żeby IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 29.12.05, 13:29 inni mogli sie własnie opowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL A co to takiego "poezja gejowska" ??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:32 Czy to taka nazwa jak "mądry inaczej" ??? Pewnie niedługo będziemy mieli takie nazwy jak : - meblościanka gejowska, - pogrzebacz gejowski - okno gejowskie - telewizor gejowski itp. itd. Kurna jak ktoś się sam się ze społeczeństwa wydziela, to skąd to zdziwienie jak kto po imieniu nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: A co to takiego "poezja gejowska" ??!! IP: 167.83.10.* 29.12.05, 15:38 Dobre ;)) Swietny komentarz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: diabeł was opętał sodomici! 29.12.05, 16:24 Jaki diabeł? - Gejowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre IP: *.gwardii.osi.pl 29.12.05, 14:04 troche bez sensu gadasz:/jesli heterseksualnego glaba w dresie i zelem na glowach ktos obrazi, dostanei w morde, a czlowiek opisany w artykule w cywilizowany sposob zlozyl reklamacje w firmie ktorej pracownik go obrazil. to nazywasz agresja? postaw sie w sytuacji tego czlowieka, zamowiles ksiaze w ksiegari otrzymujesz ja z obrazliwym dopiskiem, co by zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holmes Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre IP: 80.51.246.* 29.12.05, 14:28 Jestem przekonany, drogi Watsonie, że to sam adresat napisał owa obraźliwą inskrypcję. Wskazuje na to słowo "gej", które żadnemu szanującemu się "homofobowi" nie przeszłoby przez usta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAN Re: Z jednej strony polski prostak z drugiej agre IP: *.bb.online.no 29.12.05, 16:15 właśnie - ja napisałbym pedał Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 Nie rozumie o co cale zamieszanie 29.12.05, 15:59 Dopisek byl prawdopodobnie zgodny z prawda. A to ze osoba go piszaca nie znala slawa "kopulacja" lub jakiegos innego cywilizowanego slowa okresliajacego stosunek seksualny (bo przypuszczam ze to mial/a na mysli piszac "jeb...) to prawdopodobnie winna slabego polskiego systemu edukacji. Jest wolnosc slowa. Jesli komus nie podobaja sie zwiazki i kopulowanie osobnikow tej samej plci to taka osoba powina chyba miec prawo do wyrazenia swojej opini w takim demokratycznym panstwie jak Polska. I powina miec prawa do robienia tego w pelni zrozumialym dla siebie jezyku. Moim zdaniem osoby czerpiace przyjemnosc z kopulacji z osobnikiem tej samej plci zachowuja sie po prostu nienaturalne, a tak ze, niestety, zmuszaja innych do zaakceptowanie i uznania za normanlne tego zjawiska. Co bedzie nastepne zoofilia, nektrofilia? co zlego jest tymi zboczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Nie rozumie o co cale zamieszanie IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 29.12.05, 16:38 Naszczęście to tylko twoje zdanie. Masz prawo je wyrażać. Ale wyrażać, a obrażać to nie to samo... mimo, że podobnie brzmi. Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że poglądy kaczorka są Ci bliskie - do tego też masz prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 Re: Nie rozumie o co cale zamieszanie 29.12.05, 16:56 Czy moge mysliec w sposob obraziliwy o homos czy tez powinno byl to nielegalne. Zreszta nie rozumie co moze byc obrazliwe dla nich. To ze inni zazywaje ich poczynania nienormalnym albo nienaturalnymi? Wyrazy te moga byc uznawane przez niektorych za tak samo obrazliwe jak zwyczajne przeklenstwa sa jednak po prostu stwierdzeniem faktow. W Polsce zbyt mocno ogranicza sie wolnosc slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Nie rozumie o co cale zamieszanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:02 Zgadzam sie! Chodzenie w ubraniu tez jest niezgodne z natura, boc rodzimy sie nago. Jestem pewien, ze nie obrazilbys sie, gdyby ktos napisal ci na fakturze za ciuchy "je..ny tekstylny", nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ekopomoc NIESIOŁOWSKI(PO): "AGRESJA PEDERASTÓW I LESBIJEK" 29.12.05, 16:25 Rafał Domański Radio ZET: Pański kolega klubowy, pan Marcin Libicki, także z ZChN, zaproponował, żeby przed wyborami kandydaci na prezydenta i przedstawiciele najważniejszych środowisk politycznych przedstawili, co myślą na temat wzrastającej aktywności środowisk homoseksualnych. Czy pan się pod tą inicjatywą podpisuje? Stefan Niesiołowski: Myślę, że to racjonalna inicjatywa. Nachalność, żądanie przywilejów, agresja ze strony homoseksualistów, pederastów i lesbijek przede wszystkim pedofile są na razie, że tak powiem, bardziej dyskretni, ukryci w cieniu, podobnie ekshibicjoniści, różne inne typy zboczeń; najbardziej agresywni są pederaści i lesbijki jest tak natrętna, jest tak wielka, że byłoby dobrze, gdyby politycy się wypowiedzieli, czy będą tego typu agresję popierać, czy będą ją zwalczać. Chodzi o to, co obserwujemy w Europie Zachodniej, w Polsce na znacznie mniejszą skalę, ale to, co dziś jest w Europie Zachodniej, może być jutro w Polsce. Byłoby więc dobrze, gdybyśmy wiedzieli, czy nasi politycy będą Polskę chronić przed tego typu wybrykami, ekscesami, jak na przykład w Rzymie, kiedy pielgrzymka światowa zostaje zakłócona przez to, że pederaści sobie organizują swoje prowokacje; czy tego rodzaju działania, czy tego rodzaju prowokacja, agresja zaleje Polskę czy nie. I dlatego myślę, że uzasadnione jest pytanie do polityków, czy będą Polskę chronić przed tym, żeby nasze ulice nie przypominały ulic Rzymu czy Berlina, w pewnych okresach sprawiających wrażenie jakiegoś niebywałego zupełnie spektaklu można powiedzieć, że świat zwariował, jak się patrzy, co oni wyprawiają. Czy Polska będzie od tego wolna? Uważam to pytanie, zwłaszcza wobec faktów, które ostatnio miały miejsce w Rzymie i w Berlinie, za uzasadnione. Rafał Domański: Czy uważa pan, że homoseksualiści nie mają prawa organizować swoich własnych imprez? Stefan Niesiołowski: Nie w takim stylu. Bardzo przepraszam, ale jeżeli katolicy od dawna zapowiadają obchody w Rzymie z okazji jubileuszu Roku Świętego i w tym czasie robi się agresywną imprezę, która zakłóca przebieg uroczystości, jest prowokacją wymierzoną w obchody katolików, to jest to działanie prowokacyjne. Każdy ma prawo urządzać swoją imprezę, tylko nie skierowaną przeciwko komuś innemu. Rafał Domański: Panie pośle, czy w ogóle powinno się klasyfikować ludzi według ich orientacji seksualnej? Stefan Niesiołowski: Ale co to konkretnie znaczy? Przecież pan też klasyfikuje jeżeli pan mówi, że homoseksualiści powinni organizować swoją imprezę, to dokonuje pan klasyfikacji. Więc bardzo bym prosił ująć to precyzyjnie, żebym wiedział, na jakie pytanie mam odpowiedzieć, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Codownie mieszkac w Polsce 29.12.05, 09:42 Heh. Ty chyba honory nie masz. Wyobraź hipotetyczną sytuację. Zachodzisz do sklepu, a sprzedawca mówi do Ciebie: "W d.. j... p.... Warsiawiak". Ty oczywiście kładziesz uszy i tłumaczysz to sobie, że może sprzedawca cię nie lubi. A skoro jest wolność słowa, to może Cię tak zwyzywać. Prawda, że tak się zachowasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero [...] IP: *.amer.csc.com 29.12.05, 16:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadypl [...] 29.12.05, 09:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A to ciekawe! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: To pedały i dewianci mają swoją zboczoną Poez 29.12.05, 14:02 Głupota to choroba, niestety zaraźliwa, i nie ma na nią lekarstwa. Karalne powinno być to że otwierasz usta w celu wypowiedzenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będzie nowość Re: Teraz kolej na orkiestrę -dźwięki z odbytnicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:15 Jak na razie nie ma orkiestry pedałów, a mogłaby być. Zwiększona dawka czosnku bardzo by wspomogła siły orkiestrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro67 Re: Teraz kolej na orkiestrę -dźwięki z odbytnicy IP: *.adsl.proxad.net 29.12.05, 21:15 Orkiestra juz jest! Odpowiedz Link Zgłoś
romek76 Re: To pedały i dewianci mają swoją zboczoną Poez 29.12.05, 14:34 W pierwszym rzędzie napisz do Benedykta XVI-ego by zamalować kazał i nakazał zniszczyć wszelkie dzieła Michała Anioła i Leonardo da Vinci kmiocie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postęp Re: Teraz kolej na orkiestrę -dźwięki z odbutnicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:45 Jednak Michał Anioł nie reklamował zboczeń na ulicach i nie organizował parad. Pedały, bierzcie przykład z zachowania swoich wielkich poprzedników, i nie wynoście swojej choroby na ulicę. Najnowsze badania historyczne wykresliły Leonardo z listy pedałów, kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Tak - Dewianci mają swoją zboczoną Poezje 29.12.05, 15:28 nazywa sie "Biblia" Czytana jest przez wszystkich zboczencow pedofilow nazywajacych sie "ksiezami" Odpowiedz Link Zgłoś
dziadypl [...] 29.12.05, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 To samo dotyczy religii 29.12.05, 15:32 jakby ktos dostal Biblie z dopiskiem "jeb*** katol" to tez by siedzial cicho ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIEDROWICZ Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.chello.pl 29.12.05, 12:16 ja napisalem powiesc pt "Bessa~~Lala", w ktorej opisalem troche perwersji - m. in. praktyke zwana pissingiem. "sklep" merlin.pl "reklamuje" ja slowami pelnymi nienawisci, wiec pytam: po co w ogole ma ja w ofercie? nawet autorka "recenzji" wynalezionej w sieci przez pracownikow sklepu jest sytuacja zdziwiona, o czym poinformowala mnie mailowo. nie od dzis wiadomo, ze ryba psuje sie od glowy, ale jak zwykle konsekwencje poniesie magazynier albo szatniarz. najgrubsze kanalie pozostaja bezkarne!! w moich oczach "sklep" merlin.pl jest skompromitowany ostatecznie. zalaczam wyrazy wspolczucia dla wszystkich gejow i lesbijek. siemaXXX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Giedrowicza Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:38 > wiec pytam: po co w ogole ma ja w ofercie? takze zadaje sobie to pytanie. ta ksiazka (b.-lala) jest bardzo slaba po prostu... merlin stosuje calkiem zasadnie praktyke zwana pissingiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 13:08 a cóż to prosiaczku, swinki razem pasaliśmy?? kolegom swoim z merlin.pl pogratuluj "fantazji" w redagowamniu dopisków. pissing uprawiajmy, ale osobno. ale za "życzliwą" uwagę serdeczne i uniesione TX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin.pl Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.merlin.pl 29.12.05, 16:32 Szanowny Panie, bardzo dziekujemy za zwrocenie uwagi na opis Panskiej ksiazki, jednak pragne poinformowac, ze opis ten nie jest zredagowany przez nasza fime, a jest to opis, który cytujemy z umieszczonych informacji przez wydawce na okładce Pana książki. Pod opisem ksiazki znajduja sie recenzje, pisane przez naszych klientow, w ktorych tresc rowniez w zaden sposob nie ingerujemy. Zachecam Pana - jako autora - do napisania wlasnej noty na temat ksiazki i przeslania jej do nas, aby zamiescic ja przy książce. Pozdrawiam, Malgorzata Gunerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWOSJKI DO WSZYSTKICH - REKLAMA MERLINA IP: 194.8.198.* 29.12.05, 16:36 Ludzie - uwaga - cały ten artukuł to reklamówka MERLIN'a :) Dajcie spokój, kupcie sobie coś na sylwestra i nie korzystajcie z Merlinie. A jeżeli już coś, to jedynie literaturę gejowską - będą mieli dużą rotacje magazynierów, aż do czasu gdy zrekrutuja tam 100% pedziów - ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeg Re: DO WSZYSTKICH - REKLAMA MERLINA IP: *.example.net / *.crowley.pl 29.12.05, 18:49 Widzę, że szukasz pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.example.net / *.crowley.pl 29.12.05, 19:29 To naprawdę skandal, jestem zbulwersowany postępowaniem sklepu. Wiem z pewnych źródeł Panie Autorze, iż gdyby nie nienawistny opis książki na stronie byłby to pewniak do tegorocznego literackiego Oskara. Szczerze oddadny Andrew (Ironmen) Golgota Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Agresywni homoseksualisci? 29.12.05, 13:33 Do tej pory wydawalo mi sie, ze GEJ to zniewiescialy koles lubiacy damskie ciuszki, a agresywni sa np. kibice lub bojowki wszechpolskie. Ciagle musze zmierzac sie z ta galopujaca polska mentalnoscia. Jutro pewnie dowiem sie, ze w tym kraju dzieci seksualnie wykorzystuja rodzicow i zony pija i bija mezow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turbo Esprit Agresywni jak geje w Notre Dame IP: *.congress.ccc.de 29.12.05, 15:35 www.news24.com/News24/World/News/0,,2-10-1462_1716587,00.html W czerwcu bojówka pederastów z organizacji ActUp wpadła do katedry Notre Dame w Paryżu w trakcie mszy, poturbowała księdza, na oczach zszokowanych wiernych urządziła wulgarną parodię ślubu między dwoma lesbijkami i uciekła. W ten sposób wrażliwe środowisko gejowskie protestuje przeciwko dyskryminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-ss Re: Agresywni jak geje w Notre Dame IP: *.chello.pl 29.12.05, 17:55 I znowu przykład debilnej demagogii. ActUp to skrajna organizacja gejowska, coś jak skrajna prawica (Wszechpolacy). Nie chciałbyś chyba, żeby wszystkie prawicowe poglądy były kojarzone z faszystowskim MW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 07:57 To mi wygląda na jakąś manipulację. Być może ktoś chciał być przez chwilę "sławny" i sam spreparował ten dopisek na fakturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:43 Jeśli Merlin sam przyznał, to znaczy, że dopisek musiał być na kopii. Po drugie kto to jest pan Przemek, więc gdzie tu chęć zaistnienia. I co, będzie on chodzić z Gazetą po mieście z hasłem: "czytajcie, to o mnie!"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:22 jakiej kopii!!!! merlin nie wystawia dwóch dokumentow tylko oryginał. Nic nie muszisz podpisywac i odsylać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.atman.pl / *.atman.pl 29.12.05, 11:14 Też myślę, że to może być lipa, może chłopak chciał się wybić w swoim środowisku jako "obrońca gejów". Co z tego, że w gazecie nie ma nazwiska, wszyscy znajomi i tak wiedzą o kogo chodzi, sprawa zyska rozgłos, przy okazji zareklamują się jakieś "portale tematyczne", czy inne "gazety lub czasopisma". Wydaje mi się, że gdyby to był oryginał a nie podróbka, to byłoby napisane "pedały" a nie "geje". Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Podsumowujac: 29.12.05, 11:30 Rozumiem, ze zdaniem wiekszosci forumowiczow taki dopisek na rachunku jest o'key i na miejscu, a fakt ze sie nie podobal adresatowi swiadczy o probie samokreacji jego osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur33x Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.makton.pl 29.12.05, 12:04 No jasne. A więźniowie w Abu Ghraib sami się pobili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlikmedvid Jak geje udaja gejow, a nienormalni normalnych... IP: *.fbx.proxad.net 29.12.05, 14:59 W Polsce kobiety rowniez same prosza sie o gwalty... Same tego chcialy... I homoseksualisci satacy agresywni, ze bija policje i mlodziez wszechpolska w celu wykreowania siebie na macho? To zgadza sie z logika wielu Polakow. Groza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lufus Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.amer.csc.com 29.12.05, 16:36 A kogo to obchodzi czy sami sie pobili czy nie, moga sobie sami nawet lby poobcinac. Nie wiem po co o tym gadac. To samo dotyczy jakiegos glupiego komentarza o pedalach. Kogo to obchodzi? Pedaly uwielbiaja i wykorzystuja kazda okazje do wyrazenia swoich pogladow i opisuja wtedy jacy oni sa pokrzywdzeni. I znowu kogo to obchodzi, ze pedaly sa pokrzywdzeni. Jeszcze troche i zaczna udowadniac, ze homoseksualizm jest norma, kiedy w rzeczywistosci jest po prostu mutacja i z definicji dewiacja od normy tak jak inne mutacje na przyklad zespol Dawna... czy zoofilia. Moze to i drastyczne przyklady, ale takie sa fakty. Nie bojcie sie geje nikt was poki co nie bedzie wsadzal za to do wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:05 Jak byscie sie czuli jakby na fakturze za ksiazke o JPII ktos napisal: "Katolik jeb..." - mysle, ze to porownywalna sytuacja?? Nie sadze, by ktos kochajacy JPII, niekoniecznie katolik (ateisci tez czytaja publikacje na Jego temat)nie poczuł sie oburzony. Nie wolno obrazac klientow, tym bardziej, ze to nie bylo mile przed swietami i podobne przypadki trzeba naglasniac. Przeciez ktos kto lubi poezje amerykanska, nawet gejowska (a wlasciwie co z tego, ze gejowska), niekoniecznie musi byc gejem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Do mnie moja znajoma 'pro-gejowa' i 'femini'... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:10 powiedziała "Katolicy jeb...". Jakoś się nie obraziłem. I wcale nie wyzywałem jej ani jej poglądów - po prostu uważam, że jak komuś brakuje argumentów to puszczają nerwy i powie "wypier..." I z czego tu robić aferę? Odpowiedz Link Zgłoś
achzarit A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejowska? 29.12.05, 12:12 Gość portalu: M napisał(a): > Przeciez ktos kto lubi poezje amerykanska, nawet gejowska (a wlasciwie co z > tego, ze gejowska), No właśnie, ma jakieś specyficzne cechy? I od kiedy to upodobania seksualne autora są na tyle ważne by kreować od razu jakiś gatunek literatury? Bo myślałm że poezja może być DOBRA albo ZŁA. A teraz mamy tez trzecią kategorię - gejowska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-ss Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo IP: *.chello.pl 29.12.05, 14:24 Tak gdyż tyczy się np. związku homoseksualnego, przeżyć, uczuć homoseksualisty itp. Jeśli uważasz, że poezja dzieli się tylko na dobrą i złą to jesteś albo niedouczony, albo ignorantem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
achzarit Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo 29.12.05, 15:16 Gość portalu: s-ss napisał(a): > Tak gdyż tyczy się np. związku homoseksualnego, przeżyć, uczuć homoseksualisty > itp. Jeśli uważasz, że poezja dzieli się tylko na dobrą i złą to jesteś albo > niedouczony, albo ignorantem. Aha - to geje mają jakieś specjalne uczucia? Inne niż heterycy? Jak się ciachnie taki gej w palec nożem to go inaczej boli? Albo jak się upije to łeb go napieprza w inny sposób? Jak go zdradzi jego gejowski kochanek to mu smutno inaczej? P.S. Kto tu jest ignorantem(???) lub niedoukiem(???), czy nie ten kto nicków czytać nie umie albo nie rozumie tego co czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-ss Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo IP: *.chello.pl 29.12.05, 15:48 Litości! Ale chodzi o to, że ci autorzy (geje) piszą właśnie o problemach, sprawach gejowskich (bo niby kto ma o nich pisać jak nie sami homoseksualiści). I oczywiście! Każdy człowiek ból i wszystkie inne uczucia przeżywa inaczej. Podobnie zresztą jest np. z poezją katolicką - opisuje przeżycie katolików, związane z ich religią itp. No ale żeby to wszystko wiedzieć trzebaby poczytać i pouczyć się troche więcej niż minimum z liceum... Odpowiedz Link Zgłoś
achzarit Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo 29.12.05, 15:55 Gość portalu: s-ss napisał(a): > Litości! > Ale chodzi o to, że ci autorzy (geje) piszą właśnie o problemach, sprawach > gejowskich (bo niby kto ma o nich pisać jak nie sami homoseksualiści). Ty jesteś AŻ tak ograniczony czy tylko udajesz takiego? Kiedy gej pisze o teorii chaosu to tworzy matematyke gejowską? Aż dziw że aż tak tępych ludzie umieją obsługiwać komputer... Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo 29.12.05, 16:01 skoro poezji od matematyki nie odróżniasz, to jestes polskim debilem. 'polskim debliem' - to co immego niz 'zwykłym debilem' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-ss Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo IP: *.chello.pl 29.12.05, 16:03 Oczywiście że nie! Ale przecież istnieją różne typy literatury. Np. literatura feministyczna, katolicka itp. a także gejowska! Jeżeli w życiu nie czytałeś zagranicznej i w miarę współczesnej literatury to proszę nie wypowiadaj się :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lufus Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo IP: *.amer.csc.com 29.12.05, 16:41 Coz to musi byc za poezja... gejowska... o uczuciach pedalow... jakiez to ku.. romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-ss Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo IP: *.chello.pl 29.12.05, 20:13 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.bienkowski,paryz Re: A to jest w ogóle jakaś SPECJALNA poezja gejo IP: *.fbx.proxad.net 29.12.05, 15:05 Gość portalu: M napisał(a): > Przeciez ktos kto lubi poezje amerykanska, nawet gejowska (a wlasciwie co z > tego, ze gejowska), No właśnie, ma jakieś specyficzne cechy? I od kiedy to upodobania seksualne autora są na tyle ważne by kreować od razu jakiś gatunek literatury? ----------------------------------- Absolutnie sie zgadzam do momentu, ze czytelnik - gej nie ma zadnych "specyficznych" cech ( homofoby dodaliby zaraz, gdyby bylo to w ich interesie - jak to? przeciez jest g e j e m! ). Oczywiscie, ze nie ma, poniewaz NIC nie wyroznia gejow od reszty, sa TAK SAMO rozni jak rozne jst spoleczenstwo, ale to dla PRACOWNIKA firmy Merlin anonimowy czytelnik - bo skad mogl wiedziec, ze ten kto zamawia poezje gejowska jest akurat gejem, moglby to byc milosnik poezji amerykanskiej, niekoniecznie gej, a np. ktos bi, nie? - to dla tego pracownika byl POWOD HOMOFOBICZNEGO ATAKU na tego klienta. Rozumiecie roznice, rozumiecie sens dyskryminacji i jego absurdalne przejawy? Jsli nie, to szczerze zycze Was abyscie dostali kiedys podobna w wymowie przesylke z ksiazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blase Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: 81.210.82.* 29.12.05, 09:24 proponuje marsz równości żołądków. Wszyscy mamy podobne a jedni jedzą lepiej a inni gorzej. To się powinno zrównać w imię RÓWNOŚCI!. Albo marsz równości zarobków. Dlaczego skoro wszyscy mają mniej więcej takie same potrzeby materialne (mieszkanie, samochod, ubranie) zarobki powinny być RÓWNE! Jakoś nam się ta równość bardzo zawężona stała - tylko seksualna no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernie Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:48 > proponuje marsz równości żołądków. Wszyscy mamy podobne a jedni jedzą lepiej a > inni gorzej. To się powinno zrównać w imię RÓWNOŚCI!. Albo marsz równości > zarobków. To zorganizuj sobie ten marsz. To wolny kraj i masz do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Ardes [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:44 Dokladnie. Nie chce roztrzasac sprawy, ale podobnie do napisu "heteryk jeb..." oznaczaloby to chyba prosty opis osoby, z calym bagazem seksualnosci (wyrazonej dosc wulgarnie). Gdyby napis bylby "gej lub heteryk niejeb..." oznacza, ze mielibysmy do czynienia z osoba aseksualna (o ile takie istnieja) czy kryptogejem (o ile tacy istnieja). IMO pan Przemek i GW robia z igly widly. Chcialbym, aby zawsze byli tak wyczuleni "na wszystkich frontach", a nie tylko wybiorczo. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 10:07 magazynier powiedział prawdę" czyli "gej j....y" ? to jest wg ciebie prawda? a jak ty masz romans z inna kobieta,to o tobie nalezy powiedziec q...iasz j...y" a tej kobiecie co idzie do lozka z zonatym "q..a j....a"? puknij sie w swoj leb,chyba ze masz skrywany problem ze swoja seksualnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_wiewiecej Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:07 spoko, wiem z dobrego źródła, że wcale go nie wywalą chociaż brat mi mówił, że jest ciężko bo ta pedalska bojówka teraz strasznie patrzy im na ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon zawodowiec ale co pana przemka obrazilo??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:35 "gej" czy "j...ny" ? bo funkcjonariusz GW niezbyt jasno napisal to w swoim tekscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.05, 09:39 Jak czytam niektóre komentarze to mi się słabo robi....Zawsze będziemy zaściankiem Europy z takimi "obywatelami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inż. Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: 157.25.9.* 29.12.05, 09:52 Lilly niestety masz racje :( az wstyd sie na swiecie przyznac, ze tez pochodze z tego ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 09:59 Pytanie tylko po co robić z tego aferę skoro Merlin.pl zachował się tak jak zachować się powinien. Niezwykle kulturalnie przeprosili, zapowiedzieli odnalezienie winnego i ukaranie go, więc czego jeszcze potrzeba p. Przemkowi i Gazecie? Mają się wychłostać czy jak? A może ofiarować zapas poezji na cały rok? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadypl obrażeni wynocha z Polski! do Iranu albo na Sybir! 29.12.05, 10:02 przeklęte dziady Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: obrażeni wynocha z Polski! do Iranu albo na S 29.12.05, 10:12 Nie ma mowy, pysiaczku :) Tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać, feminizować do woli i rozmawiać z gejami :) Jak Ci sie to niepodoba, to zaparz sobie melisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.bzmw.gov.pl / *.um.warszawa.pl 29.12.05, 10:08 Problem pana Przemka polega na tym, że miał mieć przyjemność na święta a teraz już nie ma i stąd cały lament. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma [...] 29.12.05, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Runda Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:50 Dobrze się dzieje kiedy dewianci czują się obrażani. Tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! 29.12.05, 13:52 Dobrze to by się działo, gdyby głupcy wstydzili się za swoje głupie wypowiedzi. Ale niestety są za głupi, by to zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWOJSKI Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: 194.8.198.* 29.12.05, 13:59 A co Ty powiesz konkretnego na wybryki GEJÓ popznańskich - Pana Dyrygenta i Pana Arcybiskupa, może oni tez , natchnieni pedalskim uniesieniem tworzyli pieknięjsze rzeczy (słowiczki wyzej "wyciągali"), a pedał aetz miał bardziej płonne przemowy ... Nie rozumiem tej homo-awantury. Nikt w Polsce Gejów nie zabija, nie zwalnia z pracy, że nazwał kogoś, tak jak mu się zdawało dowcipnie, czy "swojsko" ... To po prostu histeria środowisk różnej maści, które z takich teamtów żyją... i tyle. Na forum pewnie nie ma ani jednago Geja, oni mają się naprawdę dobrze w tym kraju, a całe to zamieszanie mają w głębokim poważaniu (w pełnej rozciągłoście tego wyrażenia). SWOJSKI Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! 29.12.05, 14:02 Jak zapewne wiesz, większość pedofili to heteroseksualiści, cieszę się, że masz zapewne na tyle dużą wiedzę, że nie muszę Ci tego tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWOJSKI Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: 194.8.198.* 29.12.05, 14:15 Hmmmm, a skąd ta pewność ??? Mam paru kumpli w Policji i po psychologii - nikt zajmujący sie tym zjawiskiem nie zna wszystkich sprawców i wszystkich ofiar. Wiem, że temat jest ciężkiego kalibru, ale skoro tyle zaangażowanych pozytywnie osób bawi się w podrzucony temat, (który tak naprawde nie jest problemem) mógłby zająć się akcją tępienia np. pedofilii w naszym kraju, ale także w USA, Francji, czy Niemczech ... ? Oczywiście ani GW ani "feministki" tym się otwarcie nie zajmą, bo chwilowo temat nie jest "nośny". Tyle osób i tak częste komentarze zdarzająs ię tylko przy wątkach typu np. "propblemu" "dyskryminacji" "pedalstwa" w naszym "zaściankowym" kraju. SWOJSKI allabamma napisała: > Jak zapewne wiesz, większość pedofili to heteroseksualiści, cieszę się, że masz > > zapewne na tyle dużą wiedzę, że nie muszę Ci tego tłumaczyć. > Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! 29.12.05, 14:28 Skąd pewność? Z psychologii. Jeśli Cię to interesuje, postaram się na jutro wygrzebać parę źródeł - niestety opierając się tylko na internecie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:03 Swojski pedał napisał coś o arcybiskupie i dyrygencie. Jeśli to nie jest plotka z tym biskupem, to trzeba przyznać, że nie wynosił tego na ulicę, nie propagował, nie rozpowszechniał zboczeń. To duża różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renoma Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:59 Tak, gejowscy głupcy i ich równie głupi poplecznicy powinni się wstydzić. Nie powinni wynosić swoich spracowanych odbytnic poza własne sypialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! 29.12.05, 14:03 Bawisz mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: *.gwardii.osi.pl 29.12.05, 14:18 to byla wyjatkowo inteligentna wypowiedz prawdziwego mezczyzny, pozal sie boze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWOJSKI Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: 194.8.198.* 29.12.05, 14:06 TAK - teraz dzięki JAŚNIE OSWIECONEMU ALLABAMMIE wiemy, kto ma razcję - Jedyne słuszne posty w tym forum wygłaszają zadymiacze, co choc nie są pedałami, i pełni sa róznych fobii, to w stosunku do pedalstwa starają się przypodobać ogólnej tendencji, by myśleć tak jak redaktorki "Wysokich Obcasów" Gazety Wyborczej. A co sobie ALLABAMMA mysloisz o wybrykach poznańskich GEJÓW - pana dyrygenta i pana Paetz'a ??? A może to z powodu takich gejowskich imprezek w Poznaniu nie rzyczono sobie ciągu dalszego - czyli gejopwskich przechadzek pod transparentami ??? SWOJSKI allabamma napisała: > Dobrze to by się działo, gdyby głupcy wstydzili się za swoje głupie wypowiedzi. > > Ale niestety są za głupi, by to zrozumieć... > Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! 29.12.05, 14:15 Napij się, chłopie, melisy. Nerwy Ci najwyraźniej szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewiantom NIE! Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:26 Dobrze, że obrażony. Niech spada do domu i zastanowi się nad sobą Jednak będę się upierał, że jest bardziej bezczelny niż obrażony. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Obrażony pedał? Nareszcie wraca normalność! 29.12.05, 16:07 jak prozac juz nie pomaga, to melisa tym bardziej. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkss@gazeta.pl Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.co.uk / 195.172.29.* 29.12.05, 12:49 niestety masz racje ja tez sie w stydze ze mieszkam w jednym kraju z takimi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.gwardii.osi.pl 29.12.05, 14:15 homoseksualisci jakos mi specjalnie nie przeszkadzaja, gorsza jest ta banda heteroidiotow w pakach, chlejaca co noc pod moim oknem i kurw...ca na cale gardlo do rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:54 dokladnie.a ze niektorzy tego nie rozumieja... przykre. i nie jestem "odmiennej orientacji", jakos mnie to nie pociaga. ale wkurzaja mnie kolesie (przenosnia bo nie plec wazna) ktorzy lepiej wiedza co i jak ma ktos inny robic. w sprawach lozkowych interesuja mnie moje partnerki, a nie cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wez-te-jaja Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:55 nie no wyborcza już przesadza. liberalizm i tolerancję to ja jeszcze rozumiem, ale o pedałach pisze się więcej i częściej niż gdziekolwiek. kogo to właściwie obchodzi? no trudno, jak mnie gość na targowisku powiedział, że "pie..nych brudasów" to przyjąłem to spokojnie do wiadomości, że staruszki na mój widok mocniej ściskają torby, bom długowłosy i brodaty, też przeboleję chociaż wiąże się to z 'wrednym stereotypem'. a te niewiasty się żołądkują o wszystko. za jakiś czas będzie trzeba walczyć o równouprawnienie normalnych ludzi. i czemu wyborcza nie zrobiła takiej afery, gdy w Poznaniu organizacji Naszość zabroniono organizacji Parady Onanistów?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Gej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:58 Przecież każdy przy zdrowych zmysłach napisałby "pedał". To jest totalna ściema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Gej? IP: *.aster.pl 29.12.05, 12:33 Fajne masz pojecie o "zdrowych zmyslach". Ja cie pozdrawlaju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inżynier-seksuolog Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.12.05, 10:18 Bo "Gejzeta" jest wybiórcza. Tam co drugi cierpi na tę przypadłość... Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 10:20 Masz dowody czy tylko tak pie... bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Obrażony za czytanie poezji gejowskiej 29.12.05, 10:13 Prawda? Niesamowite! Faceci - a mają uczucia! Zupełnie inaczej niż Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Czy magazynier ma prawo do wyrażania pogladów? IP: *.imp.gda.pl 29.12.05, 10:07 Przecież konstytucja mu to gwarantuje. Jeśli nie lubi pederstów powinien móc to wyrazić. Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Czy magazynier ma prawo do wyrażania pogladów 29.12.05, 10:15 Oczyiwście. W kulturalny sposób może. Szkoda, że się nie podpisał, tak to anonimowo wyszło, pewnie zapomniał. Gdybym jednak napisałam tutaj, co o Tobie sądzę, zaraz by mnie wykasowali. Jak sądzę, Ty też nie możesz wyrazić poglądów na mój temat bez obrażania mnie - po prostu nie potrafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy magazynier ma prawo do wyrażania pogladów IP: *.gwardii.osi.pl 29.12.05, 14:21 rozumiem wiec ze jesli uwazam cie za pop...nego d...la to tez mam prawo ci to powiedziec, o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 10:08 Oczywiście nie popieram chamstwa, ale widać, że te parady nienawiści tylko nakręcają negatywne nastroje w społeczeństwie, a nie służą tolerancji. Równości nie ma i nie będzie, nie ma równości między zdrowiem a chorobą, na to społeczeństwo nie zgodzi się nigdy ! Warto jedynie starać się o większą tolerancję i zrozumienie dla chorych - ale wszystkich, nie tylko dla homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wez-te-jaja Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:13 tiaa... i może by tak przestać ułatwianie rozprzestrzeniania się tej zarazy? teraz infekcja jest możliwa wszędzie - w pubie, w kinie, w galerii sztuki, w księgarni, czytając GW, słuchając muzyki, oglądając telewizję... ale co tam, jak dżuma, wszystko przejdzie. a chorym nie jest potrzebne zrozumienie tylko leczenie aha... i wiecie co texańscy farmerzy robią z chorym bydłem? wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 10:16 Uważaj, bo na Ciebie zakaszlę i zarazisz się feminizmem :) Nie znasz dnia ani godziny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wez-te-jaja Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:25 hehe... nawet nie wiesz, jak się cieszę, że udało mi się upolować samicę wolną od tej choroby. odgoniłem ją od stada, zapędziłem nad strumyk, tam dopadłem i usidliłem. potulne stworzonko, wolne od "postępowych" (tfu!), zupełnie irracjonalnych feministycznych pomysłów ;D w stadzie zdrowie... ale nie znacie dnia i godziny. jeśli za 20 lat mój syn przyjdzie mi i oznajmi, że jest gejem to nie ręczę za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 10:28 Nie jest to choroba, ale jesli to Ci ułatwia myślenie, to prosze bardzo, zwij to jak chcesz :) Współczuję synowi. Obyście żyli długo i szczęśliwie :) Ja się doskonale czuję jako feministka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 11:03 a przepraszam koleżankę bardzo, ale jeśli to nie jest choroba, to co to jest? orientacja seksualna tak? a jak powiedzmy popełnię jakiś czyn opieczętowany jako 'zły' to dlaczego nie mogę powiedzieć, że mam odmienną orientację moralną? wtedy to jest choroba? piszę tutaj wyrażając swoje niezrozumienie i niewiedzę połączone z głębokim pragnieniem oświecenia w tej materii. na jakiej podstawie twierdzisz homoseksualizm nie jest chorobą? Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 11:09 Ależ powiedzieć możesz :) Możesz ją nawet autentycznie mieć. Tylko wtedy znajdź sobie społeczeństwo, w którym takie coś funkcjonuje, a nie przyjmuj obywatelstwo jakiegoś kraju, które ma dane prawa i obowiązki obywateli. Działasz wbrew prawu i za to jesteś karany. Proste jak konstrukcja cepa. Jeśli Ci to nie pasuje - jest (ponoć ;)) wolność zgoromadzeń, możesz nawet obywatelski projekt ustawy zgłosić itd. Wg mnie to nie choroba. Na jakiej podstawie? Brzytwy, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 11:14 dyskusja z tobą jest nad wyraz porywające, ale raczej nie pouczająca "wg mnie to nie choroba" - toś powiedziała! a wg mnie to choroba - i co teraz? 1:1? a potem decyduje wola większości? to jakiś absurd. no właśnie działasz wbrew prawu (organizujesz parady bez zezwolenia) i za to jesteś karany, jak sama stwierdziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
jamtoja Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 11:38 O wszystkim decyduje wola wiekszosci... Chodzi o to, zeby mniejszosc, jakakolwiek, nie zagrazajaca innym mogla robic na co ma ochote nie bedac ponizana. Nie wiem czemu to tak ciezko zrozumiec. Chociaz, moze to ja nie rozumiem, bo podobno niektorym widok gejów i lesbijek zagraza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemek Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę IP: *.oracle.co.uk 29.12.05, 12:18 Racja ma wiekszosc, tak? To jesli wiekszosc w referendum zadecyduje ze ziemia jest plaska, to co? Spłaszczy sie?!!! Ktos wczesniej napisal ze zna lesbijke ktora pija, ja znam dobrze z 50 zdrowych , zonatych, dziciatych, heteroseksualnych mezczyzn, ktorzy na pewno pija wiecej niz ona. Tylko co z tego? Inny geniusz napisal ze hetero jest naturalne, a homo nie, pewnie nigry nie widzial robiacych to psow? Pisze to nie dlatego ze jestem homofilem, ale boje sie ze za jakis czas okaze sie ze dla mocherowej wiekszosci liberalizm, ataizm czy chocby onaniz jest tez choroba, a na to zgodzic sie nie moge! Tak swoja droga, to jestem lesbijka, tylu wspanialych facetow w kolo, a mi nic tylko Panienki w glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jamtoja Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 15:11 nie twierdzę, że większość ma rację, niestety większość jest głupia. Ale większość ustanawia normy. Tak jest i wcale nie twierdzę, że mnie to cieszy. Sam jestem marginesem społeczeństwa :-) A z tą ziemią, to ona była płaska. A jak twierdziłeś inaczej... Jeśli wiesz co chcę powiedzieć.... PS. Też jestem lesbijkiem :-). I w ogóle to nie rozumiem kobiet heteroseksualnych, ale je akceptuję :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 15:13 jamtoja napisał: > PS. Też jestem lesbijkiem :-). I w ogóle to nie rozumiem kobiet > heteroseksualnych, ale je akceptuję :-)) Ciężko jest, ciężko, ale cieszę się, że nas rozumiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 15:13 Tfu, odwrotnie - że nas akceptujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 16:19 a na jakiej podstawie Ty twierdzisz, że to jest choroba? Póki co nie zaczyna sie od udowadniania 'niewinności' tylko od 'winy'. w tej dyskusji 'wina' jest 'choroba'. Podaj mi numer ststystyczny tej 'choroby' farmaceutyki zalecany przy wystapieniu jej objawow, opisz jej przebieg, przyczyny, no i wskaż sposób leczenia. Potem przytoczki przynajmniej kilka MEDYCZNIE udokumentowanych przypadków całkowitego wyleczenia sie z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę IP: *.promax.media.pl 29.12.05, 11:38 Ależ ty "weztejaja" musisz syna kochać, i pewnie jak marszałek jurek uważasz, że dzieci niebite są mniej współczujące Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę 29.12.05, 16:14 Gość portalu: wez-te-jaja napisał(a): > jeśli za 20 lat mój syn przyjdzie mi i oznajmi, że jest gejem to nie ręczę za > siebie! Hehe. Tylko ze za np. 40 lat, to Ty bedziesz słabszy od niego - staraj sie o tym pamietac przez całe swoje zycie, bo jak przegniesz podczas tego 'nieręczenia', to.... no właśnie, sam sobie rozwiń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pederada - kto sieje wiatr, zbiera burzę IP: *.gwardii.osi.pl 29.12.05, 14:23 stary, widac jak duzo wiesz o epidemiach, chorobach, bede sie ciebie blisko trzymal, tyko ty mozesz ocalic mnie przed zarazeniem sie, musisz mi tlko wytlumaczyc jak jest mozliwe zarazenie sie homoseksualizmem, objasnij mi mechanizm zakazenia to bede bezpieczniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualnością 29.12.05, 10:14 tresc twojego postu to objawy choroby,ktora cie toczy...oczywiscie intelektualnej,a nadto... kflatin napisał: > Oczywiście nie popieram chamstwa, ale widać, że te parady nienawiści tylko nakr > ęcają negatywne nastroje w społeczeństwie, a nie służą tolerancji. > Równości nie ma i nie będzie, nie ma równości między zdrowiem a chorobą, na to > społeczeństwo nie zgodzi się nigdy ! Warto jedynie starać się o większą toleran > cję i zrozumienie dla chorych - ale wszystkich, nie tylko dla homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:17 Ja powiedziałem swoje zdanie. Homo to choroba. A ty - widzę - zioniesz tą słynną gejowską tolerancją ? Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:19 Oczywiście możesz miec takie zdanie, nie jest ono poparte wprawdzie żadnymi dowodami, ale rozumiem, że to u Ciebie kwestia wiary i przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:30 Mam podstawę: prawo naturalne. Seks to czynność służąca przede wszystkim rozmnażaniu, w drugiej kolejności przyjemności - tak to wymyśliła natura. Pociąg do tej samej płci jest więc ciężkim zaburzeniem. Natomiast zwolennicy równości nie mają żadnych dowodów prócz ich własnych lewackich filozofii oraz pewnego głosowania, w którym bez żadnych badań, uchwalono, że homo to nie choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:35 Chwila, czyli Ty uprawiasz seks po to, by się rozmnażać? Czy po to, by mieć przyjemność? Czy może - bywa, że po to, z bywa, że po coś innego? Czy nie masz znajomych, którzy uprawiają seks dla przyejmności, bo nie chcą miec dzieci? Czy są więc ciężko zaburzeni? To ŻADEN dowód. Poza tym - Twoja wiedza jest kiepska, bo homoseksualism i heteroseksualizm to terminy odnoszące się nie tylko do seksu, ale też do psychiki, uczuć. A zwolennicy równosci stosują po prostu brzytwę. Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:43 Mącisz jak rasowy działacz lewacki. Chodzi o to, że pociąg seksualny faceta do kobiety jest NORMĄ. Niezależnie od tego po co się uprawia seks. Natomiast pociąg faceta do drugiego faceta jest CHOROBĄ. I to też niezależnie od tego, po co się uprawia seks. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:53 Normą jest też praworęczność i wzrost 165 +/- 5cm. Ale jakoś nikt nie namawia do leczenia dwumetrowych mańkutów z ich "choroby". Znowu brak Ci argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 11:14 To normy statystyczne. Nic z tego nie wynika, bo leworęczność to nie choroba, nie ma normy na praworęczność. Tak samo jak z tego, że ja i mój pies mamy średnio po 3 nogi nic nie wynika. A homoseksualizm często powoduje dyskomfort. Znam np. lesbijkę, która pije z tego powodu. Jeśli komuś z tą chorobą źle, niech się leczy, komu dobrze - niech się nie leczy. Ale podtrzymuję pierwotną tezę - pederady szkodzą, a nie tworzą postępu. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 11:23 Mam Ci tłumaczyć, dlaczego homoseksualizm powoduje dyskomfort? Nie z powodu homoseksualizmu jako takiego - tylko dlatego, że są tacy ludzie jak Ty. Gdybym była osobą, która czuje, że ze względu na swoje jakieśtam cechy jest nieakceptowana w swoim społeczeństwie, też bym pewnie piła. Tak się składa na przykład, że mam duży biust i powoduje to mój dyskomfort. Nie sam fak posiadania dużego biustu - tylko uwagi społeczeństwa sprawiają, że źle się czuję. Czy duży biust jest chorobą, że mam go leczyć? Czy może należałoby leczyć społeczeństwo, żeby nie krzywdziło osób z dużym biustem? A w tym to masz rację: "źle, niech się leczy, komu dobrze - niech się nie leczy" - ja nie mam z tym żadnego problemu, ale jeśli Ty czujesz się źle przez gejów, to może powinieneś...? Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 11:37 Jest jeszcze coś takiego, jak wyrzuty sumienia ... Na szczęście, działacze gejowscy jeszcze tego nie wykastrowali. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 14:10 Twoje zwierzęco dresiarskie podejście jak i poziom intelektualny również powinny być leczone. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 12:08 Znam osoby, które źle się czują ze swoim wzrostem. Tak jak Twoja lesbijka ze swoją seksualnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:10 Zapomniałes że nasza zachodnia cywilizacja wywodzi sie od greków... A tam normą był własnie pociąg faceta do drugiego faceta, podobnie jak miłosc. najbardziej waleczni Grecy to homoseksualisci /słynny pułk tebański/ Żona słuzyła wyłącznie do celów prokreacyjnych - miłośc do zony uważana była za coś nieprzyzwoitego. A do współżycia seksualnego i uzyskiwania z niego przyjemności słuzyły hetery, nawet takie za jednego obola, ale mało kto je kochał... Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:46 no wiesz - wyrażę to prostymi słowami, żebyś zrozumiała - gdyby natura chciała, żebym wciskał coś w odbyt mojego kolegi to najzwyczajniej w świecie płeć byłaby jedna. to jak próba, wbrew logice, połączenia dwóch wtyczek, podczas gdy jest kontakt. jeśli chodzi o aspekt psychologiczny - to powiedz mi, dlaczego schozofrenię, depresję, pracoholizm można nazwać chorobą, a pedalstwo już nie? dlaczego akurat to odstępstwo od normy ma być uprzywilejowane? Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:59 Jaaasne, a gdyby Szkoci uważali, że whisky należy pić z lodem, to by ją tak produkowali. Zachowania homoseksualne są całkiem powszechne w świecie natury. A jeśli chodzi o Twoje pytanie: schozofrenia, depresja, pracoholizm są chorobami, bo powodują stan dyskomfortu, złe samopoczucie, cierpienie i brak dobrostanu psychicznego. Uprzywilejowane? Co masz na myśli? Jakie przywileje mają geje, a których Ty nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 11:23 nie o to chodzi jakie my przywileje mamy, ale jakich oni się domagają, a jakich dostać nie powinni (i nie dostaną). schizofrenia nie powoduje poczucia dyskofortu u chorego, a u otoczenia - podobnie jak pedalstwo dosyć już ta dyskusja jest jałowa Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 11:24 Jałowa, pewnie, jak każda dyskusja w necie - ani Ty nie zmienisz zdania, ani ja. Ps. Oczywiście, że schozofrenia powoduje dyskomfort (polecam lekturę Seligmana). Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:24 "Homo to choroba"=to kolejny dowod twojej choroby intelektualnej... jestem zonaty,mam dwojke dzieci i...podobaja mi sie BIseksualisci... i co? dalej oklamuj siebie,po kryjomu snij o seksie z facetem,udawaj macho...i heteryk nie powie "homo to choroba",bo jest mu to obojetne,natomiast homofoby tak powiedza jak ty...Żonaty jak zdradza zone z inna kobieta,nie mowi o niej "q..a j....a" tylko jej dziekuje za seks i... kflatin napisał: > Ja powiedziałem swoje zdanie. Homo to choroba. > A ty - widzę - zioniesz tą słynną gejowską tolerancją ? Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:46 Ja ani nie zdradzam nikogo ani nie śnię o seksie z facetem. Nie mierz mnie swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 10:55 bo jestes zakompleksiony=masz niewielkiego i cienkiego...bo obrazasz innych wyzywajac ich,ze "homo to choroba"...a to,ze wiekszosc ma jedno dziecko,to juz seksu ma nie uprawiac...bo wg ciebie glowny cel to prokreacja...a jak lesbijka chce to od geja dawcy spermy stanie sie matka i ...urodzi dzieci...czyli spelni twoj glowny cel -prokreacje...Ucz sie zycia,poogladaj,powachaj,pofruwaj po swiecie,poczytaj troche ksiazek,stron www...edukuj sie permanentnie... a jak twoje dorosle dziecko zechce zyc w zwiazku lesbijskim,gejowskim,czy... to co zrobisz? trzeba kochac nasze dzieci...czy to lesbijki,geje,biseksualisci, heteroseksualisci... kflatin napisał: > Ja ani nie zdradzam nikogo ani nie śnię o seksie z facetem. > Nie mierz mnie swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno 29.12.05, 11:03 Nazywanie czegoś chorobą to nie obrażanie, zwłaszcza jeśli jest to odstępstwo od normy, to nie jest mój wymysł, tak uważa większość społeczeństwa. Znowu mącisz - ja piszę o tym, że pociąg faceta do faceta jest chorobą, a ty mieszasz w to dzieci. Próbujesz mnie obrazić - to jest ta słynna gejowska tolerancja dla inności ? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 kflatin:geje,lesbijki...to nasze dzieci... 29.12.05, 11:14 oraz dzieci naszych dzieci...Geje.lesbijki,biseksualisci pochodza głównie ze związków heteroseksualnych,a u nas także ze związków rzymskichkatolików,dlatego dzieci nasze należy wspierać,szanować,miłować,w tym nasze dzieci,które chcą zyć jak lesbijki,geje i... chorobą jest twój umysł...poczytaj jakie w naturze wystepują związki homoseksualne...a skąd się wzieli ludzie? Ze związku tylko jednej pary ludzkiej? Jezeli tak,to musieli uprawiać seks prokreacyjny między sobą/jedni rodzice i ich dzieci między sobą...A jeżeli tak było,to dlaczego dzisiaj ludzie tego nie chcą robić czyli uprawiać seks prokreacyjny w ramach jednych rodziców i ich dzieci czyli między sobą? kflatin napisał: > Nazywanie czegoś chorobą to nie obrażanie, zwłaszcza jeśli jest to odstępstwo o > d normy, to nie jest mój wymysł, tak uważa większość społeczeństwa. > Znowu mącisz - ja piszę o tym, że pociąg faceta do faceta jest chorobą, a ty mi > eszasz w to dzieci. > Próbujesz mnie obrazić - to jest ta słynna gejowska tolerancja dla inności ? Odpowiedz Link Zgłoś
kflatin Re: kflatin:geje,lesbijki...to nasze dzieci... 29.12.05, 11:25 Każdemu choremu należy się szacunek, ale to nie znaczy, że trzeba nazywać chorobę zdrowiem. Tak samo należy się szacunek schizofrenikom, ociemniałym itd. Tylko oni nie mają krzykliwego lobby i nie urządzają idiotycznych parad, mających tuszować fakt choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: kflatin:geje,lesbijki...to nasze dzieci... 29.12.05, 11:38 uprzejmie ci dziekuje za wymiane mysli...nie choruj,badz zdrow... kflatin napisał: > Każdemu choremu należy się szacunek, ale to nie znaczy, że trzeba nazywać choro > bę zdrowiem. > Tak samo należy się szacunek schizofrenikom, ociemniałym itd. > Tylko oni nie mają krzykliwego lobby i nie urządzają idiotycznych parad, mający > ch tuszować fakt choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_wiewiecej Re: kflatin:to ty masz problem ze swoją seksualno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:19 twoje dostrzeganie choroby u osoby o odmiennych poglądach, jest objawem choroby... sam wiesz jakiej. a jeśli nie wiesz to znaczy, że wszedleś w jej stan terminalny Odpowiedz Link Zgłoś