Dodaj do ulubionych

Nie znosze Leppera!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 01:43
Wiecie, ze Lepper dostal w naszym okregu najmniej glosow w Polsce?!
A biuro ma obok hotelu Forum, tak ze czesto musze ogladac oflagowany balkon.
Czy zasluguje na tak wyeksponowane miejsce?
Moze zrobimy blokade Zurawiej, gdzie ma siedzibe?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Nie znosze Leppera! 11.10.01, 12:40
      Ciekawe jak wygląda nago.
      • eela Re: Nie znosze Leppera! 11.10.01, 13:43
        sloggi napisał(a):

> Ciekawe jak wygląda nago.

Ciekawe, czy samoopalacz ma tylko na twarzy

• Gość: Wesley Re: Nie znosze Leppera! IP: *.*.*.* 11.10.01, 13:48
          Co ty?
          Widziałem jak smarował sobie nim ptaka!
    • eela Re: Nie znosze Leppera! 11.10.01, 13:41
      Gość portalu: hubi napisał(a):

> Wiecie, ze Lepper dostal w naszym okregu najmniej glosow w Polsce?!
      > A biuro ma obok hotelu Forum, tak ze czesto musze ogladac oflagowany balkon.
      > Czy zasluguje na tak wyeksponowane miejsce?
      > Moze zrobimy blokade Zurawiej, gdzie ma siedzibe?

Można, ale skąd wziąć brony i traktory?

• Gość: hubi Re: Nie znosze Leppera! IP: *.*.*.* 12.10.01, 14:21
        Mam rodzine na wsi to moze jakis traktor wykombinuje!
        Ale moze my zrobmy mu miejska blokade! Zastawimy ulice autami, zalozymy mu
        blokade na kola, rozkopiemy chodnik przed wejsciem!!!
        Ponadto proponuje wynajac mieszkanie obok i robic glosny remont (wiercic,
        stukac itp.) 24h na dobe!
        Ma ktos odpowiedni sprzet?
        • zdzicha Za co lubie Leppera... 12.10.01, 14:57
          Lepper zmienił image i pobiera nauki u Tymochowicza. Ostatnio zaczal sie
          zachowywac, jak na polityka przystalo - mowi calkiem nieglupio i przez to
          zaczal mi sie nawet podobac - facet ma dobrego PR-owca i szybko sie uczy.
          Tymochowicz mowi: "Opanowal sztuke retoryki i nowoczesnej erystyki (tradycyjny
          Schopenhauer jest juz przestarzaly), czyli umiejetnosci prowadzenia sporow.
          Umie ripostowac w taki sposob, by kogos zgnebic, dowartosciowac badz skierowac
          na kogos ostrze krytyki publicznej."
          I za to go, ..., lubie.
          • Gość: Mar Re: Za co lubie Leppera... IP: 213.25.197.* 12.10.01, 15:04
            zdzicha napisał(a):

> Lepper zmienił image i pobiera nauki u Tymochowicza. Ostatnio zaczal sie
            > zachowywac, jak na polityka przystalo - mowi calkiem nieglupio i przez to
            > zaczal mi sie nawet podobac - facet ma dobrego PR-owca i szybko sie uczy.
            > Tymochowicz mowi: "Opanowal sztuke retoryki i nowoczesnej erystyki (tradycyjny
            > Schopenhauer jest juz przestarzaly), czyli umiejetnosci prowadzenia sporow.
            > Umie ripostowac w taki sposob, by kogos zgnebic, dowartosciowac badz skierowac
            > na kogos ostrze krytyki publicznej."
            > I za to go, ..., lubie.

Otóż to - on się uczy i to widać. A to oznacza inteligencję. Może i jest
            arogancki i słoma mu z butów czasem wyjdzie, ale jest przecież przywódcą parti
            chłopskiej a nie stronnictwa konserwatywno-liberalnego.
            • Gość: Wesley Re: Za co lubie Leppera... IP: *.*.*.* 12.10.01, 15:29
              To, że się to fakt i cieszę się z tego, ale nie zapomnę jego "faszystowskich"
              blokad.
              • zdzicha Re: Za co lubie Leppera... 12.10.01, 15:56
                Moze i byly one "faszystowskie" ale teraz, jak Samoobrona uzyskala tak duze
                poparcie do Parlamentu nie ma o czym mowic.
                • Gość: Wesley Re: Za co lubie Leppera... IP: *.*.*.* 12.10.01, 16:30
                  Bardzo mnie to martwi, że weszli do Sejmu tak samo jak to, że dostała się też
                  LPR
                  • Gość: zdzicha Re: Za co lubie Leppera... IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 16:43
                    Taka byla wola ludu...
                    • Gość: Wesley Re: Za co lubie Leppera... IP: *.*.*.* 12.10.01, 16:53
                      Dlatego demokracja nie jest idealnym systemem. Oczywiście na razie nie ma nic
                      lepszego
                      • Gość: zdzicha Re: Za co lubie Leppera... IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 16:57
                        Ale przynajmniej jest wesolo.
                        • Gość: hubi Re: Za co lubie Leppera... IP: *.*.*.* 13.10.01, 14:57
                          Gratuluje wam wszystkim dobrego samopoczucia!
                          Czujecie sympatie do czlowieka, ktory kpi sobie z
                          naszego prawa.
                          Tu na forum klocicie sie o skwery, likwidowane linie
                          tramwajowe itp.
                          A z drugiej strony popieracie czlowieka, ktory lamie
                          prawo, ni estawia sie na rozprawy, bo musi pokazac sie
                          rolnikom itd.
                          Wstyd!
                          A moze ja powinienem zaczac kariere polityczna i na
                          dobry poczatek zablokuje lotnisko Okecie, bo mi za
                          czesto samoloty nad glowa lataja na Ursynowie. Moje
                          haslo: "Jedz polska koleja".
                          Brawo, brawo...
                          • Gość: zdzicha Re: Za co lubie Leppera... IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 15:26
                            Gość portalu: hubi napisał(a):

> Gratuluje wam wszystkim dobrego samopoczucia!

Dziekuje w imieniu swoim i reszty forumowiczow :)

> Czujecie sympatie do czlowieka, ktory kpi sobie z naszego prawa.
                            (...)
                            > A z drugiej strony popieracie czlowieka, ktory lamie prawo, ni estawia sie na
                            > rozprawy, bo musi pokazac sie rolnikom itd.

Nie roztrzasamy jego pzeszlosci, tylko dyskutujemy o zmianach, jakie zaszly w
                            jego osobowosci.

(...)
                            > A moze ja powinienem zaczac kariere polityczna i na
                            > dobry poczatek zablokuje lotnisko Okecie (...)

A sprobuj, zobaczymy co z tego wyniknie...
                          • Gość: Ted Re: Za co lubie Leppera... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 22:03
                            > Gratuluje wam wszystkim dobrego samopoczucia!
                            > Czujecie sympatie do czlowieka, ktory kpi sobie z
                            > naszego prawa.
                            No i co z tego, za to nie puscil polowy spoleczenstwa w skarpetkach, jak prof. Balcerowicz, który prawa
                            nie lamie.
                            A co by bylo, gdyby 20 lat temu Walesa z Kuroniem nie lamali prawa?
                • Gość: NIE! Re: Za co - NIE! - lubie Leppera... IP: 194.180.104.* 26.10.01, 08:20
                  > Moze i byly one "faszystowskie" ale teraz,
                  > jak Samoobrona uzyskala tak duze
                  > poparcie do Parlamentu nie ma o czym mowic.

Tak tez mowiono w Niemczech 1933 o pewnym panu z wasem:
                  moze troche "egzotyczny", ale przeciez "narod" go wybral ...
                  ... i tak szybko sie uczy ......

(Zeby balo jasne: Oczywiscie nie porownuje
                  tych dwoch panow. Tez sie nie da.)
      • Gość: Mar traktory - żaden problem IP: 213.25.197.* 12.10.01, 14:25
        eela napisał(a):

> Można, ale skąd wziąć brony i traktory?

Z zakładu zieleni miejskiej na Racławickiej. Może ktoś z własicieli domków
        jednorodzinnych przjedzie kosiarką do trawników. Ja swojej nie dam, bo Leppera
        lubie - za naturalność, ale nie broń Boże za poglądy. Już raz gdzieś napisałem,
        że lepszy swój chłop niż farbowany lis.

• Gość: brzdąc Re: traktory - żaden problem IP: *.*.*.* 12.10.01, 14:34
          > Leppera lubie - za naturalność, ale nie broń Boże za poglądy.

No co ty?
          Widzieliscie na pewno film "Super Mario Bros".
          Mi Lepper przypomina jednego z tych olbrzymich ochroniarzy z malutka glowka,
          ktorzy tak fajnie kolysali sie w windzie w rytm muzyki!
          Totalne bezmozgowce!
    • Gość: Aga Re: Nie znosze Leppera! IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 13.10.01, 18:34
      Tak czytam i czytam ,co Wy tu wypisujecie i włosy (wydepilowane) na nogach
      stanęły mi dęba.
      Partia Leppera to nie zła afera!
      • Gość: hubi Re: Nie znosze Leppera! IP: *.*.*.* 17.10.01, 19:09
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> Tak czytam i czytam ,co Wy tu wypisujecie i włosy (wydepilowane) na nogach
        > stanęły mi dęba.
        > Partia Leppera to nie zła afera!

"Niezla" (w domysle fajna) czy "nie zla" (w domysle dobra)?

• Gość: Ted A ja nie znosze madrzejszych od innych IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.10.01, 20:33
      Odczepcie sie od Leppera! To czlowiek sukcesu. W kilka lat z prostego chlopa
      stal sie liderem trzeciej sily pollitycznej w kraju, orznal roznych
      przemadrzalych profesorkow - Buzka, czy Geremka, ktorzy nawet sie nie dostali.
      Nie wiem czym sobie nasze spoleczenstwo zasluzylo na takie "elity" jakie
      posiada. Zawsze byly one przyczyna jego zguby. Dlatego musza nami rzadzic
      chlopi i elektrycy. Z Witosa tez sie wysmiewano, niektorzy owczesni poslowie
      ostentacyjnie nie podawali mu reki. Teraz ma pomniki. Jesli elit nie interesuja
      prosci ludzie, to musza oni wziac sprawy w swoje rece. Mnie 1000 razy bardziej
      wkurza Balcerowicz - ktory udaje ze nie rozumie, ze przy 4% inflacji nie
      powinismy miec 18% stop kredytowych (chyba najwyzszych w swiecie). Wysokie
      stopy to podstawa prograsmow dostosowawczych dla biednych krajow - im.in. za to
      MFW jest krytykowane przez antyglobalistow. Wysokie stopy uniemozliwiaja rozwoj
      lokalnym firmom i konkurencje z globalnymi korporacjami, ktore maja dostep do
      niskooprocentowanych kredytow na zachodzie.. Dorabiamy caly swiat kosztem
      naszych miejsc pracy. 1oo razy madrzejszy jest Lepper.
      • elodia Re: A ja nie znosze madrzejszych od innych 21.10.01, 05:02
        super!!! najpierw ...prości ludzie....moja ciocia lat 93 stwierdziła,że Lepper
        jest super...żniwa...wszyscy zapieprzają i tylko obiboki spod kiosku z piwem
        nie mają co robić......a tak idą na blokadę i mało ,że więcej kumpli do wypitki
        to jeszcze można komuś po ryju nawalić...drugie....ktoś wspomniał o tym jaki
        opalony,zaręczam,że nie żaden samoopalacz...wpadłam na takie spotkanko...Lepper
        pięknie opalony,elegancki....aaaaach.......do tego mnóstwo bardzo
        biednych ,ubogich ludzi....dużo pytań....w pewnym momencie...ktoś pyta dlaczego
        go nie było w....on odpowiada byłem na urlopie....pytają gdzie....wymienia
        bardzo luksusowe miejsce (za granicą oczywiście...plaża...palmy...kuuuupa
        szmalu...)...cisza.........ta cisza była niesamowita...później ludzie
        wychodzili....ale ta cisza ...SUPER !!!!!!!!
      • Gość: Procent Re: A ja nie znosze madrzejszych od innych IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 25.10.01, 21:48
        Wiesz co, ale głupi to Ty jesteś, przecież nie dlatego mamy 18 % ze jest 4,
        tylko jest 4 dlatego, że mamy 18. A większego demagoga nie Lepper to długo
        szukać. Może mi powiesz skąd brać pieniądze na jego socjalne pomysły? Bo z
        mojej kieszeni, to ja dziękuje.
    • Gość: adam Re: Nie znosze Leppera! IP: *.tcma1.wa.home.com 21.10.01, 05:51
      LEPER to ciota
      • Gość: nato Re: Nie znosze Leppera! IP: *.proxy.aol.com 21.10.01, 07:37
        uczcie sie szanowac demokratyczny system[ostatni jaki ludzkosc wymyslila-innego
        od ludzi juz nie wyjdzie].to sa jego owoce,trzeba tez z szacunkiem pogadzac sie
        z porazkami.i pamietajcie,ze jezeli jestescie na ty z polityka,to co 4 lata sa
        nowe wybory.a teraz,zgodnie z prawdziwie chrzescijanskim duchem,trzeba byc
        wladzy poddanym.poczytajcie sobie list ap.Pawla do rzymian 13 rozdzial od 1 do
        10-tego wiersza.a jezeli to wam ciezko zrozumiec,to idzcie do glow swych
        kosciolow po oswiecenie,chociaz boleje nad tym,ze i im tego oswiecenia tez
        brakuje.zycze przyjemnych czterech lat ze sejmem i senatem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: hubi Re: Nie znosze Leppera! IP: *.*.*.* 25.10.01, 18:10
          Lepper to spryciaz i tchorz!
          Mogl wspolrzadzic z SLD, ale sie przestraszyl, bo wtedy bylby
          wspolodpowiedzialny za polityke, a co za tym idzie, gdyby cos rzadowi nie
          wyszlo, to bylby z nim koniec. Tego sie bardzo przestraszyl, ale udawal
          twardziela, namawial PSL do koalicji i stalo sie.
          Teraz nadal Lepper bedzie mogl pluc na rzad i jego poczynania, gdy chlopom
          bedzie niedobrze, bedzie sie kreowal na Mesjasza Narodu!
          Pomyslec ze taka osoba jest wicemarszalkiem!
          A ostatnio sie usmialem z tlumaczenia nazwy jego partii:
          w prasie niemieckiej Selbstverteidigung, anglojezycznej Selfdefence!
          Brzmi jak jakas operacja militarna!
          • Gość: Indris Lepper jest potrzebny IP: *.ibspan.waw.pl 25.10.01, 18:22
            Dobrze, że ktoś będzie pilnował liberałów z SLD. Zadanie posłów nie jest
            rządzenie, ale tworzenie prawa i kontrola rządu. Lepper poza rządem to
            antyliberalny bezpiecznik.
            • Gość: Tomek Re: Lepper jest potrzebny IP: *.tele2.pl 26.10.01, 09:57
              po pierwsze i najwazniejsze lepper nie zna sie na ekonomii. chce zlikwidowac
              Rade Polityki Pienieznej, wydac nasze rezerwy budzetowe, porownuje rolnictwo
              polskie do chinskiego(sic!), a na dodatek mowi ze japonia wlasnie rozkwita. Co
              wiecej, wszedl w konflikt z polskim prawem. A ponadto Samoobrona NIE UMIE
              rozliczyc sie z pieniedzy jakie wydala na kampanie wyborcza. Kolejny punkt
              najwazniejszy dla mnie: jesli lepper dojdzie do wlazy(a pewnie w nastepnych
              wyborach dojdzie niestety) to wyprowadzam sie z Polski. Nie pozwole sobie zeby
              rzdzil mna jakis ignorant. Zreszta wielu moich znajomych, studentow mojej
              uczelni tak twierdzi.
              • Gość: nato Re: Lepper jest potrzebny IP: *.proxy.aol.com 26.10.01, 17:03
                Tomciu,skoncz studia i w nastepnych wyborach stan w szranki przeciwko poslowi
                Lepperowi[przenies sie do Jego okregu],bedziesz jeszcze bardziej
                inteligentny,niz to jest teraz,a napewno wygrasz i wespol z
                swoimi,inteligentnymi kolegami,bedziesz w nalezyty sposob rzadzil
                motlochem,ktory Ci nawet nie opusci Polski,bo nie bedzie mial za co.to
                najlepszy sposob w demokratycznym systemie,do odebrania wladzy szarej,nie
                douczonej masie.sukcesow na drodze do pychy!
    • Gość: Dario Re: Nie znosze Leppera! IP: *.chello.pl 18.11.01, 23:55
      a ja go lubię
      • palker Re: Nie znosze Leppera! 19.11.01, 00:31
        Gość portalu: Dario napisał(a):

> a ja go lubię

I w ten sposób równowaga w przyrodzie została zachowana :-)
        • Gość: Dario Re: Nie znosze Leppera! IP: *.chello.pl 22.11.01, 20:29
          Więc Lepper jest potrzebny!
          • Gość: Deserter Re: Nie znosze Leppera! IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.01, 21:07
            Ja nie wiem do czego on jest potrzebny, on nic nie umnie tylko klamc !!!!
            • Gość: nato Re: Nie znosze Leppera! IP: *.proxy.aol.com 22.11.01, 21:34
              moze i on nic nie umie,ale na czym demokracja polega to on bardzo dobrze wie,w
              porownaniu do was,ktorzy nadal macie katolicko-komunistyczna mentalnosc.juz
              wiele razy pisalem,ze polityka jest co 4 lata i kazdy ma te same szanse,zalezy
              tylko od osobowosci czlowieka.nie narzekajcie na niego,tylko bierzcie z niego
              przyklad,kazdy na swoj sposob!!!
              • Gość: oo Re: Nie znosze Leppera! IP: *.proxy.aol.com 26.11.01, 05:32
                nic dodac-nic ujac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka